Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rudenėlio šventė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kastaneda
Niekaip nesugalvoju ką galėčiau padaryti rudenėlio šventei (čia turiu galvoje rudens derlių) į darželį, gal turit kokių nuotraukyčių?
Jūružė
Aš tai buvau pasodinusi į vazonėlį grybų. T.y. iškasiau miške ir perkėliau į vazonėlį. Papuošiau vazoną, užlipdžiau plastilininį kirminą ir lapą. Buvo visai nieko.
nneringa
kažkada dariau tokį (neryšku nes perfotkinau iš nuotraukos...skenuot tingėjau) blush2.gif
dėja
Taip greitai bus aktuali tema daugumai,rašykit savo mintis,gal kas foto turit dėkit.Tikrai pravers visos mintys.
Aš vienais metais dariau paveiksliuka sausų gėlių,nes sakė daržovių nenešti,greitai genda ir t.t bet ten mūsų auklėtoja buvo tokia,žiūrėjo kad jei nauda būtų.
Laisvė
Anksčiau darytų darbelių nuotraukomis neužfiksavau. Radau žurnaliuke "Kviečiu prie stalo" laivelį (dar vieną), kuris be to, kad yra skanus, dar tinka ir parodėlei.

user posted image
vasarėja
oi ir man reikia kokios idejos.....
as praeitais metais kazka dariua is obuolio ir giliu- tokias kaip rankytes, kojytes lipinau...bt visai nebepamenu... doh.gif smile.gif
Inetux
sveikutes 4u.gif mums reik derliaus sventei pasipuost, gal kas turit kokiu ideju. blush2.gif SKUBU
Inetux
QUOTE(kastaneda @ 2005 09 27, 15:09)
Kur ta šventė vyks?  biggrin.gif
*

Darzelyje unsure.gif
gida
Patarkit kaip papuošt dukrytę,vaidins morką ax.gif
Gal kur matėt kokią idėją karūnai,morkos viršūnėlei ?
Ačiū!
flame
as siulau padaryti is porolono kuoksteli (buna lone pirkti poroloniniu juosteliu) tokios zalios juosteles, as suristi ir prisiuti prie kekurytes morkavos ar zalios
4u.gif
gida
QUOTE(flame @ 2005 10 06, 08:53)
as siulau padaryti is porolono kuoksteli (buna lone pirkti poroloniniu juosteliu) tokios zalios juosteles, as suristi ir prisiuti prie kekurytes morkavos ar zalios
4u.gif
*

Dėkui,dėkui wink.gif Pati apie poroloną jau galvojau,ir nusipirkau.Bandysiu dažyt ir tvirtint.Jei gausis,įdėsiu foto ax.gif
Saulėgrąža
user posted image
smile.gif
kazyte
Kastaneda, labai faina tavo rudenine puokste! 4u.gif

Is ko padarei tuos ilgus strypelius, ant kuriu sukabinti lapai?
mylinemyli
Iškeliu į paviršių smile.gif, nes ir vėl darosi aktualu.
Gal per metus atsirado naujų minčių? Gal kokių žurnalų, nuorodų kas aptikote?
Pasidalinkime
P@nter@
Manau ir šita nuoroda tiktų rožės iš klevo lapų O čia mano pačios bandymas user posted image
astisius
O čia mano malūnas iš cukinijos blush2.gif blush2.gif
user posted image
bazuka
Gal galit patarti , kaip padaryti vaikui kokią originalią grybo kepurę . Viršų įveikčiau , bet kaip gražiai dekoruoti apačią ir kad ant galvytės laikytųsi? Gal kokių nuorodų turit ?
rusrena
QUOTE(bazuka @ 2006 10 02, 14:36)
Gal galit patarti , kaip padaryti vaikui kokią originalią grybo kepurę . Viršų įveikčiau , bet kaip gražiai dekoruoti apačią ir kad ant galvytės laikytųsi? Gal kokių nuorodų turit ?
*

Kad laikytųsi ant galvytės, viską tvirtink ant kepurės. Labai gerai tinka tos su skipais vasarinės bigsmile.gif `
bazuka
QUOTE(rusrena @ 2006 10 02, 20:10)
Kad laikytųsi ant galvytės, viską tvirtink ant kepurės. Labai gerai tinka tos su skipais vasarinės  bigsmile.gif `
*

Nu bet pasakyk man neišmanėlei (jetau , kokia gėda) , kas tie skipai , ar ''kozirkos'' , ar tokios , kur su tokiais bryliais, kaip skrybėliukai ?
Bet kaip dekoruoti grybo kepurės apačią ? g.gif
Jolancike
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 10:44)
Manau ir šita nuoroda tiktų rožės iš klevo lapų O čia mano pačios bandymas user posted image
*

Ačiuks už nuorodą didžiausias aciuks.gif aciuks.gif oro_buckis.gif Išgelbėjai mane, o tai aš daržovių jokių neauginu ir vis sukau galvą, ką čia padarius sūnui. Pas juos mokytojų dienos proga rudens kompozicijų paroda mokykloj, tai mes šiandien va kokią puokštę padarėm ax.gif

user posted image

user posted image
Kvaki
Šaunuolės mamytės. Gražūs darbeliai.

Mes vaikystėj darydavom taip pat kažką rudenėlio šveintei.
Topinis buvo bobutė iš buroko, su kopūsto skatele, morkinėm akytėm ir burna, bei bulvinėm kojytėm thumbup.gif

Beje, Norfoj, daržovių skyriuj nužiūrėjau įvairių gyvūnėlių. Gaila, kad fotoaparato nebuvau pasiėmus ax.gif Galit nueit pažiūrėt, gal ką pavyks nusibeždžionaut blush2.gif
rusrena
QUOTE(bazuka @ 2006 10 03, 12:59)
Nu bet pasakyk man neišmanėlei (jetau , kokia gėda) , kas tie skipai , ar ''kozirkos'' , ar tokios , kur su tokiais bryliais, kaip skrybėliukai ?
Bet kaip dekoruoti grybo kepurės apačią ? g.gif
*

Labai paprastai, aš daryčiau taip:

viršus kietas (tarkim iš vatmano lapo) o apačia iš plono audinuko klostelėm prisiųta, arba prisegta vienodai. Pats viršus (vatmaninis) tvirtinasi prie kepurės, kaip sakei kozirkos biggrin.gif o apačioj visą tvirtinimą padengia ant gumos prisiųtas apatinis audinukas. Guma labai gerai priglus prie galvos ir laikysis. Kad ant akių neužkristų gali kokiom 2 adatėlėm prisegt prie kepurės.
Aš taip buvau kažkada darius, labai gerai buvo. O ir vaizdas thumbup.gif

Niu nežinau, man sunku paaiškint, kaip tai padaryt. Pagamint man visada lengviau, negu pasakot blush2.gif
*Jolanta*
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 11:44)
*

blink.gif taigi tu blink.gif mane ka tik isgelbejai thumbup.gif Aciu ... 4u.gif Ieskojau shios nuorodos ... thumbup.gif
bazuka
Nesupratau g.gif , vakar dėjau nuotraukytę , šiandien žiūriu , nėra blush2.gif , tai ''kabinu'' dar kartą žuvį iš cukinijos , idėja mano , darbas vyro tongue.gif

user posted image
indregu
Liuks žuvytė 4u.gif O gal po šventės ir į upę paleisit ax.gif mirksiukas.gif
bazuka
QUOTE(indregu @ 2006 10 06, 09:12)
Liuks žuvytė  4u.gif  O gal po šventės ir į upę paleisit  ax.gif  mirksiukas.gif
*

Čia pernykštė ax.gif gal darželyje paleido , nes pas mus tai nebeparplaukė lotuliukas.gif
logika
QUOTE(smarki @ 2006 09 28, 11:50)
o maniškė bus lašelis... pravalas
Idėjos laukiamos net labai
*

tai kaip tik lenva sakyčiau padaryti kažkokią aprangą,bet jaučiu jau buvo ta rudenėlio šventė smile.gif
o man reikia visokių karpinių ar šiaip kokių papuošimų rudens tema smile.gif
Kokere
Puokštė iš klevo lapu thumbup.gif Reiks pabandyt padaryt, nes jau ir pas mus grupėj jau bus tas džiaugsmas doh.gif
jurga...a
o mano vaikinukas ruosiasi buti darzove kokia nors.. bet fantazija mano kazkur isgaravo.. pagelbekit verysad.gif unsure.gif 4u.gif
nneringa
doh.gif pagaliau sumeistravom kažką rudenėlio šventei...
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse lotuliukas.gif tai darėm iš to , ką radom namie ax.gif
user posted image
Bulvės žmona
QUOTE(nneringa @ 2006 10 11, 21:43)
doh.gif  pagaliau sumeistravom kažką rudenėlio šventei...
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse  lotuliukas.gif  tai darėm iš to , ką radom namie  ax.gif
user posted image
*

Nieko sau "iš to, ką radom" blink.gif Taigi čia meno kūrinys!!!!! thumbup.gif Šauniai padirbėta kaip išvakarėms thumbup.gif thumbup.gif Mano paskutinės minutės kūriniai mokykloje nebuvo tokie wub.gif lotuliukas.gif
bazuka
Nneringa , nu nemažai jūs tuose namuose radot good.gif labai šauniai sugalvota thumbup.gif
Jolancike
Nuostabus darbelis wub.gif wub.gif Aš apakus blink.gif Tokį darbą paskutinę dieną doh.gif biggrin.gif
*Bitutė*
QUOTE(nneringa @ 2006 10 11, 21:43)
doh.gif  pagaliau sumeistravom kažką rudenėlio šventei...
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse  lotuliukas.gif  tai darėm iš to , ką radom namie  ax.gif
user posted image
*

nuostabus darbelis blink.gif thumbup.gif na ir fantazijos netrūksta-šaunuolė 4u.gif biggrin.gif
pilka
O maniškis tik vakar vakare prasižiojo apie šventę, ir namie, deja, nieko panašaus nebuvo schmoll.gif Teko šiemet likti be nieko verysad.gif Dar taip nė karto nebuvo verysad.gif
_Laumė_
Nu šakės, kaip fainai, kad atėjau į šitą temelę smile.gif SUPER darbeliai smile.gif
Man padėjote su idėjomis. AČIŪ.
Savo padarytų dukros darželiui darbelių foto pažadu pasidalinti taip pat. (jei, aišku, jie bus dėmesio verti, ir jei bus negėda demonstruoti...)
argutiene
Per gerą pusvalandį gimusi puokštė draugės sūnui į darželį:

user posted image
bazuka
Merginos , reikia ekstra patarimų , idėjų help.gif kaip padaryti lūšies kaukę , piešti nemoku blink.gif reikia šią savaitę , gal kokių nuorodų žinot smile.gif
siaudukes
na ir išradingos jūs mamaitės thumbup.gif thumbup.gif o darbeliai tiesiog wub.gif
Arinva
mano darbelis sūnaus rudenėlio šventei darželyje....biškį pavogiau idėją blush2.gif
ir rezultatas va koks gavosi
user posted image
MELDA
QUOTE(bazuka @ 2006 10 16, 14:04)
Merginos , reikia ekstra patarimų , idėjų  help.gif kaip padaryti lūšies kaukę , piešti nemoku  blink.gif reikia šią savaitę , gal kokių nuorodų žinot  smile.gif
*

My Webpage
bazuka
QUOTE(MELDA @ 2006 10 16, 23:07)

Labai šauni nuoroda thumbup.gif , bet piešti nemoku , o ir negalėtume taip , nes vaiko odelė jautri verysad.gif doh.gif
ou_jeaa
Sveikos,tokios temos neradau,tad jaigu praleidau atsiprašau 4u.gif

visuomet tas puokštes pirkdavau ,o va šiandien prisirinkau pilna lapų ir pabandžiau blush2.gif rožytes daryt nelabai sekėsi ir štai kas gavosi ax.gif

user posted image
Na rodykit ir jūs mirksiukas.gif smile.gif
BevardeX
As tai didesnes darau smile.gif Daug padarau, paskui jas i kruva kaip puokste surisu bigsmile.gif (palaidu lapu nededu).
Dukra rugsejo pirma nese tokia puokstele mokytojai ax.gif Tiesa, dar nupurskiu arba auksiniais dazais (aerozoliu), ar sidabriniais. Tikrai graziai atrodo smile.gif
ou_jeaa
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 16:54)
As tai didesnes darau  smile.gif Daug padarau, paskui jas i kruva kaip puokste surisu bigsmile.gif (palaidu lapu nededu).
Dukra rugsejo pirma nese tokia puokstele mokytojai ax.gif Tiesa, dar nupurskiu arba auksiniais dazais (aerozoliu), ar sidabriniais. Tikrai graziai atrodo smile.gif
*

jo reikės ir mano nusipikrt dažų ir apipurkšt thumbup.gif
vai2
Aš padariau 5 ir susodinau į menišką vazonėlį, labai gražiai virtuvėje ant palangės. Gaila, kad neturiu fotiko verysad.gif
ou_jeaa
QUOTE(vai2 @ 2006 10 23, 18:09)
Aš padariau 5 ir susodinau į menišką vazonėlį, labai gražiai virtuvėje ant palangės. Gaila, kad neturiu fotiko verysad.gif
*

Gaila gaila cry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.