Niekaip nesugalvoju ką galėčiau padaryti rudenėlio šventei (čia turiu galvoje rudens derlių) į darželį, gal turit kokių nuotraukyčių?
Aš tai buvau pasodinusi į vazonėlį grybų. T.y. iškasiau miške ir perkėliau į vazonėlį. Papuošiau vazoną, užlipdžiau plastilininį kirminą ir lapą. Buvo visai nieko.
kažkada dariau tokį (neryšku nes perfotkinau iš nuotraukos...skenuot tingėjau)
Taip greitai bus aktuali tema daugumai,rašykit savo mintis,gal kas foto turit dėkit.Tikrai pravers visos mintys.
Aš vienais metais dariau paveiksliuka sausų gėlių,nes sakė daržovių nenešti,greitai genda ir t.t bet ten mūsų auklėtoja buvo tokia,žiūrėjo kad jei nauda būtų.
Anksčiau darytų darbelių nuotraukomis neužfiksavau. Radau žurnaliuke "Kviečiu prie stalo" laivelį (dar vieną), kuris be to, kad yra skanus, dar tinka ir parodėlei.
oi ir man reikia kokios idejos.....
as praeitais metais kazka dariua is obuolio ir giliu- tokias kaip rankytes, kojytes lipinau...bt visai nebepamenu...
sveikutes
Patarkit kaip papuošt dukrytę,vaidins morką
Gal kur matėt kokią idėją karūnai,morkos viršūnėlei ? Ačiū!
as siulau padaryti is porolono kuoksteli (buna lone pirkti poroloniniu juosteliu) tokios zalios juosteles, as suristi ir prisiuti prie kekurytes morkavos ar zalios
QUOTE(flame @ 2005 10 06, 08:53) as siulau padaryti is porolono kuoksteli (buna lone pirkti poroloniniu juosteliu) tokios zalios juosteles, as suristi ir prisiuti prie kekurytes morkavos ar zalios Dėkui,dėkui ![]()
Kastaneda, labai faina tavo rudenine puokste!
Is ko padarei tuos ilgus strypelius, ant kuriu sukabinti lapai?
Iškeliu į paviršių
Gal per metus atsirado naujų minčių? Gal kokių žurnalų, nuorodų kas aptikote? Pasidalinkime
Manau ir šita nuoroda tiktų rožės iš klevo lapų O čia mano pačios bandymas
O čia mano malūnas iš cukinijos
Gal galit patarti , kaip padaryti vaikui kokią originalią grybo kepurę . Viršų įveikčiau , bet kaip gražiai dekoruoti apačią ir kad ant galvytės laikytųsi? Gal kokių nuorodų turit ?
QUOTE(bazuka @ 2006 10 02, 14:36) Gal galit patarti , kaip padaryti vaikui kokią originalią grybo kepurę . Viršų įveikčiau , bet kaip gražiai dekoruoti apačią ir kad ant galvytės laikytųsi? Gal kokių nuorodų turit ? Kad laikytųsi ant galvytės, viską tvirtink ant kepurės. Labai gerai tinka tos su skipais vasarinės QUOTE(rusrena @ 2006 10 02, 20:10) Kad laikytųsi ant galvytės, viską tvirtink ant kepurės. Labai gerai tinka tos su skipais vasarinės Nu bet pasakyk man neišmanėlei (jetau , kokia gėda) , kas tie skipai , ar ''kozirkos'' , ar tokios , kur su tokiais bryliais, kaip skrybėliukai ? Bet kaip dekoruoti grybo kepurės apačią ? QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 10:44) Ačiuks už nuorodą didžiausias ![]()
Šaunuolės mamytės. Gražūs darbeliai.
Mes vaikystėj darydavom taip pat kažką rudenėlio šveintei. Topinis buvo bobutė iš buroko, su kopūsto skatele, morkinėm akytėm ir burna, bei bulvinėm kojytėm Beje, Norfoj, daržovių skyriuj nužiūrėjau įvairių gyvūnėlių. Gaila, kad fotoaparato nebuvau pasiėmus QUOTE(bazuka @ 2006 10 03, 12:59) Nu bet pasakyk man neišmanėlei (jetau , kokia gėda) , kas tie skipai , ar ''kozirkos'' , ar tokios , kur su tokiais bryliais, kaip skrybėliukai ? Bet kaip dekoruoti grybo kepurės apačią ? Labai paprastai, aš daryčiau taip: viršus kietas (tarkim iš vatmano lapo) o apačia iš plono audinuko klostelėm prisiųta, arba prisegta vienodai. Pats viršus (vatmaninis) tvirtinasi prie kepurės, kaip sakei kozirkos Aš taip buvau kažkada darius, labai gerai buvo. O ir vaizdas Niu nežinau, man sunku paaiškint, kaip tai padaryt. Pagamint man visada lengviau, negu pasakot QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 11:44)
Liuks žuvytė
Puokštė iš klevo lapu
o mano vaikinukas ruosiasi buti darzove kokia nors.. bet fantazija mano kazkur isgaravo.. pagelbekit
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse
QUOTE(nneringa @ 2006 10 11, 21:43) Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse ![]() Nieko sau "iš to, ką radom"
Nneringa , nu nemažai jūs tuose namuose radot
Nuostabus darbelis
O maniškis tik vakar vakare prasižiojo apie šventę, ir namie, deja, nieko panašaus nebuvo
Nu šakės, kaip fainai, kad atėjau į šitą temelę
Man padėjote su idėjomis. AČIŪ. Savo padarytų dukros darželiui darbelių foto pažadu pasidalinti taip pat. (jei, aišku, jie bus dėmesio verti, ir jei bus negėda demonstruoti...)
Per gerą pusvalandį gimusi puokštė draugės sūnui į darželį:
Merginos , reikia ekstra patarimų , idėjų
na ir išradingos jūs mamaitės
mano darbelis sūnaus rudenėlio šventei darželyje....biškį pavogiau idėją
ir rezultatas va koks gavosi ![]() QUOTE(bazuka @ 2006 10 16, 14:04) Merginos , reikia ekstra patarimų , idėjų My Webpage QUOTE(MELDA @ 2006 10 16, 23:07) Labai šauni nuoroda
Sveikos,tokios temos neradau,tad jaigu praleidau atsiprašau
visuomet tas puokštes pirkdavau ,o va šiandien prisirinkau pilna lapų ir pabandžiau ![]() Na rodykit ir jūs
As tai didesnes darau
Dukra rugsejo pirma nese tokia puokstele mokytojai QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 16:54) As tai didesnes darau Dukra rugsejo pirma nese tokia puokstele mokytojai jo reikės ir mano nusipikrt dažų ir apipurkšt
Aš padariau 5 ir susodinau į menišką vazonėlį, labai gražiai virtuvėje ant palangės. Gaila, kad neturiu fotiko
|