Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar išvažiuojate pasilinksminti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4
vienpaneles
As irgi manau, kad reikia ir sau gyventi. Tik patarkit kur vaikus palikti? Man visiskai nera ju kur deti as su jais nuo gymimo neissiskyriu. O mama pareiske, kad jai per sunku ir ji tiesiog nenori. Na i poliklinika mane isleidzia. O i kluba ar i sporta ar i siaip kur malonumui tai jau nebe. Apie savaitgalius as tik sapnuoju.
Papildyta:
QUOTE(Gaile_ @ 2010 08 05, 12:49)
Labai vertinu laika sau - stengiuosi pasportuoti, eiti pavakaroti, pasikulturint ir t.t. Tik, kaip jau cia kazkas sake, drauges, turincios vyrus/draugus, retai bepalaiko kompanija, taigi tie iseidinejimai reteja...

Tikrai nemanau, kad per ta laika, kol vaikas su aukle, jis labai nukencia, nes vaikui reikia laimingos mamos, taip pat reikia pabuti ir kito zmogaus draugijoje, kad mokytusi bendrauti, suzinotu kazka naujo ir t.t.

As uz tai, kad gyventume ne del vaiko, bet del vaiko IR del saves smile.gif
*

Jei ne paslapts, o is kur gauti lesu auklei?
blondinas Nr.246
QUOTE(vienpaneles @ 2010 10 11, 19:44)

*

reikia pradziai pabaigti 12 klasiu.
viesulas.
QUOTE(vienpaneles @ 2010 10 11, 19:44)
As irgi manau, kad reikia ir sau gyventi. Tik patarkit kur vaikus palikti? Man visiskai nera ju kur deti as su jais nuo gymimo neissiskyriu. O mama pareiske, kad jai per sunku ir ji tiesiog nenori. Na i poliklinika mane isleidzia. O i kluba ar i sporta ar i siaip kur malonumui tai jau nebe. Apie savaitgalius as tik sapnuoju.
Papildyta:
*

nu geras doh.gif du vaikus turi, o galvoj vien tik mintys, kur cia pasilinksmint doh.gif Visai nenuostabu, kad vyras paliko, kam reikia tokios kuriai tik pasilinksminimai rupi, o ne vaiku prieziura doh.gif doh.gif doh.gif
sunny
...vaikus prižiūrėti - ne tik mamos prerogatyva...
blondinas Nr.246
QUOTE(sunny @ 2010 10 18, 23:01)
...vaikus prižiūrėti - ne tik mamos prerogatyva...
*

tu bent supranti ka parasei?
viesulas.
QUOTE(viesulas. @ 2010 10 18, 22:55)
nu geras  doh.gif  du vaikus turi, o galvoj vien tik mintys, kur cia pasilinksmint  doh.gif Visai nenuostabu, kad vyras paliko, kam reikia tokios kuriai tik pasilinksminimai rupi, o ne vaiku prieziura  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Ir dar plius, ieskok kokio kvailo amerikiecio, kuris tau duos pinigu ant aukles, o tu galesi linksmintis doh.gif doh.gif doh.gif Lietuviu tokiu durnu nelabai rasi itariu doh.gif
sunny
QUOTE(vienpaneles @ 2010 10 11, 18:44)
As irgi manau, kad reikia ir sau gyventi. Tik patarkit kur vaikus palikti? Man visiskai nera ju kur deti as su jais nuo gymimo neissiskyriu. O mama pareiske, kad jai per sunku ir ji tiesiog nenori. Na i poliklinika mane isleidzia. O i kluba ar i sporta ar i siaip kur malonumui tai jau nebe. Apie savaitgalius as tik sapnuoju. Papildyta: Jei ne paslapts, o is kur gauti lesu auklei?
*

na, tas "sau pagyventi" kiekvieno savaip suprantamas... vienos mamytės tiesiog nuolatos dirba ir neturi kam vaikų palikti, ir ieško galimybių tiesiog retkarčiais ištrūkti iš namų tam, kad pravedintų galvą... kitos nori linksmo gyvenimo... tad pirmiausia, reiktų susidėlioti prioritetus, kas svarbu - malonumai ar vaikai?..
kitas dalykas - lėšos auklei gali būti pakeičiamos darželiu, kas yra pigiau, retkarčiais galima kooperuotis su kaimynėmis - juk Sm kaimynių puslapėlis yra?.. galima susipažinti, viena kitai padėti... Tik vėl gi, viskas turi turėti savo saiką smile.gif

QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 18, 22:04)
tu bent supranti ka parasei?
*
kuris žodis nesuprantamas?
mylimuke
Leidžiu sau atsipalaiduot be vaiko vieną vakarą į savaitę. Na, max 2. Turiu tam teisę, nes esu ne tik mama, o ir moteris, draugė, žmogus su pomėgiais ir poreikiu atsipalaiduot, pabūt vienumoje ar ten, kur vaikui netinkama.
Nesuprantu tų, kurios liepia prisirišt prie vaiko ar pačios taip gyvena. Mama liepia dabar ieškotis būtinai turtingo vyro smile.gif, o tetai atrodo, kad dabar turėčiau "atsiduoti" tik vaikui ir pamiršt vyrus, nes nebeesu viena. Ji pati viena užaugino vaiką, vyro turbūt neturėjo nuo tada, kai tą vaiką pasidarė (16 metų). Ačiū, nenoriu aš taip gyvent smile.gif Nupušti nuo indų ir kojinių plovimo, teletabių žiūrėjimo ir suktis rate "namai-darbas-darželis" irgi.
Tiems vyrams, kurie tuo piktinasi, siūlyčiau atsakyti bent sau į klausimą, ar labai jums būtų įdomios žmonos, kurios po dienos darbų jums grįžus namo gali papasakoti tik tai, kaip ją užkniso darbe visi, kaip nusidažė raudonai balta patalynė, kaip vaikas išterliojo akvarele sieną ką tik po remonto ir t.t.?
mylimuke
QUOTE(viesulas. @ 2010 10 25, 21:34)
Mama liepia ieskotis, o tu manai rasi kai esi jau su kraiciu? Kazkaip stipriai abejoju  doh.gif Taigi jau turejai vyra su kuo vaika pasidariai, tai dar vieno rreikia ar kaip ?  doh.gif
Tai aisku butu idomu klausytis ka savas vaikas iskrete, bet jai pradetu zyst, kad pvz svetimas sienas istepliojo ir tt, tai is karto butu abu von istrenkti  cool.gif Tu galvoji, kas nors pakes, kad svetimas sienas tepliotu?
*

Nieko aš nemanau, nes man nereikia svetimų pinigų ir tuo labiau pakęsti svetimo kuilio vien dėl jo storos piniginės doh.gif Specialiai vyro neieškau ir neieškosiu. Gal atsiras toks, kuris mylės ir su vaiku, ir su ištepliotom sienom, o jeigu ne tai, ne svieto galas cool.gif
blondinas Nr.248
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 25, 19:38)
Nieko aš nemanau, nes man nereikia svetimų pinigų ir tuo labiau pakęsti svetimo kuilio vien dėl jo storos piniginės  doh.gif  Specialiai vyro neieškau ir neieškosiu. Gal atsiras toks, kuris mylės ir su vaiku, ir su ištepliotom sienom, o jeigu ne tai, ne svieto galas  cool.gif
*

jei vyro neieskai, tai kaip sprendi lytinio pasitenkinimo klausima?
mylimuke
QUOTE(blondinas Nr.248 @ 2010 10 27, 22:03)
jei vyro neieskai, tai kaip sprendi lytinio pasitenkinimo klausima?
*

O ar būtina gyvent su vyru, kad galėčiau turėt sekso?
Paukstutis
oj ... su tom linksmybem sunku g.gif jei kur einu tai tik su vaikiu
mylimuke
Ir į pasimatymus einat su vaiku? Jei ne, tai kur paliekat tuo metu? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.