pasidalinkite savo patirtimi
sveikos, po gimdymo kaip ir visos turėjau kraujingas išskiras, po to tas išskiras pradėjo keisti spalvą ir pasidarę labai šviesios spalvos, ar tai noramalu, kad jau po gimdymo beveik 5 sav., ir prieš 2 dienas pasirodė vėl nedaug kraujo ir dabar yra kraujingos išskiros.
pasidalinkite savo patirtimi
Gaila tiksliai nepamenu kaip buvo po pirmo gimdymo
QUOTE(kzuzia @ 2009 06 11, 14:16) sveikos, po gimdymo kaip ir visos turėjau kraujingas išskiras, po to tas išskiras pradėjo keisti spalvą ir pasidarę labai šviesios spalvos, ar tai noramalu, kad jau po gimdymo beveik 5 sav., ir prieš 2 dienas pasirodė vėl nedaug kraujo ir dabar yra kraujingos išskiros. pasidalinkite savo patirtimi Ar jau buvai pas gydytoją? Man buvo panašiai. 5 sav. atsinaujino kraujavimas. Kai 8 sav. nuėjau pas gydytoją išrašė leidžiamų vaistų.
man israse pas Gine po 4sav apsilankyti.. kai cia jum taip ilgai
man jau dabar spalva keicia, kazkokia neaiski....
man kraujavimas buvo beveik 2menesius
du menesius isvien kraujas? nes as dabar ziuriu, kad pas mane ne tiek kraujas kiek kazkas kita... nu tokia y ruduma daugiau spalva.sviesiai ruduma... gal negerai kasnors?
Kraujavau 20d.
Man jau antras menuo eina i pabaiga, bet dar pateplioju (kaip as vadinu). Mane gydytojas apsilankyti uzregistravo po gimdymo praejus 8 savaitems
man po gimdymo jau praejo 3 sav, bet as kaip kraujuoju taip kraujuoju,,,ir laukiu kada gi pagaliau liausiuos, paketai jau kirksnius pritryne, nebegaliu i juos net paziuret
apie vizita pas gine net pagalvojus nukrato, o apie ta kedute tai verkti norisi... bet vistiek reiks gi kazka daryt....neduoda man ramybes si mintis... QUOTE(agnuciukas @ 2009 07 02, 09:59) man po gimdymo jau praejo 3 sav, bet as kaip kraujuoju taip kraujuoju,,,ir laukiu kada gi pagaliau liausiuos, paketai jau kirksnius pritryne, nebegaliu i juos net paziuret apie vizita pas gine net pagalvojus nukrato, o apie ta kedute tai verkti norisi... bet vistiek reiks gi kazka daryt....neduoda man ramybes si mintis... Kad tik mažakraujystė neužkibtų
Po gimdymo labai kraujavo, tiesiog "kaip is kibiro" - daktarai sakė, kad normalu, vienai daugiau, kitai mažiau, bet kraujuoti turi... kol galiausiai paaiškėjo, kad buvo palikta gimdoj dalelė placentos
Po placentos valymo kraujavau gal savaitėlę ir viskas...
kraujavau apie 4 savaites stipriai, po 3 savaičių suleido gimdą sutraukainčius vaistus, tai po savaitės liko tik tepliojimai.
Po cezario kraujavo apie 2 savaites, o paskui taip 3-4 dar patepliodavo.
prasau atsakykit gal kam taip buvo?As esu jau 2 sav po gimdymo.Kraujavimas lyg ir baigesi,bet vis dar yra nei tai rausvu,nei tai gelsvu isskyru su nemaloniu kvapu.ar taip turi buti?Bijau,kad kokia infekcija nebutu prikibusi.Seip higienos laikausi po kiekvieno apsilankymo tualete.
QUOTE(pupy @ 2009 07 06, 11:58) prasau atsakykit gal kam taip buvo?As esu jau 2 sav po gimdymo.Kraujavimas lyg ir baigesi,bet vis dar yra nei tai rausvu,nei tai gelsvu isskyru su nemaloniu kvapu.ar taip turi buti?Bijau,kad kokia infekcija nebutu prikibusi.Seip higienos laikausi po kiekvieno apsilankymo tualete. būtinai nueik pas savo daktare, nes gali būti kokia infekcija QUOTE(pupy @ 2009 07 06, 11:58) prasau atsakykit gal kam taip buvo?As esu jau 2 sav po gimdymo.Kraujavimas lyg ir baigesi,bet vis dar yra nei tai rausvu,nei tai gelsvu isskyru su nemaloniu kvapu.ar taip turi buti?Bijau,kad kokia infekcija nebutu prikibusi.Seip higienos laikausi po kiekvieno apsilankymo tualete. hm.. man lygiai lygiai tas pats
as tai vis siuliuku randu,bent jau is isores nieko nebesimato,matyt,dar ir is vidaus krenta,nes ir viduj buvau plysus
QUOTE(pupy @ 2009 07 06, 11:58) prasau atsakykit gal kam taip buvo?As esu jau 2 sav po gimdymo.Kraujavimas lyg ir baigesi,bet vis dar yra nei tai rausvu,nei tai gelsvu isskyru su nemaloniu kvapu.ar taip turi buti?Bijau,kad kokia infekcija nebutu prikibusi.Seip higienos laikausi po kiekvieno apsilankymo tualete. Man taip buvo kol isnyko, tesesi apie 2 menesius
kraujavau tris savaites ir baigesi tepliojimai,siuvo tarpviete bet jokiu siulu iskritusiu nemaciau. gal istirpo?
kraujavau apie pusantro menesio
Nemalonaus kvapo būti neturi. Reikia dažnai praustis, geriausia po kiekvieno nuėjimo į WC. Ojei ir tada yra- skubiai pas gydytoją
As jau antra savaite kaip po gimdymo, su isskyrom kaip ir gerai viskas - mazeja, igauna vis sviesesne spalva, bet vat kad skausmas ten atsirado. Atrodo net iskart po gimdymo maziau skaudejo, juk pagimdziau tai be plysimu. Tai is kur jis dabar toks galejo atsirasti? Galejau is karto sedeti, o dabar jau kartais reikia kaip reikalas pozicijos paieskoti...Ar taip turi buti?
QUOTE(Dinushka @ 2009 07 09, 19:55) As jau antra savaite kaip po gimdymo, su isskyrom kaip ir gerai viskas - mazeja, igauna vis sviesesne spalva, bet vat kad skausmas ten atsirado. Atrodo net iskart po gimdymo maziau skaudejo, juk pagimdziau tai be plysimu. Tai is kur jis dabar toks galejo atsirasti? Galejau is karto sedeti, o dabar jau kartais reikia kaip reikalas pozicijos paieskoti...Ar taip turi buti? Man taip nebuvo.
gal galit atsakyti i mano klausyma, mergaites? pagimdziau pries 4 savaites. iki 3 savaiciu viskas buvo normalu, iskyros ejo mazyn ir sviesyn, jau bebuvo tik rusvos. bet staiga 3-ioj savaitej nakti vel pradejau kraujuot krauju. nulekiau pas gydytoja, ji pasake, kad gimdoj yra laisvo kraujo, jis nebegali isbegti, tai skyre 5 ampoles oxsitacyno, t.y. gimda sutraukianciu ir no-spa tabeciu.ampoles jau baigiau susileisti pries 4 dienas. bet kraujavimas dar nesibaigia, nu nesveseja iskyros. kada turi pasibaigti ar svieseti isskyros baigus siuos vaistus? gal kam teko susidurt su tokiais vaistukais?
Man rodos šituos visoms ir leidžia, kurios ilgai kraujuoja. Tiksliai nepamenu, bet man jau po pirmos dozės sumažėjo kraujavimas
man jau antra sav,isskyros kaip ir rausvos tapo
Cia kiek paskaitinejau tai supratau , kad dauguma tik ka pagimdziusios, bet ilysiu ir as su savo klausimuku, gal is skaitanciu atsiras kas ir susidure su sia beda.Gimdziau pries pusantru metu bet su ciklu vargstu nuo tada kai tik baigiau maitinti pati savo pupuliuka.Ir gavos taip kad, ciklas trunka apie pusantros savaites tai yra 12-13 dienu tada savaituke ramu ir vel tas pats,paskutini karta geguzi vel nutepenau pas savo gydytoja ir pasake kad tai normalu eilini karta israse kontraceptiku kitu, bet kai tas sirgimas toks jau pasimeciau kada juos gert ir kada ne,nes nebesuprantu kada tikros menesines o kada tiesiog kraujavimas kaip as suprantu.Nes kai tikros buna tai skestu tiesiogia to zodzio prasme.Dar gydytojas sako itampa, pervargimas ir prisideda, bet ziuriu kuo daugiau ilsetis pradejau tuo linksmiau daros nes dabar 2 savaites kraujuoju ir 3 dienas ilsiuosi ir vel viskas prasidejo.ir nera net kaip nueit pas gydytoja nes laukiu kada baigsiu sirgt, bet kai tik baigiu tai sunku gydytoja bepagaut o kai jis jau yra tada as vel sergu vel liepia laukt.Nu zodziu nelinksma jau net man.Nes ir karsta ir slabna ir tt... gal kam teko susidurt ar kur skaitet apie tokius atvejus.Beje tai nera kad sitaip daros ir sedziu namuos , tikrai ne jau 3 kartus dare ta pilna valyma gimdos su narkoze, bet keli menesiai ir vel tas pats
QUOTE(bbbituteee @ 2009 07 15, 23:32) Cia kiek paskaitinejau tai supratau , kad dauguma tik ka pagimdziusios, bet ilysiu ir as su savo klausimuku, gal is skaitanciu atsiras kas ir susidure su sia beda.Gimdziau pries pusantru metu bet su ciklu vargstu nuo tada kai tik baigiau maitinti pati savo pupuliuka.Ir gavos taip kad, ciklas trunka apie pusantros savaites tai yra 12-13 dienu tada savaituke ramu ir vel tas pats,paskutini karta geguzi vel nutepenau pas savo gydytoja ir pasake kad tai normalu eilini karta israse kontraceptiku kitu, bet kai tas sirgimas toks jau pasimeciau kada juos gert ir kada ne,nes nebesuprantu kada tikros menesines o kada tiesiog kraujavimas kaip as suprantu.Nes kai tikros buna tai skestu tiesiogia to zodzio prasme.Dar gydytojas sako itampa, pervargimas ir prisideda, bet ziuriu kuo daugiau ilsetis pradejau tuo linksmiau daros nes dabar 2 savaites kraujuoju ir 3 dienas ilsiuosi ir vel viskas prasidejo.ir nera net kaip nueit pas gydytoja nes laukiu kada baigsiu sirgt, bet kai tik baigiu tai sunku gydytoja bepagaut o kai jis jau yra tada as vel sergu vel liepia laukt.Nu zodziu nelinksma jau net man.Nes ir karsta ir slabna ir tt... gal kam teko susidurt ar kur skaitet apie tokius atvejus.Beje tai nera kad sitaip daros ir sedziu namuos , tikrai ne jau 3 kartus dare ta pilna valyma gimdos su narkoze, bet keli menesiai ir vel tas pats Sveika, Mano vaikeliui jau 8 menesiai, bet pas mane su menesinemis irgi kazkokia "bezebrazija", as jau 3 menesius kraujuoju, t.y. su dvieju dienu pertrauka (tai as tomis dienomis pasiilsiu), o po to vel prasideda
sveikos
po gimdymo jau praejo 8 savaites. baigiau kraujuoti seniai. tada tik tepliojo rudai. o dabar vel kraujuoju sviesiu krauju ar gali buti kas blogai? ar cia vis dar valosi gimda? neseniai pradejau gerti kontrac. tabletes Cerazette (maitinanciom krutimi) gal del ju? QUOTE(Boruzele*** @ 2009 09 15, 17:05) sveikos po gimdymo jau praejo 8 savaites. baigiau kraujuoti seniai. tada tik tepliojo rudai. o dabar vel kraujuoju sviesiu krauju ar gali buti kas blogai? ar cia vis dar valosi gimda? neseniai pradejau gerti kontrac. tabletes Cerazette (maitinanciom krutimi) gal del ju? Man apie 2 sav kraujavo, o menuo po gimdymo jau menesines buvo. Tai gal menesines cia jau tau? Paklausk daktares. QUOTE(Boruzele*** @ 2009 09 15, 17:05) sveikos po gimdymo jau praejo 8 savaites. baigiau kraujuoti seniai. tada tik tepliojo rudai. o dabar vel kraujuoju sviesiu krauju ar gali buti kas blogai? ar cia vis dar valosi gimda? neseniai pradejau gerti kontrac. tabletes Cerazette (maitinanciom krutimi) gal del ju? Aš kai pradėjau po gimdymo vartoti Cerazette, tai apie tris mėnesius vargau su tepliojimais. Jau norėjau nebevartoti šių tablečių, bet vėliau susitvarkė.
Aciu uz atsakymus
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 09 15, 15:05) sveikos po gimdymo jau praejo 8 savaites. baigiau kraujuoti seniai. tada tik tepliojo rudai. o dabar vel kraujuoju sviesiu krauju ar gali buti kas blogai? ar cia vis dar valosi gimda? neseniai pradejau gerti kontrac. tabletes Cerazette (maitinanciom krutimi) gal del ju? Man beveik tas pats.... Praejo 5 sav po gimdymo ir vietoj rudos spalvos tepliojimo, vel pradejo tepliot rausvai. As taip pat geriu Cerazette Kazkaip galvoju kad nuo tu kontraceptiniu cia taip darosi QUOTE(liolia79 @ 2009 09 18, 23:53) Man beveik tas pats.... Praejo 5 sav po gimdymo ir vietoj rudos spalvos tepliojimo, vel pradejo tepliot rausvai. As taip pat geriu Cerazette Kazkaip galvoju kad nuo tu kontraceptiniu cia taip darosi Gal cia nuo situ tableciu mum taip visom o jus tempima tenai jauciate? as kartais dar jauciu, taip tempia, butent, kai kraujuoju
Sveikos mamytes
Noreciau ir as Jusu patarimo - esu jauna mamyte, jau 3 menesiai kaip pagimdziusi. Po gimdymo kraujavau gausiai pirmas 3 sav, likusias 2 sav - po biskutuka, tai patepliodavo gausiau tai maziau, kuria diena isvis nieko..praejo dvi sav kazkur ~, ir vel kraujavau, bet nesupratau, cia menesines galejo buti? Ar kaip, juk negalejau daugiau kraujuoti? tai yra tiek ilgai? As gyvenu siuo metu ne lietuvoje, nuejau pas gydytoja pasikonsultuot, tai man liepe gert paracetamoli Aciu is anksto uz ats QUOTE(Uuoga @ 2009 09 29, 15:31) Sveikos mamytes Noreciau ir as Jusu patarimo - esu jauna mamyte, jau 3 menesiai kaip pagimdziusi. Po gimdymo kraujavau gausiai pirmas 3 sav, likusias 2 sav - po biskutuka, tai patepliodavo gausiau tai maziau, kuria diena isvis nieko..praejo dvi sav kazkur ~, ir vel kraujavau, bet nesupratau, cia menesines galejo buti? Ar kaip, juk negalejau daugiau kraujuoti? tai yra tiek ilgai? As gyvenu siuo metu ne lietuvoje, nuejau pas gydytoja pasikonsultuot, tai man liepe gert paracetamoli Aciu is anksto uz ats Pas mane buvo tas pats Nemanau, kad cia menesines, nes maitinu MP. Geriu kontrac.tabletes, tai gal cia dar ir jie dasidejo.tai tokia mano istorija. Paracetamolio QUOTE(Boruzele*** @ 2009 09 30, 14:34) Pas mane buvo tas pats Nemanau, kad cia menesines, nes maitinu MP. Geriu kontrac.tabletes, tai gal cia dar ir jie dasidejo.tai tokia mano istorija. Paracetamolio ...tie tepliojimai- man gydytojas irgi sakė, kad maitinant galiu gerti kontraceptines, tik nepamenu jų pavadinimo- sakė tik vienos yra....bet sakė labai daug pacienčių teplioja jas geriant....sakė čia naujos kontraceptinės, labai daug kam pasireiškia šalutinis poveikis- tepliojimas...nežinau ar čia apie tas pačias, bet sakė maitinančioms tik vienas galima........ QUOTE(Boruzele*** @ 2009 09 30, 15:34) Pas mane buvo tas pats Nemanau, kad cia menesines, nes maitinu MP. Geriu kontrac.tabletes, tai gal cia dar ir jie dasidejo.tai tokia mano istorija. Paracetamolio as ir maitinu mamos pienu ;] aha, liepe gert paracetamoli QUOTE(murce @ 2009 09 30, 14:59) ...tie tepliojimai- man gydytojas irgi sakė, kad maitinant galiu gerti kontraceptines, tik nepamenu jų pavadinimo- sakė tik vienos yra....bet sakė labai daug pacienčių teplioja jas geriant....sakė čia naujos kontraceptinės, labai daug kam pasireiškia šalutinis poveikis- tepliojimas...nežinau ar čia apie tas pačias, bet sakė maitinančioms tik vienas galima........ Zinau tik sitas, Cerazzete kontrac. tabletes, kurias galima gerti maitinancioms O, kad vargina tie tepliojimai, tai cia tikra tiesa Papildyta: QUOTE(Uuoga @ 2009 10 01, 18:10) as ir maitinu mamos pienu ;] aha, liepe gert paracetamoli Paracetamolis nuo visu ligu reiskia
Nu bet man tas tepliojimas jau nebe visai tepliojimas nuo tu Cerazette
O del paracetamolio tai cia jo.... Man po gimdymo vis siule nuskausminamuosius. O paskui paaiskejo, kad tie nuskausminamieji tai paracetamolis
Viskas! Baigsis juostele kontrac.tableciu Cerazzette ir daugiau nusprendziau nebegerti
|