Sveikos busimos ir esamos mamytes.
Yra bendru temu apie lenkija. Bet gal niekas nesupyks jei uzvesiu nauja tema kuri butu skirta tik vaikiskom prekem. Gal kas galit pasidalinti patirtimi ar perkat vezimelius, auto kedutes, rubelius ir kt. daiktus vaikuciams lenkijoje. Labai idomu buti gauti kainu palyginimus, nuorodas i tas parduotuves. Kad ten prekes yra blogsnes tai netikiu, nes musu parduotuves pilnos lenkisku vaikams prekiu, bet ar verta vaziuoti pirkti i lenkija patiems, kainu atzvilgiu?
mama_gulbe
2009 06 11, 19:34
QUOTE(SaDa @ 2009 06 11, 17:33) Sveikos busimos ir esamos mamytes. Yra bendru temu apie lenkija. Bet gal niekas nesupyks jei uzvesiu nauja tema kuri butu skirta tik vaikiskom prekem. Gal kas galit pasidalinti patirtimi ar perkat vezimelius, auto kedutes, rubelius ir kt. daiktus vaikuciams lenkijoje. Labai idomu buti gauti kainu palyginimus, nuorodas i tas parduotuves. Kad ten prekes yra blogsnes tai netikiu, nes musu parduotuves pilnos lenkisku vaikams prekiu, bet ar verta vaziuoti pirkti i lenkija patiems, kainu atzvilgiu? mane irgi domintu nes pati ir mastau ten vaizuoti gal parasys mamytes kurios lankesi ir viska ten susipirko
Būtų ir man įdomu iš pirmų lūpų įspūd-ius išgirsti. Esu girdėjusi, kad vežimėlius ten galima 300-500 lt pigiau nusipirkti  Jei tai tiesa, tai tikrai apsimoka nuvažiuoti užsipirkti visokio gėrio. Tad labai laukiu patyrusiųjų pasisakymų
~Narnija~
2009 06 12, 14:48
As savo pipiriukui praktiskai viska (isskyrus rubelius) pirkausi Lenkijoje, Bialystok'e. Vaziavom mes ten kovo menesi, kai zlotas dar buvo 0,73 berods, bet nemanau, kad ir dabar labai skirsis tos kainos... Taigi, palyginimui: Vezimelis (Jedo Bartatina) su lopsiu ir sprotine dalimi, visomis apsaugomis, krepsiu ir t.t. mokejome 1200 Zl (kazkurioje parduotuveje Vilniaus Akropolyje toki pat maciau uz 1700 Lt) Automobiline kedute irgi manau nupirkom zymiai pigiau - uz 300 Zl (Lietuvoj tokia apie 500 Lt kainuoja) Patalyne (pusines apsaugeles, antklode, pagalvele, uzvalkaliukai ir baldakimas) - 350 Zl, Lietuvoje vien baldakimas 100 Lt, tai manau, kad apsimokejo tikrai. Pamperiuku, serveteliu ir pan. dalykeliu pasiemiau po keleta pakuociu (kainos panasiai kaip litais, tik zlotais), nes neaisku, gal mazius bus kam nors alergiskas... Lovyte pirkom uz 130 Zl su stalciumi patalynei ir nuleidziamu sonu.
Rubeliu irgi yra visokiausiu ir pigiau, tik as jau buvau pasirupinusi (siunciausi is UK)...
Vienintelis patarimas - kai apsispresite i koki miesta ruosiates lekti, butinai pasinagrinekit kur kas yra (kokios mazdaug ir kur parduotuves), nes tiek angliskai, tiek rusiskai susikalbeti ten sudetinga...
Ir labai netempkit, nes kaip zinia apsipirkinejimas labai vargina, o dar pati kelione... As buvau 6 menesy, tai po dienos palakstymu po parduotuves jauciausi kaip i Everesta 6 uzkopus, o jei su didesniu pupsiku, tai is vis liudnai... Tarp kitko, mes buvome dviems dienoms nuleke, miegojome viesbutyje (3 zvaigzdutes, bet LT butu 5) ir mokejome po 60 Zl uz zmogu
linulia40
2009 06 12, 14:52
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 12, 15:48) As savo pipiriukui praktiskai viska (isskyrus rubelius) pirkausi Lenkijoje, Bialystok'e. Vaziavom mes ten kovo menesi, kai zlotas dar buvo 0,73 berods, bet nemanau, kad ir dabar labai skirsis tos kainos... Taigi, palyginimui: Vezimelis (Jedo Bartatina) su lopsiu ir sprotine dalimi, visomis apsaugomis, krepsiu ir t.t. mokejome 1200 Zl (kazkurioje parduotuveje Vilniaus Akropolyje toki pat maciau uz 1700 Lt) Automobiline kedute irgi manau nupirkom zymiai pigiau - uz 300 Zl (Lietuvoj tokia apie 500 Lt kainuoja) Patalyne (pusines apsaugeles, antklode, pagalvele, uzvalkaliukai ir baldakimas) - 350 Zl, Lietuvoje vien baldakimas 100 Lt, tai manau, kad apsimokejo tikrai. Pamperiuku, serveteliu ir pan. dalykeliu pasiemiau po keleta pakuociu (kainos panasiai kaip litais, tik zlotais), nes neaisku, gal mazius bus kam nors alergiskas... Lovyte pirkom uz 130 Zl su stalciumi patalynei ir nuleidziamu sonu. Rubeliu irgi yra visokiausiu ir pigiau, tik as jau buvau pasirupinusi (siunciausi is UK)... Vienintelis patarimas - kai apsispresite i koki miesta ruosiates lekti, butinai pasinagrinekit kur kas yra (kokios mazdaug ir kur parduotuves), nes tiek angliskai, tiek rusiskai susikalbeti ten sudetinga... Ir labai netempkit, nes kaip zinia apsipirkinejimas labai vargina, o dar pati kelione... As buvau 6 menesy, tai po dienos palakstymu po parduotuves jauciausi kaip i Everesta 6 uzkopus, o jei su didesniu pupsiku, tai is vis liudnai... Tarp kitko, mes buvome dviems dienoms nuleke, miegojome viesbutyje (3 zvaigzdutes, bet LT butu 5) ir mokejome po 60 Zl uz zmogu belystoke tai cia parduotuvej ar kur?
audrolija
2009 06 12, 15:05
Bialystokas-miestas,jeigu sito klausei. As taip pat buvau ten apsipirkti,grizau patenkinta. Dabar jau be sansu- eina 37 savaitele....
linulia40
2009 06 12, 16:57
as zinau,kad miestas juk vaziuoju pati,bet tik Auchane perkuos,uztat idomu kokioj pardej ar turguj apsipirko visko
Bialystoke pasirinkimas didesnis negu visiems zinomuose Suvalkuose. Galima ir turguje apsipirkineti, bei didelius PC aplankyti. O Suvalkuose tai vaiku parduotuves yra pagrinde PC ALF cokoliniam aukste, dar turguje kokiu rubeliu, pataliuku galima nusipirkti, nebloga parduotuve prekiaujanti ir geru firmu vezimais yra CHlodna gatveje. Nebijokit kalbeti rusiskai- jie mazdaug supranta ko klausi tik kartais atsakyti sunkoka buna
Agniete77
2009 06 13, 16:36
o koks vėžimukas geriausias, turiu galvoje, kad tiktų kūdikiui nuo pat gimimo ir tiktų pakankamai ilgai?
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 12, 16:48) As savo pipiriukui praktiskai viska (isskyrus rubelius) pirkausi Lenkijoje, Bialystok'e. Vaziavom mes ten kovo menesi, kai zlotas dar buvo 0,73 berods, bet nemanau, kad ir dabar labai skirsis tos kainos... Taigi, palyginimui: Vezimelis (Jedo Bartatina) su lopsiu ir sprotine dalimi, visomis apsaugomis, krepsiu ir t.t. mokejome 1200 Zl (kazkurioje parduotuveje Vilniaus Akropolyje toki pat maciau uz 1700 Lt) Automobiline kedute irgi manau nupirkom zymiai pigiau - uz 300 Zl (Lietuvoj tokia apie 500 Lt kainuoja) Patalyne (pusines apsaugeles, antklode, pagalvele, uzvalkaliukai ir baldakimas) - 350 Zl, Lietuvoje vien baldakimas 100 Lt, tai manau, kad apsimokejo tikrai. Pamperiuku, serveteliu ir pan. dalykeliu pasiemiau po keleta pakuociu (kainos panasiai kaip litais, tik zlotais), nes neaisku, gal mazius bus kam nors alergiskas... Lovyte pirkom uz 130 Zl su stalciumi patalynei ir nuleidziamu sonu. Rubeliu irgi yra visokiausiu ir pigiau, tik as jau buvau pasirupinusi (siunciausi is UK)... Vienintelis patarimas - kai apsispresite i koki miesta ruosiates lekti, butinai pasinagrinekit kur kas yra (kokios mazdaug ir kur parduotuves), nes tiek angliskai, tiek rusiskai susikalbeti ten sudetinga... Ir labai netempkit, nes kaip zinia apsipirkinejimas labai vargina, o dar pati kelione... As buvau 6 menesy, tai po dienos palakstymu po parduotuves jauciausi kaip i Everesta 6 uzkopus, o jei su didesniu pupsiku, tai is vis liudnai... Tarp kitko, mes buvome dviems dienoms nuleke, miegojome viesbutyje (3 zvaigzdutes, bet LT butu 5) ir mokejome po 60 Zl uz zmogu Aciu labai uz info. Tik dar idomu butu adresai kokiose parduotuvese vaikisku vezimeliu, auto keduciu yra.
As taip pat noriu savo vaikeliui visa kraitely supirkt Bialytsoke (mums 6 men.  ), bet idomu ar turguj galima kokiu vaikisku prekiu rast Kawaleryjska g. ir i kokias paruotuves apsimoka vaziuot ir finansiskai, ir del pasirinkimo? Nes mes ruosiames tik vienai dienai vykt, noretusi suspet apipirkt savo maziuka.
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 12, 16:48) As savo pipiriukui praktiskai viska (isskyrus rubelius) pirkausi Lenkijoje, Bialystok'e. Vaziavom mes ten kovo menesi, kai zlotas dar buvo 0,73 berods, bet nemanau, kad ir dabar labai skirsis tos kainos... Taigi, palyginimui: Vezimelis (Jedo Bartatina) su lopsiu ir sprotine dalimi, visomis apsaugomis, krepsiu ir t.t. mokejome 1200 Zl (kazkurioje parduotuveje Vilniaus Akropolyje toki pat maciau uz 1700 Lt) Automobiline kedute irgi manau nupirkom zymiai pigiau - uz 300 Zl (Lietuvoj tokia apie 500 Lt kainuoja) Patalyne (pusines apsaugeles, antklode, pagalvele, uzvalkaliukai ir baldakimas) - 350 Zl, Lietuvoje vien baldakimas 100 Lt, tai manau, kad apsimokejo tikrai. Pamperiuku, serveteliu ir pan. dalykeliu pasiemiau po keleta pakuociu (kainos panasiai kaip litais, tik zlotais), nes neaisku, gal mazius bus kam nors alergiskas... Lovyte pirkom uz 130 Zl su stalciumi patalynei ir nuleidziamu sonu. Rubeliu irgi yra visokiausiu ir pigiau, tik as jau buvau pasirupinusi (siunciausi is UK)... Vienintelis patarimas - kai apsispresite i koki miesta ruosiates lekti, butinai pasinagrinekit kur kas yra (kokios mazdaug ir kur parduotuves), nes tiek angliskai, tiek rusiskai susikalbeti ten sudetinga... Ir labai netempkit, nes kaip zinia apsipirkinejimas labai vargina, o dar pati kelione... As buvau 6 menesy, tai po dienos palakstymu po parduotuves jauciausi kaip i Everesta 6 uzkopus, o jei su didesniu pupsiku, tai is vis liudnai... Tarp kitko, mes buvome dviems dienoms nuleke, miegojome viesbutyje (3 zvaigzdutes, bet LT butu 5) ir mokejome po 60 Zl uz zmogu O dar idomu kur lovyte tokia nebrangia radot. As irgi noriu su stalciais ir nuleidziamu sonu. Gal dar nuotraukyte gali parodyti.
Žvaigždėja
2009 06 15, 09:49
As irgi girdejau kad ten pigiau.draugai irgi savo leliu vaziavo apipirkt.o dabar jau ir mums reikes  mes taip pat vaziuosim i lenkija, tik kad to belistoko nepazystam tai kazin kaip ten bus  gal kokia mamyte su konkreciais pavadinimais gali kokia info mestelt
mama_gulbe
2009 06 15, 10:01
jei viska galima supirkti -vezima lovyte ciuzinuka ir tt tam Bialostoko turguj tai visai gerai manau ir vienai dienai gerai vaziuot tik neaisku aar ten tikrai visko rasim butu gerai jei kuri buvo pasakytu ka ten tiksliau mate nes kelione vistiek tolima
~Narnija~
2009 06 15, 10:44
QUOTE(linulia40 @ 2009 06 12, 17:57) as zinau,kad miestas juk vaziuoju pati,bet tik Auchane perkuos,uztat idomu kokioj pardej ar turguj apsipirko visko  Auchan'e pirkom paperius, higienos prekes ir t.t. Is tokiu prekybos centru, tai jis man labiausiai kazkaip, nes kitur kaip sandelyje viskas... Papildyta:QUOTE(rence25 @ 2009 06 12, 18:27) Bialystoke pasirinkimas didesnis negu visiems zinomuose Suvalkuose. Galima ir turguje apsipirkineti, bei didelius PC aplankyti. O Suvalkuose tai vaiku parduotuves yra pagrinde PC ALF cokoliniam aukste, dar turguje kokiu rubeliu, pataliuku galima nusipirkti, nebloga parduotuve prekiaujanti ir geru firmu vezimais yra CHlodna gatveje. Nebijokit kalbeti rusiskai- jie mazdaug supranta ko klausi tik kartais atsakyti sunkoka buna  O vat tame PC ALFA pirkau maziui viska, nes ten daug maz kaip Lietuvoj prekes (apie kurias jau buvau pasidomejusi). Nebepamenu kaip ta parduotuve vadinasi, 3 aukste berods, panasaus stiliaus kaip Karolis ar Kotryna... Tai ten ir pataliukus, ciuzinuka, vezima pirkom. Brangiau nei turguj, bet kazkaip patikimiau man ten lyg pasirode... Papildyta:QUOTE(Agniete77 @ 2009 06 13, 17:36) o koks vėžimukas geriausias, turiu galvoje, kad tiktų kūdikiui nuo pat gimimo ir tiktų pakankamai ilgai?  Nezinau, gal kazkas papriestaraus, bet as turiu tokia nuomone, kad nebutinai ilgai tinkantis dalykas yra pats geriausias... Mes taip su kedute pasimokem truputi, nes gavom dar lopsiuka pirkti... Papildyta:QUOTE(SaDa @ 2009 06 14, 21:09) O dar idomu kur lovyte tokia nebrangia radot. As irgi noriu su stalciais ir nuleidziamu sonu. Gal dar nuotraukyte gali parodyti.  Lovyte tokia radom Auchan (ten kazkas panasaus i mama Maxima  )
varlius2007
2009 06 15, 10:51
Sveikos mamos, kokiomis dienomis buna turgus Suvalkuose ir Bialystoke?
visai nieko psl: http://www.dlamalucha.eu/Tik kai lenkiskai nesuprantu visko sunkiau. Bet tikiuosi ne tik internetu galima uzsisakyti, o ir i parduotuve nuvaziuoti BABY BABY Artykuły Dziecięce L. i P. Kozioł Spółka Jawna ul. Upalna 58, 15-668 Białystok I N F O L I N I A 801 011 753 Godziny otwarcia sklepu: w dni powszednie: 9.00-18.00, w soboty 9.00-15.00.
Mačiau Suvalkuose yra pora vaikiškų prekių parduotuvių, gal kas juose buvot ar ten yra vežimėlių? Į Belistoka jau kaip ir per toli važiuot, gal kas kur arčiau užmatėt vežimėlių?
gintariukstis99999
2009 06 18, 08:41
sveikos mes taip pat zadam vaziuoti i lenkija viska susipirkt nes cia kainos kosmines o ten daug pigiau tik vat kad nelabai orientuojames lenkijoi gal kas zino kokiu nuorodu i zemelapius kaip nuvaziuoti i ta belostoka kad nepasiklyst? ar jis toli nuo lietuvos ? ir kiek panasiai sumom butumet sumokeje cia o isleidot ten? labai viskas man idomu. nes reikia visko tiek daug jau kuriu sarasus ka reikia susipirkt kad nieko nepamirst
Ingrida45
2009 06 18, 09:38
Sveikos, Del vaikisku pampersu, tai ir suvalkuose Kauflande dvigubai pigiau negu LT. As 2 metu dukrytei pirkdavau kelnytes iki 18 kg, tai cia maximoje kainuoja apie 60 lt, o Kauflande 46 LT. Tas pas ir su paciais maziausiais 96vnt. papmersu apie 48 Lt svyruoja nuo kurso.. Tai tik vien ant pampersu kiek susitaupoma, nes pradzioje ju reikia begales
QUOTE(Ingrida45 @ 2009 06 18, 11:38) Sveikos, Del vaikisku pampersu, tai ir suvalkuose Kauflande dvigubai pigiau negu LT. As 2 metu dukrytei pirkdavau kelnytes iki 18 kg, tai cia maximoje kainuoja apie 60 lt, o Kauflande 46 LT. Tas pas ir su paciais maziausiais 96vnt. papmersu apie 48 Lt svyruoja nuo kurso.. Tai tik vien ant pampersu kiek susitaupoma, nes pradzioje ju reikia begales  sveikos busimos mamytes! na as pries pora dieneliu buvau bialystoke ir esu labai patenkinta visko pripirkau savo busimam leliukui. Labai gera parduotuve yra ''fortlandia'' ul.upalna 5, cia galima visko rasti vezimuku, lovyciu, rubeliu, patalynes visko ko gali prireikti. taip pat patariu ir i ''auchan'' parduotuve uzsukti, ten labai pigus pampersai, labai pigiai nusipirkau vonele. cia lt vonele tokia kainuoja 69lt, ten as sumokejau 32lt, tai skirtumas tikrai nemazas. taip pat apsimoka ir maisto nusipirkti. nepatariu vaziuoti i prekybos centra ''galeria biala'' ten yra tik viena vaikisku prekiu parduotuve ir labai brangi.
Labutis. As buvau Bialostoko turgui ir parduotuvei. Man tai  Turgui nusipirkau ciuzinuka, laaabai grazia apsauga,vokeli lieliukui, pampersus, rubelius, na dar visokiu zaislu,bet nedaug, nes jie kazkokie man pasirode su kvapeliu ir kiniski, ten yra loveliu ir vezymeliu, bet lenkiskas vezimelis mums netinka nes i lifta netelpa, o gyvenam 7 aukste  O parduotuveje tai prisipirkom pampersu, ten tiek visokiu akciju jiems, po to tu driegnu serveteliu, avent produkcijos(pientraukis, buteliukai, visokie ciulptukai), dar ten ir drabuzeliu pora suradau o kiek produktu prisipirkom  Ir visa tai mums kainavo apie 1600lt
linulia40
2009 06 23, 12:49
QUOTE(palau @ 2009 06 22, 22:58) sveikos busimos mamytes! na as pries pora dieneliu buvau bialystoke ir esu labai patenkinta visko pripirkau savo busimam leliukui. Labai gera parduotuve yra ''fortlandia'' ul.upalna 5, cia galima visko rasti vezimuku, lovyciu, rubeliu, patalynes visko ko gali prireikti. taip pat patariu ir i ''auchan'' parduotuve uzsukti, ten labai pigus pampersai, labai pigiai nusipirkau vonele. cia lt vonele tokia kainuoja 69lt, ten as sumokejau 32lt, tai skirtumas tikrai nemazas. taip pat apsimoka ir maisto nusipirkti. nepatariu vaziuoti i prekybos centra ''galeria biala'' ten yra tik viena vaikisku prekiu parduotuve ir labai brangi.  o ten kartais galerijoj biala nera H&M pardes?
[quote=qazxde,2009 06 23, 00:18] Labutis. As buvau Bialostoko turgui ir parduotuvei. Man tai  Turgui nusipirkau ciuzinuka, laaabai grazia apsauga,vokeli lieliukui, pampersus, rubelius, na dar visokiu zaislu,bet nedaug, nes jie kazkokie man pasirode su kvapeliu ir kiniski, ten yra loveliu ir vezymeliu, bet lenkiskas vezimelis mums netinka nes i lifta netelpa, o gyvenam 7 aukste  O parduotuveje tai prisipirkom pampersu, ten tiek visokiu akciju jiems, po to tu driegnu serveteliu, avent produkcijos(pientraukis, buteliukai, visokie ciulptukai), dar ten ir drabuzeliu pora suradau o kiek produktu prisipirkom  Ir visa tai mums kainavo apie 1600lt  sveika,norejau taves paklaust,gal matei ten vezimeliu panasiu i tutis trio?  ir siaip kokios kainos vezimeliu ir kaip ju kokybe?
QUOTE(qazxde @ 2009 06 23, 01:18) Labutis. As buvau Bialostoko turgui ir parduotuvei. Man tai  Turgui nusipirkau ciuzinuka, laaabai grazia apsauga,vokeli lieliukui, pampersus, rubelius, na dar visokiu zaislu,bet nedaug, nes jie kazkokie man pasirode su kvapeliu ir kiniski, ten yra loveliu ir vezymeliu, bet lenkiskas vezimelis mums netinka nes i lifta netelpa, o gyvenam 7 aukste  O parduotuveje tai prisipirkom pampersu, ten tiek visokiu akciju jiems, po to tu driegnu serveteliu, avent produkcijos(pientraukis, buteliukai, visokie ciulptukai), dar ten ir drabuzeliu pora suradau o kiek produktu prisipirkom  Ir visa tai mums kainavo apie 1600lt  Gal gali parasyti kokios kainytes ciuzinuko, rubeliu (bent apytiksliai), vokelio, avent produkcijos(pientraukis, buteliukai, visokie ciulptukai)?
*sanel*
2009 07 05, 07:58
niu vakar apsipirkinėjau suwalkuose šeštadieniniam turguj neradau nieko kasdieniniam turguj yra keliose vietose, bet mažo dydžio rūbelių nelabai yra (56, 62 beveik nėra) tada užsukom į Arkadijų  va čia tai pasiaubiau  Ne pačiam Arkadijui o iš jo šono kur parduotuvė yra, bodžiukai įvairių dydžių, įvairių spalvų ir raštų po 4,99zl, šliaužtukai minkštučiai tokie 12,99zl, visi kiti 9,99zl, siaustinukai balti 6,99zl, kepurytės plonos 1,99zl kainos tikrai tada Alfa, įėjus, nusileidi į rūsį, ten vien vaikiškos pardės  bet kainos didesnės  ten pirkom vokelį 39zl, fereti baldakimą 90zl. čia yra ta pati "gucio land" parduotuvė kur prie Lidil, tik ši gerokai mažesnė "gucio land" kur prie Lidil, labai didelis vežimėlių ir kėdučių pasirinkimas
tuzikas83
2009 07 07, 11:23
Belastoko turguje buvau geguzes viduryje (tik isejus i dekreta), prisipirkom tikrai daug visko ir buciau dar daugiau nusipirkusi, tik jau i masina niekas nebetilpo Kainu palyginimui: uz vezima mokejom 350 lt, kai Gariunuose toks pat is lenkijos atveztas kainavo nuo 750 lt - 850 lt, uz medine lovyte mokejau apie 200 lt, panasiai tiek kainuoja ir garuose. Uz vokeli-kombinezona mokejau apie 80 lt. Pripirkau rubeliu kleckiui, siaip gal sliauztu kainos panasios kaip ir LT, bet perkant kostiumelius keliu daliu, tai tikrai pigiau (pvz. cia sliauztai ir marskineliai - kompletas kainuoja apie 35 lt, o ten pvz. kepuryte, sliauztai, apatiniai marskineliai ir virsutinis svarkiukas kainuoja apie 15-20 lt). Prisipirkau cheminiu priemoniu, pampersu (Pampers firmos didieji pakiai gavosi po 30 lt). Taip pat sau rubu, batu ir siaip visko prisipirkau. Pvz. pirkau atvirus be kulno batelius vasarai, tai jie man kainavo po 25 lt, rankine pirkau zu 40 Lt, taip pat vasarine suknele uz 45 lt, o garuose maciau tokias sukneles uz 100 lt pardavineja. Del kalbos, tai nieko ten su jais daug ko ir nera kalbetis, o siaip tai stengiasi jie rusiskai atsakyti ir pats stengiesi "pagauti" apie ka jie kalba  Visada nusideredavom dar po keleta zlotu
Sveikutes busimos mamytes! Kadangi mums jau eina 36 savaite tai nieko nelauke praeita sestadieny vykom su vyru i Belestoka. Tikrai pagelbejo kai kuriu merginu siame forume info, tad pamaniau ne pro saly ir man su jumis pasidalinti mano ispudziais! Zodziu kaip pagalba siulau jei imanoma turekit navigacija, jei ne ji, nemanau, kad butume taip greitai viska rade. Buvau susirasius ko mums reik. O reikejo visko isskyrus rubeliu, bet ir tu dar pirkausi Tad mano patarimas (jei vaziuojat sestadieny tai reik susisukt is Lt kuo anksciau, nors as miegale tai pajudejom tik 8val is Kauno) nes parduotuves, bazes dirba iki kokiu 14-15val. Tad pirmas taskas ir mano nuomone pigesnis nei antrasis yra "BAMBINO" ul.Handlowa 7. Navigacijos pagalba radom greit, jei ne niekaip nebutume, nes kaip bazese ta parduotuve randasi. Ten lovyte su stalciumi, su kokosiniu-grikiu ciuziniu, apvalkalais, pataline, apsaugelem ir dviem pakeiciamom patalines komplektais sumokejom nepilnai 550Lt. Kai tokia pacia lova Kaune buvau maciusi su stalciumi uz 400Lt. O kur dar visi priedai. Cia tikrai viskas pigiau ir dar garantija suteikme metams. Avent buteliukas nesiekia net 30 Lt. Pampersu kainos juokingos ir dar akcija buvo. Ji dirba I-V 8-18 o VI 9-14 Antrasis taskas buvo "Fartlandia" ul.Upalna 5 Cia antrame aukste didelis vezimeliu, auto keduciu pasirinkimas. Siek tiek cia brangiau, bet cia mes pirkome vezima, sportini varianta ir auto kedute uz 800Lt. Kai toks pat vezimas Lt kainuoja apie 1400Lt. Tai manau tikrai verta. Pirmame aukste negalejau nepirkt rubeliu, kojinyciu, kepuryciu, merliuku kai kainos svyruoja nuo 1 zl iki 5 zl. Cia darbo laikas I-V 10-19, o VI 10-16 Tiesa Bambino tik gr. su korta negalima. Tai tokia musu info apie Belestoka.
juste87
2009 07 12, 20:35
MAN TAIP PAT NEDAUG LIKO,IR NIEKAIP NEAPSISPRENDŽIAM KUR VAŽIUOTI,AR I SUVALKUS AR BIALYSTOKA?SUVALKAI TAI NETAIP TOLI,O BIALYSTOKAS JAU JAUCIASI KELIAS.AŠ DAUGELI DALYKU JAU TURIU NORECIAU SUŽINOT LOVYČIŲ KAINAS.BETO GAL KAS KOMODA PIRKOT?KOKIOS KAINOS?BUČIAU DEKINGA UŽ ŽINIA  VAŽIUPTI RUOŠIAMĖS SI SAVAITGALI,PENKTADIENI.
KRISTINACH
2009 07 13, 12:08
labutis, aciu esamoms ir busimoms mamytems uz info. paskaiciusi jusu atsiliepimus apie prekiu gausa, pasirinkima ir piguma (nei LT) nusprendeme ir mes su MB nulekti iki Beliastoko. varysim ryt, jei tik MB isleis is darbo  jei ne tada poryt. vienu zodziu sia savaite tikrai vaziuosim. Mes pirksim daug ir visko, nes as nieko neturiu leliui - isskyrus rubelius, kuriuos atidave ar padovanojo draugai. O patys didziausi pirkiniai musu laukia lenkijoje  lovyte, vezimas, patalyne ir t.t. tai kai grisiu pazadu papasakosiu kur buvau, ka maciau ka pirkau ir svarbiausia kiek kainavo Papildyta:QUOTE(juste87 @ 2009 07 12, 21:35) MAN TAIP PAT NEDAUG LIKO,IR NIEKAIP NEAPSISPRENDŽIAM KUR VAŽIUOTI,AR I SUVALKUS AR BIALYSTOKA?SUVALKAI TAI NETAIP TOLI,O BIALYSTOKAS JAU JAUCIASI KELIAS.AŠ DAUGELI DALYKU JAU TURIU NORECIAU SUŽINOT LOVYČIŲ KAINAS.BETO GAL KAS KOMODA PIRKOT?KOKIOS KAINOS?BUČIAU DEKINGA UŽ ŽINIA  VAŽIUPTI RUOŠIAMĖS SI SAVAITGALI,PENKTADIENI. kiek skaiciau tai Suvalkuose labai kainos uzkeltos, bet vis tiek pigiau nei LT apie komodas nieko negirdejau, taciau skaiciau, kad mamyte lovyte isigyjo uz 130 zl is Auchane beliastoke. bet jei tau reikia tik lovytes, tai gal neapsimoka tiek toli trenktis - pakaks ir suvalku
juste87
2009 07 13, 12:36
sveikutes, pas mus lovyte su viskuo kainuoja 450-500lt,jei ten galima per pus pigiau nusipirkt tai apsimoka,beto draugai gyvena lenkijoj kartu aplankysim.pampersu taip pogi reikia.Bialystokas toloka ir miestas gana didelis per viena diena sunku apsipirkti jei miesto nepažysti,man tetis pasakojo kad daug policijos ir apvažiavimų o išlendi ten kur pradėjai.  Labai lauksiu naujausiu žiniu nes mes planuojam šeštadieni važiuot.sekmes apsiperkant ir geru pirkinių
@mamyčiukas@
2009 07 13, 20:02
buvome mes suvalkuose pries kokius 4menesius,pampersu,misinuku,maistelio ir sau maisto prisipirkome,ten tikrai pigiau,jau planuojame vaziuoti ten antram vaikeliui kraitelio pirkti,bet si karta jau su navigacija vaziuosime,nes labai sunkiai parduotuves radome.
spurgiux21
2009 07 14, 11:16
QUOTE(*sanel* @ 2009 07 05, 08:58) niu vakar apsipirkinėjau suwalkuose šeštadieniniam turguj neradau nieko kasdieniniam turguj yra keliose vietose, bet mažo dydžio rūbelių nelabai yra (56, 62 beveik nėra) tada užsukom į Arkadijų  va čia tai pasiaubiau  Ne pačiam Arkadijui o iš jo šono kur parduotuvė yra, bodžiukai įvairių dydžių, įvairių spalvų ir raštų po 4,99zl, šliaužtukai minkštučiai tokie 12,99zl, visi kiti 9,99zl, siaustinukai balti 6,99zl, kepurytės plonos 1,99zl kainos tikrai tada Alfa, įėjus, nusileidi į rūsį, ten vien vaikiškos pardės  bet kainos didesnės  ten pirkom vokelį 39zl, fereti baldakimą 90zl. čia yra ta pati "gucio land" parduotuvė kur prie Lidil, tik ši gerokai mažesnė "gucio land" kur prie Lidil, labai didelis vežimėlių ir kėdučių pasirinkimas  Va ir as praitoj savaitej buvau suvalkuose. Tai pradejom apsipirkinet trugelyje, nes nesiseke rast tos parduotuves Arkadia,jokiu nuorodu:( Visi taip sudetingai aiskino:) o pasirodo rast labai paprasta. Net ir turgelyje viskas gavosi per pus pigiau. O kai islekem is turgelio pasirodo visai netoli buvo ir Arkadia. Na tai ten tai jau prisirinkau  , vyruo tempte temp teko mane Butinai dar leksiu apsipirkt i Lenkija, nes net paskaiciavus isleista kura tikrai apsimoka vaziuot, nes gi ne del vienos prekes vaziuojam;) Va dar noreciau iki Bialystoko nulekt, bet ten isvis gatves painios atrodo.
juste87
2009 07 15, 17:34
sveikos mamytes, penktadieni mes taip pat leksim i suvalkus,pardes beveik visas žinom,jau ne pirma karta ten varom.tik tikiuosi kad viska rasiu ko truksta antrm leliui,mum jau tik meneselis su trupuciu liko.ir taip uždelsiau važiavima.aciu visoms už patarimus.Tik nelabai nusimanau apie mašinines kedutes kokios geriausios  .Pirmam vaikui ju dar nereikejo,nenoriu kad tektu po kiek laiko keisti i kita,gal yra kokios universalios kad ilgesni laika tiktu.
Ar Bialystok'o turgus pirmadienį dirba?
KRISTINACH
2009 07 16, 16:41
Labutis papasakosiu ispudzius is lenkijos... buvom Bialystoke. 9 h ryto jau buvom Bialystoke, taciau pamirsome, kad lenkijoje - 1 h nuo musu laiko. tai teko truputely palaukti prie duru...Fortadia (atrodo taip rasosi) parduotuve velai atsidaro tik nuo 10 h tai kol atsidarys nelaukeme, ji prarado potencialius klientus  tai ir nzn kas joje parduodama. Buvom BABY parduotuveje. sita nuo pirmosios visiskai arti, tik pereini i kita kelio puse ir nusileidi kaip i rusi. ji isikurusi vaiku darzelio teritorijoje. joje yra visko nuo ciulptuku iki vystyklu, voneliu. v.z. viskas ko reikia kudikiui. pavyzdziui vezimeliu mazesnem kainom kaip 1000 zl yra gal vienas kitas. tiesiog as apziurejau prekes sioje parduotuveje, o viska pirkom trecioje pardeje BAMBINO BAMBINO didele vaikisku prekiu parde, kurioje yra nuo ciulptuko iki saukstuko kudikeliui, mamoms tinkliniu kelnaiciu, liemeneliu maitinancioms.  sutikom labai daug  einanciu i sia parde. o dabar apie kainas sioje pardeje: lovele su stalcium 187,80 zl vezimelis LEX 2 - 527 zl kokosinis ciuzinis - 63 zl baldakimio remas - 15,90 zl patalynes komplektas (kaldryte, pagalve, baldakimas, apsaugos, patalyne) 6 daliu - 139,85 zl vaikiski milteliai JELP 2,4 kg - 27 zl flaneliniai vystyklai 5 vnt- 22,50 zl marliniai vystyklai 10 vnt - 19,00 zl patalynes komplektas (pagalvelei ir kaldrai) - 30,20 zl automobiline kedute - 125,00 zl pampersai huggies 90vnt - 43, 00 zl dregnos serveteles bella happy - 5,20 zl seilinukai 7 vnt. - 10,80 zl atrodo viska surasiau. rubeliu nepirkau nes ir taip daug pridovanojo ar atidave. manau, kad jei ir pirksit mano nepaminetu prekiu tikrai neapsisausit. jei dar kas neaisku klauskit. tiesa dar buvom AUCHANE, bet ten daugiau pirkom ne leliukui, o sau. bet kiek paziurejau tai vaikiskos prekes sioje pardeje truputi didesnes nei BAMBINO. tai grizau apsipatenkinus visa ir laiminga nors ir kelione buvo ilga Vaziavome be navigacijos, tik zemelapius is interneto buvom atsispausdine - ir viskas puikiai pasiseke, niekur nenugrybavom. jei kam reikia zemelapiu pagrindiniu vaikisku parduotuviu - galiu pasidalinti ir su jumis.
arventina
2009 07 16, 21:49
Na tikrai čia viskas taip aiškiai parašyta ir taip gundančiai. Aš irgi savo vyra kalbinu važiuoti apsipirkti į Lenkiją. Tai kai nuvyksime būtinai parašysime kaip sekėsi. Ačiū visoms už išsamią informaciją.
spurgiux21
2009 07 17, 18:44
QUOTE(KRISTINACH @ 2009 07 16, 17:41) Labutis papasakosiu ispudzius is lenkijos... buvom Bialystoke. 9 h ryto jau buvom Bialystoke, taciau pamirsome, kad lenkijoje - 1 h nuo musu laiko. tai teko truputely palaukti prie duru...Fortadia (atrodo taip rasosi) parduotuve velai atsidaro tik nuo 10 h tai kol atsidarys nelaukeme, ji prarado potencialius klientus  tai ir nzn kas joje parduodama. Buvom BABY parduotuveje. sita nuo pirmosios visiskai arti, tik pereini i kita kelio puse ir nusileidi kaip i rusi. ji isikurusi vaiku darzelio teritorijoje. joje yra visko nuo ciulptuku iki vystyklu, voneliu. v.z. viskas ko reikia kudikiui. pavyzdziui vezimeliu mazesnem kainom kaip 1000 zl yra gal vienas kitas. tiesiog as apziurejau prekes sioje parduotuveje, o viska pirkom trecioje pardeje BAMBINO BAMBINO didele vaikisku prekiu parde, kurioje yra nuo ciulptuko iki saukstuko kudikeliui, mamoms tinkliniu kelnaiciu, liemeneliu maitinancioms.  sutikom labai daug  einanciu i sia parde. o dabar apie kainas sioje pardeje: lovele su stalcium 187,80 zl vezimelis LEX 2 - 527 zl kokosinis ciuzinis - 63 zl baldakimio remas - 15,90 zl patalynes komplektas (kaldryte, pagalve, baldakimas, apsaugos, patalyne) 6 daliu - 139,85 zl vaikiski milteliai JELP 2,4 kg - 27 zl flaneliniai vystyklai 5 vnt- 22,50 zl marliniai vystyklai 10 vnt - 19,00 zl patalynes komplektas (pagalvelei ir kaldrai) - 30,20 zl automobiline kedute - 125,00 zl pampersai huggies 90vnt - 43, 00 zl dregnos serveteles bella happy - 5,20 zl seilinukai 7 vnt. - 10,80 zl atrodo viska surasiau. rubeliu nepirkau nes ir taip daug pridovanojo ar atidave. manau, kad jei ir pirksit mano nepaminetu prekiu tikrai neapsisausit. jei dar kas neaisku klauskit. tiesa dar buvom AUCHANE, bet ten daugiau pirkom ne leliukui, o sau. bet kiek paziurejau tai vaikiskos prekes sioje pardeje truputi didesnes nei BAMBINO. tai grizau apsipatenkinus visa ir laiminga nors ir kelione buvo ilga Vaziavome be navigacijos, tik zemelapius is interneto buvom atsispausdine - ir viskas puikiai pasiseke, niekur nenugrybavom. jei kam reikia zemelapiu pagrindiniu vaikisku parduotuviu - galiu pasidalinti ir su jumis. sveikute, Gal galetum pasidalinti zemelapiu As buvau tik suvalkuose, labai noreciau ir i bialystoka, bet bijau kad galim nugrybaut.
Agniete77
2009 07 18, 09:26
Vakar buvau Bialystoke apsipirkti. Labai bijojau ten vaziuoti, nes Lenkija visada buvo salis, pro kuria keliaujant tik pravaziuodavau ir kuri sudarydavo ne koki ispudi. Tiesa, pasakius niekas nepasikeite  miestuose purvina, visur senoviniai (ne geraja prasme) pastatai, gatvese reklamos, kokiu kokybe ir zanru gal primena pas mus buvusias pries 20metu Dabar apie apsipirkima. Vaziavom su GPS'u todel problemu kazka rasti nebuvo. Pradejom nuo "Bambino", parduotuve tai kaip apleistas sandelys, panasaus tipo parduotuviu teko matyti tik rusijos gludumoje  is pradziu pasibaisejau, negi mano maziuko daikteliai cia ir bus perkami... bet visa tai atpirko mazos kainas. Buvau susidariusi reikiamu prekiu sarasa ir uzsirasius visas lietuviskas kainas, lenkiskos kainos buvo per puse mazesnes, o du tredzdaliai prekiu "Kotrynoje" yra turbut vezami is Lenkijos, nes dauguma nusiziuretu Lietuvoje prekiu radau Lenkijoje. "Bambino" neradau visu norimu prekiu: mazas lovyciu, voneliu, keduciu ir vezimeliu pasirinkimas, bet galima issirinkti patalyne, kaldrytes, ciuzinuka, lovytes apsaugeles, pervystymui padekliuka, neutraliu skalbimo milteliu, serveteliu ir t.t. Antras uzvaziavimas buvo "Fortlandia" ul. upalna 5, cia sirdis atsigavo, parduotuve beveik europinio lygio, nemazas prekybos centras per du aukstus. Aptarnavimas malonus, pardavejos, deje beveik nekalba angliskai, bet gaudosi rusiskai ir kai kuriuos lietuviskus zodzius pramokusios lietuviskai  Sioje parduotuveje siek tiek didesnes kainos (keliais zlotais) nei "Bambino" taciau pasirinkimas modeliu, spalvu ir t.t. nepalyginamai didesnis, cia isigijom visa kita ko reikejo. Kainos kaip ir minejau beveik per puse mazesnes nei Lietuvoje, viskas pigu, kad net akys raibsta  Beje, apsimoka sioje parduotuveje nusipirkti kelis daiktus ir taip gauti nuolaidu kortele, su kuria toliau toje pacioje parduotuveje apsipirkinedamos sutaupysite 5% ir taip kainos taps kaip ir "Bambino" sandeliuke. Masina visa buvo prigrusta, kad nebeliko vietos dar kokiam prekybos centre apsipirkti, nors specialiai uzvaziavok, kainos irgi palyginus su esanciomis Lietuvoje juokingos. SEkmes visoms apsipirkinejamcioms ir besiruosiancioms, jei ka domina kokia informacija, as ja tikrai galiu pasidalinti.
spurgiux21
2009 07 18, 19:11
o kokiu adresu ta Bambino parduotuve yra?
Sveikutės. O koks vežimėlių pasirinkimas, pvz kokių firmų ? Ar ten esantys atitinka pvz mūsų Lietuvos pasiūlą turguose ir panašiose prekyvietėse? Ar visgi yra ir tokių solidesnių
KRISTINACH
2009 07 19, 10:46
Laba QUOTE(spurgiux21 @ 2009 07 18, 20:11) o kokiu adresu ta Bambino parduotuve yra? BAMBINO adresas ul. HANDLOWA 7
KRISTINACH
2009 07 19, 11:07
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 07 17, 19:44) sveikute, Gal galetum pasidalinti zemelapiu As buvau tik suvalkuose, labai noreciau ir i bialystoka, bet bijau kad galim nugrybaut. pabandem su MB padaryti sioki toki zemelapi. o nepaziurejau is kokio tu miesto  nes turiu spasudinta zemelapiu varianta - marsruta http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...0b19961766a73a6
QUOTE(Agniete77 @ 2009 07 18, 10:26) Vakar buvau Bialystoke apsipirkti. Labai bijojau ten vaziuoti, nes Lenkija visada buvo salis, pro kuria keliaujant tik pravaziuodavau ir kuri sudarydavo ne koki ispudi. Tiesa, pasakius niekas nepasikeite  miestuose purvina, visur senoviniai (ne geraja prasme) pastatai, gatvese reklamos, kokiu kokybe ir zanru gal primena pas mus buvusias pries 20metu Nesutiksiu  Jau tikrai Lenkijoje nera taip blogai kai aprasiai. Pastoviai vazinejam i ivairius Lenkiojs miestus jau senokai, dazniausiai 1xmen ir nemaciau as tu purvu, senoviniu apleistu pastatu  Aisku keliai kaip ir buvo taip ir liko prasti  Su tuo didziausia problema  Pasiziurek i musu miestus ir miestelius, sukslynus salia daugiabuciu, o kiek tik zaliu plotu beliko  Man kaip tik atrodo kad ypac dideniuose Lenkijos miestuose bendras lygis aukstesnis negu pas mus. O kai nuvaziuoji i pigesnia parduotuve tai ko ir noreti kad ten butu viskas puiku- nueik i Superneto ir pamatysi panasius vaizdus  Juk pigumas ir gaunasi tame jog nereikia liux pastatu miesto centre
spurgiux21
2009 07 19, 19:03
QUOTE(KRISTINACH @ 2009 07 19, 12:07) pabandem su MB padaryti sioki toki zemelapi. o nepaziurejau is kokio tu miesto  nes turiu spasudinta zemelapiu varianta - marsruta http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...0b19961766a73a6Labai aciu
KRISTINACH
2009 07 19, 19:18
QUOTE(rence25 @ 2009 07 19, 12:54) Nesutiksiu  Jau tikrai Lenkijoje nera taip blogai kai aprasiai. Pastoviai vazinejam i ivairius Lenkiojs miestus jau senokai, dazniausiai 1xmen ir nemaciau as tu purvu, senoviniu apleistu pastatu  Aisku keliai kaip ir buvo taip ir liko prasti  Su tuo didziausia problema  Pasiziurek i musu miestus ir miestelius, sukslynus salia daugiabuciu, o kiek tik zaliu plotu beliko  Man kaip tik atrodo kad ypac dideniuose Lenkijos miestuose bendras lygis aukstesnis negu pas mus. O kai nuvaziuoji i pigesnia parduotuve tai ko ir noreti kad ten butu viskas puiku- nueik i Superneto ir pamatysi panasius vaizdus  Juk pigumas ir gaunasi tame jog nereikia liux pastatu miesto centre 
Agniete77
2009 07 20, 10:40
[quote=rence25,2009 07 19, 12:54] Nesutiksiu  Jau tikrai Lenkijoje nera taip blogai kai aprasiai. Pastoviai vazinejam i ivairius Lenkiojs miestus jau senokai, dazniausiai 1xmen ir nemaciau as tu purvu, senoviniu apleistu pastatu  Aisku keliai kaip ir buvo taip ir liko prasti  Su tuo didziausia problema  Pasiziurek i musu miestus ir miestelius, sukslynus salia daugiabuciu, o kiek tik zaliu plotu beliko  Man kaip tik atrodo kad ypac dideniuose Lenkijos miestuose bendras lygis aukstesnis negu pas mus. O kai nuvaziuoji i pigesnia parduotuve tai ko ir noreti kad ten butu viskas puiku- nueik i Superneto ir pamatysi panasius vaizdus  Juk pigumas ir gaunasi tame jog nereikia liux pastatu miesto centre  As nesakiau nieko apie apleistus pastatus  sakiau senoviniai, architektura sovietmecio. Na tikrai nesigincysiu, nes tikrai po Lenkija daug nevazineju, bet kiek teko buti man ji kaip salis neatrodo labai toli pazengusi ar labai issivysciusi. Tikiu, kad tau daug vazinejant ten jau akis priprato prie visko, nebegali buti objektyvi O del to, kad perki beveik apleistam sandelyje (Bambino) del to gaunasi pigiau yra tik salyginai tiesa, nes Fortlandija tikrai normalus prekybos centras, o kainos nuo Bambino skiriasi tik keliais zlotais. Tai tik paciam zmogui rinktis ar apsipirkti malonioje aplinkoje ar sutaupyti 3 zlotus ir apsipirkti sandelyje
KRISTINACH
2009 07 20, 14:03
[quote=spurgiux21,2009 07 19, 20:03] Labai aciu [/quote] kad tik padetu [quote=Agniete77,2009 07 20, 11:40] [quote=rence25,2009 07 19, 12:54] Nesutiksiu  Jau tikrai Lenkijoje nera taip blogai kai aprasiai. Pastoviai vazinejam i ivairius Lenkiojs miestus jau senokai, dazniausiai 1xmen ir nemaciau as tu purvu, senoviniu apleistu pastatu  Aisku keliai kaip ir buvo taip ir liko prasti  Su tuo didziausia problema  Pasiziurek i musu miestus ir miestelius, sukslynus salia daugiabuciu, o kiek tik zaliu plotu beliko  Man kaip tik atrodo kad ypac dideniuose Lenkijos miestuose bendras lygis aukstesnis negu pas mus. O kai nuvaziuoji i pigesnia parduotuve tai ko ir noreti kad ten butu viskas puiku- nueik i Superneto ir pamatysi panasius vaizdus  Juk pigumas ir gaunasi tame jog nereikia liux pastatu miesto centre  As nesakiau nieko apie apleistus pastatus  sakiau senoviniai, architektura sovietmecio. Na tikrai nesigincysiu, nes tikrai po Lenkija daug nevazineju, bet kiek teko buti man ji kaip salis neatrodo labai toli pazengusi ar labai issivysciusi. Tikiu, kad tau daug vazinejant ten jau akis priprato prie visko, nebegali buti objektyvi O del to, kad perki beveik apleistam sandelyje (Bambino) del to gaunasi pigiau yra tik salyginai tiesa, nes Fortlandija tikrai normalus prekybos centras, o kainos nuo Bambino skiriasi tik keliais zlotais. Tai tik paciam zmogui rinktis ar apsipirkti malonioje aplinkoje ar sutaupyti 3 zlotus ir apsipirkti sandelyje  [/quote] O palygink lietuva su lenkija  lietuva jau labai toli pazengusi ir labai issivysciusi o kuo skiriasi malonios aplinkos prekes nuo sandelio prekiu  tik + sutaupai sandelyje
Agniete77
2009 07 20, 14:28
QUOTE(KRISTINACH @ 2009 07 20, 15:03) kad tik padetu O palygink lietuva su lenkija  lietuva jau labai toli pazengusi ir labai issivysciusi o kuo skiriasi malonios aplinkos prekes nuo sandelio prekiu  tik + sutaupai sandelyje  Tai ir sakau kam aplinka yra tas pats tam ir sandelyje yra gera apsipirkti, o 3 ar 5 zlotu skirtumas manau nera didelis tiems kas teikia pirmenybe padoriai aplinkai, dideliams prekiu pasirinkimui ir maloniam aptarnavimui. Ko cia aplamai taip visos susijaudinot, idealizuokit ta Lenkija kiek norit, tai kad ten viskas pigiau ji grazesne man neatrodo, as tik savo nuomone parasiau  o gal cia lenku kilmes lietuvaites sujudo?
arventina
2009 07 20, 16:12
QUOTE(Agniete77 @ 2009 07 18, 10:26) Vakar buvau Bialystoke apsipirkti. Labai bijojau ten vaziuoti, nes Lenkija visada buvo salis, pro kuria keliaujant tik pravaziuodavau ir kuri sudarydavo ne koki ispudi. Tiesa, pasakius niekas nepasikeite  miestuose purvina, visur senoviniai (ne geraja prasme) pastatai, gatvese reklamos, kokiu kokybe ir zanru gal primena pas mus buvusias pries 20metu Dabar apie apsipirkima. Vaziavom su GPS'u todel problemu kazka rasti nebuvo. Pradejom nuo "Bambino", parduotuve tai kaip apleistas sandelys, panasaus tipo parduotuviu teko matyti tik rusijos gludumoje  is pradziu pasibaisejau, negi mano maziuko daikteliai cia ir bus perkami... bet visa tai atpirko mazos kainas. Buvau susidariusi reikiamu prekiu sarasa ir uzsirasius visas lietuviskas kainas, lenkiskos kainos buvo per puse mazesnes, o du tredzdaliai prekiu "Kotrynoje" yra turbut vezami is Lenkijos, nes dauguma nusiziuretu Lietuvoje prekiu radau Lenkijoje. "Bambino" neradau visu norimu prekiu: mazas lovyciu, voneliu, keduciu ir vezimeliu pasirinkimas, bet galima issirinkti patalyne, kaldrytes, ciuzinuka, lovytes apsaugeles, pervystymui padekliuka, neutraliu skalbimo milteliu, serveteliu ir t.t. Antras uzvaziavimas buvo "Fortlandia" ul. upalna 5, cia sirdis atsigavo, parduotuve beveik europinio lygio, nemazas prekybos centras per du aukstus. Aptarnavimas malonus, pardavejos, deje beveik nekalba angliskai, bet gaudosi rusiskai ir kai kuriuos lietuviskus zodzius pramokusios lietuviskai  Sioje parduotuveje siek tiek didesnes kainos (keliais zlotais) nei "Bambino" taciau pasirinkimas modeliu, spalvu ir t.t. nepalyginamai didesnis, cia isigijom visa kita ko reikejo. Kainos kaip ir minejau beveik per puse mazesnes nei Lietuvoje, viskas pigu, kad net akys raibsta  Beje, apsimoka sioje parduotuveje nusipirkti kelis daiktus ir taip gauti nuolaidu kortele, su kuria toliau toje pacioje parduotuveje apsipirkinedamos sutaupysite 5% ir taip kainos taps kaip ir "Bambino" sandeliuke. Masina visa buvo prigrusta, kad nebeliko vietos dar kokiam prekybos centre apsipirkti, nors specialiai uzvaziavok, kainos irgi palyginus su esanciomis Lietuvoje juokingos. SEkmes visoms apsipirkinejamcioms ir besiruosiancioms, jei ka domina kokia informacija, as ja tikrai galiu pasidalinti. Gal gali pasakyti už kokią sumą perkant duoda ta nuolaidų kortelę?
|
|