Mano įspūdžiai: Šiandien buvome Bialystoke. Važiavome ne tik vaikiškų prekių (prioritetas buvo statybinės prekės), bet apsiprekinome Pirmiausiai apsilankėme Auchan prekybos centre. Šioje parduotuvėje dideliausi išpardavimai šiuo metu vyksta. Bodžių galima įsigyti po 4zl, šliaužtų nuo 10zl/vnt ir pan. Vaikiškas kojinytės po 1,4zl, pėdkelnės - 4 zl. Bambino parduotuvėje nebuvau, neužteko jėgų. Apsiprekinom "Fartlandia" parduotuvėje. Lovytę su stalčiumi įsigijome už ~ 240zl, kokosinį/grikinį čiužinuką už 44zl, ploną dekiuką už 29zl, rankšluostį su kapišonu - 25 zl. O dar visokie muiliukai, aliejukai ir pan. - kainų nesuvardysiu, tiesiog be čekio nepamenu  Bet apsimokėjo važiuoti  Kainos tikrai mažesnės nei LT.
amicalena
2009 07 21, 10:24
Sveikutės! Aš irgi rugsėjo planuoju važiuoti į Lenkiją apsipirkti. Manau, kad kainos žymiai mažesnės negu pas mus vaikiškams dalykėliams. Nes buvome vasario mėnesį Lenkijoje, Krokuvoje ir kalnuose, tai pastebėjau, kad ir rūbai, ir maistas daug pigesnis nei pas mus. O kadangi pas mus dauguma prekių ir yra atvežti iš Lenkijos, tai apsimoka nuvažiuoti patiems ir nupirkti vaikeliui viską kuo reikia
juste87
2009 07 21, 20:01
Sveikutes mamytes, penktadieni buvau suwalkuose apsipirkti ir esu visiškai patenkinta,nors ketinom vykti i Bialystoka,bet persigalvojom kelione tolima o aš jau didelė  .Kainos tikrai mažesnes nei pas mus.salia prekybos centro ARKADIJA yra žydras pastatas kurio rusyje vien vaikiskos prekes, daug ju ten.dar viena parde yra kitoj pusej kelio nuo arkadijos taip pat lyg rusyje truputeli i kiema tarp pastatu ieiti reikia.dar viena yra isvažiavus is arkadijos aiksteles sukti i kaire ir varyt tiesiai iki galo ir i kaire gyvenamu namu rajonas ir vienpusis eismas nuosavam name matosi stendas salia gatves.as bent jau jose apsipirkinejau,liuks buvo.ARKADIJA dirba nuo 10,tai pries tai galima turgu aplankyti nes ir tun truputis yra.Aš pirmiausia apsižiurejau o paskui pirkausi.ten tik avent buteliukai bragesni nei pas mus.Už ciužinuka 59 zl,už kėdutę i mašina 160zl, anti alerginė koldra ir pagalvė 69zl.na viskas viskas pigiau.Prkau komoda su stalčiais 4 ir durelum,1,2m ilgio už 350zl.bet jau talpi tai sakes ten viskas iš spintos sutilpo.patariu važiuoti ten ti gerai pamastyti reikia už kokia suma žadat apsipirkti jae daugiau nei už 2000zl tai galima ir i Bialystoka,tada gal but kelias atsipirks.Iki 2000zl.pakanka ir suvalku.SĖKMĖS VISOMS
Labas vakaras,norejau jusu mergynos paklaust,kai buvot lenkijoj,ar didelis pasirinkimas vezimeliu?ar yra panasiu pvz i tutis trio?kokios mazdaug ten vezimeliu kainos?kaip kokybe ju?zadu vaziuot gale rugpjucio ir galvoju kur geriau vezimeli pirkt lirtuvoj ar lenkijoj,noreciau tokio tipo kaip tutis trio  tik va nezinau mano lelius gims rudeni,gal toks tipas vezimelio netinka ziemai,net nezinau koki cia ir pirkt
dovilisimo
2009 07 22, 12:25
QUOTE(laurytej @ 2009 07 22, 13:15) aciu uz adresiukus, tikrai daug aiskiau pasiziurejus
KRISTINACH
2009 07 22, 20:46
Esu tikra lietuvaite  Lenkijos neidealizuoju, toli grazu nera ten viskas idealu ir puiku bet siais laikais jos patrauklumas yra pigesnese prekese. Pas mus dar zada padidinti PVM tai artimiausiu metu Lenkijoje musu pilieciu tik padauges Agniete77- tai tavo akys jau priprato ir vertini neobjektyviai nes Lietuvoje gimiai ir cia gyveni juste87-  ir mano panasi nuomone
QUOTE(dovilisimo @ 2009 07 22, 13:25) aciu uz adresiukus, tikrai daug aiskiau pasiziurejus nera uz ka  gal pades bent kiek o del idealizavimo ir tt., tai as kaip tik norejau pasakyti, ka neseniai viena supermamyte minejo - kad nuo rugpjucio LT padidinus PVM, Lenkuose lietuvaiciu tik padauges ir taip BVP didinsim ne savo saliai, o kaimynei  nieko cia nepadarysi, ne patriotizme esme, o pinigeliuose
tuzikas83
2009 07 23, 10:42
nuo rugpjucio LT padidinus PVM, Lenkuose lietuvaiciu tik padauges ir taip BVP didinsim ne savo saliai, o kaimynei  nieko cia nepadarysi, ne patriotizme esme, o pinigeliuose  Pritariu  , be to mums dar pinigelius mazins. Cia tinka posakis: kaip pasauksi, taip ir atsilieps. Pinigelius mazina, tai ir ieskai visko kur tik pigiau, todel ir isleidziam pinigelius kitoje valstybeje
KRISTINACH
2009 07 23, 17:09
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 07 23, 11:42) nuo rugpjucio LT padidinus PVM, Lenkuose lietuvaiciu tik padauges ir taip BVP didinsim ne savo saliai, o kaimynei  nieko cia nepadarysi, ne patriotizme esme, o pinigeliuose  Pritariu  , be to mums dar pinigelius mazins. Cia tinka posakis: kaip pasauksi, taip ir atsilieps. Pinigelius mazina, tai ir ieskai visko kur tik pigiau, todel ir isleidziam pinigelius kitoje valstybeje  kuo daugiau jie mazins, tuo maziau surinks  jus man pasakykit ar tie musu seimo vyrai masto is vis apie ka nors ar ne
QUOTE(Agniete77 @ 2009 07 18, 10:26) Vakar buvau Bialystoke apsipirkti. ... jei ka domina kokia informacija, as ja tikrai galiu pasidalinti. L.aciu uz info  Ar verta pirkti lenkijoj vezimelius, ar yra ten normaliu firmu vezimu ? Lietuvoje esu nusiziurejus Chicco arba Pregperego, ar rasciau tokiu Lenkijoje? Dar norim didziajai nupirkt dvirati, kazin ar rastume? Jai jau 6m bus greitai, tai leliukiskose parduotuvese tikrai nebus Is anksto dekoju
Agniete77
2009 07 27, 19:57
QUOTE(laimutte @ 2009 07 27, 14:10) L.aciu uz info  Ar verta pirkti lenkijoj vezimelius, ar yra ten normaliu firmu vezimu ? Lietuvoje esu nusiziurejus Chicco arba Pregperego, ar rasciau tokiu Lenkijoje? Dar norim didziajai nupirkt dvirati, kazin ar rastume? Jai jau 6m bus greitai, tai leliukiskose parduotuvese tikrai nebus Is anksto dekoju  Tikrai nieko negaliu pasakyti apie dviratukus, nes tikrai kai nereikejo net neatkreipiau demesio. O vezimuka tai pirkau lenkiska (pardaveja sake, kad tai vedancioji firma Lenkijoje  ), is triju daliu: lopsiuko, kedutes i masina ir sportines dalies. Kainavo 1100Lt. Analogiskas Lietuvoje kaip ziurinejom kainavo 2500Lt. O konkreciai Chicco ar Pregperego tikrai neprisimenu, nes mes tai rinkomes ne pagal firma, o kad butu manevringas, dideliais ratais, as ziurejau grozi, o vyras techninius duomenis. Siaip tikrai kokybiskas ir labai grazus
georgiana
2009 07 27, 20:32
kaip smagu kad tokia temuke uzvedete, gal galite patarti keleta dalyku kur pirkti pigiau pampersu, Lovi Campol buteliuku, nes lenkai ju distributoriai Lietuvoje ir misinuku alergiskiems vaikuciams, buciau dekinga
Sigutia
2009 07 28, 15:03
QUOTE(amicalena @ 2009 07 21, 11:24) Sveikutės! Aš irgi rugsėjo planuoju važiuoti į Lenkiją apsipirkti. Manau, kad kainos žymiai mažesnės negu pas mus vaikiškams dalykėliams. Nes buvome vasario mėnesį Lenkijoje, Krokuvoje ir kalnuose, tai pastebėjau, kad ir rūbai, ir maistas daug pigesnis nei pas mus. O kadangi pas mus dauguma prekių ir yra atvežti iš Lenkijos, tai apsimoka nuvažiuoti patiems ir nupirkti vaikeliui viską kuo reikia  liaba, bet kad girdejau, kad nuo rugsejo men zada lenkijoje PVM kelti iki 23proc., tai neaisku tada ar jau apsimokes vaziuoti..
QUOTE(Agniete77 @ 2009 07 27, 20:57) Tikrai nieko negaliu pasakyti apie dviratukus, nes tikrai kai nereikejo net neatkreipiau demesio. O vezimuka tai pirkau lenkiska (pardaveja sake, kad tai vedancioji firma Lenkijoje  ), is triju daliu: lopsiuko, kedutes i masina ir sportines dalies. Kainavo 1100Lt. Analogiskas Lietuvoje kaip ziurinejom kainavo 2500Lt. O konkreciai Chicco ar Pregperego tikrai neprisimenu, nes mes tai rinkomes ne pagal firma, o kad butu manevringas, dideliais ratais, as ziurejau grozi, o vyras techninius duomenis. Siaip tikrai kokybiskas ir labai grazus  Aciu  Mano pagrindinis kriterijus renkantis vezima - turi buti lengvas, nes laukiam antro vaikelio ir jau zinau, ka reiskias sunkus vezimas  tai pastebejau, kad triju daliu vezimai pagal mano vertinimo kriterijus tinkamiausi is Chicco ir preperego, todel sias firmas ir pasirinkau
nekaltoji*mergele
2009 07 28, 21:09
Laba diena, Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius. siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti. Linkiu garziu akimirku
georgiana
2009 07 29, 08:46
QUOTE(nekaltoji*mergele @ 2009 07 28, 22:09) Laba diena, Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius. siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti. Linkiu garziu akimirku  neterskite ponia forume mes cia snekame apie daikteliu irkima Lenkijoje o ne Jusu sukurtame puslapyje, savo verslo dalykus rasykite skiltyje skelbimai
Gal pirkot lenkijoj Fereti patalynę, parašykit kainas  būtų įdomu palygint su kainomis lietuvoje.
Sveikos buvau vakar Suwalkuose, tai galiu pasakyti, pasirinkimas tikrai mažas.  Buvau parduotuvėj Katjus, šiaip parduotuvytė labai maža, tai slauštukų 56 dydžio negavau didesnių nuo 68 yra o mažiukų ne, o kainos joje : apatinių marškinukų - 7zl -9zl viršutinių marškinukų - 9 zl. -10zl. tokie kaip šliauštukai tik be rankovyčių viršuje su knopkytėm.- 7,5 zl (jai per klynuką segasi knopkytėm 10zl.) kepurytės tokios plonytės naujaginių irgi 7,5zl gražesni šliauštai (su pūkelių) - 24zl. soskytės 2 Avent - 24zl. lavinimo kilimėliai - 90zl. Vežimukų pasirinkimas visai mažas gal kokie 5 vežimukai buvo Paskui buvom Arkadijui tai pirmam aukše drabužių parduotuvėje, nedidelėj lentynėlej irgi kaškiek rūbelių vaikiškų yra, kainos panašios kaip Katjus, tik šliauštai po 18 zl tokie puošnesni, o visai tokie paprasti 9zl. bet vėlgi dydžių mažų nebuvo tik 68,74 dydžiai. Ir dar vienoj parduotuvytėj buvom ten kokių 12 kv.ml tokia visai mažytė, prie Chatos parduotuvės kitoj žiedo pusėj net pavadinimo nebuvo. Kurioje buvo 3 vežimai, keli drabužėliai, bet visai tokie  , pažiurėjau kad 56 dydžio nėra ir net kainų nemačiau, buvo tik vonelių mačiau po 20zl., Tokia vonelė buvo su stovu, kurioje ant viršaus vonelė dedasi, o apačioje dar pora lentynėlių padaryta daigtam susidėt ir lyg kaip supratau vystymosi lenta dedasi ant viršaus. tai jo kaina 80 ar -90zl. Jau nepamenu. Tai va nieko gero nenusipirkom.
QUOTE(Dodže @ 2009 07 30, 10:03) Sveikos buvau vakar Suwalkuose, tai galiu pasakyti, pasirinkimas tikrai mažas.  Buvau parduotuvėj Katjus, šiaip parduotuvytė labai maža, tai slauštukų 56 dydžio negavau didesnių nuo 68 yra o mažiukų ne, o kainos joje : apatinių marškinukų - 7zl -9zl viršutinių marškinukų - 9 zl. -10zl. tokie kaip šliauštukai tik be rankovyčių viršuje su knopkytėm.- 7,5 zl (jai per klynuką segasi knopkytėm 10zl.) kepurytės tokios plonytės naujaginių irgi 7,5zl gražesni šliauštai (su pūkelių) - 24zl. soskytės 2 Avent - 24zl. lavinimo kilimėliai - 90zl. Vežimukų pasirinkimas visai mažas gal kokie 5 vežimukai buvo Paskui buvom Arkadijui tai pirmam aukše drabužių parduotuvėje, nedidelėj lentynėlej irgi kaškiek rūbelių vaikiškų yra, kainos panašios kaip Katjus, tik šliauštai po 18 zl tokie puošnesni, o visai tokie paprasti 9zl. bet vėlgi dydžių mažų nebuvo tik 68,74 dydžiai. Ir dar vienoj parduotuvytėj buvom ten kokių 12 kv.ml tokia visai mažytė, prie Chatos parduotuvės kitoj žiedo pusėj net pavadinimo nebuvo. Kurioje buvo 3 vežimai, keli drabužėliai, bet visai tokie  , pažiurėjau kad 56 dydžio nėra ir net kainų nemačiau, buvo tik vonelių mačiau po 20zl., Tokia vonelė buvo su stovu, kurioje ant viršaus vonelė dedasi, o apačioje dar pora lentynėlių padaryta daigtam susidėt ir lyg kaip supratau vystymosi lenta dedasi ant viršaus. tai jo kaina 80 ar -90zl. Jau nepamenu. Tai va nieko gero nenusipirkom.  Na va  Dar viena pliusa uzsidedu prie to, jog vaziuosim i Bialystoka
Karmelita
2009 08 01, 17:37
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 07 07, 12:23) Belastoko turguje buvau geguzes viduryje (tik isejus i dekreta), prisipirkom tikrai daug visko ir buciau dar daugiau nusipirkusi, tik jau i masina niekas nebetilpo Kainu palyginimui: uz vezima mokejom 350 lt, kai Gariunuose toks pat is lenkijos atveztas kainavo nuo 750 lt - 850 lt, uz medine lovyte mokejau apie 200 lt, panasiai tiek kainuoja ir garuose. Uz vokeli-kombinezona mokejau apie 80 lt. Pripirkau rubeliu kleckiui, siaip gal sliauztu kainos panasios kaip ir LT, bet perkant kostiumelius keliu daliu, tai tikrai pigiau (pvz. cia sliauztai ir marskineliai - kompletas kainuoja apie 35 lt, o ten pvz. kepuryte, sliauztai, apatiniai marskineliai ir virsutinis svarkiukas kainuoja apie 15-20 lt). Prisipirkau cheminiu priemoniu, pampersu (Pampers firmos didieji pakiai gavosi po 30 lt). Taip pat sau rubu, batu ir siaip visko prisipirkau. Pvz. pirkau atvirus be kulno batelius vasarai, tai jie man kainavo po 25 lt, rankine pirkau zu 40 Lt, taip pat vasarine suknele uz 45 lt, o garuose maciau tokias sukneles uz 100 lt pardavineja. Del kalbos, tai nieko ten su jais daug ko ir nera kalbetis, o siaip tai stengiasi jie rusiskai atsakyti ir pats stengiesi "pagauti" apie ka jie kalba  Visada nusideredavom dar po keleta zlotu  Mes irgi ruosiames pirkti vezima, koki pirkote Jus ?Gal netycia TAKO firmos? Nes gariunuose toki matem uz 850.. Siaip, gal galetum papasakoti, ar didelis ten tas turgus ir ar didelis vezimu pasirinkimas ? Nes vaziuoti "tik apsiziureti" neapsimoka.Buciau lb dekinga uz info  Gal kazkas zino, kur prekiaujama TAKO vezimais ? Issirinkome JUMPER X. Gal yra pirkusiu konkretu vezimuka ?
tuzikas83
2009 08 04, 09:43
QUOTE(Karmelita @ 2009 08 01, 18:37) Mes irgi ruosiames pirkti vezima, koki pirkote Jus ?Gal netycia TAKO firmos? Nes gariunuose toki matem uz 850.. Siaip, gal galetum papasakoti, ar didelis ten tas turgus ir ar didelis vezimu pasirinkimas ? Nes vaziuoti "tik apsiziureti" neapsimoka.Buciau lb dekinga uz info  Gal kazkas zino, kur prekiaujama TAKO vezimais ? Issirinkome JUMPER X. Gal yra pirkusiu konkretu vezimuka ?  Vezimukas KRASNAL, kainavo 440 PLZ. Turgus nepasirode labai didelis (gal 3 kartus mazesnis nei visa gariunu turgaviete, na sunku man ta dydi nusakyti), taciau patiko tai, kad prekes dazniausiai nesikartoja. Vezimuku buvo keliose vietose, ten kur mes pirkom turejo gal koki 15 vezimeliu. Mes is to paties zmogaus dar pirkom ir medine lovyte su kokosiniu ciuziniu, tai jis turejo katalogus, issirinkom, pasiskambino kazkam ir po valandos jau visas komplektas buvo pristatytas i turgaviete. Pas ji ir kedutes masinai, ir supuokles ir visokie dviratukai, vaikiskos medines kedutes ir staliukai, tiesa kainu tai jau nebepaklausiau  siaip pasirinkimas pakankamas, o ko nerastum turguje, tai prekybos centruose tikrai rasit. as tai dar koki spali planuoju vyra issiusti i Lenkija
Sveikos esamos ir busimos mamytes  Labai aciu uz jusu ispudzius.Puiku ,kad atsirado tokia tema,kaip tik svarstome ar verta vaziuoti i Bialystoka,bet paskaicius jusu atsiliepimus,manau,kad tikrai verta  Dar nieko savo leliukui nepirkau,tad pirkti zadu viska ko tik reikia :)Galvojame vaziuoti rugpjucio pabaigoj arba rugsejo pradzioj,mums bus 30 savaiciu  Buciau labai dekinga jei kuri nors parasytu kur randasi turgus Bialystoke,kaip ji rasti?manau turguje vistiek pigiau,nei parduotuvese (lyginu su Lt) Nusiziurejau Diamond vezimuka arba AGA firmos dar 4runer ,gal kas mate kokios kainytes ju?Ar yra galimybe ten ju rasti?Buciau laaabai dekinga,grizusi is lenkijos butinai parasysiu ir savo atsiliepimus bei nuorodas  Aciu
sakykit, o kaip jus keiciat pinigelius? na ar lietuvoje is litu iskart i zlotus, ar lietuvoje litus issikeiciat i usa dolerius, o lenkuose - juos keiciat i zlotus??? esu girdejusi taip darant (tiesa, cia kiek anksciau, nes dabar zlotas labai sustiprejo  ) o ir benzas pabrango  ar verta bevaziuoti i lenkus???
Daugumos nuomone,kad apsimoka  as esu buvusi tik suvalkuose,pigiau nei lietuvoj,bet vaikeliui dar nieko ten nepirkau,nes ankstoka buvo,dabar zadam vaziuoti i Bialystoka  pinigelius keitem lietuvoj,pries pat siena.ten toks mazas "kioskelis".Buvom girdeja kad ten kursas geresnis,nes lenkai uzsikele  tai lyg ir neapsirikom.Keitem litus i zlotus.
tuzikas83
2009 08 06, 09:59
na prie pasienio irgi buna biskuti kursa pasikele. Mes tai pries vaziuojant pasikeitem PLZ i LTL.
as va kauno bazeje issniukstinejau, kad feretti pataliukai (tiesa 5 daliu, be paklodes) kainuoja 219 Lt, kitur be 260-280 Lt nenupirksi, idomu, kiek lenkuose kainuoja? gal kuri pirkot ir galit pasidalinti kainomis  ir jeigu daug pigiau nei kauno UB tada uzsiprasyciau, kad kuri kauniete mamyte vykdama apsipirkti i lenkija nupirktu man komplekteli, sumokeciau (aisku pigiau nei bazeje) bet visgi, duociau tai mamytei ir uzdirbti
spurgiux21
2009 08 07, 17:40
sveikutes, Mes ki vaziavom i lenkija tai Lietuvoj keitem lt i eurus, o jau Lenkijoje nuvaziave keitem eurus i zlotus. Cia man taip brolis buvo rekomendaves, kad taip labiau apsimoka. Jis karts nuo karto i Lenkija vazineja tai sake taip labiau apsimoka. O dabar nezinau ar apsimoka taip keisti.
kazkaip man svieciasi, kad isvis nebeapsimoka ten vaziuoti ( na nebent is kokios marijampoles ar pan). mes gyvenam kaune ir turim daug benzo ryjancia masina, o zlotas kyla kiekviena diena... taip kad kaazkaip svieciasi mums, kad nebevaziuosim, o planavom priespaskutine rugpjucio savaite o del feretti pataliuku, tai niekas nieko??? Papildyta:p.s. dabar, kai nebedirbu ir turiu marias laisvo laiko, kol sveikata leidzia issisniukstinejau, kad Kauno Urmo Bazese galima nusiderejus rasti visko gana pigiai (paskaiciavus, kiek suvazinejama iki Lenkijos). na kad pigiau nei visose leliu daiktu parduotuvese ar internetinese, tai jau tikrai. pvz, kalbu apie rubelius, pataliukus, lovele, maudymosi reikmenis, net vezimelius, maitinimo reikmenis ir panasiai  tik va, niekur neradau taip vadinamos "klijonkes" (neperslampamo patiesaliuko). o merliuku ir flaneles jau turiu na, bet kol nepradejau siaubti Kauno UB, tai laukiu gal kas pasidalins, aar vis dar verta mastyt apie lenkus
*sanel*
2009 08 07, 19:29
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 18:20) na, bet kol nepradejau siaubti Kauno UB, tai laukiu gal kas pasidalins, aar vis dar verta mastyt apie lenkus  na buvau kažkur prieš mėnesį, buvo tikrai verta, nes tiek rūbelių prisipirkau... tikrai juokinga kaina  rytoj vėl važiuojam, nors nelabai jau ko reikia bet vistiek pašniukštinėsiu  grįžus parašysiu
QUOTE(*sanel* @ 2009 08 07, 20:29) na buvau kažkur prieš mėnesį, buvo tikrai verta, nes tiek rūbelių prisipirkau... tikrai juokinga kaina  rytoj vėl važiuojam, nors nelabai jau ko reikia bet vistiek pašniukštinėsiu  grįžus parašysiu  Būtų gerai jei parašytum kainas  Nors aš jau kažkaip galvoju, kad nelabai verta dėl rūbelių važiuot
*sanel*
2009 08 07, 20:27
QUOTE(Jolete @ 2009 08 07, 20:24) Būtų gerai jei parašytum kainas  Nors aš jau kažkaip galvoju, kad nelabai verta dėl rūbelių važiuot  jei dėl vieno rūbelio važiuosi, galbūt  bet jei reikia susipirkt viską vienu kartu, įskaitant stambesnius daiktus, pampersus... tai net nėra ką galvot, žinoma kad apsimoka
QUOTE(*sanel* @ 2009 08 07, 21:27) jei dėl vieno rūbelio važiuosi, galbūt  bet jei reikia susipirkt viską vienu kartu, įskaitant stambesnius daiktus, pampersus... tai net nėra ką galvot, žinoma kad apsimoka  Tai žinoma jeigu pirkt stambesnius daiktus, ir dar žiūrint kur važiuot. Kiek man teko būti Suvalkuose, aš ten nieko neradau, o jeigu važiuot į kokį kitą miestą taigi jau tolokai gaunasi ir kiek tada reik visko pirkt, kad atsipirkų kelionė kai kyla zlotas. Tiesa, gal kas žinot, ar yra PL supermarketuose Bambo sauskelniu ir kokios kainos Sanel, jeigu užmatytum pažiūrėk kainą
QUOTE(Jolete @ 2009 08 07, 21:40) Tai žinoma jeigu pirkt stambesnius daiktus, ir dar žiūrint kur važiuot. Kiek man teko būti Suvalkuose, aš ten nieko neradau, o jeigu važiuot į kokį kitą miestą taigi jau tolokai gaunasi ir kiek tada reik visko pirkt, kad atsipirkų kelionė kai kyla zlotas. Tiesa, gal kas žinot, ar yra PL supermarketuose Bambo sauskelniu ir kokios kainos Sanel, jeigu užmatytum pažiūrėk kainą  aga, ir Feretti pataliuku (5 arba 6 daliu) kainyte
Agniete77
2009 08 08, 10:16
As vakar buvau Bialystoke. Is tikro tai vaziavome ziureti baldu kainu ir pirkti sviestuvo, kuri nusipirkome ta pati, kuri nusiziurejom Lietuvoje tik 1000Lt. pigiau  Bet tuo paciu uzvaziavau ir i "Fortlandia" vaikisku prekiu dvieju aukstu parduotuve, cia turiu net nuolaidu kortele jau  reikejo keliu niekuciu, bet pamaciau, kad kaip tik yra nemazai nuolaidu drabuzeliams. Bodziukai ir marskinukai 56, 62, 68 dydziu po 5zlotus, to pacio dydzio sliauztinukai po 10zlotu. Viakuciams, kuriems jau 2 ar 3 metukai irgi visokiu nukainuotu rubeliu yra ir kas svarbiausiai, kad tikrai grazus, o ne siaip kokios sandeliu atliekos.
sveikos  sestadieni ir mes pabuvojom PL, vazevom i belestoka, apsiprekinti laukemam leliui, tai ispudziai toie kad na apsimokejo, nes pirkom stambesnius daigtus kaip lovyte ciuzinuka, vyztimo lenta, rubeliu nelabai ziurinejau , ns jau visa kruva ir taip turejau susikaupus tai tik is ligonines parsivesti nusipirkau komplektuka, gerai kad buvau nusirasius adresiuka is SM kur rasti padoresne vaikisku prekiu parde, tai tokiose bazese siaip uzkampiu uzkampis, bet siaip ne taip radome, joje pilna lenku buvo ir belarusiu, zmoniu daug, pasirinkimas ir neblogas, vien ant lovytes sutaupem 150 o kur dar ciuzinukai ir kiti daigtai, na kelione vykus, bet jei be adresiuko tai butume bludine belekiek, nes tas belestokas nera toks mazas miestas, o turgui as nieko gero neradau, jokiu lovyciu ten nebuvo, tik 2jose vietose vezimukai, net neziurejau kokie nes man jo nereikejo, o siaip, rubai ir visa kita man ten laaabai nepatiko... nusipirkau tik ranksluosti su gaubtuvu, daugiau nic nieko...
Agniete77
2009 08 10, 16:16
Dolli, kiek daug rasybos klaidu!
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 21:43) aga, ir Feretti pataliuku (5 arba 6 daliu) kainyte  visgi pasizvalgiau kaune bazese, feretti 5 daliu pataliukai kainuoja 215 Lt (cia jau atseit nuleista kainyte , nors siaip nelabai pardavejos linkusios nuolaideles daryti, nes vis tiek yra isitikinusios, kad pigiau nerasim  ) tai manau ir lenkuose ne ka brangiau  nesulaukiau, kad kas atrasytu, matyt neuzmate niekur. o kitokiu pataliuku tai pilna ir labai pigiu (bet ten kaldryte poliesterine, man sirdis neleistu vaikuti tokia kloti, kai patys miegame su nat. vilnos antklode  )
QUOTE(laurytej @ 2009 08 11, 20:48) visgi pasizvalgiau kaune bazese, feretti 5 daliu pataliukai kainuoja 215 Lt (cia jau atseit nuleista kainyte , nors siaip nelabai pardavejos linkusios nuolaideles daryti, nes vis tiek yra isitikinusios, kad pigiau nerasim  ) tai manau ir lenkuose ne ka brangiau  nesulaukiau, kad kas atrasytu, matyt neuzmate niekur. o kitokiu pataliuku tai pilna ir labai pigiu (bet ten kaldryte poliesterine, man sirdis neleistu vaikuti tokia kloti, kai patys miegame su nat. vilnos antklode )O aš priešingai nedrįsčiau kūdikio klot vilnomis  nupirkau medvilninę antklodę. Nors ir viliojo Feretti, bet man nepatiko, kad bazėj niekur neradau atskirai antklodės. O man visos komplektacijos nereikia. Taigi, pagalvojau, kad gal ir Pl nebus atskirai  Tai visos abejonės išsisklaidė, dėl kelionės į Pl.
http://www.aukimekartu.lt/catalog/group/id/37cia galima rasti atskirai vien tik Feretti antklodele ir pagalvyte (na jos nereikia naujagimiams, bet vis tiek toks komplektas yra  ) beje yra ir kitu firmu
Sveikos mamytes  turiu prasimuka,gal kas vaziuos greitu laiku i PL?jei atsirastu tokiu,bukit geros paziurekit kiek kainuoja ir ar yra universaliu vezimuku pavadinimu AGA "Moon".Buciau laaabai dekinga
heracija
2009 08 15, 17:51
Sveikos mamkos.As irgi galvoju varyti i PL.O sis pulapelis man labai praverte aciu, bent jau adresus uzsirasiau tikiuosi rasim. Tik idomu, gal kuri mate kur Bialystoke yra vezimu EMMALJUNGA? jei galit paisdalinki info dar. Zadu vaziuoti dar si menesi tai duosiu zinot kaip ten dabartiniu metu
Editukass
2009 08 15, 19:06
Sveikos mamytes Kadangi kaip tik siandiena buvome Suvalkuose apsipirkti vaikisku prekiu, tad nusprendziau parasyti kai kuriu kainas : Vezimelis 449 zl, 380lt. Vezimelis triju daliu: sedima, gulima ir lopsys, rankena dvieju padeciu + visi priedai. Automobiline kedute 125zl, 105 lt. 0-13 kg. Komplektas kaldryte+pagalvele 49zl, 41lt. Komplektukas parsivezti is ligonines 32zl, 27lt. Slliaustinukai, marskinukai, kepuryte, seilinukas ir smelinukas. Didelis ranksluostis su kapisonu + pirstine maudynem 28zl, 23lt Patalynes komplektai 52.6 zl, 44lt. Pagalves ir kaldrytes uzvalkaliukas ir paklode. Smelinukai priklausomai nuo dydzio 56 d- 5.8 zl, 4.9lt, kuo didesnis tuo brangesnis. Tik labai gaila, kad parduotuveje super mazai vietos Siaip daugiau ju prekyciu galite pasiziureti adresu http://www.e-barti.pl/. Kita savaitgali vel mastome apsilankyti Suyvalkuose, tai kaineliu galesiu parasyti ir daugiau
Editukass
2009 08 16, 12:04
QUOTE(linulia40 @ 2009 06 12, 17:57) as zinau,kad miestas juk vaziuoju pati,bet tik Auchane perkuos,uztat idomu kokioj pardej ar turguj apsipirko visko  Papildyta:QUOTE(Dodže @ 2009 06 16, 16:52) Mačiau Suvalkuose yra pora vaikiškų prekių parduotuvių, gal kas juose buvot ar ten yra vežimėlių? Į Belistoka jau kaip ir per toli važiuot, gal kas kur arčiau užmatėt vežimėlių?  Siuliciau pasiziureti cia http://www.e-barti.pl/ - parduotuve suvalkuose Pati ten pirkau vezimeli, masinine kedute, pataliukus, ir keleta rubeliu - ir uz viska sumokejom virs 600lt
QUOTE(Editukass @ 2009 08 16, 13:04) Papildyta:Siuliciau pasiziureti cia http://www.e-barti.pl/ - parduotuve suvalkuose Pati ten pirkau vezimeli, masinine kedute, pataliukus, ir keleta rubeliu - ir uz viska sumokejom virs 600lt  Editukass, labai naudinga info pasidalinai ,aciu tau  Aktualu siais laikais pigiau apsipirkt
Editukass
2009 08 17, 14:15
QUOTE(cipuke @ 2009 08 16, 14:00) Nera uz ka dekoti  Gaila, bet kazkaip i firmas net neatkreipiau demesio  Maniskis tai DAREX Exlusive firmos... Pasirinkimas nera laaabai jau didelis, bet neisranki mamyte tikrai ras sau tinkama ir patinkanti Papildyta:QUOTE(Geiša @ 2009 08 16, 14:04) Editukass, labai naudinga info pasidalinai ,aciu tau  Aktualu siais laikais pigiau apsipirkt  Smagu, kad kazkam padejau
|
|