Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jei pastojau prieš pat prasidedant mėnesinėm...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
neziniuke1111
Pries pora dienu vaikinas baige manyje ir dabar kankina mintys kad galejau pastoti. Man menesines turetu prasideti uz keliu dienu, bet jei ir pastojau tai jau menesiniu si menesi neturetu but? Ar tik nuo kito menesio dingtu ? jau pries myledamasi jauciau PMS pozymius .
camillla
pastojama ciklo viduryje,per ovuliacija.Tad nemanau,kad pastojai. mirksiukas.gif
VaiPė
QUOTE(camillla @ 2009 06 12, 07:59)
pastojama ciklo viduryje,per ovuliacija.Tad nemanau,kad pastojai. mirksiukas.gif
*

Jeigu ciklas trumpas,nebūtinai pastojama viduryje mirksiukas.gif Aš pastojau iš kart po mmm.

O temos autorei,tai jeigu jau pastotum netyčia,tai mėnesinės dingtų iš karto mirksiukas.gif
JN
Tai kodėl kai kurios ir pastojusios dar kelis mėn serga? ...
mamuuute
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 06 12, 09:24)
*

todel, kad visu musu organizmai skirtingi mirksiukas.gif .
jovta
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 06 12, 09:24)
*

Tikrai mms nebeserga buna tik tepimas, kuris buvo ir man kai pradejau lauktis dukrytes.
Papildyta:
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 12, 08:40)
Jeigu ciklas trumpas,nebūtinai pastojama viduryje mirksiukas.gif  Aš pastojau iš kart po mmm.

O temos autorei,tai jeigu jau pastotum netyčia,tai mėnesinės dingtų iš karto mirksiukas.gif
*

ovuliacija visada buna 14dienu pries menesines o pastot galima tris dienas pries , nes sprmiukai gali likt gyvi 3 dienas ir 3 dienas po nes tiek gyvena kiausinelis tai viso labo 7 dienos.
Bet pastot galejai ir likus keliom dienom iki tavo manymu turejusiu prasideti menesiniu, nes del kokiu nors priezasciu galejo sutrikti ciklas
robske
Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu klausima jums, vistiek turite daugiau informacijos smile.gif
Draugei neramu del pastojimo, o pati nzn ka atsakyti smile.gif
Ji pasimylejo be apsaugos su vaikinu ir apsirgo po kazkur 5-10 valandu. Ir dabar galvoja ar galejo pastoti. Pati pastojau per vaingas dienas, o del tokio atvejo tai nezinau smile.gif gal kas zino ir gali pasakyti kaip buna?
nerva
nu as manau reikia pasidaryt NT ir nereikes spelioti mirksiukas.gif siais laikais pasaulyje buna visko.
gretuliukas20
QUOTE(nerva @ 2009 07 08, 15:58)
nu as manau reikia pasidaryt NT ir nereikes spelioti mirksiukas.gif  siais laikais pasaulyje buna visko.
*

sweikutes as esu naujoke. sutinku su sia mintimi nes mano ginekologe nustate kad as pastojau pries pat menesines. taip kad tikrai visko buna smile.gif
kzuzia
QUOTE(neziniuke1111 @ 2009 06 11, 20:32)
Pries pora dienu vaikinas baige manyje ir dabar kankina mintys kad galejau pastoti. Man menesines turetu prasideti uz keliu dienu, bet jei ir pastojau tai jau menesiniu si menesi neturetu but? Ar tik nuo kito menesio dingtu ? jau pries myledamasi jauciau PMS pozymius .
*

Nu jau čia priklauso nuo organizmo, gal tavo organizmas viską gaudo kas į jį patenka tai gali būti ir nestuke.gif , o mėnesinės, jeigu yra nėštumas iš principo neturėtų būti, bet yra išimčių, jeigu ir mmmm pasirodytų, jeigu neplanuojate vaikelio vis tiek dėl viso pikto padaryk testą
virvė
QUOTE(gretuliukas20 @ 2009 07 08, 20:58)
sweikutes as esu naujoke. sutinku su sia mintimi nes mano ginekologe nustate kad as pastojau pries pat menesines. taip kad tikrai visko buna smile.gif
*

na, per paskaitėlę ginius sakė, kad tarp O ir mmm pastoja tik viena iš 200000.
jeigu pastojai neva prieš mėnesines, tai arba ciklas buvo sutrikęs ir Ovuliacija įvyko gerokai vėliau, arba esi viena laimingoji iš 20000 lotuliukas.gif
ginės nemoka teisingai išaiškinti. jei nebūtum tąkart pastojus, mėnesinės būtų pasirodę maždaug po 14 dienų
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.