aš dar tik kalcį ir magnį geriu, galvoju, ar pirkt kokius tai bendrus, ar matinančioms, ar ir maitinančioms ir nėščioms tinkančius, ar visai nepirkt
Man mano gydytojas tiesiog sake gerti, ka geriau neshtumo metu: vitaminai neshchiosioms (shiaip jau ant ipakavimo paprastai rasho, kad jie tinkami ruoshiantis pastot, neshtumo metu ir maitinant) ir kalcis (nelabai pieno produktu vartoju...
Vitaminų jokių negeriu,tik stengiuosi sveikai maitintis.O pieno kiekis tikrai ne nuo vitaminų priklauso.
vitaminai kad nenusilpt, nugaros neskaudėtų ir vistiek gi daug nukraujuota, daug energijos dabar reikia
Na, maniske nealergiska, tai ir tebegeriu, ka ir nestumo metu geriau, nes abejoju ar mano mityba pilnaverte...
As geriu vitaminus maitinancioms motinoms Lactalins, pieno padaugejo
Materna gėriau visą nėštumą, dabar nebe taip bijau visko-perku pigesnius,Jamieson Pre- natal, nes diesnė pakuotė. Sudėtis panaši.
na, aš geriu 'Lactalins' vitaminus, būtent skirtus žindyvei, vaiko nealergizuoja
Geriu kalcį-magnį-cinką ir žuvų taukus. Nėštumo pabaigoje sugėriau 2 pakuotes Maternos, tai dabar darau pertrauką.
Dar pries pastojant pradejau gerti Pregnacare. Iki siol geriu. Tik vis stebejaus, kodel kalcis i juos neieina. Tai pradejau gert atskirai.
QUOTE(leuleu @ 2004 12 27, 12:42) Isgirdau apie tuos Lactalins,gal verta juos pradet gert? Ar yra ten kalcio?-nereiktu atskirai pirkt. Tik ar tikrai ju gerimas susijes su pieno padaugejimu? Nes pieno tai mano
As per nestuma geriau, ir dabar geriu.
Dabar geriu Your Life "Prenatal", labai patiko Gamtos namu "Prenatal care". Manau, maitinant tikrai papildomai reikia vitaminu. Juk nesimaitiname mes taip, kaip reiketu.
as per nestuma geriau "pregnacare" arba "prenatal care", dabar irgi geriu is pradziu "prenatal care", bet vaika berti pradejo keliu savaiciu, tai gydytoja patare pakeisti , nes juose daug B grupes vitaminu, gal berimo priezastis buvo ir ne ta, bet del visa ko
QUOTE(nendrelė @ 2004 12 26, 19:05) Na, maniske nealergiska, tai ir tebegeriu, ka ir nestumo metu geriau, nes abejoju ar mano mityba pilnaverte...
Visu pirma stengiuosi kuo geriau maitintis, bet savaime aisku be saldumynu niekaip
O vitaminus butinai geriu "Materna", pabandziau keleta rusiu, bet siuos toleruoju geriausiai..Kazkaip kiti nelabai patiko, del kai kuriu fiziologiniu pokyciu.
Geriu "prenatal" vitaminus. Pas mus daktarai rekomenduoja juos gerti tol, kol maintini
Nestumo metu geriau "Materna", o vakar nusipirkau Gamtos namu "prenatal care", nes anie jau moraliskai pabodo. Dar geriu zuvu taukus. Manau, kad ziema tikrai reikia papildomai vartoti visiems vitaminu, o ypac maitinancioms mamos. Juk poreikis tai padideja, o be to kokia pilnaverte mityba, kai "sviezios" darzoves uzaugintos po lempa, ant trasu ir dar apipurkstos visokiu s...
Aš visą nėštumą ir dabar kol maitinu geriu Pregnacare vitaminus
Aš nėštumo metu du menesius geriau materna, o po gimdymo irgi materna viena menesi geriau, o paskui suzinojau, kad yra lactalin specialiai maitinanciom, tai pavartojau viena menesi, o dabar vakar vel lactalin nusipirkau, nuo jų ne tai kad pieno padaugeja, bet savijauta pasidaro geresne, nes pieno gamyba po truputi sekina organizma
Nestumo metu geriau, kaip ir dauguma jusu, "Materna". Dabar , kuomet maitinu, vaistininke pasiule pabandyti specialiai vitaminus zindancioms "Lactalins". Nezinau ar itakos turejo butent tai , bet pieno tikrai pagausejo.
Gėriau Lactalins, kodėl juos? Nes suveikė kvailas įsitikinimas-jei brangesni,tai geresni.Manau ir prenatal ar pan. patenkina vitaminų poreikį maitinančiai mamai ir jos mažiukui vienodai kaip ir manieji...
norejau pradeti nauja foruma, bet gal cia kaip nors uzklausiu.
as irgi visa nestuma geriau Materna, labai ciotki vitamincikai. o po gimdymo visa laika geriu Gamtos namu Prenatal care, visai geri, o apie 3men pradejau gerti papildomai irgi Gamtos namu Super calcium 750, nes taip patare klinikose, kur gimdziau. visa laika geriau abieju vitaminu po 1 tablete per diena, kadangi pati maitinau iki 6men pilnai. o dabar sunui 9men, naktimis nebesikelia ir nebevalgo, lieka maitinimas ryte, pavakary karta ir pries miega. todel iskilo klausimas - gal reiketu gerti Prenatalio 1 tabl. viena diena, o kita diena -kalci? visgi maitinimas savo pienu apmazejo, gal ir tu vitaminu tiek nereikia? kaip manot ir kaip jus darot????
Kai laukiausi ir iki siol geriu Gamtos namu Prenatal Care, bandziau Materna ir dar vienus, nepamenu firmos (raudonas ipakavimas su baltu), tai nepatiko. Mano mazei jau 11 menuo, o vitaminu vartoju kaip ir visada, 1 kapsule per diena!
nestumo metu geriau PREGNACARE,paskui pakeiciau i gamtos namu PRENATALi-labiau tiko,ir iki siol vartoju.jie skirti taip pat ir zindyvems
QUOTE(Liulia* @ 2005 01 24, 01:25) Gėriau Lactalins, kodėl juos? Nes suveikė kvailas įsitikinimas-jei brangesni,tai geresni.Manau ir prenatal ar pan. patenkina vitaminų poreikį maitinančiai mamai ir jos mažiukui vienodai kaip ir manieji... lygiai taip pat ir mano anyta galvojo,tai nupirko man
Nėštumo metu ir maitinant geriu gamtos namų "prenetal care" ir super calcį 750 mg, nes vaikas alergiškas ir vartoju mažai baltyminio maisto. O kalcio kaip patarė gyytoja reikėtų gerti netgi po dvi tab. per para iki 1.5 g. Buvau sugalvojusi pakeisti vitaminus ir nusipirkau Materną tačiau nežinau ar čia sutapimas vaikas pradėjo viduriuoti, nors maistą labai žiūrėjau daržovių nei vaisių nevalgiau. Viuriavo 2 savaites gydėmės visokiais būdais. Gydytoja įtarė kad nuo maternos. O šiaip labai skauda rankų ir kojų sąnarius kažin kokių mežiagų trūksta? Gal kam taip pat?
As siuo metu geriu Pregnant care, juose yra visko ko reikia busimai mamai ir kudikiui, juos vartoti galima ir po gimdymo, netgi patartina zindant vaika juos gerti
Labas visom mamytėm ir ne tik
nezinau ar tokia tema buvo ar ne. Norečiau sužinot kokie vitaminai maitinančiai tinka ir yra geriausi. Ačiū už atsakymus
Sveika mamyte...Vakar kaiptik nusipirkau vitaminų maitinančiai.Vaistininkė pasiųlė trejus,galiu tik tiek pasakyti,kad tinka visi kaip ir nėščioms.
QUOTE(DaRiSa @ 2005 09 15, 13:40) Sveika mamyte...Vakar kaiptik nusipirkau vitaminų maitinančiai.Vaistininkė pasiųlė trejus,galiu tik tiek pasakyti,kad tinka visi kaip ir nėščioms. Prenatal, manau, geras pasirinkimas, as ir juos naudojau, tik dabar kazkaip jokiu nenaudoju, o reikes pradet
Aš maitindama gėriau Prenatal ir Materna. Bandžiau Pregnancare. Netiko. Labai pykindavo, kartą net vėmiau jų išgėrusi, nors vartodavau tik po valgio. Nevisad kas brangiausia yra geriausia.
[Aš iki 7mėn.gėriau Pregnancare-viskas buvo puiku(na gal dar dėlto,kad gyvenau Airijoj-gal ten kokybė kitokia)bet,aišku ir nuo organizmo priklauso.....maniškis tai viską toleruoja...
jau keli menesiai geriu Lactalin.Man tinka
tiesa, kainuoja jis apie 24 lt.Kiekis 30 vnt.
Būdama nėščia gėriau "Pregnacare", tai pagimdžiusi pabaigiau, kas buvo likę. Dabar, manau, reikės paklausti gydytojos, ką rekomenduotų maitinančiai.
Taide, nebūtina klausti. Tinka tie patys, kuriuos gėrei besilaukdama.
Labai aciu uz atsakymus. Reiks lekti i vaistine nusipirkt, nes jau jauciu, kad organizmui truksta vitaminu.
As nusipirkau Prenatal. Mokejau netoli 30lt. Pati vaistininke sake, kad juos labiau apsimoka pirkt, nes ju yra 100, o pregnace yra 30, o kaina skyriasi tik keliais litais. O koks skirtumas kokia firma, juk ieina tie patys vitaminai.
Atkreipkite dėmesį, kad to paties Prenatal yra kelių gamintojų, bet sudėtis skiriasi, reiktų pastudijuoti sudėtį, aš rinkausi "Gamtos namų", nes juose vitamino C, E ir D, bei betakarotino buvo daugiausia iš visų
Tikrai, skiriasi vitaminų sudėris. Pvz. Maternoj yra žymiai didesnis geležies kiekis, aš juo gėriau, kai
Nežinau kurioje temoje ,paklausti
Nusipirkau beta-karotino kapsiulių,nes galvoju pagersiu,gal ir į soliariumą užsuksiu prieš šventes.O gi skaitau ant dėžutės žindančiom reikia pasitarti su gyditoju
Del karotino nezinau, bet soliariumas kiek zinau nerekomenduojamas jei dar likusi nuo nestumo ta tamsi juosta ant pilvo. Deginantis ji gali pasilikti. Cia taip viena medike sake. Bet cia gal kas pakonsultuos kas tikrai zino
QUOTE(viltuke @ 2005 12 09, 20:57) Del karotino nezinau, bet soliariumas kiek zinau nerekomenduojamas jei dar likusi nuo nestumo ta tamsi juosta ant pilvo. Deginantis ji gali pasilikti. Cia taip viena medike sake. Bet cia gal kas pakonsultuos kas tikrai zino Jau 8mėn. po gimdymo Svarbi ir jūsų nuomonė,jūs iš savo patirties galit pasakyti,o daktaras daugiau teorija remesi,bet kaip eisiu su mergyte savo pas šeimos daktare,tai būtinai pasikonsultuosiu
per nestuma as tu vitaminu tiek atsivalgiau, kad net purto i juos ziuret, tai nieko negeriu
as geriu Materna
Aš ir nėščia būdama, ir dabar, kai pati maitinu, geriu Prenatal Care. Labai
Aš geriu kalcį ir prenatalį. Šiaip per daug vit gali alergizuoti lelių, bet mums nieko...
|