Atsirado tokia problema,mano mazajai jau greit bus 3 metukai,ir jau nuo rugsejo menesio ja perkels i kita grupe.Ji iki siol eina dar pas maziukus,ir siuo metu kai puse aukletoju išleidžia atostogu,o vaikus visus jungia i viena grupe.Ir vakar mano vaikas buvo perkeltas pas didesnius vaikus ,nes per mazai lovu kad,visus sutalpintu.Kai nuejau paimti,tos grupes aukletoja man pasake ,jog mes jau nuo rugsejo busim pas ja grupei,o kaip žinome jog,iš ryto buna viena aukletoja ,o po pietu kita.Ir man ta aukletoja pasake,kad bus inai ,ir aukletoja ta kurios nenoriu mineti vardo,nes pasizimi tikrai nekokia reputacija,del tokiu dalyku inai neturetu dirbti netgi darzelyje,bet del nesuprantamu priežaščiu ji dirba.Gerai tebunie ji ten dirba,bet aš nenorečiau ,kad mano vaika ji auklėtu.Gal galite patarti,kaip gražiau pasakyti direktorei,jog nenoriu ,kad mano vaikas eitu i ta grupe kur ji dirba,nes jaučiu kad ji prades dometis,kodel aš nenoriu leisti pas ta aukletoja.Nors manau kad ,apie ja žino tikrai ir direktorė.
QUOTE(dominyka2009 @ 2009 06 12, 16:52) Atsirado tokia problema,mano mazajai jau greit bus 3 metukai,ir jau nuo rugsejo menesio ja perkels i kita grupe.Ji iki siol eina dar pas maziukus,ir siuo metu kai puse aukletoju išleidžia atostogu,o vaikus visus jungia i viena grupe.Ir vakar mano vaikas buvo perkeltas pas didesnius vaikus ,nes per mazai lovu kad,visus sutalpintu.Kai nuejau paimti,tos grupes aukletoja man pasake ,jog mes jau nuo rugsejo busim pas ja grupei,o kaip žinome jog,iš ryto buna viena aukletoja ,o po pietu kita.Ir man ta aukletoja pasake,kad bus inai ,ir aukletoja ta kurios nenoriu mineti vardo,nes pasizimi tikrai nekokia reputacija,del tokiu dalyku inai neturetu dirbti netgi darzelyje,bet del nesuprantamu priežaščiu ji dirba.Gerai tebunie ji ten dirba,bet aš nenorečiau ,kad mano vaika ji auklėtu.Gal galite patarti,kaip gražiau pasakyti direktorei,jog nenoriu ,kad mano vaikas eitu i ta grupe kur ji dirba,nes jaučiu kad ji prades dometis,kodel aš nenoriu leisti pas ta aukletoja.Nors manau kad ,apie ja žino tikrai ir direktorė. Reputacija... Nespręskite apie žmones iš gandų. Negražu. Kai jūsų vaikui ji ką nors ne taip darys-galėsite skųstis. Net netinkamai pasielgęs žmogus turi teisę reabilitacijai ir šansui pasitaisyti. Ir jūs nuo to neapdrausta. O gal čia tik tos kitos auklėtojos pletkai? Tam spręsti yra vedėja, ir ji žino, ką laikyti darbe galima, ir ko -ne. O jei jums kas nors negerai- galite į kitą darželį vesti
O ka ta aukletoja yra prisidirbusi, kad jau tokia prasta reputacija? Smalsu
Beje, tikrai gali buti pletkai. Is kur apie ta reputacija suzinojote? QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 13, 11:38) O ka ta aukletoja yra prisidirbusi, kad jau tokia prasta reputacija? Smalsu Beje, tikrai gali buti pletkai. Is kur apie ta reputacija suzinojote? Aš iš galvos pletku neištraukiau,niekas man nesake apie ja kokia ji bloga,aš ja pažistu jau 7 metai,nes vos ne kiekviena diena tenka susidurti akis i aki.Žiuresim tegul eina i ta grupe kur ji dirba,bet jei ji netinkamai pasielgs su mano vaiku,tai tada tikrai netilesiu. QUOTE(dominyka2009 @ 2009 06 15, 09:17) Aš iš galvos pletku neištraukiau,niekas man nesake apie ja kokia ji bloga,aš ja pažistu jau 7 metai,nes vos ne kiekviena diena tenka susidurti akis i aki.Žiuresim tegul eina i ta grupe kur ji dirba,bet jei ji netinkamai pasielgs su mano vaiku,tai tada tikrai netilesiu. O ka Jus vadinate netinkamu elgesiu? Na, pvz ka ji gali padaryti TOKIO vaikams?
Pasitaiko auklėtojų, kurios savo darbe naudoja "juodąsias technologijas". Arba tokių, kurios, turėdamos nemažai psichologijos žinių, manipuliuoja vaikais. Arba tokių, apie kokią neseniai rašė žiniasklaida- su seksualiniais nukrypimais. Pasitaiko mokytojų, iš kurių pradinukai sužino daug naujų žodžių(pvz, "daunas", "nachalas") arba diagnozę ("durnius").
Vienetai. Bet juk pasitaiko. QUOTE(Harienė @ 2009 06 15, 12:21) Pasitaiko auklėtojų, kurios savo darbe naudoja "juodąsias technologijas". Arba tokių, kurios, turėdamos nemažai psichologijos žinių, manipuliuoja vaikais. Arba tokių, apie kokią neseniai rašė žiniasklaida- su seksualiniais nukrypimais. Pasitaiko mokytojų, iš kurių pradinukai sužino daug naujų žodžių(pvz, "daunas", "nachalas") arba diagnozę ("durnius"). Vienetai. Bet juk pasitaiko. Tai aukletojai sakyčiau,kad su nervais blogai,jei jau peiliais svaidosi namie,Ir ne viena karta yra pagauta išgerusi grupeje.Ir ne tai kad mano čia haliucinacijos,bet tai ne viena mama galetu patvirtinti,bet aš tokiu dalyku niekam nesakau ir neperšu savo nuomones,apie ja,lai dirba.Šendiena pasikalbejau ir nuo rugsejo ,eisim ne pas ja,o pas kita aukletoja,pasakiau jog norečiau kad mano vaikas butu užrašytas i kita grupe. QUOTE(dominyka2009 @ 2009 06 15, 16:50) Tai aukletojai sakyčiau,kad su nervais blogai,jei jau peiliais svaidosi namie,Ir ne viena karta yra pagauta išgerusi grupeje.Ir ne tai kad mano čia haliucinacijos,bet tai ne viena mama galetu patvirtinti,bet aš tokiu dalyku niekam nesakau ir neperšu savo nuomones,apie ja,lai dirba.Šendiena pasikalbejau ir nuo rugsejo ,eisim ne pas ja,o pas kita aukletoja,pasakiau jog norečiau kad mano vaikas butu užrašytas i kita grupe. Ir gerai padarei aš tave palaikau QUOTE(dominyka2009 @ 2009 06 15, 17:50) Tai aukletojai sakyčiau,kad su nervais blogai,jei jau peiliais svaidosi namie,Ir ne viena karta yra pagauta išgerusi grupeje.Ir ne tai kad mano čia haliucinacijos,bet tai ne viena mama galetu patvirtinti,bet aš tokiu dalyku niekam nesakau ir neperšu savo nuomones,apie ja,lai dirba.Šendiena pasikalbejau ir nuo rugsejo ,eisim ne pas ja,o pas kita aukletoja,pasakiau jog norečiau kad mano vaikas butu užrašytas i kita grupe. jei čia tiesa, tai jau reiktų kreiptis čia ir į administraciją darželio ar švietimo skyrių
darbe reikia dirbti, o ne švęsti
praktiškai taip ir yra, kaip turi būti
QUOTE(F @ 2009 06 17, 09:53) Teisingai QUOTE dominyka2009 Paskelbta 2009 06 15, 17:50 Tai aukletojai sakyčiau,kad su nervais blogai,jei jau peiliais svaidosi namie,Ir ne viena karta yra pagauta išgerusi grupeje.Ir ne tai kad mano čia haliucinacijos,bet tai ne viena mama galetu patvirtinti,bet aš tokiu dalyku niekam nesakau ir neperšu savo nuomones,apie ja,lai dirba.Šendiena pasikalbejau ir nuo rugsejo ,eisim ne pas ja,o pas kita aukletoja,pasakiau jog norečiau kad mano vaikas butu užrašytas i kita grupe. Saunuole
Visada esu už tai,kad vaikus reikia apginti nuo negerą įtaką darančių žmonių... Man tik keista, kodėl tiek žmonių mato, kad su jų vaikais elgiamasi netinkamai ir nič nieko nedaro...Padejuoja už durų, kad blogai, o auklėtojai šypsosi... Nesuvokiama...Juk tai tavo vaikas, kuriam dar visas gyvenimas prieš akis... Gerai autorė pasielgė, kad nepaliko savo vaiko nekeliančiai pasitikėjimo auklėtojai...
jei jau pakilo koks negeras gandas, gali buti tikras, kad kazkas TOKIO ivyko. Vadinasi, pasitikejimo nebus. Ir savo vaiko nepatikeciau zmogui, kuriuo nepasitikiu.
QUOTE(cioliukas @ 2009 06 15, 18:37) Ir gerai padarei aš tave palaikau vargsiukas vaikas,kad taip isigando kasko
Na cia is ties tada yra problema kazkur, vaikui netinka aukletojos bet kodel?vadinasi ten tos aukletojos gal su vaikais elgiasi blogai,na zinokite mano drauges mergyte taip pat teko net pakeisti darzeli ir kitam jai labai gerai sekasi ir ji patenkinta ir mergyte,o kai paklausi mazosios apie pirma darziuka tai sako ten baisu,ten blogos tetos--raganos ten gyvena......tai as pagalvojau gal aukletojos vaikus su raganom gasdina
kolkas viskas gerai vakas issisiepes ir patenkintas vaiksto i darzeli turi ten nemazai draugu ir draugu - gerbeju
viskuom esam patenkinti ypac auklyte kuri istiesu pilnai atsiduoda vaikuciam, o jau maniskis nera lengvas vaikas su geru charakteriu QUOTE(Adelijanna @ 2009 06 17, 01:21) O aukletoju ,deja,deja pasitaiko tokiu. Dazniausiai tai buna moterys amziuje Pareiskimas ir keliames i kita grupe.Pries tai paieskojus informacijos arba pakalbejus su tevais galima pakeist aukletoja. |