Sveiki, noreciau pasiteirauti, ar gali ilgas antibiotiku kursas tureti itakos dantuku dygimui? Mano dukryte tik gimusi susirgo sepsiu ir teko 18 paru vartoti antiobiotikus (gentamicina, oksacilina, penicilina) nemazomis dozemis. Dabar jai tuoj bus 8 menesiai, o ji dar neturi dantu. Zinau, kad kai kuriems vaikuciams ir metuku dar dantys nedygsta, bet vis vien neramu, afr nebus tie vaistai pakenke...Man paciai dantys dygo 7 men. amziuje, o vyrui 6 men. Is anksto dekoju.
QUOTE(ilonux @ 2005 09 12, 19:04) Sveiki, noreciau pasiteirauti, ar gali ilgas antibiotiku kursas tureti itakos dantuku dygimui? Mano dukryte tik gimusi susirgo sepsiu ir teko 18 paru vartoti antiobiotikus (gentamicina, oksacilina, penicilina) nemazomis dozemis. Dabar jai tuoj bus 8 menesiai, o ji dar neturi dantu. Zinau, kad kai kuriems vaikuciams ir metuku dar dantys nedygsta, bet vis vien neramu, afr nebus tie vaistai pakenke...Man paciai dantys dygo 7 men. amziuje, o vyrui 6 men. Is anksto dekoju. Dantukai tikrai išdigs, bet antibiotikai, deja turi neigiamą įtaką jų stiprumui |