pasidalinkit, gal kas uzsakinejot Kaune prieskambario baldus ir galit kokia firmele rekomenduot? mes brangiai nenorim, noretume apie 1000 susisukt. bet kokybes aisku vistiek noretusi. taigi, rasykit atsiliepimus kas turit patirties, aciu
Galiu rekomenduot firmelę "Baldų vizija". Padaro projektuką pagal jūsų norus. Kaina pagal sunaudotų medžiagų kiekį, bet šiaip proto ribose. Kokybė jų gera, tik laukti tektų 1-1,5 mėnesio.
Ausrine, ar pas juos dareisi? kokybe nieko? ir gal kontaktus turi ju netycia?arba kur jie isikure?del laukimo manau visur bus panasiai, galu gale savaite sen ar ten mums esmes nekeicia
Dariausi pas juos tokią kaip sekciją. Likau patenkinta. Įmetu tau jų kontaktus į asmeninę.
papykau as ant tos vizijos nerealiai
ai, supykau....
O kur Vilniuje kokybiškai, greitai ir žinoma nebrangiai pasigaminti prieškambarį? Gal turite kas nors pasiūlymų. Labai aktualu? Dėkoju.
QUOTE(Dukrytė @ 2005 02 03, 08:53) O kur Vilniuje kokybiškai, greitai ir žinoma nebrangiai pasigaminti prieškambarį? Gal turite kas nors pasiūlymų. Labai aktualu? Dėkoju. Pabandykit nueiti i Oltena, kuri randosi Kalvariju g. 125 arba i Domus Galerija. O dar geriau nuekite i Oltenos saita www.oltena.lt Ten buvo nebrangiai ir kokybe normalinga.
Mes prieskambari uzsisakem Vaidviles balduose, sita firma yra Raudondvary,o mes radom ju ekspozicija Nemuno Baldu centre, Vilniuj (yra ir Skrajoj, atrodo). Padare pagal musu projekta,darem kampine spinta, batu spinta ir dar spintele. Padare labai graziai, esu labai patenkinta. Nemuno balduose labai faina ju projektuotoja,daug mums visokiu patarimu dave. Pas juo dar ir kompo stala uzsisakem
O kad Oltenoj pigu, tai as kazkaip abejoju
Egliuk, NEUZSAKINEK toje baldu vizijoje
pasakoju nuosekliai. taip, kainos neblogos, i namus atvyko dizainere, viska aptarem, pasirasem sutarti. sutartyje ji irase pagaminimo laika 40 dienu, na tipo visad 30 raso, bet buvo sventes ir t.t., tipo uzsideda truputi. as sutikau, tik sakau mums BUTINAI sausi, nes vasaris mums toks menuo tai va, finalas - jie pavelavo lygiai 3 savaites (jau po tu 40 dienu), ir mums patys neskambino, nieko, mes patys ieskojom. na pagaliau siandien sulaukiu savo baldu. atveze tokie trys jaunuoliai, sakyciau visai piemenys dar du is ju, na bet gal zmones zino ka daro. atveze, pradejo rinkt ne nuo to galo, finale teko viska isardyt (nes ne nuo to galo rinko), ko pasekoje is naujo pergreze visa siena. siena liko isaketa (apie nauju buvusiu tapetu bukle patyliu). na bet gal ne esme, nesimatys (kol baldu nenuimsim). nesuprate biski brezinio, paeme vyriukai ir viena plokste "is akies" pripjove. ziuriu gi as, kad viena lentyna is konteksto per kokius 3 cm ispuola aisku, beda dar ir tame, kad buvau as viena namie, be vyro, tai tie pamate kad viena bobele, ir galvoja praslys. nu ne ant tokios pataike jeezau, atsizegnojau as nuo tos vizijos ilgam. kas do firma, jei net meistru zmonisku nesugeba pasisamdyt
pratesiu savo prieskambario surinkimo istorija
taigi atvyko musu meistrai kaip ir zadeje, jau su nauja ispjauta plokste, tipo kaip turi but. bet sikart plokste per didele ai vienu zodziu, rezultatas - siena isarta, visoje spintoje n bereikalingai prigreziotu skyliu, iki krasto nedaeina per pora pirstu ("kreiva siena", bet kai dizainere matavo, galejo tai ivertinti...), tarpai tarp dureliu nevienodi... sutaupem, bet tai matosi... kita karta tikrai geriau ieskosim kazko patikimesnio. pries pora metu, kai uzsakinejom virtuve, pamokejom vidutiniskai, bet visus sienu kreivumus mums ivertino, ir tikrai nereikejo surenkant meistrams uz nugaru stovet ir pirstu i ju nesamones baksnot nezinau, gal kazkam si firma ir gerai pagamino. tik ne mums
O kur virtuve uzsakinejot? Sorry, ne i tema, bet vis gi
QUOTE(Laurama @ 2005 02 22, 08:50) Barsausko gatveje, Mituvos sustojime yra baldu firma tokia, seniau vadinosi atrodo Stumbros ar panasiai (kazkokia tokia pavarde), o dabar jie kazkoki kitoki jau pavadinima turi, ir kainos pas juos ne pacios zemiausios (pvz cia mums sita baldu vizija prieskambari uz 1350 padare, o ten uz analogiska apie 1600 buvo primete). bet kokybe tada tikrai nenusivylem. musu virtuvei jau du metai, ir mes labai patenkinti. jei idomu, paaiskinsiu placiau kur ta firma. ju ofisas Savanoriuose, anukelyje, kur Sonexsas, lyg Taubaldis vadinasi.
Kazkaip niekur nerandu patarimu,nuorodu ar projektu prieskambario irengimui.
Anksciau gyvenom mazesniam bute su minimaliu koridoriuku. Jame pastatem mini komplektuka ir viskas. Gal kas zino kokiu nuorodu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
Manau, kazka prisitaikysiu. Jau paciai kyla idejos.
Sveikos. Opią temą palietėte....
Noriu baldų prieškambariui..... Pirkti nėra ką, o gamintis - pritrukau idėjų Nuotraukos labai gražios, bet kad mano koridorius tik 6 kvadratinių metrų. Ir ta niša, kurioje galima ką nors įkišti yra tik 37 cm gylio. Pločio tai 3 metrai. Buvau vienoje firmelėje. Pasiūlino daryti spintą 1,60 stumdomomis durimis (veidrodinės) ir 1,40 batų dėžę. Spintos viduje iš abiejų šonų būtų kokia 10-12 lentynėlių 30 cm pločio. Kaina - 1500 Lt. Ne per daug? O gal tos veidrodinės durys jau atgyventa? QUOTE(Fretka @ 2005 11 10, 23:20) Jei yra galimybė kur kitur pastatyti didelį veidrodį, tai liuks, bet kaip galimybės ribotos, tai tik kolidoriuj veidrodines duris ir statyt Šiaip tai veidrodžio kabinti ir nėra kur.... Bet jau valymo Nors gal ir gerai... patalpą padidina tie veidrodžiai. Gal šviesiau būtų? O kaina ne per didelė? QUOTE(Egliuxxx @ 2005 11 11, 01:36) Šiaip tai veidrodžio kabinti ir nėra kur.... Bet jau valymo Nors gal ir gerai... patalpą padidina tie veidrodžiai. Gal šviesiau būtų? O kaina ne per didelė? siaip veidrodis tikrai vizualiai padidins erdve, bet pagalvok ar kiekvienas seimos narys tikrai atejes netinges atsidarineti spinta, kad pasideti batus, jie dazniausia buna numeta prie iejimo... O del kainos, tai labai sunku pasakyti, nezinia kokie profiliai QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 11, 07:37) siaip veidrodis tikrai vizualiai padidins erdve, bet pagalvok ar kiekvienas seimos narys tikrai atejes netinges atsidarineti spinta, kad pasideti batus, jie dazniausia buna numeta prie iejimo... O del kainos, tai labai sunku pasakyti, nezinia kokie profiliai Spintoje bus kabinami rečiau vilkimi drabužiai, o tie kur kasdien - bus kabykla virš batų dėžės. Negražu man ta kabykla, bet nieko nesugalvoju... Tai va aš ir galvoju, kad visi sumes drabužius ant kabyklos, o spinta stovės tuščia. Batus nusiavę paliks kur stovėjo.... Abejoju ar kiekvieną kartą kiš į batų dėžę QUOTE(Egliuxxx @ 2005 11 11, 14:46) Spintoje bus kabinami rečiau vilkimi drabužiai, o tie kur kasdien - bus kabykla virš batų dėžės. Negražu man ta kabykla, bet nieko nesugalvoju... Tai va aš ir galvoju, kad visi sumes drabužius ant kabyklos, o spinta stovės tuščia. Batus nusiavę paliks kur stovėjo.... Abejoju ar kiekvieną kartą kiš į batų dėžę Pasidarę esam prieškambaryje didele spintą su veidrodinėm durim. Tikrai šito nesigailiu, nes ir atrodo gerai, ir prieškambarį daro erdvesnį (nors ir taip jis pas mus nėra mažas). Toje spintoje kabinami šiuo metu nešiojami drabužiai, o apačioje yra įrengta vieta batams. Drabužius visi labai tvarkingai be jokių problemų susikabina i spintą. Bet su batais - kiek prasčiau. Juos dažniausiai palieka palei sieną. Taigi, su šiuo įpročiu kovoju. Šiaip iš esmės vyras labai norėjo pastatomos kabyklos. Bet aš buvau labai prieš, nes žinau, kad ant jos kabos ne tik striukė, su kuria jis grįžo iš lauko, bet ir paltas, kurį jis nešioja į darbą ir gal dar koks džinsinis švarkelis (kurio gal jau ir nebenešios, bet tegu kaba). O jei tokia tvarka bus visų 4 šeimos narių, tai prieškambaryje stovėtų ne kabykla, bet kalnas vairiausių rūbų. Taigi, mano griežtas veto pasitivirtino - dabar jokie rūbai prieškambaryje nekaba (visi sukabinti veidrodinėje spintoje) ir jis gana tvarkingai atrodo. Dar spintoje įsirengiau stalčiukus smulkmenoms (pvz., raktams) ir pirštinėms, kepurėms, šalikams laikyti. O batų dėžės aš nenoriu - vietoje jos norėčiau gražaus grakštaus suoliuko ir šalia nedidelio staliuko (arba mini komodėlės), ant kurio planuoju patupdyti lempą su gaubtu ir telefoną. QUOTE(Violetukas @ 2005 11 11, 15:32) Pasidarę esam prieškambaryje didele spintą su veidrodinėm durim. Tikrai šito nesigailiu, nes ir atrodo gerai, ir prieškambarį daro erdvesnį (nors ir taip jis pas mus nėra mažas). Toje spintoje kabinami šiuo metu nešiojami drabužiai, o apačioje yra įrengta vieta batams. Drabužius visi labai tvarkingai be jokių problemų susikabina i spintą. Bet su batais - kiek prasčiau. Juos dažniausiai palieka palei sieną. Taigi, su šiuo įpročiu kovoju. Šiaip iš esmės vyras labai norėjo pastatomos kabyklos. Bet aš buvau labai prieš, nes žinau, kad ant jos kabos ne tik striukė, su kuria jis grįžo iš lauko, bet ir paltas, kurį jis nešioja į darbą ir gal dar koks džinsinis švarkelis (kurio gal jau ir nebenešios, bet tegu kaba). O jei tokia tvarka bus visų 4 šeimos narių, tai prieškambaryje stovėtų ne kabykla, bet kalnas vairiausių rūbų. Taigi, mano griežtas veto pasitivirtino - dabar jokie rūbai prieškambaryje nekaba (visi sukabinti veidrodinėje spintoje) ir jis gana tvarkingai atrodo. Dar spintoje įsirengiau stalčiukus smulkmenoms (pvz., raktams) ir pirštinėms, kepurėms, šalikams laikyti. O batų dėžės aš nenoriu - vietoje jos norėčiau gražaus grakštaus suoliuko ir šalia nedidelio staliuko (arba mini komodėlės), ant kurio planuoju patupdyti lempą su gaubtu ir telefoną. Ir aš galvoju, kad gali pas mane taip būt:ir su drabužiais, ir su batais. Bet jei daryti 3 metrus veidrodinių durų O ką daryti, kad parėjus namo trumpam (pvz:pietums), striukės nereikėtų kabinti ant pakabos spintoje..... QUOTE(Egliuxxx @ 2005 11 11, 23:00) Ir aš galvoju, kad gali pas mane taip būt:ir su drabužiais, ir su batais. Bet jei daryti 3 metrus veidrodinių durų O ką daryti, kad parėjus namo trumpam (pvz:pietums), striukės nereikėtų kabinti ant pakabos spintoje..... Tai reikia rinktis - arba tvarka, arba ne, nes jei trumpam atėjus rūbams bus vieta, taip pat svečių rūbams, tada toje vietoje bus nuolatinė rūbų vieta. O kiek tie svečiai ir ateina - juk dažniau mes patys į savo buta ateinam, o ne svečiai, taigi aš ir gyvenu ne dėl jų, o dėl savęs - taip, kaip man yra patogu. O į savo prieškambario spintą kabinu ir atėjusių svečių rūbus. Tačiau miegamojo spinta - išskirtai mūsų su vyrų rūbų vieta.
Dėkui už nuotraukytes.Atėjo eilė ir mūsų prieškambariui, tai ši tema kaip tik
QUOTE(Egliuxxx @ 2005 11 10, 23:13) .. bet kad mano koridorius tik 6 kvadratinių metrų. Ir ta niša, kurioje galima ką nors įkišti yra tik 37 cm gylio. Pločio tai 3 metrai. Buvau vienoje firmelėje. Pasiūlino daryti spintą 1,60 stumdomomis durimis (veidrodinės) ir 1,40 batų dėžę. Spintos viduje iš abiejų šonų būtų kokia 10-12 lentynėlių 30 cm pločio. Kaina - 1500 Lt. Ne per daug? O gal tos veidrodinės durys jau atgyventa? Aš ir kolidoriuje pasidariau panase spinta. Mano spintos gilis 30cm, atrodo mažokai bet užtenka. Tris durys po 75 cm per viduri veidrodines duris. Dviejuose dalyse vien lentynos o trečioja kabikla . Tikrai nerasunku atidaryt duris ir ten pakabinti rubus, tikrai tvarkingiau atrodo negu butu atvira ir viskas matytusi. Batus dedam apačioj kur kabinasi rubai padaryta pora lentineliu. Na pas mane ne spinta o karkasas vadinasi, nes viskas tvirtinama prie grindu ir lubu, kai atidarai spinta matosi dažyta siena. aš ir mokejau 1500. Ir labai džiaugiuosi, visai nesigailiu.
Prieškambaryje spinta- gerai, bet be kabliukų už spintos ribų bus vistiek sunku išsiversti ir ne tik todėl, kad nesinori kimšti svečių rūbus į savo spintą, bet ir savo parėjus su šlapiais tenka kažkur pakabinti, kad pradžiūtų, todėl tenka įsirengti ir atvirą kabyklą, kaip ir batams- atvirą lentynėlių ar grotelių gaminį.
QUOTE(Enija @ 2005 11 26, 19:31) Prieškambaryje spinta- gerai, bet be kabliukų už spintos ribų bus vistiek sunku išsiversti ir ne tik todėl, kad nesinori kimšti svečių rūbus į savo spintą, bet ir savo parėjus su šlapiais tenka kažkur pakabinti, kad pradžiūtų, todėl tenka įsirengti ir atvirą kabyklą, kaip ir batams- atvirą lentynėlių ar grotelių gaminį. Labai pritariu O kokios grindys geriausiai tinka prieškambaryje QUOTE(Nerytė @ 2005 11 28, 11:00) O tai kaip ar labai šaltos?Ar geriau jei būtų šildomos O kokia spalva geriau:šviesi ar tamsi:)) Kurią reikia mažiau prižiūrėti
As irgi prieskambaryje desiu plyteles
Mačiau Ievos- pievos, renax nuotraukytęs, bet gal galėtų įmesti ir prieškambarių nuotraukyčių
QUOTE(pakalnutė @ 2005 11 28, 13:14) O tai kaip ar labai šaltos?Ar geriau jei būtų šildomos O kokia spalva geriau:šviesi ar tamsi:)) Kurią reikia mažiau prižiūrėti Nėra labai šaltos, bet plytelės lieka plytelės... man geriau būtų, kad jos būtų šildomos Geriau tamsesnė spalva.... prieškambarį ir koridoriuje į virtuvę turim tokias rusvai žalsvas Manau, kad bet kokios plytelės yra praktiškos.
mamos, sakykit, o kur Vilniuje didžiausias pasirinkimas skambučių į duris(ir mygtukų, ir garsų)?
Mamos, patarkit kur Vilniuje galima užsisakyti prieškambario baldus. Norėčiau kad pasiūlytų įdomių įdėjų ir nebūtų brangininkai. Kokios firmos. Prieškambaris nėra ilgas ir platus, o niša negili.
Šaunuolė,Ieva-Pieva
Labai įdomu
o man atrodo Ievos-Pievos idetas paveiksliukas visai ne prieskambario pavyzdys, nes matosi ir televizoriaus gabaliukas, kazkas keisto, be to nera numatytos vietos drabuziams... i dezutes nesulankstysi juk visko...
bet labai patiko tie pufai juodi, kiek suprantu atkeliami virsuje
O aš susikūriau pati sau prieškambarį ir užsisakiau, kai atvš būtinai nufotkinsiu ir įdėsiu
Beje, antraštės pavadinimas labai teisingas Man labai patinka ryškių spalvų baldai, o tie europietiški klasikiniai jau nebe labai. Kažkaip šaltai ir griežtai...
Kaip padaryt iš prieškambario tą "buto vizitinę kortelę", jei jis tėra 130cm pločio ir tęsiasi tolyn į buto gilumą tokiu ilgu koridoiumi pilnu durų į visas puses. Nei spintos, nei dėžės lyg ir netinka.
QUOTE(Enija @ 2005 12 21, 18:47) Kaip padaryt iš prieškambario tą "buto vizitinę kortelę", jei jis tėra 130cm pločio ir tęsiasi tolyn į buto gilumą tokiu ilgu koridoiumi pilnu durų į visas puses. Nei spintos, nei dėžės lyg ir netinka. o tau reik rūbus sukišti? jei ne, tada lentynas kelias galima organizuotis, veidrodžius- optiškai išplatinsi tą 130 cm |