Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aš jos o ji mano....
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
hefaiste
Mano gimdymo istorija gal nesiskiria nuo kitu, bet mano lelytes atejimas I si pasauli yra vienintelis ir nepakartojamas. 4u.gif

Kad sulaukti savojo stebuklo, reikejo stengtis ne diena ir ne menesi. Truko visa tai ilgiau – daktarai, tyrimai, BT matavimas, testu naudojimas ir panasiai. Ciklais, kurie butu bent kiek panasus I normalius, negalejau pasigirti….tad su savo ginekologe nusprendeme per kita apsilankyma susidaryti plana stimuliacijai – nebera ko laukti. Atsventem savo 2m santuokos sukakti….ir….kas galejo pagalvoti kad jau ta diena kazkas manyje uzgime. wub.gif Apsilankymas pas ginekologe ivyko po 5dienu nuo tos dienos. Buvo 45ciklo diena. Nieko nesitikejau zinoma, kur tau! Apziuros metu isgirdau, kad isvesejusi gimda…1 cm… verdiktas – arba mmm arteja (o tai gerai stimuliacijai, ji greiciau bus, nereikes issaukineti mmm) arba gal…nestumas. Kazkaip keistai net pasijutau bet mazyte vilties kibirkstele jau buvo sirdy kad na gal? vistik plana susidareme, bet ir hcg siuntima gavau…. rolleyes.gif

Zinoma smalsumas nugali… NT pasidariau jau sekancia diena….nieko, po to sekancia…nieko, ir tada vel sekancia – kol dienos sviesoje galejau iziureti vos matoma seseli. Bet juk zinom kad tie seseliai gal TIK seseliai. Kita diena NT dar ryskenis. bigsmile.gif Hcg patvirtino – as nescia! Drebejau is jaudulio, sirdy buvo toks nerimas, ir baime kartu…. wub.gif

Prasidejo laukimas…. Visas nestumas praejo gan sklandziai, nei mane labai pykino nei as per labiausiai blogai jauciausi. Tik va 9 menesi istino kojos istino rankos, visi prognozavo kad JAU kad uz poros savaiciu bus leliukas. Tik visi klydo, o as tinau toliau. Galu gale kai jau sunkiai bepavaiksciojau ir auciau kad ‘’jau sunku’’ teko sulaukus dienos gimdymo gultis i potologini. doh.gif

Dienos ejo o manoji mazyle nenorejo lyst lauk. Kol buvo nuspresta data ir laikas kada ‘’jau’’ nes ir pernesiojimas visa savaite buvo o ir as jau per ilgai potologiniame apsigyvenau. Taigi 2009 04 26 7.30val as keliavau I gimdykla. Sirdis dauzesi, mintys buvo keistos ir painios, bet vistiek kazkur giliai slypejo keista ramybe manyje. Zodziu jausmu mixas. rolleyes.gif

Toliau seke gimdymas. 8.00 nuleisti vandenys. Reziume – laukiame iki 10.00 kol presides… deja nieko panasaus. Per tas dvi valandas ir dainavau ir vaiksciojau ratais ir polkute pasokau (vis masciau ar niekas nemato). Ir MB jau atvaziavo, visas baltas ir susijaudines (slapta tikejosi kad as jau nebe 2in1 biggrin.gif ). Ir jis kartu daina patrauke bet…. 10.00 kateteris, laseline….

As sakiau taip kentesiu kiek galesiu, stengsiuosi be epiduro! Ksip dabar prisimenu 11.50 jau is skausmo pradejau nuo veido oda plesti…. blink.gif MB pasakojo kad vaizdelis saremiu metu buvo toks kad jam norejosi atkabinti mane nuo laidu ir nesti namo. Taigi anesteziologas, adata, epiduras, PALAIMA!!!!! Nieko as nejutau nei kai dure nei ka, nors baimes buvo.

Papildyta:
Reziume – sake laukiam 2 val ir jei ka leidziam dar epidura. O taip tos 2 val buo geros, kol pries ta 14val jau pradejau jausti kad epiduras baigiasi po truputi. As naivuole sakau dar truputi ir ateis suleisti…. hihihi.gif Atejo gydytoja, apziura (mb tada kavapirkosi). Girdziu ‘’na ka gi – gimdom. 10 cm’’ blink.gif ta pati pasake akusere MB. Tas vos kavos neismete lotuliukas.gif . Sake jis kad dar negaliu gimsyti nes man reikia antros dozes epiduro….irgi naivuolis. cool.gif

Na kagi gimdymas vyko… per ta laika ir ant kamuolio sokinejau, kris nepadejo, ir dejavau, ir kvepavau ir dainavau, ir pykau ir stumiau… deja saremiu tokiu kad vienas po kito butu ir nesulaukem, kas apsunkino viska.huh.gif Pertraukos tarp ju buvo net iki puses minutes! As tik mintyse meldziausi kad leliukui viskas butu gerai, as jau kaip nors svarbu ji. Nes tuo metu nieko svarbiau ir nebuvo, o ir but negalejo.

Visa nestuma bandziau isivaizduoti gimdyma…taciau nieko panasaus I tai kas buvo as ne nesumasciau. Gerai kad MB buvo salia, jis is vienos puses, gydytoja is kitos, akusere irgi salia. Galima sakyti gimdem visi ten kartu. Keisciausia kad tuo tarpu as girdejau tik akuseres balsa, net maniau kad MB ir gydytojos ten near…keistai kazkaip… vietomis temo samone, vietomis kazkokie keisti jausmu uraganai selo manyje, bet as vis galvojau apie JA. wub.gif Jokiu budu nenorejau CP, tad tai buvo dar viena paskata. Ir zinoma bijojau ‘’nusikalbeti’’ kazka ar labiau saukti. ax.gif Taciau nesnekejau nesamoniu, o jei ir buciau manau nenustebinciau nieko. Tik pamenu kaip as viduri gimdymo uzsimaniu sluoksniuotos bandeles su idaru taip labai labai. lotuliukas.gif Taciau akusere neleido. lotuliukas.gif Ir rekti nerekiau, tik…. MB pasakojo kad paskutnio stumimo metu as riktelejau taip smarkiai bet trumpai kad turbot kaip jis sake ir pirmam aukste girdejo. cool.gif

Papildyta:
Tada uzgime JI. wub.gif 2009 04 26d, 15.42val 53cm 3970gr juodaplauke mergyte! wub.gif Mazas gniuzulelis padetas man ant krutines verke savo skambiu balseliu ir skart ieskojo kruties. wub.gif Verkiau…. Bet is laimes. Zinde mano Aukselis, godziai trauke priespieni. Glaudziau ja prie krutines ir pajutau kazka neapsakomai nuostabaus. wub.gif Sirdis o ir visas kunas buvo staiga uzlietas tokios palaimos tokio jaukumo ir tokios meiles, kad zodziais to neapsakysi. wub.gif Pajutau kaip dvi sirdis susilieja ir plaka kaip viena… tuk tuk, tuk tuk… taip plake musu sirdeles, kurios jau visada jaus meile. Tikra meile mamos ir dukters. wub.gif

Lelyte mano paeme matuoti sverti vystyti…as pasukusi galva ziurejau ir verkiau, viskas pasimirso, visi skausmai, nieko neliko, nei balsu nei zmoniu tik ji ir as….Mano mazyle net suvystyta gebejo issitraukti kumstuka r pradejo ji ciulpti, valgyti norejau vos uzgimusi. biggrin.gif

Liko pati pabaiga vos kelios sekundes…nors as taip maniau. Deja…. Placenta neatsidalino, beto plysimai viduje ir kirpimai isoreje… buvau tokioj ‘’ne fazej’’ kais taiga dingo MB ir pilna gimdykla zmoniu priguzejo….atnese kazka pasirasyti….staiga narkoze…miegu….

Sake viduryje operacijos sugebejau prasibusti, atsalau iskart, drebejimai prasidejo, taigi pakartotinai man narkozes doze. Operacija baigta…as budinuosi. Jau ir MB salia ir manoji Mazyle. Taip iki siol kartu kas diena. Auga ji, stipreja, su ja kartu ir as augu, mokausi, stebiu, gyvenu ir suprantu kad dabar jau viskas kitaip, viskas pasikeite nes gyvenime yra tai del ko sakoma ‘’turiu del ko gyventi’’heart.gif

Siandiena mums 1 menuo 20 dienu…. Sedziu rasau ir asaro skaupiasi…. Per sypsena jos, nes manoji mazyle miega, vis zvilgcioju I ja. Grazuole mano. As jos o ji mano.
Evlin
nu ir kaip galima neapsibliaut cray.gif labai nuostabi istorija, aukit sveikutes ir didutes wub.gif wub.gif wub.gif
Bubocka
nuostabi istorija smile.gif
sėkmės jums didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Streamy
Sekmės jusu šeimynėlei, wub.gif puiki istorija, suteikia vilties toms, kurios ilgai laukia 4u.gif
hefaiste
butent reikia tiketi ir aisku laukti, kas yra sunkiausia kai nori nestuke.gif taciau tikejimas labai svarbu. tad vsoms linkiu kuo greiciau sulaukti savojo stebuklo wub.gif
Amali
cray.gif cray.gif cray.gif wub.gif wub.gif
Lion
Hefaiste, niu negalima taip zmoniu graudint cry.gif
Ramiu jums nakteliu ir daug pienelio wub.gif wub.gif wub.gif
hefaiste
QUOTE(Lion @ 2009 06 16, 13:17)
Hefaiste, niu negalima taip zmoniu graudint  cry.gif 
Ramiu jums nakteliu ir daug pienelio  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

as nepiktybikai, as geranoriskai hihihi.gif
bum
Pasakiškai papasakojai čia viską wub.gif wub.gif wub.gif Daug skausmo daug visko, bet svarbiausia mergytė kaip švyturys wub.gif cray.gif cray.gif wub.gif
Raselelt
Super wub.gif laukiu nesulaukiu savo leliuko uzgimimo...
grange
Oi hefaiste, kaip gražiai nupasakojai wub.gif
Atrodo nu kad prieš kelis mėn tas buvo ,visi bt matavimai, kas dieną laukimas "online: naujienų,ką parodys bt/testas ar dar velniai žino kas...
ir pagaliau sulaukei... wub.gif
Smagu, džiaugiuos ir linkiu ir toliau sėkmingai augint dukrytę.
kulka
kaip gražiai wub.gif būkit sveikos ir laimingos 4u.gif
tasha
wub.gif wub.gif cray.gif cray.gif Hefaiste dar karta svekinu 4u.gif Labai grazi istorija wub.gif
Drakonita
As irgi apsiasarojau cray.gif

Labai grazu mirksiukas.gif
NEFRITAS
Hefaiste nuostabi istorija wub.gif 4u.gif
Fairyland
Labai grazi istorija wub.gif Aukit sveikutes wub.gif
Galway_girl
wub.gif labai grazu 4u.gif
Svajūnė
Hefaiste, labai graži Tavo istorija 4u.gif Skaičiau, o prieš akis mano pirmas gimdymas.. Tad noriu palikėti, kad Tavo antrasis gimdymas būtų toks pats lengvas kaip ir mano antras gimdymas 4u.gif O Emutei linkiu aukti sveikutei ir gražiai mergytei 4u.gif
pusele33
wub.gif wub.gif wub.gif Stebuklinga istorija cray.gif Sveikatytes JUMS!!! 4u.gif

auksiukas22
saunuole mamyte,nuostabi istorija,aukit sveikos ir laaaabai laimingos 4u.gif ... wub.gif
egle-kristina
kaip graziai tu cia... cray.gif wub.gif saunuole 4u.gif
sekmes jusu seimynai 4u.gif
hefaiste
dekui visoms labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
EDITUKA2004
aukit didutes
Oksanik
Labai maloni ir nuosirdi istorija jusu stebukliuko atejimo i si pasauli wub.gif wub.gif wub.gif
Nuosirdus sveikinimas wub.gif 4u.gif

QUOTE(grange @ 2009 06 16, 12:50)
visi bt matavimai, kas dieną laukimas "online: naujienų,ką parodys bt/testas ar dar velniai žino kas...

*

wub.gif
hefaiste
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mamulka10

nuostabi istorija smile.gif
sėkmės jums didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

spaliuxe
Labai grazi istorija wub.gif wub.gif ir as ishspaudziau asara cray.gif
hefaiste
QUOTE(spaliuxe @ 2009 06 17, 17:56)
Labai grazi istorija  wub.gif  wub.gif  ir as ishspaudziau asara  cray.gif
*

oro_buckis.gif mergyt ir tavo istorija bus tokia pat wub.gif dar siek tiek ir bus mirksiukas.gif
CherryLips
ech... labiausiai susigraudinau, kai parasei apie II teste ir hcg... prisiminiau savo busena kai pamaciau II testuke... jauciu labai panasus jausmai uzliejo wub.gif

sekmes jums ir toliau 4u.gif
hefaiste
QUOTE(CherryLips @ 2009 06 17, 20:18)
ech... labiausiai susigraudinau, kai parasei apie II teste ir hcg... prisiminiau savo busena kai pamaciau II testuke... jauciu labai panasus jausmai uzliejo  wub.gif

sekmes jums ir toliau 4u.gif
*

wub.gif dekui...oj lauksiu tavosios istorijos wub.gif
sapniukass
Sveika ir laiminga lai buna mazyle 4u.gif kantrybes ir meiles teveliams.
Diax
Hefaiste wub.gif wub.gif wub.gif Kaip gražiai aprašyta wub.gif O finalas iš vis fantastiškas wub.gif cray.gif
Daivullee
Labai graziai papasakota wub.gif wub.gif wub.gif
Balioncikas pupai tavo 4u.gif
hefaiste
labai jums visoms aciu uz nuosirdzius zodzius ir linkejimus wub.gif
Akella
Nuotabi istorija wub.gif Sveikinu aukite didutes 4u.gif
Cioperiuke
Puiki istorija. Laimingai augti mazylei 4u.gif
hefaiste
wub.gif 4u.gif
Mėnulė
Sunku ir patikėti kiek laiko prabėgo iki Emos gimimo, kai prisimenu BT matavimus ir tavo nesąmoningai ilgus ciklus (atsimenu, kai nusivylusi pykai, kad kitoms du ciklai praeina, o tau dar ir vienas nesibaigia smile.gif ). Ir štai pagaliau jūs kartu wub.gif Graži istorija 4u.gif
hefaiste
QUOTE(Mėnulė @ 2009 06 20, 00:08)
Sunku ir patikėti kiek laiko prabėgo iki Emos gimimo, kai prisimenu BT matavimus ir tavo nesąmoningai ilgus ciklus (atsimenu, kai nusivylusi pykai, kad kitoms du ciklai praeina, o tau dar ir vienas nesibaigia  smile.gif ). Ir štai pagaliau jūs kartu  wub.gif Graži istorija  4u.gif
*

cray.gif aciu uz grazius zodzius wub.gif
GudriLapė
nuostabi istorija 4u.gif sėkmės jums augant 4u.gif
velniukste23
hefaiste wub.gif wub.gif nuostabiai graziais zodziais aprasyta tavo mazosios princeses, tavo akiu svieseles atejimo i si pasauli istorija, 4u.gif 4u.gif ir tai-tik kelio pradzia, didelio, nelengvo bet kartu tokio jaudinancio kelio pradzia..... linkiu jusu seimai dideles laimes, meiles vieni kitiems wub.gif wub.gif 4u.gif
happymama
nuostabi istorija 4u.gif linkiu jums daug laimes ir nuostabiu akimirku, tokiu nuostabiu, kokiu tik mama ir dukryte gali patirti wub.gif
hefaiste
wub.gif wub.gif labai jums dekui wub.gif labai labai wub.gif
Deizyte
Kaip grazu 4u.gif bukit sveiki 4u.gif
hefaiste
QUOTE(Deizyte @ 2009 06 21, 12:47)
Kaip grazu 4u.gif  bukit sveiki 4u.gif
*

4u.gif wub.gif
Boruzele***
Uch thumb_yello.gif labai grazu wub.gif
Sadika
Labai gražu 4u.gif wub.gif
hefaiste
wub.gif wub.gif aciu wub.gif
NeiVile
labai nuostabi istorija, 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
#ANDROMEDA#
grazu,grazu,grazu, aukit sveikos, laimingos, grazios ir mylimos 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.