Kad sulaukti savojo stebuklo, reikejo stengtis ne diena ir ne menesi. Truko visa tai ilgiau daktarai, tyrimai, BT matavimas, testu naudojimas ir panasiai. Ciklais, kurie butu bent kiek panasus I normalius, negalejau pasigirti .tad su savo ginekologe nusprendeme per kita apsilankyma susidaryti plana stimuliacijai nebera ko laukti. Atsventem savo 2m santuokos sukakti .ir .kas galejo pagalvoti kad jau ta diena kazkas manyje uzgime.
Zinoma smalsumas nugali NT pasidariau jau sekancia diena .nieko, po to sekancia nieko, ir tada vel sekancia kol dienos sviesoje galejau iziureti vos matoma seseli. Bet juk zinom kad tie seseliai gal TIK seseliai. Kita diena NT dar ryskenis.
Prasidejo laukimas . Visas nestumas praejo gan sklandziai, nei mane labai pykino nei as per labiausiai blogai jauciausi. Tik va 9 menesi istino kojos istino rankos, visi prognozavo kad JAU kad uz poros savaiciu bus leliukas. Tik visi klydo, o as tinau toliau. Galu gale kai jau sunkiai bepavaiksciojau ir auciau kad jau sunku teko sulaukus dienos gimdymo gultis i potologini.
Dienos ejo o manoji mazyle nenorejo lyst lauk. Kol buvo nuspresta data ir laikas kada jau nes ir pernesiojimas visa savaite buvo o ir as jau per ilgai potologiniame apsigyvenau. Taigi 2009 04 26 7.30val as keliavau I gimdykla. Sirdis dauzesi, mintys buvo keistos ir painios, bet vistiek kazkur giliai slypejo keista ramybe manyje. Zodziu jausmu mixas.
Toliau seke gimdymas. 8.00 nuleisti vandenys. Reziume laukiame iki 10.00 kol presides deja nieko panasaus. Per tas dvi valandas ir dainavau ir vaiksciojau ratais ir polkute pasokau (vis masciau ar niekas nemato). Ir MB jau atvaziavo, visas baltas ir susijaudines (slapta tikejosi kad as jau nebe 2in1
As sakiau taip kentesiu kiek galesiu, stengsiuosi be epiduro! Ksip dabar prisimenu 11.50 jau is skausmo pradejau nuo veido oda plesti .
Papildyta:
Reziume sake laukiam 2 val ir jei ka leidziam dar epidura. O taip tos 2 val buo geros, kol pries ta 14val jau pradejau jausti kad epiduras baigiasi po truputi. As naivuole sakau dar truputi ir ateis suleisti .
Na kagi gimdymas vyko per ta laika ir ant kamuolio sokinejau, kris nepadejo, ir dejavau, ir kvepavau ir dainavau, ir pykau ir stumiau deja saremiu tokiu kad vienas po kito butu ir nesulaukem, kas apsunkino viska.
Visa nestuma bandziau isivaizduoti gimdyma taciau nieko panasaus I tai kas buvo as ne nesumasciau. Gerai kad MB buvo salia, jis is vienos puses, gydytoja is kitos, akusere irgi salia. Galima sakyti gimdem visi ten kartu. Keisciausia kad tuo tarpu as girdejau tik akuseres balsa, net maniau kad MB ir gydytojos ten near keistai kazkaip vietomis temo samone, vietomis kazkokie keisti jausmu uraganai selo manyje, bet as vis galvojau apie JA.
Papildyta:
Tada uzgime JI.
Lelyte mano paeme matuoti sverti vystyti as pasukusi galva ziurejau ir verkiau, viskas pasimirso, visi skausmai, nieko neliko, nei balsu nei zmoniu tik ji ir as .Mano mazyle net suvystyta gebejo issitraukti kumstuka r pradejo ji ciulpti, valgyti norejau vos uzgimusi.
Liko pati pabaiga vos kelios sekundes nors as taip maniau. Deja . Placenta neatsidalino, beto plysimai viduje ir kirpimai isoreje buvau tokioj ne fazej kais taiga dingo MB ir pilna gimdykla zmoniu priguzejo .atnese kazka pasirasyti .staiga narkoze miegu .
Sake viduryje operacijos sugebejau prasibusti, atsalau iskart, drebejimai prasidejo, taigi pakartotinai man narkozes doze. Operacija baigta as budinuosi. Jau ir MB salia ir manoji Mazyle. Taip iki siol kartu kas diena. Auga ji, stipreja, su ja kartu ir as augu, mokausi, stebiu, gyvenu ir suprantu kad dabar jau viskas kitaip, viskas pasikeite nes gyvenime yra tai del ko sakoma turiu del ko gyventi
Siandiena mums 1 menuo 20 dienu . Sedziu rasau ir asaro skaupiasi . Per sypsena jos, nes manoji mazyle miega, vis zvilgcioju I ja. Grazuole mano. As jos o ji mano.