va pratimukai:
na lyg ir neradau tokios temos
va pratimukai:
Ir as turiu toki kamuoli - tevai gimtadienio proga padovanojo. Matyt ne be reikalo
Prie jo buvo ideta instukcija kaip mankstintis, reiketu perfotografuoti ir ideti. Tik beda, kad dar esu naujoke ir truksta bendro zinuciu kiekio nuotrukoms skelbti. Ieskojau internete. Bet psh.... nieko ten nera. Galima tik nusipirkti video. QUOTE(Pinavija @ 2005 09 14, 08:18) Ir as turiu toki kamuoli - tevai gimtadienio proga padovanojo. Matyt ne be reikalo Prie jo buvo ideta instukcija kaip mankstintis, reiketu perfotografuoti ir ideti. Tik beda, kad dar esu naujoke ir truksta bendro zinuciu kiekio nuotrukoms skelbti. Ieskojau internete. Bet psh.... nieko ten nera. Galima tik nusipirkti video.
Okis. Bet bus angliskai... Ai, bet siais laikais visi angliskai supranta... Be to paveiksliukai yra. Atsiusiu
bandau ikelt pinavijos atsiustus prtimukus. aciu jai. visus isbadziau, savijauta
1.atsigulus kaip parodyta reikia sukti kojas i kaire ir i desine i kaire i desine ir tt. puikiai dirba liemuo 2.tiesiog kilnoti uzpakaliuka. dirba pilvo raumenys 3.pakaitom kelti kojas. dirba pilvo ir koju raumenys.
4.atsispaudimai- pratimukas rankoms, peciams
5.kelti kojas, na kaip laivelis panasiai. tiesiog paspiruokliot. irgi smagus pratimukas 6.atsisedus sukti liemeni. cia daugiau atsipalaidavimui 7.super pratimas slaunims. tokia padetim kaip parodyta banduti suspausti kamuoli. kojas keisti. tikrai rekomenduoju
toliau sukeliu paveikslelius. daryt bandziau bet kazkaip vos nesibaige traumom, tai nzn. kas noresit pabandykit
sekmes kas darysit
Liuks!
jau seniai galvojau gimnastinį kamuolį įsigyt bet vis neprisiruošiu
o kur ta kamuoli galima nupirkti ir kokia jo kaina?
QUOTE(Kita @ 2005 09 16, 21:10) na kadangi patik tik ka isbandziau tai net nezinau ka pasakyti, tiesiog po tu pratimuku tiktai jauciaus panasiai kaip po geros aerobikos trniruotes QUOTE(dianna @ 2005 09 16, 21:26) kainos nuo 15 iki 50lt. as pirkau ermitaze uz 40lt (kettler firmos, lygiai tokis pats kazkurioj akropilio pardej 50lt kainuoja
Pirkdami aerobikos kamuoli, butinai pasiziurekite, koks jo skersmuo. Kamuoliu buna ivairiu dydziu, reikia pasirinkti pagal savo ugi.
Tai koks skersmuo turi buti 171 cm ugiui?
visai neseniai nusipirkau kamuoli dideli ir nezinau kokie pratimai su juo gali buti atliekami.
gal jus patarsit?
jei turi omenyje gimnastikos kamuolį tai jau tokia tema yra
na stai ir as prisiverciau ta kamoli is po stalo isrident
o man tas kamuolys vietoj kėdutes prie kompo tarnauja... pamatęs, kad komfortiškai man sėdisi, ir vyras į jį kėsintis pradėjo... turbūt kariausim...
QUOTE(akvilyte @ 2005 09 15, 19:02) Sita pratima darydama as dar pasiimu svori (apie 6 kg)
Visi pratimukai atrodo fainus, tik as dar kamuolio neisigijau
Nu fainai
Negalėtumėt dar kartą įdėti pratimukų? Kaip tik ruošiuos pirkti gimnastikos kamuolį, o pratimukai dingo:(
Pritariu, labai fainas dalykas tas kamuolys ir sportuoti su juo daug smagiau - vos ne kaip zaidimo forma
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 25, 19:12) na tuoj pabandysiu, nes visas mano internetinis albumas nusprogo Papildyta: Vat ir aš Akvilytes pagalba isigyjau kamoliuką, bandysiu sportuoti. Radau nete geru pratimuku su nuotrukom ir aprašymų anglų kalba tai sudedu čia nuorodas jai kam idomu bus: http://www.shape.com/workouts/19?page=1 http://www.shape.com/workouts/75 http://www.shape.com/workouts/70 o čia rusų kalba http://www.steelfactor.ru/forum/index.php?...opic=2276&st=20
Sveikos sportuojančios mamos ir ne tik. Aš paskaitinėjusi šią temą irgi užsmaniau kamuolio ir tikiuosi greitai jį turėsiu. Šio mėnesio "Panelė" žurnale kaip tik buvo pratimukai su kamuoliu. Gal jie jau kartojasi, bet vistiek įdėjau ----> čia
Gavau gimtadienio proga tokį kamuolį
jei nusipirkciau kamuoli pagal savo ugi ar mazylei galeciau ant jo daryti mankstele? ar reikalingas kitoks?
Man viena gydytoja sakė, kad toks kamuolys labai gerai, kai skauda nugarą ar stuburą.. Tokiu atveju atsisėdi ant kamuolio ir spiruokliuoji. Gydytoja sakė, kad taip labai gerai atsipalaiduoja stuburo raumenys ir pats stuburas.
Aš kai turiu tokių problemų, tai irgi ruošiuosi įsigyti tokį kamuolį.
O jus manot, kad kamuolys pirktas Maximoj ar kur toks pats kaip ir ortopedijos centre? Man tai gydytoja del stuburo problemu patare pirkti ortopedijos centre, kadangi ten jie sake yra kietesni ir geresni. Paziurejau, kad kainu skirtumas nera labai didelis. Ten irig gali nusipirkti uz 70 Lt. Ka manot?
As irgi girdejau, kad kamuolys gerai. Na bet man su juo visiskai nepatiko mankstintis
QUOTE(Spyrga @ 2006 09 06, 09:51) As irgi girdejau, kad kamuolys gerai. Na bet man su juo visiskai nepatiko mankstintis Ką reiškia važiuoja iš po tavęs? Turėjai omeny slysta? QUOTE(Spyrga @ 2006 09 06, 11:06) na galima sakyti ir slysta Jeigu slysta kamuolys, reiškias, kad jis blogas. Todėl, kad tokie geri gimnastikos kamuoliai būna pagaminti iš neslystančios gumos. Tai a r su rūbais ar be rūbų, turėtum nuo jo nenuslysti. Aš dukrai kažkada pirkau tokį kamuolį Maximoj, tik jis su ragais tokiais - vaikiškas. Tai jo guma labai stora ir pats jis pripūstas labai sunkus. Tai, kai dukrą ant jo pasodinu, jinai greičiau su juo nugrius, nei nuslys. O jeigu tu nuo ji nenuslysti, o šiaip nugriūni, tai jau reikia tada mokintis. Nes kitaip dar tas kamuolys vadinasi "balanso kamuolys" - moko išlaikyti pusiausvyrą.
Tai cia matyt bus ta antroji problema - pas mane kazkas ne taip su pusiausvyra
QUOTE(Spyrga @ 2006 09 06, 14:33) Tai cia matyt bus ta antroji problema - pas mane kazkas ne taip su pusiausvyra Šiaip dar gali būti problema ir tame, kad kamuolys neatitinka tavo ūgio. Šitoje temoje mačiau kažkas buvo parašęs pagal ūgį kokio skersmens kamuolį reikia rinktis. Turi orientuotis pagal tai, kad kai atsisėdi ant kamuolio, tavo kojos turi būti 90 laipsnių kampu. QUOTE(babouziuke @ 2006 09 06, 14:38) Šiaip dar gali būti problema ir tame, kad kamuolys neatitinka tavo ūgio. Šitoje temoje mačiau kažkas buvo parašęs pagal ūgį kokio skersmens kamuolį reikia rinktis. Turi orientuotis pagal tai, kad kai atsisėdi ant kamuolio, tavo kojos turi būti 90 laipsnių kampu. Tame sporto klube visi kamuoliai buvo vienodi. Todel, neatsizvelgiant i tai, koks kokios ugis, reikejo daryti su tokiais kamuoliais, kokius ten dave QUOTE(Spyrga @ 2006 09 06, 15:04) Tame sporto klube visi kamuoliai buvo vienodi. Todel, neatsizvelgiant i tai, koks kokios ugis, reikejo daryti su tokiais kamuoliais, kokius ten dave Nu sakau, kad svarbiausia perkant kamuolį, yra jį išsitraukti ir pačiupinėti su rankom ar neslidus ir antra - pasirinkti skersmenį pagal savo ūgį.
ar tikrai jis veiksmingas tos kurios turi nugaros nuolatinius skausmus? beje, kaip ant jo sedet prie kompo, cia kazkas rase? as kazkaip del nugaros turiu nuolat atsiremt, o kaip cia sedisi?ar nesinori remtis?
QUOTE(agniux911 @ 2006 09 13, 13:09) ar tikrai jis veiksmingas tos kurios turi nugaros nuolatinius skausmus? beje, kaip ant jo sedet prie kompo, cia kazkas rase? as kazkaip del nugaros turiu nuolat atsiremt, o kaip cia sedisi?ar nesinori remtis? būtent veiksmingas (aišku, priklausomai kokie skausmai) jeigu skauda nugarą dėl įtampos arba raumenų nepakankamo išsivystymo, kamuolys yra idealu, nes be pastangų (sėdėdamas) treniruoji nugaros raumenis, o susiformavus raumenims, nustoja skaudėti nugarą. Atpalaiduoja, be to darant pratimus ant kamuolio beveik nėra galimybės pasitempti, pakenkti.
kur jie normaliausi? kur juos pirkti? ar tinka eiliniai maksiminiai?kaip iziuret ju sliduma, juk pardoj nesesi ant ju o su ranka gali neatrodyti jog jie slidus, gal sudety kokia medziaga turi buti kuri tai apibudina
QUOTE(agniux911 @ 2006 09 14, 08:25) kur jie normaliausi? kur juos pirkti? ar tinka eiliniai maksiminiai?kaip iziuret ju sliduma, juk pardoj nesesi ant ju o su ranka gali neatrodyti jog jie slidus, gal sudety kokia medziaga turi buti kuri tai apibudina As tai patarciau nuvaziuoti i ortopedijos centra. Jei vilniuj, tai jis yra Kalvariju gatvej, priesais kalvariju turgu. Ten pataria ir kokio skersmens reikia ir kokio minkstumu, kietumo reikia pirkti. o kaina mazai skiriasi nuo maximinio, taciau manau, kad ten jie kokybiskesni. As vakar kaip tik buvau treniruoteje sporto klube su kamuoliais, tai man nerealiai patiko. Namie turiu, kiek buvau bandzius, nieko nesigaudavo, o ten trenere paaiskino kaip reikia itempti raumenis, kad issilaikytum ant jo, kad nekristum ir labai puikiai gavosi. savaitgali neisiu sportuot i kluba, tai bandysiu namie su savo kamuoliuku pazaist QUOTE(jurgitat @ 2006 09 14, 09:35) As tai patarciau nuvaziuoti i ortopedijos centra. Jei vilniuj, tai jis yra Kalvariju gatvej, priesais kalvariju turgu. Ten pataria ir kokio skersmens reikia ir kokio minkstumu, kietumo reikia pirkti. o kaina mazai skiriasi nuo maximinio, taciau manau, kad ten jie kokybiskesni. As vakar kaip tik buvau treniruoteje sporto klube su kamuoliais, tai man nerealiai patiko. Namie turiu, kiek buvau bandzius, nieko nesigaudavo, o ten trenere paaiskino kaip reikia itempti raumenis, kad issilaikytum ant jo, kad nekristum ir labai puikiai gavosi. savaitgali neisiu sportuot i kluba, tai bandysiu namie su savo kamuoliuku pazaist maximoj kazkada maciau ir po 30lt ir po 100, kuo jie skiriasi, man atrode beveik vienodi.as kaune, kur ortopedinis zinau, kazkada maciau kad be 100 nenusipirksi ju.brangoka, juolab kai nemoku nieko daryt su jais ir nezinau ar tiks QUOTE(agniux911 @ 2006 09 15, 07:27) maximoj kazkada maciau ir po 30lt ir po 100, kuo jie skiriasi, man atrode beveik vienodi.as kaune, kur ortopedinis zinau, kazkada maciau kad be 100 nenusipirksi ju.brangoka, juolab kai nemoku nieko daryt su jais ir nezinau ar tiks as siandien po darbo galiu uzsukt paziuret, kiek tiksliai kainuoja dabar ortopedijos centre vilniuj, bet man padovanojo tevai ziema ( nes turejau problemu su nugara), tai zinau, kad mokejo 67 Lt. ir jau vakar namie isbandziau, tai super, nors anksciau nieko nesigaudavo, kadnagi net neisivaizdavau kaip reikia ka daryti
Kas bus, jeigu aš tokį kamuolį naudosiu vietoje kėdės sėdėdama prie kompiuterio?
|