pasidalinkim skaniais smoothie receptais
![]() pasidalinkim skaniais smoothie receptais
as labai juos megstu...man skanu pusryciams, kai is lovos silipus dar nesinori valgyti..ir sveika ir gana sotu..gaminu juos ivairiai, viskas priklauso nuo to kokiu vaisiu turiu..dazniausiai naudoju bananus, braskes, melynes, avietes, melionus, kivius, ir t.t. tokius vaisius nekietus...abrikosus, persikus...visada imetu saujele dar saldytu uogu, nes joasa truputi atvesina ta mano kokteiliuka, daznai ipilu joguto jei kokio turiu, ananasu sulciu...ir viska plaku su vaisiais..
tai va tokio receptuko neturiu...viskas priklauos nuo to kokiu uogu ir vaisu yra namie...
Gėris tie smoothie
Iki šiol dažniausia dėdavau pieną arba jogurtą natūralų + vaisius, uogas + saują avižų dribsnių jei pusryčiams. Viskas puikiai susimaldavo blenderiu. Dabar mane užkabliavo daržoviniai smoothie (su sultimis,m kefyru, jogurtu ir daržovėm įvairiom). Čia neblogas straipsniukas su keletu gerų receptų: http://eli.mama.lt/namai_ir_maistas/recept...ceptai_ir_dieta Čia idėjoms: http://www.smoothierecipesonline.com/smoothie_recipes.html Einu ieškoti daržovinių daugiau
Kaip suprantu be plakiklio nė kaip nesigautų?
Jo,plakiklis butinas
QUOTE(W*S:* @ 2009 08 05, 10:37) Nei kaip QUOTE(addicted @ 2009 08 05, 10:46) Šiandien pusryčiams plakiausi apelsiną + nektariną + šiek tiek imbiero šaknies su medum + becuris jogurtas. Niam niam
jadzka,kaip skaniai skamba,tiek tavo rytinis smoothie,tiek is darzoviu
O tu dedi dar druskos i darzovini smoothie ar nieko daugiau?
visai smagus atradimas šis smoothie
aciu uz ideja!
[jau daugiau nei metai save lepinu rytais tokiu gerimu ir nezinojau, kad tai vadinais smothie
QUOTE(Saldainė @ 2009 08 12, 00:40) Tai gal ir receptukais pasidalinkim Man pusrytinis šiandien: Mažas bananas, 4 abrikosai, 1 šauštas sėmenų aliejaus (kitaip neprisiverčiu vartot jo) 1 šaukštelis sojos pieno miltelių, 0,5 šaukštelio cinamono kokie 150 mll vanens. Viską suplakiau blenderiu.
1 persikas, 1/2 obouolio, 60 g. avieciu, 100 ml apelsinu sulciu, 2 sauksteliai smulkintu lazdyno riesutu, keli ledo kubeliai
Zinau, kas tas yra ir geriau ne karta. Tiesiog smalsu, ar LT galima nusipirkti jau pagaminta ir ar jau kaip nors isverte pavadinima. Na neisivaizduoju, kaip reiketu isversti.
Radau:
Meliono-kivi - du puodeliai kubeliais pjaustyto meliono - 1 nuluptas ir pjaustytas obuolys (geriausia Granny Smith) - 1 nuluptas ir pjautytas kivis - 2-3 šaukštai cukraus - 1 šaukštas citrinos sulčių - 1 puodelis ledukų Viską išskyrus ledukus sudedame į blenderį ir sumalame. Tada sudedame ledukus ir malame tol, kol turime skanutėlį gėrimėlį Riešutų sviesto ir banano - 300ml pieno - 1 šaukštas riešutų sviesto - 1 bananas - 6 ledo kubeliai Sumalame:) Banano-kivi - 1 pjaustytas bananas - 1 nuluptas ir pjaustytas kivukas - 1 puodelis natūralaus jogurto - 1/2 puodelio ledukų - 2 šaukštai klevų sirupo (nebūtinai man tai jis visai nepatinka!) Sumalame:) Braškių, bananų ir linų sėklų - 1/2 banano - 1/2 puodelio braškių - 1 1/2 puodelio pieno (man skaniau jogurtas) - 2 šaukštai maltų linų sėklų Sumalame:)
labai megstu, man skaniausia bananas + kivis + jogurtas
Siandien isbandem ir labai patiko:
Bananas, obuolys, sauja dribsniu, cinamonas, saukstas kakavos, jogurtas, ir kad nebutu per daug tirsta, dar pieno. Sotu, tirsta, skanu.
Jau kelias savaites taip pusryciauju. Labai skanu, greita, sotu ir sveika, nes sumustiniais kazkaip nesinori sertis, koses jau pabodo..dazniausiai geriu
bananas meliono rekele linu semenu saukstas selenu saukstas ir pasukos su kokiu skoniu avieciu ar koki nusiperku. dandziau su kiviais, tai man labai netinka burnos ertmei, jauciasi spygliukai. ir obuoliai kazkaip tokia kose padaro, neskanu gerti. laukiu vasaros kai lepinsiuos ivairesniais vaisiais |