Beje pastebejau, kad baruose kokteilis vadinasi taip pat o sudedamosios dalys skiriasi, tad rasykit visus variantus nebijodamos pasikartoti
Gal kas zino kokiu ydomiu ir skaniualkoholiniu kokteiliu, kad tiktu pasilepinti merginoms namie, rasykite kaip pacios lepinates.
Beje pastebejau, kad baruose kokteilis vadinasi taip pat o sudedamosios dalys skiriasi, tad rasykit visus variantus nebijodamos pasikartoti QUOTE(zuikad @ 2005 09 14, 01:20) Gal kas zino kokiu ydomiu ir skaniualkoholiniu kokteiliu, kad tiktu pasilepinti merginoms namie, rasykite kaip pacios lepinates. Beje pastebejau, kad baruose kokteilis vadinasi taip pat o sudedamosios dalys skiriasi, tad rasykit visus variantus nebijodamos pasikartoti na mes su kompanija daznai darome toki: vermutas 100, degtine 50, sprite(ar citrininis limo) 100... Labai skanu...Geri geri kaip limonada ir bac ir nepajunti kaip kojytes nebeklauso siaip sknu ir vienas vermutas su sprite ar toniku... na dar bandem starka, alus ir pepsi...
Nežinau kaip vadinasi, bet labai skanu : 1 dalis vanilinės degtinės ir ir 2 dalys kokosų sulčių (yra TYMBARK firmos kokosų ananasų ir bananų sultys)
Vakar su sese įkalėm Keglevichiaus su Sprite. Labai skanu. Skiedžiam puse ant pusės. O viename baliuje turėjom tik vieną butelį šampano 1 butelį Bernelių užeigos trauktinės ir daug merginų dar prisiminiau seniau darydavom kokteilį iš žagarės likerio ir persikų sulčių. dalių tiksliai nežinau, maždaug puse ant pusės. Labai skanu.
man skanu bobeline su ananasu sultimis puse ant puses, ir daug ledu,vana tallinas 50g ir 2 pakeliai grietineles(tta mazuose pakuciuose kavai balinti)ir keli ledukai
QUOTE(Erina @ 2005 10 03, 18:05) dar prisiminiau seniau darydavom kokteilį iš žagarės likerio ir persikų sulčių. dalių tiksliai nežinau, maždaug puse ant pusės. Labai skanu. Žagarė su rūgščiom apelsinų sultim ir ledukais 50/50, o jei per saldu, tai 50/100 Keglevichius (arba Italiana, jis pigesnis 10 lt) vermutas, Sprite ir ledukai 50/50/100 Jei dar įpiltumėt mėtų sirupo, kurio niekur pirkti nerandu, tai išeitų žalias kokteilis iš "Čili" picerijos "Velnio akis"- mano pats mėgstamiausias, toks gaivus QUOTE(Čika @ 2005 10 09, 17:47) Na aš irgi panašų kokteiliuką mėgstu, tik šiek tiek skiriasi: 50 ml žagarių likerio 50 ml greifrutų sulčių 50 ml persikų sulčių ir ledukų Beveik toks pats tik su šampanu: 50 ml šampano 50 ml žagarės likerio 50 ml persikų arba apelsinų sulčių daug ledukų Šiems kokteiliams geriausiai likerį pilti paskutinį, tada gaunasi sluoksniuotas kokteilis: raudona, oranžinė ir balta Kas mėgsta stiprius: 80 ml konjako ar brendžio 40 ml vyšnių sirupo 40 ml grietinėlės 80 ml apelsinų sulčių 8 ledo gabalėliai bei 4 vyšnių su kauliukais Viską suplakti kokteilių plaktuve ir papuošti vyšniomis. Čia keturiom porcijom Gaivus (10 stikl.): 1 l apelsinų sulčių 0,5 l balto vermuto 0,5 l mineralinio vandens (būtinai gazuoto) 3 citrinos 10 brašlių ledukų apelsinas Sumaišyti apelsinų sultis, vermutą, mineralinį vandenį ir 2 išspaustų citrinų sultis. Supilstyti į stiklines ir papuošti vaisiais.
Va, va, va, labai aktualna tema
Prisipirkau obuolinio Kegleviciaus 2 bonkas, bet tik dabar pagalvojau, kad nezinau jokio skanaus kokteiliuko recepto Ka bea patartu?
tai kad jis silpnas gerimas,jei dar kokteiliuka pasidarysi,tai ten tik kompotukas iseis...
Gal kas žino kokteilio ,,Pinokolada,, receptuką?AČIŪ
Pas drauge geriau fantastiska kokteili, dabar galvoju nusipirkti produktus ir pasidaryti namie...... bet truputi sulaiko kaloriju kiekis kokteilyje
kavos likeris degtine grietinele ledo gabaliukai fantastiska, toks kaip kreminis likeris tik silpnesnis...... jo daug neisgersi, bet pora kokteiliu isgeriau ligi siol vis galvoju kad reiktu pasidaryti
Laba diena
kazkas prase pina colados receptuko: 40 ml Kokosinis romas (as kaip pakaitala naudodavau kokosini sirupa kartais) 40 ml baltas romas 40 ml grietinele 80 ml ananasu sultys Smulkintas ledas Viska isplakti su blenderiu, galima pabarstyti kokosu drozlemis ir stikline gali papuost ananaso gabaliuku, kuris labai smagiai susivalgo begeriant skanaus Na o su obuoliniu Keglevicium man patinka tokis: 40 gr Kegleviciaus 40 gr dzino(kas megsta) arba 40 gr vodkos 20 gr Grenadino 80 gr citrinu sulciu 20 gr mineralinio Viska isplakit sheikery su daug ledo, perkoskit i stikline ir velgi - skanaus Su situ kokteliu-jei nemegstat rugsciai- dekit daugiau grenadino Na kol kas tiek, jei turesit dar kokiu ingridientu ir nezinosit, su kuom miksuot- klauskit, padesiu jei galesiu QUOTE(Čika @ 2005 10 09, 14:47) Žagarė su rūgščiom apelsinų sultim ir ledukais 50/50, o jei per saldu, tai 50/100 Keglevichius (arba Italiana, jis pigesnis 10 lt) vermutas, Sprite ir ledukai 50/50/100 Jei dar įpiltumėt mėtų sirupo, kurio niekur pirkti nerandu, tai išeitų žalias kokteilis iš "Čili" picerijos "Velnio akis"- mano pats mėgstamiausias, toks gaivus Tas sirupas, kuris nudazo, yra Blue Curaccao (gaminamas is apelsinu zieveliu), kurio yra pirkti Akropoly, centrinej alejoj berods Buteliukas va toks va, tik skystis bus ryskiai melynas Beje,kur auksciau minejau grenadina- tai yra granatu sirupas, parduoda ten pat, gamintojas irgi tas pats, jis rubino spalvos
man superinis kokteiliukas buvo degtinė+ redbull
šį kokteiliuką padarė buvęs barmenas, nu skonis superinis, labai musm tiko naktį, nes ūžėme tai ir miegas neėmė ir gerai tonizavo QUOTE(vilmuke @ 2005 11 14, 10:11) man superinis kokteiliukas buvo degtinė+ redbull šį kokteiliuką padarė buvęs barmenas, nu skonis superinis, labai musm tiko naktį, nes ūžėme tai ir miegas neėmė ir gerai tonizavo JIs nerealiai geras, kai reikia prasibudinti, bet jei pasidometum jo poveikiu sirdziai, greit atsoktu noras juo megautis QUOTE(vilmuke @ 2005 11 14, 11:11) man superinis kokteiliukas buvo degtinė+ redbull šį kokteiliuką padarė buvęs barmenas, nu skonis superinis, labai musm tiko naktį, nes ūžėme tai ir miegas neėmė ir gerai tonizavo Oi kaip as ji megstu QUOTE(Shalimar @ 2005 11 14, 17:13) Oi kaip as ji megstu Tu jei namuose ar per baliuka pas kazka, o ne kabake gert nori ji-yra keletas neblogu pakaitalu parduotuvese, kuriu kaina mazesne vos ne tris kartus, o efektas ir skonis-lygiai toks pats Bet sdar karta kartoju-mane nuo jo labai pristabdo salutinis efektas QUOTE(moshke @ 2005 11 15, 09:10) Tu jei namuose ar per baliuka pas kazka, o ne kabake gert nori ji-yra keletas neblogu pakaitalu parduotuvese, kuriu kaina mazesne vos ne tris kartus, o efektas ir skonis-lygiai toks pats Bet sdar karta kartoju-mane nuo jo labai pristabdo salutinis efektas As tai nieko skanesnio uz Red Bull neradau, o kai gyvenau Austrijoj, kur jis gaminamas, tai vien tik tai ir geriau (be degtines QUOTE(Shalimar @ 2005 11 15, 08:31) As tai nieko skanesnio uz Red Bull neradau, o kai gyvenau Austrijoj, kur jis gaminamas, tai vien tik tai ir geriau (be degtines O man kaip tik redbull vienas is neskanesniu energetiniu gerimu O del salutinio poveikio-svarbiausia nepadauginti butent mikso vodka+RedBull, nes gali sustreikuoti sirdute Na o su obuoliniu Keglevicium man patinka tokis: 40 gr Kegleviciaus 40 gr dzino(kas megsta) arba 40 gr vodkos 20 gr Grenadino 80 gr citrinu sulciu 20 gr mineralinio Viska isplakit sheikery su daug ledo, perkoskit i stikline ir velgi - skanaus Su situ kokteliu-jei nemegstat rugsciai- dekit daugiau grenadino Na kol kas tiek, jei turesit dar kokiu ingridientu ir nezinosit, su kuom miksuot- klauskit, padesiu jei galesiu [/quote] Aciu O gal dar ka nors kas nors butent su OBUOLINIU Keglevichium gali parekomenduot
Labai lengvas ir skanus kokteiliukas:
100ml vermuto ( Barberas, Stock, Martini) 100 ml Alitos sampanizuoto vyno ( geriau sausas) citrina ledukai ir zinoma siaudelis Sis mano megstamiausias QUOTE(Ritka-Banditka @ 2005 11 21, 16:18) Aciu O gal dar ka nors kas nors butent su OBUOLINIU Keglevichium gali parekomenduot Nieko cia sudetingo O grenadinas, kaip rasiau vienoj zinutej, yra granatu sirupas, o juo prekiauja Lietuvoj Sanitexas http://www.sanitex.lt/index.php?show_content_id=72672 tu jiem pasiskambink ir paklausk, kur gauti galetumei O seip obuolini vyras mano labai megsta su ananasu sultim ir daug ledo
Hey !
The best one 50ml degtinaites (galite prikti ir taikyti skoni prie sirupo) 30ml sirupo (pagal skoni) Bednas P.S. Čika, as taip pat ieshkojau Metu sirupo:) Jei gyveni Vilniuje, akropolyje yra parduotuve, netoli Indijos man atrodo, jei atidziai ziooresi rasi manau.... Sekmes QUOTE(Staarm @ 2005 11 21, 18:29) Labai lengvas ir skanus kokteiliukas: 100ml vermuto ( Barberas, Stock, Martini) 100 ml Alitos sampanizuoto vyno ( geriau sausas) citrina ledukai ir zinoma siaudelis Sis mano megstamiausias Tikrai labai skanus, aš irgi tokį mėgstu Draugė tiesiog dievina alų maišytą su sprite. Skonis idomus... Dar skanu vanilinė degtinė su ananasų sultimis (degtinės beveik nesijaučia, o kažkaip pasigeri QUOTE(Beviltiska @ 2005 09 18, 20:15) na mes su kompanija daznai darome toki: vermutas 100, degtine 50, sprite(ar citrininis limo) 100... Labai skanu... Vaje apie šį kokteilį man prastoki prisiminimai... tokius kokteilius gėrėme per studijų mediumo šventę. Kitą dieną visą dieną neišlipau iš lovos- išskyrus iki WC bet šiaip nesiginčysiu, kad skanus kokteiliukas - bet tik vienas kitas
Kaip pasidaryti sluoksniuotą kokteilį? Kažkada gėriau - vyšnių likeris, apelsinų sultys, šampanas ir degtinė.Labai gražiai viskas sluoksniais buvo supilstyta apyligėm dalim.Kaip tai padaryti?
Kaip pasidaryti sluoksniuotą kokteilį? Kažkada gėriau - vyšnių likeris, apelsinų sultys, šampanas ir degtinė.Labai gražiai viskas sluoksniais buvo supilstyta apyligėm dalim.Kaip tai padaryti?
na kai kruvinąją meri daro, tai šnapsą pila per peilio ašmenis, tai gal ir čia panašiai. pabandyk ir sužinosi ir mum pasakysi ar pavyko
va, radau kažką panašaus, čia Auges receptas KOKTEILIS "SAULĖLYDIS" 70 ml vyšnių sirupo 70 ml apelsinų sirupo 70 ml degtinės 3 gabaliukai ledo papuošimui: kokteilinė vyšnia ir griežinėlis apelsino Į aukštą taurę sudėti ledo gabaliukus ir supilti vyšnių sirupą. Po to šaukšteliu per taurės sienelę, atsargiai, kad nesusimaišytų supilti apelsinų sirupą. Taip pat atsargiai supilti ir degtinę. Gausime gražų sluoksniuotą kokteilį, kurio taurę galime papuošti apelsino griežinėliu ir vyšnia.
Ar darote kokius nors kokteilius su CinZano vermutu?
Man patinka melioninis keglevicius su ananasu sultimis
As megstu White Russian kokteiliuka:
1 taurei: 2cl degtines 2cl Kahlua(kavos likeris) 2cl grietineles Ledukus ideti ir viska suplakti,bet ne mikseryje. Ir igai gardziuotis! QUOTE(svieske @ 2005 12 13, 20:59) Kaip pasidaryti sluoksniuotą kokteilį? Kažkada gėriau - vyšnių likeris, apelsinų sultys, šampanas ir degtinė.Labai gražiai viskas sluoksniais buvo supilstyta apyligėm dalim.Kaip tai padaryti? Gerimai turi buti atsaldyti ir i taure pilti is leto ant saukstelio isgaubimo(nezinau kaip pasakyti,tikiuosi supratote).
man tai skanus chapirovska( grustas ledas,limas ir degtine),cia tiems kas megsta rugscius
gal kas zinot koki kokteiliuka su "Campari"? su apelsinu sultimis jau pabodes..
QUOTE(moshke @ 2005 10 21, 12:36) Laba diena kazkas prase pina colados receptuko: 40 ml Kokosinis romas (as kaip pakaitala naudodavau kokosini sirupa kartais) 40 ml baltas romas 40 ml grietinele 80 ml ananasu sultys Smulkintas ledas Viska isplakti su blenderiu, galima pabarstyti kokosu drozlemis ir stikline gali papuost ananaso gabaliuku, kuris labai smagiai susivalgo begeriant Kaip smulkinate ledukus? Bandžiau su komabinu ( su spec. peilais), bet nesigavo, o šeikerio neturiu. Jaučiu kitų variantų kaip susmulkinti ir nėra.
Arbuzu martiniai (kai yra arbuzu ir karsta, t.y. vasara
Vermutas Degtine Susaldyti saldiklyje arbuzo gabaliukai supjaustyti - be seklu aisku. Viska blenderyje sublenderint - gaunasi saldytas arbuzu martinis. Vermuta ir degtine pagal skoni. Na ir nalietaj Dar, is serijos - lengvesni baltas vynas + spritas (50/50 porcijom)
NA LEDA SUSMULKINT NEREIK DIDELIO MOKSLO.LEDO GABALIUKUS SUDEDI I STORESNI PLASTIKINI MAISELI IR PADAUZAI PLAKTUKU MESAI MUSTI IKI NORIMO DYDZIO IR NEREIK KANKINTIS SU KOMBAINU
Donna Maria(su campari) 2dalys Perdao Cachaca 2dalys Campari 2dalys sauso vermuto Greiprugtu toniko Ledo As tai labiausiai alpstu del sito kokteilio Pina colado 4dalys sviesaus romo 4dalys kokosu pieno(as tai del to kokosu skonio ipilu Malibu,jei neturiu kokosu pieno) 8dalys anansu sulciu Smulkinto ledo Visi ingrediantai supilami,suplakami,as tai pilu iskart i stiklines ir nemaisau,pridedama sulkintu leduku.Stiklines krastus patepu pries tai syrupu ir pabarstau cukrum. Nereiktu i darba,pasimegauciau,kad ir dabar viena porcija
Aš vakar išbandžiau tokį:
1 dalis romo (tamsaus) 1 dalis blue curaco 2 dalys ananasų sulčių niam nima kaip skanu ir gaivu
Labai paprastas ir tuo pačiu labai skanus:
50 ml šampano 50 ml "Žagarės" likerio 30 ml degtinės daug ledukų
Labai geras kokteiliukas atsigaivinimui ir kas mėgsta Martini:
Viena dalis Martini Rosso Viena dalis Schweppes Ginger Ale Ledo kubelių pora Apelsino skiltelė Skanaus
o man patiko Vana Talinas skiestas su kondecuotu pienu(be cukraus) ir ledukais
O gal kas žinote kaip Pizza Jazz'e daro punšą su vaisiais?? Nepamenu nei pavadinimo nei sudėtinių dalių, tiek kad tikrai sudėty yra šampanas...
Man po savaitgalio šis kokteiliukas labai įstrigo, tikrai labai skanus:
KAPIRINJA Sudėtis: 50 ml PITÚ Cachaca, 1 laimo vaisius, grūstas ledas, 1-2 gabalėliai rudo cukraus. Paruošimo būdas: supjaustykite laimą į 8 dalis, įdėkite i taurę, įdėkite cukraus ir sutrinkite grustuku. Ant viršaus berkite grusta leda, supilkite PITÚ Cachaça ir patiekite. Pitu Cachaca yra braziliškas gėrimas, gaminamas iš cukranendrių, parduotuvėj 0,7l kainuoja apie 40LTL. Man atrodo, kad vietoj jo tiktų ir baltas romas, jei ką... Skanaus!!!
siaip as esu alaus megeja, ypac megstu alus su sirupu arba sprite
o kai alaus nesinori tai geriu bobeline su persiku sultim, o dar labai megstu sompana su svieziai spaustom apelsinu sultim
Man patinka "Zagare" su citrinu sultim ir ledukais, arba braskiu trauktine ir persiku sultys taip pat su ledukais... tik proporciju nezinau, kaip kam patinka manau
Šį savaitgalį išbandėme daugybe kokteilių variacijų parašysiu labiausiai įsimintinus ir man patikusius:
vana talin su citrinų sultimis; arbūzinė degtinė su spanguolių sultimis; bananų likeris, degtinė, ananasų sultys; baltas vynas, degtinė, sultys (neatsimenu kokios). Na, maišoma buvo daug ir su viskuo daugiau neatsimenu. kai prisiminsiu parašysiu
aukšta stiklinė, daug smulkių ledukų, žalioji citrina. iki viršaus pripilam martinio.
Superiniu kokteiliuku cia prisiskaiciaum. reiks pabandyti kai kuriuos
Tuo paciu ir savo megstama brukstelesiu: 25 g Goedon's dzino 25 g Kegleviciaus melioninio 50 g (ar 100 g jei norima silpnesnio) sprite puse isspaustos citrinos ar bent 3-4 riekeles leduku man patinka tiesiog gaiviai pagurksnoti silpnesni varianta, sedint su kompanija ir zinant, kad reikes dar namo parvairuoti ;-) Dar toks klubinis variantas: puse viskines stiklines sniego (kitaip grusto ledo) 50 g degtines (man patinka kai buna pvz obuoline finlandia) ir arba spaustos puse citrinos ar bent nepagailet citrinos riekeliu Galima ilgokai ir maloniai pasigurksnoti, jei kisenese neceza labai jau daug pinigeliu, o valaras nusimato ne pats trumpiausias ;-) Kai dirbau restorane daug moteru buvo susizavejusios "dvigubu orgazmu", bet man asmeniskai jis buvo per saldus: bet kokiu vaisiniu ledu (pvz vysniniu) kauseli 50 g. degtines Grenadino slakelis papuosimui vysnia Gerai suplakti plaktuveje Labai saldus gaunasi, be to, man keista alkoholi su pieno produktais maisyti Vaniliniu ledu porcija (~100 ml) 100 g degtines 100 g Cocacola Gerai suplakus gaunasi itin saldus kokteiliukas. Pagal skoni pasireguliuoti kiekius ;-) as pvz linkusi reguliuoti ;-)
Oi kiek daug skanių kokteiliukų, kada bereikia suspėti visus išmėginti
Į aukšą stiklinę pridėti ledukų ir pilti truputį šokoladinio - slyvų likerio, po to raudonųjų vynuogių sulčių, tada vėl likerio. Kad kažkiek sluoksniuotusi pilame ant ledukų ir palengva. Bandėme daryti su bananų sultimis, bet man asmeniškai per saldu. Dar neblogai gavosi su obuolių - bananų sultimis.
o jei neturiu to plaktuvelo, ka tada?
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 06 06, 19:24) tiesiog gali pamastyti kaip kitaip gali suplakt... manau namuos tikrai yra galimybiu... o gal kas tikrai labai gerai nusimano apie kokteilius ir patars koki ishties super gera, saldu, spalvingai patrauklu, ishskirtini kokteili, kuri gertum ir zavetumeisi!!! |