Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lopšelis- darželis " Volungėlė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mader
Sveikos mamytės, gal yra kurios leikdžia savo vaikus į šį darželį? norėtčiau sužinoti jūsų nuomonę apie ji ax.gif
Vijula
Sveika 4u.gif
Leidau savo vyresnėlį nuo 2,5metukų į lopšelį,po to į darželį labai thumbup.gif thumbup.gif ,o dabar nuo spalio 1dienos ir mažasis keliaus į lopšį,nors gyvenam šalia kito lopšiuko berods "Aušrinės" ,bet vesim ten ,nes lopšiuko auklytė labai gera thumbup.gif

Mader ,o kada žadi jau leisti g.gif
Mader
Galvoju nuo 1,8-2 metuku žiūrėsim kaip išeis wink.gif
tai butu nuo pavasario, gal vasaros
niuka
O gal gali dar ka nors apie si darzeli papsakoti, gal ir mums į jį reiks užsirašyti. Po kiek vaikiukų būna daržely, nuo kokio amžiaus į darzelį, o iki kokio dar lopsely būna. Ar lengvai vaikutis adaptavosi?? ACIU smile.gif
Ar labai didelės eilės?
Vijula
Šiandien pirmoji diena lopšelyje ax.gif ,bet labai trumpai buvom tik apie 1,5val. rytoj bandysim ilgiau,tai įspūdžių dar kaip ir nėra g.gif

niuka, grupėje 9vaikiukai,kitose grupėse yra ir iki 18 ir gal dar daugiau(darželio)
lopšelyje vaikučiai būna iki trejų metų amžiaus vėliau keliauja į darželio grupes
o eilės mes nelaukėme ,nes jau brolis lankė tai automatiškai priimė,jei dar kas domina klausk mirksiukas.gif
Mader
mes tai is anksto uzsirasem, atsargumo delei wink.gif ax.gif kad vietos butu
pozherukas
Musiškis jau antri metai beeinas. Ir labai patenkintas. Dabar jau perengimukų grupėj. Berods 21 vaikas grupėj. Vedėja visai gerą įspudį palikus. O kai Pijus pamato auklėtoją Loretą - tai pasidaro davol'nas kaip livoras smile.gif. Tai nėra prabangus darželis, metamės į mėnesį po penkis litus. Kyšių niekam nereikia. Šiaip teigiamas darželis.
RoxAda
o, mielos mamytes, kokia siame darželyje yra "Rudnosiuku" mokyklėlė?
Gal lankote? Mažiui 3 metai, gyvenam netoliese, dieneles ledžia su promočiute - mielai išleisčiau į mokslus. Ar verta lankyti? 4u.gif
Mader
QUOTE(ruta @ 2005 10 21, 13:01)
o, mielos mamytes, kokia siame darželyje yra "Rudnosiuku" mokyklėlė?
Gal lankote? Mažiui 3 metai, gyvenam netoliese, dieneles ledžia su promočiute - mielai išleisčiau į mokslus. Ar verta lankyti?  4u.gif
*

mes dar iki sito nedaaugom tai ir nezinau blush2.gif
Mamka
Va va mane irgi labai domina Rudnosiukas. Pasidalinkit patirtimi smile.gif mirksiukas.gif
RoxAda
sveikutės,

na, mes nieko nelaukę patys nušiuoliavom i tą mokyklėlę... Tiksliau, nusiunčiau savo mažąjį su močiute. Na ir ką, labai patenkinti..... parsinešė išlankstę tokį krokodilą, jį spalvino... po to klijavo ant lapo spalvoto popieriaus formeles... Raideles mokė, skaičiukus.... o galiausiai šokiai, žaidimai.... Pamokėlės vyksta 3 kartus per savaite, po 2 val. Trys mokytojos - 1-na skaičiukams, 1-na raidelėms ir 1-na salėj šokiams, dainelėms, pasidūkimui... smile.gif 75 Lt. mėnesiui.
maniškiai grįžo patenkinti... ir namų darbelių uždavė - išmokti ketureilį..... 4u.gif
grupėj nebūna daugiau nei 10 vaikučių....

Tiek...

cool.gif mirksiukas.gif
Mamka
O kaip šaunu, kad kažkas gali pasidalinti patirtimi thumbup.gif. Kaip ten sąlygos? Jaučiu močiutė prabuvo visą laiką kartu. O maniškei tektų būti vienai. Beje kiek tavo vaikeliui metų?
RoxAda
na, kolkas tikrai labai "ant bangos" mums ten pamokėlės... Močiutė kartu su sūneliu (jam 3 metai) poroj pamokėlių pabuvo kartu, o dabar palieka jį vieną... Sėdi sau.. skaičiuoja, raideles dėlioja.. vakar gryžo visas dažuotas, mat medelį piešė... thumbup.gif ir šiaip labai gražių darbelių parsineša. ir karpiniai, ir iš plastilino namukas lipdytas pupų plytom aplipintas... smile.gif tikrai šauniai organizuota ten...
Tik dabar, bent jau mūsų - trimetinukų - grupėj labai daug vaikučių, virš 10. vienąkart buvo 12. Tai truputėlį toks chaosas būna, kai daug, bet nieko...
Kol kas džiaugiamės ir su dideliunoru einam.

4u.gif
Wiolla
QUOTE(ruta @ 2005 10 27, 07:03)
sveikutės,

na, mes nieko nelaukę patys nušiuoliavom i tą mokyklėlę... Tiksliau, nusiunčiau savo mažąjį su močiute. Na ir ką, labai patenkinti..... parsinešė išlankstę tokį krokodilą, jį spalvino... po to klijavo ant lapo spalvoto popieriaus formeles... Raideles mokė, skaičiukus.... o galiausiai šokiai, žaidimai.... Pamokėlės vyksta 3 kartus per savaite, po 2 val. Trys mokytojos - 1-na skaičiukams, 1-na raidelėms ir 1-na salėj šokiams, dainelėms, pasidūkimui... smile.gif  75 Lt. mėnesiui.
maniškiai grįžo patenkinti... ir namų darbelių uždavė - išmokti ketureilį.....  4u.gif
grupėj nebūna daugiau nei 10 vaikučių....

Tiek...

cool.gif  mirksiukas.gif
*

O čia nuo kokio amžiaus į tokia mokyklėlę priima? Maniškiui beveik 2, tai kazin priimtų?
Ar galima vaika palikti viena per ta užsiėmimą ir pačiai išeiti?
Kelinta valandą prasideda užsiėmimai?

Aciū už atsakymus mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
RoxAda
Ten suskirstyta grupemis, pagal amziu. nezinau, turi buti grupe 2-3 metuku. manau, kad galima palikti, jei tik vaikiukas noriai vienas pasiliks ir neprades maistauti.. smile.gif tiesiog galima uzeiti ir pasiteirauti... smile.gif uzsiemimu valandos ivairios, pagal grupes. mes eėinam 2dieniais, 4dieniais ir 5dieniais nuo 11 val.
sekmes, 4u.gif
Mader
gal zinot kokios ten lopselinuku grupes yra?
Mader
Mamytes papasakokit savo atsiliepimus apie lopselines grupes, a blush2.gif
drieziuke
QUOTE(ruta @ 2005 11 16, 13:56)
Ten suskirstyta grupemis, pagal amziu. nezinau, turi buti grupe 2-3 metuku. manau, kad galima palikti, jei tik vaikiukas noriai vienas pasiliks ir neprades maistauti.. smile.gif tiesiog galima uzeiti ir pasiteirauti... smile.gif uzsiemimu valandos ivairios, pagal grupes. mes eėinam 2dieniais, 4dieniais ir 5dieniais nuo 11 val.
sekmes,  4u.gif
*

kiek žinau, tai tik nuo 3 metukų ten priima, nes galvojau ir savają ten vesti, bet jai dar tiek nėra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mader @ 2005 12 23, 10:23)
gal zinot kokios ten lopselinuku grupes yra?
*

žinau tik kad yra dvi lopšelinukų grupės, viena ančiukų, o kitos nežianu biggrin.gif . Ančiukų grupės auklėtojos tai thumbup.gif abi. Manoji ten lanko ir kol kas jokių prblemų neturiu. Su mielu noru pasilieka, ir su auklėtojom kiek pastebėjau mielai draugauja drinks_cheers.gif tongue.gif
drieziuke
QUOTE(niuka @ 2005 09 30, 08:37)
O gal gali dar ka nors apie si darzeli papsakoti, gal ir mums į jį reiks užsirašyti. Po kiek vaikiukų būna daržely, nuo kokio amžiaus į darzelį, o iki kokio dar lopsely būna. Ar lengvai vaikutis adaptavosi?? ACIU smile.gif
Ar labai didelės eilės?
*

Mes tai nuėjome kovo mėn. ir iškart mielai priėmė (nors lopšy vietos ir nebuvo, tačiau iki vasaros darželinukų grupėje pabuvom), nes direktorė supratinga thumbup.gif . Priešingai nei žvangutyje:"ne, šiuo metu vietų nėra" schmoll.gif . Vos ne duok pinigėlių ir mes gal vietelę rastume. O ten "o mielai" smile.gif. Adaptavosi pakankamai greitai (nors tos auklėtojos nelabai patiko, bet ką padarysi? biggrin.gif ). Todėl ir nenoriu išeiti iš ten nors ir tolokai nuo namų verysad.gif .
Mader
QUOTE(drieziuke @ 2006 02 01, 16:50)
kiek žinau, tai tik nuo 3 metukų ten priima, nes galvojau ir savają ten vesti, bet jai dar tiek nėra  biggrin.gif
Papildyta:
žinau tik kad yra dvi lopšelinukų grupės, viena ančiukų, o kitos nežianu biggrin.gif . Ančiukų grupės auklėtojos tai  thumbup.gif  abi. Manoji ten lanko ir kol kas jokių prblemų neturiu. Su mielu noru pasilieka, ir su auklėtojom kiek pastebėjau mielai draugauja  drinks_cheers.gif  tongue.gif
*

o gal zinai aukletoju pavardes? blush2.gif jei galetai parasyk i AZ buciau laaaaaaabai dekinga ax.gif
Brasske
As ir uzrasiau i lopselinuku grupe. Sake yra dvi, ir bus galima pasirinkti. Tai va kaip minejot yra anciuku , o gal kas zino kokia kita ir kaip ten aukletojos?
Buvau ir visai isejo is galvos paklaust apie rezima blush2.gif , prasau jusu papasakoti kada vaikiukai valgo ir miega lopseliu grupese? ax.gif
Tukiukas
Man irgi labai idomu butu daugiau suzinoti apie lopselinuku grupes 4u.gif Savo panele uzrasiau cia nuo rudens - tai smalsu pasiklausinet rolleyes.gif
Sis darzelis visai salia namu, tai nelabai ir norisi kito ieskot smile.gif
Vijula
QUOTE(Brasske @ 2006 04 10, 13:10)
As ir uzrasiau i lopselinuku grupe. Sake yra dvi, ir bus galima pasirinkti. Tai va kaip minejot yra anciuku , o gal kas zino kokia kita ir kaip ten aukletojos?
Buvau ir visai isejo is galvos paklaust apie rezima blush2.gif , prasau jusu papasakoti kada vaikiukai valgo ir miega lopseliu grupese? ax.gif
*

o kita grupė viščiukų smile.gif , mes ją ir lankom ir labai patenkinti, auklėtojos tikrai geros, kaip seniau minejau ir vyresnis sūnus lankė tą pačią grupę, nors gyvenam kiek tolėliau nuo darželio, bet vežioju, nes tikrai esu patenkinta vaikiuko priežiūra thumbup.gif
valgo pusryčius apie 9val.(gal 8.45val.), pietūs apie 12.30val. tada eina miegelio, o atsikėlę apie 15.45val. vakarieniauja
Katyte27
Mes lankom pingvinuku grupe, kolkas patenkinta esu
dilditele
Maniškė irgi lankė šį darželį. Pasirinkau, nes jis arčiausiai namų. Nuėjau užrašyt gegužės mėn, tai pasakė, kad vietų nėra, atseit šansas 1 iš 10. Nu tada aplėkiau visus aplinkinius daržus. Ale atėjo rugsėjo mėn, pasiskambinau, sako priėmėm, nepatikėjau, vyrą nusiunčiau patikrint biggrin.gif
Pagal amžių pataikėm į darželį (2,8 m) Labai lengvai adaptavosi, jokių problemų.
O dėl auklėtojų.... g.gif nu ne visos ten "fainos" turiu akmenukų į jų daržą. Kiek teko susidurt yra labai fainų ir vedėja labai liuks. Bet yra tokių seno kirpimo, maždaug "visą gyvenimą taip auklėju ir labai veiksminga" Už vieną tokį auklėjimą, tai esu labai pikta, o vaikas dar dabar prisimena ir geru žodžiu tos auklėtojos nevadina.
Puumpaa
Gal yra daugiau lankančių? Domina ir lopšelio ir darželio grupės, auklėtojos, maistas, lavinimas... 4u.gif
Lotavita
Nu nežinau ką parašyti
Darželis thumbup.gif
Auklėtojos thumbup.gif (su kuriomis teko susidurti).Ypatingai Lopšelio žvirbliukų grupės auklėtoja Birutė.Kažin ar atsirastų toks vaikas kuris pasakytų kad man šita auklėtoja bloga.Aš dar nemačius kad taip vaikiukai visi mylėtų savo auklėtoja....Labai daug visko gero galiu pasakyti apie šią auklėtoją.
Direktorė darželio thumbup.gif .Man taip keista.... atrodo kad viso darželio vaikus žinotų...ateina pakalbina ...vardus prisimena.Mano vaikas kaip pamato direktore tai kaip pas drauge nulekia.
Brasske
Dabar jau visai susimaisiau, tai kiek yra lopselinuku grupiu, man ten sake , kad dvi, o cia paskaicius suprantu anciuku, visciuku, zvirbliuku ir pingviniuku. Kazko nesupratau turbut... blush2.gif
Labai aciu visoms uz atsakymus , mes bandysim irgi nuo rudenelio...Vakar buvom nueje pasivaikcioti i darzeli, ir kaip tik vaikai buvo lauke, tai toks pyplys kaip mano buvo tik vienas, stovi vargsas uz medzio pasislepes, tai paskui vaikai isikabino ir ejo pasivaiksciot.Ten turbut tokiu pusantru metuku labai nedaug g.gif
Lotavita
Nu matei....išaugom matyt iš lopšelio ir pamiršom kokią grupę lankėm.Tai toji grupė apie kurią aš čia šnekėjau - Viščiukų berods.....Net gėda kiekvieną dieną praeinu pro tą grupę...nu šiandien pasižiūrėsiu
Vijula
QUOTE(Lotavita @ 2006 06 08, 12:37)
Nu matei....išaugom matyt iš lopšelio ir pamiršom kokią grupę lankėm.Tai toji grupė apie kurią aš čia šnekėjau - Viščiukų berods.....Net gėda kiekvieną dieną praeinu pro tą grupę...nu šiandien pasižiūrėsiu
*

Taip taip VIŠČIUKŲ ta grupė mirksiukas.gif , maniškis dabar ją ir lanko
*PM*
QUOTE(Lotavita @ 2006 06 07, 05:58)
Nu nežinau ką parašyti
Darželis  thumbup.gif
Auklėtojos  thumbup.gif  (su kuriomis teko susidurti).Ypatingai Lopšelio žvirbliukų grupės auklėtoja Birutė.Kažin ar atsirastų toks vaikas kuris pasakytų kad man šita auklėtoja bloga.Aš dar nemačius kad taip vaikiukai visi mylėtų savo auklėtoja....Labai daug visko gero galiu pasakyti apie šią auklėtoją.
Direktorė darželio  thumbup.gif .Man taip keista.... atrodo kad viso darželio vaikus žinotų...ateina pakalbina ...vardus prisimena.Mano vaikas kaip pamato direktore tai kaip pas drauge nulekia.
*

Na ir maniskis eis i sita darzeli tikiuosi kad ir jam patiks smile.gif Nuo rugsejo 11 ir mes tepu tepu i lopseli blush2.gif
Puumpaa
Mus irgi priėmė! thumbup.gif Mergaitę į Ančiukų grupę (darželinė) ir berniuką į Vyturiukų (ne lopšelinė g.gif ). Gal kas lankot šias grupes: kokio amžiaus vaikučiai, kaip auklėtojos, gal 2 metukų vaikiną (liepos mėn. gimęs) visgi geriau į lopšelinę leisti? Nes direktorė minėjo, kad dėl jo dar galim pažiūrėti...

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 13, 17:00)
Na ir maniskis eis i sita darzeli tikiuosi kad ir jam patiks  smile.gif Nuo rugsejo 11 ir mes tepu tepu i lopseli  blush2.gif
*

Puiki_mamyte, o kada taviškis gimęs, į kokią grupę eisit?
*PM*
QUOTE(Egliukas @ 2006 06 15, 03:27)
Puiki_mamyte, o kada taviškis gimęs, į kokią grupę eisit?
*

Maniskis gimes rugojuti 2004, jam bus va uz pus antro menesio 2 metukai.... bet man lyg minejo mama kad jis eis su truputeli didesniais vaikuciais, as dar pati nezinau nei grupes nieko, nes mes ne lietuvoj gyvenam doh.gif As grysiu i LT uz menesio su reikalais ir tada nueisiu as pati tarsiuos del grupes....
Matai taviskis gimes liepa ir jau eis i ne lopseline grupe, vat man mama irgi sake kad maniskis eis su didesniais tai vadinasi nuo 2-3 metu vaikuciais.... g.gif As tai nepergyvenu, nes maniskis kaip trimetis atrodo, o ir bus noras gal kalbeti pagaliau nes sneka labai mazai..... unsure.gif Turesiu omeny kad jus i Vyrutriuku grupe eisit,gal ir mes su jumis susidraugausim mirksiukas.gif

Tiesa as labai atsiprasau tikriausiai klaidinanciai parasiau lopseli, as turejau omeny lopseli-darzeli. o grupes net nezinau tai todel ir surasiau taip "mandriai" blush2.gif
Ugile
Užrašiau savo dukrytę į šį lopšiuką nuo kitų metų rugsėjo. Direktorė labai maloni pasirodė, darželio aplinka labai gražiai sutvarkyta. Dar direktorė minėjo, kad dabar yra dvi lopšelio grupės, bet planuoja daryti tris. Taip kad vietų tikrai bus thumbup.gif
IngaKate
MAno sūnus lankė lopšelio Viščiukų grupę. Auklėtoja Birutė tikrai thumbup.gif PAskui perėjo į Gulbiukų grupę, tai auklėtoja Loreta irgi l.faina. Dabar tupim Papūgiukuose. Lygtais irgi viskas gerai. Dukrą taip pat planuojam leisti į tą patį darželį nuo kt. rudens. Bandysim papulti pas BIrutę . thumbup.gif
Tukiukas
Mes irgi i si darzeli nuo rudenelio uzsirase. Bandysim, ziuresim, kaip seksis... Uzrasyta dukryte i Vyturiuku grupe, tik as isivaizdavau, kad cia lopselinukai unsure.gif Ir direktore sake, kad visciuku ir anciuku grupes- darzelinukai, ne lopselinukai... Na, bandysiu siom dienom uzeit su direktore pasisneket, paziuresim g.gif
O aukletoja pas mus Ausra bus - gal teko girdet kokiu atsiliepimu apie ja?
Vijula
4u.gif
suzinojau kad mano mazaji kels jau i darzelio grupe g.gif taip liudna bus skirtis su aukletoja Birute verysad.gif
*PM*
QUOTE(IngaKate @ 2006 08 06, 00:56)
MAno sūnus lankė lopšelio Viščiukų grupę. Auklėtoja Birutė tikrai  thumbup.gif
*

Mes siandien susipazinom us aukletoja Birute thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai faina moteriske pasirode, mes suoliuosim i visciuku grupe nuo rugsejo 11 dienos smile.gif
O vaikuciai kurie ja jau lanko irgi visi tokie fainuoliukai mazuliukai smile.gif
*Migla*
Labukas 4u.gif ,
Tikimės ir mes greitai keliauti į šį lopšelį-darželį, lygtai į Vyturiukų grupę. Taip įdomu daugiau apie ją sužinoti bigsmile.gif . Auklėtojos Elena ir Rasa, jei neklystu ax.gif . Būčiau labai dėkinga aciuks.gif.
Vijula
QUOTE(*Migla* @ 2006 09 05, 16:21)
Labukas 4u.gif ,
  Tikimės ir mes greitai keliauti į šį lopšelį-darželį, lygtai į Vyturiukų grupę. Taip įdomu daugiau apie ją sužinoti  bigsmile.gif . Auklėtojos Elena ir Rasa, jei neklystu ax.gif . Būčiau labai dėkinga aciuks.gif.
*

kaip suprantu tai Vyturiuku grupe priklauso lopsiukui g.gif , aukletoja Elyte tikrai gera, o su kita aukletoja neteko susidurti, tai nzn ax.gif
dubaltukas
Rošiuosi ir aš leist savo mažylį į volungelę.Kiiek girdejau tai lyg ir nieko.Tik jaukumo trūksta......
Vijula
labas 4u.gif
*Migla*ar jau leidi Aurimeli i lopsiuka? g.gif kaip jam sekasi? daznai sutikdavau Neringute ir Andreja smile.gif
o mes sekmingai einame jau i darzeli ir viskas labai gerai, su noru pasilieka thumbup.gif
*Migla*
QUOTE(Vijula @ 2006 10 23, 13:46)
*Migla*ar jau leidi Aurimeli i lopsiuka? g.gif kaip jam sekasi? daznai sutikdavau Neringute ir Andreja smile.gif
o mes sekmingai einame jau i darzeli ir viskas labai gerai, su noru pasilieka thumbup.gif
*

Aurimukas nuo rugsėjo vidurio eina į Vyturiukų grupę kartu su Neringute ir Andrėja biggrin.gif. Pradžia buvo nelengva, bet dabar keliauja visas patenkintas thumbup.gif. Tik va ligelės kartais prikimba verysad.gif .
Smagu, kad tavo mažiui daržely patinka mirksiukas.gif. Ar lengvai adaptavosi naujoj grupėj ir kokią dabar lankot?
Vijula
QUOTE(*Migla* @ 2006 10 25, 14:06)
Aurimukas nuo rugsėjo vidurio eina į Vyturiukų grupę kartu su Neringute ir Andrėja  biggrin.gif. Pradžia buvo nelengva, bet dabar keliauja visas patenkintas thumbup.gif. Tik va ligelės kartais prikimba verysad.gif .
  Smagu, kad tavo mažiui daržely patinka mirksiukas.gif. Ar lengvai adaptavosi naujoj grupėj ir kokią dabar lankot?
*

lankom Gandriuku grupe smile.gif o ir priprato labai greitai ir nesunkiai, kadangi visi vaikuciai jau pazistami nuo lopsiuko
SDFVBN
Sveikos Mamytės ax.gif

Gal galėtumėt papasakoti ką nors apie šį darželį?
Gal kurios mamytės sūnelis ar dukrytė lanko? Ar kokių žinbių iš draugų ar pažystamų turit? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif 4u.gif
Katyte27
QUOTE(SDFVBN @ 2006 12 13, 16:41)
Sveikos Mamytės ax.gif

Gal galėtumėt papasakoti ką nors apie šį darželį?
Gal kurios mamytės sūnelis ar dukrytė lanko? Ar kokių žinbių iš draugų ar pažystamų turit? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif  4u.gif
*

Mano sunelis lanko si darzeli Pingviniuku grupe,tai abu esam labai patenkinti bigsmile.gif
SDFVBN
verysad.gif Sveikos mamytes,

Labai noriu savo mažyli vesti i šį darželį-lopšelį, bet turiu problemėlę.Mano mažius pats nevalgo.Kai duodu į rankas šaukstą ar šakutę, jis viską daužo, žaidžia, bet valgyt pats nenori.Kai neleidžiu žaisti, pasiunta, spiegia ir tiek.Nežinau nei ką daryti.Ant puodo taip pat nesėda, o ir miegas sudėtingas variantas.Užmiega tik supamas.
Ar turite tokios patirties mamytės??????????????isai nebežinau ką daryti.Auklėm darželyje bus su juo vargas, o man širdies skausmas.Gal ką galite patarti???????????????????????????????????????????????????????HELP blush2.gif Bijau, kad vaikas alkanas bus darželyje, o auklytėm didžiulė bėda.
O, kad namie auklę samdyti negaliu tokios rast.Visos arba užimtos, arba visai nėra
Valentinka
Sveikos mamytės

nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę, gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį. 4u.gif labai smalsu išgirsti kuo daugiau atsiliepimų ax.gif
SDFVBN
QUOTE(Valentinka @ 2007 06 25, 18:21)
Sveikos mamytės

nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę,  gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį.  4u.gif labai smalsu išgirsti kuo daugiau atsiliepimų  ax.gif
*

Mes lankom si darzeli visciuku grupe.Musu aukletoja Birute.Kolkas neturim jokiu nusiskundimu.Aukletoja svelni ir supratinga.Kaip bus toliau tik laikas parodis. ax.gif
godule
mes šį darž lankom nuo3m.viskas puiku,jei papuoli pas geras auklėtojas,o mes patyrėm ką reiškia kaita,o pati norėčiau pasidomėt dėl paruošiamos gr. nes eisimnuo rugsėjo į žvirbliukus,auklėtoja bronė -nerimą kelia,nes keista ji kažkaip
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.