Sveikos mamytės, gal yra kurios leikdžia savo vaikus į šį darželį? norėtčiau sužinoti jūsų nuomonę apie ji
Sveika
Leidau savo vyresnėlį nuo 2,5metukų į lopšelį,po to į darželį labai Mader ,o kada žadi jau leisti
Galvoju nuo 1,8-2 metuku žiūrėsim kaip išeis
tai butu nuo pavasario, gal vasaros
O gal gali dar ka nors apie si darzeli papsakoti, gal ir mums į jį reiks užsirašyti. Po kiek vaikiukų būna daržely, nuo kokio amžiaus į darzelį, o iki kokio dar lopsely būna. Ar lengvai vaikutis adaptavosi?? ACIU
Ar labai didelės eilės?
Šiandien pirmoji diena lopšelyje
niuka, grupėje 9vaikiukai,kitose grupėse yra ir iki 18 ir gal dar daugiau(darželio) lopšelyje vaikučiai būna iki trejų metų amžiaus vėliau keliauja į darželio grupes o eilės mes nelaukėme ,nes jau brolis lankė tai automatiškai priimė,jei dar kas domina klausk
mes tai is anksto uzsirasem, atsargumo delei
Musiškis jau antri metai beeinas. Ir labai patenkintas. Dabar jau perengimukų grupėj. Berods 21 vaikas grupėj. Vedėja visai gerą įspudį palikus. O kai Pijus pamato auklėtoją Loretą - tai pasidaro davol'nas kaip livoras
o, mielos mamytes, kokia siame darželyje yra "Rudnosiuku" mokyklėlė?
Gal lankote? Mažiui 3 metai, gyvenam netoliese, dieneles ledžia su promočiute - mielai išleisčiau į mokslus. Ar verta lankyti?
Va va mane irgi labai domina Rudnosiukas. Pasidalinkit patirtimi
sveikutės,
na, mes nieko nelaukę patys nušiuoliavom i tą mokyklėlę... Tiksliau, nusiunčiau savo mažąjį su močiute. Na ir ką, labai patenkinti..... parsinešė išlankstę tokį krokodilą, jį spalvino... po to klijavo ant lapo spalvoto popieriaus formeles... Raideles mokė, skaičiukus.... o galiausiai šokiai, žaidimai.... Pamokėlės vyksta 3 kartus per savaite, po 2 val. Trys mokytojos - 1-na skaičiukams, 1-na raidelėms ir 1-na salėj šokiams, dainelėms, pasidūkimui... maniškiai grįžo patenkinti... ir namų darbelių uždavė - išmokti ketureilį..... grupėj nebūna daugiau nei 10 vaikučių.... Tiek...
O kaip šaunu, kad kažkas gali pasidalinti patirtimi
na, kolkas tikrai labai "ant bangos" mums ten pamokėlės... Močiutė kartu su sūneliu (jam 3 metai) poroj pamokėlių pabuvo kartu, o dabar palieka jį vieną... Sėdi sau.. skaičiuoja, raideles dėlioja.. vakar gryžo visas dažuotas, mat medelį piešė...
Tik dabar, bent jau mūsų - trimetinukų - grupėj labai daug vaikučių, virš 10. vienąkart buvo 12. Tai truputėlį toks chaosas būna, kai daug, bet nieko... Kol kas džiaugiamės ir su dideliunoru einam. QUOTE(ruta @ 2005 10 27, 07:03) sveikutės, na, mes nieko nelaukę patys nušiuoliavom i tą mokyklėlę... Tiksliau, nusiunčiau savo mažąjį su močiute. Na ir ką, labai patenkinti..... parsinešė išlankstę tokį krokodilą, jį spalvino... po to klijavo ant lapo spalvoto popieriaus formeles... Raideles mokė, skaičiukus.... o galiausiai šokiai, žaidimai.... Pamokėlės vyksta 3 kartus per savaite, po 2 val. Trys mokytojos - 1-na skaičiukams, 1-na raidelėms ir 1-na salėj šokiams, dainelėms, pasidūkimui... maniškiai grįžo patenkinti... ir namų darbelių uždavė - išmokti ketureilį..... grupėj nebūna daugiau nei 10 vaikučių.... Tiek... O čia nuo kokio amžiaus į tokia mokyklėlę priima? Maniškiui beveik 2, tai kazin priimtų? Ar galima vaika palikti viena per ta užsiėmimą ir pačiai išeiti? Kelinta valandą prasideda užsiėmimai? Aciū už atsakymus
Ten suskirstyta grupemis, pagal amziu. nezinau, turi buti grupe 2-3 metuku. manau, kad galima palikti, jei tik vaikiukas noriai vienas pasiliks ir neprades maistauti..
sekmes,
gal zinot kokios ten lopselinuku grupes yra?
Mamytes papasakokit savo atsiliepimus apie lopselines grupes, a
QUOTE(ruta @ 2005 11 16, 13:56) Ten suskirstyta grupemis, pagal amziu. nezinau, turi buti grupe 2-3 metuku. manau, kad galima palikti, jei tik vaikiukas noriai vienas pasiliks ir neprades maistauti.. sekmes, kiek žinau, tai tik nuo 3 metukų ten priima, nes galvojau ir savają ten vesti, bet jai dar tiek nėra Papildyta: QUOTE(Mader @ 2005 12 23, 10:23) žinau tik kad yra dvi lopšelinukų grupės, viena ančiukų, o kitos nežianu QUOTE(niuka @ 2005 09 30, 08:37) O gal gali dar ka nors apie si darzeli papsakoti, gal ir mums į jį reiks užsirašyti. Po kiek vaikiukų būna daržely, nuo kokio amžiaus į darzelį, o iki kokio dar lopsely būna. Ar lengvai vaikutis adaptavosi?? ACIU Ar labai didelės eilės? Mes tai nuėjome kovo mėn. ir iškart mielai priėmė (nors lopšy vietos ir nebuvo, tačiau iki vasaros darželinukų grupėje pabuvom), nes direktorė supratinga QUOTE(drieziuke @ 2006 02 01, 16:50) kiek žinau, tai tik nuo 3 metukų ten priima, nes galvojau ir savają ten vesti, bet jai dar tiek nėra Papildyta: žinau tik kad yra dvi lopšelinukų grupės, viena ančiukų, o kitos nežianu o gal zinai aukletoju pavardes?
As ir uzrasiau i lopselinuku grupe. Sake yra dvi, ir bus galima pasirinkti. Tai va kaip minejot yra anciuku , o gal kas zino kokia kita ir kaip ten aukletojos?
Buvau ir visai isejo is galvos paklaust apie rezima
Man irgi labai idomu butu daugiau suzinoti apie lopselinuku grupes
Sis darzelis visai salia namu, tai nelabai ir norisi kito ieskot QUOTE(Brasske @ 2006 04 10, 13:10) As ir uzrasiau i lopselinuku grupe. Sake yra dvi, ir bus galima pasirinkti. Tai va kaip minejot yra anciuku , o gal kas zino kokia kita ir kaip ten aukletojos? Buvau ir visai isejo is galvos paklaust apie rezima o kita grupė viščiukų valgo pusryčius apie 9val.(gal 8.45val.), pietūs apie 12.30val. tada eina miegelio, o atsikėlę apie 15.45val. vakarieniauja
Mes lankom pingvinuku grupe, kolkas patenkinta esu
Maniškė irgi lankė šį darželį. Pasirinkau, nes jis arčiausiai namų. Nuėjau užrašyt gegužės mėn, tai pasakė, kad vietų nėra, atseit šansas 1 iš 10. Nu tada aplėkiau visus aplinkinius daržus. Ale atėjo rugsėjo mėn, pasiskambinau, sako priėmėm, nepatikėjau, vyrą nusiunčiau patikrint
Pagal amžių pataikėm į darželį (2,8 m) Labai lengvai adaptavosi, jokių problemų. O dėl auklėtojų....
Gal yra daugiau lankančių? Domina ir lopšelio ir darželio grupės, auklėtojos, maistas, lavinimas...
Nu nežinau ką parašyti
Darželis Auklėtojos Direktorė darželio
Dabar jau visai susimaisiau, tai kiek yra lopselinuku grupiu, man ten sake , kad dvi, o cia paskaicius suprantu anciuku, visciuku, zvirbliuku ir pingviniuku. Kazko nesupratau turbut...
Labai aciu visoms uz atsakymus , mes bandysim irgi nuo rudenelio...Vakar buvom nueje pasivaikcioti i darzeli, ir kaip tik vaikai buvo lauke, tai toks pyplys kaip mano buvo tik vienas, stovi vargsas uz medzio pasislepes, tai paskui vaikai isikabino ir ejo pasivaiksciot.Ten turbut tokiu pusantru metuku labai nedaug
Nu matei....išaugom matyt iš lopšelio ir pamiršom kokią grupę lankėm.Tai toji grupė apie kurią aš čia šnekėjau - Viščiukų berods.....Net gėda kiekvieną dieną praeinu pro tą grupę...nu šiandien pasižiūrėsiu
QUOTE(Lotavita @ 2006 06 07, 05:58) Nu nežinau ką parašyti Darželis Auklėtojos Direktorė darželio Na ir maniskis eis i sita darzeli tikiuosi kad ir jam patiks
Mus irgi priėmė!
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 13, 17:00) Na ir maniskis eis i sita darzeli tikiuosi kad ir jam patiks Puiki_mamyte, o kada taviškis gimęs, į kokią grupę eisit? QUOTE(Egliukas @ 2006 06 15, 03:27) Maniskis gimes rugojuti 2004, jam bus va uz pus antro menesio 2 metukai.... bet man lyg minejo mama kad jis eis su truputeli didesniais vaikuciais, as dar pati nezinau nei grupes nieko, nes mes ne lietuvoj gyvenam Matai taviskis gimes liepa ir jau eis i ne lopseline grupe, vat man mama irgi sake kad maniskis eis su didesniais tai vadinasi nuo 2-3 metu vaikuciais.... Tiesa as labai atsiprasau tikriausiai klaidinanciai parasiau lopseli, as turejau omeny lopseli-darzeli. o grupes net nezinau tai todel ir surasiau taip "mandriai"
Užrašiau savo dukrytę į šį lopšiuką nuo kitų metų rugsėjo. Direktorė labai maloni pasirodė, darželio aplinka labai gražiai sutvarkyta. Dar direktorė minėjo, kad dabar yra dvi lopšelio grupės, bet planuoja daryti tris. Taip kad vietų tikrai bus
MAno sūnus lankė lopšelio Viščiukų grupę. Auklėtoja Birutė tikrai
Mes irgi i si darzeli nuo rudenelio uzsirase. Bandysim, ziuresim, kaip seksis... Uzrasyta dukryte i Vyturiuku grupe, tik as isivaizdavau, kad cia lopselinukai
O aukletoja pas mus Ausra bus - gal teko girdet kokiu atsiliepimu apie ja? suzinojau kad mano mazaji kels jau i darzelio grupe QUOTE(IngaKate @ 2006 08 06, 00:56) Mes siandien susipazinom us aukletoja Birute O vaikuciai kurie ja jau lanko irgi visi tokie fainuoliukai mazuliukai
Labukas
Tikimės ir mes greitai keliauti į šį lopšelį-darželį, lygtai į Vyturiukų grupę. Taip įdomu daugiau apie ją sužinoti QUOTE(*Migla* @ 2006 09 05, 16:21) Labukas Tikimės ir mes greitai keliauti į šį lopšelį-darželį, lygtai į Vyturiukų grupę. Taip įdomu daugiau apie ją sužinoti kaip suprantu tai Vyturiuku grupe priklauso lopsiukui
Rošiuosi ir aš leist savo mažylį į volungelę.Kiiek girdejau tai lyg ir nieko.Tik jaukumo trūksta......
labas
*Migla*ar jau leidi Aurimeli i lopsiuka? o mes sekmingai einame jau i darzeli ir viskas labai gerai, su noru pasilieka QUOTE(Vijula @ 2006 10 23, 13:46) *Migla*ar jau leidi Aurimeli i lopsiuka? o mes sekmingai einame jau i darzeli ir viskas labai gerai, su noru pasilieka Aurimukas nuo rugsėjo vidurio eina į Vyturiukų grupę kartu su Neringute ir Andrėja Smagu, kad tavo mažiui daržely patinka QUOTE(*Migla* @ 2006 10 25, 14:06) Aurimukas nuo rugsėjo vidurio eina į Vyturiukų grupę kartu su Neringute ir Andrėja Smagu, kad tavo mažiui daržely patinka lankom Gandriuku grupe
Sveikos Mamytės
Gal galėtumėt papasakoti ką nors apie šį darželį? Gal kurios mamytės sūnelis ar dukrytė lanko? Ar kokių žinbių iš draugų ar pažystamų turit? Būčiau labai dėkinga. Labai noriu savo mažyli vesti i šį darželį-lopšelį, bet turiu problemėlę.Mano mažius pats nevalgo.Kai duodu į rankas šaukstą ar šakutę, jis viską daužo, žaidžia, bet valgyt pats nenori.Kai neleidžiu žaisti, pasiunta, spiegia ir tiek.Nežinau nei ką daryti.Ant puodo taip pat nesėda, o ir miegas sudėtingas variantas.Užmiega tik supamas. Ar turite tokios patirties mamytės??????????????isai nebežinau ką daryti.Auklėm darželyje bus su juo vargas, o man širdies skausmas.Gal ką galite patarti???????????????????????????????????????????????????????HELP O, kad namie auklę samdyti negaliu tokios rast.Visos arba užimtos, arba visai nėra
Sveikos mamytės
nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę, gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį. QUOTE(Valentinka @ 2007 06 25, 18:21) Sveikos mamytės nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę, gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį. Mes lankom si darzeli visciuku grupe.Musu aukletoja Birute.Kolkas neturim jokiu nusiskundimu.Aukletoja svelni ir supratinga.Kaip bus toliau tik laikas parodis.
mes šį darž lankom nuo3m.viskas puiku,jei papuoli pas geras auklėtojas,o mes patyrėm ką reiškia kaita,o pati norėčiau pasidomėt dėl paruošiamos gr. nes eisimnuo rugsėjo į žvirbliukus,auklėtoja bronė -nerimą kelia,nes keista ji kažkaip
|