maniskiai irgi nuo rudens keliaus i si darzeli o i kokias grupes dar nezinau bus aisku rugpjucio gale. Vyresnelis irgi eis i paruosiamaja
Ir mūsų pipiras papildys šio lo[šelio vaikučių gretas nuo birželio
Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta
QUOTE(SDFVBN @ 2007 02 08, 17:52) Labai noriu savo mažyli vesti i šį darželį-lopšelį, bet turiu problemėlę.Mano mažius pats nevalgo.Kai duodu į rankas šaukstą ar šakutę, jis viską daužo, žaidžia, bet valgyt pats nenori.Kai neleidžiu žaisti, pasiunta, spiegia ir tiek.Nežinau nei ką daryti.Ant puodo taip pat nesėda, o ir miegas sudėtingas variantas.Užmiega tik supamas. Ar turite tokios patirties mamytės??????????????isai nebežinau ką daryti.Auklėm darželyje bus su juo vargas, o man širdies skausmas.Gal ką galite patarti???????????????????????????????????????????????????????HELP O, kad namie auklę samdyti negaliu tokios rast.Visos arba užimtos, arba visai nėra Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle QUOTE(Valentinka @ 2007 06 25, 19:21) nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę, gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį. Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja
Kai kalbėjau su darželio direktore ir klausiua, ką vaikutis turi ateidamas mokėti - mane nuramino, sakė per 1 mėnesį jis visko ten išmoksta: ir ant puoduko ir valgyti pats... Žodžiu, jos lūpom - ilgametė patirtis kalbėjo, todėl nesuabejojau
Na va, išaugom ir mes lopšiuką ir keliausim į darželį. Gaila skirtis su auklėtoja Elyte, o dar Vyturiukus dabar išskyrė
O gal kas lankėt Pelėdžiukų grupę? Mėnesį lankysime ją ir labai įdomu būtų sužinoti apie jos auklėtojas
Sveiki,
nuo rugsejo 11 d. ir musu paneles prieme i "Rudnosiuku" buri QUOTE(Tukiukas @ 2007 07 20, 09:05) Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja Papildyta: QUOTE(Tukiukas @ 2007 07 20, 09:05) Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja Labukas, mes jau 4-diena kaip lankom Vyturiuku grupe. Dar nelabai ka galiu is savo puses patarti ar papasakoti, bet man lyg ir nebloga ispudi paliko... Na bus matyt po kokiu 3 men, kaip ir kas ten vyksta. Isties labai pergyvenau artejant siam gyvenimo etapui,nes dukryte pirma ir vienintele... Bet tai isgyvena turbut visos... Auste ten jauciasi lyg ir neblogai tik grizusi namo su jauduliu pasakoja apie verkiancius draugus. O si ryt ir pati asarojo,nes kartu su mumis i darzeli atejo vaikutis, kuriam buvo baisiai liudna Tiesa dar nezinau aukletoju vardu
sveikos. mano vyresnis vaikas irgi ejo i Visciuku grupe, aukletoja Birute tikrai super, labai patiko. dabar tikriausiai jau skaitosi kad uzaugo, nes perkeltas i Peledziuku grupe, labai patinka viena aukletoja (vardo dar nezinau, bet tokia gana jauna). Bet nors ir kokios geros tos aukletojos buna, bet tas musu vaikas kaip jos sako gana jautrus tikriausiai, nes retas rytas apsieina be asaru.. tai kazkaip ir gaila to vaiko palikt ir t.t., bet aukletojos sako kad tik uzdarom atvede duris vaikas nusiramina ir viskas buna chiki
nu cia jau issiaiskinom kad ragiukai labai jau dideli auga gal...;/ reiks uzrasyt jau ir savo mazaja i eile (dar tik 3men.
Gal atsilieps mamos, leidžiančios savo mažiukus lopšelį Volungėlėje. Ar ilgai laukėte, kol atsirado vieta?
sveiki. noretumem pradeti lankyti volungeles lopseli darzeli. girdejom neblogus atsiliepimus.
QUOTE(tito mama @ 2007 09 23, 12:28) sveiki. noretumem pradeti lankyti volungeles lopseli darzeli. girdejom neblogus atsiliepimus. As kazkaip pergyvenau labai, bet visgi viskas priklauso nuo auletojos ir kaip ji su vaikais uzsiema, maniskis ejo i Visciuku grupe pas aukletoja Birute ir padejeja Jadvyga, nu super tiesiog, vaikas 2 dienas kazka pamurmejo ir tiek ziniu, ejo su tokiu noru kad budavos 6.30AM stovi lovytej ir sako einam i darzeli Tiesa pas mus buvo dienu kaip ateidavo pavaduoti Elyte tokia kudute moteriske, maniskis ja pamates tiesiog isterikuodavo kaip ji jam nepatiko, nors man asmeniskai taip pat kazkokia idomi ji..... budavos daznai uzeinu pasiimti vaiko kai niekas nieko nemato, tai sedi viena lapnoja, o vaikai kiti nemoka nei sauksto laikyti patys sedi vargsiukai... ta tik komanduoja valgyk imk saukst valgyk o pati kad punta punta, man tas nepatiko ..... ko negaliu pasakyti apie Birute, ji budavos atsises prie vaiko pamaitins jei kuris pats nemoka, kazkaip jinai prisnekindavo juos graziai svelniai ir t.t.t. net vedeja pati pasake kad tai viena is geriausiu aukletoju darzelyje lopselinuku grupese QUOTE(*Migla* @ 2007 08 06, 22:58) Na va, išaugom ir mes lopšiuką ir keliausim į darželį. Gaila skirtis su auklėtoja Elyte, o dar Vyturiukus dabar išskyrė O gal kas lankėt Pelėdžiukų grupę? Mėnesį lankysime ją ir labai įdomu būtų sužinoti apie jos auklėtojas na ar pavyko pakliūt pas pelėdžiukus,jei taip pavydžiu,manoji paruošiamukuose vis ašaroja kad į pelėdžiukus nori grįžt,na ten auklėtojos
visos ramios, jau vaikuciai apsiprato
sveikos.as norejau paklaust o jei man staiga va reik lopselio ar imanoma kazkaip susitart kad priimtu vaikiuka. ka ten reik nest ?turbut neutektu kokiu sldainiu ir pan.... gal galit pasidalint savo patirtim ir ziniomis .dekui
QUOTE(BABY @ 2007 10 28, 12:36) sveikos.as norejau paklaust o jei man staiga va reik lopselio ar imanoma kazkaip susitart kad priimtu vaikiuka. ka ten reik nest ?turbut neutektu kokiu sldainiu ir pan.... gal galit pasidalint savo patirtim ir ziniomis .dekui Jei vietos nera, tai tu nors aukso kruva nesk - nepriims. Jei vietos tures, manau tikrai susitarsi, nes direktore labai supratinga.
na mums buvo taip, uzsirasem, kaip tik pasigimdziau
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 02, 16:15) Taip, "rezervinių" vietų ir aš galvoju, kad yra. O šiaip mamytės, kodėl jūs nedrįstat tiesiai šviesiai paklausti, "kokia kaina" tos rezervinės vietos Ir jokios gėdos tame nematau, o ir tie žmpnės, kurie ima pakišas, mielai pasisako savo "kainą", kad negautų per mažai
Sveikos, mamytes
gal kuri zinot, kaip ten su ta rudnosiuku mokyklele? kaip ten priemimo tvarka? ar is kart priima ar grupes sudarinejamos kelis kartus per metus ar kaip? kaina kiek supratau 75lt/men?
Sveikos, mamos,
Gal yra vedanciu savo vaikus i "Anciuku" grupe? Mano sunus ja lanko, bet as nepatenkinta. Tiesiog noreciau pakalbet su kitom,nes darzelyje kazkaip nieko nepagaunu QUOTE(Bakardi @ 2007 11 03, 01:56) O šiaip mamytės, kodėl jūs nedrįstat tiesiai šviesiai paklausti, "kokia kaina" tos rezervinės vietos Im stau ir pasakys
Mano vaikas šiais metais baigė Gulbiukų grupę, ten per tuos keletą metų keitesi auklėtojos, tačiau pagrindinė Loreta buvo visus tuos metus. Ji
Kadangi mano vaikas eidavo į darželį ir vasara, tai teko susidurti ir su kitų grupių auklytėmis, galiu pasakyti, kad nemažai jų ten tikros šaunuolės QUOTE(BABY @ 2007 10 28, 12:36) sveikos.as norejau paklaust o jei man staiga va reik lopselio ar imanoma kazkaip susitart kad priimtu vaikiuka. ka ten reik nest ?turbut neutektu kokiu sldainiu ir pan.... gal galit pasidalint savo patirtim ir ziniomis .dekui na mes tai niekam jokiu kysiu nedavem. o uzrirasem 5 men, ir darzelin jau keliavom nuo rugsejo, nors galejom ir nuo rugpjucio, bet nejom del to, kad tada buvo vasara, butu dirbe kitos aukletojos, kurios po menesio butu pasikeite. QUOTE(bestija @ 2007 11 04, 17:08) Sveikos, mamos, Gal yra vedanciu savo vaikus i "Anciuku" grupe? Mano sunus ja lanko, bet as nepatenkinta. Tiesiog noreciau pakalbet su kitom,nes darzelyje kazkaip nieko nepagaunu "Ančiukų"? tai ji lopšiuko ar darželio grupė? Papildyta: QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 02, 16:15) dėl "rezervinių" vietų, tai jei nėra lovytės vaikui miegoti, tai iš kur gali būti ta rezervinė vieta, ir taip viena lopšio grupė perpildyta, nes mus nors dar priklausėm pagal amžių ir lopšeliniams, bet iškėlė į darželį, tai tik nebent tokiu budu atsiranda ta rezervinė vieta dėl "rezervinių" vietų, tai jei nėra lovytės vaikui miegoti, tai iš kur gali būti ta rezervinė vieta, ir taip viena lopšio grupė perpildyta, nes mus nors dar priklausėm pagal amžių ir lopšeliniams, bet iškėlė į darželį, tai tik nebent tokiu budu atsiranda ta rezervinė vieta [/quote] Lopšelyje gali būti max. 15 vaikų. Ir tai yra daug
Lopšelinukų mamytės, pasidalinkit patirtim, kaip ten su priežiūra, ligom... Ar dažnai serga vaikučiai? Ką valgo lopšelį lankantys mažiukai?
[quote=Vijula,2007 11 20, 01:28]
"Ančiukų"? tai ji lopšiuko ar darželio grupė? Papildyta: Ančiukai - darzelio grupe.
Sveiki. Ka zinote apie pingviniuku ir geniuku grupes? kaip ten aukletojos? kaip jum darzelio maistas? mano vaikui nelabai jis patinka. o kaip jusu? kiek domejausi valgiarastis "neidomus" vis tas pats per tapati. ar jus to nepastebejote?
mes siand irgi uzsiregistravome i volungele darzzeli, zadam nuo rugsejo jau keliauti, bus mums nepilnai 3 metukai, girdejau yra kazkokia rudnosiuko mokyklele kazin nuo keliu metu priima vaikucius ir kiek laiko trunka pamokeles??
pradejom mes lankyti ir nesekmingai, dvi dienas pabuvom, po to sirgom 2 savaites, kai pasveikom vel tris dienas palankem ir ligonineje atsidurem
Papildyta: tai va ,kad rudnosiukams mes per mazi,priima nuo 2 metuku, pamokeles trunka 3 kartus savaitei po 2 val., kiek zinau mokestis menesiui 75lt. kiek zinau ten eiles, reikia uzsirasyti QUOTE(godule @ 2007 10 07, 03:19) na ar pavyko pakliūt pas pelėdžiukus,jei taip pavydžiu,manoji paruošiamukuose vis ašaroja kad į pelėdžiukus nori grįžt,na ten auklėtojos Pabuvom mėnesį pelėdžiukuose ir perėjom į gulbiukus. Tiesą sakant net nespėjau susipažint su auklėtojom QUOTE(trešnė @ 2007 11 06, 09:32) Mano vaikas šiais metais baigė Gulbiukų grupę, ten per tuos keletą metų keitesi auklėtojos, tačiau pagrindinė Loreta buvo visus tuos metus. Ji Kadangi mano vaikas eidavo į darželį ir vasara, tai teko susidurti ir su kitų grupių auklytėmis, galiu pasakyti, kad nemažai jų ten tikros šaunuolės Maniškis dabar lanko Gulbiukų grupę QUOTE(Bakardi @ 2007 11 24, 22:24) Lopšelinukų mamytės, pasidalinkit patirtim, kaip ten su priežiūra, ligom... Ar dažnai serga vaikučiai? Ką valgo lopšelį lankantys mažiukai? QUOTE(ritmetelis @ 2007 12 08, 13:50) pradejom mes lankyti ir nesekmingai, dvi dienas pabuvom, po to sirgom 2 savaites, kai pasveikom vel tris dienas palankem ir ligonineje atsidurem Papildyta: tai va ,kad rudnosiukams mes per mazi,priima nuo 2 metuku, pamokeles trunka 3 kartus savaitei po 2 val., kiek zinau mokestis menesiui 75lt. kiek zinau ten eiles, reikia uzsirasyti Mes lankome Vyturiukų grupę, sergam sergam ir sergam Šiandien pakalbėjau su kitom dviem mamom iš grupės, jų vaikučiai taip pat serga kaip ir mano dukrytė, pati auklėtoja prasitarė kad vedami sergantys vaikai, dėl to ir apkrečia kitus Vienu žodžiu kol kas kas apie darželį nieko gero pasakyti negaliu QUOTE(Valentinka @ 2007 12 11, 22:24) Mes lankome Vyturiukų grupę, sergam sergam ir sergam Šiandien pakalbėjau su kitom dviem mamom iš grupės, jų vaikučiai taip pat serga kaip ir mano dukrytė, pati auklėtoja prasitarė kad vedami sergantys vaikai, dėl to ir apkrečia kitus Vienu žodžiu kol kas kas apie darželį nieko gero pasakyti negaliu O kuo darželis kaltas, jeigu TEVAI sergančius vaikus veda? QUOTE(tito mama @ 2007 11 26, 20:55) kaip jum darzelio maistas? mano vaikui nelabai jis patinka. o kaip jusu? kiek domejausi valgiarastis "neidomus" vis tas pats per tapati. ar jus to nepastebejote? Einam i sita darzeli tik todel,kad netoli namu... QUOTE(mercedes @ 2007 12 12, 15:59) Einam i sita darzeli tik todel,kad netoli namu... Maniškė iš daržo irgi alkana pareina, pirmi žodžiai įėjus į namus būna - GERTI ir NIAM NIAM Gerti tai įtariu dėl pampersų kietimo neduoda, kad mažiau keisti reikėtų, bet va kad alkana
Valentinka, matau kad ir tavo dukryte jau eina i darzeli
O kiek pas jus grupeje vaiku buna? Ar bus koks naujametinis karnavalas? QUOTE(Ugile @ 2007 12 18, 15:22) Valentinka, matau kad ir tavo dukryte jau eina i darzeli O kiek pas jus grupeje vaiku buna? Ar bus koks naujametinis karnavalas? labukas Aha, ryt 10 val eglute pas mus O vaikų tai nesuprasi, anksti ryte tai vyras veža, aš nebent pasiimu, tai kai atvažiuoju jau mažai būna QUOTE(mercedes @ 2007 12 12, 15:59) Einam i sita darzeli tik todel,kad netoli namu... O kokio kitokio maisto noretumete uz 4 lt 85 centus? Juk tiek mokame uz diena. Savovaldybe kainu nekelia, nes nenori buti bloga o kuo darzelis kaltas jei tenka visa diena pamaitinti vaika uz 4 lt? QUOTE(Valentinka @ 2007 12 18, 10:40) Maniškė iš daržo irgi alkana pareina, pirmi žodžiai įėjus į namus būna - GERTI ir NIAM NIAM Gerti tai įtariu dėl pampersų kietimo neduoda, kad mažiau keisti reikėtų, bet va kad alkana Tai kad mamos atveda su po nakties nepakeistais pampersais, pati mačiau kai mama atvedė su sprogstančiu ir auklėtoja prie manęs keitė. O kad pampersus pakeistų auklėtoja tai reikia kad jų butų ir pakeis Papildyta: QUOTE(taudre @ 2007 12 21, 00:08) O kokio kitokio maisto noretumete uz 4 lt 85 centus? Juk tiek mokame uz diena. Savovaldybe kainu nekelia, nes nenori buti bloga o kuo darzelis kaltas jei tenka visa diena pamaitinti vaika uz 4 lt? Normalus tas maistas. QUOTE(mercedes @ 2007 12 12, 15:59) Einam i sita darzeli tik todel,kad netoli namu... kiek teko bendrauti. QUOTE(ievad @ 2008 01 03, 21:51) kiek teko bendrauti. Del aplinkos tai isdrysciau papriestarauti.Vietos daug,bet paaugliai darzelio teritorijoje pakankamai pridergia.Aukletojos nekarta skundesi,kad randa smelio dezese svirkstu ir visokio kitokio "gerio".Pernai buvo siulymas sutvarkyti bent vartus,nors tai nelabai ka pakeistu. QUOTE(mercedes @ 2008 01 03, 22:15) Del aplinkos tai isdrysciau papriestarauti.Vietos daug,bet paaugliai darzelio teritorijoje pakankamai pridergia.Aukletojos nekarta skundesi,kad randa smelio dezese svirkstu ir visokio kitokio "gerio".Pernai buvo siulymas sutvarkyti bent vartus,nors tai nelabai ka pakeistu. Nuo paauglių ir kitų piktadarių tai nei vartai nei spynos neapsaugos, jau tokia ta mūsų visuomenė. Papildyta: QUOTE(ievad @ 2008 01 04, 19:38) Nuo paauglių ir kitų piktadarių tai nei vartai nei spynos neapsaugos, jau tokia ta mūsų visuomenė. O dėl švirkštų tai paleista antis QUOTE(mercedes @ 2008 01 03, 22:15) Del aplinkos tai isdrysciau papriestarauti.Vietos daug,bet paaugliai darzelio teritorijoje pakankamai pridergia.Aukletojos nekarta skundesi,kad randa smelio dezese svirkstu ir visokio kitokio "gerio".Pernai buvo siulymas sutvarkyti bent vartus,nors tai nelabai ka pakeistu. Beje, neapsaugota teritorija - tai visų darželių problema
Gal galit kaska pappasakoti apie rudnosiuku ir geniuku grupes ,aciu labai lauksiu info
QUOTE(Emile569 @ 2008 01 15, 19:19) Rudnosiukas tai privati mokyklėlė, nuomojasi tik patalpas, mokestis apie 80lt su vaikai padirba kelias valandas i savaitę kelis kartus. O geniukai tai darželio grupė. Rudnosiukas ir darželio grupės du skirtingi dalykai. |