Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lopšelis- darželis " Volungėlė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Violetaj
maniskiai irgi nuo rudens keliaus i si darzeli o i kokias grupes dar nezinau bus aisku rugpjucio gale. Vyresnelis irgi eis i paruosiamaja ax.gif
Fenomenali
Ir mūsų pipiras papildys šio lo[šelio vaikučių gretas nuo birželio thumbup.gif Nors dabar darželyje vyksta remontas, tačiau kol kas viskas jame atrodo fainiai biggrin.gif
Tukiukas
Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta smile.gif O dabar jau paaugo, ir nuo rudens keliausim jau i darzeli.

QUOTE(SDFVBN @ 2007 02 08, 17:52)
Labai noriu savo mažyli vesti i šį darželį-lopšelį, bet turiu problemėlę.Mano mažius pats nevalgo.Kai duodu į rankas šaukstą ar šakutę, jis viską daužo, žaidžia, bet valgyt pats nenori.Kai neleidžiu žaisti, pasiunta, spiegia ir tiek.Nežinau nei ką daryti.Ant puodo taip pat nesėda, o ir miegas sudėtingas variantas.Užmiega tik supamas.
Ar turite tokios patirties mamytės??????????????isai nebežinau ką daryti.Auklėm darželyje bus su juo vargas, o man širdies skausmas.Gal ką galite patarti???????????????????????????????????????????????????????HELP blush2.gif Bijau, kad vaikas alkanas bus darželyje, o auklytėm didžiulė bėda.
O, kad namie auklę samdyti negaliu tokios rast.Visos arba užimtos, arba visai nėra
*

Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks mirksiukas.gif
As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko biggrin.gif Tiesa, ilgokai i darzeli vaiksciojo su pampersais, bet kai aukletoja pasiule pabandyt eit be ju - ismoko puoduku naudotis per kelias dienas biggrin.gif (nors namie puodukas buvo didziausias priesas ax.gif )
Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle rolleyes.gif

QUOTE(Valentinka @ 2007 06 25, 19:21)
nuo rugsėjo pradėsim lankyti lopšelinukų grupę pas Elytę,  gal kas galite pakomentuoti aukletoją, darželį.  4u.gif labai smalsu išgirsti kuo daugiau atsiliepimų  ax.gif
*

Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja thumbup.gif Labai svelni, labai rupinasi visais vaikuciais. Tik va kita sitos grupes aukletoja Rasa siek tiek atmestiniau i darba ziuri, bet siaip viskas gerai mirksiukas.gif
Fenomenali
Kai kalbėjau su darželio direktore ir klausiua, ką vaikutis turi ateidamas mokėti - mane nuramino, sakė per 1 mėnesį jis visko ten išmoksta: ir ant puoduko ir valgyti pats... Žodžiu, jos lūpom - ilgametė patirtis kalbėjo, todėl nesuabejojau mirksiukas.gif
*Migla*
Na va, išaugom ir mes lopšiuką ir keliausim į darželį. Gaila skirtis su auklėtoja Elyte, o dar Vyturiukus dabar išskyrė verysad.gif.
O gal kas lankėt Pelėdžiukų grupę? Mėnesį lankysime ją ir labai įdomu būtų sužinoti apie jos auklėtojas ax.gif. Panašu, kad gali tekti joje ir likti unsure.gif, nors lyg tai nuo rugsėjo turėtume lankyti Gulbiukus...
egluzei
Sveiki,
nuo rugsejo 11 d. ir musu paneles prieme i "Rudnosiuku" buri thumbup.gif Labai dziaugiames ir laukiame smile.gif
AISIUKAS
QUOTE(Tukiukas @ 2007 07 20, 09:05)
Mano dukyte jau nuo rugsejo lanko si lopseli - esu tikrai patenkinta smile.gif O dabar jau paaugo, ir nuo rudens keliausim jau i darzeli.
Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks  mirksiukas.gif
As savo dukryte leidau nuo 1.5 metuku - ji dar nelabai drasiai vaiksciojo (pvz. laiptais sunkiai nulipdavo), nemokejo pati pavalgyt - tik pazaisdavo, i puoduka irgi kreivai ziurejo... Ir gana greitai viska ismoko biggrin.gif Tiesa, ilgokai i darzeli vaiksciojo su pampersais, bet kai aukletoja pasiule pabandyt eit be ju - ismoko puoduku naudotis per kelias dienas biggrin.gif (nors namie puodukas buvo didziausias priesas ax.gif )
Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle  rolleyes.gif
Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja  thumbup.gif Labai svelni, labai rupinasi visais vaikuciais. Tik va kita sitos grupes aukletoja Rasa siek tiek atmestiniau i darba ziuri, bet siaip viskas gerai  mirksiukas.gif
*

Papildyta:
QUOTE(Tukiukas @ 2007 07 20, 09:05)
Pabandyk pasisneketi su aukletojom bei direktore - bet as manau, kad tavo mazylis visko ismoks  mirksiukas.gif
Ir tikrai dziaugiuosi, kad vaika leidau i darzeli taip anksti. Grazu ziuret, kiek ji ten ismoko - nepalyginsi su aukle  rolleyes.gif
Mano dukryte eina pas Elyte - si aukletoja  thumbup.gif Labai svelni, labai rupinasi visais vaikuciais. Tik va kita sitos grupes aukletoja Rasa siek tiek atmestiniau i darba ziuri, bet siaip viskas gerai  mirksiukas.gif
*

Labukas, mes jau 4-diena kaip lankom Vyturiuku grupe. Dar nelabai ka galiu is savo puses patarti ar papasakoti, bet man lyg ir nebloga ispudi paliko... Na bus matyt po kokiu 3 men, kaip ir kas ten vyksta. Isties labai pergyvenau artejant siam gyvenimo etapui,nes dukryte pirma ir vienintele... Bet tai isgyvena turbut visos...
Auste ten jauciasi lyg ir neblogai tik grizusi namo su jauduliu pasakoja apie verkiancius draugus. O si ryt ir pati asarojo,nes kartu su mumis i darzeli atejo vaikutis, kuriam buvo baisiai liudna verysad.gif ,Tai ir manoji pravirko, bet po kokios valandos sulaukiau sms is aukletojos: Austute rami ir zaidzia... Tai buvo be galo nuostabu ir malonu...
Tiesa dar nezinau aukletoju vardu tongue.gif bet kaip nors gal... biggrin.gif Sekmes visoms besiruosiancioms siam reikaliukui... juk visi tai isgyvena...
Ramunia
sveikos. mano vyresnis vaikas irgi ejo i Visciuku grupe, aukletoja Birute tikrai super, labai patiko. dabar tikriausiai jau skaitosi kad uzaugo, nes perkeltas i Peledziuku grupe, labai patinka viena aukletoja (vardo dar nezinau, bet tokia gana jauna). Bet nors ir kokios geros tos aukletojos buna, bet tas musu vaikas kaip jos sako gana jautrus tikriausiai, nes retas rytas apsieina be asaru.. tai kazkaip ir gaila to vaiko palikt ir t.t., bet aukletojos sako kad tik uzdarom atvede duris vaikas nusiramina ir viskas buna chiki wink.gif

nu cia jau issiaiskinom kad ragiukai labai jau dideli auga gal...;/

reiks uzrasyt jau ir savo mazaja i eile (dar tik 3men. wink.gif)
Adatuke
Gal atsilieps mamos, leidžiančios savo mažiukus lopšelį Volungėlėje. Ar ilgai laukėte, kol atsirado vieta?
*PM*
QUOTE(Adatuke @ 2007 09 03, 01:40)
Gal atsilieps mamos, leidžiančios savo mažiukus lopšelį Volungėlėje. Ar ilgai laukėte, kol atsirado vieta?
*

Labai norint vietu ten laisvu visada atsiranda tongue.gif 4u.gif
Fenomenali
QUOTE(Adatuke @ 2007 09 03, 09:40)
*

Mes nuo bir-elio žygiuosim, o užrašiau šių metų liepos mėnesį. Tai kai užrašinėjau, tai kietiems metams dar vietų buvo ax.gif
tito mama
sveiki. noretumem pradeti lankyti volungeles lopseli darzeli. girdejom neblogus atsiliepimus. biggrin.gif ka galetumet pasakyti apie geniuku ir pingviniuku gr.? ir ju aukletojas? beje kaip ten maistas? smile.gif
*PM*
QUOTE(tito mama @ 2007 09 23, 12:28)
sveiki. noretumem pradeti lankyti volungeles lopseli darzeli. girdejom neblogus atsiliepimus. biggrin.gif ka galetumet pasakyti apie geniuku ir pingviniuku gr.? ir ju aukletojas? beje kaip ten maistas? smile.gif
*

As kazkaip pergyvenau labai, bet visgi viskas priklauso nuo auletojos ir kaip ji su vaikais uzsiema, maniskis ejo i Visciuku grupe pas aukletoja Birute ir padejeja Jadvyga, nu super tiesiog, vaikas 2 dienas kazka pamurmejo ir tiek ziniu, ejo su tokiu noru kad budavos 6.30AM stovi lovytej ir sako einam i darzeli blink.gif doh.gif vadinasi jam buvo gera, maistas irgi visai neblogas man bent jau pasirode, ivaroves ten yra, uzsiemimu pilna, kiekviena diena vis kazka daro piesia,lipdo, vis rasdavau ivairiausiu darbeliu prideda, kai ateidavau jo pasiimti... man super... maniskis du gaidelius dainavo po 2 savaiciu thumbup.gif 4u.gif

Tiesa pas mus buvo dienu kaip ateidavo pavaduoti Elyte tokia kudute moteriske, maniskis ja pamates tiesiog isterikuodavo kaip ji jam nepatiko, nors man asmeniskai taip pat kazkokia idomi ji..... budavos daznai uzeinu pasiimti vaiko kai niekas nieko nemato, tai sedi viena lapnoja, o vaikai kiti nemoka nei sauksto laikyti patys sedi vargsiukai... ta tik komanduoja valgyk imk saukst valgyk o pati kad punta punta, man tas nepatiko ..... ko negaliu pasakyti apie Birute, ji budavos atsises prie vaiko pamaitins jei kuris pats nemoka, kazkaip jinai prisnekindavo juos graziai svelniai ir t.t.t. net vedeja pati pasake kad tai viena is geriausiu aukletoju darzelyje lopselinuku grupese 4u.gif
godule
QUOTE(*Migla* @ 2007 08 06, 22:58)
Na va, išaugom ir mes lopšiuką ir keliausim į darželį. Gaila skirtis su auklėtoja Elyte, o dar Vyturiukus dabar išskyrė  verysad.gif.
  O gal kas lankėt Pelėdžiukų grupę? Mėnesį lankysime ją ir labai įdomu būtų sužinoti apie jos auklėtojas ax.gif. Panašu, kad gali tekti joje ir likti unsure.gif, nors lyg tai nuo rugsėjo turėtume lankyti Gulbiukus...
*

na ar pavyko pakliūt pas pelėdžiukus,jei taip pavydžiu,manoji paruošiamukuose vis ašaroja kad į pelėdžiukus nori grįžt,na ten auklėtojos thumbup.gif o jau Daiva -tai kažkas nerealaus,norėčiau ,kad tokie pedagogai mano mergytę visą laiką lydėtų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ritmetelis
visos ramios, jau vaikuciai apsiprato ax.gif , o mes tik dabar i lopseli keliausim, nuo lapkricio 5d. apie visciukus supratau, kad aukletoja thumbup.gif , o kitos grupes kokia aukletoja? kazkaip nepasidomejau i kokia mus grupe ves blush2.gif
BABY
sveikos.as norejau paklaust o jei man staiga va reik lopselio ar imanoma kazkaip susitart kad priimtu vaikiuka. ka ten reik nest ?turbut neutektu kokiu sldainiu ir pan.... gal galit pasidalint savo patirtim ir ziniomis .dekui
Pastaba
QUOTE(BABY @ 2007 10 28, 12:36)
sveikos.as norejau paklaust o jei man staiga va reik lopselio ar imanoma kazkaip susitart kad priimtu vaikiuka. ka ten reik nest  ?turbut neutektu kokiu sldainiu ir pan.... gal galit pasidalint savo patirtim ir ziniomis .dekui
*

Jei vietos nera, tai tu nors aukso kruva nesk - nepriims. Jei vietos tures, manau tikrai susitarsi, nes direktore labai supratinga.
ritmetelis
na mums buvo taip, uzsirasem, kaip tik pasigimdziau ax.gif , bet sumaisiau menesius ir laiku nenuvykau i darzeli blush2.gif , tai mus isbrauke is sarasu g.gif. tad liepe po poros savaiciu paskambinti, paskambinau, sako tvarkoj, eikit sveikata tikrintis smile.gif . uztrukom apie 3 savaites, kol per gydytojus perejom ax.gif . nunesem popieriukus ir va nuo lapkricio 5d. eisim i lopseli thumbup.gif
*PM*
QUOTE(Lija @ 2007 10 28, 11:58)
Jei vietos nera, tai tu nors aukso kruva nesk - nepriims. Jei vietos tures, manau tikrai susitarsi, nes direktore labai supratinga.
*

Visada jos turi tokiu "rezerviniu" vietu, tokiem extra atvejams, tik jos tikrai ne pigiai atsieina mirksiukas.gif
Fenomenali
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 02, 16:15)
Visada jos turi tokiu "rezerviniu" vietu, tokiem extra atvejams, tik jos tikrai ne pigiai atsieina  mirksiukas.gif
*

Taip, "rezervinių" vietų ir aš galvoju, kad yra.

O šiaip mamytės, kodėl jūs nedrįstat tiesiai šviesiai paklausti, "kokia kaina" tos rezervinės vietos smile.gif Aš visur kur einu, jei reikia kyšiuką duoti, tiesiai ir paklausiu, tada jokių susipratimų nebūna, gauna tiek kiek paprašo biggrin.gif Ir visuose dalykuose taip, čia ne tik apie darželius kalbu... Apie visas įstaigas be išimčių rolleyes.gif
Ir jokios gėdos tame nematau, o ir tie žmpnės, kurie ima pakišas, mielai pasisako savo "kainą", kad negautų per mažai hihihi.gif
@...DILAILA...@
Sveikos, mamytes smile.gif
gal kuri zinot, kaip ten su ta rudnosiuku mokyklele? kaip ten priemimo tvarka? ar is kart priima ar grupes sudarinejamos kelis kartus per metus ar kaip? kaina kiek supratau 75lt/men? g.gif
bestija
Sveikos, mamos,

Gal yra vedanciu savo vaikus i "Anciuku" grupe? Mano sunus ja lanko, bet as nepatenkinta. Tiesiog noreciau pakalbet su kitom,nes darzelyje kazkaip nieko nepagaunu smile.gif
*PM*
QUOTE(Bakardi @ 2007 11 03, 01:56)
O šiaip mamytės, kodėl jūs nedrįstat tiesiai šviesiai paklausti, "kokia kaina" tos rezervinės vietos  smile.gif  Aš visur kur einu, jei reikia kyšiuką duoti, tiesiai ir paklausiu, tada jokių susipratimų nebūna, gauna tiek kiek paprašo biggrin.gif 
*

Im stau ir pasakys biggrin.gif nebent jau visai isnaglejo doh.gif o siaip kiek duosi tiek ims, tik va kad per mazai nepaduotum tada gali ir vieta neatsirast biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
trešnė
Mano vaikas šiais metais baigė Gulbiukų grupę, ten per tuos keletą metų keitesi auklėtojos, tačiau pagrindinė Loreta buvo visus tuos metus. Ji thumbup.gif auklytė, labiausiai man ji patiko tuo, kad vaikai ja buvo labai patenkinti, priešingai nei tomis kitomis... paskutinius dvejus metus buvo auklėtojos Loreta ir Zina, tai Zina vaikams Labai nepatikdavo, pati nekarta buvau girdėjusi ja rėkiant ant vaikų, na žodžiu kaip ji pati vieną kartą save bandė teisinti, tuo, kad ją iš proto tie vaikai varo g.gif ir, kad pabandytume pačios su jais praleisti bent viena diena, tai ne taip rėktume ant jų g.gif ( na, bet butent todėl aš ir nedirbu vaikų darželyje o ką ji ten veikia... nesuvokiu)
Kadangi mano vaikas eidavo į darželį ir vasara, tai teko susidurti ir su kitų grupių auklytėmis, galiu pasakyti, kad nemažai jų ten tikros šaunuolės thumbup.gif
@...DILAILA...@

Sveikos, mamytes smile.gif
gal kuri zinot, kaip ten su ta rudnosiuku mokyklele? kaip ten priemimo tvarka? ar is kart priima ar grupes sudarinejamos kelis kartus per metus ar kaip? kaina kiek supratau 75lt/men? g.gif
*

[/quote]

g.gif schmoll.gif
Fenomenali
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 06, 03:15)
Im stau ir pasakys  biggrin.gif  nebent jau visai isnaglejo  doh.gif o siaip  kiek duosi tiek ims, tik va kad per mazai nepaduotum tada gali ir vieta neatsirast  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Nu, žinok ima ir pasako bigsmile.gif mirksiukas.gif Dėl to, kad per mažai nepaduotum, tai ir pasako hihihi.gif
Ingrida.
QUOTE(BABY @ 2007 10 28, 12:36)
sveikos.as norejau paklaust o jei man staiga va reik lopselio ar imanoma kazkaip susitart kad priimtu vaikiuka. ka ten reik nest  ?turbut neutektu kokiu sldainiu ir pan.... gal galit pasidalint savo patirtim ir ziniomis .dekui
*

na mes tai niekam jokiu kysiu nedavem. o uzrirasem 5 men, ir darzelin jau keliavom nuo rugsejo, nors galejom ir nuo rugpjucio, bet nejom del to, kad tada buvo vasara, butu dirbe kitos aukletojos, kurios po menesio butu pasikeite.
Vijula
QUOTE(bestija @ 2007 11 04, 17:08)
Sveikos, mamos,

Gal yra vedanciu savo vaikus i "Anciuku" grupe? Mano sunus ja lanko, bet as nepatenkinta. Tiesiog noreciau pakalbet su kitom,nes darzelyje kazkaip nieko nepagaunu smile.gif
*

"Ančiukų"? tai ji lopšiuko ar darželio grupė?
Papildyta:
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 02, 16:15)
Visada jos turi tokiu "rezerviniu" vietu, tokiem extra atvejams, tik jos tikrai ne pigiai atsieina  mirksiukas.gif
*

dėl "rezervinių" vietų, tai jei nėra lovytės vaikui miegoti, tai iš kur gali būti ta rezervinė vieta, ir taip viena lopšio grupė perpildyta, nes mus nors dar priklausėm pagal amžių ir lopšeliniams, bet iškėlė į darželį, tai tik nebent tokiu budu atsiranda ta rezervinė vieta g.gif
gvineja

dėl "rezervinių" vietų, tai jei nėra lovytės vaikui miegoti, tai iš kur gali būti ta rezervinė vieta, ir taip viena lopšio grupė perpildyta, nes mus nors dar priklausėm pagal amžių ir lopšeliniams, bet iškėlė į darželį, tai tik nebent tokiu budu atsiranda ta rezervinė vieta g.gif
*

[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Lopšelyje gali būti max. 15 vaikų. Ir tai yra daug doh.gif
Fenomenali
Lopšelinukų mamytės, pasidalinkit patirtim, kaip ten su priežiūra, ligom... Ar dažnai serga vaikučiai? Ką valgo lopšelį lankantys mažiukai?
bestija
[quote=Vijula,2007 11 20, 01:28]
"Ančiukų"? tai ji lopšiuko ar darželio grupė?
Papildyta:

Ančiukai - darzelio grupe.
tito mama
Sveiki. Ka zinote apie pingviniuku ir geniuku grupes? kaip ten aukletojos? kaip jum darzelio maistas? mano vaikui nelabai jis patinka. o kaip jusu? kiek domejausi valgiarastis "neidomus" vis tas pats per tapati. ar jus to nepastebejote? smile.gif newyear.gif ar jus pirksite dovanas savo vaikams nuo kaledu senelio is darzelio?
*Urtėja*
mes siand irgi uzsiregistravome i volungele darzzeli, zadam nuo rugsejo jau keliauti, bus mums nepilnai 3 metukai, girdejau yra kazkokia rudnosiuko mokyklele kazin nuo keliu metu priima vaikucius ir kiek laiko trunka pamokeles??
ritmetelis
pradejom mes lankyti ir nesekmingai, dvi dienas pabuvom, po to sirgom 2 savaites, kai pasveikom vel tris dienas palankem ir ligonineje atsidurem ax.gif ,dabar galvoju ar ne per anksti i ta lopseli isiruosem, gal vasareles reikejo palaukti g.gif
Papildyta:
tai va ,kad rudnosiukams mes per mazi,priima nuo 2 metuku, pamokeles trunka 3 kartus savaitei po 2 val., kiek zinau mokestis menesiui 75lt. kiek zinau ten eiles, reikia uzsirasyti ax.gif
*Migla*
QUOTE(godule @ 2007 10 07, 03:19)
na ar pavyko pakliūt pas pelėdžiukus,jei taip pavydžiu,manoji paruošiamukuose vis ašaroja kad į pelėdžiukus nori grįžt,na ten auklėtojos thumbup.gif o jau Daiva -tai kažkas nerealaus,norėčiau ,kad tokie pedagogai mano mergytę visą laiką lydėtų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Pabuvom mėnesį pelėdžiukuose ir perėjom į gulbiukus. Tiesą sakant net nespėjau susipažint su auklėtojom ax.gif.

QUOTE(trešnė @ 2007 11 06, 09:32)
Mano vaikas šiais metais baigė Gulbiukų grupę, ten per tuos keletą metų keitesi auklėtojos, tačiau pagrindinė Loreta buvo visus tuos metus. Ji  thumbup.gif  auklytė, labiausiai man ji patiko tuo, kad vaikai ja buvo labai patenkinti, priešingai nei tomis kitomis... paskutinius dvejus metus buvo auklėtojos Loreta ir Zina, tai Zina vaikams Labai nepatikdavo, pati nekarta buvau girdėjusi ja rėkiant ant vaikų, na žodžiu kaip ji pati vieną kartą save bandė teisinti, tuo, kad ją iš proto tie vaikai varo  g.gif ir, kad pabandytume pačios su jais praleisti bent viena diena, tai ne taip rėktume ant jų  g.gif ( na, bet butent todėl aš ir nedirbu vaikų darželyje o ką ji ten veikia... nesuvokiu)
Kadangi mano vaikas eidavo į darželį ir vasara, tai teko susidurti ir su kitų grupių auklytėmis, galiu pasakyti, kad nemažai jų ten tikros šaunuolės  thumbup.gif
*

Maniškis dabar lanko Gulbiukų grupę rolleyes.gif. Pats vaikas nieko blogo nėra sakęs - jam visur gerai tongue.gif. Auklėtoja Loreta man tikrai patinka, o apie Ziną kol kas kas nieko negaliu pasakyt - retai tenka su ja pabendrauti, o šiuo metu lyg tai ją pavaduoja kita g.gif.
Valentinka
QUOTE(Bakardi @ 2007 11 24, 22:24)
Lopšelinukų mamytės, pasidalinkit patirtim, kaip ten su priežiūra, ligom... Ar dažnai serga vaikučiai? Ką valgo lopšelį lankantys mažiukai?
*

QUOTE(ritmetelis @ 2007 12 08, 13:50)
pradejom mes lankyti ir nesekmingai, dvi dienas pabuvom, po to sirgom 2 savaites, kai pasveikom vel tris dienas palankem ir ligonineje atsidurem ax.gif ,dabar galvoju ar ne per anksti i ta lopseli isiruosem, gal vasareles reikejo palaukti g.gif
Papildyta:
tai va ,kad rudnosiukams mes per mazi,priima nuo 2 metuku, pamokeles trunka 3 kartus savaitei po 2 val., kiek zinau mokestis menesiui 75lt. kiek zinau ten eiles, reikia uzsirasyti ax.gif
*

Mes lankome Vyturiukų grupę, sergam sergam ir sergam unsure.gif Daugiausiai ištempėm 1,5 savaitės, o paprastai kelias dienas paeinam ir savaitę sergam verysad.gif jau buvo kilus mintis mesti tą darželį ir susirasti auklę, bet kol kas nerandam tinkamo žmogaus doh.gif
Šiandien pakalbėjau su kitom dviem mamom iš grupės, jų vaikučiai taip pat serga kaip ir mano dukrytė, pati auklėtoja prasitarė kad vedami sergantys vaikai, dėl to ir apkrečia kitus doh.gif

Vienu žodžiu kol kas kas apie darželį nieko gero pasakyti negaliu schmoll.gif Nors mano vaikas ten lieka labai noriai, išbučiuoja, ate ate padaro ir eina pati, jokių verkimų ar niurzgėjimų nera
gvineja
QUOTE(Valentinka @ 2007 12 11, 22:24)
Mes lankome Vyturiukų grupę, sergam sergam ir sergam  unsure.gif  Daugiausiai ištempėm 1,5 savaitės, o paprastai kelias dienas paeinam ir savaitę sergam  verysad.gif  jau buvo kilus mintis mesti tą darželį ir susirasti auklę, bet kol kas nerandam tinkamo žmogaus  doh.gif
Šiandien pakalbėjau su kitom dviem mamom iš grupės, jų vaikučiai taip pat serga kaip ir mano dukrytė, pati auklėtoja prasitarė kad vedami sergantys vaikai, dėl to ir apkrečia kitus  doh.gif

Vienu žodžiu kol kas kas apie darželį nieko gero pasakyti negaliu  schmoll.gif Nors mano vaikas ten lieka labai noriai, išbučiuoja, ate ate padaro ir eina pati, jokių verkimų ar niurzgėjimų nera
*

O kuo darželis kaltas, jeigu TEVAI sergančius vaikus veda? bigsmile.gif
mercedes
QUOTE(tito mama @ 2007 11 26, 20:55)
kaip jum darzelio maistas? mano vaikui nelabai jis patinka. o kaip jusu? kiek domejausi valgiarastis "neidomus" vis tas pats per tapati. ar jus to nepastebejote?  smile.gif  newyear.gif  ar jus pirksite dovanas savo vaikams nuo kaledu senelio is darzelio?
*

drinks_cheers.gif Mano manymu maistas tikrai prastas,dukra namo gryzusi visada praso valgyti.Pries dvi savaites pietums kasko primaitino,puse grupes veme doh.gif Dukra pastoviai skundziasi,kad jai pilvuka skauda,tai vedziau echoskopija daryti.Nieko nerado,bet sake,kad labai daug oro zarnyne.Kaip nebus,jeigu sriubos dazniausiai pupeliu,zirniu ir raugintu kopustu.Idomu,koks kituose darzeliuose meniu?
Einam i sita darzeli tik todel,kad netoli namu...
Valentinka
QUOTE(mercedes @ 2007 12 12, 15:59)
drinks_cheers.gif Mano manymu maistas tikrai prastas,dukra namo gryzusi visada praso valgyti.Pries dvi savaites pietums kasko primaitino,puse grupes veme doh.gif Dukra pastoviai skundziasi,kad jai pilvuka skauda,tai vedziau echoskopija daryti.Nieko nerado,bet sake,kad labai daug oro zarnyne.Kaip nebus,jeigu sriubos dazniausiai pupeliu,zirniu ir raugintu kopustu.Idomu,koks kituose darzeliuose meniu?
*

Maniškė iš daržo irgi alkana pareina, pirmi žodžiai įėjus į namus būna -
GERTI ir NIAM NIAM doh.gif

Gerti tai įtariu dėl pampersų kietimo neduoda, kad mažiau keisti reikėtų, bet va kad alkana g.gif Nors auklėtoja sako kad valgo gerai g.gif
Ugile
Valentinka, matau kad ir tavo dukryte jau eina i darzeli smile.gif Maniske irgi labai daznai serga doh.gif Dabar va ir vel sedziu su ja namuose, si karta mazai truko iki plauciu uzgedimo...
O kiek pas jus grupeje vaiku buna? Ar bus koks naujametinis karnavalas?
Valentinka
QUOTE(Ugile @ 2007 12 18, 15:22)
Valentinka, matau kad ir tavo dukryte jau eina i darzeli smile.gif Maniske irgi labai daznai serga doh.gif Dabar va ir vel sedziu su ja namuose, si karta mazai truko iki plauciu uzgedimo...
O kiek pas jus grupeje vaiku buna? Ar bus koks naujametinis karnavalas?
*

labukas mirksiukas.gif

Aha, ryt 10 val eglute pas mus biggrin.gif Mažiukė kiškiu ružavu bus lotuliukas.gif o aš su kauke sedėsiu, nes sakė tėvams būtinai užsimaskuoti biggrin.gif
O vaikų tai nesuprasi, anksti ryte tai vyras veža, aš nebent pasiimu, tai kai atvažiuoju jau mažai būna g.gif o su kitom mamom pakalbėjau tai sakė irgi dažnai vaikai serga unsure.gif
taudre
*

O kokio kitokio maisto noretumete uz 4 lt 85 centus? Juk tiek mokame uz diena. Savovaldybe kainu nekelia, nes nenori buti bloga o kuo darzelis kaltas jei tenka visa diena pamaitinti vaika uz 4 lt?
ievad
QUOTE(Valentinka @ 2007 12 18, 10:40)
Maniškė iš daržo irgi alkana pareina, pirmi žodžiai įėjus į namus būna -
GERTI  ir NIAM NIAM  doh.gif 

Gerti tai įtariu dėl pampersų kietimo neduoda, kad mažiau keisti reikėtų, bet va kad alkana  g.gif  Nors auklėtoja sako kad valgo gerai  g.gif
*

Tai kad mamos atveda su po nakties nepakeistais pampersais, pati mačiau kai mama atvedė su sprogstančiu ir auklėtoja prie manęs keitė. O kad pampersus pakeistų auklėtoja tai reikia kad jų butų ir pakeis
Papildyta:
QUOTE(taudre @ 2007 12 21, 00:08)
O kokio kitokio maisto noretumete uz 4 lt 85 centus? Juk tiek mokame uz diena. Savovaldybe kainu nekelia, nes nenori buti bloga o kuo darzelis kaltas jei tenka visa diena pamaitinti vaika uz 4 lt?
*

Normalus tas maistas. ax.gif Jeigu vaikas valgus tai ir problemų nėra, o kad prašo valgyti tai reikia džiaugtis . bigsmile.gif Vaikai vakarienę valgo apie 16 valanda, tai gal ir normalu kad parėjęs namo prašo mamam. Bet galima duoti gerti ir nereikės duoti mamam smile.gif
ievad
thumbup.gif
*

4u.gif O man šis darželis patinka. Ir aplinka graži ir auklėtojos puikios thumbup.gif
kiek teko bendrauti.
mirksiukas.gif Iš savęs tiek reikalaukim mamytės kiek reikalaujam iš kitų.

g.gif Galima samdytis auklę, auklei reikėtų mokėti 1000lt. doh.gif , savu maistu maitinti , bet kam išlaidauti juk už darželį tik 100lt bigsmile.gif . ir vaikelis 3 kartus pamaitintas, vaikutis su bendraamžiais pabendrauja, pažaidžia ir piešti, skaičiuoti, dainuoti ir t.t ..... išmoksta. thumbup.gif AR DAR GERIAU GALI BŪTI

mercedes
QUOTE(ievad @ 2008 01 03, 21:51)
thumbup.gif

4u.gif O man šis darželis patinka. Ir aplinka graži ir auklėtojos puikios  thumbup.gif
kiek teko bendrauti.
mirksiukas.gif Iš savęs tiek reikalaukim mamytės kiek reikalaujam iš kitų.

*

Del aplinkos tai isdrysciau papriestarauti.Vietos daug,bet paaugliai darzelio teritorijoje pakankamai pridergia.Aukletojos nekarta skundesi,kad randa smelio dezese svirkstu ir visokio kitokio "gerio".Pernai buvo siulymas sutvarkyti bent vartus,nors tai nelabai ka pakeistu.
ievad
QUOTE(mercedes @ 2008 01 03, 22:15)
Del aplinkos tai isdrysciau papriestarauti.Vietos daug,bet paaugliai darzelio teritorijoje pakankamai pridergia.Aukletojos nekarta skundesi,kad randa smelio dezese svirkstu ir visokio kitokio "gerio".Pernai buvo siulymas sutvarkyti bent vartus,nors tai nelabai ka pakeistu.
*

Nuo paauglių ir kitų piktadarių tai nei vartai nei spynos neapsaugos, jau tokia ta mūsų visuomenė. verysad.gif O dėl švirkštų tai paleista antis mirksiukas.gif , kad policija reguotų į paauglių susirinkimus ....
Papildyta:
QUOTE(ievad @ 2008 01 04, 19:38)
Nuo paauglių ir kitų piktadarių tai nei vartai nei spynos neapsaugos, jau tokia ta mūsų visuomenė. verysad.gif 

O dėl švirkštų tai paleista antis mirksiukas.gif , kad policija reguotų į paauglių susirinkimus ....
*

gvineja
QUOTE(mercedes @ 2008 01 03, 22:15)
*

Beje, neapsaugota teritorija - tai visų darželių problema verysad.gif . Mums patinka aplinka thumbup.gif , aplink gyvenančioms mamytėms taip pat drinks_cheers.gif
ievad
QUOTE(gvineja @ 2008 01 04, 20:03)
Beje, neapsaugota teritorija - tai visų darželių problema verysad.gif . Mums patinka aplinka thumbup.gif , aplink gyvenančioms mamytėms taip pat drinks_cheers.gif
*

kai prisirenka mamyčių su vaikučiais tai darželio kieme net tiršta. drinks_cheers.gif

Emile569
Gal galit kaska pappasakoti apie rudnosiuku ir geniuku grupes ,aciu labai lauksiu info
Brigitag
QUOTE(Emile569 @ 2008 01 15, 19:19)
Gal galit kaska pappasakoti apie rudnosiuku ir geniuku grupes ,aciu labai lauksiu info
*

Rudnosiukas tai privati mokyklėlė, nuomojasi tik patalpas, mokestis apie 80lt su vaikai padirba kelias valandas i savaitę kelis kartus.

O geniukai tai darželio grupė. 4u.gif

Rudnosiukas ir darželio grupės du skirtingi dalykai. g.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.