HCG 1176
QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 15:58) HCG 1176 Na va, labai dziugu girdeti, kad geros zinios O man vat jau septintas menuo eina po persileidimo. Jau trys menesiai kaip bandom leliuka pasikviesti,bet nieko. Nors pirma karta pastojau is pirmo bandymo. Kazin ar galejo mano organizme kazkas uzsiblokuoti po persileidimo, kad dabar nesigauna? Praita menesi net OT pagalbon buvo pasitelke, rode kad O buvo, bet mmm vistiek atejo
Man dabar jau trečias nėštumas. Labai bijojau, kad po abrazijos taip greit nepastosiu. Bet visus tris kartus "užkibo" iš pirmo ciklo
Prisijungiu prie Jusu
As cia pas jus su klausimu...
Po kiek laiko atejo mm po persileidimo? QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 16:58) HCG 1176 na va, tai tikiuos, kad viltis po treciadienio isaugs iki begalybes Man mm atejo mazdaug po menesio Klauset, kokius tyrimus reikia darytis... Tai man rodos, reikia: 1. Chlamidijas 2. Ureaplasmas 3. Mycoplasmas 4. Citomegala (nebutinai) 5. Toksoplazmoze
Ir as cia uzsukau
Visus tyrimus jau pasidariau...Tik paskutiniuju (AFS) dar vis laukiu ats QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 17:58) HCG 1176 QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 18:13) Man dabar jau trečias nėštumas. Labai bijojau, kad po abrazijos taip greit nepastosiu. Bet visus tris kartus "užkibo" iš pirmo ciklo O jei ne paslaptis....Ar rado priezastis pirmuju nesekmiu? QUOTE(Priedanga @ 2010 06 08, 12:12) Visus tyrimus jau pasidariau...Tik paskutiniuju (AFS) dar vis laukiu ats O jei ne paslaptis....Ar rado priezastis pirmuju nesekmiu? Ačiū už palaikymą Praėjusio nėštumo nesivystymo priežastis galėjo būti 2 kartus pasireiškę herpes virusas. Taip spėja gydytoja. Tyrimų nesidariau, bet jei ir šį kartą šitaip, būtinai visus pasidarysiu QUOTE(Katinukas @ 2010 06 08, 13:30) Ačiū už palaikymą Praėjusio nėštumo nesivystymo priežastis galėjo būti 2 kartus pasireiškę herpes virusas. Taip spėja gydytoja. Tyrimų nesidariau, bet jei ir šį kartą šitaip, būtinai visus pasidarysiu Aisku... Nu laikau kumstelius del HCG Man tai buvo 7 savaites ir HCG 3500 kazkas panasaus... Tai bet sirdeliu nebemate
Sveikos, ir aš į jūsų būrį
Tyrimų jokių nedariau, mano daktarė nematė jiems reikalo, nes sakė, kad kai tokio "amžiaus" nustoja vystytis, dažniausiai tai būna "gamtos klaida", tik apžiūrėjo mane echoskopu ir paėmė tepinėlį, visi rezultatai buvo geri, tai leido kibti į darbus QUOTE(Katinukas @ 2010 06 08, 11:30) Ačiū už palaikymą Praėjusio nėštumo nesivystymo priežastis galėjo būti 2 kartus pasireiškę herpes virusas. Taip spėja gydytoja. Tyrimų nesidariau, bet jei ir šį kartą šitaip, būtinai visus pasidarysiu viskas bus gerai QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 06 08, 18:44) tepinėlį, visi rezultatai buvo geri, tai leido kibti į darbus linkiu isvysti II Papildyta: QUOTE(Priedanga @ 2010 06 08, 11:36) Aisku... Nu laikau kumstelius del HCG Man tai buvo 7 savaites ir HCG 3500 kazkas panasaus... Tai bet sirdeliu nebemate o man buvo 7 savaites bet mano HCG buvo 5800 QUOTE(Katinukas @ 2010 06 07, 16:58) HCG 1176 na, ką gi, mergaitės, mano šios dienos HCG tik 1294 Diagnozė - nesivysto ir šis nėštumas Rytoj ryte važiuoju darytis abrazijos...
Labai uzjauciu...
Labai sunku rašyti po to, kas nutiko Katinukui, bet aš turiu labai rimtą problemą ir norėčiau ja su jumis pasidalinti, gal patarsite, ką man daryti.
Daugiau kaip prieš tris mėnesis turėjau nesivystantį nėštumą, padarė abraziją, gyd. patarė palaukti tris mėn, o po to vėl bandyti pastoti. Šitą nelaimę labai sunkiai išgyvenau, vaikelis buvo labai lauktas, planavome jį pusę metų. Vyras laikėsi labai stoiškai, bet dabar suprantu, kad jam tai buvo ne ką mažiau sunku. Jau eina ketvirtas mėnuo, galėtumėm jau bandyti vėl pastoti, tačiau vyras nebenori Gal jūs galite patarti, kaip man jo neišgąsdinus, pasišnekėti, kaip pasakyti, kad aš pasiruošus vėl pastoti, kad aš noriu vaikelio. bandžiau pasakyti, kad noriu vaikelio, tačiau jis atsakė, kad dabar yra didesnių problemų, rūpesčių. Tokių rūpesčių visą laiką atsiras, tai nejaugi visą gyvenimą gyvensi be vaikų. Gal kas nors šitokią situaciją jau pergyvenote? Gal galite patarti, kaip man pasielgti? QUOTE(saule24 @ 2010 06 10, 10:31) Labai sunku rašyti po to, kas nutiko Katinukui, bet aš turiu labai rimtą problemą ir norėčiau ja su jumis pasidalinti, gal patarsite, ką man daryti. Daugiau kaip prieš tris mėnesis turėjau nesivystantį nėštumą, padarė abraziją, gyd. patarė palaukti tris mėn, o po to vėl bandyti pastoti. Šitą nelaimę labai sunkiai išgyvenau, vaikelis buvo labai lauktas, planavome jį pusę metų. Vyras laikėsi labai stoiškai, bet dabar suprantu, kad jam tai buvo ne ką mažiau sunku. Jau eina ketvirtas mėnuo, galėtumėm jau bandyti vėl pastoti, tačiau vyras nebenori Gal jūs galite patarti, kaip man jo neišgąsdinus, pasišnekėti, kaip pasakyti, kad aš pasiruošus vėl pastoti, kad aš noriu vaikelio. bandžiau pasakyti, kad noriu vaikelio, tačiau jis atsakė, kad dabar yra didesnių problemų, rūpesčių. Tokių rūpesčių visą laiką atsiras, tai nejaugi visą gyvenimą gyvensi be vaikų. Gal kas nors šitokią situaciją jau pergyvenote? Gal galite patarti, kaip man pasielgti? jo sunku po tokiu nelaimiu tiek mums tiek vyrams ne neisivaizduoju kaip tau padeti bandyk ir bandyk ji ikalbeti kad nori vaikelio kad tikrai tu rupesciu ir bedu bus visada, o vaikelis pades uzsimirsti visas nelaimes ir bedas
Ir man per tokį trumpą laiką dar neužgijo žaizdos širdyje, bet aš tikiu, kad tik kitas mažas žmogutis suteiks stiprybės ir norą gyventi dėl jo.
stiorybes visoms
noriu pasidalinti savo istorija. Man pries metus buvo nesivystantis nestumas, ivyko persileidimas ir po jo abrazija. lelius nustojo vystitis 7 sav. nestumo buvo 11 sav. Sio leliaus labai norejome, planavome (t.y nesisaugojome) beveik 1.5 metu kol gavosi (tiesa reikia pamineti, kad pries 11 metu susilaukeme mergaites). buvo labai liudna. Gydytoja sake galim bandyti po 3 men. su vyru nusprendem palaukti ilgiau ir ka jus manot. dabar as esu jau 6 men nescia QUOTE(nata32 @ 2010 06 10, 21:40) stiorybes visoms noriu pasidalinti savo istorija. Man pries metus buvo nesivystantis nestumas, ivyko persileidimas ir po jo abrazija. lelius nustojo vystitis 7 sav. nestumo buvo 11 sav. Sio leliaus labai norejome, planavome (t.y nesisaugojome) beveik 1.5 metu kol gavosi (tiesa reikia pamineti, kad pries 11 metu susilaukeme mergaites). buvo labai liudna. Gydytoja sake galim bandyti po 3 men. su vyru nusprendem palaukti ilgiau ir ka jus manot. dabar as esu jau 6 men nescia Oi kaip smagu...Labai gera skaityti tokias laimingas istorijas situos namuciuose Aciu, kad atejot pasidalinti ir ikvepti ramumo musu mintims
Šiandien žirniukui būtų sukakę 10 savaičių, deja, vakar po gausaus kraujavimo padaryta A
Tyrimai buvo padaryti tik nėštumui prasidėjus, visi buvo geri. Tiesa, nėštumo hormono kiekis buvo žemesnis nei normalus, gėriau progesteroną triskart per dieną... 7-ą savaitę matėm širdelę, bet taip pat turėjom vieną bet: embriono maišelis buvo mažesnis nei turėtų būti. Taigi tiek tai guodžia, kad nuo pat pradžių nelabai buvo lemta... Nors skausmo tai tikrai nemažina
Suprantu Tavo skausmą, aš pati vis dar negaliu ramiai prisiminti ligonineje praleistu dienu
Sveikos.as pries savaite praradau zirniuka,ivyko persileidimas.gimda svariai issivale,bet kaklelyje kazkas liko,israse ospamox 1000 ir po mmm liepe pasirodyt.jei kaklelyje vis dar bus tas kazkas reiks daryt A,labai bijau.norejau paklausti ar ir jum liepe laukti?ar labai skauda kai daro A?nors ir norim labai leliuko,dabar bijau apie tai net pagalvot,siaubingai bijau vel patirt ta pati
[quote=violet79,2009 07 08, 14:21]
Sveikutes, As praradau vaikeli pries pora savaiciu, gydytojas liepe gerti folio rugsti ir bandyti dar karta kita menesi. Sekmes!!! [/quote] Tik neskubek mergyt. Mano gydytoja sake, kad galim nieko nelaukti ir is karto kibti i darbus. Ir ka, po pirmuju mmm as pastojau .... reultatas - antras nesivystantis 8 sav. Man gydytojas liepe laukti sesis menesius. Ir dave uzduoti. Kadangi kol laukiausi iki persileidimo buvau sugebejusi priaugti svorio, tai jis liepe man ji numesti, pradeti sportuoti. Nes sako, kad nestumas (ne tik persileidimas) yra labai didelis stresas organizmui, todel musu kunas turi buti tam paruostas - sveikas, geros fizines formos, be virsvorio. [/quote] Oi kaip as tau pavydziu ... [quote=ihana,2010 05 19, 23:50] sveikos, man pries 3,5 men buvo negimdinis nestumas, issivale pats, kai buvo 5 sav...bet man vis dar skauda dersinio sono apacioje, skausmas deginantis. atliko tyrimus, bet nieko nerado. [/quote] Man po A taip pat skaudejo desinio sono apacia. Skausmai praejo tada, kai man padare atsiurbima [quote=Agnieshkute,2010 06 07, 19:15] As cia pas jus su klausimu... Po kiek laiko atejo mm po persileidimo? [/quote] Man lygiai po 28 dienu. [quote=Katinukas,2010 06 09, 21:30] na, ką gi, mergaitės, mano šios dienos HCG tik 1294 Diagnozė - nesivysto ir šis nėštumas Rytoj ryte važiuoju darytis abrazijos... [/quote] Laikykis mieloji
sveikos
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 09, 17:47) Stiprus vaisiukas tikrai nenukentes nuo echo Man dare echo gal kokius 4 kartus tik per viena savaite, tai buvo 5-6
Sveika, labai uzjauciu del netekties, zinau ka tai reiskia, nes paciai buvo nesivystantis.
Esu girdejus nuomoniu, kad echo nesveika vaisiui, bet esu girdejus ir tai, kad tai moksliskais tyrimais neirodyta, be to manau, kad gyd. zino, kada galima ziureti echo, kada-ne. Ar esi isitikinusi, kad kaltas echo? ar po to dareisi kokius tyrimus, ar nieko kito nerado, tada galima butu manyti, kad kaltas echo. Man tai labai rupi, nes su vyru planuojam vaikeli, jei zinociau, kad echo labai nesveika, neisiu pora men pas gyd. QUOTE(Bumrum @ 2010 07 09, 22:13) Taigis gali atsisakyti echo Beto pvz uzejo skausmai ir tepliojimas kaip tik 6 sav. as nulekiau pas gyd. butent echo kad isitikinti jog nera negimdinio QUOTE(Bumrum @ 2010 07 09, 19:13) Sveika, labai uzjauciu del netekties, zinau ka tai reiskia, nes paciai buvo nesivystantis. Esu girdejus nuomoniu, kad echo nesveika vaisiui, bet esu girdejus ir tai, kad tai moksliskais tyrimais neirodyta, be to manau, kad gyd. zino, kada galima ziureti echo, kada-ne. Ar esi isitikinusi, kad kaltas echo? ar po to dareisi kokius tyrimus, ar nieko kito nerado, tada galima butu manyti, kad kaltas echo. Man tai labai rupi, nes su vyru planuojam vaikeli, jei zinociau, kad echo labai nesveika, neisiu pora men pas gyd. na kaip cia pasakius...aisku tyrimais tai neirodyta, bet tokiu sutapimu labai daug. Kaip minejau, mano pazystamai nustate kad po echo 2 d nustojo vystytis...gal aisku tik sutapimas. Bet pvz pas mane viskas buvo super, jokiu bedu, viska prisiziurejau, maista, nekilnojau ranku ir tt. Ir kaip tycia savaite po echo pradejo... QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 10, 09:25) na kaip cia pasakius...aisku tyrimais tai neirodyta, bet tokiu sutapimu labai daug. Kaip minejau, mano pazystamai nustate kad po echo 2 d nustojo vystytis...gal aisku tik sutapimas. Bet pvz pas mane viskas buvo super, jokiu bedu, viska prisiziurejau, maista, nekilnojau ranku ir tt. Ir kaip tycia savaite po echo pradejo... Na, nenoriu tikėti aš tuom.... Pvz, mano atveju buvo jau 6sav, pas ginę dar nebuvau nuėjusi patvirtinimui, ir staiga - tepliojimas, tada nulėkiau į priėmimą, patikrino, pažiūrėjo echo ir nustatė kad nesivystantis QUOTE(Katinukas @ 2010 07 10, 07:43) Na, nenoriu tikėti aš tuom.... Pvz, mano atveju buvo jau 6sav, pas ginę dar nebuvau nuėjusi patvirtinimui, ir staiga - tepliojimas, tada nulėkiau į priėmimą, patikrino, pažiūrėjo echo ir nustatė kad nesivystantis As nesakau, kad visoms po echo nustos, jokiu budu...kaip sako gydytojai jei stiprus nestumas, gali ir sokinet su guma ir viska valgyt, gi kiek yra moteru kurios nenori leliaus ir visais budais liaudiskais bando atsikratyt...ir nepavyksta. As kalbu kaip apie viena is blogybiu nestumo metu, kitom sustoja del hormonu, kitom del maisto, perdozavimo vitaminu ir begales kitu dalyk...o kitoms itakoja echo....pvz pasakiau draugei kuri seniai uk gyvena apie beda savo, pirmi zodziai buvo gal anksti darei echo?
Man mano ginekologės seselė yra prasitarus, kad nereikia per anksti skubėti pas daktarą kai tik pastoji, nes kiaušinėlis dar nėra gerai įsitvirtinęs gimdoje, o per apžiūrą gydytojas čiupinėja gimdą, pamaigo, dėl to gali kiaušinėlis atšokti ir gaunasi nesivystantis
QUOTE(jugp @ 2010 07 10, 17:35) Man mano ginekologės seselė yra prasitarus, kad nereikia per anksti skubėti pas daktarą kai tik pastoji, nes kiaušinėlis dar nėra gerai įsitvirtinęs gimdoje, o per apžiūrą gydytojas čiupinėja gimdą, pamaigo, dėl to gali kiaušinėlis atšokti ir gaunasi nesivystantis 1. Kiaušinėlio nebėra pastojus, yra gemalinė pūslytė. 2. Kaip reikia maigyt, kad atšoktų pūslytė? 3. JEI jau ji ir atšoktų, būtų ne nesivystantis, o persileidimas. QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 10, 11:06) As nesakau, kad visoms po echo nustos, jokiu budu...kaip sako gydytojai jei stiprus nestumas, gali ir sokinet su guma ir viska valgyt, gi kiek yra moteru kurios nenori leliaus ir visais budais liaudiskais bando atsikratyt...ir nepavyksta. As kalbu kaip apie viena is blogybiu nestumo metu, kitom sustoja del hormonu, kitom del maisto, perdozavimo vitaminu ir begales kitu dalyk...o kitoms itakoja echo....pvz pasakiau draugei kuri seniai uk gyvena apie beda savo, pirmi zodziai buvo gal anksti darei echo? Atsiprasau uz kvaila klasuiam, bet situose skaiciavimuose ne viska suprantu, tai noriu pasiteirauti 3-4 savaite po mm ar kai taskiukui jau tiek laiko buvo? QUOTE(*Puika* @ 2010 07 11, 04:48) Atsiprasau uz kvaila klasuiam, bet situose skaiciavimuose ne viska suprantu, tai noriu pasiteirauti 3-4 savaite po mm ar kai taskiukui jau tiek laiko buvo? zirniukui 3-4 sav buvo dare pirma echo, po savaites prasidejo negerumai, dar po sav vel dare, sake apie 5 sav, zirniukas dar buvo, matesi plakanti sirdute, o dar po sav jau viskas buvo baigta...
Prieš savaitę nustatė nesivystantį ir padarė A, po jos kelias dienas tepliojo, ir pamausdavo taip švelniai. Tai menkniekis palyginus su makalyne galvoje... Kai planuosime kitą, liepė pasidaryti tyrimus dėl chlamidijų- gal jos čia įtakojo....
Del chlamidiju tyrimo ir man kirba galvoje, kad reiketu
o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta
QUOTE(uoga26 @ 2010 07 14, 14:24) o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta po mėnesinių tepliojo visą mėnesį iki kitų mm, tai daugiau tai mažiau. Gine sakė kad tai normalu QUOTE(Freila @ 2010 07 14, 14:24) o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta Pirmuju savo mmm sulaukiau po 28 dienu. Kraujavau 11 dienu, jei tai galima pavadinti kraujavimu. Pradzioje labiau tepliojo, i pabaiga siek tiek daugiau pakraujavau. Bet lyginant su savo ankstesnemis mmm, tai sios labai "silpnos", tik tiek, kad ilgokai uztruko
Sveikos, man arteja persileidimas, sia savaite turetu but gine sake, tai gal ka galit patart, kaip jam pasiruost, gal nusipirkt tu dideliu iklotu kur po gimdymo naudojam?
QUOTE(LinVik @ 2010 08 11, 15:46) Sveikos, man arteja persileidimas, sia savaite turetu but gine sake, tai gal ka galit patart, kaip jam pasiruost, gal nusipirkt tu dideliu iklotu kur po gimdymo naudojam? Sveika. Labai gaila .... QUOTE(LinVik @ 2010 08 11, 13:46) Sveikos, man arteja persileidimas, sia savaite turetu but gine sake, tai gal ka galit patart, kaip jam pasiruost, gal nusipirkt tu dideliu iklotu kur po gimdymo naudojam? Labai uzjauciu tave. Zinau kad linketi stiprybes nepades.. Bet zinok viskas su laiku susitvarkys. Manau kad nuo nestumo laiko priklauso. Nenoriu gasdinti, bet kai as persileidau 11 savaite, tai man jokie iklotai nebutu padeje, nes kraujavau apie tris-keturias valandas kaip is kibiro (pries tai 3 dienas kraujavau kaip per mmm). Po to is karto mazakraujyste prasidejo. Didziuma laiko prabuvau tolete, nes per daug kraujo tekejo su kresuliais. Bet mazesniam nestume manau maziau ir kraujuoja
Dekui uz patarimus, mano nestumas zuves 5 savaiciu, gine sako, kad atsidalina, bet vis dar laukiu ko tai ivyks, labai nenoriu to atsiurbimo. Gal zinot kaip paskatinti issivalyma?
QUOTE(LinVik @ 2010 08 14, 16:35) Dekui uz patarimus, mano nestumas zuves 5 savaiciu, gine sako, kad atsidalina, bet vis dar laukiu ko tai ivyks, labai nenoriu to atsiurbimo. Gal zinot kaip paskatinti issivalyma? mano nesivystantis buvo 5 sav. dare ABRAZIJA. nes kraujavimo taip ir nesulaukiau O pirmos mmm buvo gan lengvos ir neskausmingos
sveikos,
man irgi tenka prisijungti sioje temeleje.. pries nepilna savaite padare abrazija man. buvo 12 sav, o nesivyste jau nuo 7.5 sav. (paskutine echo buvo irgi 7.5 sav ir plake sirdute, vadinasi zuvo is karto po echo). gal cia tik sutapimas, bet dabar zinau, kad sekanti nestuma (tikiuosi jis bus) tikrai iki 11-12 sav nesidarysiu echo. gal tai ir neirodyta ir pan. bet man bus ramiau. manau uzteks pasidaryti kraujo ir HCG tyrimus iki 12 sav na as daabr cia tik taip planuoju, nes bandysim pastoto manau ne anksciau kaip po 3-4 menesiu dabar pagrindis klausimas - ka daryti dabar? tai yra is karto po abrazijos ar galima jau kazkokius tyrimus daryti, ar reikia sulaukti menesiniu ar kaip? beje kurie is tu isvardintu tyrimu yra nemokami? Chlamidijos - tepinelis Mikoplazmos - tepinelis Ureaplazmos - tepinelis Citomegalo (IgG ir IgM) Toksoplazmoze (IgG ir IgM) AFS Skydliaukes hormonai (TTH, LT4, T4, LT3, ATPO, T3) Lytiniai hormonai (FSH, LH, E2, PGN, PRL) pasidalinkite patirtimi jau praejusios si kelia. domintu ir vietos (Kaune) kur daro visus siuos tyrimus ir kainos. bet svarbiausia KADA juos daryti? noriu pradeti viska kuo anksciau, kad jei rastu kokiu negerumu is karto pradeti gydytis ir nebetempt laiko |