Kas kur po kiek ,kokios geriausios ? Pleez padekit
Kur tokiu gauti ?
Va dar kita beda .Gal tu siulai tokias ?
labas visoms kuriančioms ar jau įsikūrusioms savo namus. neradau tokios temos, o man ji šiuo metu labai aktuali. gal kas darėtės neseniai palanges, rekomenduokit, argumentuokit. kolkas mes tik galvojam kokių norėtume, žiūrinėjomės akmens masės, bet trims palangėms 2000 lt pasirodė gerokai per brangu..laukiu Jūsų patarimų
QUOTE(mamalelia @ 2005 09 14, 20:26) labas visoms kuriančioms ar jau įsikūrusioms savo namus. neradau tokios temos, o man ji šiuo metu labai aktuali. gal kas darėtės neseniai palanges, rekomenduokit, argumentuokit. kolkas mes tik galvojam kokių norėtume, žiūrinėjomės akmens masės, bet trims palangėms 2000 lt pasirodė gerokai per brangu..laukiu Jūsų patarimų http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=938&st=396 nežinau kokio dydžio jusu palangės,bet atrodo kaina tikrai per brangi,jei neklystu už 200lt/m. galima ir ne akmens masės o naturalaus akmens QUOTE(avia @ 2005 09 15, 14:13) http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=938&st=396 nežinau kokio dydžio jusu palangės,bet atrodo kaina tikrai per brangi,jei neklystu už 200lt/m. galima ir ne akmens masės o naturalaus akmens ačiū tau, kad atsiliepei iki tokios sąmatos tvirtai žinojau, kad noriu akmeninių palangių, bet dabar tikrai pasimečiau.. mūsų langų rėmai raudonmedžio spalvos, šiek tiek pasidomėjus, išaiškėjo, kad medžio drožlių palangių tokios spalvos nelabai kur rasi.. aišku, rankų nenuleidom. plastikinių nenorim, o gal yra kokių kitokių variantų?? QUOTE(mamalelia @ 2005 09 15, 16:50) ačiū tau, kad atsiliepei iki tokios sąmatos tvirtai žinojau, kad noriu akmeninių palangių, bet dabar tikrai pasimečiau.. mūsų langų rėmai raudonmedžio spalvos, šiek tiek pasidomėjus, išaiškėjo, kad medžio drožlių palangių tokios spalvos nelabai kur rasi.. aišku, rankų nenuleidom. plastikinių nenorim, o gal yra kokių kitokių variantų?? Labutis. Man tai "šilčiausios" medinės palangės. Darbe tokios jau 6 metai. Jokių nusiskundimų kad suskilinėjo, nušiuro ar kažkas panašaus. Namie medinai Megrame langai irgi raudonmedžio spalvos. Kadangi Megrame palanges l. brangios, tai darėm pas privačius stalius medines uosio palanges(langai egliniai). Palanges beicavom raudonmedžio spalva Milesi beicais (UAB Milesija). Spalvu pasirinkimas kiekvienai medžio rūšiai kokių tik nori ~ 50 atspalvių. Galima taip priderinti, kad nesiskirs nuo langų spalvos. Vien raudonmedžio yra gal 10 atsplavių.
Pas mus irgi medines uosio palanges - uzhsakinejom Jusintoje panevezhyje (gyvenam siauliuose). Kainavo nemazhai, 1600 keturios palanges, bet man jos labai mielos ir shiltos. Beje, labai visi stebejosi, kad desiu jas prie plastikiniu baltu langu, tiesa, ir pati abejojau. Bet gavos labai grazhiai ir visai "nekichishkai" atrodo.
kaip manote, koks turetu buti palanges plotis kad netrukdytu. man labai grazu placios palanges, bet kazkaip langai i siena nera gilaii ileisti tai idomu koki ploti pasirinkti, kad nebutu labai jau tos palanges nenormaliai? \Gal turit patarimu
siaip negerai, kai pilnai radiatorius dengia, turi siluma i virsu kilti, arba palangeje buti groteles ar kitokios kiaurymes
zinau jog Termopalas yra Kaune ir Vilniui, kurie yra didemininkai, bet nuvaziavus pas juos gali nusipirkti ir paprastas zmogus. daugelis imoniu, kurios gamina langus vaziuoja ir perka ish ju medziagas. pabandyk jiem pasiskambink, tel susirasi internete
kokias turit palanges? prie ko jas derint, jei lango rėmai balti?
Mūsų langų rėmai balti, o palangės šviesios medinės. Apie akmens masę net nesu girdėjusi, bet man labai gražu ir medinės. Nė už dyką nebūčiau ėmusi tų plastikinių palangių iš langų firmos
Parašykite kas nors, kur konkrečiai užsakinėjote palanges?
as iskart nusprendziau, kad palanges bus medines , ir tokios pat spalvos, kaip ir durys ir grindys. Rinkausi azuola is tos pacios ''Jusintos'' (kaip ir Raige uzsakinejo). mes uzsakem panevezy ta pati firma, tik pavad jos''eliteja'' , o atstovybe ''Jusita'' Zukausko 1 rodos siaures m. 1kv m. isejo azuolo su beicais (beje, irgi is Milesi spa - savanoriu pr. - daugybe ciotkiu beicu
Vaivaij, pas mane palanges jau sudetos (ir visai neblogai ziurisi, nors langai ir plastikiniai ), tai jei kada busi santoruose, galesi zvilgtelt kaip atrodo, gal patiks, is tos jusintos galesi uzsisakyti. QUOTE(Globaliste @ 2006 03 13, 14:19) as iskart nusprendziau, kad palanges bus medines , ir tokios pat spalvos, kaip ir durys ir grindys. Rinkausi azuola is tos pacios ''Jusintos'' (kaip ir Raige uzsakinejo). mes uzsakem panevezy ta pati firma, tik pavad jos''eliteja'' , o atstovybe ''Jusita'' Zukausko 1 rodos siaures m. 1kv m. isejo azuolo su beicais (beje, irgi is Milesi spa - savanoriu pr. - daugybe ciotkiu beicu Vaivaij, pas mane palanges jau sudetos (ir visai neblogai ziurisi, nors langai ir plastikiniai ), tai jei kada busi santoruose, galesi zvilgtelt kaip atrodo, gal patiks, is tos jusintos galesi uzsisakyti. kiek mokėjai už kiek palangių?
Žiūriu ne viena aš čia tokia
Ir langų norėtųsi dabar medinių, bet iš esmės nesipjauna, kad palangės medinės, o langai plastikiniai
nufotkinkit savo palanges, a?
Mums naujam butui tereikia tik vienos palanges, tai vyras senukuose pusine naturalios medienos palangę nupirko iki 40 Lt. tiksliai neprisimenu
Ačiū už info
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 13, 15:01) aš matyt atsisakysiu natūralaus medžio O nenori pasieškot pigesnių palangių pas kokius meistriukus, pigesnių baldų gamintojus? Juk pagamint paprastą medinę palangę nėr kas. O tos garsesnės firmos, manau, tik už vardą ima tokias sumas. Asmeniškai mums palanges padarė mano tėtis, jis užsiima mediena, gamina baldus, parketą ir t.t. Tai sakė, kad savikaina tų palangių tikrai nėra didelė. Aišku, priklauso ir nuo medžio. Bet turbūt vistiek, geriau paprastesnio medžio palangės, nei tos plastikinės QUOTE(Supergirl @ 2006 03 22, 11:09) O nenori pasieškot pigesnių palangių pas kokius meistriukus, pigesnių baldų gamintojus? Juk pagamint paprastą medinę palangę nėr kas. O tos garsesnės firmos, manau, tik už vardą ima tokias sumas. Asmeniškai mums palanges padarė mano tėtis, jis užsiima mediena, gamina baldus, parketą ir t.t. Tai sakė, kad savikaina tų palangių tikrai nėra didelė. Aišku, priklauso ir nuo medžio. Bet turbūt vistiek, geriau paprastesnio medžio palangės, nei tos plastikinės kažkaip nepagalvojau
mes irgi tarp remontu gyvenam. virtuvej labai lengvai ishprendem palanges klausima- daremes virtuves baldus, tai is to paties stalvirsio pratese. visu virtuves baldu aukshti derinom prie palangiu. rezultatu tikrai likau patenkinta
na o vaiku kambary ir miegamajam- dejomes baltus plastikinius langus ir tokias pat palanges. vasara keisim ir salono langa ir duris i balkona, bet manau kad desim tas pacias baltas palanges.
Užsisakėm vakar estiškas medžio drožlių su buko imitacija. Kol kas pakaks ir tokių
Gaivinu seną, bet man šiuo metu labai aktualią temą
Mergaitės papasakokit kokias palanges darot Domėjomės akmens masės palangėm iš Baltijos marmuro, tai paskaičiavo 5100 už 5 palanges Plastikines paskaičiavo už 750 Lt. O patys pasižiūrėjom parduotuvėj, tai jei patys montuotumėm (jau būtų supjaustytos ir galai sutvarkyti), tai kainuotų apie 400 Lt.
Pas mus tai biški be ryšio jauiču gausis, nes bute plastikianiai langai, o palangės medinės, kurių spalva nesiderins nei prie gindų, nei prie baldų spalvos. Jau geriau baltos plastikinės būtų...
QUOTE(SoJa @ 2007 06 12, 13:18) Gaivinu seną, bet man šiuo metu labai aktualią temą Mergaitės papasakokit kokias palanges darot Domėjomės akmens masės palangėm iš Baltijos marmuro, tai paskaičiavo 5100 už 5 palanges Plastikines paskaičiavo už 750 Lt. O patys pasižiūrėjom parduotuvėj, tai jei patys montuotumėm (jau būtų supjaustytos ir galai sutvarkyti), tai kainuotų apie 400 Lt. O kodel nenori faneruotu? Mes tokias dejom ir as labai patenkinta.
Juokiasi iš manęs namiškiai, kad apsilaupys man tos fanieruotos palangės
Neturiu jokių argumentų, kad tai paneigčiau Kiek laiko pas Jus jau yra fanieruotos palangytės? Ar nieko joms nuo radiatorių neatsitiko ? QUOTE(SoJa @ 2007 06 13, 09:47) Juokiasi iš manęs namiškiai, kad apsilaupys man tos fanieruotos palangės Neturiu jokių argumentų, kad tai paneigčiau Kiek laiko pas Jus jau yra fanieruotos palangytės? Ar nieko joms nuo radiatorių neatsitiko ? Nu jau sorrius, durys, baldai faneruoti stovi, o palanges mat laupysis... Nors argumentu svariu as irgi neturiu, palanges pas mane naujutelaites, radijatoriu dar nemaciusios QUOTE(lota @ 2007 06 13, 10:18) Nu jau sorrius, durys, baldai faneruoti stovi, o palanges mat laupysis... Nors argumentu svariu as irgi neturiu, palanges pas mane naujutelaites, radijatoriu dar nemaciusios Lota, o gal galėtumėt savo palanges nufotografuoti ?
gal kas foto imestu kokiu graziu palangiu..kaip buna nukrautu gelemis ar nuotraukomis...
Gal pasidalinsite info, kur perkate vidines palanges
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 26, 18:09) Pas mane dabartiniam bute azuolines palanges, stoi keturi metai, jei jos gerai suklijuotos apie joki skilima negali buti jokios snekos, derinau prie grindu, virtuvinio stalvirsio (kuris irgi azuolinis). Langai mano plastikiniai balti ir ziurisi fantastiskai, jei kas pirma karta uzeina i svecius niekada nepraeina nepastebeje palangiu. Apziurejau as ermitaze klijuoto azuolo 3m ilgio 4cm storio palanges
Aš šiandien irgi jau palanges užsakiau. Klijuoto uosio, dar bus nubeicuotos pagal durų spalvą. Kadangi mano langai apie 2 metrus, tai vienos palangės kaina su montavimu gavosi apie 500 Lt
Susigalvojau viena sededama kokiu palangiu noriu ir net baisu kam sakyti, kad nepamatyciau issprogusiu akiu...
QUOTE(Elvia @ 2007 10 16, 12:41) Susigalvojau viena sededama kokiu palangiu noriu ir net baisu kam sakyti, kad nepamatyciau issprogusiu akiu... Manau nieko neįmanomo nėra, tik kainos tai neįsivaizduoju Bet mano nuomone granitas toks šaltas, nors iš kitos pusės, daug kas daro marmuro stalviršius, tai tas pats šaltumas QUOTE(Elvia @ 2007 10 16, 12:41) Susigalvojau viena sededama kokiu palangiu noriu ir net baisu kam sakyti, kad nepamatyciau issprogusiu akiu... Manau, kad tai labai praktiškas ir madingas interjero akcentas. Žinau, kad Kaune yra tokia firma "Akmi", kuri užsiima akmens apdirbimu. Manau, kad tokių yra ir daugiau. Kiek pati domėjausi, tai "išlenda" tik vienas trūkumas - tokios palangės būna šaltos, nes liečiasi tiesiogiai su išorine siena ties lango anga, todėl susidaro tarsi šalčio tiltelis. Bet vaizdas tikrai turėtų būti liuksinis. |