Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Svajaaa
Toliau keliaujam tiesių dantukų link!

user posted image

Mes visos kartu keliaujame link holivudiškos šypsenos4u.gif 4u.gif 4u.gif
Meri_ceri :vir.08-11-20,ap. 09-01-22 R.Damusiene ,Kaunas (keramikiniai)
Ingredd : vir. 09-03-06 Liatiukiene,Klaipeda (metaliniai)
Achilles :vir. 09-05-05 E.Sauliene, Vilnius( metaliniai)
kasariuke: vir.09-06-02 ,ap.09-06-02 E.Bucinskiene ,Vilnius(safyriniai,metaliniai)
baby.. : vir..09-04-23 Klaipeda (safyriniai)
kabesita: vir.08-10-29 ,ap.09-01-05 R.Damusiene ,Klaipeda(damon)
PILANTIS13: vir.09-05-27,E.Kazakeviciene,Kaunas(metaliniai)
maza_maza:vir.09-06-15, V.Budriene ,Vilnius(keramikiniai)
nepatinka_ziema:vir.08-12-15,ap.09-03-34,R.Almonaitiene,Vilnius(damon)
ou_jeaa:vir.09-03-16, ap.09-05-25S.Obelieniene,Kaunas(metaliniai)
puzlee: vir.08-03,ap.08-04, D.Trakimavicius,Vilnius(metaliniai)
justyte**: vir.08-08-28, E.Bucinskiene,Vilnius(metaliniai)
caramell: vir.08-10,ap.09-05,E.Bogusiene,Panevezys (safyriniai,metaliniai)
buozgalviuks:vir.08-10-09,ap.08-11-11,D.Trakimavicius,Vilnius(metaliniai)
shin: vir.08-10-28,ap.08-10-28,A.Anuzyte,Kaunas(keramikiniai,metaliniai),lankosi pas Rasteniene,Klaipeda
vampyre:vir.09-06-10,D.Latkasukiene,Vilnius(keramikiniai)
airijaja:tures nuo 09-06-23 4u.gif
Plepame toliau ir dalinames patirtimi! 4u.gif
PILNATIS13
first.gif
Shin
aciu buozgalviuk thumbup.gif
maza_maza
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 06 22, 15:46)
first.gif
*

jau atsizymejai hihihi.gif
kabesita
Ahhhaaa unsure.gif greitai dabar visos bekit ana tema pabaigt blush2.gif
*fabulouslife*
[quote=buozgalviuks,2009 06 22, 16:21]

aciu uz naujus namucius ! 4u.gif

va tau keleta balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
maza_maza
nu as dabar kaip ir i tema tureciau paklaust:koki skalavimo skysti naudojat kai turit toki grozi?
man Colgate Plax vemt vercia blush2.gif
Svajaaa
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 15:49)
jau atsizymejai  hihihi.gif
*

kalbant apie skalavimo ksyscius,tai Colgate man labai jau grauzdavo burna,per stiprus jis man,isbandziau rusiska toki 32 skaicius uzrasytas ir dvoinaja miata,bet man jis labai patinka,nestiprus ir metu skonio thumbup.gif
Papildyta:
[quote=justyte**,2009 06 22, 15:51]
[quote=buozgalviuks,2009 06 22, 16:21]

aciu uz naujus namucius ! 4u.gif

va tau keleta balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*

[/quote]
aciu blush2.gif 4u.gif Mes siandien visos labai aktyvios matau thumbup.gif
Bambyziukas
4u.gif
Kaip smagu matyt nauja temuke smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
PILNATIS13
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 15:49)
jau atsizymejai  hihihi.gif
*

aha
lotuliukas.gif
kabesita
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 15:52)
nu as dabar kaip ir i tema tureciau paklaust:koki skalavimo skysti naudojat kai turit toki grozi?
man Colgate Plax vemt vercia  blush2.gif
*

As skalauju su Oral B be alkoholio ax.gif
Bambyziukas
AS naudoju Listerin skalavimo skysti ( labai geras dalykas)...skiedziu su vandenuku nes labai stiprus, o ir siaip nepatartina skalaut su grynu ilga laika nes po ilgo vartojimo gali atsirast net zaizdeliu unsure.gif diena skalauju su ramuneliu arbata ir vandenuku, listerinu ryte ir vakare po valgio rolleyes.gif
maza_maza
vajeeee, kiek jau biggrin.gif
beliko issirinkt kazka lengvesnio ir sugalvot kaip ta procedura darbe atlikt, nes issivalyt ofise tai kazkaip nelabai blush2.gif
Svajaaa
QUOTE(kabesita @ 2009 06 22, 15:56)
As skalauju su Oral B be alkoholio  ax.gif
*

neperstiprus jis tau? smile.gif
maza_maza
QUOTE(kabesita @ 2009 06 22, 15:56)
As skalauju su Oral B be alkoholio  ax.gif
*

nestiprus ir negrauzia?
Svajaaa
QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 15:58)
AS naudoju Listerin skalavimo skysti ( labai geras dalykas)...skiedziu su vandenuku nes labai stiprus, o ir siaip nepatartina skalaut su grynu ilga laika nes po ilgo vartojimo gali atsirast net zaizdeliu unsure.gif  diena skalauju su ramuneliu arbata ir vandenuku, listerinu ryte ir vakare po valgio rolleyes.gif
*

o kur tu ji perki? rolleyes.gif
ajaja
na merginos, sveikos visos naujuose "namuciuose" clap.gif
as tikriausiai greitu laiku atsijungsiu, darbu prisikaupe rolleyes.gif
o rytoj "mano" diena, des breketus, laukiu nesulaukiu smile.gif tikiuosi, kad visi gerai prilips i reikiamas vietas ir kad mokesiu susiciaupti smile.gif manau pradziai tiek uzteks..
ar kaip ypatingai tam reikia pasiruosti?? ar reikia ka nors zinoti pries einant??
Shin
QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 15:58)
AS naudoju Listerin skalavimo skysti ( labai geras dalykas)...skiedziu su vandenuku nes labai stiprus, o ir siaip nepatartina skalaut su grynu ilga laika nes po ilgo vartojimo gali atsirast net zaizdeliu unsure.gif  diena skalauju su ramuneliu arbata ir vandenuku, listerinu ryte ir vakare po valgio rolleyes.gif
*

o gumytes nenusidazo nuo ramuneliu arbatos?
kabesita
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 22, 16:02)
neperstiprus jis tau? smile.gif
*

man tai visai nieko jis schmoll.gif dabar naudoju Dentyl nusipirkus, tai toks slykstus, kad vel Oral B nusipirkau, tik noriu ta slykstu pabaigt blush2.gif
ajaja
QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 13:58)
*

as irgi Listerin smile.gif man labiausiai patinka original skonio thumbup.gif
Svajaaa
Tokia grazi diena ir visos sedime pprie pc,net keista ,kad siandien musu tiek daug thumbup.gif
kabesita
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:05)

ar kaip ypatingai tam reikia pasiruosti??  ar reikia ka nors zinoti pries einant??
*

Skaniai ir daug pavalgyk siandien hihihi.gif
Svajaaa
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:06)
as irgi Listerin smile.gif man labiausiai patinka original skonio  thumbup.gif
*

o kur jus ji perkat?kazkaip nesu macius g.gif
*fabulouslife*
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 22, 17:07)
Tokia grazi diena ir visos sedime pprie pc,net keista ,kad siandien musu tiek daug thumbup.gif
*

aha wink.gif as tai va tvarkausi ir retkarciais uzbegu cia paziurineti smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 17:05)
na merginos, sveikos visos naujuose "namuciuose"  clap.gif
as tikriausiai greitu laiku atsijungsiu, darbu prisikaupe  rolleyes.gif
o rytoj "mano" diena, des breketus, laukiu nesulaukiu smile.gif tikiuosi, kad visi gerai prilips i reikiamas vietas ir kad mokesiu susiciaupti smile.gif manau pradziai tiek uzteks..
ar kaip ypatingai tam reikia pasiruosti??  ar reikia ka nors zinoti pries einant??
*

as tai jau negaliu susiciaupti biggrin.gif mano burna visada praverta biggrin.gif ir issisiepus vaikstau dbr biggrin.gif
ajaja
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 14:01)
vajeeee, kiek jau  biggrin.gif
beliko issirinkt kazka lengvesnio ir sugalvot kaip ta procedura darbe atlikt, nes issivalyt ofise tai kazkaip nelabai  blush2.gif
*

as irgi ofise, bet prisiskaiciau odontologu patarimu tai apsirupinau keliais reikmenim, kuriuos visada su savim nesiotis zadu, tiek i darba, tiek i svecius, visur kur beeiciau- sepetelis, dantu pasta, dantu krapstukai, tarpdanciu siulai, veidrodelis, sulankstomas puodelis skalavimui... apsikauscius iki pat dantu smile.gif
Svajaaa
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:10)
as irgi ofise, bet prisiskaiciau odontologu patarimu tai apsirupinau keliais reikmenim, kuriuos visada su savim nesiotis zadu, tiek i darba, tiek i svecius, visur kur beeiciau- sepetelis, dantu pasta, dantu krapstukai, tarpdanciu siulai, veidrodelis, sulankstomas puodelis skalavimui... apsikauscius iki pat dantu smile.gif
*

sanuole,tu cia labai jau saziningai rolleyes.gif
ajaja
QUOTE(kabesita @ 2009 06 22, 14:07)
Skaniai ir daug pavalgyk siandien  hihihi.gif
*

jatau tikrai, super patarimas, pati nebuciau sugalvojus thumbup.gif
Kavytė
Oho, kaip jūs čia sugebėjot taip greitai dabaigti temą, net nustebau. bigsmile.gif Visai neseniai rašiau žinutę, ogi įeinu į temukę ir žiūriu, kad uždaryta blink.gif bigsmile.gif Nu pavarėt merginos lotuliukas.gif

Mačiau kalbėjot apie svorį, tai pas mane jis toks pats ar nešioju breketus, ar ne , neturi įtakos mirksiukas.gif 4u.gif

Dėl amžiaus, tai aš būsiu tarp justytės ir buožgalviuko, man lygiai už mėnesio 20 biggrin.gif thumbup.gif

Kalbant apie skalavimo skysčius, tai bandau visokius, dar neatradau savojo blush2.gif
maza_maza
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:05)
na merginos, sveikos visos naujuose "namuciuose"  clap.gif
as tikriausiai greitu laiku atsijungsiu, darbu prisikaupe  rolleyes.gif
*

pasiruosk tam, kad tau SUDES breketus ir kad po to iskils kitu klausimu rolleyes.gif rolleyes.gif
o siaip, sveikinu, ryt gausi musu klubo kriksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Shin
listerino yra vaistinese wink.gif
maza_maza
*

pas mane darbe prie kompo irgi veidrodelis, blizgesys, krapstukai hihihi.gif
tik su tuo valymu ziauriai sunku:ir ner kaip ir pastoviai burnoj kas nors flirt.gif
ajaja
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 14:17)
pas mane darbe prie kompo irgi veidrodelis, blizgesys, krapstukai  hihihi.gif
tik su tuo valymu ziauriai sunku:ir ner kaip ir pastoviai burnoj kas nors  flirt.gif
*

as tai sakiau turbut teks 15min pietu skirti valymui dantuku... ka darysi, kiti parukyt eina, o as pirmyn dantu valyt i tulika...
galvoju bijosiu su zmonem salotas kokias valgyti, kad nebutu breketai pilni spinatu prilinde... tikiu, kad bus visokiu cirku kol atrasiu "saugius" patiekalus... smile.gif
Bambyziukas
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 22, 16:03)
o kur tu ji perki? rolleyes.gif
*

vaistinei smile.gif va taip atrodo smile.gif
http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1

thumbup.gif
Baby..
ohooo,aciu uz nauja tema.kaip musu siandien daug.. 4u.gif

QUOTE(justyte** @ 2009 06 22, 15:34)
man 18 smile.gif turbut as jauniausia, o ne tu biggrin.gif
*

mes abi jaunutes group.gif

*

oho, kokia tu pasiruosusi ..saunuole 4u.gif
Bambyziukas
QUOTE(Shin @ 2009 06 22, 16:05)
o gumytes nenusidazo nuo ramuneliu arbatos?
*

as be gumyciu tongue.gif mano breketukai keramikiniai thumbup.gif
smilsee
Nu tai ka as irgi zadu prie jusu prisideti ax.gif Pas mane situacija tokia kad zandikaulis labai mazas,dantu daug ir jie pakankamai dideli,aisku jie nesutilpo ir sugalvojo uzlipt viens ant kito,kad mazai nepasirodytu dar ir i prieki ''islindo'' doh.gif lotuliukas.gif Dar aisku turejau paveldet is tecio ilga nosi,tai veido dalis zemiau akiu laaabai jau atsikisus,is sono labai jau nekaip atrodo schmoll.gif Tai va,siandien nuejau isitraukt viena danti virsuj,lygiai po savaites trauksiu ta pati(ketvirta) kitos puses danti.Cia aisku irgi pasiseke nes kai sypsaus skyle matos lotuliukas.gif O po 2 sav.liepos 7d.eisiu klijuot breketu thumbup.gif Einu Klaipedoj pas daktare Petkinyte drinks_cheers.gif Ir metu man 17 bigsmile.gif
maza_maza
QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 16:24)
as be gumyciu  tongue.gif  mano breketukai keramikiniai  thumbup.gif
*

bet ir ant keramikiniu yra gumytes 4u.gif
vakar jos kuo graziausiai pasidabino salotine spalva nuo agurko, o gal nuo sparaginiu pupu lotuliukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 17:25)
Nu tai ka as irgi zadu prie jusu prisideti ax.gif  Pas mane situacija tokia kad zandikaulis labai mazas,dantu daug ir jie pakankamai dideli,aisku jie nesutilpo ir sugalvojo uzlipt viens ant kito,kad mazai nepasirodytu dar ir i prieki ''islindo'' doh.gif  lotuliukas.gif  Dar aisku turejau paveldet is tecio ilga nosi,tai veido dalis zemiau akiu laaabai jau atsikisus,is sono labai jau nekaip atrodo schmoll.gif  Tai va,siandien nuejau isitraukt viena danti virsuj,lygiai po savaites trauksiu ta pati(ketvirta) kitos puses danti.Cia aisku irgi pasiseke nes kai sypsaus skyle matos lotuliukas.gif  O po 2 sav.liepos 7d.eisiu klijuot breketu  thumbup.gif  Einu Klaipedoj pas daktare Petkinyte drinks_cheers.gif  Ir metu man 17 bigsmile.gif
*

jauniausia kolkas smile.gif
Kavytė
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 15:25)
Nu tai ka as irgi zadu prie jusu prisideti ax.gif  Pas mane situacija tokia kad zandikaulis labai mazas,dantu daug ir jie pakankamai dideli,aisku jie nesutilpo ir sugalvojo uzlipt viens ant kito,kad mazai nepasirodytu dar ir i prieki ''islindo'' doh.gif  lotuliukas.gif  Dar aisku turejau paveldet is tecio ilga nosi,tai veido dalis zemiau akiu laaabai jau atsikisus,is sono labai jau nekaip atrodo schmoll.gif  Tai va,siandien nuejau isitraukt viena danti virsuj,lygiai po savaites trauksiu ta pati(ketvirta) kitos puses danti.Cia aisku irgi pasiseke nes kai sypsaus skyle matos lotuliukas.gif  O po 2 sav.liepos 7d.eisiu klijuot breketu  thumbup.gif  Einu Klaipedoj pas daktare Petkinyte drinks_cheers.gif  Ir metu man 17 bigsmile.gif
*

Labukas, na labai smagiai tu čia apie savo bėdas pašnekėjai thumbup.gif Sveikinu padarius teisingą sprendimą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 06 22, 15:28)
jauniausia kolkas smile.gif
*

aš manau, kad ne tame esmė mirksiukas.gif 4u.gif
maza_maza
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:21)
as tai sakiau turbut teks 15min pietu skirti valymui dantuku... ka darysi, kiti parukyt eina, o as pirmyn dantu valyt i tulika...
galvoju bijosiu su zmonem salotas kokias valgyti, kad nebutu breketai pilni spinatu prilinde... tikiu, kad bus visokiu cirku kol atrasiu "saugius" patiekalus...  smile.gif
*

iskart po valgio visad mikliai paimu veidroduka ir issiepiu zavo zavesi.
vdrug koks krapas bus pasikabines, o as sugalvosiu kam placiai nusisypsot blush2.gif
nu pakolkas man dar vargas, tikiuosi paskui bus lengviau mirksiukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Achilles @ 2009 06 22, 17:29)
Labukas, na labai smagiai tu čia apie savo bėdas pašnekėjai  thumbup.gif  Sveikinu padarius teisingą sprendimą  thumbup.gif
Papildyta:

aš manau, kad ne tame esmė  mirksiukas.gif  4u.gif
*

tai as ir nesakau kad tame esme, tik anoje temoje snekejom apie amziu tai ir pasakiau smile.gif nieko pries tai neturiu wink.gif tam nera amziaus ribu 4u.gif
Baby..
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 16:25)
*

sveikinu apsisprendus. bigsmile.gif
zinau ta gydytoja ax.gif
kokius breketus dediesi ?
kur gyveni ?
Kavytė
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 15:29)
iskart po valgio visad mikliai paimu veidroduka ir issiepiu zavo zavesi.
vdrug koks krapas bus pasikabines, o as sugalvosiu kam placiai nusisypsot  blush2.gif
nu pakolkas man dar vargas, tikiuosi paskui bus lengviau  mirksiukas.gif
*

aš tai visai neseniai kokteilį su braškėm gėriau, tai paskui visi dantys raudoni buvo lotuliukas.gif
ajaja
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 14:25)
*

na sveika prisijungus smile.gif
ziurek del to dantuko israuto laikykis gyd patarimu, kad koks uzdegimas nepatektu. gal neskaitei mes anoj temoj aptarinejom kas ka daro, as sakiau man gyd liepe 24val nelisti nei is tolo prie tos vietos, o po to skalauti su virinto vandens ir druskos tirpalu kelis kartus dienoj..
pas mane irgi ketvirtas virsuj istrauktas, tai jei labai isijautus kalbu, tai irgi matosi sad.gif turbut reikia stengtis santuriau smile.gif
Baby..
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:36)
na sveika prisijungus smile.gif
ziurek del to dantuko israuto laikykis gyd patarimu, kad koks uzdegimas nepatektu. gal neskaitei mes anoj temoj aptarinejom kas ka daro, as sakiau man gyd liepe 24val nelisti nei is tolo prie tos vietos, o po to skalauti su virinto vandens ir druskos tirpalu kelis kartus dienoj..
pas mane irgi ketvirtas virsuj istrauktas, tai jei labai isijautus kalbu, tai irgi matosi sad.gif turbut reikia stengtis santuriau smile.gif
*

o kai des breketus, tai ten kur nebus dantuko bus viela ir ji temps viena danti prie kito? blush2.gif
ou_jeaa
Sveikos biggrin.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 06 22, 14:37)
Man atrodo ou  jeaa jauniausia  blush2.gif
*

QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 15:25)
Ir metu man 17 bigsmile.gif
*

ou_jeaa yra tai pat 17metų, bet greit 18m. ir ji jau šiemet nebe moksleivė bus bigsmile.gif ou_jeaa vardas Sandra , ir ji savarankiškai gyvena nuo 13m. viena biggrin.gif ir šiuo metu išsilaikius ir gyvena va tep va :

user posted image

bei savo, kad vis dar ir kreiva šypsena rodo va taip :

user posted image

Štai mūsų ou_jeaa. tikiuos neišgąsdinau lotuliukas.gif bigsmile.gif
Bambyziukas
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 16:27)
bet ir ant keramikiniu yra gumytes  4u.gif
vakar jos kuo graziausiai pasidabino salotine spalva nuo agurko, o gal nuo sparaginiu pupu lotuliukas.gif
*

O pas mane plonos plonos vos matomos vielutes, kurios nesidazo ir siaip man patinka ax.gif
maza_maza
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 06 22, 16:48)
Sveikos biggrin.gif
ou_jeaa yra tai pat 17metų, bet greit 18m. ir ji jau šiemet nebe moksleivė bus  bigsmile.gif  ou_jeaa vardas Sandra , ir ji savarankiškai gyvena nuo 13m. viena biggrin.gif ir šiuo metu išsilaikius ir gyvena va tep va :

user posted image

bei savo, kad vis dar ir kreiva šypsena rodo va taip :

user posted image
Štai mūsų ou_jeaa. tikiuos neišgąsdinau  lotuliukas.gif  bigsmile.gif
*

malacius, kad tokia drasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 16:50)
O pas mane plonos plonos vos matomos vielutes, kurios nesidazo ir siaip man patinka  ax.gif
*

as kazko matyt nesuprantu blush2.gif
ou_jeaa
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 22, 15:52)
malacius, kad tokia drasi  mirksiukas.gif
*

Kad nėra ko bijot, čia forume jaučiuos kaip šeimoj biggrin.gif
Bambyziukas
O kaip ikelti foto???as kaimas blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.