Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Triukšmingi kaimynai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vaidosee
Istorijos tesinys,susisiekiau per tel.su buto savininku,eilini karta prizadejo siandien vakare ismesti i gatve,jis jo giminaitis,sako zinai jaunas,pinigu neturi,gimines jo niekas nenori priimti,tai sakau,palauk,koks man skirtumas,jaunas ar senas,butu gyvenes,kaip zmogus,niekam jis nemaisytu,o dabar nesibaigiantys baliai,diena nakti,pas kitus kaimynus,tai gali nueiti,paprasyti,kad muzika isjungtu,o ten baisu nosi i laiptine iskisti,miesto atmatos renkasi,paskui musasi,dauzosi,pradzioje ejau kelis kartus,bet kai karta vienas islekes pasiule marmuze ismalti,supratau,kad geriau jau issikviesti ekipaza,nes nezinia,kas tokiems gali uzplaukti blink.gif
Rytoj laukit tesinio mirksiukas.gif
Beje,virsuje mama su vaiku,seniai ramybes neduoda,bet bent zinau,jog jie apie 1val,jau aprims,o mama dar lakstys iki 3 nakties
Wyga
QUOTE(Vaidosee @ 2010 04 08, 13:59)
Saunuole,kad netyli ir nenusileidi,o man jau svyra rankos,kovoje del triuksmo,su dviem kaimynais susitvarkem,tik parase pareiskimus,o dabar trecias nuominkas neduoda ramybes,baliai prasideda nakti23-1 val.ir ne tik garsi muzika,mustynes,gincai,koliones,keiksmazodziu lavina,baigiasi,kai iskvieciu ekipaza  blink.gif ,buto savinkas prizadejo ji iskelti,gavo namo ispejimus,sneketa 100 kartu ir va,sia savaite,jau dvi naktis nemiegojus,vakar iki 2,pirmadieni 3 val.kvieciau policija.Geriausia,kai ne tik gali pasakyti,kada muzika leido,o kai yra uzfiksuotas policijos iskvietimas,tada jau nieko nepasigincys.Bet,tiesa pasakius,man jau ir pareiskima rasyti geda,na sakys,kokie nenormalus,aisku prie visu pareiskimu prisideda ir kiti kaimynai,bet kazkaip nevienas nenori organizuoti,visada laukia,kol mes jau atsiusim igaliotini,tada pasiguodzia,issipasakoja,kaip jie nemiega,bet kad patys ka darytu,nu niekada blink.gif
*

O man rašyti nebūtų gėda, dar labai didelis pliusas, kad kiti kaimynai pasirašys. Tikrai pirmyn. Kartais ir man būna nepatogu ar sarmata nueiti paprašyti, ar skundą parašyti, galvos, kokia durna boba smile.gif vis negerai ir negerai, bet pagalvojus, ne tokių čiudikų būna, aš noriu apginti save ir vaiką, tai su ta mintim ir veikiu. O kas ką pagalvos, tegu galvoja.
barbarux
O nebūna taip, kad po policijos iškvietimo (o prasižengę vis tiek nuspėja, kas kvietė) pasidaro dar blogiau? Kolioja, kitaip kerštauja, vaikus užkabinėja? Kas tada? Aš dar kenčiu, bet tik dėl pasekmių baimės doh.gif
everlasting♥
skaudi sita tema tikrai g.gif tos dvi puses-triuksmaujanciu ir tyliai gyvenanciu vargu ar kada ras kompromisa taikiu budu, tam reikia buti aukstesnio intelekto zmonemis, muzikai visokie to niekad nesupras, kad egzistuoja tam tikros taisykles gyvenant zmoniu bendruomeneje. Is tokiu daug ko galima tiketis, kersto taip pat. unsure.gif
Vaidosee
QUOTE(barbarux @ 2010 04 10, 22:12)
O nebūna taip, kad po policijos iškvietimo (o prasižengę vis tiek nuspėja, kas kvietė) pasidaro dar blogiau? Kolioja, kitaip kerštauja, vaikus užkabinėja? Kas tada? Aš dar kenčiu, bet tik dėl pasekmių baimės  doh.gif
*

Dazniausiai ,tokie piktybiniai truksmautojai,kai gauna iskvietima i policija,is ereliu,tampa visciukais,nors as esu labai bajava ir nebijau akiu draskyti,bet kokiam issisokeliui,bet turejom ir mes po to,problemu,pvz.po pirmo pareiskimo,kaimynas is apacios,tos pacios dienos nakti,kai apsilanke policijoje,skambinejo i duris,pirma karta,dar nespejau sureguoti,kas ir kaip,o dar dukryte vergti pradejo,o paskui guliu,ausis istempus,girdziu pas kaimyna apacioje zingsniai,atsirakino durys ir skambutis i duris,as tik sokau,dukryte,imeciau i lovyte ir begte per duris,aisku ju jau pedos buvo atause,bet as kaip nulekiau,kaip pradejau duris jam dauzyti,trankyti,atidare po 5 min,su trusikais ir sako"Ko jus man neleidziat miegoti",na ar taip sako zmogus, 3 val.prikeltas is miegu,na ir rekiau,taip rekiau,kad oh oh,rekiau ne del saves,del dukrtytes,kuri po to,dar savaite,naktim vergdavo,gryzus,girdejau,kaip jis norejo,dar eiti,bet brolis,ji atkalbejo.Dar gera savaite,naktim dauzydavo puodus,i radijatoriu,bet nusprendziau tyleti ir nieko nesakyti,taktika pasitvirtino ir is ju buto,jau geri puse metu,negirdeti,jokiu triuksmu.
Na,o kitas kaimynas,po antro pareiskimo ir gi buvo atlekes,akiu draskyti,mama nenorejo,net kalbeti su juo,nes tik atidarem duris,kaip pradejo regti ir grasinti,na man nelabai pagrasinsi,tad jis reke,o as jam i tarpus,kai jis pavargdavo,paaiskinau visus istatymus,iki siol 4 men,jokiu muziku ir rekavimu neliko.
Zinai,svarbiausia netyleti,nebuti pilka pelyte,rek,sauk,tik nesimusk,jei nori mustis,nemusk kaimyno jo bute,isivyliok pas save,tada gali ir kaulus palauzyti mirksiukas.gif
Na,o paskutine istorija su nuominku,kol kas,baigesi,labai gerai,seiminkas ji iskele ir pats gryzo gyventi i buta,maciau ta berneli gatveje,bande mane zvilgsniu uzmisineti,bet mane sunku isgasdinti.
Tiesa,musu mieste,neseniai ,nuskambejo atvejis,kai kaimynei,kuri bande raminti,o paskui iskviete policija,padege duris,bet cia vienetiniai atvejai 4u.gif
Dabar vakare,buna,taip tylu,kad negaliu uzmigti,jau kazko truksta lotuliukas.gif ,tik va,uzknisa kaimyne,kuri pvz,siandien gryzo 6 ryto ir su kulnais,visa ryta,vaiksciojo po buta,bet cia jau yra paprasciausio supratimo trukumas.
barbarux
QUOTE(Vaidosee @ 2010 04 11, 15:17)
...
Zinai,svarbiausia netyleti,nebuti pilka pelyte,rek,sauk,tik nesimusk,jei nori mustis,nemusk kaimyno jo bute,isivyliok pas save,tada gali ir kaulus palauzyti  mirksiukas.gif
...
*

Jetau man jūsų tvirtybė ir stiprybė ax.gif 4u.gif
O aš iki šiol verkiau, kai sužinodavau kaip mane ir mano vaikus apšneka, bet po paskutinio bajerio jau išlėkusi pirmą kartą rėkiau, bet susilaukiau priešiškumo - pradėjo jų dukra prieš mano dukrą mergaites kieme nuteikinėti, o kiek grasinimų su manim susidoroti man "perdavė" per kitus kaimynus (na, jei pasakoja kaimynui, su kuriuo žino, kad bendraujam vos ne kasdien, tai suprantu, kad nori, kad žinočiau jų planus) tai jau nebesuskaičiuočiau. Bijau, nors policijos dar nekviečiau, tikrai bijau. Pas mus laiptai mediniai, tai skamba jie, eik kaip nori, nors vaikus drausminu, kad ir per dažnai ir per garsiai nelakstytų namo. Išlekia vaikus iškolioja, kad per dažnai vaikšto, kad per skambiai kaukši, kad tinkai nuo mūsų lipimo byra doh.gif jauni žmonės, ne pensininkai, o patys 5 valandą ryte taip į savo duris beldžiasi, kad pašokus iš miegų daugiau užmigt neįmanoma, nuo išgąsčio. Niu vienžo, dar paskaitinėsiu kaip reikia tvarkytis ir kibsiu į darbą, prasideda vasara, tai vėl po langais iki paryčių bambalius tuštins, rėkaus, maudys š..se aplinkinius... gana. Juk kieme, kuris nėra išpirktas niekieno draudžiama girtauti bet kokiu paros metu? Juk tai vieša vieta? 4u.gif
everlasting♥
QUOTE(barbarux @ 2010 04 11, 19:24)
Niu vienžo, dar paskaitinėsiu kaip reikia tvarkytis ir kibsiu į darbą, prasideda vasara, tai vėl po langais iki paryčių bambalius tuštins, rėkaus, maudys š..se aplinkinius... gana. Juk kieme, kuris nėra išpirktas niekieno draudžiama girtauti bet kokiu paros metu? Juk tai vieša vieta? 4u.gif
*

kiemas-viesa vieta, cia taip pat galioja tos pacios taisykles, kaip ir butuose-galima kviesti policija 4u.gif po musu miegamojo langais buvo suoliukas ant kurio iki isnaktu ir nakti sededavo piemenys, garsiai sukaliodavo, grodavo su mobiliakais. Prie tokiu garsu uzmigt praktiskai neimanoma, nes vasara ir langa reikia prasiverti, kitaip uzdusi uzsidares. Kalbinom kaimynus salinti suoliuka, kaip ir visi sutiko, tik bijo garsiai pasisakyti, kad nekersytu, kiti sake-suoliukas- musu turtas ir jo salinti nevalia. Kaip patinka? Tie, kur tylejo, matyt, patys nakti nulupo suoliuka ir liko nekalti, kalti liko tie, kur garsiai pasisake. Iki sios dienos nezinom, kas ji nueme. Tai taip su tais kaimynais...bet buvo ramu siaip ar taip, sekesi ir uzmigti ir issimiegoti 4u.gif
barbarux
QUOTE(***akire*** @ 2010 04 11, 21:04)
kiemas-viesa vieta, cia taip pat galioja tos pacios taisykles, kaip ir butuose-galima kviesti policija  4u.gif po musu miegamojo langais buvo suoliukas ant kurio iki isnaktu ir nakti sededavo piemenys, garsiai sukaliodavo, grodavo su mobiliakais. Prie tokiu garsu uzmigt praktiskai neimanoma, nes vasara ir langa reikia prasiverti, kitaip uzdusi uzsidares. Kalbinom kaimynus salinti suoliuka, kaip ir visi sutiko, tik bijo garsiai pasisakyti, kad nekersytu, kiti sake-suoliukas- musu turtas ir jo salinti nevalia. Kaip patinka? Tie, kur tylejo, matyt, patys nakti nulupo suoliuka ir liko nekalti, kalti liko tie, kur garsiai pasisake. Iki sios dienos nezinom, kas ji nueme. Tai taip su tais kaimynais...bet buvo ramu siaip ar taip, sekesi ir uzmigti ir issimiegoti  4u.gif
*

Pas mus panašiai, tik ne suoliukas, o pavėsinę pasistato vasarą. Neišeina tol, kol nebepaeina, o iki tol - ir muzikikės, ir šūkaliojimai, ir šokiai kartais... ir taip kiekvieną savaitgalį, jei gražus oras. Absurdas, kai vasarą meldi lietaus šeštadienio vakarui lotuliukas.gif
Dėkui merginos už patarimus, tema thumbup.gif , nežinant ką daryti vienu ar kitu atveju, linkiu visoms gerų, ramių ir supratingų kaimynų, o aš bandysiu to siekti ax.gif 4u.gif
everlasting♥
QUOTE(barbarux @ 2010 04 12, 09:58)
Pas mus panašiai, tik ne suoliukas, o pavėsinę pasistato vasarą. Neišeina tol, kol nebepaeina, o iki tol - ir muzikikės, ir šūkaliojimai, ir šokiai kartais... ir taip kiekvieną savaitgalį, jei gražus oras. Absurdas, kai vasarą meldi lietaus šeštadienio vakarui  lotuliukas.gif
Dėkui merginos už patarimus, tema  thumbup.gif , nežinant ką daryti vienu ar kitu atveju, linkiu visoms gerų, ramių ir supratingų kaimynų, o aš bandysiu to siekti  ax.gif  4u.gif
*

butinai siek 4u.gif Nera ko tiems sikniams nusileisti biggrin.gif uz ramybe reikia pakovoti, atmink, mus gina istatymai, o istatymu nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes smile.gif
Vaidosee
Labas rytas,prisiduodu po bemieges doh.gif
Turbut mano kaimynas is apacios,skaito SM,nes tik pasigyriau,kad puse metu,jokio garso negirdeti,tai vakar iki 2 nemiegojau,nepasakyciau,kad labai garsiai muzika leido,bet labai ikyriai,tai tikrai,tiktai bum bum bum,dukryte lovyteje jau negalejo miegoti,vis dusavo,dusavo,galiausiai daviau papki ir pasiemiau pas save,juk ji miega be pagalves,o garsas taip ir duoda i galva.
Mintyse 100 kartu kvieciau policija,bet realiai susilaikiau,juk jie tikrai puse metu,nedare jokiu baliuku ir muzika gana negarsiai grojo,bet nezadu tyleti,uzeisiu siandien pas ji ir priminsiu,kad as dar cia gyvenu rolleyes.gif
Wyga
Mus gina įstatymai g.gif Bet dar, sakyčiau, reiktų juos sugriežtinti. Dabar tik nuo 18 val. gali policiją kviesti, o iki to laiko? Jei kiaurą dieną bumčikas kala, kas tada? Ir kuo tas bumčikas dieną skiriasi nuo vakarinio? Ogi niekuo.
Nu man, kai bumčikus užleisdavo, norėjosi nuėjus tik į snukį duot, jau taip kraujas verda...kad negaliu. Nu jau kaip jie mane nervuoja unsure.gif Aš tai visus tokius išgamas uždaryčiau į kamerą, įjungčiau visu garsu muziką ir pradžioj parą palaikyčiau. Jei dar nesuprastų, tada 2 paroms. Greitai tokių nesąmonių neliktų.
Alexandra.R.
QUOTE(Wyga @ 2010 04 13, 19:47)
Mus gina įstatymai g.gif  Bet dar, sakyčiau, reiktų juos sugriežtinti. Dabar tik nuo 18 val. gali policiją kviesti, o iki to laiko? Jei kiaurą dieną bumčikas kala, kas tada? Ir kuo tas bumčikas dieną skiriasi nuo vakarinio? Ogi niekuo.
Nu man, kai bumčikus užleisdavo, norėjosi nuėjus tik į snukį duot, jau taip kraujas verda...kad negaliu. Nu jau kaip jie mane nervuoja unsure.gif Aš tai visus tokius išgamas uždaryčiau į kamerą, įjungčiau visu garsu muziką ir pradžioj parą palaikyčiau. Jei dar nesuprastų, tada 2 paroms. Greitai tokių nesąmonių neliktų.
*

O iki to niekas neatvaziuos schmoll.gif . Juk jei polcija del muzikos galima iskviesti, tai galima ir del daromo remonto? O kada tuomet butus remontuot, jei nei diena, nei nakti?
Gal jus nusipirkit klasikines muzikos diska ir jiems leiskit paklausyt g.gif Gal muzikinis skonis pasikeis lotuliukas.gif
barbarux
QUOTE(Wyga @ 2010 04 13, 19:47)
Mus gina įstatymai g.gif  Bet dar, sakyčiau, reiktų juos sugriežtinti. Dabar tik nuo 18 val. gali policiją kviesti, o iki to laiko? Jei kiaurą dieną bumčikas kala, kas tada? Ir kuo tas bumčikas dieną skiriasi nuo vakarinio? Ogi niekuo.
*

Yra ribos ir dieną. Žinot, jausdavausi kažkada taip kaip jūs - nueiti ir į snukį doh.gif , bet ką - iškenti, ant vaikų išsilieji, sekančią dieną vėl tas pats.Tai paskui atėjo vasara, radau išeitį - kiaurą dieną su vaiku lauke doh.gif , kaip benamė kokia - ir valgydavom, ir miegodavo, o aš vežimėlį po rajoną kiaurą dieną stumdydavau. Jei lietus lijo - tada virtuvėje abi visą dieną, nes ten ne taip girdisi ir virtuvė mūsų su kaimynais nesiriboja. Bet tada įstatymai kitokie buvo... Kiek žinau dabar galima iškviesti iš sveikatos centro kažkokį triukšmo matuotoją, kuris už nustatytą mokestį matuoja triukšmą jūsų namuose ir, jei jis viršija normas, įspėja kaimynus. Manau, net įspėjimo užtektų 4u.gif
Vaidosee
Tu teisi,galima issikviesti,bet su jais daug terlioniu,kiek zinau,tuos aparatus turi,tik didesni miestai,pvz.Kaunas,uz ju paslaugas turesi apmoketi pati,o dar kur laimes dalykas,kad butent ta diena kaimynai triuksmaus,man nekarta buvo,kad neapsikentus nakti garsios muzikos,iskvieciu policija,o butent tada kai jie atvaziuoja,muzika aptyla,tai net paciai geda,kad negalvotu,jog kokia durne skambineja,dabar,kai skambinu,taip ir pasakau,groja garsiai muzika,bet neistisai,o su pertraukom ir jei net bus tylu,prasom uzeiti ir apraminti smile.gif
Na,o mes jau antra para gyvenam ramiai lotuliukas.gif (pasigyriau,tai dabar savaite nemiegosiu lotuliukas.gif )
juraciuxzx
o ka daryti kai kaimyne kaltina triuksmavimu, kai mes nei muzikos leidziam nei balius keliam nei remontus darom? Ja nervuoja mano skalbimo masina ir siurblys jei jau po 22h ijungiu..kai nescia buvau uzedus ji mane buvo i laiptine bijojau iseiti, bet kai po metu kabinejimosi nervai neislaike tai iskoliojau visokiais zodziais kokie tik ant liezuvio uzejo...nu nenormalu juk taip...
Papildyta:
Istatyma paskaiciau del triuksmo ribu, tik nemoku savo siublio ir skalbykles pasiskaiciuoti...kam idomu imetu nuoroda

http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.s...ery=&p_tr2=
Vaidosee
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 04 16, 20:22)
o ka daryti kai kaimyne kaltina triuksmavimu, kai mes nei muzikos leidziam nei balius keliam nei remontus darom? Ja nervuoja mano skalbimo masina ir siurblys jei jau po 22h ijungiu..
Istatyma paskaiciau del triuksmo ribu, tik nemoku savo siublio ir skalbykles pasiskaiciuoti...kam idomu imetu nuoroda

*

labuka smile.gif
Nu zinai,jei po 22 val,siurbli jungi,tai as kaimynes pusen stoju rolleyes.gif ,gal tau ir atrodo,kad tu tik pasiurbliuosi ir niekam nemaisys,bet tu nueik pas kaimyne paklausyti,koks buna namie garsas,kai virs taves bruzina siurbliu.
• nuo 6 val. ryto iki 18 val. vakaro negali būti didesnis nei 40 decibelų,
• 18-22 valandomis – ne didesnis kaip 35 decibelai,
• 22-6 valandomis – 30 decibelų.
Žmogus atskiria 26-27 decibelų garsą be didelių problemų, neturėtų trikdyti ir 30-35 decibelų garsas – tokiu garsu šnibždama, normalus bendravimas apima 50 decibelų garsą, o garsi kalba jau 70 db garsą.
Gyventojams atsiranda nepasitenkinimas ir trikdomas miegas kai triukšmo lygis siekia 35 db.
Siulyciau issisiurbti iki 22 val ir viena problema bus maziau,arba dar pvz,labai didelis triuksmas yra nuo kedziu stumdymo,ypac jei jos metalines,po to,kai virs musu kaimynai nusipirko tokias,supratau,koks tai nemalonus garsas,tad mes ant saviskiu,nusipirkom padukus,o va kaimynams nedrystu to pasiulyti lotuliukas.gif .
Leksa
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 04 16, 20:22)
Ja nervuoja mano skalbimo masina ir siurblys jei jau po 22h ijungiu..
*

O tai negalit anksciau issisiurbt aba savaitgali? Man irgi nepatiktu, jei kas 22 al. pradetu namus tvarkyt. Mano vyrui kartais tenka 5 val. ryto keltis i darba, tai 22 val. jau miegot eina. Suprantu, prie kiekvieno neprisitaikysi, bet nejau jus namus tvarkyt galit tik po 22val? g.gif pagalvokit kartais ir apie kaimynus. Jusu situacijoj jusu as kaimynes pusej.
everlasting♥
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 04 16, 22:22)
o ka daryti kai kaimyne kaltina triuksmavimu, kai mes nei muzikos leidziam nei balius keliam nei remontus darom? Ja nervuoja mano skalbimo masina ir siurblys jei jau po 22h ijungiu..kai nescia buvau uzedus ji mane buvo i laiptine bijojau iseiti, bet kai po metu kabinejimosi nervai neislaike tai iskoliojau visokiais zodziais kokie tik ant liezuvio uzejo...nu nenormalu juk taip...
Papildyta:

*

taip, kaimyne teisi, siurblys ar skalbimo masina po 22val. jau gali trukdyti ramybe...jei skaitei mano anksciau ideta straipsni, po 22val. galimi decibelai, prilygstantys tyliam kalbejimui, ta pati pasakyciau ir as. Ir kodel butent tokiu metu reikia jungti siurbli?

Papildyta:
Siaubas, kokiu zmones turi kaimynu unsure.gif As jau blustu nuo to, kaip mano kaimyne nuomininke prisiveda sveciu ir garsiai kalba iki paryciu, sienos pralaidzios, nakti labai girdisi...tai jau skaiciuoju, kiek naktu tai vyko-jau penkias. Jinai nesenai atsikrauscius, tai dar dovanoju, bet kantrybe baigias, reiks jau snekint, kad pridarytu gerkles. Jei siurblys koks dar uztu, tikrai pradeciau i sienas dauzyt ax.gif
KibirVibir
QUOTE(Vaidosee @ 2010 04 13, 09:08)

Turbut mano kaimynas is apacios,skaito SM,nes tik pasigyriau,kad puse metu,jokio garso negirdeti,tai vakar iki 2 nemiegojau,nepasakyciau,kad labai garsiai muzika leido,bet labai ikyriai...
*

tai jei puse metu tylejo, gal gimtadienis zmogaus ar siaip svente. Negi viena nakti sunku isgyventi? Kartais jus skaitant toks vaizdas, kad tame name tik jus ir sventa, visi kiti nieksai triuksmadariai... Arba gyvenat kokiam bendrabutyje arba pati konfliktiska esat...
barbarux
QUOTE(KibirVibir @ 2010 04 17, 21:05)
tai jei puse metu tylejo, gal gimtadienis zmogaus ar siaip svente. Negi viena nakti sunku isgyventi? Kartais jus skaitant toks vaizdas, kad tame name tik jus ir sventa, visi kiti nieksai triuksmadariai... Arba gyvenat kokiam bendrabutyje arba pati konfliktiska esat...
*

Nenorėčiau sutikti su jumis. Visko būna, nesakau, ir gimtadieniai, ir tuokiasi ne visi kavinėse ar sodybose. Negi sunku ateiti ir įspėti, atsiprašyti, kad triukšmausi? Aš šiandien irgi po bemiegės... Kalė iki pat 4val.ryto, o tiek reikalų šiandien dar, vaikštau girta negėrus, bet policijos iškviesti nesiryžau... žinau, bailė esu, lengva pasvajot, ir pasiryžimas atsiranda kai nereikia, o paskui pagalvoji, kad girti įsiutę duris spardys, tai dar iš baimės širdis sustos, tai ir gaunasi kaip gaunasi. Jei būtų įspėję, galėjau susitvarkyti taip, kad tų reikalų šiandien nebūtų ir išvažiuoti su nakvyne pas gimines, o kur dėtis, kai šokiai prasideda 22 val.vakaro? Tiesiog nėra supratimo šalia gyvenančio atžvilgiu, o apie pagarbą jau net nekalbu...Įstatymai galioja visiems - net ir gimtadienį švenčiantiems.
Loveco
dauguma jusu gyvenat daugiabuciuose, kur kaimynai girdisi net siurbli i jungdami. Pas mus kitaip kotedze, bet viena siena su kaimyne ribojasi, o ji vis pjauna, grezia, griauna sienas,- nesuprasi. Jau metus laiko, ir kaip tycia, nuo 7-8 ryto, kai man pats miegas su kudikiu. Na, remontu nepritildysi, tiek to, bet kitas dalykas mane net prajuokino:

pas mus yra dvi viena priesais kita kotedzu eiles. Tarp ju eina vidiniai kiemeliai, zolytes ir t.t. Tai vienas pagyvenes kaimynas priesais, atejus pavasariui, isigundrino KASDIEN nuo 9- 18 val krapstytis zolyteje, klausydamas radijos. Nieko blogo?... na, atejau i kambari, ir pagalvojau, kad koks oro pavojus skelbiamas- girdziu Kubiliu kaip per koki megafona rekianti, o ten, pasirodo, Lietuvos Radijas visu garsu paleistas. Aidi kaip nezinau kur. Langai musu visada praviri, nes vaikas alergiskas ir reikia nuolat vedinti, bet net ir uzdarius langa girdisi...tai jau nezinau, kiek cia tu decibelu...kaimynas, matyt, neprigirdintis, garbaus amziaus, nu bet ka daryt? man butu nusispjaut, bet neina vaiko uzmigdyt nei namie, nei balkone, o ir paciai pietu pogulio nusnaust smile.gif

vis nesiryztu paprasyti pritildyti, bet jau pora savaiciu diena is dienos.... su mazyle stengiuosi kuo ilgiau buti lauke nuo namu toliau, bet tai ne iseitis, gi kol vaikas miega, ir pavalgyt man reik, ir namus kasdien tvarkyt sad.gif
everlasting♥
[quote=Loveco,2010 04 18, 12:13]

pas mus yra dvi viena priesais kita kotedzu eiles. Tarp ju eina vidiniai kiemeliai, zolytes ir t.t. Tai vienas pagyvenes kaimynas priesais, atejus pavasariui, isigundrino KASDIEN nuo 9- 18 val krapstytis zolyteje, klausydamas radijos. Nieko blogo?... na, atejau i kambari, ir pagalvojau, kad koks oro pavojus skelbiamas- girdziu Kubiliu kaip per koki megafona rekianti, o ten, pasirodo, Lietuvos Radijas visu garsu paleistas. Aidi kaip nezinau kur. Langai musu visada praviri, nes vaikas alergiskas ir reikia nuolat vedinti, bet net ir uzdarius langa girdisi...tai jau nezinau, kiek cia tu decibelu...kaimynas, matyt, neprigirdintis, garbaus amziaus, nu bet ka daryt? man butu nusispjaut, bet neina vaiko uzmigdyt nei namie, nei balkone, o ir paciai pietu pogulio nusnaust smile.gif

sveika 4u.gif pasakysiu savo nuomone-kai groja radijas nuo 9-18val. jus ne ka laimesit priekaistaudami, cia kaip ir normalus laikas-dienos metas, bet...jus galite graziai pakalbinti ta kaimyna, ne piktai, kad siuo atveju tik jis vienas nori klausytis savo radijo, o ne visi kaimynai aplinkui, paprasykit, kad garsa primazintu taip, kad girdetu tik pats, pasakykit, kad turit maza vaika ir t.t. smile.gif
Vaidosee
QUOTE(KibirVibir @ 2010 04 17, 21:05)
*

Gal ir svente,turbut,todel ir nekvieciau policijos,juk ilga laika ramu buvo.
O ,del antros posto dalies,siulyciau daugiau temos paskaityti, o ne paskaityti tris paskutinius postus mirksiukas.gif ir uzsipulti,kokia as konfliktiska.
Beje,net gryzau paziureti ar turite vaiku,lyg ir ne,tad cia jau kitas reikalas,kol ju neturejau ir man pasaulis atrode mielas ir kaimynu baliai linksmi buvo,o kai vaikas naktim sokineja nuo muzikos,trankymusi,mustyniu,tada kiekviena normali mama tampa konfliktiska mirksiukas.gif
barbarux
QUOTE(Loveco @ 2010 04 18, 10:13)
dauguma jusu gyvenat daugiabuciuose, kur kaimynai girdisi net siurbli i jungdami. Pas mus kitaip kotedze, bet viena siena su kaimyne ribojasi, o ji vis pjauna, grezia, griauna sienas,- nesuprasi. Jau metus laiko, ir kaip tycia, nuo 7-8 ryto, kai man pats miegas su kudikiu. Na, remontu nepritildysi, tiek to, bet kitas dalykas mane net prajuokino:

vis nesiryztu paprasyti pritildyti, bet jau pora savaiciu diena is dienos.... su mazyle stengiuosi kuo ilgiau buti lauke nuo namu toliau, bet tai ne iseitis, gi kol vaikas miega, ir pavalgyt man reik, ir namus kasdien tvarkyt sad.gif
*

Ui pažįstamas jausmas biggrin.gif . Mano kaimynas priešais name irgi vasarą tik šilčiau radiją įsijungdavo. O kas pikčiausia - kad tikrai jis negarsiai klausėsi, bet vėjas kai paneša garsą, aidi, kad atrodo kad ten visu garsu klausosi biggrin.gif . Paskambinau ir paprašiau, kad vėliau įsijungtų, supratingas buvo, tai problemų nebebuvo. Nepamenu, 6 ar 7 valandą prasidėdavo valstiečių ar kaimo žmonių kažkokia laida, tai jos šaukinius iki šiol pamenu biggrin.gif
Mano tėvukas tokios pat mados, tai kai į sodą atvažiuoju jis kažkodėl radiją iš is išjungia biggrin.gif .Tikrai, negarsiai klausosi, bet priklausomai nuo vėjo, kitam sodo gale toooks garsas, kad sodai netenka ramybės vardo biggrin.gif
Loveco
tai gal ir susnekeciau as su juo, bet baile esu smile.gif smile.gif bet tas pirmas ispudis, kad Kubilius kazkokia svarbia zinia per megafona i langus man rekia- nemirtingas biggrin.gif
KibirVibir
QUOTE(Vaidosee @ 2010 04 18, 12:35)
*

skaiciau as ta tema, bet visvien nepateisinu kaimynu, kurie skundziasi ir skundzia pastoviai. Nebegyvenu bute, tad tokiu problemu nebeturiu, bet paauglysteje ir muzikos garsios budavo (ne tik pas mane), ir baliai prauzdavo, ir remontus zmones pasidarydavo, ir vaikus augindavo begiojancius, ir smuikais griezdavo vaikai, bet niekas policijos nekvietaliodavo. Gal patys zmones daugiabuciuose paliko nervingi, pikti ir nebetolerantiski smile.gif
Kazkada esu rasiusi, kad drauges name yra taisykle apie busima svente pries savaite pakabinti skelbimu lentoje rasteli. Gal ir jusu namuose taip galima susitarti.
barbarux
QUOTE(KibirVibir @ 2010 04 18, 14:29)
skaiciau as ta tema, bet visvien nepateisinu kaimynu, kurie skundziasi ir skundzia pastoviai. Nebegyvenu bute, tad tokiu problemu nebeturiu, bet paauglysteje ir muzikos garsios budavo (ne tik pas mane), ir baliai prauzdavo, ir remontus zmones pasidarydavo, ir vaikus augindavo begiojancius, ir smuikais griezdavo vaikai, bet niekas policijos nekvietaliodavo. Gal patys zmones daugiabuciuose paliko nervingi, pikti ir nebetolerantiski  smile.gif
Kazkada esu rasiusi, kad drauges name yra taisykle apie busima svente pries savaite pakabinti skelbimu lentoje rasteli. Gal ir jusu namuose taip galima susitarti.
*

Pavydžiu, kad nebegyvenate bute, nuosavas būstas ramiame rajone - ech...neišsipildžiusi svajonė... wub.gif O kad žmonės nervingesni yra tiesos, bet ir garso aparatūra toli gražu nuo mūsų laikų, Vilma būdavo geriausiu atveju, bet ir su ja tokių bumčikų, kaip dabar aparatas dydžio kaip senasis VEF'as išspaudžia, niekaip neišlauši doh.gif
Leksa
QUOTE(KibirVibir @ 2010 04 18, 14:29)
skaiciau as ta tema, bet visvien nepateisinu kaimynu, kurie skundziasi ir skundzia pastoviai. Nebegyvenu bute, tad tokiu problemu nebeturiu, bet paauglysteje ir muzikos garsios budavo (ne tik pas mane), ir baliai prauzdavo, ir remontus zmones pasidarydavo, ir vaikus augindavo begiojancius, ir smuikais griezdavo vaikai, bet niekas policijos nekvietaliodavo. Gal patys zmones daugiabuciuose paliko nervingi, pikti ir nebetolerantiski  smile.gif
*

O tai gal yra del ko skustis? O skundziasi ir skundziasi, jei kaimynai tie triuksmadariai niekadejai nereaguoja i skundus. Reaguotu, tai nesiskustu.
Pas mus laiptinej yra nerasyta taisykle, jog po 21 val. jokiu buto siurbimo, skalbimo masinu ir pan. Ir super thumbup.gif tiesiog reikia gerbti vieniems kitus ir nebus nei skundiku, nei apskustuju.
Kai buvot vaikas, tai i ta triuksma kitaip reagavot, o dabar gal atsidure daugiabuti kitaip i kaimynu sukeliama triuksma reaguotumete. Man irgi vaikystej triuksmas netrugde, nes gi ir pati triuksmavau, bet dabar schmoll.gif dabar savo namuose, grizus po sunkios darbo dienos noretusi ramybes, o ne bumciku klausyt (ypac, jei muzikinis skonis skiriasi), ar kaip kaimyne naktim buta siurbia.
Neturit tokiu problemu, tai ir nesuprantat. Kaip sakoma, sotus alkano neuzjaucia, tai apie ka cia dar kalbet?!
everlasting♥
QUOTE(Loveco @ 2010 04 18, 15:19)
tai gal ir susnekeciau as su juo, bet baile esu smile.gif smile.gif bet tas pirmas ispudis, kad Kubilius kazkokia svarbia zinia per megafona i langus man rekia- nemirtingas biggrin.gif
*

paziurekim i tai su humoru 4u.gif Tikriausiai jusu kaimynas yra konservatorius sirdy ir jam Kubilius-dievas smile.gif uztai ir nori, kad visi jo kalba isgirstu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2010 04 18, 17:50)
O tai gal yra del ko skustis? O skundziasi ir skundziasi, jei kaimynai tie triuksmadariai niekadejai nereaguoja i skundus. Reaguotu, tai nesiskustu.
Pas mus laiptinej yra nerasyta taisykle, jog po 21 val. jokiu buto siurbimo, skalbimo masinu ir pan. Ir super  thumbup.gif tiesiog reikia gerbti vieniems kitus ir nebus nei skundiku, nei apskustuju.
Kai buvot vaikas, tai i ta triuksma kitaip reagavot, o dabar gal atsidure daugiabuti  kitaip i kaimynu sukeliama triuksma reaguotumete. Man irgi vaikystej triuksmas netrugde, nes gi ir pati triuksmavau, bet dabar  schmoll.gif dabar savo namuose, grizus po sunkios darbo dienos noretusi ramybes, o ne bumciku klausyt (ypac, jei muzikinis skonis skiriasi), ar kaip kaimyne naktim buta siurbia.
Neturit tokiu problemu, tai ir nesuprantat. Kaip sakoma, sotus alkano neuzjaucia, tai apie ka cia dar kalbet?!
*

drinks_cheers.gif pritariu Jums 100 procentu...kodel as tureciau po darbo dienos netureti savo namuose ramybes arba nemiegojus eiti i darba del svetimu visai zmoniu-kaimynu? nesamone kazkokia, kas isvis pateisina tokius dalykus. Visam civilizuotam pasaulyje yra kovojama su triuksmu ir tokiu nesamoniu kaimynysteje nesideda, kaip LT...tikrai cia kazkokia trecia pasaulio salis, kur gyvena tokio poziurio individai, be jokios vidines kulturos.....
barbarux
QUOTE(***akire*** @ 2010 04 18, 17:15)
paziurekim i tai su humoru  4u.gif Tikriausiai jusu kaimynas yra konservatorius sirdy ir jam Kubilius-dievas smile.gif uztai ir nori, kad visi jo kalba isgirstu  biggrin.gif

Papildyta:
drinks_cheers.gif pritariu Jums 100 procentu...kodel as tureciau po darbo dienos netureti savo namuose ramybes arba nemiegojus eiti i darba del svetimu visai zmoniu-kaimynu? nesamone kazkokia, kas isvis pateisina tokius dalykus. Visam civilizuotam pasaulyje yra kovojama su triuksmu ir tokiu nesamoniu kaimynysteje nesideda, kaip LT...tikrai cia kazkokia trecia pasaulio salis, kur gyvena tokio poziurio individai, be jokios vidines kulturos.....
*

Kaimynas grįžo iš Švedijos, dirbo statybose, apdailą darė. Sakė Švedijoje draudžiama šeštadienį, bijau pameluot, atrodo, iki 11 val.ryto triukšmauti, remontus daryti ir pan. Va čia tai faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pas mus dažniausiai sekmadieniais ryte tylu, iš po šeštadienio... Grįžau skaudančia galva, nemiegojus, nu tikrai, savo namuose pailsėt negalėjau doh.gif košmaras, o baliauninkai miega šiandien visą dieną, tylu kai nebūtina doh.gif Bet čia tai manyje problemos ax.gif
Loveco
visada stengiuosi ziureti su humoru, taciau jis pasibaigia, kai visa diena ant ranku supu jautria mergyte, o per Kubiliu ji neuzmiega... biggrin.gif sad.gif sad.gif deja.
Upokšnis
QUOTE(Leksa @ 2010 04 18, 16:50)
Pas mus laiptinej yra nerasyta taisykle, jog po 21 val. jokiu buto siurbimo, skalbimo masinu ir pan. Ir super  thumbup.gif tiesiog reikia gerbti vieniems kitus ir nebus nei skundiku, nei apskustuju.
Kai buvot vaikas, tai i ta triuksma kitaip reagavot, o dabar gal atsidure daugiabuti  kitaip i kaimynu sukeliama triuksma reaguotumete. Man irgi vaikystej triuksmas netrugde, nes gi ir pati triuksmavau, bet dabar  schmoll.gif dabar savo namuose, grizus po sunkios darbo dienos noretusi ramybes, o ne bumciku klausyt (ypac, jei muzikinis skonis skiriasi), ar kaip kaimyne naktim buta siurbia.
*

Kai vaikystėj triukšmaudavot irgi nesijaudinot, kad Jūsų ir keliamas triukšmas trukdo kaimynams pailsėti po sunkios darbo dienos mirksiukas.gif Labai taikli frazė mirksiukas.gif Tada Jūs negalvojot apie kaimynus, dabar kaimynai apie Jus negalvoja mirksiukas.gif
marytexxx
niekad neskundžiu kaimynų,kai būna balius,švenčiama dabar retai,bet mūsų name kita problema,name daug senų žmonių,kaimyne viena kraustosi iš proto,skundžia kaimynus kad ją nuodija,prie jos lovos pajungta elektra,ji gyvena kitoj laiptineje,triukšmauja tik naktimis,jos artimieji užsienyje,gydymo įstaigos ją palaiko tik tris dienas ir paleidžia,su metaliniu daiktu ji daužo per radiatorių ir šaukia,tad naktis linksmos
Leksa
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 19, 08:40)
Kai vaikystėj triukšmaudavot irgi nesijaudinot, kad Jūsų ir keliamas triukšmas trukdo kaimynams pailsėti po sunkios darbo dienos mirksiukas.gif Labai taikli frazė  mirksiukas.gif Tada Jūs negalvojot apie kaimynus, dabar kaimynai apie Jus negalvoja  mirksiukas.gif
*

Aisku, kad negalvojau! Gi vaikas buvau! Kuris vaikas begiodamas galvoja, kad kelia kaimynams triuksma? Jusu komentaras nelogiskas. Suauge atsako uz savo, savo vaiku ar savo gyvunu keliama triuksma! O jei patys to nesupranta, tai kaimynai turi jiems pasakyti (ar pasiskusti, kaip cia kas vadina).
kinrozyte
QUOTE(Leksa @ 2010 04 18, 17:50)

*

o jei mano gyvenimo tempas man tik leidzia siurbtis nuo 21 val., o skalbtis nakti,nes naktinis elektros rezimas pigesnis doh.gif smile.gif
suprantu del baliu,triuksmu ir t.t.t. bet kai pradeda kreipti demesi,kad kaimyne aukstais kulnais vaiksto,kad sklabimo masina eina,kad vaikiukas palaksto, ar remontas vyksta, nu sorry cia jusu paciu problema ir tikrai kazkas su nervais blogai,kelkites i nama mirksiukas.gif seniau isvis niekas nekviesdavo policijos, o ir butai be sarvotu duru budavo,be plastikiniu langu,nesiltinti, tai garsas dar labiau eidavo unsure.gif
flamenko
QUOTE(kinrozyte @ 2010 04 19, 12:31)
o jei mano gyvenimo tempas man tik leidzia siurbtis nuo 21 val., o skalbtis nakti,nes naktinis elektros rezimas pigesnis doh.gif  smile.gif
*

O savaitgaliais kartais ne tas pats "naktinis" tarifas galioja? Taip jau visus kiaurus metus dieną iš dienos tik nuo 21 val atsiranda Jums galimybė siurbtis ir skalbtis? Nu atleiskite jau man smile.gif, bet netikiu. Kaimynai, ko gero, visai nepyktų, jei skalbtumėte šeštadienį 10 val arba 17 val, bet naktį nemiegoti todėl, kad jūs nesusidėliojate savo laiko smile.gif - ar tikrai turėtų?
Upokšnis
QUOTE(Leksa @ 2010 04 19, 09:59)
Aisku, kad negalvojau! Gi vaikas buvau! Kuris vaikas begiodamas galvoja, kad kelia kaimynams triuksma? Jusu komentaras nelogiskas. Suauge atsako uz savo, savo vaiku ar savo gyvunu keliama triuksma! O jei patys to nesupranta, tai kaimynai turi jiems pasakyti (ar pasiskusti, kaip cia kas vadina).
*

Bet Jūsų kaimynai neskundė g.gif Gal žmonės kentėjo, nes tuo laiku nebuvo įprasta kreiptis į teisėsaugos organus dėl triukšmo g.gif Ir kokią atsakomybę prisiėmė Jūsų tėvai, kad netriukšmautumėt?
everlasting♥
be jokio rezimo gyvena tik bedarbiai ir pensinikai, o dirbantys zmones nori ramybes. Kokia, pasakykit, gali buti galva skaidrumo eiti i darba po nemiegotos del kaimynu nakties ir kaip tokia galva atlaikyti darbo diena? Jus jau man atleiskit.... 4u.gif
Leksa
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 19, 14:07)
Bet Jūsų kaimynai neskundė  g.gif Gal žmonės kentėjo, nes tuo laiku nebuvo įprasta kreiptis į teisėsaugos organus dėl triukšmo  g.gif Ir kokią atsakomybę prisiėmė Jūsų tėvai, kad netriukšmautumėt?
*

Tai va, kad pasiskunde. Ligtol mes nuosavam name gyvenom, tai negalvojom kazkaip, kad galim kaimynams trugdyt doh.gif O jau kai pasiskunde, tai baigesi namuose kamuolio spardymai ir sokinejimai. Tevai liepe tokius zaidimus lauke zaist, ir gal nustebsit, bet mes ju klausem. Teisiog kaimynai anksciau visi vieni kitus pazinojo ir nenorejo su niekuo pyktis, todel ir atsizvelgdavo i skundes. Todel ir nereikejo policijos kviesti!
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2010 04 19, 11:31)
o jei mano gyvenimo tempas man tik leidzia siurbtis nuo 21 val., o skalbtis nakti,nes naktinis elektros rezimas pigesnis doh.gif  smile.gif

*

O jei as dirbu iki vidurnakcio ir noreciau pradet visus siurbimus, skalbimus nuo 1 val. nakties pradet? Mano toks gyvenimo tempas... Ir miegot iskart nesinori... O jei grizus dar sugalvociau smuiku pasimokyti griezti g.gif Gi man patogiau nakti...
kinrozyte
QUOTE(flamenko @ 2010 04 19, 16:06)
O savaitgaliais kartais ne tas pats "naktinis" tarifas galioja? Taip jau visus kiaurus metus dieną iš dienos tik nuo 21 val atsiranda Jums galimybė siurbtis ir skalbtis? Nu atleiskite jau man smile.gif, bet netikiu. Kaimynai, ko gero, visai nepyktų, jei skalbtumėte šeštadienį 10 val arba 17 val, bet naktį nemiegoti todėl, kad jūs nesusidėliojate savo laiko  smile.gif  - ar tikrai turėtų?
*

na ne kaimynai man turi aiskinti kaip man laika deliotis,kada noriu tada skalbiuos ir t.t.t. as nesiskalbiu kiekviena nakti, bet vien jau mintis, jezus ka kaimynai pasakys yra absurdas .as paprasciausiai nesuprantu kokio storumos sienos pas jus jei taip girdisi net skalbimo masina ar siurblys. vadinasi arbatos ir negaliu uzsikaiti pvz. 11 nakties, nes isijungia vandeniui uzvirus svilpukas ir jis tikrai garsiai cypia lotuliukas.gif
o kaip jums toks atvejas: dabar atsilus orams,kaimynu vaikai zaidzia krepsini tiesiai pries vaiko kambario langus. man juos eiti drausminti,tipo gal galit tyliau musti kamuoli ar nerekauti. kitas kaimynu suo loja naktimis su pakaukimais. susigyveni su tais garsais ir man jie visiskai netrukdo.
flamenko
QUOTE(kinrozyte @ 2010 04 20, 12:51)
na ne kaimynai man turi aiskinti kaip man laika deliotis,kada noriu tada skalbiuos
*

Žinoma, kad ne kaimynai, tai numato įstatymai. Bet kai jūs norėsite miegoti, o kaimynai 2 naktis iš eilės darys balių festivalį su triukšmais ir griausmais, kai jūsų vaikas sirgs, o kaimynai bumčikus kiaurą parą garsu ale kurtiesiems leis arba 3 val nakties sugalvos paskambinti pianinu ar pagroti kokia violančele- tada jie irgi pasakys "ne tu man aiškinsi kaip man savo laiką dėlioti, kada noriu tada ir uliavoju".
Nenorite- nesilaikykite, bet kai baudas mokėsite- kaimynų nekaltinkite. Yra numatyta kada galimas koks triukšmas- ir tai visai nepriklauso nuo jūsų "kada noriu". JūS norite naktį skalbti, kaimynas- miegoti. Pagal įstatymą teisus kaimynas. Jei būtų dieną- teisi būtumėte jūs.

kinrozyte
QUOTE(flamenko @ 2010 04 20, 14:06)
Žinoma, kad ne kaimynai, tai numato įstatymai. Bet kai jūs norėsite miegoti, o kaimynai 2 naktis iš eilės darys balių festivalį su triukšmais ir griausmais, kai jūsų vaikas sirgs, o kaimynai bumčikus kiaurą parą garsu ale kurtiesiems leis arba 3 val nakties sugalvos paskambinti pianinu ar pagroti kokia violančele- tada jie irgi pasakys "ne tu man aiškinsi kaip man savo laiką dėlioti, kada noriu tada ir uliavoju".
Nenorite- nesilaikykite, bet kai baudas mokėsite- kaimynų nekaltinkite. Yra numatyta kada galimas koks triukšmas- ir tai visai nepriklauso nuo jūsų "kada noriu". JūS norite naktį skalbti, kaimynas- miegoti. Pagal įstatymą teisus kaimynas. Jei būtų dieną- teisi būtumėte jūs.
*

as nesneku apie baliavojimus ar apie grojima kazkokiu instrumentu nakti,labai ta aiskiai nurodziau pirmoje zinuteje, as sneku apie paprastus buitinius dalykus.
jus norit pasakyti ,kad paskambinus i policijai ir pareiskus,kad kaimynai skalbiasi o as negaliu miegoti,arba mano kaimyne su aukstakulniais vaiksto ,jie atvaziuos, nejuokinkint. lotuliukas.gif
barbarux
QUOTE(kinrozyte @ 2010 04 20, 11:51)
na ne kaimynai man turi aiskinti kaip man laika deliotis,kada noriu tada skalbiuos ir t.t.t. as nesiskalbiu kiekviena nakti, bet vien jau mintis, jezus ka kaimynai pasakys yra absurdas .as paprasciausiai nesuprantu kokio storumos sienos pas jus jei taip girdisi net skalbimo masina ar siurblys. vadinasi arbatos ir negaliu uzsikaiti pvz. 11 nakties, nes isijungia vandeniui uzvirus svilpukas ir jis tikrai garsiai cypia lotuliukas.gif
o kaip jums toks atvejas: dabar atsilus orams,kaimynu vaikai zaidzia krepsini tiesiai pries vaiko kambario langus. man juos eiti drausminti,tipo gal galit tyliau musti kamuoli ar nerekauti. kitas kaimynu suo loja naktimis su pakaukimais. susigyveni su tais garsais ir man jie visiskai netrukdo.
*

Demagogija ir tiek biggrin.gif . Kaimynų vaikai krepšinį žaidžia naktį? Juk kalba eina apie ramybės laiką, bent jau nuo 22 valandos, o ne kas dedasi dieną. Krepšinio aikštelę irgi ne vakar išliejo turbūt, kai kraustėtės matėte, kad ji yra ir turbūt nepagalvojote, kad ten skalbinius džiauna? Vandens irgi gal nevirinat visą naktį,tai švilpuko galima ir neišgirsti, o dėl šuns tai su savininku galima pakalbėti. Kas ieškos prie ko prikibt - ras, kas ieškos išeities - irgi ras mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2010 04 20, 12:14)
as nesneku apie baliavojimus ar apie grojima kazkokiu instrumentu nakti,labai ta aiskiai nurodziau pirmoje zinuteje, as sneku apie paprastus buitinius dalykus.
jus norit pasakyti ,kad paskambinus i policijai ir pareiskus,kad kaimynai skalbiasi o as negaliu miegoti,arba mano kaimyne su aukstakulniais vaiksto ,jie atvaziuos, nejuokinkint. lotuliukas.gif
*

Yra per TV rodę, kad važiuoja net tada, kai pagyvenę žmonės skundžiasi per garsiu televizoriumi pas kaimynus. Policija turi reaguoti į kiekvieną skundą 4u.gif
karra
QUOTE(kinrozyte @ 2010 04 20, 13:14)
*

tarp kitko teko buti liudininke atvejo kai iskviete del vaiku triuksmo wink.gif
barbarux
QUOTE(karra @ 2010 04 20, 12:32)
tarp kitko teko buti liudininke atvejo kai iskviete del vaiku triuksmo wink.gif
*

drinks_cheers.gif Man taip pat... Mano kaimynas berniukas labai judrus, ta apačioje gyvenantys pensininkai ir rašė skundus, ir policiją kvietė, ir įgaliotinis buvo atėjęs 4u.gif
kinrozyte
QUOTE(barbarux @ 2010 04 20, 14:17)
Demagogija ir tiek  biggrin.gif . Kaimynų vaikai krepšinį žaidžia naktį? Juk kalba eina apie ramybės laiką, bent jau nuo 22 valandos, o ne kas dedasi dieną. Krepšinio aikštelę irgi ne vakar išliejo turbūt, kai kraustėtės matėte, kad ji yra ir turbūt nepagalvojote, kad ten skalbinius džiauna? Vandens irgi gal nevirinat visą naktį,tai švilpuko galima ir neišgirsti, o  dėl šuns tai su savininku galima pakalbėti. Kas ieškos prie ko prikibt - ras, kas ieškos išeities - irgi ras  mirksiukas.gif
Papildyta:

Yra per TV rodę, kad važiuoja net tada, kai pagyvenę žmonės skundžiasi per garsiu televizoriumi pas kaimynus. Policija turi reaguoti į kiekvieną skundą  4u.gif
*

Vaikai zaidzia net iki 23 val.,nes kieme sviesos yra. As nesiskundziu,tik manau jei vietoj musu gyventu nervuota tetule,tai butu nekas. O su suns savininku niekas neis kalbeti,nes faini kaimynai,tas suo vakare paleidziamas del sargumo,tik jam nepatinka labai eziukai,tai gali visa nakti ant ju loti lotuliukas.gif Savininkui su eziukais reikia tartis lotuliukas.gif

Na jei policija atvaziuoja del TV,tai aisku, kodel pas musu tevukus niekaip narkomanu irstvos negali sutvarkyti kieme. doh.gif
barbarux
QUOTE(kinrozyte @ 2010 04 20, 12:56)
Vaikai zaidzia net iki 23 val.,nes kieme sviesos yra. As nesiskundziu,tik manau jei vietoj musu gyventu nervuota tetule,tai butu nekas. O su suns savininku niekas neis kalbeti,nes faini kaimynai,tas suo vakare paleidziamas del sargumo,tik jam nepatinka labai eziukai,tai gali visa nakti ant ju loti lotuliukas.gif Savininkui su eziukais reikia tartis lotuliukas.gif

Na jei policija atvaziuoja del TV,tai aisku, kodel pas musu tevukus niekaip narkomanu irstvos negali sutvarkyti kieme. doh.gif
*

Na jo, visokių situacijų yra doh.gif krepšininkams gal net ne nervuotos tetulės užtektų, bet žmonių, kuriems pvz.keltis į darbą 5-6 ryte... juk norėtusi pamiegot, ania? mirksiukas.gif Ežiukai tai prajuokino biggrin.gif , turbūt sprendimo nėra, arba labai drastisški blush2.gif
kinrozyte
QUOTE(barbarux @ 2010 04 20, 15:00)
Na jo, visokių situacijų yra  doh.gif  krepšininkams gal net ne nervuotos tetulės užtektų, bet žmonių, kuriems pvz.keltis į darbą 5-6 ryte... juk norėtusi pamiegot, ania?  mirksiukas.gif Ežiukai tai prajuokino  biggrin.gif , turbūt sprendimo nėra, arba labai drastisški  blush2.gif
*

Su eziukais sprendimo nera,nes salia miskas rolleyes.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.