Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maistelio/pienuko šildytuvai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
carra
Naudoju Avent produkciją. Dabar prireikė buteliukų šildytuvo. AVENT buteliukų ir maistelio šildytuvas yra beveik dvigubai brangesnis už CANPOL BABIES. Gal kas žinot, ar Avent buteliukams tinka Canpol Babies šildytuvas? Kuo jies skiriasi? Kuris pranašesnis?
Wiolla
Pasiimk avent buteliuka ir parduotuvej nuejus palygink, tilps tas buteliukas ar ne.
Arba galima pasiieskoti , gal kas parduoda naudota avent sildytuva smile.gif
Ada!
As naudoju Avent pasildytuva,labai patinka...
katiniuks
QUOTE(carra @ 2005 09 15, 10:46)
Naudoju Avent produkciją. Dabar prireikė buteliukų šildytuvo. AVENT buteliukų ir maistelio šildytuvas yra beveik dvigubai brangesnis už CANPOL BABIES. Gal kas žinot, ar Avent buteliukams tinka Canpol Babies šildytuvas? Kuo jies skiriasi? Kuris pranašesnis?
*

Tikrai tinka.Aš turiu Canpol Babies šildytuvą ir Avent buteliukus jame šildau.O dėl pranašumo nežinau.
lanaa
pas mane avent. na sildytuvas kaip sildytuvas. matau privaluma, kad placiagerklis, galima ir tyreles stikliniuose indeliuose is pardes sildyt. o kaip canpol nezinau. as vat del to ir rinkaus avent...
WildFire
As nusipirkau Avent. Girdejau kad didieji buteliukai tik jame telpa...
PaMeL
o man visai nepatiko tas avent sildytuvas arba perkaisdavao pieniukas arba nedasildavo ir aplamai kati kai reik vaikui greit valgyt paduot tai virduli uzkaiti jis per kelias sekundes pasyla ir psio gatava o su tuo sildytuvu tai lauki kokias 5 min niu man jis nepatiko taip ir stovi kelis kat panaudotas blush2.gif
ketti
Manau, kad nėra didelio skirtumo koks šildytuvas, jei naudojami buteliukai į jį telpa.

Bet apskritai dabar mastau ar toks daiktas iš vis reikalingas g.gif . Turiu AVENT šildytuvą ir praktiškai jo nenaudoju... schmoll.gif . Labai jau ilgai jame tas maistelis šyla doh.gif . Kol mano zuikis buvo visai mažas ir naktimis dažnai keldavosi valgyti, tai aš būdavo, kad pasidarau mišinėlį iš anksto ir įdedu jį į šaldytuvą, bet man toks atšalęs mišinukas šildavo 9 minutes AVENT šildytuve... Per tą laiką mažius įsiklykdavo nesulaukęs savo dozės... Todėl pradėjau daryti mišinuką praskiesdama verdantį ir šaltą virintą vandenį.. Pas mane arbatinyje nedidelis kiekis vandens užverda per pora minučių, tai aš ji atskiedžiu su šaltu virintu, įdedu miltukų ir viso per 4 minutes turiu paruoštą valgymui kūno temperatūros mišinuką mirksiukas.gif Dvigubai greičiau nei su šildytuvu smile.gif

O tyreles šildyti irgi daug paprasčiau įpylus į bliūdelį verdančio vandens nei dėti į šildytuvą - tokiu būdu ir greičiau, ir niekad neperkaitinsi schmoll.gif . O su AVENT šildytuvu labai sunku nustatyti tinkamą temperatūra, kadangi jame nėra jokio indikatoriaus, kuris pamatuotų maistelio šilumą ir automatiškai išsijungtų doh.gif . Su AVENT šildytuvu daug kartu esu perkaitinusi doh.gif
IngaKate
Man avent buteliukai į Canpol šildytuvą netelpa. Per stori. verysad.gif
matuko mamyte
as naudojau Avent sildytuva thumbup.gif bet manau ,kad jis tik avento buteliukams.o kaip Calpol neisivaizduoju.jie aukstesni ir plonesni g.gif
Zhasmina
siandien nusipirkome Avent maisto sildytuva.

na perskaitem instrukcija ir iskilo klausimu.

1 padala reiskia pastovu temperaturos palaikymas ant +37c ?
kodel ilgiau palaikius yjungta ant 1 padalos skystis buteliuke buna karstesnis t,y vaikui reikia papildomai vesinti kad butu tinkamas vaikui
Ar pas jus dega lempute ant padalos 1 ? nes pas mane kazko jinai nedega. dega tik ant 3 ;o

taip pat instrukcijoje pasigedau kam naudojama 2 padetis?
tik dideliem buteliukam?

ant 3 padeties kaip supratau kaitinama kai norima greitai pasildyti maisteli.

mano atveju buteliukas 120ml
jei as ypilsiu tik jo puse turesiu sildyti 2 o ne 4 minutes ar taip?

kazka instrukcijoje perskaiciau kad turi lempute mirkset kai pasiekiama tinkama temperatura, taciau kazkaip as nepastebiu to momento.

gal kas galit pakonsultuot kas toky aparaciuka turite? smile.gif

blink.gif
ketti
Aš turėjau tokį šildiklį, tai pabandysiu pagelbėt..

Tos trys padalos reiškia karštumą, t.y. panašiai kaip lygintuvuose... 1 lygis karšta, 2 karščiau, 3 karščiausia... Tas pirmas lygis vistiek vandenį pakankamai karštą padaro (apie 50 laipsniu), kad buteliukas perkaistų, todėl, jei buteliuką ilgam tame karštame vandenyje palieki, tai buteliuko turinys pasidaro karštesnis nei 37 laipsniai.. Kad butu 37 laipsniai reikia vos kelias minutes tame sildiklyje laikyti..
Apskritai tie trys lygiai man atrodo nieko labai daug nelemia.. g.gif Tiesiog pirmas lygis nestipriai kaitina, o trečias beveik užvirina vandenį... Jei nori greičiau, tai jungi 3 lygį ir tiek.. Jei nori palikti maistelį ilgesniam laikui, kad neatšaltų jungi 1 lygį mirksiukas.gif

Šiaip lempute dega ant visu padalų, tik kai pasiekia tam tikra temperaturą išsijungia ir kol vanduo neatšala, tai buna išsijungusi..

Kiek minučių šildyti turėsi jau pati pajausti priklausomai nuo to koks maistelis, kiek mililitru, maistelis iš šaldytuvo ar kambario temperaturos ir pan.. Aš ilgai eksperimentavau kol perpratau kiek ten laiko ką reikia šildyti ir tai labai dažnai perkaitindavau doh.gif . Man kažkaip daug patogiau būdavo įpilti karšto vandens į bliūdelį, pamerkti buteliuką ir taip jį pašildyti - taip ir greičiau ir niekad neperkaitindavau smile.gif

Dabar net nepamenu keik laiko ką šildydavau, bet berods iš šaldytuvo ištrauktą buteliuką su mišinuku kaitindavau ant 3 lygio 8-9 min.
Jei buteliukas ne iš šaldytuvo, tai 3-4 min. irgi ant 3 lygio, nes taip greičiau mirksiukas.gif

Bet patogiausia ir greičiausia paprastuoju būdu su karštu vandeniu iš arbatinio ir bliūdeliu thumbup.gif . Kokybė garantuota biggrin.gif
rut79
O man sis sildytuvas labiausiai pravercia daba uzstatau ant pirmo lygio na ir visa diena laikau ijungus tai arbatele sildau tai tyreles su darzovem ir visada maistas buna siltas thumbup.gif
ketti
QUOTE(Zhasmina @ 2006 01 16, 21:58)
beje ar nesigaili kad ysigijai, ar palengvino maisto sildyma.

nes kaip sakai is arbatinuko kokybe garantuota... biggrin.gif
*

Na, kaip čia pasakius.. Kai ką tik nusipirkau, tai lyg ir buvau patenkinta, nes vaikų auginime apskritai patirties neturėjau, tai technika labiau pasitikėjau smile.gif . O dabar kažkaip savaime atrandu ar iš kitų mamyčių pasimokau daug patogesnių ir papastesnių būdų.. Na, man su tuo šildytuvu ilgiau šildymas užtrukdavo.. Visą dieną tame šildytuve maistelio nelaikiau, nes šildydavau tik kai vaikui valgyt laikas ateidavo...
Apskritai man mišinuką paruošti pavyksta greičiau nei pašildyti... Aš visad turiu šalto virinto vandens, tada jį praskiedžiu su ką tik užvirusiu vandeniu (arbatinis užverda per 2 min.) ir mišinuks gatavas 37 laipsniu. Aišku, kad viską taip greitai paruošti iš pradžių reikėjo ilgai dirbti su šalto virinto ir verdančio vandens proporcijomis.. Bet dabar per 3-4 min. turiu gatavą mišinuką be šildymo.. Taip, kad man iš esmės tas šildytuvas nereikalingas... Antram vaikeliui tikrai nepikrsiu, nes be jo galima labai lengvai išsiversti... Na, nebent tas šildytuvas pats pašildęs iki 37 laipsnių išsijungtų (kažin ar yra tokių, kurie nustato šilumą buteliuko viduje g.gif ), tai tada gal ir būtų palengvinimas, o šiaip tai man net apsunkindavo šildymą, nes dažnai perkaitindavau apsižioplinusi, o tada kol atšaldavo, tai vaikas įsiklykdavo nesulaukęs savo dozės doh.gif
Nijoliux
O ką galit pasakyt apie chicco šildytuvą? Jo kaina kaip ir Avent šildytuvo, bet sako, jis gali palaikyt pastovią temperatūrą, kas yra labai svarbu naktį. Sako į jį telpa 125 ml talpos Avent buteliukai, kuriuos mes naudojam (ta prasme vien tik avent buteliukus ir naudojam). Kaip suprantu, Avent šildytuvas vienodos temp nepalaiko, o tik pašildo ir viskas? Gaila mažiaus, nes dažnai naktį pirma gauna šalto maistelio, nes nespėju pašildyt, iškart užsirėkia, jei tą pat akimirką neįkišu maisto burnon doh.gif unsure.gif
Nijoliux
Ir ar canpol babies šildytuvas gali palaikyt pastovią temp, ar tik pašildo maistelį?
Egle_C
Kai tik gydytoja liepe primaitinti misinuku, nulekem pirkti sildytuvo ir nusipirkom Avent. Buvau isitikinusi, kad jis pastoviai palaiko temperatura apie 37. Pasirode, kad tikrai net maziausioj temperaturoj palaikius ilgiau, misinukas yra per karstas. O be to bemainant misinukus nusipirkom toki, kuri reikia gaminti su 50 laipsniu vandeniu. Tai reikia ji saldyti, o ne sildyti. Tad kol kas sildytuva vezames tik i svecius. Bet jauciuosi visai be reikalo nusipirkus. Gal pravers kai koses prades valgyti. Nors nemanau, kad labai gerai visa diena kose laikyti silta.
Chanson
mes irgi įsigijom avent šildytuvą, bet nepasakyčiau kad esam juo patenkinti g.gif Tiesą sakant kaina kiek aukštoka... Be to, žymiai greičiau sušyla puodelyje užvirinto vandens unsure.gif
Chanson
Geriausias, pigiausias, greiciausias ir patogiausias sildymas - verdantis vanduo puodelyje!!! Nors turiu ir as ta sildytuva Avent, bet nei jis man reikalingas. 120 litu i bala doh.gif Butu bent galimybe masinoj sildyt, tai dar gal ir apsimoketu. Parduodu beveik nenaudota!!! Vat.
Siracusa
mes praktiskai nenaudojom jo schmoll.gif
tyreles pasildydavau dazniausiai. bet kadangi nepirkom, o gavom dovanu, tai nieko blogo apie ji pasakyt negaliu hihihi.gif as nepirkciau, nes kaip ir nenaudojamas daiktas g.gif
svelni
As turiu AVENT sildytuva ir esu labai juo patenkinta. Gal misinukas syla ir ilgiau, bet tyreles, koseles man jame sildyti labai patogu. Turbut greiciausiai maisteli butu pasildyti mikrobangeje, bet man kazkaip nepatikima ten sildyti. As uz sildytuvus thumbup.gif
Meka Pinavija
Mes turime Avent šildytuvą. Kol kas šildome jame tik užšaldytą pienuką bigsmile.gif
auxyte
Mes turim NUK sildytuva. Ten yra 9 taskeliai, galima sakyt 9 padalos. Turi termoreguliatoriu - kai pasyla iki tam tikros temperaturos, issijungia, o po kiek laiko vel isijungia, ir palaiko pastovia temperatura. Gan platus, telpa AVENT buteliukai. Gavom dovanu, ir tikrai patenkinta siuo sildytuvu. Kosyciu nesildau, nors teko kelis kartus, nes visad pries maitinima sviezia darau, o pasildyt tyreles, ar koseles su mesa labai patogu. Arbatele, buna, laikau sildytuve ant vesaus, tai turi is kart atsigert kai tik nori, nes salta nepatinka. Zodziu geras daiktas, kasdien naudoju.
izola
Turim Canpol babies maisto sildytuva.Man tas daiktas tik siaip sau. Naudoju tik vaziuojant i svecius,kai vezuosi jau paruosta pieno misini pakeliuose.Tada gal ir patogu.O siaip namie,tai visiskai nenaudoju.Visu pirma labai ilgai syla, o apie koseliu sildyma,tai is vis nekalbu doh.gif Man geriausias variantas-uzvirinti vandeni virduly,tas trunka 1-2min, istatau buteliuka ar kosele-tada dar 1-5min ir psio tongue.gif Kartais jau reikia kisti po saltu vandeniu,kad atvesint.Greita,patogu,paparasta thumbup.gif
rasa32
turejom NUK sildytuva,tikrai-telpa visi buteliukai ir stiklainiukai.
Tik kita syki gerai pagalvociau,ar verta ji pirkti,maitinau pati ,jokiu misinuku sildyt nereikejo,o del tyreliu,tai jas ir kitaip galima pasildyt,ne taip daznai reikia.

O del pastovios temperaturos palaikymo,tai juk per visa nakti laikant misinuka jis uzrugsta,ar jums taip nebuna g.gif
Onora
mes tai nepasigedome tokio daikto.
pienuka atitirpindavome puoduke su karstu vandeniu, o misinuka ruosiant dazniau vesinti tenka, nei sildyti g.gif
daivaV
o as labai patenkinta avent sildytuvu ax.gif pastatau nakciai ijunkta ir idedu i ji arbatele, tai visa nakti arbatele buna silta ir nereikia, kai dabar bute salta brrr, keltis ir sildyti susalusios arbateles biggrin.gif
tik sildytuva statau ne ant maziausios padalos nurodytos jame, o zemiau jos, taip arbatele nebuna per karsta iskarto gerti ax.gif
loncelotas
Nereik per ilgai laikyti, tai ir nebus maistelis per karštas mirksiukas.gif

Kol aš pakeičiu sauskelnes, spėja sušilti iš šaldytuvo išimtas pienukas. Man tikrai labai patogu. REKOMENDUOJU 4u.gif
Verseckiukai
isigijau chicco firmos sildytuva, tinka visu firmu buteliukai, net avento.ir maista pasildo tinkama temperatura, tikrai puikus. 4u.gif
digi
QUOTE(daivaV @ 2006 10 20, 14:56)
o as labai patenkinta avent sildytuvu ax.gif pastatau nakciai ijunkta ir idedu i ji arbatele, tai visa nakti arbatele buna silta ir nereikia, kai dabar bute salta brrr, keltis ir sildyti susalusios arbateles biggrin.gif
tik sildytuva statau ne ant maziausios padalos nurodytos jame, o zemiau jos, taip arbatele nebuna per karsta iskarto gerti  ax.gif
*

turime mes irgi Avent šildytuva, mums jis thumbup.gif , kad nebūtų perkaršta darome taip pat, kai jūs rašėte ir viskas puiku, ypač man patinka, kad labai greitai atitirpdo šaldytą MP
Tikrai neigailim jį pirkę, nors tikrai nemažai kainuoja
laurencija000
Kol aš pakeičiu sauskelnes, spėja sušilti iš šaldytuvo išimtas pienukas.

thumbup.gif

Mums jis patinka.
Zuikiosaulute
Ir aš galvoju, kokios firmos šildytuvą pirkti. Gal nebūtina Avent, jei Avent'o buteliukai ir į kitų firmų šildytuvus telpa.
Šiaip manau, tai naudingas daiktas, pvz., palieki lelių su tėveliu ir nutraukto pienuko, tėvelis gali pašildyti ir kūdikėlį pamaitinti. Tik dar spręsim, kokios firmos šis daikčiukas turėtų būti. jei galima gauti pigesnį, tuomet turbūt tokį ir rinksimės mirksiukas.gif
Edelveis
galiu pasiūlyti dar vieną labai patogų ir greitą būdą: visada su savimi turiu termosiuką su karštu vandeniu ir buteliuką su šaltu virintu vandeniu - labai patogu ir kelionėse biggrin.gif - gali greitai ir pienuką, ir košelę reikiamos temp. pasiruošti(pienuko miltelių taip pat pasiruošiu vieną normą, kad reikalui esant iškart galėčiau susiberti - čia kelionėje smile.gif , o taip pat ir čiulptuką švariu vandeniu užpilti - ir nereikia laukti, kol kas nors sušils - pamėginkit 4u.gif
Jurlin
pirkau ir as savo pirmajam sunui, bet panaudojau gal pora kartu, nes man jie visai nepatogus schmoll.gif
mums tai buvo pats absurdiskiausias pirkinys, bet is kur zinoti nepabandzius blink.gif
Daivulyte
Aha mums ir kai auginom dukra nereikejo,bet dabar kai atidave tai kodel nepasinaudojus ,labai gerai sildyti maisteli thumbup.gif Kadangi vis dar maitinu ,tai misinuku nereik sildyti g.gif O siaip specialiai tai nepirkciau wub.gif
linarija
turim avent sildytuva. labai patogu thumbup.gif
*agne*
Mes pirkom canpol babies smile.gif Kol maitinau pati,tai nutraukta pienuka pasildyt gerai tiko biggrin.gif nors gal uzvirtam vandeny pasildyt greiciau butu buve smile.gif Dabar naudojamas visa diena silta arbatyte laikyt,nes ponaitis kambario temperaturos negeria ax.gif Tas tai labai gerai.Ir dar dedu,kol valgom kosytes,misinuka,kad neatsaltu ir,kad nereiktu begt daryt,kai tik baigia valgyt blush2.gif Zodziu,kad pasildyt ka nors,tai musiskis nelabai tinkamas,bet,kad palaikyti reikiama temperatura,tai thumbup.gif
2SIA
QUOTE(*agne* @ 2007 01 11, 14:43)
Mes pirkom canpol babies smile.gif Kol maitinau pati,tai nutraukta pienuka pasildyt gerai tiko biggrin.gif nors gal uzvirtam vandeny pasildyt greiciau butu buve smile.gif Dabar naudojamas visa diena silta arbatyte laikyt,nes ponaitis kambario temperaturos negeria ax.gif Tas tai labai gerai.Ir dar dedu,kol valgom kosytes,misinuka,kad neatsaltu ir,kad nereiktu begt daryt,kai tik baigia valgyt blush2.gif Zodziu,kad pasildyt ka nors,tai musiskis nelabai tinkamas,bet,kad palaikyti reikiama temperatura,tai thumbup.gif
*

mes turim avent sildytuva, kuri gavom dovanu. nesuprantu kodel ten moket reik uz ji 150 blink.gif
deja nenaudojam blush2.gif , nors geriam misinius... man paprasciau pasildyt vandeni atskirai ir paskui atvesinti puodely su saltu vandeniu. o sildytuvas vis tiek mums per karstai pasildo...
o jei reikia pasalusi pasildyt (pvz arbata), tai sildom irgi karstam vandeny thumbup.gif
sakau gal pravers kai tyreles valgys is stiklainiu g.gif jei valgys unsure.gif
Darling
Mes gavom dovanų Bebe jou firmos šildytuvą,tai labai patenkinta,nereikia vargti su tais užvirinimais,puodeliais,o ten pastoviai palaiko temperatūrą ir praktiškai tikrinti nereikia,ar ne per karštas,nes visada būna geras thumbup.gif Bet tinka avent ir ne visiem nuko buteliukams. Kitų nebandžiau ax.gif
laimakp
Ka manote apie ivairiu firmu maistelio sildytuvus? Kokius naudojate?
nerko
mes turim avent, bet labai retai naudojam, per metus gal kokiu 10 kartu, kadangi maitinu pati ir nereikia sildyt misineliu, tai kai nakti pradejau nebeduot pieno, arbatyte ar vandenuka padarydavau atsigert, va tada ir sildydavosi sildytuve, o dabar geriau sugalvojom, ant radijatoriaus padedam ir siltas issilaiko biggrin.gif kas nemaitina tikiu kad labai reikalingas daigtas, nors nezinau.
Saulės pūga
Mes naudojam "Chicco", pvz., arbatėlei arba pienukui, kai manęs namie nebūna. Telpa įvairūs buteliukai.
mama_x2
as tai chicco naudoju - sildau misinuka. pvz vaikas neramus, padarau misinuka ir begu tada perrengt smile.gif tai va ir pasildau smile.gif
arba iseinu i paskaitas, o vyras miega, vaikui tuoj laikas valgyt bus - padarau misinuka ir idedu sildyt, o pati - i paskaitas thumbup.gif
Meka Pinavija
Mes turime Avent. Naudojam pastoviai bigsmile.gif
Jurina
DOVANOJU Chicco maistelio šildytuvą. Vilnius, Justiniškės, tarp Norfos ir Ikiuko.
Jurina
Šildytuvo jau nėra.
jurgutemaza
Mes naudojam chicco, thumbup.gif daiktas
erika.gut
Sveikos . Patarkyte ,kur supermamoje yra skelbimai apie sildituvus .
Noriu pirkti ir nerandu???
mamyteRasyte
SM nzn, bet Avent ir Baby ono radau www.agu.lt
*lapyte*
Mes naudojam Philips maistelio sildytuva,tiksliau naudojom,nes man paprasciau pasildyt vandeni,ir ten per karstai pasildo ir tt. nu zodziu nelikau patenkinta schmoll.gif
nu nebent kelionese su masiniu antgaliu kartais pravercia thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.