Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maistelio/pienuko šildytuvai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
Vilniete25
Iškilo man toks klausimelis.
O ar yra prie tų šildytuvų antgaliai į mašiną, t.y. ar į prikurkę galima pašildyti.
Jei yra tai parašykite kokių firmų šildytuvuose yra šie antgaliai.
Ačiū.
lawanda
Mes naudojam NUK firmos ir mums labai reikalingas, aišku ten jų padalos kur reikia pienuką šildyt meluoja, bet susiradom tą poziciją, kur pašyla iki reikalingos temperatūros ir išlaiko pastovią tame karštume, užsibrėžiau markeriu brūkšnį ir dabar liuks. Įdedu prieš pusvalanduką pienuką ir kada tik vaikas pabunda pienukas visada šiltas
Viltyte
QUOTE(Vilniete25 @ 2007 04 28, 00:07)
Iškilo man toks klausimelis.
O ar yra prie tų šildytuvų antgaliai į mašiną, t.y. ar į prikurkę galima pašildyti.
Jei yra tai parašykite kokių firmų šildytuvuose yra šie antgaliai.
Ačiū.
*

maciau rimi canpol masini sildytuva kaina buvo apie 50lt

o mes turim avent firmos sildytuva, tai thumbup.gif labai greitai maistelis pasyla, o nustacius ant zemiausios padaleles arbatele gali laikyti visa diena thumbup.gif
bul-bul
As pirkau sildytuva universalu (Austrijoje), tinkanti ir automobilyje, ir namuose (kadangi daug keliaujam su mazaja). Tai super daiktas thumbup.gif , be abejo labai reikalingas! Be to ir namie maisteliui sildyti patogu, kur perku kokias mesos koseles, tai sildau apie 13 min., nes zinau, kad per tiek bus pati ta siluma, kad galetu lelius valgyti, nes mikrobangej sildyti kazkaip labai jau nesinori, velniai zino, ar sveika... Jame gali sildyti tiek vyresnieji vaikai, tiek senelis, kuriam palieku mazaja. bigsmile.gif
hereja
Klausykit, o tie sildytuvai neskleidzia jokio garso? unsure.gif
Nakti nesigirdi, jei salia lovos jis stovi ijungtas istisai? rolleyes.gif
Aero
Į AVENT šildytuvą telpa tik vienas avent buteliukas g.gif
juraciukasl
Naudojau AVENT šildytuvą. Man patiko.
vėjai keturi
QUOTE(hereja @ 2007 10 13, 12:11)
Klausykit, o tie sildytuvai neskleidzia jokio garso? unsure.gif
Nakti nesigirdi, jei salia lovos jis stovi ijungtas istisai? rolleyes.gif
*

Turim Canpol, jokio garso schmoll.gif , laikom įjungtą visą naktį
vaidavel
Prieš 6 metus savo mažulės buteliukams šildyti pirkau naują AVENT šildytuvą thumbup.gif naudojausi juo labai mažai...o dabar turėsim leliuką, tai gal jam dar pasitarnaus, nes šildytuvas beveik naujas... bigsmile.gif thumbup.gif šiaip, jokių priekaištų jam neturiu... mirksiukas.gif
VAIDAMA
turim AVENT šildytuvą ir dabar dar naudoju iš šaldytuvo išimtom styrelėms pašildyti thumbup.gif
digi
Mes taip pat naudojam Avent šildytuvą, jokių nusiskundimų neturiu, mums jis geras pagalbininkas, nes mano pana vis dar keliasi nakti misinuko ar vandenuko atsigerti, tai vanduo visada reikiamos tem yra,nereikia begioti vandens kaisti ir pan., jokiu garsu jis neskleidžia, mes už šildytuvus thumbup.gif
Jasumi
naudoju AVENT buteliukus - tai nusprendziau isigyti ir AVENT maistelio sildytuva...bet radau cia ne kokiu atsiliepimu apie juos doh.gif
tai kaip yra istikro g.gif ar geriau virintu vandenuku sildyti ar visgi sildytuva isigyti? jau man galvele susisuko beskaitant komentarus blink.gif o gal geriau kitos firmos sildytuva isigyti?
Katu
QUOTE(sherla @ 2007 12 28, 00:51)
naudoju AVENT buteliukus - tai nusprendziau isigyti ir AVENT maistelio sildytuva...bet radau cia ne kokiu atsiliepimu apie juos  doh.gif
tai kaip yra istikro  g.gif ar geriau virintu vandenuku sildyti ar visgi sildytuva isigyti? jau man galvele susisuko beskaitant komentarus  blink.gif  o gal geriau kitos firmos sildytuva isigyti?
*

As naudoju sildytuva ir esu labai juo patenkinta. Tiesa, atsiliepimu jokiu apie ji neskaiciau pries issigyjant. Jis mums naktimis nepamainomas pagalbininkas. Iki siol pasidarydavau kelis misinius ir sudedavau i saldytuva, tada nakti ant trecios padalos belikdavo pasildyti kelias minutes. Bet mums budavo per ilgai, nes mergiote isiklykdavo. Tad va vakar isbandem nauja varianta - i buteliukus supilsciau reikiama virinto vandens kieki, sildytuva ijungiau ant maziausios padalos, ir palikau ijungta. Kai maze jau budinosi, beliko is sildytuvo paimt buteliuka su vandeniu, idet reikiama kieki pieno milteliu ir suplakt - max minute laiko. O beplakant kita ranka idet i sildytuva kita buteliuka su vandenuku ir patikrint, ar sildytuve yra pakankamas vandenuko kiekis 4u.gif
Deika
Mes turim bebe confort šildytuvą,jis taip pat gali pasijungt ir mašinoje ypač kai ateina vasara,važiuojant i gamtą.Pienukui šildyt man nepasitvirtino doh.gif ,nes perkarštas būna,o jei nakčiai laikyt vandenuką jame,tai padalos lempute apšviečia kambarį,neryškiai bet trukdo miegot.Nakčiai geriau termosas vandens.O šildytuvu džiaugiuosi dabar kai valgo tyreles,nes idedu indelį ir sušyla reikiamos temp. thumbup.gif Kainuoja nepigiai perkant reiktų pagalvoti ar tikrai be jo neisiversit g.gif
Again
As nusipirkau Avent,nors irgi prisiskaiciau,kad turi trukumu,bet siai dienai man jis labai patinka ir tikrai naudoju.cia nera pats butiniausias daiktas,be jo irgi imanoma apsieiti,bet tiesiog,taip -viskas greiciau ax.gif
auksine
as tia pasisildau, ka reikia su paprastu karstu vandeniu puodelyje, juk principas tas pats, tai nelabai matau privalumu sildytuvo g.gif
Katu
QUOTE(auksine @ 2008 03 17, 16:02)
as tia pasisildau, ka reikia su paprastu karstu vandeniu puodelyje, juk principas tas pats, tai nelabai matau privalumu sildytuvo g.gif
*

Nu pvz as turiu laiko nuo prabudimi iki kol mergyte isikvyks max tris minutes, tad tikrai nespeciau pasildyt vandens, det maisteli ir laukt, kol jis susils... Tikrai nepamainomas tas sildytuvas. Mes ji laikom virtuvej, tad miegamojo mums neapsviecia blush2.gif
Levander
mes Avent turim...na, nusiskundimų nėra, bet dabar tokio brangaus nebepirkčiau blush2.gif
Jasumi
QUOTE(Levander @ 2008 03 20, 00:11)
mes Avent turim...na, nusiskundimų nėra, bet dabar tokio brangaus nebepirkčiau  blush2.gif
*

man irgi kazkaip per brangus pasirode AVENT doh.gif tai sildau su karstu vandenuku inde
SVETA K.
Mums padovanojo sildytuva,bet taip nekarto ir nepanaudojau blush2.gif Gal del to kad maitinu pati ir nereikejo sildyti misinuko,reikia parduoti dabar
Amiletta
Turėjau kažkokį paprastutį, tai naudojom. Bet kai perėjom prie didesnio buteliuko, nebetilpo į tą šildytuvą. biggrin.gif
renatuxre
as uz AVENT sildytuva,tikras pagalbiinkas thumbup.gif
Linite
Gal kas parduodat naudoja šildytuva ???
Indrul
Mes turime Avent sildytuva maisteliui, bet nenaudojau blush2.gif Paskaiciau atsiliepimus, bandysiu darzoviu kosytes jame sildyt blush2.gif
zirziliukas
Avent maisto sildytuva. Nakti pienuka pasildydavau, veliau kosytes sildem. Labai patogus prietaisas ir greitai susildo maistuka ir reikiamos temperaturos buna thumbup.gif
Astulka*
Na, buvau gavus dovanu , bet nelabai as ji naudojau blush2.gif
omny
O man tai sildytuwas buwo tiesiog thumbup.gif ! Naudojom AVENT firmos. Kol naktimis reikdawo maitinti, nakciai palikdawau buteliuky tik reikiama kieki vandens, tereikdawo ideti misinuka ir jau pienuskas paruostas. Ir kleckas neissibudindawo ir man patogu labai buwo. Sildydawom ir darzowiu kosytes, ir pacios wirtas kruopu kosytes su hippo 'uogienem' maisydawau ir pasildydawau na zodziu mums tai labai reikalingas daiktas pasirode drinks_cheers.gif
Emerencija
Pirkčiau šildytuvą, gal kam nereikalingas? biggrin.gif
Emerencija

Gal kas naudojat šitą šildytuvą ?
http://www.0-3.lt/goods;261;289;cat,;id,101;sim,1

kokie atsiliepimai?
Smigė
Aš naudojau "Canpol babies" ir buvau patenkinta. O beje AVENT buteliukai tikrai telpa nes turėjau nuo mažiausio iki didžiausio. Ir tikrai visi tilpo. Tik aš jį naudojau daugiau temperatūros palaikymui. T.y. nustatydavau 37 temp. ( pamatavau su vandens termometru, nes padalos buvo karštesnės ir pasižymėjau su markeriu) įdėdavau jau paruoštą mišinuką ir kol mažiukas dar tik budindavosi po miego jis sau stovėdavo tinkamos temperatūros. Taip pat ir naktimis, pasidarau prieš kokias dešimt minučių ir laukiu kol pradės niurzgėti, o po ranka mišinukas tinkamos temperatūros. thumbup.gif Tik mamytės nepamirškite visada patikrinti prieš duodamos mažiukams, juk technika irgi gali pavesti drinks_cheers.gif
Karoliute
Buvau nupirkus Chicco sildytuva, tai nenaudojau- nepatogus. Teko parduot uz puse kainos
jurgaita
as tik uz Avent sildytuva, naudojam iki siol , mums jau 17men thumbup.gif
Nesivaizduoju, kaip buciau be jo issivertusi ax.gif Juk ir pienukui, ir kosytem, ir sriubytei, ir sultims is saldytuvo, net kai slogiukas uzeina kaskart pasildau buteliuka-gertuve nuo 12men.
Super dalykas ir saugu, ir patikima ir lengva!! thumbup.gif
Almutė+
Taip, šildytuvas geras dalykas, kai vaikelis dar naktį valgo. Vis nenusiperku aš jo. Bet suradau puikią išeitį ir pinigėlių sutaupiau. Buteliuką su pienuku įdedu į termosą, skirtą ne gėrimams laikyti, o maistui(pvz. sriubai ar troškiniui), nes jie būna plačiu kaklu. Įpilu karšto vandens į jį šiek tiek, įdedu buteliuką ir užsuku dangtelį. Liuks, pienukas išsilaiko reikiamos temperatūros iki kelių valandų thumbup.gif Lygiai taip pat ir pašildau, kai išimu iš šaldytuvo šaltą maitelį. Tik reik anksčiau įdėt į termosą. Išbandykit mamytės mirksiukas.gif
aurelijamu
sveikos merginos
Gal galit paaiskint kaip naudoti Avent sildytuva, nes mes pirkom internete ir ten nebuvo instrukcijos,Buciau labai dekinga. Mane domina, kiek vandens reikia pripilti ir ka reiskia tie skaiciai 123.Kada ant kokio statyti.
pabandziau salta vandeni pastatyti ant 3 ir kai issijuge lempute. tai vanduo buteliuke buvo dar saltas
padekit
IngaEstera
QUOTE(katiniuks @ 2005 09 20, 10:14)
Tikrai tinka.Aš turiu Canpol Babies šildytuvą ir Avent buteliukus jame šildau.O dėl pranašumo nežinau.
*

Mes taip pat turim Canpol Babies šildytuvą, taip pat Avent buteliukus jame šildom, ir Avent indeliai maisteliui laikyti po 240 g. puikiai telpa jei reikia pašildyti 4u.gif
Agniska
QUOTE(aurelijamu @ 2009 02 06, 12:53)
sveikos merginos
Gal galit paaiskint kaip naudoti Avent sildytuva, nes mes pirkom internete ir ten nebuvo instrukcijos,Buciau labai dekinga. Mane domina, kiek vandens reikia pripilti ir ka reiskia tie skaiciai 123.Kada ant kokio statyti.
pabandziau salta vandeni pastatyti ant 3 ir kai issijuge lempute. tai vanduo buteliuke buvo dar saltas
padekit
*

Mes ir neseniai įsigijom Avent'ą.Vandens kaip mums aiškino reikia pilti tiek,kad buteliukui nebūtų per viršu pilna,mes pilam apie pusę.O skaičiai reiškia-1pvz aš per naktį įdėjusi laikau buteliuką,nes norima temperatūra būna,ne per karšta,ne per šalta,2 nenaudoju dar,bet tikriausiai greičiau,kad sušiltų,o 3 uždėjus labai greit sušyla,nereikia laukti.O jei išsijungė lepmputė reikėjo palaukti,nes turi įšilti,jei kaskart keičiat vandenį mirksiukas.gif
narys
QUOTE(IngaEstera @ 2009 02 06, 19:45)
Mes taip pat turim Canpol Babies šildytuvą, taip pat Avent buteliukus jame šildom, ir Avent indeliai maisteliui laikyti po 240 g. puikiai telpa jei reikia pašildyti 4u.gif
*

puikus tikrai Canpol Babies,tinka visokiem buteliukam mirksiukas.gif
mieliauske
mes naudojam avent, dabar kai salta pasildom arbatele , dedam i termo tasyte ir keliaujam i parduotuves ar pas senelius i kita miesta smile.gif
indruliukeee
mes turim Babymoov sildytuva, tai pat sildome jame ivairiu tipo buteliukus smile.gif
Pearlgirl
As turiu nupirkus Avent maisto,buteliuko suildytuva,bet taip ne karto ir nepanaudojau,ir nemanau kad tai yra butinybe,tiesiog atkaliau sistema kaip su karstu vandeniu paprasciausiai pasisildau viska ax.gif
Kipriete
Neverta pirkti is vis! Daugiau zaidimo nei naudos. Po karstu vandeniu pasildai ir viskas!
Reduli
O tai kiek to karšto vandens, leiskit paklausti, sunaudojat? Nežinau, man tai patinka tvarka virtuvėj... Iš pradžių maniau, kad apsieisiu be įrangos, bet pažaidusi su tais buteliukų virinimais ir šildymais "po kranu", nusipirkau ir šildytuvą, ir sterilizatorių. Aišku, kai gamini vaikui šviežią maistą, nereikia šildytuvo, bet pvz. nakčiai palieku buteliuką šildytuve ir nereikia blūdyti, kaisti iš naujo... 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(*Rita* @ 2006 02 08, 23:08)
Geriausias, pigiausias, greiciausias ir patogiausias sildymas - verdantis vanduo puodelyje!!! Nors turiu ir as ta sildytuva Avent, bet nei jis man reikalingas. 120 litu i bala doh.gif Butu bent galimybe masinoj sildyt, tai dar gal ir apsimoketu. Parduodu beveik nenaudota!!! Vat.
*

o man super dalikas,tik tyreles sildau
grama
Man kazkaip neprireike sio daikciuko. Pati nemaitinu, bet pienuka paruosiu gana greitai, kokios 2-4min. Verdanciu vandeniu perplaunu buteliuka ir soskyte, tada ipilu, kokius 60-80ml, verdancio vandens i buteliuka, tada atvesinto virinto vandens (kuri laikau atskiroje taroje) iki 210ml sudedu miltelius ir psio, paruosta, pieniukas buna siltas.
O tyreles ir pasyldau naudojant verdanti vandeni. Turiu puodeli, toki didoka (aukstoka), tai i ji idedu tyrele ir pripilu vandens, kad apsemtu beveik visa tyreles buteliuka, kol as vaika idedu i kedute, prisegu, uzdedu seilinuka, ta tyrele ir susyla.
*dew*
naudojau ir man patiko thumbup.gif o db parduodu, greit susyla maistelis ar pienukas arba arbata.patogu
Cesi
Tikrai ne pirmo būtinumo prekė. Dabar nepirkčiau, nes galima ir be jo išsiversti. Kadangi turėjau tai ir naudojau, patogiausiai aišku kelionėse tokį daiktą turėti.
*caffe macchiato*
Pienuko sildytuva pirkome AVENT firmos, siaip man sita firma patikimiausia thumbup.gif
bet galima ir be sito daikto issiversti ax.gif nors kai mazius buvo visai mazytis ir keldavosi naktimis valgyti, tai patogu, nes vandenukas buvo paruostas ir reikejo tik pasildyti, ir padaryti misinuka, nes pati neilgai maitinau. Viskas stovejo kambary ir nereikejo naktimis eiti i virtuve.
babis
QUOTE(ketti @ 2006 01 16, 21:43)

Bet patogiausia ir greičiausia paprastuoju būdu su karštu vandeniu iš arbatinio ir bliūdeliu thumbup.gif . Kokybė garantuota biggrin.gif
*

Siuo budu ir mes kuo puikiausiai naudojames thumbup.gif
Ryški
Klausykit, nusipirkau aš naudotą AVENT šildytuvą, o juo naudotis nemoku. Vandenį kur reikia pilti? Ir kiek? Jei norėsiu savo pienuką, arba mišinėlį pašildyti iki geriamos temperatūros ant kelinto numerio laikyt? O jeigu norėsiu, kad per naktį išliktų šiltas gėrimas? biggrin.gif
*Svajone*
turiu Avent šildytuvą,gavau su ketvirtu vaikeliu dovanų,bet pas mane jis labai retai kada naudojamas nes iki šiol maitinu pati,tik šiaip iš mandrumo kartais pasišildau kokias šaltas sultis šildiklyje,šiaip aš jo nebūčiau pirkus,nes kai neturėjau nė su vienu vaiku,tai kažkaip atrodė,kad galima ir be jo apseiti,bet kelionėj tikrai nepamainomas daikčiukas,tik gaila,kad kartu nepritaikytas automobiliui cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Ryški @ 2009 06 10, 14:41)
Klausykit, nusipirkau aš naudotą AVENT šildytuvą, o juo naudotis nemoku. Vandenį kur reikia pilti? Ir kiek? Jei norėsiu savo pienuką, arba mišinėlį pašildyti iki geriamos temperatūros ant kelinto numerio laikyt? O jeigu norėsiu, kad per naktį išliktų šiltas gėrimas? biggrin.gif
*

aš pirmą pastatau buteliuką į šildiklį,tada pilu vandens,kad apsemtų reikiamą kiekį buteliuko,mums pirmos padalos pilnai užtenka,nes norim tik vasarošilčio gėrimo ,šiaip man tie automatiniai išsijunginėjimai be ryšio,aš laikau iki tol,kol sušyla iki reikiamos temperatuūros smile.gif kiek draugai turėjo šį šildiklį,tai sakė,kad nakčiai galima palikti ant pirmos padalos,kad visada pienukas būtų šiltas mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.