Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pieniškos dešrelės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aiwa
Sveikos, mamytes mirksiukas.gif ! Savo mazajam kartais duodu pienisku desreliu ("tarybiniu"), taciau jos, rodosi, tokiam maziui lyg surokos blink.gif ...Kokiu firmu desreles jus perkate savo pumpureliams? g.gif ax.gif
Dyna
na iki kokių 2 metų neduodavau sūnui dešrelių. Labai jau ten visokių E daug. Dabar yra pirkti be maisto priedų. Taip ir vadinasi tos dešrelės- "Be jokių E". Jas perku 7 metų sūnui ir sau (nes maitinu, ir noriu kuo mažiau vartoti maisto produktų su E).
ENIGMA
Na esu pries desreles,, bet deja kai nera laiko tenka ir desreles duoti, seip perku biovelos - smalsuciu smile.gif
DAIVADRI
Mano mazyle dievina desreles. As perku smalsuciu, simo(labai jai patinka) arba Frankfurto. Zinau, kad nera gerai desreles mazyliams, bet ka daryti jei visai vaikas nevalgiukas ir atsisako ne tik zuvies, bet ir mesytes?!
bavarija
Mano seimyna pripazysta tik "Jokiu E"
Ekrita
Mes tai pat atradome "Jokių E" ar pan. bei mažoji mėgsta Eurikutės bei kt.ne iš pigiausių, ypač su makaronais thumbup.gif
alex
Vilniaus mesa-Nykstuku desreles smile.gif
vuili
As neduodu vaikams desreliu. Dar nekylo ranka jas pasiukyti biggrin.gif
Šmigija
O kas gamina tas "Jokių E"? Nemačiau dar niekad. Retai kada duodu dešrelių bet vaikas jas tikrai labai mėgsta, todėl dažnaiusiai su makaronais jų įpjaustau. Iki šiol pirkau Tarybines.
Ingėnas
QUOTE(vuili @ 2005 09 28, 21:17)
As neduodu vaikams desreliu. Dar nekylo ranka jas pasiukyti  biggrin.gif
*

Maniškei irgi kažkaip prastai dešreles virškina. O gal tiesiog tai sutapimas. Bet visdėlto neduodu schmoll.gif Nes jinai biškį alergiška, tai manau kad vėliau spės prisivalgyti. Prieš kelias dienas patys valgėm, tai taip gailiai prašė "noriu noriu" cry.gif Nusprendžiau, kad dėl tos priežasties pasistengsiu, kad dešrelių namuose būtų kaip galima rečiau, kad neerzinti vaiko ax.gif
peledziuke
QUOTE(Šmigija @ 2005 09 30, 07:49)
O kas gamina tas "Jokių E"? Nemačiau dar niekad. Retai kada duodu dešrelių bet vaikas jas tikrai labai mėgsta, todėl dažnaiusiai su makaronais jų įpjaustau. Iki šiol pirkau Tarybines.
*

kaip tik siandien ''Iki'' pristatynejo sias desreles. O gamina jas ''Nematekas''. Nupirkau savo vyresniajam, tai sake, kad labai skanios. thumbup.gif
audrajaz
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 15, 12:44)
Na esu pries desreles,, bet deja kai nera laiko tenka ir desreles duoti, seip perku biovelos - smalsuciu  smile.gif
*

Aš irgi perku vaikams taik šitas dešreles
s.saulute
QUOTE(Šmigija @ 2005 09 30, 07:49)
*

Kiek zinau sitos labai neblogos, jas net per kazkokia sveikatos laida reklamavo, kad tai pacios sveikiausios desreles.Bet tiesa, ju labai retai buna pirkti.

As dar be situ perku biovelos vaikams skirtas desreles smile.gif
Kristtute
Mes perkam BIOVELOS Vilniaus ekstra pieniškas dešreles be mėsos pakaitalų smile.gif
manilla
mano mazius tik desreles ir pripazįsta ir tai ne visas o tik biovelos vaikiskas doh.gif ne labai norisi ju duoti, bet ka daryti jei atsisako valgyti ka nors kita cry.gif todel saldytuve ju visalaik yra user posted image
Ausra25
o kie kartu per savaite duodate siu desreliu? maniske taip pat nevalgiukas. jai duociau kas diena, tai ir valgytu. bet stengiuosi , karta ar du i sav. o kitomis dienomis tiesiog koses as sriubos pietum, nes musu pediatre pasake kad tai ne maistas. typo: jau geriau nieko negu desreles... bet ziuriu , ne maniske viena dievina makaronus su desrele (mate i ciuke...: biggrin.gif taip vadina maze si patiekalą)
ArTutė
As irgi duodu biovelos be mesos pakaitalu
migliux
Kurį laiką pirkau "Jokių E", bet nelabai jas mano vaikai mėgsta. Dabar beveik visai nebeperku jokių, bet jei ir perku, tai Biovelos "Ekstra" arba "Tarybines"
SuperBaba
Mes valgome tik Tarybines deshreles smile.gif
Mazule
Kazkokiam zurnale buvo atliktas desreliu tyrimas - pirmoje vietoje - DRAKONIUKU desreles - mes tokias tik ir valgom thumbup.gif
Jas parduoda tik Akropolyje, jos be jokiu pakaitalu, mazutes, ipakuotos i geltonus maiselius po 500g arba 290g. Galioja trumai - tai irgi rodiklis, kad mazai ten visko primaisyta.
As ir pati dabar tik jas valgau ax.gif
sigitulka
QUOTE(mazule2 @ 2005 10 21, 12:27)
Jas parduoda tik Akropolyje
*

Ar tikrai tik Akropolyje? Gal ir kokioj Maximoj jų būtų? unsure.gif
Birbiziukas
QUOTE(sigitulka @ 2005 10 21, 13:30)
Ar tikrai tik Akropolyje? Gal ir kokioj Maximoj jų būtų? unsure.gif
*

Yra ir "Maximose" 4u.gif

na maniškis nelabai valgo dešreles schmoll.gif , va anadien nupirkau "Jokių E" pirmą kart tokias pamačiau ("hyper maximoj"kaune), visai nieko , bet maniškis visvien nevalgė schmoll.gif , o anksčiau esam pirkę "Nykštuko" tai irgi labai skanios thumbup.gif
zujkelis
maniskis irgi tik desrelinis,daugiau praktiskai nieko nevalgo,nebent daktariska desra doh.gif o pamego tai giminiu desreles.tikiuosi tai ne pats blogiausias variantas g.gif g.gif jokiu E dar nemaciau,bet iskart pirkciau! biggrin.gif
Gulia
Eurikutes desreles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Agnė
Mano valgo visas dešreles, išskyrus "Jokių E" blink.gif Man jos irgi neskanios pasirodė, gal kad "chemijos" mažiausiai doh.gif Vaikui perkam įvairias, bet tik aukščiausios rūšies ir be mėsos pakaitalų. Anksčiau Rimi būdavo tokios vaikiškos su varške, bet dabar nebematau..
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(mazule2 @ 2005 10 21, 13:27)
Kazkokiam zurnale buvo atliktas desreliu tyrimas - pirmoje vietoje - DRAKONIUKU desreles - mes tokias tik ir valgom  thumbup.gif
Jas parduoda tik Akropolyje, jos be jokiu pakaitalu, mazutes, ipakuotos i geltonus maiselius po 500g arba 290g. Galioja trumai - tai irgi rodiklis, kad mazai ten visko primaisyta.
As ir pati dabar tik jas valgau  ax.gif
*

Mums jos taip pat skaniausios. Keista, kodėl gaminamos Estijoj?
LARISA 74
QUOTE(Kopa @ 2005 11 04, 23:09)
*

Mes tai labai mėgstam mūsų Liėtuviškus taribinius,dar buna nuperkam vaikiškus Nikštuku mirksiukas.gif
Gulia
Dabar visai nieko -Biovelos:Smalsuciu thumbup.gif
Jurgytė
Jei dešreles perku vaikui - imu Biovelos Vilniaus Extra. Pažįstamos vyras yra dirbęs šioj įmonėj, tai sakė, kad būtent šiose dešrelėse tikrai yra mėsos tongue.gif Kartais perku tarybines arba kitas brangiausias.
Rasma
Vaikui duodu tik "Nemateko" dešrelės "Jokių E".
Jei tokių nerandu parduotvėje, kurioje apsiperku (o taip dažniausiai ir būna) tai imu "Utenos mėsos" dešreles "Lietuviškas standartas" arba galų gale "Biovelos" dešreles "Vaikams".
Jokių dešrelių su pieno miltais, varškėm, sojos baltymų izoliatais, krakmolais, pažandėm, odelėm ir t.t., ir pan. visuomet pažiūriu kokios rūšies dešreless perku (o renkuosi dešreles ir dešras šeimai aukščiausios rūšies, nors jų kaina ir didelė) smile.gif
Ingėnas
Pamačiau reklamą, kad pasirodė naujos Samsono dešrelėsvaikams be fosfatų ir pieno miltelių "Vaikiškos magiškos". Galit pasižiūrėti prekybos centruose.
O pati dešrelių vaikui dar neduodu, nors jinai labai norėtų ax.gif
krika
mums tėvams skainiausios samsono tarybinės essen.gif tai nesigilinus į dešrelių pasiūlą daviau tas pačias ir dukrytei - lapnojo net ausys linko. jei šaukštuką duodu daržovienės tai būtinai apžiūri ar ten yra gabaliukas dešrytės doh.gif jei nėra, tai baksteli pirštuku į lėkštę "va čia".
paskui pamačiau kad tas pats samsonas gamina ir vaikiškas. nupirkau - valgo, bet ne taip kaip anas. priežastis - vaikiškos mažiau macnesnės, tokios (pripratusiam prie anų) lyg be skonio. o be to tos vaikiškos sueina 2 iš karto, kai tų didelių užtekdavo vienos.
elve
Mes irgi, ir mažius ir mes patys Samsono tarybines dešreles pekam, bet mano vaikas jas valgo be nieko- vienas pačias smile.gif
Rasandra
QUOTE(gulia2004 @ 2005 11 02, 20:48)
Eurikutes desreles  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Kazkaip labai imponuoja Lietuviskas standartas Utenos mesos. Zinokit, desreles super! Gerai lupasi, skonis naturalus, gaminama is auksciausios kokybes mesos. Maziai kaip kerta! O kokia liuks salto rukymo Lietuvisko standarto desra thumbup.gif
Cvetocek
Mano sūnelis labai skaniai valgo mėsytę,tai tikrai dešrelių kol kas dar duoti ir ne bandžiau smile.gif
matuko mamyte
g.gif mes valgom Nemateko "jokiu e" ir Biovelos "Vaikams"
Vitana
Mes valgom Nemateko "Vaikams" skaniai valgo, bet ant pakuotės rašo, kad jos tik nuo trejų metų.
AIRA
Mes labai mėgstam Utenos "Lietuviškas standartas", bet žurnale buvo tyrimas, tai jos nėra pačios geriausios, nemažai priedų, tai dabar perėjom prie"Giminių" tongue.gif
LosAngeles
Mergaites, kokiam zurnale jus radot ta tyrima? Noretusi paciai zvilgtereti i straipsni - gal paskaiciusi pulciau naturalias frikadeles malti, o ne gatavas desreles pirkioti unsure.gif
AIRA
Reiks paieškoti, man regis kažkuriam "Mažylio" numeryje g.gif Šiaip ten speialistai teigia, kad dešrelių labai bijoti nereikia, tiesiog verta šį tą apie jas žinoti, išsirinkti geriausias, ir porą kart per savaitę ne nuodėmė valgyti ax.gif
ArTutė
Mes perkam biovelos pieniskas be mesos pakaitalu (bent jau taip raso) blush2.gif
najaa
Mes bandem Smalsuciu ir Eurikutes, pastarosios labiau patiko.. Reiks pabandyti Tas Jokiu E essen.gif
Cole
Mes perkam Biovelos "Vilniaus". Mums jos skaniausios, o ir "Mažylyje" mačiau gavo aukščiausią įvertinimą thumbup.gif.
Pingvinukas
QUOTE(LosAngeles @ 2006 01 06, 01:48)
Mergaites, kokiam zurnale jus radot ta tyrima? Noretusi paciai zvilgtereti i straipsni - gal paskaiciusi pulciau naturalias frikadeles malti, o ne gatavas desreles pirkioti  unsure.gif
*

Jei čia apie tą patį straipsnį. Tai jis yra "Mažylyje" 2005 metų lapkričio mėnesio numeryje, 39-41 psl. Straipsnis vadinasi "32 rūšių virtos dešrelės - kurios sveikesnės ir skanesnės" 4u.gif
Prikolnaja
o mum kazkaip labai Simo patynka,nors visokias perkam,ragaujam,is auksciausios rusies g.gif
Gulia
Visai neblogos Meistro kokybes auks.rusies thumbup.gif thumbup.gif
Arnika
Mes valgom NYKŠTUKŲ, nes jo vienintelės iš įvairių pabandytų neturi "skūros" smile.gif
Astyte
Mes ilga laika valgeme Nykstuku desreles, kol ju skonis ir isvaizda zenkliai pasikeite...O buvo taip...Kasparas pusryciams suvalgydavo 5-6 desreles, tai turejome 2 is senos pakuotes ir paemiau 3 is naujos. Ir ka jus manote: tos is naujos pakuotes issipute, padvigubejo, valgyti neimanoma, veliasi, skonio nerasta blink.gif . Zodziu, sau prisiekiau, kad nebepirksiu, alia vyras grisdamas is pardes, parveze 2 pakelius!!! blink.gif Nu ka, vel paragaujam ir tas pats!! net musu suo neede! schmoll.gif
As pasiskambinau vartotoju teisems ir norejau suzinoti, ka man tokiu atveju daryti. Jie po keliu dienu atsiunte zmogu, kuris pasirode po kokios savaites, ir klausia, ar galiojimo laikas geras??? blink.gif tai sakau, jei atvaziuotumete po menesio, irgi to klaustumete? blink.gif jam isvireme paragauti, tai jis nieko nesake, nei kad geros, nei kad blogos, bet pasieme tuos abiejus pokelius tyrimui ir sake, kad rezultatus man pranes...tik kazin, praejo gal jau pora menesiu...nuo to laiko jokiu Nykstuko desreliu...dabar perkam Biovela rolleyes.gif ir vaikis valgo...ir suo eda... tongue.gif
Astyte
QUOTE(Kazimiera d'Artanjan @ 2005 11 04, 22:09)
*

Drakoniukai mums nepatiko schmoll.gif labai jautesi pipirai, net keista, gi vaikiskos desreles, o jau pripipirintos g.gif blink.gif
*Violeta*
QUOTE(najaa @ 2006 01 09, 11:56)
Mes bandem Smalsuciu ir Eurikutes, pastarosios labiau patiko.. Reiks pabandyti Tas Jokiu E essen.gif
*

Man ti jos nelabai... be skonio kažkokios schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.