Sveikos, mamytes
na iki kokių 2 metų neduodavau sūnui dešrelių. Labai jau ten visokių E daug. Dabar yra pirkti be maisto priedų. Taip ir vadinasi tos dešrelės- "Be jokių E". Jas perku 7 metų sūnui ir sau (nes maitinu, ir noriu kuo mažiau vartoti maisto produktų su E).
Na esu pries desreles,, bet deja kai nera laiko tenka ir desreles duoti, seip perku biovelos - smalsuciu
Mano mazyle dievina desreles. As perku smalsuciu, simo(labai jai patinka) arba Frankfurto. Zinau, kad nera gerai desreles mazyliams, bet ka daryti jei visai vaikas nevalgiukas ir atsisako ne tik zuvies, bet ir mesytes?!
Mano seimyna pripazysta tik "Jokiu E"
Mes tai pat atradome "Jokių E" ar pan. bei mažoji mėgsta Eurikutės bei kt.ne iš pigiausių, ypač su makaronais
Vilniaus mesa-Nykstuku desreles
As neduodu vaikams desreliu. Dar nekylo ranka jas pasiukyti
O kas gamina tas "Jokių E"? Nemačiau dar niekad. Retai kada duodu dešrelių bet vaikas jas tikrai labai mėgsta, todėl dažnaiusiai su makaronais jų įpjaustau. Iki šiol pirkau Tarybines.
QUOTE(vuili @ 2005 09 28, 21:17) Maniškei irgi kažkaip prastai dešreles virškina. O gal tiesiog tai sutapimas. Bet visdėlto neduodu QUOTE(Šmigija @ 2005 09 30, 07:49) O kas gamina tas "Jokių E"? Nemačiau dar niekad. Retai kada duodu dešrelių bet vaikas jas tikrai labai mėgsta, todėl dažnaiusiai su makaronais jų įpjaustau. Iki šiol pirkau Tarybines. kaip tik siandien ''Iki'' pristatynejo sias desreles. O gamina jas ''Nematekas''. Nupirkau savo vyresniajam, tai sake, kad labai skanios. QUOTE(Šmigija @ 2005 09 30, 07:49) O kas gamina tas "Jokių E"? Nemačiau dar niekad. Retai kada duodu dešrelių bet vaikas jas tikrai labai mėgsta, todėl dažnaiusiai su makaronais jų įpjaustau. Iki šiol pirkau Tarybines. Kiek zinau sitos labai neblogos, jas net per kazkokia sveikatos laida reklamavo, kad tai pacios sveikiausios desreles.Bet tiesa, ju labai retai buna pirkti. As dar be situ perku biovelos vaikams skirtas desreles
Mes perkam BIOVELOS Vilniaus ekstra pieniškas dešreles be mėsos pakaitalų
o kie kartu per savaite duodate siu desreliu? maniske taip pat nevalgiukas. jai duociau kas diena, tai ir valgytu. bet stengiuosi , karta ar du i sav. o kitomis dienomis tiesiog koses as sriubos pietum, nes musu pediatre pasake kad tai ne maistas. typo: jau geriau nieko negu desreles... bet ziuriu , ne maniske viena dievina makaronus su desrele (mate i ciuke...:
As irgi duodu biovelos be mesos pakaitalu
Kurį laiką pirkau "Jokių E", bet nelabai jas mano vaikai mėgsta. Dabar beveik visai nebeperku jokių, bet jei ir perku, tai Biovelos "Ekstra" arba "Tarybines"
Mes valgome tik Tarybines deshreles
Kazkokiam zurnale buvo atliktas desreliu tyrimas - pirmoje vietoje - DRAKONIUKU desreles - mes tokias tik ir valgom
Jas parduoda tik Akropolyje, jos be jokiu pakaitalu, mazutes, ipakuotos i geltonus maiselius po 500g arba 290g. Galioja trumai - tai irgi rodiklis, kad mazai ten visko primaisyta. As ir pati dabar tik jas valgau QUOTE(sigitulka @ 2005 10 21, 13:30) Yra ir "Maximose" na maniškis nelabai valgo dešreles
maniskis irgi tik desrelinis,daugiau praktiskai nieko nevalgo,nebent daktariska desra
Eurikutes desreles
Mano valgo visas dešreles, išskyrus "Jokių E"
QUOTE(mazule2 @ 2005 10 21, 13:27) Kazkokiam zurnale buvo atliktas desreliu tyrimas - pirmoje vietoje - DRAKONIUKU desreles - mes tokias tik ir valgom Jas parduoda tik Akropolyje, jos be jokiu pakaitalu, mazutes, ipakuotos i geltonus maiselius po 500g arba 290g. Galioja trumai - tai irgi rodiklis, kad mazai ten visko primaisyta. As ir pati dabar tik jas valgau Mums jos taip pat skaniausios. Keista, kodėl gaminamos Estijoj?
Dabar visai nieko -Biovelos:Smalsuciu
Jei dešreles perku vaikui - imu Biovelos Vilniaus Extra. Pažįstamos vyras yra dirbęs šioj įmonėj, tai sakė, kad būtent šiose dešrelėse tikrai yra mėsos
Vaikui duodu tik "Nemateko" dešrelės "Jokių E".
Jei tokių nerandu parduotvėje, kurioje apsiperku (o taip dažniausiai ir būna) tai imu "Utenos mėsos" dešreles "Lietuviškas standartas" arba galų gale "Biovelos" dešreles "Vaikams". Jokių dešrelių su pieno miltais, varškėm, sojos baltymų izoliatais, krakmolais, pažandėm, odelėm ir t.t., ir pan. visuomet pažiūriu kokios rūšies dešreless perku (o renkuosi dešreles ir dešras šeimai aukščiausios rūšies, nors jų kaina ir didelė)
Pamačiau reklamą, kad pasirodė naujos Samsono dešrelėsvaikams be fosfatų ir pieno miltelių "Vaikiškos magiškos". Galit pasižiūrėti prekybos centruose.
O pati dešrelių vaikui dar neduodu, nors jinai labai norėtų
mums tėvams skainiausios samsono tarybinės
paskui pamačiau kad tas pats samsonas gamina ir vaikiškas. nupirkau - valgo, bet ne taip kaip anas. priežastis - vaikiškos mažiau macnesnės, tokios (pripratusiam prie anų) lyg be skonio. o be to tos vaikiškos sueina 2 iš karto, kai tų didelių užtekdavo vienos.
Mes irgi, ir mažius ir mes patys Samsono tarybines dešreles pekam, bet mano vaikas jas valgo be nieko- vienas pačias
Mano sūnelis labai skaniai valgo mėsytę,tai tikrai dešrelių kol kas dar duoti ir ne bandžiau
Mes valgom Nemateko "Vaikams" skaniai valgo, bet ant pakuotės rašo, kad jos tik nuo trejų metų.
Mes labai mėgstam Utenos "Lietuviškas standartas", bet žurnale buvo tyrimas, tai jos nėra pačios geriausios, nemažai priedų, tai dabar perėjom prie"Giminių"
Mergaites, kokiam zurnale jus radot ta tyrima? Noretusi paciai zvilgtereti i straipsni - gal paskaiciusi pulciau naturalias frikadeles malti, o ne gatavas desreles pirkioti
Reiks paieškoti, man regis kažkuriam "Mažylio" numeryje
Mes perkam biovelos pieniskas be mesos pakaitalu (bent jau taip raso)
Mes bandem Smalsuciu ir Eurikutes, pastarosios labiau patiko.. Reiks pabandyti Tas Jokiu E
Mes perkam Biovelos "Vilniaus". Mums jos skaniausios, o ir "Mažylyje" mačiau gavo aukščiausią įvertinimą
QUOTE(LosAngeles @ 2006 01 06, 01:48) Mergaites, kokiam zurnale jus radot ta tyrima? Noretusi paciai zvilgtereti i straipsni - gal paskaiciusi pulciau naturalias frikadeles malti, o ne gatavas desreles pirkioti Jei čia apie tą patį straipsnį. Tai jis yra "Mažylyje" 2005 metų lapkričio mėnesio numeryje, 39-41 psl. Straipsnis vadinasi "32 rūšių virtos dešrelės - kurios sveikesnės ir skanesnės"
o mum kazkaip labai Simo patynka,nors visokias perkam,ragaujam,is auksciausios rusies
Visai neblogos Meistro kokybes auks.rusies
Mes valgom NYKŠTUKŲ, nes jo vienintelės iš įvairių pabandytų neturi "skūros"
Mes ilga laika valgeme Nykstuku desreles, kol ju skonis ir isvaizda zenkliai pasikeite...O buvo taip...Kasparas pusryciams suvalgydavo 5-6 desreles, tai turejome 2 is senos pakuotes ir paemiau 3 is naujos. Ir ka jus manote: tos is naujos pakuotes issipute, padvigubejo, valgyti neimanoma, veliasi, skonio nerasta
As pasiskambinau vartotoju teisems ir norejau suzinoti, ka man tokiu atveju daryti. Jie po keliu dienu atsiunte zmogu, kuris pasirode po kokios savaites, ir klausia, ar galiojimo laikas geras??? |