Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pieniškos dešrelės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rutulyte
QUOTE(Astyte @ 2006 01 24, 11:10)
Drakoniukai mums nepatiko schmoll.gif labai jautesi pipirai, net keista, gi vaikiskos desreles, o jau pripipirintos g.gif  blink.gif
*

drinks_cheers.gif man ir labai pipirai jautėsi,o dukrytei nepatiko schmoll.gif
kristinap
QUOTE(Gulia @ 2006 01 21, 17:01)
Visai neblogos Meistro kokybes auks.rusies thumbup.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Mums irgi jos, jei tikėt - jos be mėsos pakaitalų thumbup.gif Bet dukrai stengiamės kuo rečiau duoti tongue.gif
Vladislava
MUM PATIKO NYKSTUKU DESRELE
cat
vaikams, nors ir retai, nes, manau, tai nėra maistingas produktas, perku Nemateko dešreles ,,Jokių E". jos, neva, be mėsos pakaitalų ir konservantų.
Pigalica
Omano brangenybe syki pamate, kaip pjausciau ir paprase paragauti, schmoll.gif ispjove ir daugiau net neprase
Lindra
netaip seniai pirkom Agroveto euro dešreles, tai kažkokios labai jau riebios man pasirodė g.gif
Agatas1
Mano dukra iki 2m visai nevalgė dešrelių, o dabar tik duok. Sūnui 1,4m vis dar nevalgo, spjauna. Retkarčiais pasiūlau, bet renkamės irgi be E biggrin.gif Vargu, ar ten yra ko nors naudingo vaikui...
smilka
Eurikutes labi skanios. biggrin.gif
Eugute
na mes irgi perkame Nemateko tas desreles "Jokiu E"
veriru
QUOTE(cat @ 2006 03 26, 12:01)
vaikams, nors ir retai, nes, manau, tai nėra maistingas produktas, perku Nemateko dešreles ,,Jokių E". jos, neva, be mėsos pakaitalų ir konservantų.
*

drinks_cheers.gif aha, ir as joms teikiu pirmenybe, patys jas valgom, ir vaikas kartais paragauja mirksiukas.gif
Crystalline
1 variantas- " JOKIŲ E" (NEMATEKO).
2 variantas- " Vaikams" ( BIOVELOS).
O šiap geriausias variantas ( geriausia dešrytė- mėsa biggrin.gif
EDNET
Mums skaniausi "biovelos".
Annia
QUOTE(citybird @ 2006 04 22, 19:28)
1 variantas- " JOKIŲ E" (NEMATEKO).
2 variantas- " Vaikams" ( BIOVELOS).
O šiap geriausias variantas ( geriausia dešrytė- mėsa  biggrin.gif
*

As buciau pries tas desreles, bet , kad siuo metu jos pats skaniausias sunelio patiekalas, tai negi drausi . Valgom biovelos vaikams, ... ir man paciai jos nieko blush2.gif
Tučka
Nusipirkom ir mes tu isgirtuju "Jokiu E" doh.gif Nu jau kaip man jos nepatiko schmoll.gif Tiek priekoniu prideta, kad net baisu blink.gif Daugiau ju nepirksiu schmoll.gif Siaip mums patinka Biovelos desreles. Svarbiausias kriterijus perkant, kad butu auksciausia rusis ax.gif
Domuks
Mes valgom vaikiškas dešreles,bet namie visada būna ir kitokių dešrelių.Kadangi mano aukselis yra valgus,tai spėja pagriebt net tik vaikiškų,bet dėl to sau galvos per daug nesuku.
veriru
QUOTE(Danguole55 @ 2006 04 30, 14:09)
Nusipirkom ir mes tu isgirtuju "Jokiu E"  doh.gif  Nu jau kaip man jos nepatiko  schmoll.gif  Tiek priekoniu prideta, kad net baisu  blink.gif  Daugiau ju nepirksiu  schmoll.gif  Siaip mums patinka Biovelos desreles. Svarbiausias kriterijus perkant, kad butu auksciausia rusis  ax.gif
*

Na Biovelos ir nestebuklingos desreles, nusipirkau dabar Biovelos desreliu Vaikams, tai perskaicius sudeti net silpta darosi.. konservantu, stabilizatoriu daugiau negu kitose desrelese doh.gif o dar ir dazikliu ir skonio stiprikliu ideta doh.gif gal todel ant ipakuotes ir raso, kad vaikams tik nuo 3 metu amziaus jos tinkamos tongue.gif
JuMa
o mes tai valgom kalakutienos desreles, jos naturalios ir labai skanios, na kai 11.99 lt, bet to vertos!!!! lelius jas labai megsta, o kitas - nea..... biggrin.gif
vildži
4u.gif rekomenduoju "jokių E".Mums patiko. 4u.gif
mamke
Na o as nupirkau eurikutes desreliu ir daviau savo dukrytei,tai tikrai nezinau,bet man atrodo kad nuo ju,mano vaikiukas taip stipriai suviduriavo,kad net ant uzpakaliuko zaizdeliu atsirado verysad.gif
vildži
QUOTE(mamke @ 2006 05 25, 13:23)
Na o as nupirkau eurikutes desreliu ir daviau savo dukrytei,tai tikrai nezinau,bet man atrodo kad nuo ju,mano vaikiukas taip stipriai suviduriavo,kad net ant uzpakaliuko zaizdeliu atsirado verysad.gif
*

tai gal daug suvalgė? blink.gif Visko būna. Ir aš,jei ką perku,stengiuosi,kad būtų aukščiausia rūšis,nes tik tada mažiau įvairių priedų.Ir skonis beveik visada būna puikus. ax.gif
mamyteRasyte
Pasisakysiu ir aš, nors manoji dukrytė dešreles valgo ne taip seniai, gal geras tris sav, nes iki to laiko tik spjaudydavo, bet va, kai patapo karšta, išviriau jai dešrelę, nulupau tą skūrytę, nes turi tik du dantis, nesukramto, atšaldžiau ir įdaviau rankon, sukramtė. Perku vaikiškas: pinokio, mums gal kiek per mažos, kai nulupi jau sunku benulaikyt vaikui tampa, dar eurikutės valgom, vaikiškas magiškas, Pnvž Jokių E nerandu. Kas man nepatinka, kad sūrios tos dešrelės netgi man, bet gal todėl vaikai jas ir mėgsta, nes va, ir raugintą agurką pačiulpt - tik duok.
Dabar sugalvojau, kad vaikas tą dešrelę valgo, nes ji vėsi, lengvai paimama į rankytę, tad gali pati graužti, ir sugalvojau išvirti jai šonkauliukų. Efektas - liuks. Parenku gražų gabalėlį, be riebaliukų ir įteikių rankon.
veriru
QUOTE(mamke @ 2006 05 25, 12:23)
*

gal dar kiek ankstoka tokiems maziukams desreliu siulyt , maniskis irgi yra pora kartu ragaves, bet stengiuosi nepiktnaudziaut jomis, nes ant kazkuriu vaikiskiu desreliu pakuotes maciau parasyta, jog tinka vaikams nuo 3 metu . Cia juk ir suaugusiems ne pats sveikiausias maistas mastau.gif
Austre 123
Valgom Biovelos ir Nemateko dešreles thumbup.gif
tamsi
Mes tai valgom Tarybines dešreles thumbup.gif
Kažkaip kitokias,net bijau duoti,va ka reiškia reklamos poveikis lotuliukas.gif
nobody
O mes dar dešrelių net neragavę smile.gif Spės to "gėrio" dar prisiragaut ateity biggrin.gif
Krisliukas
Mes drąsiai valgom Nemateko jokių E
Fijora
QUOTE(nobody @ 2006 07 22, 18:26)
O mes dar dešrelių net neragavę  smile.gif Spės to "gėrio" dar prisiragaut ateity  biggrin.gif
*

Mano dukrytei 1 metukas ir 5 men. Taip pat neskubejau desreliu itraukt i mazosios meniu. Pirma karta desreliu paragavo sia vasara, kai nuvykom prie juros, nes jokiu kosiu ten jai neisiulysi. O desrele pasiima sau i ranka ir valgo pilna burna. Kartais net dvi is karto suvalgo. Kai griztam namo, vel valgom mano isvirta mesiska kosyte. Desreles perku Nemateko, be jokiu E. 4u.gif
Betse
Mes valgom Tarybines dešreles.
Bandėm visokias. Ankščiau teikėm pirmenybę Vaikų dešrelėm, bet po kiek laiko atradom skanesnes thumbup.gif
vytule
Mes valgome Biovelos "Vilniaus extra desreles", taip pat Vilniaus paukštyno "Šeimos" ir esame labai patenkinti thumbup.gif , kartais dar perkame "Tarybines".
mamule1
Mes valgom Vaiku desreles
Solle
Pacios skaniausios Tarybines desreles thumbup.gif
zeme
Mes Biovelos valgome. perkame brangiausias, nes kur pigios, ten bjaurios
linciule777
Kartais duodu pieniškų "klaipėdos"ar kitokių dešrelių. Žinau, kad maistinė vertė jų nekokia, bet mažoji jas labai mėgsta... wub.gif
motinyte
mes irgi mėgstam biovelos dešreles..jos yra aukščiausios rūšies, be visokių mėsos pakaitalų ir t.t.tiesa kaina atitinka kokybę 4u.gif
milka
Stengiuosi dešreles duoti dukrytei kuo rečiau, bet jeigu perku tai Biovelos extra dešreles.
eglevit
Mes valgom Nemateko "Jokiu E". Tai vieninteles desreles rinkoje be konservantu.
eligija
suneliui 1.3m.jau buvom pradeje valgyti biovelos vaikiskas.bet va pamaciau,kad mazom raidytem parasyta nuo 3m. tai jau geriau jokiu desreliu,nes nezinau dabar kokias pirkti.GAL KAS PATARTU?
risa
Planavau kuo ilgiau neduoti vaikui dešrelių ir pan. konservantų turinčio, ar nevisai aiškios sudėties maisto. Bėda, kad ir tėveliai nebegali ramiai pavalgyt. Jau pamatęs imamas iš krepšio, ar šaldytovo dešreles, atkakliai reikalauja savo dalies. Aš irgi pastebėjau tą užrašą ant vaik. dešrelių pakuotės, kad nuo 3m. , tai ir nebežinau, kokias pasirinkt.
nercep
Mes valgom dešreles "jokių E", kažkuriam žurnale, lygtais "Mažylyje" g.gif buvo parašyta apie Nemateko dešreles, tai buvo minėta, kad šitos tinka ir mažesniem nei 3m, o nuo 3 metų skirtos Nemateko "Mažylių" Bet aš ir mažylių nuperku, kai nerandu "jokių E"
Kažkada nupirkau biovelos "Extra" tai maniškis nevalgė schmoll.gif
Lady-G*
aha, MAMOS ŽURNALE irgi rašė apie "Jokių E" dešreles, parašyta, kat galima net nuo metuku duoti šitas, be to labai skanios smile.gif
Daiva777
QUOTE(Raimonda20 @ 2006 09 25, 22:44)
aha, MAMOS ŽURNALE irgi rašė apie "Jokių E" dešreles, parašyta, kat galima net nuo metuku duoti šitas, be to labai skanios smile.gif
*

Nu ir mes valgom ''Jokiu E''.Negaliu atsidziaugti kad atsirado desreles be jokiu E thumbup.gif
Lady-G*
O Daiva777 tavo vaikiukas beveik ta pacia diena gime kaip ir mano! Maniskis Nedukas 25d. Duodi jau desreles? Ir valgo? As tai tik girdejau ir maciau tas desreles "Jokiu E", bet dar nebandziau....
Papildyta:
Oi, sorry, biski sumaisiau kai ka... Sorry Daiva.... nekreipkite demesio.
adrytės mama
Na mes dešreles jau irgi valgom, bet stengiamės jomis nepiktnaudžiauti. Pasiskaičiau čia apie dešreles "Jokių E". O kokiam prekybos tinkle perkat g.gif , nes man mūsų miesto Maximoj kažkaip tokių neteko matyti schmoll.gif . Dažniausiai perku "Euro dešreles, nors kartais ir kitokių pabandau. Svarbiausia, kad būtų aukščiausios rūšies
Otra
As irgi keleta kartu pirkau "be jokiu E", bet kazkodel nelabai as gamintojais pasitikiu...manrods vis tiek jie prikisa ko nereikia g.gif

adrytes mama as pirkau Akropolio maximoj 4u.gif
Ingrė
QUOTE(adrytės mama @ 2006 09 27, 22:04)
Dažniausiai perku "Euro dešreles, nors kartais ir kitokių pabandau. Svarbiausia, kad būtų aukščiausios rūšies
*

Kad "Euro" dešrelės yra pirmos rūšies g.gif
adrytės mama
QUOTE(Otra @ 2006 09 28, 13:11)

adrytes mama as pirkau Akropolio maximoj  4u.gif
*

Na reiks ir man dar atidžiau pasižvalgyti. Ačiū už info 4u.gif

QUOTE(Ingrė @ 2006 09 28, 13:25)
Kad "Euro" dešrelės yra pirmos rūšies  g.gif
*

Persiprašau, kad pateikiau klaidingą informaciją, norėjau pasakyti "Biovelos" biggrin.gif 4u.gif . "Euro" dešreles pati valgau, man jos skaniausios ax.gif
Zana4
QUOTE(alex @ 2005 09 27, 23:16)
Vilniaus mesa-Nykstuku desreles smile.gif
*

mes taip pat nykstuko desreles valgome, mums patinka, ir jokiu E thumbup.gif
Daiva777
thumbup.gif
QUOTE(Raimonda20 @ 2006 09 27, 11:39)
O Daiva777 tavo vaikiukas beveik ta pacia diena gime kaip ir mano! Maniskis Nedukas 25d. Duodi jau desreles? Ir valgo? As tai tik girdejau ir maciau tas desreles "Jokiu E", bet dar nebandziau....
Papildyta:
Oi, sorry, biski sumaisiau kai ka... Sorry Daiva.... nekreipkite demesio.
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Demesi tai atkreipiau,liux pakeliai nuotaika.Jauciu jeigu toks dalykas iki vaiku teisiu daeitu,greit vaika atimtu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O mano dukrytei,jeigu ka,metukai ir menuo. biggrin.gif
saulyte19
"Jokiu E"- tikrai geros thumbup.gif
veriru
QUOTE(saulyte19 @ 2006 10 04, 00:04)
"Jokiu E"- tikrai geros  thumbup.gif
*

tik gaila, kad pakuote ir kaina pasikeite ax.gif mums labiau patiko mazesne pakuote, nes mes mazuciai ir valgom po nedaug tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.