QUOTE(Astyte @ 2006 01 24, 11:10)
Drakoniukai mums nepatiko
labai jautesi pipirai, net keista, gi vaikiskos desreles, o jau pripipirintos

MUM PATIKO NYKSTUKU DESRELE
vaikams, nors ir retai, nes, manau, tai nėra maistingas produktas, perku Nemateko dešreles ,,Jokių E". jos, neva, be mėsos pakaitalų ir konservantų.
Omano brangenybe syki pamate, kaip pjausciau ir paprase paragauti,
netaip seniai pirkom Agroveto euro dešreles, tai kažkokios labai jau riebios man pasirodė
Mano dukra iki 2m visai nevalgė dešrelių, o dabar tik duok. Sūnui 1,4m vis dar nevalgo, spjauna. Retkarčiais pasiūlau, bet renkamės irgi be E
Eurikutes labi skanios.
na mes irgi perkame Nemateko tas desreles "Jokiu E"
1 variantas- " JOKIŲ E" (NEMATEKO).
2 variantas- " Vaikams" ( BIOVELOS). O šiap geriausias variantas ( geriausia dešrytė- mėsa
Mums skaniausi "biovelos".
QUOTE(citybird @ 2006 04 22, 19:28) 1 variantas- " JOKIŲ E" (NEMATEKO). 2 variantas- " Vaikams" ( BIOVELOS). O šiap geriausias variantas ( geriausia dešrytė- mėsa As buciau pries tas desreles, bet , kad siuo metu jos pats skaniausias sunelio patiekalas, tai negi drausi . Valgom biovelos vaikams, ... ir man paciai jos nieko
Nusipirkom ir mes tu isgirtuju "Jokiu E"
Mes valgom vaikiškas dešreles,bet namie visada būna ir kitokių dešrelių.Kadangi mano aukselis yra valgus,tai spėja pagriebt net tik vaikiškų,bet dėl to sau galvos per daug nesuku.
QUOTE(Danguole55 @ 2006 04 30, 14:09) Nusipirkom ir mes tu isgirtuju "Jokiu E" Na Biovelos ir nestebuklingos desreles, nusipirkau dabar Biovelos desreliu Vaikams, tai perskaicius sudeti net silpta darosi.. konservantu, stabilizatoriu daugiau negu kitose desrelese
o mes tai valgom kalakutienos desreles, jos naturalios ir labai skanios, na kai 11.99 lt, bet to vertos!!!! lelius jas labai megsta, o kitas - nea.....
Na o as nupirkau eurikutes desreliu ir daviau savo dukrytei,tai tikrai nezinau,bet man atrodo kad nuo ju,mano vaikiukas taip stipriai suviduriavo,kad net ant uzpakaliuko zaizdeliu atsirado
QUOTE(mamke @ 2006 05 25, 13:23) Na o as nupirkau eurikutes desreliu ir daviau savo dukrytei,tai tikrai nezinau,bet man atrodo kad nuo ju,mano vaikiukas taip stipriai suviduriavo,kad net ant uzpakaliuko zaizdeliu atsirado tai gal daug suvalgė?
Pasisakysiu ir aš, nors manoji dukrytė dešreles valgo ne taip seniai, gal geras tris sav, nes iki to laiko tik spjaudydavo, bet va, kai patapo karšta, išviriau jai dešrelę, nulupau tą skūrytę, nes turi tik du dantis, nesukramto, atšaldžiau ir įdaviau rankon, sukramtė. Perku vaikiškas: pinokio, mums gal kiek per mažos, kai nulupi jau sunku benulaikyt vaikui tampa, dar eurikutės valgom, vaikiškas magiškas, Pnvž Jokių E nerandu. Kas man nepatinka, kad sūrios tos dešrelės netgi man, bet gal todėl vaikai jas ir mėgsta, nes va, ir raugintą agurką pačiulpt - tik duok.
Dabar sugalvojau, kad vaikas tą dešrelę valgo, nes ji vėsi, lengvai paimama į rankytę, tad gali pati graužti, ir sugalvojau išvirti jai šonkauliukų. Efektas - liuks. Parenku gražų gabalėlį, be riebaliukų ir įteikių rankon. QUOTE(mamke @ 2006 05 25, 12:23) Na o as nupirkau eurikutes desreliu ir daviau savo dukrytei,tai tikrai nezinau,bet man atrodo kad nuo ju,mano vaikiukas taip stipriai suviduriavo,kad net ant uzpakaliuko zaizdeliu atsirado gal dar kiek ankstoka tokiems maziukams desreliu siulyt , maniskis irgi yra pora kartu ragaves, bet stengiuosi nepiktnaudziaut jomis, nes ant kazkuriu vaikiskiu desreliu pakuotes maciau parasyta, jog tinka vaikams nuo 3 metu . Cia juk ir suaugusiems ne pats sveikiausias maistas
Valgom Biovelos ir Nemateko dešreles
Mes tai valgom Tarybines dešreles
Kažkaip kitokias,net bijau duoti,va ka reiškia reklamos poveikis
O mes dar dešrelių net neragavę
Mes drąsiai valgom Nemateko jokių E
QUOTE(nobody @ 2006 07 22, 18:26) Mano dukrytei 1 metukas ir 5 men. Taip pat neskubejau desreliu itraukt i mazosios meniu. Pirma karta desreliu paragavo sia vasara, kai nuvykom prie juros, nes jokiu kosiu ten jai neisiulysi. O desrele pasiima sau i ranka ir valgo pilna burna. Kartais net dvi is karto suvalgo. Kai griztam namo, vel valgom mano isvirta mesiska kosyte. Desreles perku Nemateko, be jokiu E.
Mes valgom Tarybines dešreles.
Bandėm visokias. Ankščiau teikėm pirmenybę Vaikų dešrelėm, bet po kiek laiko atradom skanesnes
Mes valgome Biovelos "Vilniaus extra desreles", taip pat Vilniaus paukštyno "Šeimos" ir esame labai patenkinti
Mes valgom Vaiku desreles
Pacios skaniausios Tarybines desreles
Mes Biovelos valgome. perkame brangiausias, nes kur pigios, ten bjaurios
Kartais duodu pieniškų "klaipėdos"ar kitokių dešrelių. Žinau, kad maistinė vertė jų nekokia, bet mažoji jas labai mėgsta...
mes irgi mėgstam biovelos dešreles..jos yra aukščiausios rūšies, be visokių mėsos pakaitalų ir t.t.tiesa kaina atitinka kokybę
Stengiuosi dešreles duoti dukrytei kuo rečiau, bet jeigu perku tai Biovelos extra dešreles.
Mes valgom Nemateko "Jokiu E". Tai vieninteles desreles rinkoje be konservantu.
suneliui 1.3m.jau buvom pradeje valgyti biovelos vaikiskas.bet va pamaciau,kad mazom raidytem parasyta nuo 3m. tai jau geriau jokiu desreliu,nes nezinau dabar kokias pirkti.GAL KAS PATARTU?
Planavau kuo ilgiau neduoti vaikui dešrelių ir pan. konservantų turinčio, ar nevisai aiškios sudėties maisto. Bėda, kad ir tėveliai nebegali ramiai pavalgyt. Jau pamatęs imamas iš krepšio, ar šaldytovo dešreles, atkakliai reikalauja savo dalies. Aš irgi pastebėjau tą užrašą ant vaik. dešrelių pakuotės, kad nuo 3m. , tai ir nebežinau, kokias pasirinkt.
Mes valgom dešreles "jokių E", kažkuriam žurnale, lygtais "Mažylyje"
Kažkada nupirkau biovelos "Extra" tai maniškis nevalgė
aha, MAMOS ŽURNALE irgi rašė apie "Jokių E" dešreles, parašyta, kat galima net nuo metuku duoti šitas, be to labai skanios
O Daiva777 tavo vaikiukas beveik ta pacia diena gime kaip ir mano! Maniskis Nedukas 25d. Duodi jau desreles? Ir valgo? As tai tik girdejau ir maciau tas desreles "Jokiu E", bet dar nebandziau....
Papildyta: Oi, sorry, biski sumaisiau kai ka... Sorry Daiva.... nekreipkite demesio.
Na mes dešreles jau irgi valgom, bet stengiamės jomis nepiktnaudžiauti. Pasiskaičiau čia apie dešreles "Jokių E". O kokiam prekybos tinkle perkat
As irgi keleta kartu pirkau "be jokiu E", bet kazkodel nelabai as gamintojais pasitikiu...manrods vis tiek jie prikisa ko nereikia
adrytes mama as pirkau Akropolio maximoj QUOTE(Otra @ 2006 09 28, 13:11) Na reiks ir man dar atidžiau pasižvalgyti. Ačiū už info QUOTE(Ingrė @ 2006 09 28, 13:25) Persiprašau, kad pateikiau klaidingą informaciją, norėjau pasakyti "Biovelos" QUOTE(Raimonda20 @ 2006 09 27, 11:39) O Daiva777 tavo vaikiukas beveik ta pacia diena gime kaip ir mano! Maniskis Nedukas 25d. Duodi jau desreles? Ir valgo? As tai tik girdejau ir maciau tas desreles "Jokiu E", bet dar nebandziau.... Papildyta: Oi, sorry, biski sumaisiau kai ka... Sorry Daiva.... nekreipkite demesio.
"Jokiu E"- tikrai geros
|