Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mamukas Indriukas
Tęsiam tema 4u.gif thumbup.gif
grite
Niu atlekiu į naujus namelius prisiregistruoti biggrin.gif
Mamukas Indriukas
laukiam naujienu,kurios papuostu naujus dar dazais kvepianciais namus 4u.gif
sobieska
As tik pasisveikinu ir ...pasveikinu visus Jonus ir Janinas, bei jiems prijauciancius asmenis.
user posted image
Jauti griebsim uz ragu kita savaite...iki mirksiukas.gif
ikea
na kadangi visi matau svencia, tai as pasirodysiu ka is seniau esu padarius smile.gif
taupykle tongue.gif siais sunkiais laikais labai geras ir naudingas daiktas biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Džiuga+
Įdomus užsakymas bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
sobieska
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 06 25, 09:37)
Įdomus užsakymas  bigsmile.gif

*

mmmmm wub.gif kėglinė,saunus sendinimas

Taupykle graziai aplipusi kriauklemis thumbup.gif
grite
Džiuga+ kokia kėglinė thumbup.gif Nu o viršus kaip stiklas biggrin.gif
Malėja

*

Kaip gražiai pasendinta thumbup.gif
Globusyte
Džiuga: vaat čia tai grooooožis.....Veža....Ir dėžutė ir kėgliai...
kvartetas
labas rytas po ramaus savaitgalio ateinu rodytis.
virsus spausdintas paveiksliukas sonai tapyti 4u.gif .
user posted image
Mamukas Indriukas
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 25, 11:05)

*

be komentaru,duodu first.gif labai viskas thumbup.gif suzavta!!!!!!!!!!!! 4u.gif
alialeks
bigsmile.gif Kvartetas labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dezute.
Be zodziu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Maša
Dziuga+, Kvartetas, abiem po 10 balu thumbup.gif
sobieska
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 25, 11:05)
*

laaaabai grazuuuu 4u.gif
urupeja2
Sveikutes darbstuoles, is ankstesnes temeles labai suzavejo Dziugos+ dezute,(skubus uzsakymas) ir grites dezute
Sioje temeleje vel dziuga sauniai pasidarbavai 4u.gif
Ikea taupykle daili, neraprie ko prikibti 4u.gif
Kvartetas kortine super thumbup.gif
baltė
Labai gražiai pradėta temelė, gražios visos dėžutės... smile.gif man ypač su kortomis spalvos patiko, o su kėgliais sendinimas smile.gif thumbup.gif

Aš pasirodysiu savo ilgai darytą dėžutę "Medis"... Kažkaip vis trūko man įkvėpimo ją pabaigti, vis atidėdavau į šoną, bet Joninių naktį švintant pribaigiau (arba ji mane biggrin.gif )... Ilgai derinau dėliojau, niekaip neradau, ką dėti ant viršaus, tai galiausiai nusipiešiau pati. Tokia vat ta istorija... smile.gif Nemažai laiko pareikalavo, nors to gal ir nesimato, čia visi raštukai perpiešti, viršus išpieštas akrilu (gavosi net iškilus toks)...

user posted image
Mamukas Indriukas
balte labai daili dezute 4u.gif
ocia mano laikrodukas,cia servetele mirksiukas.gif net autografas preslio yra biggrin.gif user posted image
kvartetas
matosi kad dirbai issijuosus, labai grazi ir issiskirianti dezute wub.gif

ir mamukoindriuko laikrodis superinis wub.gif
urupeja2
Balte labai grazi dezute 4u.gif
Mamuko Indriuko laikrodukas isskirtinis, grazu 4u.gif
Idedu dezute , ji ne melyna,o violetine pagal servet motyva zibutes, sendinta su nauju lietuviu 'akrilana"firmos dvikomponenciu(cia smulkus skilimas, dar yra dvikompon stambaus skilimo-ir pigu ir gerai, 2x100ml 21 lt) ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Mamukas Indriukas
QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 25, 15:10)
Balte labai grazi dezute 4u.gif
Mamuko Indriuko laikrodukas isskirtinis, grazu 4u.gif
Idedu dezute , ji ne melyna,o violetine pagal servet motyva zibutes, sendinta su nauju lietuviu 'akrilana"firmos dvikomponenciu(cia smulkus skilimas, dar yra dvikompon stambaus skilimo-ir pigu ir gerai, 2x100ml 21 lt) ax.gif

*

labai grazios spalvos 4u.gif wub.gif
urupeja2
kazkodel vienos foto nerodo, bandau ikelt is naujo g.gif, cia to naujo dvikomponencio smulkus skilimas
user posted image
grite
[quote=urupeja2,2009 06 25, 17:12]
kazkodel vienos foto nerodo, bandau ikelt is naujo g.gif, cia to naujo dvikomponencio smulkus skilimas

Apie kokį čia naują dvikomponentį kalbi?Iš kur pirkai bigsmile.gif
kvartetas
firma akrilanas pradejo gaminti naujus sendinimo lakus. vienkomponenti ir dvikomponenti. dvikomponentis yra smulkaus skilimo ir stambaus. labai pigus vienas buteliukas 100ml 10.50lt.
kvartetas
ai nepasakiau bustine pagrindine yra gargzduose, betu turi ir pacioj klp filiala.
sobieska
QUOTE(baltė @ 2009 06 25, 14:37)
Aš pasirodysiu savo ilgai darytą dėžutę "Medis"...
*

Kokia faina dezute,vienas grazesniu tavo darbuku wub.gif Ir padariau isvada-nafik tau serveteles,jei pati graziai piesti moki.Laaabai grazus medis dangtelio virsui israitytas

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 06 25, 14:57)

ocia mano laikrodukas,cia servetele mirksiukas.gif net autografas preslio yra biggrin.gif
*

Tikrai nepatikesiu,kad cia servetele,kol neparodysi bigsmile.gif Labai liuks laikrodukas,net labai,labai thumbup.gif
QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 25, 17:12)
*

"Nupaisei" grazu skeldejima mirksiukas.gif
Marincik
Kokie saunus darbeliai thumbup.gif 4u.gif tokie profesionalus visi wub.gif
Rodau ir savo mazyti darbeli ax.gif
user posted image
Raseleb

*

Labai visų gražūs darbeliai, ir visoms 4u.gif labai sužavėjo Džiugos+. Išduok su kuo ir kaip sendinai, labai gražus skylimas gavosi ax.gif
Džiuga+
Vis klausiat biggrin.gif Visi paskutiiai darbai daryti su Artmanijos "Antika". Toks pastebejimas - cia pirktas jau antras sendintojas, tai sis graziau skyla nei pirmasis turetas g.gif
Man jis patinka, nes gali padaryti is sendintojo kazkoki vaizdeli biggrin.gif Butent toj dezutej, kur Venecija, norejosi danguj audra pavaizduoti ... ax.gif
baltė
Ačiū mergiotės labai 4u.gif

Man laikrodukas irgi patiko, tie krašteliai labai gražiai žiūrisi smile.gif Nepasakyčiau kadčia sevetėlė, labai gražios spalvos.

Tikrai gražiai suskilus ta gėlėta dėželė. rolleyes.gif Norėčiau ir aš išbandyti tą naują laką... g.gif
evaneva
Laba vakara smile.gif Na as ir vel pasirodysiu su savo auskariukais ax.gif
user posted image

oj kokia didele foto gavosi, kita keliu mazesne:
user posted image

Tik kokybe nuotrauku nelabai gera blush2.gif
aussrrina
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 25, 17:42)
firma akrilanas pradejo gaminti naujus sendinimo lakus. vienkomponenti ir dvikomponenti. dvikomponentis yra smulkaus skilimo ir stambaus. labai pigus vienas buteliukas 100ml 10.50lt.
*

o kur jo galima nusipirkti?
*gajyte*
Laba diena,
As irgi noriu parodyti savo viena is pirmuju darbeli 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Tik atsiprasau uz nuotrauku kokybe doh.gif
Zlata
Ogogo koks gražus naujasis puodas biggrin.gif

Džiuga, kvartetai -jūsų dėžutės fantastiškos bigsmile.gif
Mamuko Indriuko laikrodis man vaikystės savaitgalius iš karto primena, nes tėtis rokenrolus rytais leisdavo lotuliukas.gif thumbup.gif
Balte labai graži ir skoninga arbatinė 4u.gif
Evaneva auskariukai su žiedų mergina tokie mhhhh wub.gif
Maša
Evaneva, pirmieji auskarai labai grazus thumbup.gif

Gajyte, puikios avytes wub.gif

Marinciko katinus tai i konkursa reikia det va sita: http://mymink.5bb.ru/viewtopic.php?pid=167422#p167422

Dziuga+ ir vel tavo darbelis (laikrodukas) suzavejo blush2.gif
nors as visiskai ne preslio gerbeja

Hm vakar turejau VIP mokine - mama lotuliukas.gif padarem grazia dezute ale fotoaparatas isveztas, o noris parodyt nors stauk doh.gif lotuliukas.gif
Raseleb
QUOTE(evaneva @ 2009 06 25, 19:51)
Laba vakara  smile.gif  Na as ir vel pasirodysiu su savo auskariukais  ax.gif
oj kokia didele foto gavosi, kita keliu mazesne:
Tik kokybe nuotrauku nelabai gera  blush2.gif
*

Tai labai gerai pirmieji, viskas aiškiai matosi, pirmieji super auskariukai thumbup.gif Gal gali pasidalinti paveiksliuku blush2.gif
QUOTE(Maša @ 2009 06 25, 21:48)
Hm vakar turejau VIP mokine - mama  lotuliukas.gif  padarem grazia dezute ale fotoaparatas isveztas, o noris parodyt nors stauk  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Maša galiu pagelbėti su fotoaparatu mirksiukas.gif
Maša
Lebut, kolege dezute lupo lupo visa diena (mano plastmasines geles) galiausiai issinese dukrai rodyt blush2.gif o ryt nakti fotoaparatas gris- As kantri, as labai kantri (taip ir patikejau) lotuliukas.gif
Mamukas Indriukas
dekui visom pagyrusiom mano laikrodi 4u.gif o kas nepatikejo ,kad tai servetele,tai isties servetele pirkta is kriese mirksiukas.gif
evaneva
Aciu visoms uz komplimentus auskariukams 4u.gif
urupeja2
aciu visoms, kurios pagyre smile.gif
Labai patiko lekste su katinais, evanevoa auskariukai, o gajytes pakabyte kokia miela su avelemis 4u.gif
merginos ieskokite savo miestu dekupa parduotuvese akrilano firmos gamybos lako, pas mus Klaipedoje prekiauja viena dekup parduotuve sitos firmos gamintu dvikomponenciu laku, jei kas vaziuosit i Klaipeda , tai adresiukas sitos parduotuves: Aukstoji g. 7 (salia parodu rumu) mirksiukas.gif
sobieska
Is serijos "angelai"...

Angelas ant debesies
user posted image

user posted image
Jennifer
Labas rytelis mergytės, Taip seniai pas jus buvau. Sugrįžau, kaip sakoma, paklydėlė. biggrin.gif
Sobieska, angelytis be galo gražus. Jaučiu jiems silpnybę...
Visų darbeliai tikrai šaunūs. Įstrigo atmintin laikrodis su Elviu, nepamenu kieno, tikiuosi nepyksite ax.gif
Dėžutė kortoms(nes pati dabar tam tikslui ir tokio pat kirpimo gaminu) blush2.gif
Dėžutė su pieštu medžiu
Na o dabar pasirodysiu ko aš pridirbau tongue.gif
Dantukų dėžutė daryta prieš sesiją, bet nepamenu ar rodžiausi.
user posted imageuser posted image
Puodelis MB
user posted image
dajne
[quote=sobieska,2009 06 26, 07:52]
Is serijos "angelai"...

Angelas ant debesies

Nepaprasto grožio dėžutė..... 4u.gif
Gabii__
labai grazi kvarteto dezute.O Mamukas indriukas tai sunervijo:)tik parsisiunciau ta servetele laikrodziui:))))))nu teks pergalvoti kazka, arba padaryti toki pat:)))) cool.gif
markse
Fantastiška Sobieskos dėželė wub.gif
PACIOS
Sobieska,tavo angelas labai...labai......................................................
Žydraakė
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 06 24, 17:00)
Labai svarbus ir skubus užsakymas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
*

Atsitempiau iš senos temos, bet negalėjau nepagirti, gražu, puiku 4u.gif
Džiuga+
Aciu, man si dezute ir labai patiko, kai padariau...Laukiu nesulaukiu rugsejo, kai galesiu pradet dirbti normaliai ax.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 26, 09:24)
labai grazi kvarteto dezute.O Mamukas indriukas tai sunervijo:)tik parsisiunciau ta servetele laikrodziui:))))))nu teks pergalvoti kazka, arba padaryti toki pat:)))) cool.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif padaryk ir toki,bus idomu palygint mirksiukas.gif
sobieska
QUOTE(Jennifer @ 2009 06 26, 08:38)
angelytis be galo gražus.
*

QUOTE(dajne @ 2009 06 26, 09:05)
Nepaprasto grožio dėžutė..... 4u.gif
*

QUOTE(markse @ 2009 06 26, 10:13)
Fantastiška wub.gif
*

QUOTE(PACIOS @ 2009 06 26, 10:17)
angelas labai...labai......................................................
*

Aciu mergaites uz sirdziai mielus zodelius 4u.gif

Jennifer graziai dezute suskaldei,man rodos laikas imtis didesniu gabaritu,kaip manai mirksiukas.gif
Puodelis wub.gif ...man prasyciau toki pati tik su pantera cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.