Tęsiam tema
Niu atlekiu į naujus namelius prisiregistruoti
laukiam naujienu,kurios papuostu naujus dar dazais kvepianciais namus
As tik pasisveikinu ir ...pasveikinu visus Jonus ir Janinas, bei jiems prijauciancius asmenis.
![]() Jauti griebsim uz ragu kita savaite...iki
na kadangi visi matau svencia, tai as pasirodysiu ka is seniau esu padarius
taupykle ![]() ![]()
Įdomus užsakymas
![]() ![]() ![]() ![]()
Džiuga+ kokia kėglinė
Džiuga: vaat čia tai grooooožis.....Veža....Ir dėžutė ir kėgliai...
labas rytas po ramaus savaitgalio ateinu rodytis.
virsus spausdintas paveiksliukas sonai tapyti
Be zodziu
Dziuga+, Kvartetas, abiem po 10 balu
Sveikutes darbstuoles, is ankstesnes temeles labai suzavejo Dziugos+ dezute,(skubus uzsakymas) ir grites dezute
Sioje temeleje vel dziuga sauniai pasidarbavai Ikea taupykle daili, neraprie ko prikibti Kvartetas kortine super
Labai gražiai pradėta temelė, gražios visos dėžutės...
Aš pasirodysiu savo ilgai darytą dėžutę "Medis"... Kažkaip vis trūko man įkvėpimo ją pabaigti, vis atidėdavau į šoną, bet Joninių naktį švintant pribaigiau (arba ji mane
balte labai daili dezute
ocia mano laikrodukas,cia servetele
matosi kad dirbai issijuosus, labai grazi ir issiskirianti dezute
ir mamukoindriuko laikrodis superinis
Balte labai grazi dezute
Mamuko Indriuko laikrodukas isskirtinis, grazu Idedu dezute , ji ne melyna,o violetine pagal servet motyva zibutes, sendinta su nauju lietuviu 'akrilana"firmos dvikomponenciu(cia smulkus skilimas, dar yra dvikompon stambaus skilimo-ir pigu ir gerai, 2x100ml 21 lt) ![]() ![]() ![]()
QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 25, 15:10) Balte labai grazi dezute Mamuko Indriuko laikrodukas isskirtinis, grazu Idedu dezute , ji ne melyna,o violetine pagal servet motyva zibutes, sendinta su nauju lietuviu 'akrilana"firmos dvikomponenciu(cia smulkus skilimas, dar yra dvikompon stambaus skilimo-ir pigu ir gerai, 2x100ml 21 lt) labai grazios spalvos
kazkodel vienos foto nerodo, bandau ikelt is naujo
[quote=urupeja2,2009 06 25, 17:12]
kazkodel vienos foto nerodo, bandau ikelt is naujo Apie kokį čia naują dvikomponentį kalbi?Iš kur pirkai
firma akrilanas pradejo gaminti naujus sendinimo lakus. vienkomponenti ir dvikomponenti. dvikomponentis yra smulkaus skilimo ir stambaus. labai pigus vienas buteliukas 100ml 10.50lt.
ai nepasakiau bustine pagrindine yra gargzduose, betu turi ir pacioj klp filiala.
QUOTE(baltė @ 2009 06 25, 14:37) Kokia faina dezute,vienas grazesniu tavo darbuku QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 06 25, 14:57) Tikrai nepatikesiu,kad cia servetele,kol neparodysi QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 25, 17:12) "Nupaisei" grazu skeldejima
Kokie saunus darbeliai
Rodau ir savo mazyti darbeli
Vis klausiat
Man jis patinka, nes gali padaryti is sendintojo kazkoki vaizdeli
Ačiū mergiotės labai
Man laikrodukas irgi patiko, tie krašteliai labai gražiai žiūrisi Tikrai gražiai suskilus ta gėlėta dėželė.
Laba vakara
![]() oj kokia didele foto gavosi, kita keliu mazesne: ![]() Tik kokybe nuotrauku nelabai gera
Laba diena,
As irgi noriu parodyti savo viena is pirmuju darbeli ![]() ![]() ![]() Tik atsiprasau uz nuotrauku kokybe
Ogogo koks gražus naujasis puodas
Džiuga, kvartetai -jūsų dėžutės fantastiškos Mamuko Indriuko laikrodis man vaikystės savaitgalius iš karto primena, nes tėtis rokenrolus rytais leisdavo Balte labai graži ir skoninga arbatinė Evaneva auskariukai su žiedų mergina tokie mhhhh
Evaneva, pirmieji auskarai labai grazus
Gajyte, puikios avytes Marinciko katinus tai i konkursa reikia det va sita: http://mymink.5bb.ru/viewtopic.php?pid=167422#p167422 Dziuga+ ir vel tavo darbelis (laikrodukas) suzavejo nors as visiskai ne preslio gerbeja Hm vakar turejau VIP mokine - mama QUOTE(evaneva @ 2009 06 25, 19:51) Laba vakara oj kokia didele foto gavosi, kita keliu mazesne: Tik kokybe nuotrauku nelabai gera Tai labai gerai pirmieji, viskas aiškiai matosi, pirmieji super auskariukai QUOTE(Maša @ 2009 06 25, 21:48) Hm vakar turejau VIP mokine - mama Maša galiu pagelbėti su fotoaparatu
Lebut, kolege dezute lupo lupo visa diena (mano plastmasines geles) galiausiai issinese dukrai rodyt
dekui visom pagyrusiom mano laikrodi
Aciu visoms uz komplimentus auskariukams
aciu visoms, kurios pagyre
Labai patiko lekste su katinais, evanevoa auskariukai, o gajytes pakabyte kokia miela su avelemis merginos ieskokite savo miestu dekupa parduotuvese akrilano firmos gamybos lako, pas mus Klaipedoje prekiauja viena dekup parduotuve sitos firmos gamintu dvikomponenciu laku, jei kas vaziuosit i Klaipeda , tai adresiukas sitos parduotuves: Aukstoji g. 7 (salia parodu rumu)
Labas rytelis mergytės, Taip seniai pas jus buvau. Sugrįžau, kaip sakoma, paklydėlė.
Sobieska, angelytis be galo gražus. Jaučiu jiems silpnybę... Visų darbeliai tikrai šaunūs. Įstrigo atmintin laikrodis su Elviu, nepamenu kieno, tikiuosi nepyksite Dėžutė kortoms(nes pati dabar tam tikslui ir tokio pat kirpimo gaminu) Dėžutė su pieštu medžiu Na o dabar pasirodysiu ko aš pridirbau Dantukų dėžutė daryta prieš sesiją, bet nepamenu ar rodžiausi. ![]() ![]() ![]() ![]() Puodelis MB ![]() ![]()
[quote=sobieska,2009 06 26, 07:52]
Is serijos "angelai"... Angelas ant debesies Nepaprasto grožio dėžutė.....
labai grazi kvarteto dezute.O Mamukas indriukas tai sunervijo:)tik parsisiunciau ta servetele laikrodziui:))))))nu teks pergalvoti kazka, arba padaryti toki pat:))))
Fantastiška Sobieskos dėželė
Sobieska,tavo angelas labai...labai......................................................
Aciu, man si dezute ir labai patiko, kai padariau...Laukiu nesulaukiu rugsejo, kai galesiu pradet dirbti normaliai
QUOTE(Jennifer @ 2009 06 26, 08:38) QUOTE(dajne @ 2009 06 26, 09:05) QUOTE(markse @ 2009 06 26, 10:13) QUOTE(PACIOS @ 2009 06 26, 10:17) Aciu mergaites uz sirdziai mielus zodelius Jennifer graziai dezute suskaldei,man rodos laikas imtis didesniu gabaritu,kaip manai Puodelis |