Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gimdymas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3
Murkutte
pries gimdyma dar galvojau kaip cia bus. Bet kai atejo saremiai viskas buvo dzin svarbu tik ,kad vaikas sveikas ir kuo greiciau baigtusi. Net negalvojau apie tuos nuogumus
Cooper
tikrai pritariu merginoms ne tas rupi per gimdyma...tik vat bikinio zona susitvarkiau pries vaziuojant, nes rupejo biggrin.gif
Jolanta86
QUOTE(kremuole @ 2011 01 04, 16:22)
tikrai pritariu merginoms ne tas rupi per gimdyma...tik vat bikinio zona susitvarkiau pries vaziuojant, nes rupejo biggrin.gif
*

va tas tai ir man rupejo lotuliukas.gif bet as visa nestuma tvarkiausi,nors ir pilvas nosi reme,kazkaip negalejau as nesusitvarkius.. ax.gif
Fiesta10
QUOTE(Jolanta86 @ 2011 01 05, 15:12)
va tas tai ir man rupejo lotuliukas.gif bet as visa nestuma tvarkiausi,nors ir pilvas nosi reme,kazkaip negalejau as nesusitvarkius.. ax.gif
*

Tikra tiesa, nuogumas dzin smile.gif .
Natuke
Turbūt priklauso nuo gimdymo stadijos - kada atvažiuoj į GN. Jeigu ateini ir dar ne labai skauda, tikrai tie nepatogumai įtempia - pvz jeigu reikalaujama nubegus vandenims buti tik su marškiniais be apatinių ir įklotų - na nelinksma kai ten bėga įvairus skysčiai doh.gif o į patį galą - na taip, kai stumi jau nesvarbu biggrin.gif
Selva
Na man viso gimdymo metu buvo ne tai kad svarbu, nuoga as ar ne nuoga, bet nesinorejo be reikalo plikai buti.

Vos atvaziavusi i gimdymo centra, apsivilkau ilgais marskiniais, siekianciais puse blauzdu ir kelnaitemis bei pizamos kelnemis. Kaip ir Natuke sake- bega ten visokie skysciai- butu nepadogu, jei per kojas teketu...

Tikrino mane mazai, tad pora kartu nusimautu/apsimauti kelnes nebuvo problema.

Stumiant likau su tunika- velgi dziaugiuosi, kad neteko vaikscioti pliku uzpakaliu- atsistojus ji denge, kas nebutinai turi buti atidengta wink.gif
Nuska
antro gimdymo metu man buvo labai karšta. Nors akušerė kelis kartus taikėsi man užvilkt ir chalatą ir dar apklot antklode biggrin.gif o aš sąrėmiaudama svajingai žiūrėjau į gimdyklos grindų plyteles ir maniau kad nuostabiausias dalykas būtų nusirengti tuos marškinius ir visiškai nuogai atsigult ant šaltų plytelių lotuliukas.gif ale pabijojau kad nesupras manęs lotuliukas.gif
Dinulia
Kai skausmas surakina, visai vienuodai, kaip tu adrodai, bent jauman taip buvo 4u.gif
klaara
QUOTE(Nuska @ 2011 01 07, 15:15)
antro gimdymo metu man buvo labai karšta. Nors akušerė kelis kartus taikėsi man užvilkt ir chalatą ir dar apklot antklode  biggrin.gif o aš sąrėmiaudama svajingai žiūrėjau į gimdyklos grindų plyteles ir maniau kad nuostabiausias dalykas būtų nusirengti tuos marškinius ir visiškai nuogai atsigult ant šaltų plytelių  lotuliukas.gif ale pabijojau kad nesupras manęs  lotuliukas.gif
*

Aha,aš lygiai to paties norėjau,tik kad buvo šalta žiema,bet žemė laaabai traukė smile.gif
*fujimi
QUOTE(Dinulia @ 2011 01 07, 15:20)
Kai skausmas surakina, visai vienuodai, kaip tu adrodai, bent jauman taip buvo  4u.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai neberupi kaip atrodai, kol dar nesmarkus skausmai, nera malonu, kad uzpakalis sviecia, na bet ir neziuri niekas, nemanau, kad kam idomu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Chanele
Gimdymo metu nuogumas tikrai nereiksmingas smile.gif Juk tai naturalu smile.gif O kol reikejo tik saremius kesti, tai buvau su trumpais naktinukais ir pati akusere pasiule uzsideti pamperi, kuris sugertu vandenis. Kakleli tikrino turbut kokius 3 kartus, tai padedavo pamperi numauti, o paskui uzsimauti. Jokiu problemu nebuvo smile.gif ir kazkaip net nei karto nepagalvojau apie nuoguma, ne tas galvoj buvo biggrin.gif
Renata_Bo
O as buvau su tais marskineliais ir kojinem, niekam neuzkliuvo o man gerai - kojytes nesusalo. ax.gif
Aijgozel
siaip tai buvau visiskai nuoga, tik dave kazkokius marskinius. is tikro nelabai atsimenu net wink.gif
Aurelij4
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 02 07, 19:56)
O as buvau su tais marskineliais ir kojinem,  niekam neuzkliuvo o man gerai - kojytes nesusalo. ax.gif
*

As irgi pasiklausiau ar galiu kojines apsimaut, nes man vis kojom salta buvo, tai be jokiu problemu smile.gif
Qwertyio
Kai butina, jokie nuogumai ne esme. Bet, dziaugiaus, kad duoti marskinukai buvo iki puses slaunu, nes ir i wc vaisktinejau ir po palata siek tiek. Nebutu buve labai smagu, jei vos dengtu tik, galu gale, juk ir prate esame visi vilketi drabuzius, o ne pliki vaikstinet.
maukis2
pas mane jokio nuogumo nebuvo smile.gif siaip likau su tais rubais su kuriais buvau, tik, kad bridziukus nusiemiau smile.gif gimdziau uk
Qwertyio
QUOTE(maukis2 @ 2011 06 24, 22:33)
pas mane jokio nuogumo nebuvo smile.gif  siaip likau su tais rubais su kuriais buvau, tik, kad bridziukus nusiemiau smile.gif  gimdziau uk

O kaip higiena? Su kelnaitemis net?
Natuke
QUOTE(Matrioskina @ 2011 06 25, 22:45)
O kaip higiena? Su kelnaitemis net?
*

lotuliukas.gif
ne visur verčia vilkėti sterilius drabužius 4u.gif Net ir lt kai kur leidžiama dėvėti savo švarią pižamą arba naktinukus

O kur aš paskutinį kartą gimdžiau, davė rišamą sijonėlį ir trumpus marškinėlius su raišteliais vietoj sagų - irgi beveik iki galo buvau gan solydžiai aprengta, tik kojines teko išmesti po to blush2.gif
nuar
Kai veiksmas vyksta, mažai apie tą nuogumą galvojasi.
laurete
wub.gif o gal kuri gimdete ispanijoj kaip ten reikalai ar duoda naktinukus |?
Wild Pearl
QUOTE(Lady-G* @ 2010 12 27, 15:11)
man pirmas buvo planinis CP, o dabar jei pavyks - gimdysiu pati. Bet tik radus sia Net apie savo isvaizda negalvojau, juk visos gimdyves atrodo panasiai  rolleyes.gif
*

O aš galvojau kaip atrodysiu lotuliukas.gif Dar pasidažiau blakstienas prieš atsiguldama į operacinę hihihi.gif , kadangi būvo planinė tai pilnai tam laiko tūrėjau...Aišku kai dabar pagalvoju , kažkokia čia nesąmonė, bet va tą minutę labai norėjau būti graži flirt.gif biggrin.gif
QUOTE(Jolanta86 @ 2011 01 05, 15:12)
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(Nuska @ 2011 01 07, 15:15)
antro gimdymo metu man buvo labai karšta. Nors akušerė kelis kartus taikėsi man užvilkt ir chalatą ir dar apklot antklode  biggrin.gif o aš sąrėmiaudama svajingai žiūrėjau į gimdyklos grindų plyteles ir maniau kad nuostabiausias dalykas būtų nusirengti tuos marškinius ir visiškai nuogai atsigult ant šaltų plytelių  lotuliukas.gif ale pabijojau kad nesupras manęs  lotuliukas.gif
*

Mano visi vaikučiai kadangi gimę saltesniu laiku tai man būvo šaltoka laikotarpiais unsure.gif
MichGirl
QUOTE(0rchideja @ 2011 07 16, 14:57)
O aš galvojau kaip atrodysiu  lotuliukas.gif Dar pasidažiau blakstienas prieš atsiguldama į operacinę  hihihi.gif , kadangi būvo planinė tai pilnai tam laiko tūrėjau...Aišku kai dabar pagalvoju , kažkokia čia nesąmonė, bet va tą minutę labai norėjau būti graži flirt.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man pirmas gimdymas vidurnakti prasidejo, 4 ryto i ligonine isvaziavom, tai dar is duso islindus pasidaziau, pasisukavau, nuvaziavau visa grazi. O po gimdymo kai perveze i palata ir nuejus i dusa pasiziurejau tai vos nenumiriau. Pati visa isbalus kaip drobe, vandeniui atsparus tusas vistiek aptepliojes visur, o plaukai kaip pirstus i rozete sukisus ir pabuvus kuri laika lotuliukas.gif Pelkiu grazuole tokia.. tai antra kart vaziavau jau nebemandrai, o be jokio makiazo ir plaukus i uodega susirisus smile.gif
vikutuke
QUOTE(MichGirl @ 2011 07 16, 23:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man pirmas gimdymas vidurnakti prasidejo, 4 ryto i ligonine isvaziavom, tai dar is duso islindus pasidaziau, pasisukavau, nuvaziavau visa grazi. O po gimdymo kai perveze i palata ir nuejus i dusa pasiziurejau tai vos nenumiriau. Pati visa isbalus kaip drobe, vandeniui atsparus tusas vistiek aptepliojes visur, o plaukai kaip pirstus i rozete sukisus ir pabuvus kuri laika  lotuliukas.gif Pelkiu grazuole tokia.. tai antra kart vaziavau jau nebemandrai, o be jokio makiazo ir plaukus i uodega susirisus smile.gif
*

Išsprendėt mano klausimą - dažytis ar nesidažyti. Ko gero nesidažysiu lotuliukas.gif
Vi_ta_li_ja
QUOTE(vikutuke @ 2011 07 17, 19:26)
Išsprendėt mano klausimą - dažytis ar nesidažyti. Ko gero nesidažysiu  lotuliukas.gif
*

As irgi kai pasiziurejau i save veidrodyje po visko, apsidziaugiau, kad nesidaziau - ir taip nubalus, o nubeges tusas ar pudra (po 12 val."dziaugsmu" vargu ar kas butu islike kaip katik pasidazius) tikrai nebutu prideje grozio ax.gif
Ruby Tuesday
O as norejau nagus nusilakuoti blush2.gif Isivaizdavau, kad kaip pirmakartei, gimdymas bus ilgas, prasides nuo nestipriu ir retu saremiu, tai turesiu laiko nagu lakavimui. Klydau biggrin.gif

O kalbant apie drabuzius gimdymui, tai as gimdziau su ta pacia suknele, su kuria istekejau. Rimtai bigsmile.gif Tiesiog nutariau, kad man gimdyti bus patogiausia su paprasta trikotazine suknele, kuri buvo taip smarkiai sudeveta, kad nebutu gaila ismesti po to. Anyta ja isskalbe. Tada prisiminiau, kad kai mes su vyru susirasem (nedarem jokio baliaus), as buvau ta pacia suknele apsirengusi, tada ji dar nebuvo sudeveta. Dabar ta suknele garbingoje vietoje padeta, kada nors antra su ja gimdysiu bigsmile.gif
Natuke
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 19, 09:02)
O as norejau nagus nusilakuoti blush2.gif Isivaizdavau, kad kaip pirmakartei, gimdymas bus ilgas, prasides nuo nestipriu ir retu saremiu, tai turesiu laiko nagu lakavimui. Klydau biggrin.gif

O kalbant apie drabuzius gimdymui, tai as gimdziau su ta pacia suknele, su kuria istekejau. Rimtai bigsmile.gif Tiesiog nutariau, kad man gimdyti bus patogiausia su paprasta trikotazine suknele, kuri buvo taip smarkiai sudeveta, kad nebutu gaila ismesti po to. Anyta ja isskalbe. Tada prisiminiau, kad kai mes su vyru susirasem (nedarem jokio baliaus), as buvau ta pacia suknele apsirengusi, tada ji dar nebuvo sudeveta. Dabar ta suknele garbingoje vietoje padeta, kada nors antra su ja gimdysiu bigsmile.gif
*

čia tai geras wub.gif
Elee
Man tai tokios ne kokius naktinukus davė biggrin.gif Neijie ten užsirišo, nei sags užsisegė biggrin.gif Bet buvo gyliai dzin g.gif
Ir šiaip buvau pasiruošusi gimdyt su maitinančios liemenėle lotuliukas.gif Prieš važiuojant į GN namus persidėjau,kad jei reiktu maitint vaiką, tai tada tik atsisegsiu kiek reikia ir vsio lotuliukas.gif Kai pasakė,kad nusiimčiau, paklausiau ar būtinai, sako - taip. Tokia pikta nusiiminėjau, bet paskui supratau,kad taip ir turėjo būt biggrin.gif

Kažkuri rašėt apie šukuoseną po gimdymo , tai aš maniau,kad labai puikiai atrodau, o pamačius veidrodyje save, tai net gėda pasidarė prieš palatos sugyventinę biggrin.gif Tiesiog gražuolė vasara buvau biggrin.gif
temporary
Gimdžiau su savo naktiniais, specialiai pirkau iš turgaus, baltarusiškus tokius smile.gif Trumpos rankovės, gili iškirptė, platūs smile.gif Daugiau jokio drabužėlio ant savęs neturėjau smile.gif

Bet tai jūs ir duodat... Nagus dažytis, makiažą darytis... lotuliukas.gif
Aš net nežinau, po gimdymo gal tik kitą dieną į veidrodį žiūrėjau ir... nepamenu kaip atrodžiau - ne tas galvoj smile.gif tik va jau kokią 5-tą dieną žinau, kaip atrodžiau - vyras nufotografavo... Tai neduok Dieve...
Labiausiai nesupratau, kaip įmanoma plaunant galvą kasdien ryte ir vakare per pietus būt riebaluotais plaukais... Aš gyvenime taip dažnai plaukų netrinkau kaip ligoninėj gulėdama g.gif
Airisė
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 19, 08:02)
O kalbant apie drabuzius gimdymui, tai as gimdziau su ta pacia suknele, su kuria istekejau. Rimtai bigsmile.gif
Geeeras. thumbup.gif
Lapelokė
Antrą kartą gimdant, pamenu, davė ligoninės marškinius, tai jie tokie kiek siauroki buvo... Tai galiu pasakyt, kažkaip nepatogu buvo - man vis dingojosi, kad jei būtų laisvesni, man būtų lengviau. Todėl kai nuvažiavau trečio gimdyt - įšokau į savo atsivežtus neilgus naktiniukus gilia iškirpte, ir niekas manęs iš jų neiškrapštė lotuliukas.gif . Kokius tik nešė, sakiau, kad man per siauri, noriu laisvės - gimdysiu su savais. Su jais ir pagimdžiau wub.gif
kipitun
Nu mamos jus duodat blink.gif Dazytis.............. sukuotis............. apie ka jus snekat blink.gif Taigi gimdyti ruosiates, o ne pasivaikscioti miesto centre. Nu pacios pagalvokit - skausmas, prakaitas, kraujai, ismatos, placenta ir........ makiazas biggrin.gif
Tikrai isvaizda tuo metu visai nerupi. Beja buvau dekinga kai akusere man per gimdyma veida nuo salto vandens varvanciu merliu pavalydavo. Tai kas butu su pudrom ir tusu lotuliukas.gif
Lika84
QUOTE(kipitun @ 2011 08 13, 11:01)
Nu mamos jus duodat blink.gif Dazytis.............. sukuotis............. apie ka jus snekat blink.gif Taigi gimdyti ruosiates, o ne pasivaikscioti miesto centre. Nu pacios pagalvokit - skausmas, prakaitas, kraujai, ismatos, placenta ir........ makiazas biggrin.gif
Tikrai isvaizda tuo metu visai nerupi. Beja buvau dekinga kai akusere man per gimdyma veida nuo salto vandens varvanciu merliu pavalydavo. Tai kas butu su pudrom ir tusu  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
agute07
As irgi noriu nors 3 gimdyma buti grazi wub.gif nes kaip pasiziuri filmuota medziaga- tai Die.. die...Dabar prisirasiau kirpykla, pedikiuru, manikiurus, antakius ir t.t. Aisku dazytis, gal jau ir ne, bet kiek imanoma, tai tikrai pasidarysiu thumbup.gif
sumitukas
as buvau susitvarkiusi lygonineje, visai nieko atrodziau, bet 2 paros intensyviu saremiu, skatinamieji ir t.t. be miego, be maisto - nualino, taigi nuotraukos - ne pasaka lotuliukas.gif uztat stebukliukas wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.