Murkutte
2011 01 02, 22:56
pries gimdyma dar galvojau kaip cia bus. Bet kai atejo saremiai viskas buvo dzin svarbu tik ,kad vaikas sveikas ir kuo greiciau baigtusi. Net negalvojau apie tuos nuogumus
tikrai pritariu merginoms ne tas rupi per gimdyma...tik vat bikinio zona susitvarkiau pries vaziuojant, nes rupejo
Jolanta86
2011 01 05, 14:12
QUOTE(kremuole @ 2011 01 04, 16:22) tikrai pritariu merginoms ne tas rupi per gimdyma...tik vat bikinio zona susitvarkiau pries vaziuojant, nes rupejo  va tas tai ir man rupejo  bet as visa nestuma tvarkiausi,nors ir pilvas nosi reme,kazkaip negalejau as nesusitvarkius..
Fiesta10
2011 01 05, 20:28
QUOTE(Jolanta86 @ 2011 01 05, 15:12) va tas tai ir man rupejo  bet as visa nestuma tvarkiausi,nors ir pilvas nosi reme,kazkaip negalejau as nesusitvarkius..  Tikra tiesa, nuogumas dzin  .
Turbūt priklauso nuo gimdymo stadijos - kada atvažiuoj į GN. Jeigu ateini ir dar ne labai skauda, tikrai tie nepatogumai įtempia - pvz jeigu reikalaujama nubegus vandenims buti tik su marškiniais be apatinių ir įklotų - na nelinksma kai ten bėga įvairus skysčiai  o į patį galą - na taip, kai stumi jau nesvarbu
Na man viso gimdymo metu buvo ne tai kad svarbu, nuoga as ar ne nuoga, bet nesinorejo be reikalo plikai buti. Vos atvaziavusi i gimdymo centra, apsivilkau ilgais marskiniais, siekianciais puse blauzdu ir kelnaitemis bei pizamos kelnemis. Kaip ir Natuke sake- bega ten visokie skysciai- butu nepadogu, jei per kojas teketu... Tikrino mane mazai, tad pora kartu nusimautu/apsimauti kelnes nebuvo problema. Stumiant likau su tunika- velgi dziaugiuosi, kad neteko vaikscioti pliku uzpakaliu- atsistojus ji denge, kas nebutinai turi buti atidengta
antro gimdymo metu man buvo labai karšta. Nors akušerė kelis kartus taikėsi man užvilkt ir chalatą ir dar apklot antklode  o aš sąrėmiaudama svajingai žiūrėjau į gimdyklos grindų plyteles ir maniau kad nuostabiausias dalykas būtų nusirengti tuos marškinius ir visiškai nuogai atsigult ant šaltų plytelių  ale pabijojau kad nesupras manęs
Dinulia
2011 01 07, 14:20
Kai skausmas surakina, visai vienuodai, kaip tu adrodai, bent jauman taip buvo
QUOTE(Nuska @ 2011 01 07, 15:15) antro gimdymo metu man buvo labai karšta. Nors akušerė kelis kartus taikėsi man užvilkt ir chalatą ir dar apklot antklode  o aš sąrėmiaudama svajingai žiūrėjau į gimdyklos grindų plyteles ir maniau kad nuostabiausias dalykas būtų nusirengti tuos marškinius ir visiškai nuogai atsigult ant šaltų plytelių  ale pabijojau kad nesupras manęs  Aha,aš lygiai to paties norėjau,tik kad buvo šalta žiema,bet žemė laaabai traukė
*fujimi
2011 01 19, 12:12
QUOTE(Dinulia @ 2011 01 07, 15:20) Kai skausmas surakina, visai vienuodai, kaip tu adrodai, bent jauman taip buvo   tikrai neberupi kaip atrodai, kol dar nesmarkus skausmai, nera malonu, kad uzpakalis sviecia, na bet ir neziuri niekas, nemanau, kad kam idomu
Chanele
2011 02 07, 00:11
Gimdymo metu nuogumas tikrai nereiksmingas  Juk tai naturalu  O kol reikejo tik saremius kesti, tai buvau su trumpais naktinukais ir pati akusere pasiule uzsideti pamperi, kuris sugertu vandenis. Kakleli tikrino turbut kokius 3 kartus, tai padedavo pamperi numauti, o paskui uzsimauti. Jokiu problemu nebuvo  ir kazkaip net nei karto nepagalvojau apie nuoguma, ne tas galvoj buvo
Renata_Bo
2011 02 07, 20:56
O as buvau su tais marskineliais ir kojinem, niekam neuzkliuvo o man gerai - kojytes nesusalo.
Aijgozel
2011 04 28, 16:56
siaip tai buvau visiskai nuoga, tik dave kazkokius marskinius. is tikro nelabai atsimenu net
Aurelij4
2011 06 24, 12:32
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 02 07, 19:56) O as buvau su tais marskineliais ir kojinem, niekam neuzkliuvo o man gerai - kojytes nesusalo.  As irgi pasiklausiau ar galiu kojines apsimaut, nes man vis kojom salta buvo, tai be jokiu problemu
Qwertyio
2011 06 24, 18:58
Kai butina, jokie nuogumai ne esme. Bet, dziaugiaus, kad duoti marskinukai buvo iki puses slaunu, nes ir i wc vaisktinejau ir po palata siek tiek. Nebutu buve labai smagu, jei vos dengtu tik, galu gale, juk ir prate esame visi vilketi drabuzius, o ne pliki vaikstinet.
maukis2
2011 06 24, 21:33
pas mane jokio nuogumo nebuvo  siaip likau su tais rubais su kuriais buvau, tik, kad bridziukus nusiemiau  gimdziau uk
Qwertyio
2011 06 25, 21:45
QUOTE(maukis2 @ 2011 06 24, 22:33) pas mane jokio nuogumo nebuvo  siaip likau su tais rubais su kuriais buvau, tik, kad bridziukus nusiemiau  gimdziau uk O kaip higiena? Su kelnaitemis net?
QUOTE(Matrioskina @ 2011 06 25, 22:45) O kaip higiena? Su kelnaitemis net? ne visur verčia vilkėti sterilius drabužius  Net ir lt kai kur leidžiama dėvėti savo švarią pižamą arba naktinukus O kur aš paskutinį kartą gimdžiau, davė rišamą sijonėlį ir trumpus marškinėlius su raišteliais vietoj sagų - irgi beveik iki galo buvau gan solydžiai aprengta, tik kojines teko išmesti po to
Kai veiksmas vyksta, mažai apie tą nuogumą galvojasi.
laurete
2011 07 06, 11:54
 o gal kuri gimdete ispanijoj kaip ten reikalai ar duoda naktinukus |?
Wild Pearl
2011 07 16, 20:57
QUOTE(Lady-G* @ 2010 12 27, 15:11) man pirmas buvo planinis CP, o dabar jei pavyks - gimdysiu pati. Bet tik radus sia Net apie savo isvaizda negalvojau, juk visos gimdyves atrodo panasiai O aš galvojau kaip atrodysiu  Dar pasidažiau blakstienas prieš atsiguldama į operacinę  , kadangi būvo planinė tai pilnai tam laiko tūrėjau...Aišku kai dabar pagalvoju , kažkokia čia nesąmonė, bet va tą minutę labai norėjau būti graži QUOTE(Jolanta86 @ 2011 01 05, 15:12) va tas tai ir man rupejo  bet as visa nestuma tvarkiausi,nors ir pilvas nosi reme,kazkaip negalejau as nesusitvarkius..  QUOTE(Nuska @ 2011 01 07, 15:15) antro gimdymo metu man buvo labai karšta. Nors akušerė kelis kartus taikėsi man užvilkt ir chalatą ir dar apklot antklode  o aš sąrėmiaudama svajingai žiūrėjau į gimdyklos grindų plyteles ir maniau kad nuostabiausias dalykas būtų nusirengti tuos marškinius ir visiškai nuogai atsigult ant šaltų plytelių  ale pabijojau kad nesupras manęs  Mano visi vaikučiai kadangi gimę saltesniu laiku tai man būvo šaltoka laikotarpiais
MichGirl
2011 07 16, 22:24
QUOTE(0rchideja @ 2011 07 16, 14:57) O aš galvojau kaip atrodysiu  Dar pasidažiau blakstienas prieš atsiguldama į operacinę  , kadangi būvo planinė tai pilnai tam laiko tūrėjau...Aišku kai dabar pagalvoju , kažkokia čia nesąmonė, bet va tą minutę labai norėjau būti graži  man pirmas gimdymas vidurnakti prasidejo, 4 ryto i ligonine isvaziavom, tai dar is duso islindus pasidaziau, pasisukavau, nuvaziavau visa grazi. O po gimdymo kai perveze i palata ir nuejus i dusa pasiziurejau tai vos nenumiriau. Pati visa isbalus kaip drobe, vandeniui atsparus tusas vistiek aptepliojes visur, o plaukai kaip pirstus i rozete sukisus ir pabuvus kuri laika  Pelkiu grazuole tokia.. tai antra kart vaziavau jau nebemandrai, o be jokio makiazo ir plaukus i uodega susirisus
vikutuke
2011 07 17, 19:26
QUOTE(MichGirl @ 2011 07 16, 23:24) Išsprendėt mano klausimą - dažytis ar nesidažyti. Ko gero nesidažysiu
Vi_ta_li_ja
2011 07 18, 14:24
QUOTE(vikutuke @ 2011 07 17, 19:26) Išsprendėt mano klausimą - dažytis ar nesidažyti. Ko gero nesidažysiu  As irgi kai pasiziurejau i save veidrodyje po visko, apsidziaugiau, kad nesidaziau - ir taip nubalus, o nubeges tusas ar pudra (po 12 val."dziaugsmu" vargu ar kas butu islike kaip katik pasidazius) tikrai nebutu prideje grozio
Ruby Tuesday
2011 07 19, 08:02
O as norejau nagus nusilakuoti  Isivaizdavau, kad kaip pirmakartei, gimdymas bus ilgas, prasides nuo nestipriu ir retu saremiu, tai turesiu laiko nagu lakavimui. Klydau O kalbant apie drabuzius gimdymui, tai as gimdziau su ta pacia suknele, su kuria istekejau. Rimtai  Tiesiog nutariau, kad man gimdyti bus patogiausia su paprasta trikotazine suknele, kuri buvo taip smarkiai sudeveta, kad nebutu gaila ismesti po to. Anyta ja isskalbe. Tada prisiminiau, kad kai mes su vyru susirasem (nedarem jokio baliaus), as buvau ta pacia suknele apsirengusi, tada ji dar nebuvo sudeveta. Dabar ta suknele garbingoje vietoje padeta, kada nors antra su ja gimdysiu
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 19, 09:02) O as norejau nagus nusilakuoti  Isivaizdavau, kad kaip pirmakartei, gimdymas bus ilgas, prasides nuo nestipriu ir retu saremiu, tai turesiu laiko nagu lakavimui. Klydau O kalbant apie drabuzius gimdymui, tai as gimdziau su ta pacia suknele, su kuria istekejau. Rimtai  Tiesiog nutariau, kad man gimdyti bus patogiausia su paprasta trikotazine suknele, kuri buvo taip smarkiai sudeveta, kad nebutu gaila ismesti po to. Anyta ja isskalbe. Tada prisiminiau, kad kai mes su vyru susirasem (nedarem jokio baliaus), as buvau ta pacia suknele apsirengusi, tada ji dar nebuvo sudeveta. Dabar ta suknele garbingoje vietoje padeta, kada nors antra su ja gimdysiu  čia tai geras
Man tai tokios ne kokius naktinukus davė  Neijie ten užsirišo, nei sags užsisegė  Bet buvo gyliai dzin Ir šiaip buvau pasiruošusi gimdyt su maitinančios liemenėle  Prieš važiuojant į GN namus persidėjau,kad jei reiktu maitint vaiką, tai tada tik atsisegsiu kiek reikia ir vsio  Kai pasakė,kad nusiimčiau, paklausiau ar būtinai, sako - taip. Tokia pikta nusiiminėjau, bet paskui supratau,kad taip ir turėjo būt  Kažkuri rašėt apie šukuoseną po gimdymo , tai aš maniau,kad labai puikiai atrodau, o pamačius veidrodyje save, tai net gėda pasidarė prieš palatos sugyventinę  Tiesiog gražuolė vasara buvau
temporary
2011 07 27, 07:57
Gimdžiau su savo naktiniais, specialiai pirkau iš turgaus, baltarusiškus tokius  Trumpos rankovės, gili iškirptė, platūs  Daugiau jokio drabužėlio ant savęs neturėjau  Bet tai jūs ir duodat... Nagus dažytis, makiažą darytis... Aš net nežinau, po gimdymo gal tik kitą dieną į veidrodį žiūrėjau ir... nepamenu kaip atrodžiau - ne tas galvoj  tik va jau kokią 5-tą dieną žinau, kaip atrodžiau - vyras nufotografavo... Tai neduok Dieve... Labiausiai nesupratau, kaip įmanoma plaunant galvą kasdien ryte ir vakare per pietus būt riebaluotais plaukais... Aš gyvenime taip dažnai plaukų netrinkau kaip ligoninėj gulėdama
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 19, 08:02) O kalbant apie drabuzius gimdymui, tai as gimdziau su ta pacia suknele, su kuria istekejau. Rimtai Geeeras.
Lapelokė
2011 08 09, 18:18
Antrą kartą gimdant, pamenu, davė ligoninės marškinius, tai jie tokie kiek siauroki buvo... Tai galiu pasakyt, kažkaip nepatogu buvo - man vis dingojosi, kad jei būtų laisvesni, man būtų lengviau. Todėl kai nuvažiavau trečio gimdyt - įšokau į savo atsivežtus neilgus naktiniukus gilia iškirpte, ir niekas manęs iš jų neiškrapštė  . Kokius tik nešė, sakiau, kad man per siauri, noriu laisvės - gimdysiu su savais. Su jais ir pagimdžiau
kipitun
2011 08 13, 10:01
Nu mamos jus duodat  Dazytis.............. sukuotis............. apie ka jus snekat  Taigi gimdyti ruosiates, o ne pasivaikscioti miesto centre. Nu pacios pagalvokit - skausmas, prakaitas, kraujai, ismatos, placenta ir........ makiazas Tikrai isvaizda tuo metu visai nerupi. Beja buvau dekinga kai akusere man per gimdyma veida nuo salto vandens varvanciu merliu pavalydavo. Tai kas butu su pudrom ir tusu
QUOTE(kipitun @ 2011 08 13, 11:01) Nu mamos jus duodat  Dazytis.............. sukuotis............. apie ka jus snekat  Taigi gimdyti ruosiates, o ne pasivaikscioti miesto centre. Nu pacios pagalvokit - skausmas, prakaitas, kraujai, ismatos, placenta ir........ makiazas Tikrai isvaizda tuo metu visai nerupi. Beja buvau dekinga kai akusere man per gimdyma veida nuo salto vandens varvanciu merliu pavalydavo. Tai kas butu su pudrom ir tusu 
agute07
2011 08 13, 13:30
As irgi noriu nors 3 gimdyma buti grazi  nes kaip pasiziuri filmuota medziaga- tai Die.. die...Dabar prisirasiau kirpykla, pedikiuru, manikiurus, antakius ir t.t. Aisku dazytis, gal jau ir ne, bet kiek imanoma, tai tikrai pasidarysiu
sumitukas
2011 08 14, 22:07
as buvau susitvarkiusi lygonineje, visai nieko atrodziau, bet 2 paros intensyviu saremiu, skatinamieji ir t.t. be miego, be maisto - nualino, taigi nuotraukos - ne pasaka  uztat stebukliukas
|
|