vaziavau su misku ir man dzin
Ai o man nesunku ten susitvarkyt ir tvarkau be veidrodžio, nes ir prieš nėštumą visada plikutėlė būdavau
O jei teks gimdymo metu kirpti ar plįšti, manau po to bus lengviau kai nėra plaukučių. Aišku aš tik manau, nes neturiu patirties...
nagi, isduok paslapti, kaip tu ten nusidepiliuoji? nes man pvz nuo skutimo isberia (peiliukai geri, astrus), o nuo depiliacinio kremo viena syki taip viskas ten istino, kad kosmaras
QUOTE(kristinukas nagi, isduok paslapti, kaip tu ten nusidepiliuoji? nes man pvz nuo skutimo isberia (peiliukai geri, astrus), o nuo depiliacinio kremo viena syki taip viskas ten istino, kad kosmaras su peiliukais reikia skusti pries plauka ir neturetu isberti
deja, mane isberia
Gerai kai speji viska susitvarkyt
QUOTE(kristinukas nagi, isduok paslapti, kaip tu ten nusidepiliuoji? nes man pvz nuo skutimo isberia (peiliukai geri, astrus), o nuo depiliacinio kremo viena syki taip viskas ten istino, kad kosmaras Aš ir skutu prieš plauką ir manęs jokios bėrimo problemos nekankina. Gal tikrai nuo organizmo ar pan čia priklauso QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 11 13, 10:03) O as dar ir pedikiura pasidariau! Ir manikiūras, ir pedikiūras pas mane buvo padaryti. Aišku, dabar, kai atsimenu grožio salono darbuotojų veidus
is pradziu ir as nerimavau,kad reiks but nuogai, bet kai jau prasidejo gimdymas,tai viskas buvo DZIN
QUOTE(Ssavanna @ 2009 11 16, 22:46) is pradziu ir as nerimavau,kad reiks but nuogai, bet kai jau prasidejo gimdymas,tai viskas buvo DZIN Dažytis nesidažiau, bet gimdydama jaučiau kompleksą, kad gerai atrodyčiau ir personalo "netraumuočiau". Kai reikėjo stumti, paprašiau, kad akušerė pasitrauktų, nes "taip nemandagu"
Na nusirengt reikėjo nuogai, bet jie davė savo naktinukus, nors aš turėjau savo, bet man pasakė, jog saviškius galėsiu apsirengti kai jau būsiu palatoje, o dabar geriau rengtis ligoninės naktiniais- kraujas gali juos išterlioti. Kažkaip kol nebuvo atėjęs laikas gimdyti, tai ir mane trikdė, jog galiu būti nespėjus pašalinti plaukelius nuo kojų ar bikini srities... Tai į galą nėštumo vos ne kasdien depiliavau tas vieteles kur plaukeliai auga
QUOTE(Jurgita_V @ 2010 02 26, 18:58) Tai į galą nėštumo vos ne kasdien depiliavau tas vieteles kur plaukeliai auga Bet man gerai isejo. Diena graziai susitvarkiau ranku ir koju nagus, plaukus, nes vakare variau i gimtadieni. Ten pradejau saremiaut (na is namu i gimtadieni vaziuojant jau saremiavau, bet dar negalejau patiket, kad tikrai JAU). Ramiai grizau namo, nuejau i dusa, pasisalinau visus nereikalingus plaukelius. Ir isvaziavau gimdyti
Per gimdymą ant nuogo kūno davė apsivilkti plačius naktinius marškinius, savo rengtis neleido
QUOTE(Ssavanna @ 2009 11 16, 23:46) is pradziu ir as nerimavau,kad reiks but nuogai, bet kai jau prasidejo gimdymas,tai viskas buvo DZIN kaip tik per Mamyčių klubą mačiau besiruošiančią gimdymui mamą... būtent tas jos veidas su nubėgusiais akių dažais mane įtikino, jog aš ne tik nesidažysiu, bet dar ir nusivalysiu makijažą prieš važiuodama į ligoninę....O ir šiaip geriau tos laidos būčiau nemačius, nes dabar visą laiką galvosiu, kaip aš atrodysiu su užpakalio nedengiančiais naktiniais...
As savaitei likus iki termino kirpykloje nusidaziau antakius ir blakstienas (nes esu sviesaus gymio). O vaziuodama i GN nusivaliau makiaza. Ir nesigailiu, nes isivaizduoju po visu vemimu kokia grazi buciau buvus....
Gimdziau sumaziukais naktinukais.. beveik suknele.. be liemeneles po ja.. o pasirinkima itakojo iskirpte patogi maitinimui.. kad nereiketu visi rubo virs galvos kelti.. ir siaip kam tas ilgi reikalingas ten
Nesidaziau.. nes buciau po gimdymo EMO
Gimdziau su gimdymo namu naktinukais, tokiiais palciais ir ilgais.
nors gimdymo metu buvo taip dzin, kad buciau galejus ir nuoga gulet, kad tik greiciau.
kad dzin ten gimdymo metu, nuoga ne nuoga, depiluota - nedepiliuota. o kai dar konsiliumas prie pliko uzpakalio susirenka ir sprendzia ka daryti, tai galvoje tik viena mintis - bet ka, kad tik skausmas baigtusi
mane guode ta mintis, kad tie zmones daug putyciu mate, ir mano niekuo nesiskiria nuo kitu
aga, mane irgi apvilko ligonines naktiniais,bet jie vos denge dupce
is pradziu labai pergyvenau kaip ten bus kai pusnuogei ten skericiotis reikes kartu buvo vyras,tai is pradziu apie ji vis galvojau,kaip jam atrodysiu, bet po gimdymo pasake,kad jam taip buvo dzin,nes labai pergyveno kad mazai kuo gali man padeti. susitvarkius buvau pries vaziuodama i ligonine,todel tuo metu net nekilo mintis pagalvot apie depiliacija pr pedikiura. o kai prasidejo skausmas,tai taip dzin buvo,kad nors ir visa armija butu buvus
As nespejau pagalvoti, kazkaip net mintis tokia neatejo
Na as taip pat manau,kad tokiu metu dzin ar nuoga ar ne...norisi,kad greiciau viskas baigtusi tik
As vilkejau savus naktinukus, bet is tiesu gimdymo metu apie kazkokia nuogumo geda net minciu nekyla. Truputi jaudinausi tik pries pirmaji kaklelio patikrinima - ir tai gal daugiau del galimo skausmo baimes (nors ir neskaudejo), o ne del pliko uzpakalio
tikrai..apie nuoguma niekas negalvoja, o madu demosntruoti...irgi matyt gimdymo namuose nelabai tinka
man kai skaudejo ir nerupejo ka ir kas mato duoda savus marskinius, o po jeis buni nuoga
Tai per gimdymą, kol dar sarėmiai būna, tai eina tie daktarai, visi pirštus kiša ir žiūri, kaip gimdos kaklelis atsidarinėja
Gali rupėti pradžioje kai dar ne taip skauda, ir po visko, kai jau pagimdei. Jeigu kažkam aplamai svarbu manikiuras, depiliacija ir būtų gėda, jei kas pamatytų be jų - geriau prieš gimdymą pasipuošti
As net pagalvojusi apie toki dalyka nebuvau, galeciau as ir visiskai nuoga buti, nemanau, kad man butu koks skirtumas. Gimdant ne laikas ir ne vieta gedytis
As kazkaip kvailai aukleta gal... Labai labai nepriimtina man ta privatumo stoka ginekologijoj... Kai pasiziuri, uzsieny, moterims uzkloja kojas, kelius, net blauzdas, gydytojas ka jam reikia paziuri padaro, ir neguli moterys nuogos isketotos... O kai dar durys pusiau atviros, bele kas nosi kisa...
Trumpus ginekologinius patikrinimus dar siaip taip istveriu, bet tik savo ginekologes kompanijoj...Kai isivaizduoju kaip reiktu 10 valandu pliku uzpakaliu gulet Is dalies ir del to dziaugiuos savo cezariu, kad neteko nieko panasaus patirt.
Sveikos,kaip supratau cia kyla problemu del to ,kad akuseriai vyrai?
QUOTE(Pellagija @ 2010 10 23, 16:54) As kazkaip kvailai aukleta gal... Labai labai nepriimtina man ta privatumo stoka ginekologijoj... Kai pasiziuri, uzsieny, moterims uzkloja kojas, kelius, net blauzdas, gydytojas ka jam reikia paziuri padaro, ir neguli moterys nuogos isketotos... O kai dar durys pusiau atviros, bele kas nosi kisa... Trumpus ginekologinius patikrinimus dar siaip taip istveriu, bet tik savo ginekologes kompanijoj...Kai isivaizduoju kaip reiktu 10 valandu pliku uzpakaliu gulet Is dalies ir del to dziaugiuos savo cezariu, kad neteko nieko panasaus patirt. na nieks neguli 10val pliku užpakaliu Užsieny tikrai maloniau Man asmeniškai per antrą gimdymą VGN bjauriausia buvo, kad gimdymas buvo tik prasidėjęs, nubėgo vandenys... jaučiausi gan komfortiškai, tik vietos buvo mažoka gimdykloj - ner kur vaikščiuoti ir ner kur prisėst ar prigult - nes ju super duper lova ant pulto Dėl to paskutinį kartą pareiškiau, kad gimdysiu su savo naminėm pižaminėm kelnėm (kurias maudavausi, kai būdavau pavargus nuo visko)... apatynėm ir įklotais.. kol tikrai neateis laikas stumimui
As isvis plikinejimusi nemegeja tiek pries vyrus, tiek pries moteris, bet man, zinokit, tik su naktiniais buvo patogiausia. Visiskai nuoga tai jauciu buciau nervavusi... Cia kazkas noretu but su apatiniais - o kai atnes vaikiuka pamaitinti, kaip ta liemenele nusiimsit is po naktiniu?...
QUOTE(Natuke @ 2010 10 28, 05:14) Dėl to paskutinį kartą pareiškiau, kad gimdysiu su savo naminėm pižaminėm kelnėm (kurias maudavausi, kai būdavau pavargus nuo visko)... apatynėm ir įklotais.. kol tikrai neateis laikas stumimui
na tą kartą viskas praėjo sklandžiai, stogas nenučiožė, o kai reikėjo stumti, buvau ką tik po vonios (ten malšinom skausmą) ir nujausdama, kad jau turbūt greit pabaiga, likau tik su pusilga tunika/marškinėliais, kurie tik šiek tiek uždengdavo nuogumą. Bet tada jau nelabai rupėjo kas ir kiek... Gimdymo metu reikia labai daug ką iškęsti, ir neverta persikrauti nereikšmingais dalykais, kurie yra gyd patogumui, nes juk ne jie gimdo
Kad tik su tokiom komplikacijom med personalui reiketu susidurti, kaip gimdyves apranga
As vis dar nenusprendziau, kaip sukomplektuoti rubus i ligonine. Nusipirkta pizama su placiais priekyje susagstomais marskiniais, jau ankstoka- sagos nelabai teuzsisega. O norisi, kad butu lengva apnuoginti krutine pirmam odos su oda kontaktui iskart po vaikucio uzgimimo QUOTE(Pellagija @ 2010 10 23, 16:54) Trumpus ginekologinius patikrinimus dar siaip taip istveriu, bet tik savo ginekologes kompanijoj...Kai isivaizduoju kaip reiktu 10 valandu pliku uzpakaliu gulet Is dalies ir del to dziaugiuos savo cezariu, kad neteko nieko panasaus patirt. Na, man du kartus cezarį darė, bet jų metu tai be trauzų ir kelnių buvau... Pliku užpakaliu gulėjau... Aišku ne 10 valandų, bet vis tiek pliku užpakaliu... Be to, kai natūraliai gimdai palatoj būna tik keli asmenys, o operacijos metu kokia desėtka - anesteziologai, naujagimiai ir pan. Ir visi tą pliką užpakalį mato man tai giliai dzin buvo viskas, vieną mintį teturėjau, kad mano leliukui būtų viskas gerai... Aš ir tris paras nuogu užpakaliu išgulėčiau, kad tik leliukams nieko nenutiktų...
pamaciusi tema tik susimasciau apie nuoga uzpakali
tik paziurejus nuotraukas, kai vaikeli padave , pamaciau,kad buvau ne tik uzpakaliu nuogu, bt ir krutine man labai istriges drauges pasakojimas, kai ji gimde labai karsta liepos diena, stebima ne tik gydytoju ir mamos, bet praktikantu. tai ji nusmete visus naktinius ir buvo visiskai nuoga, sako man buvo taip karsta, kad nuogumas visai neisgazdino
As, zinoma paprastai pusnuoge nesistaipau pries kitus, bet gimdymo metu jokios gedos nejauciau, net minciu apie tai nebuvo, nors anestiziologas ir vaiku gydytojas buvo vyrai ir aisku viska ten mate
net į galvą toks klausimas nebuvo atėjęs
na jei vaikus nuogi darom, tai ir gimdyti taip reiktu
juokingos man cia temos gimdant ir man i galva neatejo, kad as plika ar ziuri kas ar ne, jei ir ziurejo-tikrai nemanau kad varvino kas seile
man pirmas buvo planinis CP, o dabar jei pavyks - gimdysiu pati. Bet tik radus sia tema pagalvojau apie nuoguma
Nu jau kas kas o nuogumas man visai nerupejo
gimdziau su ligonines duotais naktiniais, bet galejau buti ir visai be rubu
QUOTE(Shanghai @ 2010 11 28, 16:57) Na, man du kartus cezarį darė, bet jų metu tai be trauzų ir kelnių buvau... Pliku užpakaliu gulėjau... Aišku ne 10 valandų, bet vis tiek pliku užpakaliu... Be to, kai natūraliai gimdai palatoj būna tik keli asmenys, o operacijos metu kokia desėtka - anesteziologai, naujagimiai ir pan. Ir visi tą pliką užpakalį mato man tai giliai dzin buvo viskas, vieną mintį teturėjau, kad mano leliukui būtų viskas gerai... Aš ir tris paras nuogu užpakaliu išgulėčiau, kad tik leliukams nieko nenutiktų... Gulejimas pliku uzpakaliu per cezari didziaja 95 % laiko dali yra suglaustomis i prieki istiestomis kojomis. Tad nieko ten nesimato visiskai. Tik gale operacijos maciau, kaip gydytoja man pavale tarp koju, matyt kraujavo. IR viskas, nei karto niekas daugiau man tarp koju nelindo, sekantis patikrinimas buvo 8 sav po gimdymo, kai daktare nustate, argerai susitrauke gimda. Operacineje su manim buvo is viso 8 zmones- visos moterys, as gulejau pliku uzpakaliu- tas tiesa- bet tiesiai ir apklostyta. Be to, viskas uztruko maziau nei valanda, tad tokiai drovuolei kaip man visa tai buvo iskenciama. Nesu pati gimdziusi, turiu tik isivaizdavima is kitu pasakojimu, tai man atrodo per daug buna to issketoto nuugumo ir moters privatumo negerbimo...As suprantu, kad daktarams tai eilinis vaizdas ir ivykis, bet atsiprasau, man tai galbut vienintelis gyvenimo gimdymas, ir gal galetu personalas nors minimaliai pasirupinti, kad jis butu kiek imanoma komfortiskenis, juk per gimdyma ir taip yra ko nerimauti ir rupintis, tai bent jau tokie dalykai galetu buti sutvarkyti... Juk ir nekainuoja tai milijonu...
man tas nuogumas nė kiek nerūpėjo
|