Norejau paklausti jau gimdziusiu, ar gimdant isrengia nuogai? Ar duoda kokius marskinus, ar su savo buni, ar reikia nusiimti liemenele, kai persirengi?
QUOTE(daisera @ 2009 06 24, 23:27) Norejau paklausti jau gimdziusiu, ar gimdant isrengia nuogai? Ar duoda kokius marskinus, ar su savo buni, ar reikia nusiimti liemenele, kai persirengi? atvazioti geriausiai nusidepiliavus parpviete seip kai as gimdziau,traku lyg.tai be jokiu lemeneliu,tik su naktinukais ,ar kaip jie ten vadinasi,dave lygoninei. gimgisi tik su tais naktineis,seip nebijok,paklaus savo ginekologes,ji turi duoti bukleteli,ka pasiimt i lygonine,svarbiausia,daiktai vaikeliui,muiliukas,kepurytes,siltas vilnones koines,jos masazuoja pedutes.
Tikrai nuoga nebusi. Gimdymo marskiniai tikrai sexovi
Dekui uz atsakymus, kai niekada su tuo nesusidurus, tai ir kyla kvailu klausimu
Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie Kauno Mazylio gimdymo namus? QUOTE(daisera @ 2009 06 26, 00:25) Dekui uz atsakymus, kai niekada su tuo nesusidurus, tai ir kyla kvailu klausimu Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie Kauno Mazylio gimdymo namus? http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=418247 cia visa tema apie Mazylio gimdymo namus,skaityk i sveikata....
duos marškinėlius, ne bent sugalvosi gimdyt pvz vonioje, į vandienį su marškiniais niekas neįleis
patikėk, gimdymo metu apranga mažiausiai rupi
Dazniausiai gimdant devimi ligonines marskinukai, po gimdymo, iskart galesi juos pasikeisti savais - svariais, kvepianciais namais
QUOTE(eling @ 2009 07 07, 11:34) Dazniausiai gimdant devimi ligonines marskinukai, po gimdymo, iskart galesi juos pasikeisti savais - svariais, kvepianciais namais aš gimdžiau su savo drabužiais - turėjau tokias markines - tuniką, kuri buvo man iki šlaunų ir pižamines kelnes. Norėjau per gimdymą jaustis absoliučiai patogiai, komfortiškai, dėl to ir atsitempiau savo pižamą
Gal cia bus ne i tema
QUOTE(Assssssia @ 2009 07 07, 15:03) Gal cia bus ne i tema galima praustis gal čia vienas iš tų keistų draudimų QUOTE(Assssssia @ 2009 07 07, 14:03) Gal cia bus ne i tema Su tuo prausimusi tai kaip, kai vandenys nubėga kūdikis nebėra apsaugotas nuo infekcijų, tai nereikia jau ten kaip sakant su šepečiais ir muilais labai vanotis. Bet apsiplaut vandeniu tai galima jeigu norisi.
visos gimdyves aprengiamos ligonines marskiniais, bet manau jei ir nuogai tektu gimdyt tau butu nusispjaut, nes tuo metu apie nieka negalvoji, tik apie save ir leliuka
QUOTE(Elemire @ 2009 07 08, 00:46) Su tuo prausimusi tai kaip, kai vandenys nubėga kūdikis nebėra apsaugotas nuo infekcijų, tai nereikia jau ten kaip sakant su šepečiais ir muilais labai vanotis. Bet apsiplaut vandeniu tai galima jeigu norisi. Tai kad paskutiniai vandenys nubėga jau stūmimo(stangų)metu,taip kad infekcijos tikimybė yra maža,galima praustis,bet tikrai turbūt jau geriau be muilų
Aciu
Ir as labai sukau galva,na ir kaip ten viskas bus.Dabar galiu pasakyti kad tuo metu buvo viskas vienodai,galejau kad ir nuoga vaikscioti ir nesvarbu ar kas mane ten butu mate
gimdymo metu duoda sexy naktinukus, vos uzpakali dengiancius
Skausmas perdaug stiprus, kad spėtum pagalvoti ar šiuo metu aš seksuali
Gimdymui marskinius rinkausi dar kelios savaites pries. Skalbiau, lyginau, prie saves glaudziau, man jie toookie svarbus buvo
na davė ligoninėj tokius naktinukus,bet tai man nebuvo labai svarbu..juk žinojau kad ir išsiteps,visako bus..tai geriausia net nekreipt i tai demesio..
Manau, kad jei yra kazkokiu pageidavimu (proto ribose
as gimdziau su ligonines marskiniais,o po apacia nuoga,bet cia buvo del patogumo daktarams
Buvau su ligonines marskinukais, be jokiu liemenuku, is pat pradziu dar su kelnaitem buvau, bet kai atejo gulinciai lovoj kakleli patikrint ir tuos nuvilko, paskui jau net nesidejau, gimdziau nakti, nieks manes nemate baisiai, pries vyra jokios gedos nejauciau, tuo labiau pries gydytoja, tai net ir ta milziniska iskirpte man visai vienodai buvo
siais laikais ne visur duoda naktinius i gimdykla
as kai dukryte gimdziau tai jau i ligonine nuvaziavau su 5cm atidarymu, tai tik kelnes nusiaviau nes bevaziuojant vandenys nubego
II ligoninėj naktiniai tokie, kad pakėlei, patraukei į šoną ir paguldei
o kaip reikia susitvarkyti intymia vietele? vienos sako kad visiskai nusiskusti, kitos, kad tik apsiskusti?
As buvau su tik ligonines naktinukais. Nelabai ten jau svarbu man buvo, ar kas ka pamatys ar ne
man atrodo dėl drabužių tikrai galima susitarti, nes ypatingai gindymo pradžioje svarbu jaustis komfortiškai ir patogiai, nuo to priklauso sekminga gimdymo eiga, dėl to gimdvybės savijauta yra LABAI SVARBI
QUOTE(Isila @ 2009 09 11, 12:16) Maniskius irgi abu taip pagulde QUOTE(SaDa @ 2009 11 05, 15:54) o kaip reikia susitvarkyti intymia vietele? vienos sako kad visiskai nusiskusti, kitos, kad tik apsiskusti? Abu kartus visiskai nusiskutau intymia vietele, taip mano gine patare pries vaziuojant gimdyti. QUOTE(Natuke @ 2009 11 06, 15:17) man atrodo dėl drabužių tikrai galima susitarti, nes ypatingai gindymo pradžioje svarbu jaustis komfortiškai ir patogiai, nuo to priklauso sekminga gimdymo eiga, dėl to gimdvybės savijauta yra LABAI SVARBI žinot, abu kartus gimdant man buvo visiškai dzin kuo aš apsirengus, bile greičiau pagimdyt
Dabar truputį susimaišiau. Paaiškinkit patyrusios. Tarkim kai sarėmiauji, gali būti, kad po truputį laša vandenys arba kamštis eina. Tai tada galima su krlnaitėm ir įklotu būti? Suprantu, kad ateina retkarčiais patikrinti kaklelio atsidarymą. Na bet jei po truputį vis kažkas bėga tai ką aš žinau... Kaip ant kamuolio sėdėt ir t.t.?
QUOTE(Esha @ 2009 11 10, 22:01) Dabar truputį susimaišiau. Paaiškinkit patyrusios. Tarkim kai sarėmiauji, gali būti, kad po truputį laša vandenys arba kamštis eina. Tai tada galima su krlnaitėm ir įklotu būti? Suprantu, kad ateina retkarčiais patikrinti kaklelio atsidarymą. Na bet jei po truputį vis kažkas bėga tai ką aš žinau... Kaip ant kamuolio sėdėt ir t.t.? nezinau kaip kitur,bet Panevezio gimdymo namuose be jokiu kelnaiciu ir iklotu
dažnai ligoninėje reikalauja nusirengti, bet gali susitarti, kad darysi kitaip
dar vgn buvo tradicija palikti gimdvybę nakčiai po gimdymo su ta atseit pala tokia kaip celofanine. Guli praktiškai savo kraujuose.. brrrrr dabar tiesiog neleičiau save taip palikti, apsirenčiau pati pagaliau, o prieš 6 metus buvau labai paklusni, kentėjau
Iskilo klausimas: kad gydytojui ir akuserei reikia duoti pinigu, faktas, o kaip, ar tos, kurios gimde, dave dar pinigu sanitarei, kuri vale viska, nes vis vien ten pritaskai ir kraujo, ir vandenu..??
QUOTE(daisera @ 2009 11 11, 15:42) Iskilo klausimas: kad gydytojui ir akuserei reikia duoti pinigu, faktas, o kaip, ar tos, kurios gimde, dave dar pinigu sanitarei, kuri vale viska, nes vis vien ten pritaskai ir kraujo, ir vandenu..?? nu moteriškės visai pablūdot su tais pinigų davimais ir t.t... Atsiprašau, bet nebesusiturėjau.
Aš irgi nežadu niekam nieko duoti. Aš už gydymą kas mėnesį moku.
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 11 08, 13:34) Kam nusiskusti? Visai nereikia. Jei bus cezaris, vietoje ir nuskus, kiek reikia. Jei ne, kam ruoštis blogiausiam? Man asmeniškai labiau norėjosi pačiai šitą procedūrą pasidaryt. QUOTE(Uksnė @ 2009 11 11, 16:23) nu moteriškės visai pablūdot su tais pinigų davimais
Gimdymo metu apranga ir nuogumas tikrai maziausiai rupi
Labiau galvosi apie maziuka, ar sveikas, ar viskas gerai klostytis, o kai bus dydziausi skausmai noresi tik kuo greiciau pagimdyti
Aš ketinu pati susitvarkyti bikini zoną, jei nereiks kaip nors ekstra į ligoninę važiuoti.
Geriau bikini visad tureti tvarkinga!
O del nuogumo ar nevalingos defekacijos reikia maziausiai pergyvent- tikrai bus svarbesniu dalyku tame procese. Nors..... gal butu faina, jeigu tai butu didziausi rupesciai
Tai bniekas ir nesako, kad bikini netvarkomas
QUOTE(Esha @ 2009 11 13, 10:35) Tai bniekas ir nesako, kad bikini netvarkomas O as dar ir pedikiura pasidariau!
As vyro prasiau man sutvarkyt bikinio zona
|