Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elzes gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Raudona_Braske

Vis skaitydavau gimdimo istrorijas ir galvodavau koks gi mano gimdymas bus. Na dabar jau galiu papasakoti ir jums. Iskarto atsiprasau uz klaidas kuriu pridarysiu. Skubu pasakoti kol mano saulyte miega.
O viskas prasidejo nuo didelio noro tureti maza stebukliuka . Su teveliu saukem leliuka puse metu. Jau ir issigande buvom, kad taip ilgai jo nera.... Ir nuleidus rankas buvau ir visai nesitikejau jau, bet viena diena kolege taip lyg tarp kitko sako gal tu jau nescia nes neina su tavim susikalbet. va tada ir pradejau skaiciuoti ir galvoti kada cia turejo mmmm... buti.... iskarto parlekiau namo su testuku ir ka jus manot , ogi neryski antra juostele thumbup.gif oi kaip dziaugemes tada abu. Ir ka prasidejo laukimas....Sirdis jaute kad bus mergyte, daug kas juokesi kad bus berniukas nes labai gerai atrodziau bet as vistiek laikiausi savo. pradzia nebuvo labai sunki, na kaip ir visos nestukes keleta kartu ir su WC padraugauti teko, ir miegustumas beprotiskas buvo . bet sulaukem 12 savaiteles ir lengviau atsikvepem . Jauciausi puikiai, net i turkija skridom pailseti.
Bet.... visi vargeliai prasidejo 18 savaite kai gyd. pamate jog storeja placenta... Vaistukai... Po savaites viskas gerai . dar po keliu savaiciu skausmas .Kazkas negero, jaute sirdis. Ligonine.... 3 savaites bandant issaugoti leliuka, pavyko thumbup.gif Plius grieztas prisakymas gulet lovoj ir niekur nelakstyti. Kuo toliau tuo sunkiau daresi namie, o ir gyd. nieko gera nezadejo. Namelis neatlaikys leliuko svorio ir gimdysiu maziausiai menesiu anksciau, na ka atejo kaledos... norejosi ir namus pasipuosti ir vakariene skanesne pasidaryti ir vel skausmas, vel gimda susitraukineja. vel ligonine... bet issaugojom ir sisik thumbup.gif Ir ka jus manot. gimdyti tai man kovo 3 d. o ta diena niekas nevyksta . dziaugiausi beprotiskai kad pavyko isnesioti leliuka nors visi daktarai sake kad tikrai nepavyks.
Ir taip kovo 3d. buvau apziureta gyd. ir beveik laikiau siuntima rankose su pernesiojimu, nes po savaites sake atvaziuosi i patalogini, nes nusiramink nieko tu cia dar mum negimdysi. gryzau namo liudna kad taip bego bego i pasauli lelyte o va dabar tupi sau siltai ir nenori gimti.
Ta pati naktis... miegu... lygtais jauciu skauda, kas cia dabar galvoju atsikeliu.... ziuriu lygtais kraujo labai nedaug....Galvoju turbut kamstis eina. Ot sakau sujudino gyd. biskiuka , bet kazkaip vis uzeina skausmelis ir praeina. pradejau ziuret laika, kas 8-10 min. taip paziurinejau valanda, nu galvoju nieko as cia negimdau nes daktarai sake negimdysiu dar. zodziu su ta mintim kad jei ka nemiegojus negimdysi zigiuoju atgal i lova . Pabunda MB, sakau lygtais skausmai uzeina gal jau ir gimdysim , o MB sako: tu cia man kiekviena diena gimdai, eik tik miegot nesibaladojus. Niu ka miegu , vis pabundu nuo didesnio skausmiuko, bet gi as NEGIMDAU. Rytas... pabundu nuo didziulio skausmo , tik jauciu slampa lova, JEZAU MANO GIMDAUUUUUUU ! stoviu prie lovos baloj ir nebezinau ka daryt... griebiu telefona, gi reikia MB skambint. O jis kaip nujausdamas, vietoj alio sako: jau vaziuoju namo. Na ka as i dusa, gryzo MB, dar padejo sukuosena susitvarkyti blush2.gif Ir pajudejom link ligonines . Ten gavau seksovus naktinius lotuliukas.gif isitaisem gimdykloj su MB. Gyd. apziurejo 2cm. Na ir prasidejo laukimas, skausmeliai vis uzeidavo bet tokie nestiprus tai dar juokavom abu . sokinejau ant kamuolio , MB telefonu zinias perdavinejo namiskiams, praejo kelios valandos ir kazkaip juokinga jau nebebuvo .Ir ka pamyniau savo gilius isitikinimus, kad gymdysiu be nuskausminamuju , Pradejau maldaut kad duotu epidura , nes 4cm man jau buvo laaaaaaaabai skausmingas. sakau pagailesiu personalo ausyciu lotuliukas.gif Gavus epidura net akyse prasviesejo, geras tas dede anestiozologas lotuliukas.gif Jam paminkla pastatyt. Zodziu toliau buvo vien linksmybes. Del nejautros atsijunge kaire koja, ji griuvinejo nuo lovos, kas man buvo labai juokinga lotuliukas.gif ir i WC uz pazastu MB vesdavo, o as vis juokiausi kad nejauciu kojytes, o jei dar ir rankytes atjungtu tai butu kaip tam anekdote, nejauciu nei kojyciu nei rankyciu lotuliukas.gif Ir taip besilinksminant slinko laikas.... Tik jauciu kad skausmas jau gryzta, baisiai pradejo skaudeti kirksni, galvojau koja nulus, kunas isitempes visas, sakau nieko cia nebus duokit dar tu vaistuku, sako nebeduosim, nes nejausi kada stumti, jezau mano galvoju kaip cia bus, skausmas gryzta , o as jau mintyse ir cezario pradejau maldaut, ir net minciu pradejo suktis kad eisiu namo, nes ten neskaudejo. akusere sako nu suleisiu truputi vaistuku, nes gyd. isbegus i priimamaji tai kol grys... suleido ji man puse dozes, sako paziuresiu truputi ka man reikia, jei dar negimdai tai leisiu visa doze. Na ji paziuri sako oi dar kokia valanda drasiai tai suleidziu visa doze. as sau davolna guliu lovytej, vel is kojytes juokiuosi. po 10 min ateina gyd. sako nu apziuresim ir as tik vienu momentu pajauciu kad lygtais stumt noriu, toks vaizdas kad kunas visas atsipalaidavo... gyd. paziuri sako tai kad tu jau gimdai, o tada viskas kosminiu greiciu sukonstruojama i lektuveli, oi kaip faina man buvo paskraidyt. Nu ka ir pradejau stumti. akusere sako o galvyte jau matau, o as dar sugebejau paklaust kokios spalvos plakai, aisku gavau bart kad pasaliniais dalykais neuzsiimineciau lotuliukas.gif po kokiu 15 min tik girdziu tylu kniur kniur wub.gif padeda lelyte ant pilvuko, o ji tokia mazyte, siltute, atmerkia savo dideles akytes ir ziuri kaip cia ta mama atrodo . akusere klausia tai zinai kas gime, sakau man net ziuret nereikia, gi visa nestuma jaute sirdis kad mazute mergyte gyvena.
Ir taip kovo 4d. 17:44 gime dukryte Elzyte 2928 kg, 54 cm wub.gif su MB verkem kartu, jau pagaliau po tiek baimes naktu, po visu ligoniniu, adatu , pagaliau viskas baigesi, pagaliau jau tryse esam wub.gif Linkksmiausia buvo kai Mb paskambino mano mamai pasakyt kad jau gime, ir mama isgirdo mane besijuokincia, pagalvojo, kad protas man jau pasimaise lotuliukas.gif nezinojo kad su epiduru gimdziau.
Dukryte auga sveika ir linksmute, dideles jau mes, net 4 menesiai mums jau
Tai vat tokia mano gimdymo ir nestumo istorija . Ilgoka gavosi , bet kazkaip norejosi viska papasakoti.
p.s.laukite tesinio. Nes elzyte labai broliuko praso lotuliukas.gif
vi78
linksmas gimdymas mirksiukas.gif .saunuole 4u.gif 4u.gif
yoyo75
Nuotaikingai parašyta,gražu 4u.gif wub.gif
Nu ir lauksim tęsinio,kad jau pažadėjai mirksiukas.gif
Sėkmės
DeilijoSa
smagu skaityt buvo 4u.gif saunuole 4u.gif
Cioperiuke
Graziai aprasyta, sekmes augant 4u.gif
asta sal
grazi istorija ir bukite sveiki ir laimingi jaunoji seiminele biggrin.gif
Gitanel
grazu smile.gif idomiausia tai su ta koja buvo bigsmile.gif
Renata J.G.
Tikrai smagu skaityti.Šaunuolė. Sveikatos Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Raudona_Braske
aciu aciu 4u.gif
auksiukas22
tikrai grazi istorija 4u.gif ...sveikinimai didziausi ir kad toks pat smagus butu broliuko atejimas biggrin.gif
Bangelia..
ir kojytes ir rakytes ir plaukuciai thumbup.gif lotuliukas.gif
nerin_ga
smagu skaityti tokias istorijas wub.gif sekmes jums augant 4u.gif
Siurbelyte
Linksma istorija thumbup.gif Lengvai ir linksmai linkim pagimdyt ir kt vaikuti (kai ateis laikas) mirksiukas.gif
Fairyland
Smagi istorija 4u.gif Laukiam kitos mirksiukas.gif 4u.gif
_Dovi_
Labai grazi gimdymo istorija, aukite sveikos ir grazios smile.gif
eling
Sveikatytės jums 4u.gif
Phew
Šaunu. 4u.gif Linkiu jums broliuko!
tamago
liuks smile.gif
Sekmės augant 4u.gif
Daivullee
"Eisiu namo,nes ten neskaudejo" lotuliukas.gif thumbup.gif
Balioncikas dukrytei 4u.gif
leontina18
4u.gif
liolia79
Oj kaip graziai ir linksmai viskas baigesi smile.gif Saunuoliai! Sekmes jums su broliuku 4u.gif
As jau irgi svajoju apie broliuka blush2.gif ar sesute blush2.gif nesvarbu smile.gif
irmaba
QUOTE(Gitanel @ 2009 06 30, 17:43)
grazu smile.gif  idomiausia tai su ta koja buvo bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
***PUZLE***
Sekmes Jums mirksiukas.gif
Gabriete
Laukiame istorijos tęsinio 4u.gif - lengvesnės ir linksmos antrosios gimdymo istorijos.
floridija
Tikrai smagiai aprasyta, lauksim tesinio 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.