Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sveiki.....
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Kokere
Iš dukrytės dienoraščio
...Kai skaitysi šiuos žodžius jau bus praėję daug laiko, viskas bus pasikeitę... Nepakitus bus tik meilė Tau..
... Mes su tėčiu tavęs labai labai laukėm... Kai beveik praradom viltį Tu apsigyvenai mano pilvuke. Teigiamas nėštumo testas buvo laimingiausia diena mamos ir tėčio gyvenime. Pradėjom laukti. Lauksim ilgus devynis mėnesius. Iki..
... 2002 10 17 Šiandien pirmą kartą Tave pajaučiau. Vakare žiūrėjau filmą apie meilę kai pilve kažkas suspurdėjo... Skrandis- pagalvojau, bet pasamonė sakė,kad tai tokrai ne tai.Suspurdėjo dar kart. Dabar buvau tikra, kad tai Tu. Tai Tu , mano Vaikeli, davei žinią, kad tikrai esi. Nuo šiol būsiu dar laimingesnė galėdama Tave jausti. Jausiu Tavo mažutes rankutes ir kojytes ir dar labiau lauksiu susitikimo...
... 2003 kovo 17-osios naktis apie antra valanda
Prabudau nuo keisto skausmo nugaroje. Gal tai sarėmiai?- pagalvojau.O gal ir ne. Ką aš žimau juk gimdau pirmą kartą. Nuėjau į WC. Turbūt galvojau, kad tai padės. Nepadėjo... Skausmas dažnėjo. Pažadinau tėtį, "gimdau"-sakau. " gimdyk"- atsakė ir toliau miega. Nieko sau tėtuką turi?! Skausmas kartojosi kas 8-9 minutes. Apie ketvirtą ryto ir tėtis patikėjo, kad Tu jau ateini. Spėjom dar papusryčiauti. Devintą ryte išvažiavom į Kauną- buvom nusprendę, kad turi gimti ten kur saugu.
Kauno klinikos. Priimamasis. Su tėčiu persirengėm. Kad pamatytum kaip dabar atrodo Tavo tėtis su žalia apranga, kaip chirurgas- labai juokingai.
Štai ir gimdymo palata čia Tu gimsi. Ant sienos tiksi laikrodis. O rodyklės slenka taip lėtai.
Ant pilvo uždėjo aparatą, kuris rodo sarėmius ir ... Tavo širdelės dūžius. Taip su tėtuku pirmą kartą išgirdom kaip dirba Tavo maža širdelė.
Skausmas vis stiprėjo. Padėjo tėtuko masažas ir mintis, kad tuoj pamatysiu Tave.
Kartais ateidavo gydytojas, pažiūrėdavo kiek atsidaręs gimdos kaklelis. Patikrino vandenis. " Ar žinot ko laukiat?"-paklausė. "Ne" "Galiu pasakyti, kad bus ilgais tamsiais plaukais"-pajuokavo.
Sarėmiai vis stiprėjo... Gydytojas pasakė, kad reikia nuleisti vandenis. Va tada supratau kas iš tikrųjų yra saremis.
Prasidėjo atsakingiausias momentas- gimdymas. Visas likusias jėgas sutelkiau taisyklingam kvėpavimui- kad Tau nepritrūktų deguonies ir būtų lengviau gimti ir stūmimui. Jėgų ir pasitikėjimo suteikė tėtis.
16 00 Pagaliau... Aš išgirdau Tavo verksmą. Lauke iš po debesų išlindo saulė- ji ir norėjo pasveikinti Tavo gimimą... "Kas"-paklausiau tėtės. "Dukrytė"-atsakė su ašaromis akyse. " Pavadinsim Evita"-pasakiau, nors tokio vardo mūsų saraše nebuvo. Taip tapai Evita.
Tave paguldė ant krūtinės... Apėmė nenusakomas džiaugsmas. Tokia laiminga nebuvau ne kartą gyvenime. Dukrytė! Maža graži mergaitė. Tu buvai nuostabi: ilgi tamsiai kaštoniniai plaukučiai, mažos žydros akytės, švelni rausva odelė. Nesitikėjau tokio gražaus vaiko. Niekada negalvojau, kad pasaulyje egzistuoja tokia stipri meilė, kokią tik pamatę su tėveliu pajautėme Tau....
Tai rašyta su meile prieš metus. Šiuos žodžius kada nors skaitys mano dukrytė
Leida
Gražu wub.gif ...
Atize
wub.gif wub.gif
Pipone
Labai jautru wub.gif
neraj
nu zinot neturiu zodziu skaitydama dienorasti vos asaros nenubraukiau kai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Etina
be galo grazu! wub.gif
Kokere
Paprasčiausiai citavau tai ką rašiau vaikui..
O jai negalėjau kitaip rašyti.... blush-anim-cl.gif
Encore
Dziaugsis dukryte skaitydama...
Aciu tokioms mamytems, kurios tokius grazius prisiminimus palieka.. wub.gif
iewa
thumbup.gif Grazu!!!!! labai smagu skaityti tokias istorijas,tavo dukryte tikrai bus laiminga,kada nors perskaicius savo dienorasti ,kuri jai pilde MAMA!!!! wub.gif wub.gif
Ramunita
grazi istorija,o ir vardas neralus thumbup.gif
Kokere
Prieš gimstant vaikui, galvojom, kad dukrytė galėtų būti Ema ar Ieva, bet pamačiau savo angeliuką ir iš kažkur atėjo vardas Evita. Visiems patiko taip ir liko... Matyt tiesa, kad gimdamas žmogus atsineša vardą rolleyes.gif
Po to pasižiūrėjau į vardų žodyną Evita reiškia- "gyvybinga, gyvenimo davėja"
Dėl gyvybingumo tai tikra tiesa... tongue.gif
grazute
labai grazu clap.gif
Ritužė
Labai labai gražu 4u.gif
Kažkas nepaprasto rolleyes.gif
Akeela
Labai gražu ,šaunuole mamyte, kad taip garažiai viska papsakojai.
Zuikiosaulute
Nuostabu thumbup.gif
vvandene
QUOTE(Neringa @ 2004 04 02, 13:40)
nu zinot neturiu zodziu skaitydama dienorasti vos asaros nenubraukiau kai grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

o aš nubraukiau ax.gif
Nledi
Be žodžiu wub.gif wub.gif wub.gif
monce*
Nuostabiai siltai parašytas dienoraštis dukrytei wub.gif
Reikėjo ir man taip....ech ....pavydu....
Birbiziukas
Labai miela, graži ir švelni istorija wub.gif SVEIKINU user posted image
ramaska
Labai gražu wub.gif laiminga dukrelė, turėdama tokius nuostabius tėvelius ax.gif Sekmės jums 4u.gif
neri.k
thumbup.gif
sigitac
Labai grazu 4u.gif O jau kad apsiasarojau blush2.gif
Evita vardas tikrai labai grazus blush2.gif
Milera
grazi istorija wub.gif wub.gif
Ziedlapiux
wub.gif wub.gif wub.gif labai grazu 4u.gif
cuoliukė
Labai graži ir jaudinanti istorija 4u.gif
irmabaro
thumbup.gif wub.gif
Fiorella
4u.gif wub.gif wub.gif Labai graži istorija
liolia79
Net apsiverkiau blush2.gif Labai grazus atminimas dukrai wub.gif
Sekmes ir sveikaateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
aihaola
QUOTE(cuoliukė @ 2010 03 25, 08:29)
Labai graži ir jaudinanti istorija 4u.gif
*

ir mane sujaudino 4u.gif
Kokere
QUOTE(liolia79 @ 2010 04 01, 17:04)
Net apsiverkiau blush2.gif  Labai grazus atminimas dukrai wub.gif
Sekmes ir sveikaateles augant 4u.gif  mirksiukas.gif
*

Aciukas 4u.gif
Tas kudikelis jau 7 metu panele patapo wub.gif wub.gif wub.gif
vi78
labai graziai parasyta 4u.gif
Alsė
Labai grazu wub.gif
Loglinga
Groziu grozis gimimo istorija 4u.gif
DeimejaA
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.