Svajaaa
2009 07 01, 18:53
Toliau keliaujam tiesių dantukų link! Mes visos kartu keliaujame link holivudiškos šypsenos!!! Meri_ceri:vir.08-11-20,ap. 09-01-22 R.Damusiene ,Kaunas (keramikiniai) Ingredd : vir. 09-03-06 Liatiukiene,Klaipeda (metaliniai) Achilles :vir. 09-05-05 E.Sauliene, Vilnius( metaliniai) kasariuke: vir.09-06-02 ,ap.09-06-02 E.Bucinskiene ,Vilnius(safyriniai,metaliniai) baby.. : vir..09-04-23 Klaipeda(safyriniai) kabesita: vir.08-10-29 ,ap.09-01-05 R.Damusiene ,Klaipeda(damon) PILANTIS13: vir.09-05-27, E.Kazakeviciene,Kaunas(metaliniai) maza_maza:vir.09-06-15, V.Budriene ,Vilnius(keramikiniai) nepatinka_ziema:vir.08-12-15,ap.09-03-34, R.Almonaitiene,Vilnius(damon) ou_jeaa:vir.09-03-16, ap.09-05-25 S.Obelieniene,Kaunas(metaliniai) puzlee: vir.08-03,ap.08-04, D.Trakimavicius,Vilnius(metaliniai) justyte**: vir.08-08-28, E.Bucinskiene,Vilnius(metaliniai) caramell: vir.08-10,ap.09-05, E.Bogusiene,Panevezys(safyriniai,metaliniai) buozgalviuks:vir.08-10-09,ap.08-11-11, D.Trakimavicius,Vilnius(metaliniai) shin: vir.08-10-28,ap.08-10-28, A.Anuzyte,Kaunas(keramikiniai,metaliniai),lankosi pas Rasteniene,Klaipeda vampyre:vir.09-06-10, D.Latkasukiene,Vilnius(keramikiniai) airijaja: 09-06-23 smilsee:vir.09-07-07 Petkinyte,Klaipeda(metaliniai) dindona:vir.08-07-24.ap.09-01-12,o rtodontijos centras,Vilnius(metaliniai) kleopatra_kaunas:vir.08-06-01,] R.Damusiene,Kaunas(metaliniai) vilmosius:vir.08-02, M.Sidlauskas,Kaunastavolaime:vir.09-05-25, Liatukiene,Klaipeda(metaliniai) V_0622:greitai jau tures Plepame toliau ir dalinames patirtimi
Vyshnia
2009 07 02, 00:37
Bambyziukas
2009 07 02, 07:23
labas rytas breketininkams Aciu uz nauja temuke , labai jau iskalbingi zmoguciai cia susirinko , nebespeju ir as skaityt jusu zinuciu
sveiki oho, vėl nauja tema  man atrodė kad tą katik pradėjome , o jau žiūriu nauja ,. bet labai linksma Papildyta:QUOTE(smilsee @ 2009 07 01, 23:28) Baby.., man tai patinka ten visai,gydytoja faina,o dar netoli namu tai isvis  As jau lyg ir laukt pradejau to klijavimo,baisiai man idomu kada skaudet prades,ar labai ir t.t  Bet man dabar tai viskas idomu o kai uzdes tai gal jau ir kuo greiciau nusiplest juos uzsinoresiu  gydytoja tikrai labai faina, viską paaiškina, parodo.ir dar taip švelniai viską daro QUOTE(vampyre @ 2009 07 02, 08:18) Niu nzn mergaites....gal del to kad tik 8 dantusikai? ir keramikiukai o ne sfayriukai?gal po to nuples ir daugiau, gydymo metu  niu bet sakau kaip yra...  tai kad jų kainos vienodos, tiek keramikiniu,tiek safyriniu.tik tiek kad pas tave 8 dantukai, tikriausiai todėl pigiau
Svajaaa
2009 07 02, 10:45
Ei paneles uzbaigiam senaja tema. Papildyta:Labas,musu naujieji namuciai
kabesita
2009 07 02, 10:53
Aciu uz naujus namucius Buozdalviuk prie sarasiuke klaida, as Kaune o ne Klaipedoj
na merginos (ir vaikinai kurie buna labai retai, bet pamirsti ju negalima), tikri plepuciai cia susirinko, negaliu patiketi, kad ir vel nauja temele Gitusia rase anoj temoj, kad liepos men eis i vestuves ir stengsis NESISYPSOTI... as irgi i vestuves einu, bet rugpjucio men... galvoju kaip cia bus... gal truputi ko stipresnio ir vistik SYPSOTIS? arba ne! reikia palaukti, kol visi kiti ko stipresnio padaugins, tada jau bus visiem jura iki keliu ir galima bus sypsotis placiai
kabesita
2009 07 02, 10:58
O as tai si savaitgali i vestuves eisiu  ziuresim kaip cia su tuo sypsojimu gausis
Svajaaa
2009 07 02, 11:05
QUOTE(kabesita @ 2009 07 02, 11:53) Aciu uz naujus namucius Buozdalviuk prie sarasiuke klaida, as Kaune o ne Klaipedoj  vajej,netycia as
Labas panelės. Na tikrai jūs čia greitai plepate, ir aš jau nebespėju Kaip smagu, kad dantukai pas jus juda, maniškiai irgi kažkiek pasikeitę, bet dar vis tiek negražūs  nekantriai laukiu paveržimo Mačiau šnekėjot apie atostogas. Aš tai puikiai leidžiu laiką, grįžau pas tėvus, taip gera čia  Atsisėdau vakar terasoj, lietutis lijo, bet oras gaivus gaivus, sėdėjau su laptopu ir kavą gurkšnojau Gitusia, anoj temoj rašei, kad foto sukėlei, kodėl aš jų nematau?
Svajaaa
2009 07 02, 11:16
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 12:06) Labas panelės. Na tikrai jūs čia greitai plepate, ir aš jau nebespėju Kaip smagu, kad dantukai pas jus juda, maniškiai irgi kažkiek pasikeitę, bet dar vis tiek negražūs  nekantriai laukiu paveržimo Mačiau šnekėjot apie atostogas. Aš tai puikiai leidžiu laiką, grįžau pas tėvus, taip gera čia  Atsisėdau vakar terasoj, lietutis lijo, bet oras gaivus gaivus, sėdėjau su laptopu ir kavą gurkšnojau Gitusia, anoj temoj rašei, kad foto sukėlei, kodėl aš jų nematau?  cia tai atostogos Papildyta:maza_maza o pas tave centro dantuku dar netvarko?
tavolaime
2009 07 02, 11:16
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 12:06) Gitusia, anoj temoj rašei, kad foto sukėlei, kodėl aš jų nematau?  As irgi neradau
Svajaaa
2009 07 02, 11:18
QUOTE(kabesita @ 2009 07 02, 11:58) O as tai si savaitgali i vestuves eisiu  ziuresim kaip cia su tuo sypsojimu gausis  sypsokis placiai,ir nekreipk i kitus demesio
kabesita
2009 07 02, 11:35
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 02, 12:18) sypsokis placiai,ir nekreipk i kitus demesio  ziuresim kaip cia bus  tik pavalgius jauciu i tulika is karto reikes lekt, kad bent praskalaut dantis, kad toks maisto gabalas nebutu prilipes
Bambyziukas
2009 07 02, 12:00
Alio alio zmogai  ziuriu issiseme jau biski  noriu apsiteirauti jumi, kas kokia pasta naudojate? ar ortodontas leido naudoti balinamaja pasta nesiojant breketus? nes man nepatare, bet ziuriu kazkaip jie man pilka atspalvi pagawo ir jamu bijoti bisiki  ypac kai tarpeliai atsiranda tarp dantuku tose vietose .... kokius sepetelius naudojate? kiek laiko valotes? kiek kartu per diena? ko atsisakote ir pan,...gal as kazka ne taip darau? valausi su colgate total ( ja man patare naudoti higieniste, o is balinamuju velim siule nebent), sepeteliu pazulinu kokias 2 min, tada tarpdancius (vietas, kuriu nepaiekia dantu sepetukas) valau su tuo maziuku 0,8 storiu sepetuku berots, po to siulas ( bet tai neprisiverciu kasdien to daryt) max pora kart i savaite gaunas, nes vasara manes beveik nebuna namie ( keliauju per visus draugus po darbu )  niu ir skalauju su Listerine po valgio ( skiedziu su vandenuku per puse).... kaip jus? papasakokite man viska smulkiai, kaip jus priziurinte savo dantusikus  aciu
kabesita
2009 07 02, 12:15
Dantis valaus po kiekvieno valgio  pasta daznai keiciu, turejau parodontax, lacalut, elgidium, dabar sensodine turiu. Pas mane irgi biskiuka atsirado tu kaip akmenys demiu, bet mano odontologe, kai ejau higienini daryt, sake cia ne akmenis, o apnasas nuo skalavimo skysciu ir sake, kad cia nieko baisaus, nes burnoj labai daug svetimkuniu
maza_maza
2009 07 02, 12:23
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 02, 12:16) maza_maza o pas tave centro dantuku dar netvarko?  siaip as niekad ir nemaciau ir nezinojau, kad jie turi sueit. tik cia per konsultacija pasake "centriukai nesueina" ir tuo viskas baigesi. tai kaip ir nesuku iki siol sau galvos o pasakykit, kaip jie tvarkomi? jei vel kokius milijonus i tai reiks investuot, tai
kabesita
2009 07 02, 12:25
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 02, 13:23) o pasakykit, kaip jie tvarkomi? jei vel kokius milijonus i tai reiks investuot, tai  su elastikais
maza_maza
2009 07 02, 12:28
QUOTE(vampyre @ 2009 07 02, 13:00) kaip jus? papasakokite man viska smulkiai, kaip jus priziurinte savo dantusikus  aciu  vejei, kaip man keista kad man nieko ypatingai neliepe pasake, kad viskas tvarkoj, priziuret taip kaip ir visada, tik ilgiau pavalyt. nei kokia pasta galima, negalima, nei spec. sepeteliu liepe bet as turiu namie lacalut ir balinancia pasta, o darbe sensodyne naudoju ir dar plius skalavimo skysti Papildyta:QUOTE(kabesita @ 2009 07 02, 13:25) su elastikais  nu po menesio pasiklausiu.. o kiek jie kainuoja dar? ir kiek nesiot juos?  kazkaip dabar paziurejau, atrodo jau nebe taip toli tie centrai kaip buvo
vilmosius
2009 07 02, 12:29
QUOTE(kabesita @ 2009 07 02, 13:25) su elastikais  jau tu elastiku kaip nemegstu...
kabesita
2009 07 02, 12:36
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 02, 13:29) jau tu elastiku kaip nemegstu... as dabar tai tik nakti nesioju, tai man toks jausmas kad truksta kazko burnoj  kai 4 menesius nuolatos buvau su jais, tai kai be elastiku pirma diena kad jau be breketu  kazkaip lengva burnoj buvo  tai kas bus kai breketus nuims O uz maisiuka elastiku as moku 15lt, uztenka dviem menesems  nu aisku dar priklauso nuo gydymo kaip daznai keist reikia.
vilmosius
2009 07 02, 12:40
QUOTE(kabesita @ 2009 07 02, 13:36) as dabar tai tik nakti nesioju, tai man toks jausmas kad truksta kazko burnoj  kai 4 menesius nuolatos buvau su jais, tai kai be elastiku pirma diena kad jau be breketu  kazkaip lengva burnoj buvo  tai kas bus kai breketus nuims O uz maisiuka elastiku as moku 15lt, uztenka dviem menesems  nu aisku dar priklauso nuo gydymo kaip daznai keist reikia. man ir nakciai, bet jausmas tai slykstus labai toks jausmas kad zandikaulis suluzo:))) o tu elastiku as gaunu is gydytojo nemokamai
Man irgi nepasakė, kad negalima balinančios pastos naudoti. Šiuo metu naudoju Colgate
maza_maza
2009 07 02, 12:48
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 13:46) Man irgi nepasakė, kad negalima balinančios pastos naudoti. Šiuo metu naudoju Colgate  tai viskas normaliai
Bambyziukas
2009 07 02, 12:48
bet tai jusu neispejo, kad nuo balinamosios pastos gali pabalti , o tos vietos kur uzklijuotas breketukas gali likti tamsesni kvadratukai????  ypc lakalutai visokie....
ou_jeaa
2009 07 02, 12:51
sveikos as tai net tyngiu prie kompo sedet ,todel ateinu paskaitineju ir lekiu kur nors as tai naudoju colgate, ji balinamoji , bet man kazkaip jokio efekto ner ,tai net nesirupinu kad kai nuims breketus bus demes kokios sviesesnes ar ka, vistiek juk darys higienini valyma ir bus viskas ciki
vilmosius
2009 07 02, 12:53
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 02, 13:48) tai viskas normaliai  aga Papildyta:QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 02, 13:51) sveikos as tai net tyngiu prie kompo sedet ,todel ateinu paskaitineju ir lekiu kur nors as tai naudoju colgate, ji balinamoji , bet man kazkaip jokio efekto ner ,tai net nesirupinu kad kai nuims breketus bus demes kokios sviesesnes ar ka, vistiek juk darys higienini valyma ir bus viskas ciki  a kur leksi jau?? matai kas uz lango??  )) tuoj botu reiks norint iseit i kiema oro naujienos: kaune stipriai lyja
Vergine
2009 07 02, 12:56
Sveikos merginos (ir ne merginos, jei ir tokių yra)  Norėčiau įsipaišyti į jūsų ratelį. Breketų dar nenešioju, tačiau jau mano "kankynės" prasidėjo... Birželio 30 d. man uždėjo tokią plokštelę (aš ją vadinų voru  ) ant viršutinių dantukų (keturių) ir gomurio, tai tą plokštelę lygtai nešiosiu kelis mėnesius, nes mano viršutinis žandikaulis per mažas, tai jį reikia plėsti... Tai vat ryte ir vakare su tokiu rakčiuku pasuku tą aparačiuką ir po truputį vyksta tas plėtimo procesas... Gydausi Vilniuje, Latvių gatvėje, pas Tomą Vencių, man ten labai patinka. Labai laukiu kol uždės man breketus, nes jau su šia plokšele, tai žiauru... nei seilių normaliai negaliu nuryt, valgyt irgi sunkoka ir dar švepluoju nerealiai
Svajaaa
2009 07 02, 12:59
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 02, 13:23) siaip as niekad ir nemaciau ir nezinojau, kad jie turi sueit. tik cia per konsultacija pasake "centriukai nesueina" ir tuo viskas baigesi. tai kaip ir nesuku iki siol sau galvos o pasakykit, kaip jie tvarkomi? jei vel kokius milijonus i tai reiks investuot, tai  man siuo metu tavrko ir beveik baigia susitvarkyt per menesi,elastikus deda istryzai nuo vieno iltinio iki kito iltinio apacioj,nu istrizai,tikiuosi supratai
vilmosius
2009 07 02, 12:59
QUOTE(Vergine @ 2009 07 02, 13:56) Sveikos merginos (ir ne merginos, jei ir tokių yra)  Norėčiau įsipaišyti į jūsų ratelį. Breketų dar nenešioju, tačiau jau mano "kankynės" prasidėjo... Birželio 30 d. man uždėjo tokią plokštelę (aš ją vadinų voru  ) ant viršutinių dantukų (keturių) ir gomurio, tai tą plokštelę lygtai nešiosiu kelis mėnesius, nes mano viršutinis žandikaulis per mažas, tai jį reikia plėsti... Tai vat ryte ir vakare su tokiu rakčiuku pasuku tą aparačiuką ir po truputį vyksta tas plėtimo procesas... Gydausi Vilniuje, Latvių gatvėje, pas Tomą Vencių, man ten labai patinka. Labai laukiu kol uždės man breketus, nes jau su šia plokšele, tai žiauru... nei seilių normaliai negaliu nuryt, valgyt irgi sunkoka ir dar švepluoju nerealiai  sveika atvykusi
maza_maza
2009 07 02, 13:00
QUOTE(vampyre @ 2009 07 02, 13:48) bet tai jusu neispejo, kad nuo balinamosios pastos gali pabalti , o tos vietos kur uzklijuotas breketukas gali likti tamsesni kvadratukai????  ypc lakalutai visokie....  nu jei tos ale balinancios pastos turetu toki poveiki, tai seniai mano dantys zibetu kaip perlai
kabesita
2009 07 02, 13:00
QUOTE(vampyre @ 2009 07 02, 13:48) bet tai jusu neispejo, kad nuo balinamosios pastos gali pabalti , o tos vietos kur uzklijuotas breketukas gali likti tamsesni kvadratukai????  ypc lakalutai visokie....  as tai balinancios tikrai nenaudoju  o ka gali zinot, gal liks paskui tie kvadraciukai kitos spalvos  man atrodo jau galima ir be balinancios sita laikotarpi pragyvent
maza_maza
2009 07 02, 13:04
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 02, 13:59) man siuo metu tavrko ir beveik baigia susitvarkyt per menesi,elastikus deda istryzai nuo vieno iltinio iki kito iltinio apacioj,nu istrizai,tikiuosi supratai  nu mazdaug tai turiu vilti kad jei man ka ir kabins-tai greit susitvarkys Papildyta:QUOTE(kabesita @ 2009 07 02, 14:00) as tai balinancios tikrai nenaudoju  o ka gali zinot, gal liks paskui tie kvadraciukai kitos spalvos  man atrodo jau galima ir be balinancios sita laikotarpi pragyvent  nu siaip jo  bet viena is 5 kartu per diena galima su ja prasinest
QUOTE(vampyre @ 2009 07 02, 13:00) kokia pasta naudojate? ar ortodontas leido naudoti balinamaja pasta nesiojant breketus? kokius sepetelius naudojate? kiek laiko valotes? kiek kartu per diena? -lakalut sensitive (jau 2 mėnesius naudoju,ir kolkas esu patenkinta) -neleido. -naudoju šeip paprasta šepetuką, bet ant pakelio buvo parašyta kad jis labai gerai tinka valyti bantis su breketais.nes ten tokie šereliai siaurėjantys, ir man labaipatogu su juo.dar naudoju tarpdančių 0,5mm. ir kelis kart per savaite paprasta siūla. -valau su visais tarpdančiu šepetukais,skalavimais ir t.t. gal kokias 5min.pradžioje ilgiau valiau,bet dabar kai normaliai išmokau,tai apie 5. -gal kokius 4-5 kartus. ryte vakare butinai.o poto po valgio (stengiuosi po kiekvieno). -o skalavimo skystis mano yra colgate plax kažkas tokio.mėlynas QUOTE(vampyre @ 2009 07 02, 13:48) bet tai jusu neispejo, kad nuo balinamosios pastos gali pabalti , o tos vietos kur uzklijuotas breketukas gali likti tamsesni kvadratukai????  ypc lakalutai visokie....  man tai paminėjo,kad negalima jokiu budu balinančios, nes poto lieka dėmelės. todėl naudoju lakalut, bet sensitive, o ne white, nes ta lakalut white nepatartina net žmonėms be breketų,nes labai nuėda emalį (ar kažkas tokio  ) Papildyta:aš čia neseniai susipainiojau ir kokias 4 dienas naudojau balinančia pastą, nes savo pasta buvau kažkur palikusi,nu žodžiu
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 02, 13:48) tai viskas normaliai  bet tai tu su breketais tik 17 dienų? Ir jau užsitraukė taip gražiai tarpelis? Nu kaip liuks
Svajaaa
2009 07 02, 13:18
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 14:17) bet tai tu su breketais tik 17 dienų? Ir jau užsitraukė taip gražiai tarpelis? Nu kaip liuks  as 9men su breketais,turiu irgi tarpu
maza_maza
2009 07 02, 13:20
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 14:17) bet tai tu su breketais tik 17 dienų? Ir jau užsitraukė taip gražiai tarpelis? Nu kaip liuks  jooooooo, jis akivaizdziai uzsitrauke ir vakar jau trepsejau ir siandien dar rankom ploju, kad taip greit viskas tikiuosi taip ir toliau ir naujiems metams busiu su normalia sypsena
Bambyziukas
2009 07 02, 13:21
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 02, 14:12) -lakalut sensitive (jau 2 mėnesius naudoju,ir kolkas esu patenkinta) -neleido. -naudoju šeip paprasta šepetuką, bet ant pakelio buvo parašyta kad jis labai gerai tinka valyti bantis su breketais.nes ten tokie šereliai siaurėjantys, ir man labaipatogu su juo.dar naudoju tarpdančių 0,5mm. ir kelis kart per savaite paprasta siūla. -valau su visais tarpdančiu šepetukais,skalavimais ir t.t. gal kokias 5min.pradžioje ilgiau valiau,bet dabar kai normaliai išmokau,tai apie 5. -gal kokius 4-5 kartus. ryte vakare butinai.o poto po valgio (stengiuosi po kiekvieno). -o skalavimo skystis mano yra colgate plax kažkas tokio.mėlynas man tai paminėjo,kad negalima jokiu budu balinančios, nes poto lieka dėmelės. todėl naudoju lakalut, bet sensitive, o ne white, nes ta lakalut white nepatartina net žmonėms be breketų,nes labai nuėda emalį (ar kažkas tokio  ) Papildyta:aš čia neseniai susipainiojau ir kokias 4 dienas naudojau balinančia pastą, nes savo pasta buvau kažkur palikusi,nu žodžiu  Niu nemanau kad kazkas baisaus nutiks jeigu panaudojai tas 4 dienas  svarbiausia nenaudoti be saiko
maza_maza
2009 07 02, 13:21
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 02, 14:18) as 9men su breketais,turiu irgi tarpu  tai tau juos veliau uztraukines?
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 02, 14:20) jooooooo, jis akivaizdziai uzsitrauke ir vakar jau trepsejau ir siandien dar rankom ploju, kad taip greit viskas tikiuosi taip ir toliau ir naujiems metams busiu su normalia sypsena  Bet tau užsitraukė būtent PO paveržimo? Jeigu taip, tai tada aš labai tikiuosi, kad ir man taip bus, nes dabar didelis tarpas, o paveržimas liepos vidury
QUOTE(vampyre @ 2009 07 02, 14:21) Niu nemanau kad kazkas baisaus nutiks jeigu panaudojai tas 4 dienas  svarbiausia nenaudoti be saiko  ne,ne ,aisku nieko baisaus  bet stengiuosi daugiau taip nedaryti
Svajaaa
2009 07 02, 13:28
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 02, 14:21) tai tau juos veliau uztraukines? jo veliau,dabar centra tvarko,ir uzdejo i gala gumyte,bet nzn ka su ja tvarko
maza_mazabet toj antroj nuotraukoj kur rodai breketukus atrodo kad dantukai butu visai tiesus..net sakyčiau jie yra tiesūs
maza_maza
2009 07 02, 13:39
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 14:22) Bet tau užsitraukė būtent PO paveržimo? Jeigu taip, tai tada aš labai tikiuosi, kad ir man taip bus, nes dabar didelis tarpas, o paveržimas liepos vidury  aha, po paverzimo. as isejau is kabineto ir net nepaziurejau i veidrodi, galvoju atrodo taip pat, ka cia ziuret. man tik MB sako "oho, kaip pamazejo tarpas", o as taip negraziai pasakiau "nelysk i s...."  paskui susiradau veidrodi ir obana!!! dabar kito laukiu, bus rugpjucio 3 d. nu tikiuos, kad ir tau sukels daug geru emociju toks mazas pasikeitimas Papildyta:QUOTE(Baby.. @ 2009 07 02, 14:34) maza_mazabet toj antroj nuotraukoj kur rodai breketukus atrodo kad dantukai butu visai tiesus..net sakyčiau jie yra tiesūs  na cia po vakar taip atrodo Papildyta:QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 02, 14:28) jo veliau,dabar centra tvarko,ir uzdejo i gala gumyte,bet nzn ka su ja tvarko  o kiek laiko isvis reikes but su breketukais?
Margout
2009 07 02, 13:52
pasirodau  kazkaip burna krevai laikau, vis bandziau fotkint, bet nepavyko.Persikraipo Yra taip   buvo taip  kaip pokyciai? Nuimti breketai
Svajaaa
2009 07 02, 13:59
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 02, 14:39) aha, po paverzimo. as isejau is kabineto ir net nepaziurejau i veidrodi, galvoju atrodo taip pat, ka cia ziuret. man tik MB sako "oho, kaip pamazejo tarpas", o as taip negraziai pasakiau "nelysk i s...."  paskui susiradau veidrodi ir obana!!! dabar kito laukiu, bus rugpjucio 3 d. nu tikiuos, kad ir tau sukels daug geru emociju toks mazas pasikeitimas Papildyta:na cia po vakar taip atrodo Papildyta:o kiek laiko isvis reikes but su breketukais? kazkur pusantru metu ,tiksiuosi,kad pavasari nuims Papildyta:QUOTE(nippe @ 2009 07 02, 14:52) pasirodau  kazkaip burna krevai laikau, vis bandziau fotkint, bet nepavyko.Persikraipo Yra taip   buvo taip  kaip pokyciai? Nuimti breketai  nu grazu labai  pavydziu  o breketai nuimti kazkaip fuuu
maza_maza
2009 07 02, 14:00
QUOTE(nippe @ 2009 07 02, 14:52) pasirodau  kazkaip burna krevai laikau, vis bandziau fotkint, bet nepavyko.Persikraipo kaip pokyciai? pritruko oro nerealu man... Sveikinu!
vilmosius
2009 07 02, 14:18
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 02, 15:00) pritruko oro nerealu man... Sveikinu! 
kabesita
2009 07 02, 14:31
Bambyziukas
2009 07 02, 14:46
|
|