Sveikinu laimėtojas
Sveikinu nugalėtojus
Labai ačiū už 23 balsus mano Baltijos keliui. Nuotrauka daryta beveik lygiai prieš 20 metų. Ten - aš Man ta nuotrauka yra be galo brangi
sveikinam nugalėtojus
I VIETA Getter Aš lietuvis! Tik ne Lietuvoj, Bet širdelėj savoj - Saugau šį vardą Lyg kovotojo kardą. Amberseilai atplaukę, Garsiai, garsiai užtraukė- VIENAS VARDAS LIETUVA O aš šaukiau - Ją mylėsiu VISADA!!! ![]() II VIETA avytess Dainų šventė 2009 ![]() III VIETA jurgitaru Esu dailiai išmokyta, Moku gražiai austi...
O mūsų Lietuva be galo graži
temos neuždarysiu, dėkite foto kas kokias turite, pasirodykim, kad ir po konkurso paminėkite vietą, kur daryta nuotrauka Nemunas ties Druskininkais ![]() Liškiava ![]() Varnikų takas, Trakų raj. ![]() Nida, tolumoje Parnidžio kopa ![]() Merkinė - Merkio ir Nemuno santaka ![]() Druskininkai - Druskonio ežeras ![]() QUOTE(laukine @ 2009 07 17, 10:58) o jie ne kiekviena sekmadieni, per veliavos pakeitima prie prezidenturos buna? sveikinimai nugaletojams aha, ir per visas sventes nepatikesit,bet pries veliavos pakelima,jie dar kiekviena sekmadieni misiose atbuna ruste, foto pasakiskos
Aš savo balsiukus atidavaiu už pirmą ketvirtą ir keturioliktą (erikiuxxx) vietas. Labai akį patraukė.
Labai patiko c-girl ir loretoido pateiktos nuotraukos. Pasakiškos. Malonu, kad ir mano nuotrauka buvo pastebėta, aptarta temoje, ji nebuvo per daug apkarpyta, kaip sakė l'eau, čia toks pasirinktas formatas fotografuojant... Nieko nenukirpau. Dėkui ir tuos kelis balsus, man jie labai malonūs
Sveikinu visus dalyvius ir laimėtojus
p.s. Ruste, tavo vaikus jau atpažįstu
----------
Papildyta: Norejau ideti nuotrauka, bet labai mazos dedasi kazkodel
turbūt todėl, kad url (adress) kopijuoji nuo mažo vaizdelio
Dar įkelsiu kelis vaizdelius
Ta pati Šiaulių (mano gimto miesto) katedra, tik iš kitos pusės ir vasarą ![]() Palanga ![]() ir saulėlydis per Jonines 2 metai atgal norėjau dalyvaut su šita, bet kaip ir pati sakiau, nelabai atskirsi čia Lietuva ar ne, tuo labiau, kad buvo labai panaši su saulėlydžiu... ![]() Prieš saulėlydį ![]() Kuršių Nerija ![]() Unikali ir vienintelė vieta Lietuvoje, kur gyvena Kormoranai ir jų sugadinti medžiai ![]()
Vakar apsimiegojusi pamiršau pasveikinti kitas nugalėtojas
Čia dar šiek tiek foto: Ambersail'ų jachta, Dublinas ![]() Naktinis Vilnius ![]() ![]() Užupio gatvelė ![]() Vilnius iš toooli ![]() Ačiū dar kartelį visoms QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 14:59) pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti QUOTE(Getter @ 2009 07 17, 15:21) kai paskaičiau nuotraukos "istoriją" foto pradėjo labaiu patikt, ir iš vis, nebuvau įsiskaičius į pavadinimą, galvojau,kad čia šiaip kokiam laive QUOTE(Mama Agnė @ 2009 07 17, 10:12) Sveikinu nugalėtojus Labai ačiū už 23 balsus mano Baltijos keliui. Nuotrauka daryta beveik lygiai prieš 20 metų. Ten - aš Man ta nuotrauka yra be galo brangi va tavo foto man ir yra pati pačiausia QUOTE(baltė @ 2009 07 17, 11:46) Aš savo balsiukus atidavaiu už pirmą ketvirtą ir keturioliktą (erikiuxxx) vietas. Labai akį patraukė. Dėkui ir tuos kelis balsus, man jie labai malonūs Papildyta: QUOTE(grange @ 2009 07 17, 17:46) pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti QUOTE(Ramunita @ 2009 07 17, 18:23) Labai malonu girdėt Papildyta: QUOTE(grange @ 2009 07 17, 17:46) pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti kai paskaičiau nuotraukos "istoriją" foto pradėjo labaiu patikt, ir iš vis, nebuvau įsiskaičius į pavadinimą, galvojau,kad čia šiaip kokiam laive Tie paukščiai - kormoranai. Nėra jie tokie jau baisia pavojingi. Ir prie marių, ir prie jūros atskrenda. Už Juodkrantės yra jų perimvietė. Ten jų gausiausia. Miesto valdžia dėjo pastangas juos išsaugot, bet persistengė. Nes iš tiesų, jų naikinamos gamtos plotai plečiasi. Bet pasižiūrėt tikrai verta ir įdomu. QUOTE(Ramunita @ 2009 07 17, 17:23) QUOTE(Mama Agnė @ 2009 07 17, 18:39) Tie paukščiai - kormoranai. Nėra jie tokie jau baisia pavojingi. Ir prie marių, ir prie jūros atskrenda. Už Juodkrantės yra jų perimvietė. Ten jų gausiausia. Miesto valdžia dėjo pastangas juos išsaugot, bet persistengė. Nes iš tiesų, jų naikinamos gamtos plotai plečiasi. Bet pasižiūrėt tikrai verta ir įdomu. na jo jo kormoranai, rašiau prieš tai žinutėj. na įdomu, jo ,aš nesu net girdėjus apie juos. pavojingi tuo,kad jei apkakos,tai arba odą pažeis, arba rūbūs. gal jie neagresyvūs, ant žmonių nepuola, bet tikrai nesmagu buvo kol lipom į tą bokštelį,kad neapdirbtų
Rustė,grange,Getter,KLEVELIS Labai grazios nuotraukas
![]() ![]() ![]()
Dar yra daug gražių Lietuvos vietų tik žmonių nebuvo...
Trakuose.
![]()
Konkursą praatostogavau
Susipažinkime, Nida ![]()
Sveikiname nugalėtojus
Ačiū balsavusiems už mūsų foto
Jezau, kaip dekavoju uz mus balsavusiems. nu niekaip nesitikejau, todel dziaugsmo dabar per krastus
sveikinu pirmos ir antros vietos nugaletojus Buvau kelioms dienoms su vaikais isvykus i kaima paatostogauti, ten nei interneto nera, net mobilaus rysio nera, tai vat tik dabar grizusi i civilizacija suzinojau tokia smagia naujiena
dideliausiai sveikinu nugaletojas
Baltija ties Melnrage ![]() Juros svente Klaipedoje ![]()
O čia mūsų atostogų nacionaliniai ypatumai
Palanga 2009-07-18
Rūkas kaime
auksiniai rugiai audėja kalvis
labas noriu ir as parodyt keleta savo fotu.
palanga botanikos parkas. ![]() ![]() pajuris palangoj ![]()
Erikiuxxx, Jurgitaru
na aš dar įdėsiu.
Giruliai ![]() ![]() Kryžių kalnas
Balbieriškyje
![]() Pirčiupio motina ![]() Vilnius "iš viršaus" ![]() ![]() Kardinolo Sladkevičiaus tėvynėje ![]() Saulėlydis prie Atesio ežero
Šiluva žiemą (aikštė ir koplyčia)
![]() Kauno marių atodangos Apatinėje šlaito dalyje atsidengia moreninio priemolio sukloto prieš 24-17 tūkst. metų sluoksnis, virš jo slūgso smėlio storymė, vėliau, pasitvenkus prieledyninėms marioms, jų dugne nusėdo juostuotų molių storymė (12,5-4,1 m gylyje nuo atodangos viršaus). Poledynmečio laikai savo sluoksnius paliko atodangos viršuje. ![]() ![]() Pažaislis ![]() Rumšiškės ![]() Papildyta: Dūkštų ąžuolyno pažintinis takas Stendas ![]() Drevinukas ![]() Praamžis ![]() Aikštelėje akmuo su ženklais ![]() Apie ...
Kaip grazu
neberodo paskutinių foto
QUOTE(hi Kauno marių atodangos Apatinėje šlaito dalyje atsidengia moreninio priemolio sukloto prieš 24-17 tūkst. metų sluoksnis, virš jo slūgso smėlio storymė, vėliau, pasitvenkus prieledyninėms marioms, jų dugne nusėdo juostuotų molių storymė (12,5-4,1 m gylyje nuo atodangos viršaus). Poledynmečio laikai savo sluoksnius paliko atodangos viršuje. ![]() ![]() o as tik sitas matau
stebuklai
per darbo kompa man irgi nerodo
sorry, tryniau vaizdus albume ir netyč pratryniau ir šiuos. Reikės kada sukelt, dabar šitame kompe tų buvusių neturiu. Tai ir turi nerodyt. Kartais gali rodyti nebent tiems, kas čia matė, kai nebuvo pratrinta, t.y. kol naršyklė neatnaujino informacijos ir rodo tai ką jau "matė". Ten ne tiek grožio, kiek vaizdines informacijos buvo, ne itin kokybiskos ten paskutines ir buvo.
Kalvių bažnyčia
Bažnyčia pastatyta 1753 m. 1792 m. bažnyčia sudegė. Tomo Vavžeckio ir jo žmonos Juzefos rūpesčiu 18001806 m. pastatyta dabartinė mūrinė bažnyčia. Bažnyčia klasicistinė, rotondos tipo, su kupolu ir cilindriniu žibintu. Prie rotondos prišlieta zakristija su prieangiu. Sienos be langų. ![]() ![]()
QUOTE(hi Tėviškėje...Tėvynė ar daugelio mūsų ar jo ta pati. Tas pats, platesniu kampu OOO Ir namukas kažkoks atsirado O ta nuotrauka "vakare" pasakiška |