Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lietuvos vardui - 1000 metų
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
TutėFrutė
Sveikinu laimėtojas 4u.gif Visos nuotraukos buvo savaip gražios, smgau, kad turim tokią gražią ir gamta bei papročiais turtingą Tėvynę Lietuvą lithuania.gif
Muskari
Sveikinu nugalėtojus lithuania.gif

Labai ačiū už 23 balsus mano Baltijos keliui. Nuotrauka daryta beveik lygiai prieš 20 metų. Ten - aš smile.gif. Tais laikais fotoaparatų tokių niekas neturėjo. Iš Amerikos buvo atvykęs mano močiutės brolis, kuriam šis įvykis buvo be galo svarbus ir brangus. Jis ir darė tas nuotraukas su savo tuo metu mum tik pasvajot galėjusiems Kodak fotoaparatu. Vėliau ir nuotraukas atsiuntė, nes iš tokių juostelių pas mus niekas foto nedarydavo.
Man ta nuotrauka yra be galo brangi wub.gif
Cukraus pudra
sveikinam nugalėtojus thumbup.gif thumbup.gif
Rustė
lithuania.gif Sveikiname konkurso nugalėtojas! lithuania.gif

I VIETA Getter
Aš lietuvis! Tik ne Lietuvoj,
Bet širdelėj savoj -
Saugau šį vardą
Lyg kovotojo kardą.

Amberseilai atplaukę,
Garsiai, garsiai užtraukė-
VIENAS VARDAS LIETUVA
O aš šaukiau - Ją mylėsiu VISADA!!!

user posted image

II VIETA avytess
Dainų šventė 2009

user posted image

III VIETA jurgitaru
Esu dailiai išmokyta,
Moku gražiai austi...

user posted image
laukine
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 06:29)
cia liepos 6d buvo smile.gif
pilies gatveje ax.gif buvo kaip tik laisva jiems pertraukele,o veliau ejo i valdovu rumu atidaryma ax.gif dar veliau i iskilminga vakariene ax.gif
*

o jie ne kiekviena sekmadieni, per veliavos pakeitima prie prezidenturos buna? bigsmile.gif

sveikinimai nugaletojams 4u.gif
Rustė
O mūsų Lietuva be galo graži smile.gif
temos neuždarysiu, dėkite foto kas kokias turite, pasirodykim, kad ir po konkurso smile.gif

paminėkite vietą, kur daryta nuotrauka smile.gif

Nemunas ties Druskininkais

user posted image

Liškiava

user posted image

Varnikų takas, Trakų raj.

user posted image

Nida, tolumoje Parnidžio kopa

user posted image

Merkinė - Merkio ir Nemuno santaka

user posted image

Druskininkai - Druskonio ežeras

user posted image

erikiuxxx
QUOTE(laukine @ 2009 07 17, 10:58)
o jie ne kiekviena sekmadieni, per veliavos pakeitima prie prezidenturos buna?  bigsmile.gif

sveikinimai nugaletojams  4u.gif
*

aha, ir per visas sventes doh.gif nedarbo dienos ,jiems visada darbo wacko.gif

nepatikesit,bet pries veliavos pakelima,jie dar kiekviena sekmadieni misiose atbuna biggrin.gif

ruste, foto pasakiskos thumbup.gif
baltė
Aš savo balsiukus atidavaiu už pirmą ketvirtą ir keturioliktą (erikiuxxx) vietas. Labai akį patraukė. smile.gif

Labai patiko c-girl ir loretoido pateiktos nuotraukos. Pasakiškos. wub.gif

Malonu, kad ir mano nuotrauka buvo pastebėta, aptarta temoje, ji nebuvo per daug apkarpyta, kaip sakė l'eau, čia toks pasirinktas formatas fotografuojant... Nieko nenukirpau. smile.gif Aprašymas, mano nuomone, irgi atitiko tema, nes viršuje nuotraukos pavadinimas (gi nebūtina vardinti kas nuotraukoje, nes ir taip aiškus veiksmas), o žemiau tik du sakiniai apie pačia aikštę (kaip ir daugumoje šio konkurso nuotraukų), o antro sakinio antra dalis mini pačią Rotušę (Rotušės aikšte ir Rotušė juk susiję dalykai), nors jos ir nesimato nuotraukoje... Na, ne visi supratao gal, bet man pernelyg banalu fotografuoti žmogų pozuojantį prie kokio nors pastato. Jos tinka tik šeimos albumui, bet ne konkursui... mirksiukas.gif

Dėkui ir tuos kelis balsus, man jie labai malonūs wub.gif
Vicious Vici
Sveikinu visus dalyvius ir laimėtojus 4u.gif čia jau toks konkursas, kad mums lietuviams viskas gražu turi būti mirksiukas.gif labiausiai visgi III vietą sveikinu, nes pati balsavau tongue.gif šiaip gražios pirmosios vietos, tik jos labai vienodos biggrin.gif žmogiukai laimėjo, gamtos ar statinių vaizdeliai neprasimušė kažkodėl smile.gif

p.s. Ruste, tavo vaikus jau atpažįstu biggrin.gif mirksiukas.gif
Papugele
----------
Papildyta:
Norejau ideti nuotrauka, bet labai mazos dedasi kazkodel unsure.gif
hi :)
turbūt todėl, kad url (adress) kopijuoji nuo mažo vaizdelio
grange
Dar įkelsiu kelis vaizdelius smile.gif

Ta pati Šiaulių (mano gimto miesto) katedra, tik iš kitos pusės ir vasarą smile.gif

user posted image

Palanga
user posted image

ir saulėlydis per Jonines 2 metai atgal
norėjau dalyvaut su šita, bet kaip ir pati sakiau, nelabai atskirsi čia Lietuva ar ne, tuo labiau, kad buvo labai panaši su saulėlydžiu...

user posted image

Prieš saulėlydį
user posted image

Kuršių Nerija
user posted image

Unikali ir vienintelė vieta Lietuvoje, kur gyvena Kormoranai ir jų sugadinti medžiai sad.gif

user posted image
user posted image
erikiuxxx
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 15:28)

Unikali ir vienintelė vieta Lietuvoje, kur gyvena Kormoranai ir jų sugadinti medžiai sad.gif

user posted image
user posted image
*

jega bigsmile.gif
o kur cia taip
Getter
Vakar apsimiegojusi pamiršau pasveikinti kitas nugalėtojas blush2.gif Taigi sveikinu second.gif ir third.gif vietos laimėtojas 4u.gif

Čia dar šiek tiek foto:

Ambersail'ų jachta, Dublinas
user posted image

Naktinis Vilnius
user posted image

user posted image

Užupio gatvelė
user posted image

Vilnius iš toooli
user posted image

Ačiū dar kartelį visoms 4u.gif
grange
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 17, 14:59)
jega  bigsmile.gif
o kur cia taip
*

pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti doh.gif juos bando naikinti, ir bijo,kad į miestą nepersimestų,nes tada tai šakės būtų. laivus sugadina, išgriaužia skyles net. taigi tie medžiai balti mirė vien dėl to doh.gif

QUOTE(Getter @ 2009 07 17, 15:21)

Ačiū dar kartelį visoms  4u.gif
*

kai paskaičiau nuotraukos "istoriją" foto pradėjo labaiu patikt, ir iš vis, nebuvau įsiskaičius į pavadinimą, galvojau,kad čia šiaip kokiam laive blush2.gif doh.gif
Ramunita
QUOTE(Mama Agnė @ 2009 07 17, 10:12)
Sveikinu nugalėtojus lithuania.gif

Labai ačiū už 23 balsus mano Baltijos keliui. Nuotrauka daryta beveik lygiai prieš 20 metų. Ten - aš smile.gif. Tais laikais fotoaparatų tokių niekas neturėjo. Iš Amerikos buvo atvykęs mano močiutės brolis, kuriam šis įvykis buvo be galo svarbus ir brangus. Jis ir darė tas nuotraukas su savo tuo metu mum tik pasvajot galėjusiems Kodak fotoaparatu. Vėliau ir nuotraukas atsiuntė, nes iš tokių juostelių pas mus niekas foto nedarydavo.
Man ta nuotrauka yra be galo brangi wub.gif
*

va tavo foto man ir yra pati pačiausia thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(baltė @ 2009 07 17, 11:46)
Aš savo balsiukus atidavaiu už pirmą ketvirtą ir keturioliktą (erikiuxxx) vietas. Labai akį patraukė. smile.gif

Dėkui ir tuos kelis balsus, man jie labai malonūs wub.gif
*

rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 17:46)
pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti  doh.gif  juos bando naikinti, ir bijo,kad į miestą nepersimestų,nes tada tai šakės būtų. laivus sugadina, išgriaužia skyles net. taigi tie medžiai balti mirė vien dėl to  doh.gif

*

blink.gif ogo
Muskari
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 17, 18:23)
*

Labai malonu girdėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 17:46)
pakeliui į Nidą, iškart už Juodkrantės yra Garnių kalnas, ir ten man atrodo net ženklas yra, kur palipi ir galima pamatyti juos, bet jie labai pavojingi, ir ypač jei apdirbtų,tai rūbuose palieka dėmės ,kurių neatplausi,ir odą gali nudeginti  doh.gif  juos bando naikinti, ir bijo,kad į miestą nepersimestų,nes tada tai šakės būtų. laivus sugadina, išgriaužia skyles net. taigi tie medžiai balti mirė vien dėl to  doh.gif
kai paskaičiau nuotraukos "istoriją" foto pradėjo labaiu patikt, ir iš vis, nebuvau įsiskaičius į pavadinimą, galvojau,kad čia šiaip kokiam laive  blush2.gif  doh.gif
*

Tie paukščiai - kormoranai. Nėra jie tokie jau baisia pavojingi. Ir prie marių, ir prie jūros atskrenda. Už Juodkrantės yra jų perimvietė. Ten jų gausiausia. Miesto valdžia dėjo pastangas juos išsaugot, bet persistengė. Nes iš tiesų, jų naikinamos gamtos plotai plečiasi. Bet pasižiūrėt tikrai verta ir įdomu.
grange
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 17, 17:23)
*

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif man ir, balsavau.

QUOTE(Mama Agnė @ 2009 07 17, 18:39)

Tie paukščiai - kormoranai. Nėra jie tokie jau baisia pavojingi. Ir prie marių, ir prie jūros atskrenda. Už Juodkrantės yra jų perimvietė. Ten jų gausiausia. Miesto valdžia dėjo pastangas juos išsaugot, bet persistengė. Nes iš tiesų, jų naikinamos gamtos plotai plečiasi. Bet pasižiūrėt tikrai verta ir įdomu.
*

na jo jo kormoranai, rašiau prieš tai žinutėj.
na įdomu, jo ,aš nesu net girdėjus apie juos.
pavojingi tuo,kad jei apkakos,tai arba odą pažeis, arba rūbūs. gal jie neagresyvūs, ant žmonių nepuola, bet tikrai nesmagu buvo kol lipom į tą bokštelį,kad neapdirbtų cool.gif
Muskari
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 19:42)
bet tikrai nesmagu buvo kol lipom į tą bokštelį,kad neapdirbtų  cool.gif
*

vis šioks toks ekstrymas biggrin.gif
VI-VA-VI
Rustė,grange,Getter,KLEVELIS Labai grazios nuotraukas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
KLEVELIS
Dar yra daug gražių Lietuvos vietų tik žmonių nebuvo...
Mėnulė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 17, 22:10)
Rustė,grange,Getter,KLEVELIS Labai grazios nuotraukas thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image
*

Ši man labai thumbup.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Mėnulė @ 2009 07 17, 22:26)
Ši man labai  thumbup.gif
*

4u.gif Sunus dare su mab-telefono nuotraukas mirksiukas.gif kokybe nelabai blush2.gif
user posted image
Rustė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 17, 22:36)
4u.gif Sunus dare su mab-telefono nuotraukas mirksiukas.gif kokybe nelabai  blush2.gif
user posted image
*

čia Ventės ragas smile.gif

Giruliai

user posted image

Nida nuo Parnidžio kopos smėlio laikrodžio

user posted image
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 07 17, 23:28)
čia Ventės ragas smile.gif
*

Taip mirksiukas.gif Vaikai buvo ekskursijoi ten thumbup.gif
*Dita*
Trakuose.
user posted image
Žanė
Konkursą praatostogavau biggrin.gif taigi, mano atostoginės postkonkursinės foto biggrin.gif
Susipažinkime, Nida wub.gif

user posted image

user posted image
Betukas
Sveikiname nugalėtojus 4u.gif

Ačiū balsavusiems už mūsų foto wub.gif 4u.gif
jurgitaru
Jezau, kaip dekavoju uz mus balsavusiems. nu niekaip nesitikejau, todel dziaugsmo dabar per krastus thumbup.gif
sveikinu pirmos ir antros vietos nugaletojus 4u.gif
Buvau kelioms dienoms su vaikais isvykus i kaima paatostogauti, ten nei interneto nera, net mobilaus rysio nera, tai vat tik dabar grizusi i civilizacija suzinojau tokia smagia naujiena clap.gif dar karta visiem dekoju. grazus sis konkursas, su gerom emocijom ir be nesmagiu komentaru, ir be jokiu kriminalu. thumbup.gif
lucra
dideliausiai sveikinu nugaletojas
Baltija ties Melnrage
user posted image
Juros svente Klaipedoje
user posted image
Laukinė orchidėja
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif
Saulėlydis prie jūros
user posted image
Mūsų jūra
user posted image
Kuršių nerija
user posted image
Dubysa Ariogaloj
user posted image
Betukas
O čia mūsų atostogų nacionaliniai ypatumai lotuliukas.gif
Palanga 2009-07-18

user posted image
Žanė
QUOTE(Betukas @ 2009 07 20, 15:49)
O čia mūsų atostogų nacionaliniai ypatumai  lotuliukas.gif
Palanga 2009-07-18

*

doh.gif lotuliukas.gif joooo unreal
jurgitaru
Rūkas kaimeuser posted image
auksiniai rugiai
user posted image
user posted image
audėja
user posted image
kalvis
user posted image
Papugele
QUOTE(Žanė @ 2009 07 20, 18:30)
doh.gif  lotuliukas.gif  joooo unreal
*

blink.gif nei vieno laimingo veido biggrin.gif
kolmneli
QUOTE(Betukas @ 2009 07 20, 14:49)
O čia mūsų atostogų nacionaliniai ypatumai  lotuliukas.gif
Palanga 2009-07-18

user posted image
*

lotuliukas.gif Nu cia tai geras,o dar vadinasi krize Lietuvoj blink.gif
jaukuciukas
labas noriu ir as parodyt keleta savo fotu.
palanga botanikos parkas.
user posted image
user posted image
pajuris palangoj
user posted image

Betukas
Erikiuxxx, Jurgitaru wub.gif Foto wub.gif
Rustė
na aš dar įdėsiu.

Giruliai

user posted image

user posted image

Kryžių kalnas

user posted image
Emerencija
Balbieriškyje

user posted image

Pirčiupio motina

user posted image

Vilnius "iš viršaus"

user posted image

user posted image

Kardinolo Sladkevičiaus tėvynėje

user posted image

Saulėlydis prie Atesio ežero

user posted image
QUOTE(Emerencija @ 2009 07 31, 23:50)
Kardinolo Sladkevičiaus tėvynėje
*

Tėviškėje...Tėvynė ar daugelio mūsų ar jo ta pati.

Tas pats, platesniu kampu smile.gif

user posted image

Taip pat plačiau tos pačios vietos, šalia esantys rekolekcijų namai, arčiau esančiame vienas patalpa skirta mažam muziejui.

user posted image

Vakare

user posted image
Šiluva žiemą (aikštė ir koplyčia)
user posted image

Kauno marių atodangos

Apatinėje šlaito dalyje atsidengia moreninio priemolio sukloto prieš 24-17 tūkst. metų sluoksnis, virš jo slūgso smėlio storymė, vėliau, pasitvenkus prieledyninėms marioms, jų dugne nusėdo juostuotų molių storymė (12,5-4,1 m gylyje nuo atodangos viršaus). Poledynmečio laikai savo sluoksnius paliko atodangos viršuje.

user posted image

user posted image

Pažaislis
user posted image

Rumšiškės
user posted image
Papildyta:
Dūkštų ąžuolyno pažintinis takas
Stendas
user posted image

Drevinukas
user posted image

Praamžis
user posted image

Aikštelėje akmuo su ženklais
user posted image

Apie ...

horos
Kaip grazu wub.gif
grange
neberodo paskutinių foto schmoll.gif
jurgitaru
smile.gif+2009 08 01, 12:17-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 01, 12:17)

Kauno marių atodangos

Apatinėje šlaito dalyje atsidengia moreninio priemolio sukloto prieš 24-17 tūkst. metų sluoksnis, virš jo slūgso smėlio storymė, vėliau, pasitvenkus prieledyninėms marioms, jų dugne nusėdo juostuotų molių storymė (12,5-4,1 m gylyje nuo atodangos viršaus). Poledynmečio laikai savo sluoksnius paliko atodangos viršuje.

user posted image

user posted image

*

o as tik sitas matau g.gif isivaizduoju, kad ir kitos grazios ax.gif
laukine
stebuklai smile.gif

per darbo kompa man irgi nerodo smile.gif o per asmenini notebook'a matau visas smile.gif
sorry, tryniau vaizdus albume ir netyč pratryniau ir šiuos. Reikės kada sukelt, dabar šitame kompe tų buvusių neturiu. Tai ir turi nerodyt. Kartais gali rodyti nebent tiems, kas čia matė, kai nebuvo pratrinta, t.y. kol naršyklė neatnaujino informacijos ir rodo tai ką jau "matė". Ten ne tiek grožio, kiek vaizdines informacijos buvo, ne itin kokybiskos ten paskutines ir buvo.
Mėnulė
Kalvių bažnyčia
Bažnyčia pastatyta 1753 m. 1792 m. bažnyčia sudegė. Tomo Vavžeckio ir jo žmonos Juzefos rūpesčiu 1800–1806 m. pastatyta dabartinė mūrinė bažnyčia. Bažnyčia klasicistinė, rotondos tipo, su kupolu ir cilindriniu žibintu. Prie rotondos prišlieta zakristija su prieangiu. Sienos be langų.

user posted image

user posted image

user posted image
Emerencija
smile.gif+2009 08 01, 11:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 01, 11:44)
Tėviškėje...Tėvynė ar daugelio mūsų ar jo ta pati.

Tas pats, platesniu kampu smile.gif

OOO bigsmile.gif aš jau seniai ten buvau, kaip viskas pasikeitę bigsmile.gif jau ir bažnyčia? koplyčia? dygsta bigsmile.gif faina thumbup.gif
Ir namukas kažkoks atsirado bigsmile.gif čia turbūt kunigo namas bus biggrin.gif

O ta nuotrauka "vakare" pasakiška wub.gif labai graži wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.