Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lietuvos vardui - 1000 metų
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Rustė
Matė matė triniti.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 07 03, 15:17)
Aš tai, tundra, gi regis ne pirmą kartą, ale nesugebėjau patvirtinimo nuotraukai paspausti ir laukiu sau doh.gif
*

tavo nuotrauka su rėmeliu, netiks smile.gif
Emerencija
Ruste, o kodėl mano nuotrauka nepatvirtinot? Kas joje blogai? blush2.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Emerencija @ 2009 07 04, 08:20)
Ruste, o kodėl mano nuotrauka nepatvirtinot?  Kas joje blogai? blush2.gif
*

drinks_cheers.gif ir man idomu kodel mano nuotrauka netiko konkursui? ax.gif
Jaskolka
Rustė kaime atostogauja, tai turbūt nebuvo dar prie interneto priėjusi, kantrybės 4u.gif
Rustė
QUOTE(Jaskolka @ 2009 07 04, 11:38)
Rustė kaime atostogauja, tai turbūt nebuvo dar prie interneto priėjusi, kantrybės  4u.gif
*

taip ir yra tongue.gif
Emerencijos foto be zmoniu,ir kilo itarimu del PS.
Vi-va-vi foto nera nieko is Lt,nei veliavos,nieko.
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 11:49)
Vi-va-vi foto nera nieko is Lt,nei veliavos,nieko.
*

bigsmile.gif aga ax.gif
Vicious Vici
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17710
o kaip žinot, jog čia ne tarkim Baltarusiai Baltarusijoje šoka? atskiri Ruste pagal spalvas? smile.gif
Lady Dy
QUOTE(grange @ 2009 07 03, 14:49)
su trakais iš vis neturiu, nes tada, kai buvau, skaitm. fotikai dar buvo prabanga  doh.gif

Čia biški ne į temą,bet juk nuotrauką galima ir perfotografuoti,ir konkursui galima pateikti,o jei senai fotografuota pamatysim ir pasikeitimus
Emerencija
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 11:49)
Emerencijos foto be zmoniu,ir kilo itarimu del PS.

Rustė šitose foto irgi nėra žmonių, tiksliau jie yra, lygiai tokie patys, kaip ir mano įkeltoje nuotraukoje, kodėl šios nuotraukos gali dalyvaus su "tokiais žmonėmis" jau mano nuotrauka negali g.gif
Juk ir mano nuotraukoje žmonės lygiai tiek pat matosi, kaip ir šiose fotkese, o ypač paskutinėje ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

_______

O dėl PS tai nieko nėra daryta, nagų nekišau schmoll.gif garbės žodis 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Emerencija @ 2009 07 04, 14:55)
user posted image
*

O kur bent vienas zenklas kad cia padaryta nuotrauka LT ax.gif is Lt,nei veliavos,nieko. schmoll.gif g.gif
Toli
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 15:20)
O kur bent vienas zenklas kad cia padaryta nuotrauka LT ax.gif is Lt,nei veliavos,nieko. schmoll.gif  g.gif
*

Cia tai neblogai suskelei. Gal Klaipedoje nebuvai? Miesto simbolis pacioje miesto sirdyje. Nors, ka man mergaitei is Klaipedos provincijos zinoti, gal kiekvienam mieste ju po Merdiana stovi. lotuliukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 12:14)
bigsmile.gif aga ax.gif
*

čia tikrinai Rustę, kad tokią foto kėlei? lotuliukas.gif
Rustė
Emerencija, paziuresiu atidziau, ir foto bus.

Vi-va-vi, matau paaiskino kokio miesto simbolis yra Meridianas.

Del tautiniu rubu tai ir atskiriu ir google pasitikrinti galima, o ir autores paklausti-susumavus info gana paprasta atskirti.
Baltarusių rūbai visai kitokie wink.gif
l'eau
bet juk jokios vėliavos, etc. nėra būtinos. įdomu būtų pamatyt vi-va-vi nuotrauką g.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 16:37)
bet juk jokios vėliavos, etc. nėra būtinos. įdomu būtų pamatyt vi-va-vi nuotrauką g.gif
*

pati pasirodys foto.

mano nuomone ten dalinai ji tinkama buvo, kaip tu sakai "pritempta", bet tas, kas buvo joje pavaizduota, neatspindi Lietuvos nei vardo nei istorijos. Būtų kas nors iš simbolikos - būčiau tvirtinusi - idėja nebloga buvo wink.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Toli @ 2009 07 04, 15:37)
Cia tai neblogai suskelei. Gal Klaipedoje nebuvai? Miesto simbolis pacioje miesto sirdyje. Nors, ka man mergaitei is Klaipedos provincijos zinoti, gal kiekvienam mieste ju po Merdiana stovi.  lotuliukas.gif
*

haaa lotuliukas.gif buvau as Klaipedoj ir zinau kad cia Meridianas bigsmile.gif bet kas ne buvo gali ir ne zinoti kad butent Klaipedoj yra Meridianas,arba aplamai ne zino kas yra Meridianas mirksiukas.gif galima pagalvoti kad jis stovi ir kitame mieste ar sali, todel kad nera nei vieno zenklo kad LT.
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 16:40)
mano nuomone ten dalinai ji tinkama buvo, kaip tu sakai "pritempta", bet tas, kas buvo joje pavaizduota, neatspindi Lietuvos nei vardo nei istorijos. Būtų kas nors iš simbolikos - būčiau tvirtinusi - idėja nebloga buvo wink.gif
*

Gerai ,ne tinka mano nuotrauka supratau rolleyes.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 16:37)
*

smalsumas tongue.gif
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 16:40)
pati pasirodys foto.

*

čia jūs taip sakot. aš taip sakau kai nuotrauka visiškai ne į temą rolleyes.gif be to kad pagal aprašymą nėra būtina kad atspindėtų vardą, istoriją ar būtų simbolika, daugybė foto neatspindinčių. nebent vėl prasideda interpretavimai g.gif juk gali būti ir tiesiog gražus vaizdas ("atspindi šalies grožį"), istorinės vietos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 16:58)
smalsumas  tongue.gif
*

tai aišku, nes pagal Rustės atsakymą spėju jog nuotrauka greičiausiai atitiko temą smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 17:03)
tai aišku, nes pagal Rustės atsakymą nuotrauka greičiausiai puikiai atitiko temą smile.gif
*

user posted image
Ant kepures yra lietuvos herbas,o ant peties trispalve. mirksiukas.gif
Ramunita
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 16:58)
haaa lotuliukas.gif  buvau as Klaipedoj ir zinau kad cia Meridianas bigsmile.gif bet kas ne buvo gali ir ne zinoti kad butent Klaipedoj yra Meridianas,arba aplamai ne zino kas yra Meridianas mirksiukas.gif galima pagalvoti kad jis stovi ir kitame mieste ar sali, todel kad nera nei vieno zenklo kad LT.

*

na,čia jau iš prūsimo reikalas, nes daugumai galima pritaikyti tą patį dalyką. Gal kažkas nematęs kažkokių pilių,gal kažkur yra panašus nusileidimas nuo piliakalnio kaip Kernavėj, gal kas nors nežino kur yra tam tikras pvz gamtos paminklas-medis ir pan,bet kaip ir sakiau-čia išprūsimo reikalas 4u.gif jei galima prikibt prie meridiano,tai galima prikibt prie kiekvienos fotkės praktiškai mirksiukas.gif na,gal Trakų pilį ar Katedros varpinę plius minus visi žino,bet... Tiesiog pasigooglini jei obejtas įddomus ir nematytas-ir žinai jau apie jį daugiau,vat ax.gif
tikrai nustebau,kad tau užkliuvo Meridianas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 17:05)
user posted image
*

čia su šita norėjai dalyvvaut?
l'eau
*

spėjau teisingai. puiki foto 4u.gif
Vicious Vici
O kur bent vienas zenklas kad cia padaryta nuotrauka LT ax.gif is Lt,nei veliavos,nieko. schmoll.gif  g.gif

gal kas žinojo šią vietą ir patvirtino g.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 04, 17:09)
čia su šita norėjai dalyvvaut?
*

Taip mirksiukas.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 17:13)
spėjau teisingai. puiki foto 4u.gif
*

Aciu 4u.gif
Ramunita
g.gif šiaip manyčiau tinkama foto buvo ax.gif
baltė
QUOTE(Rustė @ 2009 07 03, 17:52)
tavo nuotrauka su rėmeliu, netiks smile.gif
*

Nuėmiau... Tikuosi, kad tiks dabar... Net nepastebėjau rėmelio blush2.gif
Cukraus pudra
*

tas pats variantas kaip vaiką į vėliavą suvyniot.

be to nežinau, kad LT kariuomėnė būtų kuom pasižymėjusi.
visos šalys turi savo karius.
Rustė
todėl ir sakiau, kad kariuomenės nuotrauka tiko dalinai, bet neįžiūrimas herbas, nu netenkina manęs...nors kur tolumoje plevėsuotų trispalvė...ant peties tematau radoną juostelę.. ax.gif

interpretacijų nėra, ir negali būti. visas nuotraukose esančias vietoves pertikrinu. na aišku, tas, kurios ir taip aiškios ne, bet tarkim kokias pilis, bažnyčias, kurių nesu mačius aš paieškau internete, ar tokia tikrai yra, ir ten tikrai ji.

Vi-Va-Vi buvai įdėjusi kitą foto, kuri daug labiau tiko wink.gif

bet vis dar tikiuosi, kad įdėsi ką nors įspūdingesnio 4u.gif
Papildyta:
Dėl Meridiano nesutinku, kad ne Lietuvos simbolikos dalis...bažnyčios, ar vienuolyno taip pat kažkas gal net pavadinimo nėra girdėjęs, o tenai labai žymi, išskirtinė vieta...

Lietuvą sudaro ne tik Katedra, Gedimino pilis ir Trakai, ji kupina ir mažų, bet žymių vietų, kurias mes galime parodyti..kas ir bus jei visos dės tik žymias...turėsim 50 Trakų pilies foto ir 60 Gedimino pilies...bus neįdomu smile.gif

kiekviena savaip matome mūsų šalies grožį smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:16)
bet vis dar tikiuosi, kad įdėsi ką nors įspūdingesnio  4u.gif
*

idesiu mirksiukas.gif ir laimesiu first.gif
Rustė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 19:25)
idesiu mirksiukas.gif ir laimesiu  first.gif
*

labai tau to linkiu smile.gif

tad laukiu naujos foto smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:32)
tad laukiu naujos foto smile.gif
*

mirksiukas.gif o kas tave pavaduos? kas tvirtins nuotraukas? g.gif
ir geru atostogu 4u.gif lithuania.gif
Rustė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 19:36)
mirksiukas.gif o kas tave pavaduos? kas tvirtins nuotraukas? g.gif
ir geru atostogu 4u.gif  lithuania.gif
*

paskaityk tongue.gif
aš kaime, su kompiuteriu ir internetu tongue.gif

niekur nedingau, tik pailsėti noriu, nuo forumo darbų smile.gif konkursas vyksta kaip vykęs, nieko jam nenutiks smile.gif aš viską žiūriu wink.gif

labai laukiau foto iš dainų šventės tongue.gif ir sulaukiau tongue.gif
erikiuxxx
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:39)
paskaityk tongue.gif
aš kaime, su kompiuteriu ir internetu tongue.gif

niekur nedingau, tik pailsėti noriu, nuo forumo darbų smile.gif konkursas vyksta kaip vykęs, nieko jam nenutiks smile.gif aš viską žiūriu wink.gif

labai laukiau foto iš dainų šventės tongue.gif ir sulaukiau tongue.gif
*

man si foto is dainu sventes labai grazi wub.gif tokia sviesi wub.gif
arogantiska
Visu pirma noriu padekoti uz grazu konkursa...
o burbuliuojanciom del nuotrauku neprofesionalumo ar kokybes noriu priminti, kad tai nera meno konkursas, jusu teise nesilankyti ten kur nesmagu ir neskanu... manau kiekvienas dalyvis nori parodyti, kas sirdziai labiausia siejasi su lietuviskumu... o kodel gi neidejus 20 ar 70 metu senumo nuotraukos kur musu tevai ar seneliai geguzineje... mano tikslas nera cia plesytis del laimejimo, noriu parodyti kitiems labai labai sena reiskini kuris gyvuoja beveik 90m Lietuvoje ir kurio dalyve man teko garbe buti... manau tai neblogas paveldas... taigi dar karta dekoju uz si konkursa
Rustė
arogantiska smile.gif
gražu būtų pamatyti senovines foto smile.gif

nepamirštam, kad nuotraukos anonimiškos wink.gif

gaila būtų kažką šalinti iš šio konkurso...vis dar tikiuosi, kad apsieisim be detektyvų 4u.gif
arogantiska
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 23:34)
arogantiska smile.gif
gražu būtų pamatyti senovines foto smile.gif

nepamirštam, kad nuotraukos anonimiškos wink.gif

gaila būtų kažką šalinti iš šio konkurso...vis dar tikiuosi, kad apsieisim be detektyvų 4u.gif
*

atsiprasau, jei kazka ne taip parasiau prasom zinute pravalyti,... tiesiog nepatiko kai kurie pasisakymai apie netikusia konkurse dalyvaujanciu nuotrauku kokybe
Rustė
QUOTE(arogantiska @ 2009 07 04, 22:41)
atsiprasau, jei kazka ne taip parasiau prasom zinute pravalyti,... tiesiog nepatiko kai kurie pasisakymai apie netikusia konkurse dalyvaujanciu nuotrauku kokybe
*

man tiko viskas, tik perspėju į priekį smile.gif
nes dažnai būna pirmą kartą dalyvaujančios nepasiskaito taisyklių smile.gif o paskui verkia, kad nežinojo, nematė...o nuotrauką šalinti reikia vistiek sad.gif
Atogrąža
*

Na, šitą, pačiame Klaipėdos centre nuo amžių esantį burlaivį ko gero visi žino taip pat, kaip ir Trakų pilį (ant kurios irgi neparašyta, jog ji Trakų), ar Gedimino bokštą. biggrin.gif
Adelle
Labai graži ir meniška foto wub.gif Tiesiog atvirukas thumbup.gif
user posted image
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:24)
todėl ir sakiau, kad kariuomenės nuotrauka tiko dalinai, bet neįžiūrimas herbas, nu netenkina manęs...nors kur tolumoje plevėsuotų trispalvė...ant peties tematau radoną juostelę.. ax.gif

keista kai teigiama kad interpretacijų nėra kai aprašyme nėra lietuviškos atributikos reikalavimo o jos neįžiūrėjimas 'netenkina' g.gif gi aiškiai matyti kad kariuomenė lietuvos, matyti herbas, vėliavėlė ant peties, bet va vėliavos neplėvesuoja g.gif yra tos interpretacijos ir greičiausiai dar bus jų, nors jau maniau kad bent šįkart be to bus apsieita. na, bet tiek to, gal autorė įdės plėvesuojančių vėliavų ir herbų ir tai tenkins visus, nes nuotraukos jos kiek teko matyti tikrai puikios smile.gif
QUOTE(Marijai @ 2009 07 04, 23:38)
Labai graži ir meniška foto  wub.gif Tiesiog atvirukas  thumbup.gif

man tai čia atrodo labai stipriai persistengta su kontrastais. tokios nenatūralios spalvos kad akis rėžia rolleyes.gif

o nuolatinė fotokonkursų dalyvė kaip visada persistengė su spalvų koregavimu. taip, tai jos braižas ir t.t. bet ta nuotrauka žymiai gražiau atrodytų natūralių spalvų o dabar tiesiog ir vėl niekuo nesiskiria nuo kitų autorės darbų rolleyes.gif
džiugu kad po truputį daugėja gražių ir kokybiškų vaizdų bigsmile.gif
c-girl
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 23:35)
o nuolatinė fotokonkursų dalyvė kaip visada persistengė su spalvų koregavimu. taip, tai jos braižas ir t.t. bet ta nuotrauka žymiai gražiau atrodytų natūralių spalvų o dabar tiesiog ir vėl niekuo nesiskiria nuo kitų autorės darbų rolleyes.gif
*

Apie kuria foto tu cia? g.gif
Nebuciau tokia garantuota kur kieno foto... biggrin.gif nes pamenu ta pati sakei apie viena nuotrauka is "Pavasario saukliu" konkurso ir apsirikai berods biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(c-girl @ 2009 07 05, 01:50)
Apie kuria foto tu cia? g.gif
Nebuciau tokia garantuota kur kieno foto... biggrin.gif  nes pamenu ta pati sakei apie viena nuotrauka is "Pavasario saukliu" konkurso ir apsirikai berods biggrin.gif
*

turbut apie Palangos tilta g.gif
Adelle
QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 00:35)

man tai čia atrodo labai stipriai persistengta su kontrastais. tokios nenatūralios spalvos kad akis rėžia rolleyes.gif

*

O man labai gražu wub.gif
VI-VA-VI
keista kai teigiama kad interpretacijų nėra kai aprašyme nėra lietuviškos atributikos reikalavimo o jos neįžiūrėjimas 'netenkina' g.gif gi aiškiai matyti kad kariuomenė lietuvos, matyti herbas, vėliavėlė ant peties, bet va vėliavos neplėvesuoja g.gif yra tos interpretacijos ir greičiausiai dar bus jų, nors jau maniau kad bent šįkart be to bus apsieita. na, bet tiek to, gal autorė įdės plėvesuojančių vėliavų ir herbų ir tai tenkins visus, nes nuotraukos jos kiek teko matyti tikrai puikios smile.gif
*

Aciu tau uz palaikima 4u.gif man labai gaila kad ne ikile sios nuotraukos ,bet irodimai buvo ir matosi labai gerai. bigsmile.gif
l'eau
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 02:00)
turbut apie Palangos tilta g.gif
*

ne apie tiltą, o apie žmogų. gal ta autorė ir patyrus portretų autorė, bet originalumo ir išskirtinumo kaip visada nulis rolleyes.gif jos visos foto vienodos rolleyes.gif
erikiuxxx

*

jaigu nezinant ,kad cia LT kariuomene,tai tikrai neiziuresi nei kieno ten herbas,na gal dar ta veleva ant peties,ir tai nesimato,reiktu gal fotolabai dydint unsure.gif
pati foto grazi wub.gif
bet ,as pvz herbas tikrai sunkiai iziurimas 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 11:11)
ne apie tiltą, o apie žmogų. gal ta autorė ir patyrus portretų autorė, bet originalumo ir išskirtinumo kaip visada nulis rolleyes.gif jos visos foto vienodos rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif jau supratau
net apie kuria autore sneki smile.gif
jo jos visos foto deje vienodos, vienodai koreguojamos ax.gif
l'eau
tai kad didint tikrai nereikia, o kad herbas lietuvos iš karto matos g.gif be to juk tie simboliai pagal aprašymą nė nėra būtini, tiesiog jų nebuvimas kažkodėl netenkino tik moderatorės smile.gif bet autorė manau vistiek įdės dar geresnę smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 11:12)
bet ,as pvz herbas tikrai sunkiai iziurimas 4u.gif
*

bigsmile.gif pazymejau ir idejau plevesuojanti veliava lotuliukas.gif
user posted image
laukine
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 05, 12:30)

*

programu naudojimas ir pasaliniu objektu iterpimas jomis nera leistinas wink.gif

na susitaikykit kad nepatvirtino foto, ir ieskokit kitos, arba gaudykit kadrus - savaitgalis, ir siuo metu vykstantys renginiai - puiki proga geram kadrui siam foto konkursui wink.gif
mirkt
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17702

gražu. bet paskaičius komentarus šioj temoj ir reikalavimus.....tai pasakykit kodėl čia joninės o ne saulėlydis Ispanijoje g.gif kur tas lietuviškumas? g.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17723
o čia tai.... g.gif jau nebepanašu į nuotrauką....
erikiuxxx
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 05, 12:30)
user posted image
*

tai maciau,maciau kurioi vietoi herbas, ir veliava, tik sakau,kad ten LT vtai tikrai sunkiai yziurima, herbas is vis 4u.gif

nu ta veliava plevesuojanti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.