Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 07 03, 15:17)
Aš tai, tundra, gi regis ne pirmą kartą, ale nesugebėjau patvirtinimo nuotraukai paspausti ir laukiu sau 
tavo nuotrauka su rėmeliu, netiks
Ruste, o kodėl mano nuotrauka nepatvirtinot? Kas joje blogai?
Rustė kaime atostogauja, tai turbūt nebuvo dar prie interneto priėjusi, kantrybės
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17710
o kaip žinot, jog čia ne tarkim Baltarusiai Baltarusijoje šoka? atskiri Ruste pagal spalvas? QUOTE(grange @ 2009 07 03, 14:49) su trakais iš vis neturiu, nes tada, kai buvau, skaitm. fotikai dar buvo prabanga Čia biški ne į temą,bet juk nuotrauką galima ir perfotografuoti,ir konkursui galima pateikti,o jei senai fotografuota pamatysim ir pasikeitimus QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 11:49) Emerencijos foto be zmoniu,ir kilo itarimu del PS. Rustė šitose foto irgi nėra žmonių, tiksliau jie yra, lygiai tokie patys, kaip ir mano įkeltoje nuotraukoje, kodėl šios nuotraukos gali dalyvaus su "tokiais žmonėmis" jau mano nuotrauka negali Juk ir mano nuotraukoje žmonės lygiai tiek pat matosi, kaip ir šiose fotkese, o ypač paskutinėje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _______ O dėl PS tai nieko nėra daryta, nagų nekišau QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 15:20) Cia tai neblogai suskelei. Gal Klaipedoje nebuvai? Miesto simbolis pacioje miesto sirdyje. Nors, ka man mergaitei is Klaipedos provincijos zinoti, gal kiekvienam mieste ju po Merdiana stovi.
Emerencija, paziuresiu atidziau, ir foto bus.
Vi-va-vi, matau paaiskino kokio miesto simbolis yra Meridianas. Del tautiniu rubu tai ir atskiriu ir google pasitikrinti galima, o ir autores paklausti-susumavus info gana paprasta atskirti. Baltarusių rūbai visai kitokie
bet juk jokios vėliavos, etc. nėra būtinos. įdomu būtų pamatyt vi-va-vi nuotrauką
QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 16:37) pati pasirodys foto. mano nuomone ten dalinai ji tinkama buvo, kaip tu sakai "pritempta", bet tas, kas buvo joje pavaizduota, neatspindi Lietuvos nei vardo nei istorijos. Būtų kas nors iš simbolikos - būčiau tvirtinusi - idėja nebloga buvo QUOTE(Toli @ 2009 07 04, 15:37) Cia tai neblogai suskelei. Gal Klaipedoje nebuvai? Miesto simbolis pacioje miesto sirdyje. Nors, ka man mergaitei is Klaipedos provincijos zinoti, gal kiekvienam mieste ju po Merdiana stovi. haaa QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 16:40) mano nuomone ten dalinai ji tinkama buvo, kaip tu sakai "pritempta", bet tas, kas buvo joje pavaizduota, neatspindi Lietuvos nei vardo nei istorijos. Būtų kas nors iš simbolikos - būčiau tvirtinusi - idėja nebloga buvo Gerai ,ne tinka mano nuotrauka supratau QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 16:37) smalsumas QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 16:40) pati pasirodys foto. mano nuomone ten dalinai ji tinkama buvo, kaip tu sakai "pritempta", bet tas, kas buvo joje pavaizduota, neatspindi Lietuvos nei vardo nei istorijos. Būtų kas nors iš simbolikos - būčiau tvirtinusi - idėja nebloga buvo čia jūs taip sakot. aš taip sakau kai nuotrauka visiškai ne į temą Papildyta: QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 16:58) tai aišku, nes pagal Rustės atsakymą spėju jog nuotrauka greičiausiai atitiko temą QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 16:58) haaa na,čia jau iš prūsimo reikalas, nes daugumai galima pritaikyti tą patį dalyką. Gal kažkas nematęs kažkokių pilių,gal kažkur yra panašus nusileidimas nuo piliakalnio kaip Kernavėj, gal kas nors nežino kur yra tam tikras pvz gamtos paminklas-medis ir pan,bet kaip ir sakiau-čia išprūsimo reikalas tikrai nustebau,kad tau užkliuvo Meridianas Papildyta: QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 17:05) čia su šita norėjai dalyvvaut? QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 15:20) O kur bent vienas zenklas kad cia padaryta nuotrauka LT gal kas žinojo šią vietą ir patvirtino
todėl ir sakiau, kad kariuomenės nuotrauka tiko dalinai, bet neįžiūrimas herbas, nu netenkina manęs...nors kur tolumoje plevėsuotų trispalvė...ant peties tematau radoną juostelę..
************* interpretacijų nėra, ir negali būti. visas nuotraukose esančias vietoves pertikrinu. na aišku, tas, kurios ir taip aiškios ne, bet tarkim kokias pilis, bažnyčias, kurių nesu mačius aš paieškau internete, ar tokia tikrai yra, ir ten tikrai ji. *********** Vi-Va-Vi buvai įdėjusi kitą foto, kuri daug labiau tiko bet vis dar tikiuosi, kad įdėsi ką nors įspūdingesnio Papildyta: Dėl Meridiano nesutinku, kad ne Lietuvos simbolikos dalis...bažnyčios, ar vienuolyno taip pat kažkas gal net pavadinimo nėra girdėjęs, o tenai labai žymi, išskirtinė vieta... Lietuvą sudaro ne tik Katedra, Gedimino pilis ir Trakai, ji kupina ir mažų, bet žymių vietų, kurias mes galime parodyti..kas ir bus jei visos dės tik žymias...turėsim 50 Trakų pilies foto ir 60 Gedimino pilies...bus neįdomu kiekviena savaip matome mūsų šalies grožį QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 04, 19:36) paskaityk aš kaime, su kompiuteriu ir internetu niekur nedingau, tik pailsėti noriu, nuo forumo darbų ****************** labai laukiau foto iš dainų šventės QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:39) paskaityk aš kaime, su kompiuteriu ir internetu niekur nedingau, tik pailsėti noriu, nuo forumo darbų ****************** labai laukiau foto iš dainų šventės man si foto is dainu sventes labai grazi
Visu pirma noriu padekoti uz grazu konkursa...
o burbuliuojanciom del nuotrauku neprofesionalumo ar kokybes noriu priminti, kad tai nera meno konkursas, jusu teise nesilankyti ten kur nesmagu ir neskanu... manau kiekvienas dalyvis nori parodyti, kas sirdziai labiausia siejasi su lietuviskumu... o kodel gi neidejus 20 ar 70 metu senumo nuotraukos kur musu tevai ar seneliai geguzineje... mano tikslas nera cia plesytis del laimejimo, noriu parodyti kitiems labai labai sena reiskini kuris gyvuoja beveik 90m Lietuvoje ir kurio dalyve man teko garbe buti... manau tai neblogas paveldas... taigi dar karta dekoju uz si konkursa
arogantiska
gražu būtų pamatyti senovines foto nepamirštam, kad nuotraukos anonimiškos gaila būtų kažką šalinti iš šio konkurso...vis dar tikiuosi, kad apsieisim be detektyvų QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 23:34) arogantiska gražu būtų pamatyti senovines foto nepamirštam, kad nuotraukos anonimiškos gaila būtų kažką šalinti iš šio konkurso...vis dar tikiuosi, kad apsieisim be detektyvų atsiprasau, jei kazka ne taip parasiau prasom zinute pravalyti,... tiesiog nepatiko kai kurie pasisakymai apie netikusia konkurse dalyvaujanciu nuotrauku kokybe QUOTE(arogantiska @ 2009 07 04, 22:41) atsiprasau, jei kazka ne taip parasiau prasom zinute pravalyti,... tiesiog nepatiko kai kurie pasisakymai apie netikusia konkurse dalyvaujanciu nuotrauku kokybe man tiko viskas, tik perspėju į priekį nes dažnai būna pirmą kartą dalyvaujančios nepasiskaito taisyklių
Labai graži ir meniška foto
QUOTE(Rustė @ 2009 07 04, 19:24) todėl ir sakiau, kad kariuomenės nuotrauka tiko dalinai, bet neįžiūrimas herbas, nu netenkina manęs...nors kur tolumoje plevėsuotų trispalvė...ant peties tematau radoną juostelę.. keista kai teigiama kad interpretacijų nėra kai aprašyme nėra lietuviškos atributikos reikalavimo o jos neįžiūrėjimas 'netenkina' QUOTE(Marijai @ 2009 07 04, 23:38) Labai graži ir meniška foto man tai čia atrodo labai stipriai persistengta su kontrastais. tokios nenatūralios spalvos kad akis rėžia o nuolatinė fotokonkursų dalyvė kaip visada persistengė su spalvų koregavimu. taip, tai jos braižas ir t.t. bet ta nuotrauka žymiai gražiau atrodytų natūralių spalvų o dabar tiesiog ir vėl niekuo nesiskiria nuo kitų autorės darbų džiugu kad po truputį daugėja gražių ir kokybiškų vaizdų QUOTE(l'eau @ 2009 07 04, 23:35) o nuolatinė fotokonkursų dalyvė kaip visada persistengė su spalvų koregavimu. taip, tai jos braižas ir t.t. bet ta nuotrauka žymiai gražiau atrodytų natūralių spalvų o dabar tiesiog ir vėl niekuo nesiskiria nuo kitų autorės darbų džiugu kad po truputį daugėja gražių ir kokybiškų vaizdų Apie kuria foto tu cia? Nebuciau tokia garantuota kur kieno foto... QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 00:35) keista kai teigiama kad interpretacijų nėra kai aprašyme nėra lietuviškos atributikos reikalavimo o jos neįžiūrėjimas 'netenkina' Aciu tau uz palaikima QUOTE(l'eau @ 2009 07 05, 00:35) keista kai teigiama kad interpretacijų nėra kai aprašyme nėra lietuviškos atributikos reikalavimo o jos neįžiūrėjimas 'netenkina' man tai čia atrodo labai stipriai persistengta su kontrastais. tokios nenatūralios spalvos kad akis rėžia o nuolatinė fotokonkursų dalyvė kaip visada persistengė su spalvų koregavimu. taip, tai jos braižas ir t.t. bet ta nuotrauka žymiai gražiau atrodytų natūralių spalvų o dabar tiesiog ir vėl niekuo nesiskiria nuo kitų autorės darbų džiugu kad po truputį daugėja gražių ir kokybiškų vaizdų jaigu nezinant ,kad cia LT kariuomene,tai tikrai neiziuresi nei kieno ten herbas,na gal dar ta veleva ant peties,ir tai nesimato,reiktu gal fotolabai dydint pati foto grazi bet ,as pvz herbas tikrai sunkiai iziurimas
tai kad didint tikrai nereikia, o kad herbas lietuvos iš karto matos
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 05, 12:30) programu naudojimas ir pasaliniu objektu iterpimas jomis nera leistinas na susitaikykit kad nepatvirtino foto, ir ieskokit kitos, arba gaudykit kadrus - savaitgalis, ir siuo metu vykstantys renginiai - puiki proga geram kadrui siam foto konkursui
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17702
gražu. bet paskaičius komentarus šioj temoj ir reikalavimus.....tai pasakykit kodėl čia joninės o ne saulėlydis Ispanijoje http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17723 o čia tai.... |