Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lietuvos vardui - 1000 metų
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
TutėFrutė
Na bet iš tikrųjų, kokia graži mūsų Lietuva wub.gif Ne kiekviena šalis gali pasidžiaugti turinti ir jūrą, ir nuostabius miškus, ir gražias upes, pilis, ir paskritai nuostabų ir įdomų kraštovaizdį bigsmile.gif
hi :)
QUOTE(Emerencija @ 2009 08 03, 08:15)
Ir namukas kažkoks atsirado  bigsmile.gif 
*

Du nameliai. Rekolekcijų namai ten, kur vedamos rekolekcijos įvairioms grupėms.
"Dygsta" koplyčia. Kol kas tam skirta vieta yra viename iš namukų. Kitame yra skirta vieta nedideliam V.Sladkevičiaus muziejui. Kunigo namo nėr biggrin.gif - ten prižiūri vienuolės.
lairam
Nors konkursas jau seniai pasibaigęs ir jame nedalyvavau ir nedalyvauju, tačiau norėčiau pasisakyti.

Šiemet minime nemažai svarbių datų. Lietuvai 1000 metų, Lietuva mini Baltijos kelio dvidešimtmetį... Niekad nebuvau labai didelė patriotė, tačiau man gyventi Lietuvoje gera, džiaugiuosi, kad esame laisvi, kad mano mažylio pirmieji žodžiai yra tariami lietuvių kalba... Būtent šioms datoms paminėti šiandien naktį sukūriau auskariukus, kurie simbolizuoja mūsų vėliavą. Jie paprastučiai, kreivom šleivom kilputėm biggrin.gif, nesitikiu kad kažkam patiks, bet dedu, Tikiuosi labai nebarsite, jog teršiu temą mirksiukas.gif .

TRISPALVĖ
user posted image
akvadigi
http://www.youtube.com/watch?v=ynFCxtK5RAE
Santaika
smile.gif+2009 08 01, 11:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 01, 11:44)
Vakare

user posted image
*

be galo man grazi si nuotrauka, turi kabliuka savyje, tos spalvos, koplycia, dangus... uzgniauzia kvapa 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.