Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lietuviskos e-parduotuvės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
SauleMarija
Sveiki,
praeita savaite pirkau dzinsus savo berniukui internete - www.4kids.lt . Siaip kaip visada nerimavau del dydzio, bet pavyko issirinkti tinkamai. Pas juos padaryta tokia matuokle smile.gif Gal kiek per detali, kai kuriu ismatavimu man tikrai nereikejo, bet siaip viskas atrode aiskiai. Gyvenu Vilniuj, todel siuntini atveze pats parduotuves darbuotojas ir dar iteike sokolado smile.gif Tikrai dziaugiuosi pirkiniu thumbup.gif
liusė
QUOTE(SauleMarija @ 2009 07 03, 01:40)
Sveiki,
praeita savaite pirkau dzinsus savo berniukui internete - www.4kids.lt . Siaip kaip visada nerimavau del dydzio, bet pavyko issirinkti tinkamai. Pas juos padaryta tokia matuokle smile.gif Gal kiek per detali, kai kuriu ismatavimu man tikrai nereikejo, bet siaip viskas atrode aiskiai. Gyvenu Vilniuj, todel siuntini atveze pats parduotuves darbuotojas ir dar iteike sokolado smile.gif Tikrai dziaugiuosi pirkiniu  thumbup.gif
*

Aš tai niekada nepirkau savo berniukui iš www.4kids.lt ir nežadu pirkti, nes man nepatinka taip įkyriai brukama reklama už ją nesusimokėjus.
Lelina
QUOTE(iclė @ 2009 07 03, 08:17)
Aš tai niekada nepirkau savo berniukui iš www.4kids.lt ir nežadu pirkti, nes man nepatinka taip įkyriai brukama reklama už ją nesusimokėjus.
*

O ka, sokolado neimanoma nusipikti biggrin.gif Manau, kad visai cia nera kuo dziaugtis, jei pats darbuotojas atveze siuntini, vadinasi dirba internetine parduotuve be sistemos, jei jau pats vezioja siuntas, tai ka - neturi ka veikti ir taip taupo ? Ar perziurejau ta svetaine, manes kazkaip niekas nesuviliojo cool.gif
Aristokratė
QUOTE(Lelina @ 2009 07 03, 11:49)
Manau, kad visai cia nera kuo dziaugtis, jei pats darbuotojas atveze siuntini, vadinasi dirba internetine parduotuve be sistemos, jei jau pats vezioja siuntas, tai ka - neturi ka veikti ir taip taupo ? Ar perziurejau ta svetaine, manes kazkaip niekas nesuviliojo  cool.gif
*

na nejuokinkit lotuliukas.gif doh.gif , ne viena e-shop'o parduotuve atveza tiesiai i namus tas buvo ir pries 2-4 metus, tas yra, ir dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
SauleMarija
smile.gif merginos, pykti reikia dėl kitų dalykų.
Asmeninis pristatymas tikrai nėra taupymo pasekmė smile.gif Norint daryti pristatymus vidiniais resursais, reikėtų samdyti žmogų ir pirkti automobilį. Be to, pristatymas į kitus miestus būtų absoliučiai nuostolingas, todėl apie taupymą pačiam pristatant neverta net kalbėti smile.gif Tai yra dėmesio klientui parodymas smile.gif
Šokoladą, žinoma, kad galima nusipirkti, bet argi nėra malonu gauti dovanų? smile.gif
Linkiu jums džiaugtis ir gyvenimą matyti šviesiomis spalvomis, o ne pykti, pamačius naują (beje, visoms mums naudingą) iniciatyvą smile.gif

Marija
erikiuxxx
QUOTE(SauleMarija @ 2009 08 03, 15:05)
smile.gif merginos, pykti reikia dėl kitų dalykų.
Linkiu jums džiaugtis ir gyvenimą matyti šviesiomis spalvomis, o ne pykti, pamačius naują (beje, visoms mums naudingą) iniciatyvą smile.gif

Marija
*

Sveikutes visos mamytes
drinks_cheers.gif su SauleMarija zodziais,nesipykit 4u.gif
InesaP
QUOTE(rainaake @ 2009 09 21, 20:37)
Suzaveta situo pasisakymu  4u.gif  kaip malonu, kad lt dar yra teigiamu, ne piktu zmoniu  drinks_cheers.gif .  Gaila man tu pikciurnu.......
Stai cia taip pat visada maloniai sutinka, nors i namus prekes, manau, retai pristato smile.gif bet atsiuncia pastu  mirksiukas.gif  http://public.fotki.com/Deveti-rubeliai/ Girdejau tik ka pasipilde naujom striukytem! As jau paciupau viena  rolleyes.gif
*

super thumbup.gif kai gausiu pinigeliu, prasinesiu per sita puslapiuka bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.