praeita savaite pirkau dzinsus savo berniukui internete - www.4kids.lt . Siaip kaip visada nerimavau del dydzio, bet pavyko issirinkti tinkamai. Pas juos padaryta tokia matuokle
Sveiki,
praeita savaite pirkau dzinsus savo berniukui internete - www.4kids.lt . Siaip kaip visada nerimavau del dydzio, bet pavyko issirinkti tinkamai. Pas juos padaryta tokia matuokle QUOTE(SauleMarija @ 2009 07 03, 01:40) Sveiki, praeita savaite pirkau dzinsus savo berniukui internete - www.4kids.lt . Siaip kaip visada nerimavau del dydzio, bet pavyko issirinkti tinkamai. Pas juos padaryta tokia matuokle Aš tai niekada nepirkau savo berniukui iš www.4kids.lt ir nežadu pirkti, nes man nepatinka taip įkyriai brukama reklama už ją nesusimokėjus. QUOTE(iclė @ 2009 07 03, 08:17) Aš tai niekada nepirkau savo berniukui iš www.4kids.lt ir nežadu pirkti, nes man nepatinka taip įkyriai brukama reklama už ją nesusimokėjus. O ka, sokolado neimanoma nusipikti QUOTE(Lelina @ 2009 07 03, 11:49) Manau, kad visai cia nera kuo dziaugtis, jei pats darbuotojas atveze siuntini, vadinasi dirba internetine parduotuve be sistemos, jei jau pats vezioja siuntas, tai ka - neturi ka veikti ir taip taupo ? Ar perziurejau ta svetaine, manes kazkaip niekas nesuviliojo na nejuokinkit Asmeninis pristatymas tikrai nėra taupymo pasekmė Šokoladą, žinoma, kad galima nusipirkti, bet argi nėra malonu gauti dovanų? Linkiu jums džiaugtis ir gyvenimą matyti šviesiomis spalvomis, o ne pykti, pamačius naują (beje, visoms mums naudingą) iniciatyvą Marija QUOTE(rainaake @ 2009 09 21, 20:37) Suzaveta situo pasisakymu Stai cia taip pat visada maloniai sutinka, nors i namus prekes, manau, retai pristato super |