Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek dabar kainuoja planinis CP?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
daivazek
Sveikutes, pirmojo vaikelio susilaukiau atliekant planine cezario pjuvio operacija. Panasu, kad si karteli, tai pat nelabai galesiu rinktis schmoll.gif Todel labai idomu, kiek siuo metu kainuoja planinis CP? Kiek mokejote ar dar ruosites moketi? Prasau, pasidalinkite savo patirtimi ir informacija. Jau reikia po truputi pinigelius kaupti pradeti g.gif
mistika30
QUOTE(daivazek @ 2009 07 03, 09:35)
Sveikutes, pirmojo vaikelio susilaukiau atliekant planine cezario pjuvio operacija. Panasu, kad si karteli, tai pat nelabai galesiu rinktis schmoll.gif Todel labai idomu, kiek siuo metu kainuoja planinis CP? Kiek mokejote ar dar ruosites moketi? Prasau, pasidalinkite savo patirtimi ir informacija. Jau reikia po truputi pinigelius kaupti pradeti g.gif
*

O tai kainuoja planinė Cezario operacija?.Kai ankstesniai vaikai pasaulį išvyzdavo operuojant, 2 ir 3 buvo planinės operacijos ir nieko nekainavo. Tai net nežinau ar dabar kas pasikeitę
daivazek
QUOTE(mistika30 @ 2009 07 03, 12:01)
O tai  kainuoja planinė Cezario operacija?.Kai ankstesniai vaikai pasaulį išvyzdavo operuojant, 2 ir 3 buvo planinės operacijos ir nieko nekainavo. Tai net nežinau ar dabar kas pasikeitę
*

Cia as turiu omenyje jei su daktare is anksto tariesi, tai va idomu, kiek paprastai siai dienai i vokeli (paprasciau tariant ax.gif ) deti. Zodziu, kokios stavkes biggrin.gif Bijau, kad labai pakile nebutu, nes pries tris metelius tai paprastas gimdymas jei taries 400-600Lt, o va cezaris 800-1000Lt budavo. Pinigeliai tokie nemazi, taupytis reikia, tik va baisu, kad dar auksciau pakile nebutu blink.gif Kadangi pimas cezaris buvo gana problematiskas, tai neturiu kitos iseitis, kaip tik is anksto tartis, nes per didele rizika butu verysad.gif
mistika30
QUOTE(daivazek @ 2009 07 03, 13:17)
Cia as turiu omenyje jei su daktare is anksto tariesi, tai va  idomu, kiek paprastai siai dienai i vokeli (paprasciau tariant ax.gif ) deti. Zodziu, kokios stavkes biggrin.gif Bijau, kad labai pakile nebutu, nes pries tris metelius tai paprastas gimdymas jei taries 400-600Lt, o va cezaris 800-1000Lt budavo. Pinigeliai tokie nemazi, taupytis reikia, tik va baisu, kad dar auksciau pakile nebutu blink.gif Kadangi pimas cezaris buvo gana problematiskas, tai neturiu kitos iseitis, kaip tik is anksto tartis, nes per didele rizika butu verysad.gif
*

Tai gal ir šiaip darys, kam tartis?Aš atėjau į pirmą konsultaciją ir man pasakė kad Cezaris bus. O į vokelį duosiu nebent pakoreguotų gimdymo datą. Bent jau šią minutę taip mastau
Habibi
Tai gal zmogus klausia ne del nusipirkimo, o del susitarimo pas konkrecia daktare? kad butent ta priziures ir ta operuos.
jurgutele
Aš tariausi iš anksto, buvo planinis cezaris, mokejau 1000 lt smile.gif
Levander
QUOTE(daivazek @ 2009 07 03, 13:17)
pries tris metelius tai paprastas gimdymas jei taries 400-600Lt, o va cezaris 800-1000Lt budavo.
*

aš prieš metus už planinį mokėjau mažiau nei jūsų nurodyta suma 4u.gif
vaivos juosta
Turėjau du planinius cezarius, tariausi su konkrečiu gydytoju, abu kartus mokėjau 400 Lt. Rugpjūtį laukia trečias cezaris, mokėsiu tiek pat. Čia KMUK.
Aišku, priklauso nuo situacijos - mes su gydytoju sutarėm, kad atvažiuosiu jo darbo dieną, ryte. Tai nemačiau reikalo švaistyt tūkstančių. Kas kita, jei tai būtų savaitgalis ar naktis.
eling
Jei del medicininiu indikaciju man reikalingas planinis cp, as tikrai nemokesiu. Kas kita, jei sutarta operacija del kokiu kitu priezasciu, pvz. gimdymo fobijos rolleyes.gif , tada taip...
vaivos juosta
QUOTE(eling @ 2009 07 07, 11:26)
Jei del medicininiu indikaciju man reikalingas planinis cp, as tikrai nemokesiu. Kas kita, jei sutarta operacija del kokiu kitu priezasciu, pvz. gimdymo fobijos rolleyes.gif  , tada taip...
*

Man pačiai gimdyt neleidžia dėl kraujagyslių patologijos, cezaris jau kaip ir būtinas. Bet aš mokėjau, nes norėjau, kad operuotų būtent mano pasirinktas gydytojas.
faustluk
Mokejau Kauno kriksc.gid.namuose 1000 lt. Pernai. tikiuosi, kad siemet nepabrangs...Pas ta pacia.
Mimyyyte
na mes daktarui KMU davem 1000 Lt. aisku galima duot 5000, galima isvis neduot, bet jis labai rupestingas buvo, ir manau reikia atsiskaityt zmogui uz darba bei rupesti lotuliukas.gif
daivazek
Aciu uz atsakymus 4u.gif O kai kurioms mamytems, kurios ne visai suprato del to mokejimo, tai as butent noriu tartis su konkreciu daktaru, dar keleta kartu nestumo gale apsilankyti, kad ji stebetu visa situacija iki finiso, todel neatsidekoti kazkaip nelabai ir iseina tokiu atveju ax.gif
vobla
o duodama tik daktarui ar dar ir anesteziologui atskirai? kam dar , po kiek ir kokiomis dalimis duodama?
daivazek
QUOTE(vobla @ 2009 07 09, 19:19)
o duodama tik daktarui ar dar ir anesteziologui atskirai? kam  dar , po kiek ir kokiomis dalimis duodama?
*

Pagal mane tai pagrindiniai padekos pinigeliai daktarui, o anestezeologui tai praeita karta 100Lt i kisene vyras idejo, tai rupinosi thumbup.gif , net po operacijos i palata buvo atlekusi pasiteirauti kaip jauciuosi, visa laika buvo itin maloni 4u.gif Manau ir si karta anestezeologui taip pat 100Lt reiks iduoti, kad ramiau butu ax.gif
Tylingoto
del leliuko sedimos padeties man darys planini cp. verysad.gif kadangi krize paliete mano seima (vyras neteko darbo) o dekretines ismoka issileido apiperkant kudiki, labai reikia planuoti islaidas, (kad zinotume kiek skolintis) tai mamyciu su patirtimi noreciau paklausti kiek papildomai kainavo cp. ka papildomai reikejo nusipirkti vaziuojant i gimdymo namus, kokios islaidos paciuoje ligonineje (nuskausminamieji, reikalingas kazkoks cp paketas ir pan) gimdyti rosiuosi kauno mazylio klinikoje. labai prasau padeti ir kuo issamiau atsakyti. is anksto dekui.
vaivos juosta
turėjau tris planinius cezarius, visi kmuk. kadangi visus kartus tariausi su norimu gydytoju, tai jam ir atsiskaitydavau. pirmas cz - 400 lt, antram ir trečiam paruošiau po 500 lt. trečio cz metu reikėjo turėti nusipirkus spec. anesteziologinį rinkinį, jį nusipirkau tą pačią operacijos dieną, kmuk vaistinėje ( apie 47 lt).
secret_lover_
Sveikutės 4u.gif norėčiau cezario aš, bet esu prisiklausiusi, jog naturalus gimdymas yra geriau ir sveikiau, tiek mamos, tiek mažylio atžvilgiu, bet pas mane sunkesnė situacija .. Turiu skydliaukę ir kiek esu apsiskaičiusi, tai naturalus gimdymas nelabai tinka, kai turi tokią bėdą, nes galima uždusti.. unsure.gif g.gif tai ką galėtumėt patarti? Vistik cezarį, ar naturalu, rizikuojant? Beje, girdėjau, jog atsitūpus irgi labai lengva.. smile.gif gal kas iš praktikos žinot ? aaačiūūū ax.gif
Margie
QUOTE(secret_lover_ @ 2009 12 13, 20:50)
Sveikutės  4u.gif  norėčiau cezario aš, bet esu prisiklausiusi, jog naturalus gimdymas yra geriau ir sveikiau, tiek mamos, tiek mažylio atžvilgiu, bet pas mane sunkesnė situacija .. Turiu skydliaukę ir kiek esu apsiskaičiusi, tai naturalus gimdymas nelabai tinka, kai turi tokią bėdą, nes galima uždusti..  unsure.gif  g.gif  tai ką galėtumėt patarti? Vistik cezarį, ar naturalu, rizikuojant? Beje, girdėjau, jog atsitūpus irgi labai lengva..  smile.gif  gal kas iš praktikos žinot ? aaačiūūū  ax.gif
*

Kiek kartu girdejau kad gimdymas yra sveikiau, ir ne vienas nepaaiskino, kodel. g.gif Dare man CP ir nereikejo kesti neimanomu skausmu ir dukrytei ne kuo ne blogiau 4u.gif O del skydlaukes neverta speliuoti, gydytoja pasakys kas jums geriau smile.gif
Milda_Milda
Mane domina vienas klausimas, kodel planinis CP yra daromas nustatyta diena, o ne kai prasideda saremiai ar nubega vandenys, na zodziu, kai vaikas pats pradeda "belstis" ?
mistika30
QUOTE(Milda_Milda @ 2009 12 14, 14:32)
Mane domina vienas klausimas, kodel planinis CP yra daromas nustatyta diena, o ne kai prasideda saremiai ar nubega vandenys, na zodziu, kai vaikas pats pradeda "belstis" ?
*

jeigu yra nustatyta diena, bet anksčiau nubėga vandenys ar prasideda sarėmiai, reikia vykt į ligoninę ir niekas nelauks nustatytos datos
Margie
QUOTE(Milda_Milda @ 2009 12 14, 15:32)
*

Kai kuriais atvejais pavojinga laukti kol prasides gimdymo veikla, o siaip manau, kad nera skirtumo, juk vistiek negimdys moteris, tai kam kankintis. O kelios dienos ten ar atgal nieko nekeicia.
Mano atveju (sedmenine pirmeiga) data paskyre diena kuria turejau gimdyt, bet nubego vandenys pries savaite tai ir padare CP anksciau.
SD

Todėl kad medikams taip patogiau wink.gif Manau, kad tik labai išimtiniais atvejais negalima leisti, kad prasidėtų gimdymo veikla, nors tiesą pasakius, ir tų išimtinių atvejų nelabai sugalvoju g.gif Pati labai noriu, kad operuotų tą dieną, kurią vaikas pasirinko gimti, o ne tada, kada patogu. Du kartus taip ir buvo, trečiąkart, tikiuosi, taip pat pavyks smile.gif
vaivos juosta
*

Ne visada taip. Kai kurie gydytojai laukia gimdymo veiklos ir tada operuoja, bet dauguma liepia atvykti sutartą dieną.
jau vien žodis "planinis" reiškia, kad suplanuota. Be streso, skubėjimo.

Turėjau tris planinius cezarius kmuk. Visus tris kartus datą pasirinkom mes. Operavo iš anksto, nelaukdami sąrėmių, nes turiu kraujagyslių patologiją.
leta66
Sveikos, mielosios. O as vykstu rytoj i KAK planinei CP operacijai, beje jau treciajai.Pirmosios dvi buvo padarytos kaip neplanines. Pirmoji suejus nustatytai gimdymo datai ir kaip tik prasidejus gimdymo veiklai, o antroji nutekejus vaisiaus vandenims , dar likus porai dienu iki gimdymo nustatytos datos. Na o sis atvejis bus (tikriausia per puse paros niekas nepasikeis) toks, kad gimdymo veikla neprasidejusi, o operacija suplanuota rytoj. del to siek tiek ir nerimauju, kad kudikeliui dar gera isciose, o mes ji isprasysime is ten.
Tad bukite sveikos, kantrios ir kiekvienai bus taip kaip aplinkybes susiklostys. smile.gif
ruth-s
Labukas visoms 4u.gif
as net negalvojau apie CP anksciau, bet mano mazoji nusprende, kad gulet zemyn galva jai nusibodo, ir apsiverte, tai daktare uzrase 29dienai. biski lengvam soke sedziu,bet tai ka, bent jau neskaudes blush2.gif
mistika30
Beje, įdomu, kam daro 3 Cezarį ar siūlo strerilizuotis?
SD
QUOTE(mistika30 @ 2009 12 27, 22:19)

Praėjo tie laikai. Dabar 3 cezariai - toli gražu ne riba.
mistika30
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 12 28, 03:19)
Praėjo tie laikai. Dabar 3 cezariai - toli gražu ne riba.
*

Na bent ju man neteko sutikti realybėje kurios turės 4 Cezarį. O man jau toks ir bus. Tad bent jau Šiauliuose siūlo ir vis pabrėžia kad čia beveik visos sterilizuojasi. Tad ir galvojuką čia daryti..
SD
QUOTE(mistika30 @ 2009 12 28, 09:58)
Na bent ju man neteko sutikti realybėje kurios turės 4 Cezarį. O man jau toks ir bus. Tad bent jau Šiauliuose siūlo ir vis pabrėžia kad čia beveik visos sterilizuojasi. Tad ir galvojuką čia daryti..

Pati esate gyvas pavyzdys, kad ir keturi cezariai - labai įmanomas dalykas. Tiek laiko jau išnešiojote, tai vadinasi, viskas yra ir bus gerai smile.gif Manęs laukia "tik" trečias, bet niekas nė žodeliu neužsiminė, kad tai jau turėtų būti pabaiga. Medicina šiais laikais toli pažengusi, pjūvio plyšimo rizika minimali.

Aš jūsų vietoje nesisterilizuočiau. Net jei daugiau vaikų ir neplanuojate. Visgi organizmui tai - dideli ir nemalonūs pokyčiai. O ir kas žino, gal penkto kada užsinorėsite wink.gif Viskas bus gerai 4u.gif
vaivos juosta
*

Man siūlė. Sutikau. ( KMUK)

QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 12 28, 11:33)
Medicina šiais laikais toli pažengusi, pjūvio plyšimo rizika minimali.

*

Turėjau du kartus plyšusį gimdos randą ( II ir III nėštumai). Ketvirtas nėštumas man jau nesuderinamas - rizika žūti vaisiui, man didelė tikimybė nukraujuoti.

Vaikiukų tikrai daugiau planuose nėr, amžius jau gerokai virš 30, dvi mergytės namuos siaučia - per akis to džiaugsmo biggrin.gif .

Neigiamų pojūčių nejaučiu.
Tangi
Man planinis CP sausio antrąją numatytas. Pirmasis irgi po CP gimė, nes vandenys nubėgo, o veikla nesivystė. Antro pačiai gimdyti neleistų dėl įaugusios į randą placentos. Laukiam kol pats gimdymas prasidės, bet kaip nieko, taip nieko doh.gif jei iki numatytos datos lėlė jokio noro neparodys, teks daryti planinę operaciją doh.gif o galėtų norą parodyt, laiko dar turi mirksiukas.gif
vaivos juosta
QUOTE(Tangi @ 2009 12 28, 16:48)
dėl įaugusios į randą placentos. Laukiam kol pats gimdymas prasidės, bet kaip nieko, taip nieko  doh.gif  jei iki numatytos datos lėlė jokio noro neparodys, teks daryti planinę operaciją  doh.gif  o galėtų norą parodyt, laiko dar turi  mirksiukas.gif
*

ir taip ramiai leidžia laukti veiklos?? g.gif nebijo kokio placentos atsidalijimo ar pan.?....
mistika30
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 28, 16:26)
Turėjau du kartus plyšusį gimdos randą ( II ir III nėštumai).  Ketvirtas nėštumas man jau nesuderinamas - rizika žūti vaisiui,  man didelė tikimybė nukraujuoti.

Vaikiukų tikrai daugiau planuose nėr, amžius jau gerokai virš 30, dvi mergytės namuos siaučia - per akis to džiaugsmo biggrin.gif .

*

Na man ir šiokių tokių nemalonių pojūčių 4 nėštumas duoda. Apie 5 net nesvajoju, tad svarstau visus už ir prieš. Beje, ar reikėjo už sterilizaciją mokėti, gal yra dar kas nors ką reiktų žinoti?
SD
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 28, 16:26)
Turėjau du kartus plyšusį gimdos randą ( II ir III nėštumai).  Ketvirtas nėštumas man jau nesuderinamas - rizika žūti vaisiui,  man didelė tikimybė nukraujuoti.

Jūsų atveju, tikiu, kad sterilizacija buvo geriausia išeitis, jei jau per antrąjį nėštumą plyšo randas unsure.gif Kiek sav.buvo, kai tai įvyko? Beje, ar tikrai plyšo, ar tik prasiskyrė? Lyg ir neminėjote, kad skubių operacijų dėl plyšimo prireikė g.gif

Visgi manau, kad daug kas priklauso nuo moters organizmo savybių, atliktų operacijų "kokybės" ir tarpų tarp nėštumų. Nusiteikiam optimistiškai smile.gif
vaivos juosta
QUOTE(mistika30 @ 2009 12 28, 17:13)
. Beje, ar reikėjo už sterilizaciją mokėti, gal yra dar kas nors ką reiktų žinoti?
*

Nereikėjo mokėti. ( mokėjau tik gydytojui, nes būtent jo norėjau kad operuotų). Šiaip tik parašo mano reikėjo, kad sutinku.

QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 12 28, 17:33)
Jūsų atveju, tikiu, kad sterilizacija buvo geriausia išeitis, jei jau per antrąjį nėštumą plyšo randas unsure.gif Kiek sav.buvo, kai tai įvyko? Beje, ar tikrai plyšo,
*

Antro nestuke.gif metu - dalinis gimdos plyšimas, trečio - jau laikė tik ciroza ( taip gydytojas sakė - matėsi mergytės nosis, kai prapjovė pilvo audinius. Antro nestuke.gif pabaigoj nejaučiau ypatingų nemalonumų, o šį rugpjūtį jau tą dieną skaudėjo. Beveik 3 savaitėm anksčiau operavo.
mistika30
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 28, 20:04)
Nereikėjo mokėti. ( mokėjau tik gydytojui, nes būtent jo norėjau kad operuotų). Šiaip tik parašo mano reikėjo, kad sutinku.

*

Ačiū už info smile.gif
Tangi
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 28, 17:06)
ir taip ramiai leidžia laukti veiklos??  g.gif  nebijo kokio placentos atsidalijimo ar pan.?....
*

Placenta senti nepradėjus ir vaikas pagal echo mažesnis ax.gif pagal echo terminas būtų sausio 3 d., tai iki sausio 2 d. sakė galiu ramiai laukti. būtų jau anksčiau operavę, bet pabijojo būtent dėl tų terminų neatitikimo. o dėl įaugimo, tai pavojingos yra pačios stangos, stūmimas. todėl veiklos galima laukti, tik gimdyti neleistų ax.gif
daivune
*

Aš po antro cezario intensyvioj sususipažinau su viena moterim jai padarė trečia cezari ir kartu sterilizaciją. Tik jos vyras nieko apie tai nežinojo. Sakė jai pati gydyt. pasiūlė. ax.gif
Margie
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 12 26, 14:00)
Todėl kad medikams taip patogiau wink.gif
*

drinks_cheers.gif Ir as norejau ta pati parasyti.Kai kurioms CP net paskyria pries savaite ar dvi doh.gif Nezinau kam to reikia... Bet man tikrai paciai ir vaikui geriau, kai vaikas jau pasiruoses gimti, negu isimti ji mieganti blink.gif
vaivos juosta
QUOTE(Margie @ 2009 12 29, 11:35)
drinks_cheers.gif Ir as norejau ta pati parasyti.Kai kurioms CP net paskyria pries savaite ar dvi  doh.gif Nezinau kam to reikia... Bet man tikrai paciai ir vaikui geriau, kai vaikas jau pasiruoses gimti, negu isimti ji mieganti  blink.gif
*

man beveik trimis savaitėmis anksčiau. jis tam ir yra planinis, kad nebūtų bereikalingos skubos. ir nejautrą geriau padaryti sekasi, kai nėra sąrėmių ( nes turi būti susirietus ir nejudėti). kitoms nestuke.gif pavojinga laukti gimdymo veikos ( mano atveju menkiausias sąrėmis galėjo iššaukti vaisiau žūtį ).
ir maniškę tikrai ne miegančią ištraukė biggrin.gif - rėkė dar pilvelyje būdama, o jau kai galutinai išvydo šviesą, tai uždainavo dar garsiau.
Comet
Mano atveju operacija paankstinta tik 5 dienom.Vaikutis visiskai subresta gimimui daug anksciau,praktiskai paskutini menesi tik riebaliukus augina ir sildosi pilvelyje smile.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 29, 11:32)
man beveik trimis savaitėmis anksčiau. jis tam ir yra planinis, kad nebūtų bereikalingos skubos. ir nejautrą geriau padaryti sekasi, kai nėra sąrėmių ( nes turi būti susirietus ir nejudėti). kitoms  nestuke.gif  pavojinga laukti gimdymo veikos ( mano atveju menkiausias sąrėmis galėjo iššaukti vaisiau žūtį ).
ir maniškę tikrai ne miegančią ištraukė  biggrin.gif  - rėkė dar pilvelyje būdama, o jau kai galutinai išvydo šviesą, tai uždainavo dar garsiau.
*

thumbup.gif taip fainai parasei wub.gif
Tos kurios turejot nebe pirma cezari ar randas gijo taip pat gerai kaip ir pirma kart? Ar neliko jis platesnis,jautresnis ar dar kaskoks kitoks?
Papildyta:
QUOTE(daivune @ 2009 12 29, 10:12)
Aš po antro cezario intensyvioj sususipažinau  su viena moterim jai padarė trečia cezari ir kartu sterilizaciją. Tik jos vyras nieko apie tai nežinojo. Sakė jai pati gydyt. pasiūlė. ax.gif
*

Teisingai drinks_cheers.gif vyrams nebutina zinoti tokiu dalyku,as taip pat pasirinkciau tylejima ax.gif
Migluzee
Pagal mano gydytoja man terminas sausio 10 d.
Siandien buvau VGN, paziurejo echo, pagal juos terminas butu kaip ir 6 d. Tad liepe 4 d. atvaziuoti ir guldis i stacionara, sake i svaites pabaiga turetumem tave "sutvarkyti" g.gif bet konkrecios operacijos datos nepasake, paklausus kodel taip is anksto, sake, kad reikes visokiausius trimus dar atlikti.
Tad norejau paklausiti, kurioms numatytas planinis CP, irgi is anksto guldo?
Tangi
QUOTE(Migluzee @ 2009 12 29, 14:21)
Pagal mano gydytoja man terminas sausio 10 d.
Siandien buvau VGN, paziurejo echo, pagal juos terminas butu kaip ir 6 d. Tad liepe 4 d. atvaziuoti ir guldis i stacionara, sake i svaites pabaiga turetumem tave "sutvarkyti"  g.gif  bet konkrecios operacijos datos nepasake, paklausus kodel taip is anksto, sake, kad reikes visokiausius trimus dar atlikti.
*

manęs iš anksto neguldys schmoll.gif sausio 2 d. numatyta operacija, tai iš ryto sakė prisistatyt nevalgius ir negėrus. bet čia turbūt priklauso nuo priežasčių, dėl kurių tas CP daromas g.gif
vaivos juosta
QUOTE(gretux @ 2009 12 29, 14:20)

Tos kurios turejot nebe pirma cezari ar randas gijo taip pat gerai kaip ir pirma kart? Ar neliko jis platesnis,jautresnis ar dar kaskoks kitoks?

*

Visus tris kartus suigijo greitai, gerai, be jokių tempimų, šlapiavimų. Trečios operacijos metu man išpjovė tą seną randą ir suformavo naują. tad dabar jis toks pat plonas, kaip kad po pirmo cz.

QUOTE(Migluzee @ 2009 12 29, 14:21)

*

Ne. Visada atvažiuodavau tos dienos rytą, priėmime užpildydavo dokumentus, nuvesdavo į palatą, pamatuodavo spaudimą, aprengdavo spec.rūbais. Tyrimų nedarė jokių.
Margie
Mano gine parase siuntima savaite anksciau, nuvykau ir paskyre operacija gimdymo numatyta diena, sake, kam anksciau daryt blush2.gif (bet as dabar galvoju, gal tuo metu daug gimdyviu buvo g.gif g.gif )
Comet
QUOTE(Migluzee @ 2009 12 29, 13:21)
*

Mane gulde diena pries operacija,tyrimu man atrodo jokiu nebedare,nes ir taip daznai juos LT daro,ta vakara tik popieriu kruvas pasirasiau, ir raminanciu nakciai gavau,kad gerai pailset,issimiegot.Ryte klizma,dusas,skutimas -kam reikalingas(as buvau pati namie susitvarkius) valgyt neleido jau nuo vakaro pries cp.
Bet visa tai buvo 2004m. cia dar priklauso nuo ligonines manyciau g.gif na ir siaip laikai dabar kiti krizes visokios,manau kad is vakaro nelabai ir butina guldyti nebent operacija anksti ryte.
Dabar cp manes laukia UK manyciau jie turi savo tvarka,kol kas zinau tik diena, o dar turesiu konsultacija pas gyd. tikriausia tada viska ir pasakys,tyrimus turetu padaryt nes cia niekas nei slapimo kas menesi nedaro nei kraujo tikrina schmoll.gif o tepinelio isvis nedare,ir kaklelio neikas neapziurejo schmoll.gif Nejauku kaskaip savoj saly ramiai laukciau tos dienos o cia siurpuliukai vaiksto per kuna unsure.gif
mistika30
O kaip dabar yra su kateteriu?. Jį įstato prieš epidūrą ar jau po jo?Kaip aš jo nelaukiu unsure.gif Per pirmas operacijas neturėjau tokių procedūrų, reikėdavo tik žarną ryt..Fe....
vaivos juosta
QUOTE(mistika30 @ 2009 12 29, 20:19)
O kaip dabar yra su kateteriu?. Jį įstato prieš epidūrą ar jau po jo?Kaip aš jo nelaukiu unsure.gif Per pirmas operacijas neturėjau tokių procedūrų, reikėdavo tik žarną ryt..Fe....
*

pirmus du kartus jį įstatė prieš nejautrą. tai kone vienintelis neigiamas pojūtis. nes jausmelis, tai doh.gif doh.gif cool.gif cool.gif - lyg žiauriai norėtum šlapintis ir negali... labai nemalonu. o trečio cz metu kateterį įvedė jau bakstelėjus nugaron, tai nejutau nieko.

o tai kaip supratau - jei imi bendrą narkozę, tai kateterio neveda? g.gif
mistika30
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 29, 20:41)
pirmus du kartus jį įstatė prieš nejautrą. tai kone vienintelis neigiamas pojūtis. nes jausmelis, tai  doh.gif  doh.gif  cool.gif  cool.gif  - lyg žiauriai norėtum šlapintis ir negali... labai nemalonu. o trečio cz metu kateterį įvedė jau bakstelėjus nugaron, tai nejutau nieko.

o tai kaip supratau - jei imi bendrą narkozę, tai kateterio neveda?  g.gif
*

man visos 3 operacijos buvo su bendra nejautra. Pirmus du kartus nevedė prieš tai. Po pirmos operacijos labai sunkiai atsigavinėjau, tai kaip per sapną pamenu tą kateterį, bet jis buvo kažkoks kitoks, ne su maišeliu, nuleido šlapimą ir vsio. Po 2 operacijos jau žinojau kas laukia, tai sakau noriu noriu į WC, paprašiau basono ar kaip ten jis vadinas. Sako nieko neišeis. Bet nenusileidau, sakau bandysiu. Tai po pusvalanduko pavyko ir kateterio malonumo nepajutau. 3 operaciją jau teko pajust tą maišelinį kateterį prieš bendrą narkozę ir parą lyg ir su juo teko gulėt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.