Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gimdymas beveik automobilyje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Lucy
Tai buvo mano antras gimdymas, todel jau maniau, kad zinau ka reiskia gimdyti biggrin.gif Lygiai 12 val. pajutau stiproka saremi ir pamaniau ar tik nebus gimtadienio... Bet saremis greitai praejo ir, kai per 15min. nesulaukiau kito, nusprendziau, kad dar ne. Toliau ramiai pavalgydinau vaika, uzmigdziau pietu miego. Per ta laika buvo 2-3 silpni pamaudenimai i kuriuos didesnio demesio nekreipiau.
13val. grizo vyras pietu. Girdejau ieinant, bet nusprendziau nesikelti, pamiegoti kartu su suneliu. Staiga toks saremis uzejo!!! Galvoju, reikia vaziuot i ligonine, ten patikrins. Nupuskavau iki virtuves, o ten tarpdury dar vienas saremis uzklupo ir toks, kad prie zemes pririete. Vyras sako, ka cia tikrinti, gimdai jau. blink.gif Dar gera pusvalandi uztrukome kol sulaukeme mociutes (kad prie vaiko pabutu) ir isejome. Mociute pasake :"Saremiai ilgi, ligi vakaro pagimdysi", bet dukrele ant ranku laikiau jau uz valandos.
Va tuomet ir prasidejo linksmybes. Kol nulipom is penkto auksto zemyn, saremiai uzklupdavo kas trecia laipteli. Nei rekt, nei staugt, nei kaimynus gasdint. Isedom, vaziuojam. Vasario menuo buvo, pilna sniego, kieme veziu pilna, krato. Saremis uzeina ir saukiu vyrui "Stok!!!!!!!", blink.gif praeina - vaziuojam toliau. Jis, vargselis, ir klauso, sustoja. mirksiukas.gif Pamenu, ivaziavom i masinu eile prie sankryzos, dega zalia, masinos pries mus ir uz musu tik lekia...Sukauste saremis, o maniskis toookiu uzuojautos zvilgsniu zvilgtelejo i mane pro veidrodeli. Pamaniau, sikart patylesiu. mirksiukas.gif
Pagaliau sustojom poliklinikos kieme. Pasirodo, ne ten sustojom. verysad.gif Gimdymo namai is kitos puses. Apvaziavom ten, kur reikia, bet nera vietos masinai pastatyti. g.gif Pastatem cia pat prie gatves. Vyras issoko is masinos, tipo, einam. O as jauciu kaip kazkas kieto jau lenda, karstis musa. Neisiu, sakau. unsure.gif Na, po minuteles pamaniau, kad kazkaip negerai gaunasi. Mat, salta, nei as cia palto nenusirengsiu, nei nestukisku dzinsu nenusiimsiu; kaip tam vaikiukui islisti? cry.gif Tai islipau. Vel sueme saremis ir kazko patrauke keturiom atsistoti. Taip ir padariau. Praejus saremiui pakeliau galva ir pamaciau priesais grazia sniego pusni. Ne nemirktelejusi ikisau i ja galva ( taip karsta buvo, kad, rodes, bet ka padarysiu). Nubego vandenys. Taip gera paliko... smile.gif Pakeliu galva, o priesais mane, uz pusnies - kojos. Pasiziuriu aukstyn - vyriskis stovi ir keistai ziuri tai i mane, tai i vyra. Nu to zvilgsnio nepamirsiu. Tuomet vyras pakele mane ir, matyt, pilvas pasimate, kad to zmogaus zvilgsnis momentaliai pasikeite (toks gerietis paliko). nestuke.gif
Nuejome i priimamaji. Tik iejus saukiu "gimdau!!!". Liepe nusiraminti, atseit, visos taip sako. Pradejau itikineti, kad tikrai gimdau, o man i tai tik pavarde, darboviete paprase pasakyti. cry.gif Vyras puole mane rengti. Matom, nesusisnekam su vietiniais. verysad.gif Nusirengiau, atsiguliau ant ten esancios atseit lovos ir saukiu "stumiu". Toji registratore susinervavo, neapsikentusi priejo, sako "ko jus cia nervuojates, juk kaklelio atsidarymas dar tik...", pasiziurejo ir staiga kad pasoko: "Stasyte, nestuvus greiciau, plaukus matau!!!!!". blush2.gif Ta pacia minute jau vaziavau ant nestuvu i gimdykla, o toji pati registratore bego salia. Begdama vis snabzdejo: "nestumkit, tik nestumkit". Pasiziuriu i ja - verkia. Momentaliai atsiduriau ant gimdyklos stalo. Galvyte jau buvo islindusi. Netrukus uzejo paskutinis saremis. Paskutinemis akimirkomis ikvepdama pasiziurejau i gydytoja, o toji man nusisypsojo, atsisukau i vyra - tas irgi nusisypsojo. biggrin.gif "Jums ka, linksma?" susinervinusi sau pagalvojau. Vienas lengvas stumtelejimas ir gime mergyte. Buvo 14 val. 30 min.
Tai vat, taip iseina, kad gimstant jos galvytei as ne stumiau, bet atvirksciai, visa ta kelia nuo masinos iki gimdyklos bandziau sulaikyti. Bet ji vis vien islindo. blink.gif
Siandien Paulei 2 su puse metuku. Labai grazi, uzsispyrusi, atkakli ir vikri mergyte. wub.gif
Night
thumbup.gif SUPER
Alinva
Gražu 4u.gif
Tikiuosi, po tokio atvejo registratorės pradės labiau tikėti, kas joms sakoma ir nebeužlaikys mamyčių...
meškutė_Nida
biggrin.gif Gera istorija. Bus ką dukrai papasakot, kai pati lauksis... biggrin.gif
Upsiukas
Jėėzau, tikras ekstrymas. Kad visoms taip lengvai gimdytūsi wub.gif Aišku ne mašinoje biggrin.gif
Helga
Sveikinu 4u.gif
Mano drauge esi, as su pirmuoju vos spejau i ligonine, o dukryte gime namie(nespejau). Aukit sveikuciai 4u.gif
RamuneM
Šaunuoliai. Svarbu, kad viskas gerai baigėsi. Mano mamytė gimdė labai lengvai ir mano brolis panašiai kaip tau gimė pakeliui į gimdyklą, tik ją vežė greitoji, nes tuomet retas kas savo mašiną turėjo smile.gif Aš tai žinodama važiuodavau gimdyti, kai tik pajausdavau silpnus sąrėmius, nes stiprūs sąrėmiai tesdavosi apie 10-15 min. ir vaikelis jau ant manęs. Su pirmuoju pamenu, kad irgi sakau priėmamajam, kad jau gimdau, o manimi netiki. Nežinau ar jie sužinojo, bet nuo to laiko kai atvažiavau į ligoninę ir pagimdymo praėjo tik 20 min. Žodžiu vos spėjau į gimdyklą ir prasidėjo jau stumimas, kurių buvo tik du smile.gif Savo dukrai būtinai perspėsiu, kad jos ko gero laukia panašūs gimdymai smile.gif
MyWay
sveikinu, sukirbejo kazkas, net asareles akyse sumirguliavo, labai saunu, aukit sveiki ir stiprus 4u.gif
Lali
kai pagalvoju, kad mazyte galejo gimti nenusirengud rubu... doh.gif doh.gif
ejeva
Šaunuolė, kad pati nepasimetei. thumbup.gif Aukit sveiki 4u.gif
Nledi
Džiugu, kad taip lengvai pagimdei 4u.gif
Keiti
Ot šaunuolė mamytė ir kokia skubi mergytė thumbup.gif Ryškiai jai pabodo pilviukyje biggrin.gif
Leita
joo... doh.gif
thumbup.gif
Shantele
Tai kada trecio lauksites? biggrin.gif
Tada greiciausiai namie gimdysit smile.gif ,nes ir iki masinos nespesit nulekt biggrin.gif
Pasisamdykit pribuveje is anksto ir lauksim kitos gimdymo istorijos tongue.gif
Lucy
QUOTE(Shantele @ 2005 09 19, 19:26)
Tai kada trecio lauksites?  biggrin.gif
Tada greiciausiai namie gimdysit  smile.gif ,nes ir iki masinos nespesit nulekt biggrin.gif
Pasisamdykit pribuveje is anksto ir lauksim kitos gimdymo istorijos tongue.gif
*

Tiesa sakant, trecia jau turim. Jai greit bus 5 men. Kai bandziau prisijungti, vietos irasyti buvo tik dviem vaikam g.gif Bet ziuriu, kad kitos vis vien kazkaip iraso ir trecia, tai teks issiaiskinti kaip tai padaryti. Gal kas galetu pakonsultuoti...
O besilaukiant mociute vis erzino, jog reiks jai su paltu miegoti, kad spetu atlekti. Ji ilgai dar kaimynem pasakojo, kad jei butu uzdelsus, tai butu teke ateiti ne prie vaiko pabuti, o gimdymo priimti.
Nors tikejaus kazko panasaus, trecias gimdymas nuvyle sad.gif Buvo pats sunkiausias, ilgiausias ir skausmingiausias. Visa diena gimdykloj prakiurksojau.
Tai vat, nenuspejamas dalykas tas gimdymas.
simulia
vajei, kai paskaitai tai taip ir sukyla viskas. Juk kiekviena išgyvenom tuos jausmus, ačiū Dievui ka viskas gerai. Aukit grazutes, buckiai nuo mano dviejju zuiku smile.gif
Ele
Lucy, šaunuolė, smagi istorija! Buna gi doh.gif Tiesiog akivaizdu, bet neįtikėtina smile.gif Daugiau tokių istorijų smile.gif
Norima
Jooo.... blink.gif Tikras extreemas doh.gif
Bet gerai, kad viskas gerai baigėsi ir spėjai ligoninėje pagimdyti thumbup.gif
Lucy
Gal dabar ir atrodo extreemas, bet kai viskas vyko tai... niekam nelinkeciau.
Ramunėlė_23
šaunuolė 4u.gif
kai skaičiau ties vieta apie pusnį juokiausi susirietus, o paskui ir ašara išprūdo smile.gif
tokie pasakojimai nuteikia labai optimistiškai laukti gimdymo ir viltis, kad gal ir man taip lengva bus 4u.gif
linkiu, kad visi vaikučiai augtų sveiki, gražūs ir laimingi turėdami tokius nuostabius tėvus wub.gif
Cara
nu visoms reikėtų tokio lengvo gimdymo palinkėti 4u.gif
Džiuga+
biggrin.gif Labai patiko, seniai tiek juokiausi is gimdymo istorijos... Jei as taip antra greit gimdyciau, tai nzn, turbut doh.gif sakes kiek baimes butu pagimdyti ne vietoje... tongue.gif Sekmes auginant vaikiukus, jau trecias tuoj bus...o gal yra? Sekmes.
Incė
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
WildFire
drinks_cheers.gif
Inorute
Aš irgi tokio greito gimdymo noriu...smile.gif 4u.gif Super:)
knielita
Istorija papasakojai thumbup.gif , net juokas sueme kai tu galva i pusni ikisus buvai biggrin.gif, bet atsidurti tokioje situacijoje ne vienai nelinkeciau schmoll.gif. Esi tikra saunuole, kad nepasimetei tokioje situacijoje, radai jegu iki ligonines ateiti. Viskas gerai, kad gerai baigiasi. O dukryte savo spartuoles ir vikruoles charakteri jau parode per gimdyma smile.gif
edka
tai bent, šaunuoliukė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Natasiukas
Oho......... wub.gif
Na cia ir gimdymas........... truksta zodziu....... net apsiverkiau, kaip viskas gerai baigesi 4u.gif
SVEIKINU
Deivika
TRIJU VAIKUCIU SUPERMAMAI-SUPERGIMDYMAS thumbup.gif IR AS TOKIO NORECIAU,JEI ANTRA GIMDYCIAU nestuke.gif
pupuliuk
Kokia linksma smagi istorija!Taip greitai ir sekmingai.Labai dziaugiuos del jusu.
kipshe
4u.gif super, bis komentaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taistė
clap_1.gif o as galvojau kad taip tik filmuose buna!!! 4u.gif
Veitė
Tikrai verta demesio istorija!!! Sauni mamyte 4u.gif
TUSINA
viskas gerai, kas gerai baigiasi. Net ašarą ištraukė pasakojimas.
Kaip gimė trečias?
Stiuardese
Šaunuolė mamytė ir malačius tėtis thumbup.gif Esu kaip ir likimo draugė, tik galvos kišt į pusnį neteko schmoll.gif Turbūt tik todėl, kad nereikėjo laukt močiutės, tai pusvalandį anksčiau ligoninėj atsidūriau ax.gif

Sveikatos, stiprybės ir nepakartojamų akimirkų 4u.gif
Birbiziukas
ŠAUNUMĖLIS good.gif SVEIKINU user posted image
edi*
Nu kazkas nerealaus. Perskaiciau viena diena, po to kita, dar ir vyrui daviau paskaityti, nerealu. Ir kiekviena karta skaitant vis kazkas viduj virpet pradeda, net sugraudina. Tokia itampa doh.gif Gerai, kad viskas laimingai baiges thumbup.gif
Norejau paklaust ar trecia irgi taip greit, bet radau, kad ne, uzjauciu. Tikrai nenuspejamas tas gimdymas.
Sekmes jusu gausiai seimynelei 4u.gif
motinele
Abi esate dideles saunuoles 4u.gif Bukite visi sveiki, linksmi ir laimingi. Geru jums svenciu 4u.gif
Daivulyte

Geras ,net dziaugsmo asara isspaudziau uz jus,dar taip nesu girdejusi.Saunuoles mergaites thumbup.gif Viso ko geriausio jums ir toliau . thumbup.gif O mes nestuke.gif laikysimes ir svajosime apie toki greita gimgyma. bigsmile.gif
aurra*
skaiciau tavo istorija ir sypsojausi wub.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif saunuoles tu ir tavo mazoji mergyte wub.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Ikulia
thumbup.gif Kad visi gimdymai butu tokie!!! Tikrai kaip kokiam graziam filme, net su komedijos nuotaikom...
Deivika
LINKSMU SVENCIU TOKIAI GAUSIAI SERIMYNELEI drinks_cheers.gif
Deivika
OI SORRY,SEIMYNELEI blush2.gif
Lucy
QUOTE(Ikulia @ 2005 12 23, 23:42)
thumbup.gif Kad visi gimdymai butu tokie!!! Tikrai kaip kokiam graziam filme, net su komedijos nuotaikom...
*

Viena yra tai išgyventi, o visai kita - apie tai parašyti. Aš paskui dvi paras iš šoko drebėjau ir košmarus sapnavau. Tik po poros metų pažvelgiau į tai kaip į gyvenimo nuotykį, o ne į siaubą, kurio niekam nelinkėčiau.
Ašne
Saunuole, kad i viska su jumoru pazvelgei thumbup.gif ir mums linksmu akimirku padalinai lotuliukas.gif su vyru abu net atvirtom is juoko lotuliukas.gif
Nors suprantu, kad tai nejuokinga schmoll.gif pati po savo gimdymo dvi paras uzmigti negalejau ir savaite valgyti doh.gif
Aukit sveika didele seimyna! 4u.gif
elara
nu kaip fainiai,juokiausi kai skaiciau, aukit sveikutes.
braske24
labai grazi istorija, net siurpuliukai kunu nubega, pagalvous kad kazdada ir man teks gymdyti, ir labai to laukiu blush2.gif
--delfina--
Nu ir istorija.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tavo vyras turbut nerealus....linkiu jusu seimai laimes 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
juratike13
Toliau taip...tikri saunuoliukai,o jei dar kas but nufilmave toki regini sniego pusnyje........... bigsmile.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Ciki
Oho kaip buna thumbup.gif gerai kad viskas gerai baigiasi wub.gif Registratore varna unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.