Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vainius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Ruby Tuesday
Man su svarainiu asocijuojasi hihihi.gif
Pusele
QUOTE(warnalesa @ 2010 08 15, 09:16)
o manoji Vaineta smile.gif tikrai nesigailiu davus si varda,labai mieli trumpiniai,tokie kaip Neta ir Nete,taip pat Vainuška, dukra jau paaugle,varduku patenkinta, Vainius labai grazus vardas smile.gif
*

drinks_cheers.gif mano pačios vardas Vaineta,o sūnelio Vainius. Aš taip pat džiaugiuosi turėdama tokį vardą,tikiuosi ir sūneliui patiks jo vardukas.
Papildyta:
QUOTE(miselegancija @ 2010 09 22, 21:52)
thumbup.gif  Ir aš auginu sūnų vardu Vainius  cool.gif Nei jis pats, nei aš nesigailiu dėl duoto vardo.
Šiek tiek pradžioje abejojau dėl vardo galimos reikšmės - "Vaina-karas", bet mano sūnaus charakteris tame varde neatsispindi. Ir tuo džiaugiuosi.
Ir netgi vardadienis yra, atrodo balandžio 30 d., tik ne visuose kalendoriuose skelbiamas.
*

Pas mano sūnų karingumo ir nėra,kol kas gerietis toks(aišku kai ateina ožiukas į svečius,gerumo nelieka,bet tai neilgam ir neperdažniausiai pasitaiko).
O vardadienis vardų knygoje kurią turiu parašytas gruodžio 12
Zooori
labai gražus smile.gif
brasta
QUOTE(miselegancija @ 2010 09 22, 21:52)
thumbup.gif  Ir aš auginu sūnų vardu Vainius  cool.gif Nei jis pats, nei aš nesigailiu dėl duoto vardo.
Šiek tiek pradžioje abejojau dėl vardo galimos reikšmės - "Vaina-karas", bet mano sūnaus charakteris tame varde neatsispindi. Ir tuo džiaugiuosi.
Ir netgi vardadienis yra, atrodo balandžio 30 d., tik ne visuose kalendoriuose skelbiamas.
*

Maniškis tai mėgstantis kariauti... doh.gif Tik nemanau, kad vardas dėl to kaltas... biggrin.gif
Mijja
Man Vainius grazus thumbup.gif Ir asocijuojasi su kunigaiksciu tongue.gif
Mamaitukas
Mano sunus Vainius. Isrinko vyras (kaip ir pirmajam). Labai dera prie pavardes. O ir charakteris kol kas kaip ir vardas biggrin.gif Be to, mes svarsteme tarp dvieju vardu, bet jis gime anksciau laiko, tai jau net klausimu nebekilo koks vardas turi buti smile.gif
jurgitulisb
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 23, 22:52)
*

lotuliukas.gif man irgi
vaivora193
QUOTE(jurgitulisb @ 2011 06 02, 18:31)
lotuliukas.gif man irgi
*

žiūriu jūsų Justas- tai man tik Justas- kopūstas asociacija...(nepiktai aš čia biggrin.gif ). Esmėj visiems vardams pravardes lengva lipdyt.

puikus vardas, trumpas, aiškus, maniškio toks thumbup.gif o man kaiptik truputi vardui karingumo trūksta, griežtumo kartais, nes kai šauki "Vainiuk" labai jau švelniai skamba. Bet kai pas mus dūšia tiek pat minkšta ir jautri, tai vardas labai tinka biggrin.gif
Tiūtė
Nepatinka.smile.gif
Jolete
labai wub.gif
Giuste
g.gif Pirma karta isgirdau, iskart nepatiko, bet , gal ir nieko vardukas.
Šaltukas
Geras vardas, konkretus smile.gif
brasta
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 23, 20:52)
*

QUOTE(jurgitulisb @ 2011 06 02, 17:31)
lotuliukas.gif man irgi
*

Tiesą sakant, maniškį taip kartais pavadindavo, bet tas svarainis nėra kažkoks sumenkinantis žodis, jis niekada dėl to nepyko ir niekas jo taip nepravardžiuoja. Jam dabar 14 ir jis labai didžiuojasi savo vardu... wub.gif Man gera, nes kai rinkom, tai nuomonių oi visokių prisiklausėm...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.