Man su svarainiu asocijuojasi
QUOTE(warnalesa @ 2010 08 15, 09:16) o manoji Vaineta Papildyta: QUOTE(miselegancija @ 2010 09 22, 21:52) Šiek tiek pradžioje abejojau dėl vardo galimos reikšmės - "Vaina-karas", bet mano sūnaus charakteris tame varde neatsispindi. Ir tuo džiaugiuosi. Ir netgi vardadienis yra, atrodo balandžio 30 d., tik ne visuose kalendoriuose skelbiamas. Pas mano sūnų karingumo ir nėra,kol kas gerietis toks(aišku kai ateina ožiukas į svečius,gerumo nelieka,bet tai neilgam ir neperdažniausiai pasitaiko). O vardadienis vardų knygoje kurią turiu parašytas gruodžio 12
labai gražus
QUOTE(miselegancija @ 2010 09 22, 21:52) Šiek tiek pradžioje abejojau dėl vardo galimos reikšmės - "Vaina-karas", bet mano sūnaus charakteris tame varde neatsispindi. Ir tuo džiaugiuosi. Ir netgi vardadienis yra, atrodo balandžio 30 d., tik ne visuose kalendoriuose skelbiamas. Maniškis tai mėgstantis kariauti...
Man Vainius grazus
Mano sunus Vainius. Isrinko vyras (kaip ir pirmajam). Labai dera prie pavardes. O ir charakteris kol kas kaip ir vardas
QUOTE(jurgitulisb @ 2011 06 02, 18:31) žiūriu jūsų Justas- tai man tik Justas- kopūstas asociacija...(nepiktai aš čia puikus vardas, trumpas, aiškus, maniškio toks
Nepatinka.
labai
Geras vardas, konkretus
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 23, 20:52) QUOTE(jurgitulisb @ 2011 06 02, 17:31) Tiesą sakant, maniškį taip kartais pavadindavo, bet tas svarainis nėra kažkoks sumenkinantis žodis, jis niekada dėl to nepyko ir niekas jo taip nepravardžiuoja. Jam dabar 14 ir jis labai didžiuojasi savo vardu... |