oij ..neee ;]
negraziai skamba.. man keista,kaip mamos vietoj to,kad duotu tikra paprasta varda,butinai nori kazkokio isskirtinumo ir prigalvoja tokiu vardu,kad ausys linksta! Aisku sitas dar nera toks blogas palyginus,na jusu reikalas..
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 14:16) negraziai skamba.. man keista,kaip mamos vietoj to,kad duotu tikra paprasta varda,butinai nori kazkokio isskirtinumo ir prigalvoja tokiu vardu,kad ausys linksta! Aisku sitas dar nera toks blogas palyginus,na jusu reikalas.. o nuo kokių nelinksta? Tomas, Matas, Rokas? nieko prieš juos neturiu...tik kas trečias klasėje jau dabar tokiu vardu.
Man tai labai labai gražus.
Neblogas vardukas
Labai grazus vardas!
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 11, 10:36) jau geriau kas trecias,bet tikras normalus vardas,negu kazkoks isskirtinumo ieskojimas.. Del reto vardo,vaikas netaps isskirtinis Nesamone QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 09 12, 15:22) Man irgi labai grazhus tavo sunelio vardas Vainius - superinis vardas!!!!
Vainius - labai senas asmenvardis, buvo LDK didikų Vainių Oranskių giminė.
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 13:16) negraziai skamba.. man keista,kaip mamos vietoj to,kad duotu tikra paprasta varda,butinai nori kazkokio isskirtinumo ir prigalvoja tokiu vardu,kad ausys linksta! Aisku sitas dar nera toks blogas palyginus,na jusu reikalas.. Deja,sis vardas yra neisgalvotas,o labai senas. Reiketu pasidometi is pradziu,o ne rasyti. O del skonio nesigincyjama-jei visiems tas pats patiktu,butumem visi vienodais vardais. Siaip as ir esu pries paciu sugalvotus vardus(dazniausiai sudaro is tevu vardu) nors kartais visai neblogi vardukai gaunasi
Mano dvylikametis sūnus Vainius labai didžiuojasi savo vardu. Sakė, kad jam pats gražiausias... Aš, aišku, dėl to labai džiaugiuosi, nes, kai rinkom vardą, buvo labai daug nepatenkintų... O man jis buvo toks gražus, kad nėjau į jokį kompromisą...
QUOTE(due drops @ 2009 08 17, 01:40) Gedimino brolis buvo Vainius (valdė Polocką). Tik kai kuriuose šaltiniuose rašoma, kad Vainys. Atsiprašau, kad tik pabaigą due drops žinutės pacitavau...
Gražus
Pats graziausias vardas,nes ji turi mano sunelis
visai nieko
Labai gražus vardas. Kaip ir Einius, Ainius, Ainis
nesirinkčiau tokio vardo, bet čia dėl dviejų priežasčių:
1. pačiai tas vardas nepatinka 2. nors ir buvo pasakyta pačioj pirmoj žinutėj, kad nesakyt, kad čia pavardė, bet kad turiu du mokinius tokiom pavardėm QUOTE(supa @ 2009 07 06, 14:52) kaip jums vardukas vaikinukui Vainius. Kokios asociacijos, gražus ar ne ....? tik nepradėkit sakyt kad tai pavardė ir t.t., nes tikrai yra toks vardas http://day.lt/vardai/Vainius http://translate.google.lt/translate?hl=lt...6lr%3D%26sa%3DG nelabai man
man negražus. asocijuojas su whine (zyzti, niuzgėti), be to visi -ainiai kaip ir -ajai ar -ijai man nepatinka dėl skysto skambesio.
Oj neee... Nepatinka
Man iškart su rusišku žodžiu "karas" asocijuojasi
Na tikrai toks retas vardas,bet man nelabai
man nelabai grazus...
TRRRRRRRRR.kaip saldainis
Aš savo sūneliui tokio neduočiau, bet jie kitiems gražu-prašom.
Man asmeniškai vardas yra normalus QUOTE(ruzava @ 2010 01 24, 15:42) 2. nors ir buvo pasakyta pačioj pirmoj žinutėj, kad nesakyt, kad čia pavardė, bet kad turiu du mokinius tokiom pavardėm aš žinau žmones pavardėmis Mantvidas, Titas- aplamai super populiari pavardė, Saulius, Giedrius....ir kas užginčys kad tai ne vardai super vardas, bent ne kaip kas ketvirtas Matas, Gustas ir Lukas...o šiaip tai kiekvieno pasirinkimas, kam Jurgiai ir Antanai gražūs, kam Lauritai ir t.t. QUOTE(supa @ 2009 07 06, 15:52) kaip jums vardukas vaikinukui Vainius. Kokios asociacijos, gražus ar ne ....? tik nepradėkit sakyt kad tai pavardė ir t.t., nes tikrai yra toks vardas tikrai yra toks vardas, man asmeniskai l. grazus - nera is paciu ilguju, pats tas, skambus melodingas ir nera daznas, per visa gyvenima tik viena Vainiu teko sutikti, sakyciau retas, man jis melodingai skamba
Man negrazus
o man visai mielas
turėjau klasioką Vainių, tai fainas bičas buvo
Taip ,ir aš žinau pavardę Vainius. Vardas man nelabai, bet nėra blogas.
grazus vardas
QUOTE(l'eau @ 2010 01 24, 20:01) Na nei vienai kategorijai- -ajai,-ainiai,-ijai nepriklauso,nes galune yra -ius, taip kaip Darius,Julius,Saulius ir t.t Papildyta: QUOTE(Emerencija @ 2010 02 03, 12:01) Papildyta: QUOTE(dorblue @ 2010 02 05, 10:45) nera is paciu ilguju, pats tas, skambus melodingas ir nera daznas, per visa gyvenima tik viena Vainiu teko sutikti, sakyciau retas, man jis melodingai skamba Va butent del to jis mums ir patiko ir tiko,na ir pritiko Papildyta: QUOTE(Genute5 @ 2010 02 15, 14:29) Vainius - saldainis Bet ne TRRRRRRR, sakyčiau pats vardas toks gražus visai Na mes daznai taip pavadinam savo maziuka- Vainiukas saldainiukas
Vainius - labai gražus vardas.
Man irgi visai grazus vardas Vainius, netradicinis, bet lietuviskas
man kazkaip nelimpa tas Vainius
QUOTE(Donyy @ 2010 03 09, 19:22) Na bet siandien kokiu vardu kalendoriuje perskaiciau QUOTE(Pusele @ 2010 03 14, 17:19) Na bet siandien kokiu vardu kalendoriuje perskaiciau Negirdetas neteko niekur tokio girdeti
Mano sūniukas vardu Vainoras, nes labai didelis ir stiprus gimė, tai ir vardas rimtas turi būti
na dar padiskutuokim
Man taip pat labai gražus vardas, jei antras bus sūnus aš taip pat į sąrašą šį vardą įtrauksiu. Vainius Vainoras man labai gražu. Mano prosenėlio pavardė buvo Vainoras, tas taip pat turi įtakos dėl ko man šis vardas patinka
Man sis vardas skamba "minkstai" ir "nevyriskai"
Pazistu viena Vainiu, labai jau prie meno zmogus, karingumo - ne laso
QUOTE(Pekutis* @ 2010 03 09, 11:11) Šiek tiek pradžioje abejojau dėl vardo galimos reikšmės - "Vaina-karas", bet mano sūnaus charakteris tame varde neatsispindi. Ir tuo džiaugiuosi. Ir netgi vardadienis yra, atrodo balandžio 30 d., tik ne visuose kalendoriuose skelbiamas.
Pirma karta isgirdau toki varda
|