Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vainius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
lolipop'
oij ..neee ;]
Realybe
negraziai skamba.. man keista,kaip mamos vietoj to,kad duotu tikra paprasta varda,butinai nori kazkokio isskirtinumo ir prigalvoja tokiu vardu,kad ausys linksta! Aisku sitas dar nera toks blogas palyginus,na jusu reikalas.. rolleyes.gif
supa
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 14:16)
negraziai skamba.. man keista,kaip mamos vietoj to,kad duotu tikra paprasta varda,butinai nori kazkokio isskirtinumo ir prigalvoja tokiu vardu,kad ausys linksta!  Aisku sitas dar nera toks blogas palyginus,na jusu reikalas.. rolleyes.gif
*

o nuo kokių nelinksta? Tomas, Matas, Rokas? nieko prieš juos neturiu...tik kas trečias klasėje jau dabar tokiu vardu.
Realybe
QUOTE(supa @ 2009 09 11, 11:11)
o nuo kokių nelinksta? Tomas, Matas, Rokas? nieko prieš juos neturiu...tik kas trečias klasėje jau dabar tokiu vardu.
*

jau geriau kas trecias,bet tikras normalus vardas,negu kazkoks isskirtinumo ieskojimas.. Del reto vardo,vaikas netaps isskirtinis smile.gif
Vilma-Ieva
Man tai labai labai gražus. thumbup.gif
Arvena
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 09 12, 16:22)
Man tai labai labai gražus.  thumbup.gif
*

labai gražus tavo sūnučio vardas tongue.gif 4u.gif
DiaSelė
Neblogas vardukas mirksiukas.gif
Taistė
Labai grazus vardas! thumbup.gif Pazistu pora Vainiu ir abu labai geri zmones mirksiukas.gif
triashne
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 11, 10:36)
jau geriau kas trecias,bet tikras normalus vardas,negu kazkoks isskirtinumo ieskojimas.. Del reto vardo,vaikas netaps isskirtinis smile.gif
*

Nesamone smile.gif o ir duodant ishskirtini varda nereishkia, kad teveliai nori ishskirtinio vaiko... ir kartais redesni varda duoda ne tik del to, kad jis retas, bet kad ir grazhus tongue.gif

QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 09 12, 15:22)
Man tai labai labai gražus.  thumbup.gif
*

Man irgi labai grazhus tavo sunelio vardas wub.gif

Vainius - superinis vardas!!!! wub.gif
muminukas
Vainius - labai senas asmenvardis, buvo LDK didikų Vainių Oranskių giminė.
Pusele
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 13:16)
negraziai skamba.. man keista,kaip mamos vietoj to,kad duotu tikra paprasta varda,butinai nori kazkokio isskirtinumo ir prigalvoja tokiu vardu,kad ausys linksta!  Aisku sitas dar nera toks blogas palyginus,na jusu reikalas.. rolleyes.gif
*

Deja,sis vardas yra neisgalvotas,o labai senas. Reiketu pasidometi is pradziu,o ne rasyti. O del skonio nesigincyjama-jei visiems tas pats patiktu,butumem visi vienodais vardais. Siaip as ir esu pries paciu sugalvotus vardus(dazniausiai sudaro is tevu vardu) nors kartais visai neblogi vardukai gaunasi hihihi.gif
supa
4u.gif
edjtuke
QUOTE(supa @ 2009 09 20, 14:54)
4u.gif
*

vardas vainius tai man asocijuojasi su vainiku, lietuviskumu =)
brasta
Mano dvylikametis sūnus Vainius labai didžiuojasi savo vardu. Sakė, kad jam pats gražiausias... Aš, aišku, dėl to labai džiaugiuosi, nes, kai rinkom vardą, buvo labai daug nepatenkintų... O man jis buvo toks gražus, kad nėjau į jokį kompromisą...
QUOTE(due drops @ 2009 08 17, 01:40)
Gediminaiciu dinastijos buvo tokiu vardu.man grazus vardas 4u.gif
*

Gedimino brolis buvo Vainius (valdė Polocką). Tik kai kuriuose šaltiniuose rašoma, kad Vainys.

Atsiprašau, kad tik pabaigą due drops žinutės pacitavau...
Averita
Gražus 4u.gif
supa
4u.gif
supa
4u.gif
Šypsenėlė24
Pats graziausias vardas,nes ji turi mano sunelis wub.gif
tikroji meile
visai nieko 4u.gif 4u.gif
Jomato
Labai gražus vardas. Kaip ir Einius, Ainius, Ainis thumbup.gif Trumpi, superiniai wub.gif
ruzava
nesirinkčiau tokio vardo, bet čia dėl dviejų priežasčių:
1. pačiai tas vardas nepatinka
2. nors ir buvo pasakyta pačioj pirmoj žinutėj, kad nesakyt, kad čia pavardė, bet kad turiu du mokinius tokiom pavardėm cool.gif
catherina
QUOTE(supa @ 2009 07 06, 14:52)
kaip jums vardukas vaikinukui Vainius. Kokios asociacijos, gražus ar ne ....?

tik nepradėkit sakyt kad tai pavardė ir t.t., nes tikrai yra toks vardas  mirksiukas.gif
http://day.lt/vardai/Vainius

http://translate.google.lt/translate?hl=lt...6lr%3D%26sa%3DG
*

nelabai man schmoll.gif
l'eau
man negražus. asocijuojas su whine (zyzti, niuzgėti), be to visi -ainiai kaip ir -ajai ar -ijai man nepatinka dėl skysto skambesio.
Ka_kava
Oj neee... Nepatinka schmoll.gif
Man iškart su rusišku žodžiu "karas" asocijuojasi schmoll.gif
pipiriux
Na tikrai toks retas vardas,bet man nelabai schmoll.gif
SERPIENTE
man nelabai grazus... schmoll.gif
dajna
TRRRRRRRRR.kaip saldainis smile.gif biggrin.gif
Emerencija
Aš savo sūneliui tokio neduočiau, bet jie kitiems gražu-prašom.
Man asmeniškai vardas yra normalus ax.gif
mirkt
QUOTE(ruzava @ 2010 01 24, 15:42)
2. nors ir buvo pasakyta pačioj pirmoj žinutėj, kad nesakyt, kad čia pavardė, bet kad turiu du mokinius tokiom pavardėm  cool.gif
*

aš žinau žmones pavardėmis Mantvidas, Titas- aplamai super populiari pavardė, Saulius, Giedrius....ir kas užginčys kad tai ne vardai hihihi.gif irnesakyk.gif hihihi.gif

super vardas, bent ne kaip kas ketvirtas Matas, Gustas ir Lukas...o šiaip tai kiekvieno pasirinkimas, kam Jurgiai ir Antanai gražūs, kam Lauritai ir t.t. 4u.gif
dorblue
QUOTE(supa @ 2009 07 06, 15:52)
kaip jums vardukas vaikinukui Vainius. Kokios asociacijos, gražus ar ne ....?

tik nepradėkit sakyt kad tai pavardė ir t.t., nes tikrai yra toks vardas  mirksiukas.gif
*

tikrai yra toks vardas, man asmeniskai l. grazus - nera is paciu ilguju, pats tas, skambus melodingas ir nera daznas, per visa gyvenima tik viena Vainiu teko sutikti, sakyciau retas, man jis melodingai skamba bigsmile.gif
rivje
Man negrazus ax.gif
pegasiukas
o man visai mielas smile.gif
turėjau klasioką Vainių, tai fainas bičas buvo biggrin.gif
***Žaltvykslė
Taip ,ir aš žinau pavardę Vainius. Vardas man nelabai, bet nėra blogas.

Genute5
QUOTE(dajna @ 2010 02 03, 00:33)
TRRRRRRRRR.kaip saldainis smile.gif biggrin.gif
*

lotuliukas.gif Mūsų kieme buvo mažiukas vardu Vainius, tai jis taip įkyriai ir labai dažnai šaukdavo: Mama, saldainiuukoooooo lotuliukas.gif
Vainius - saldainis biggrin.gif
Bet ne TRRRRRRR, sakyčiau pats vardas toks gražus visai ax.gif
širlė
grazus vardas thumbup.gif
Pusele
QUOTE(l'eau @ 2010 01 24, 20:01)
be to visi -ainiai kaip ir -ajai ar -ijai man nepatinka dėl skysto skambesio.
*

Na nei vienai kategorijai- -ajai,-ainiai,-ijai nepriklauso,nes galune yra -ius, taip kaip Darius,Julius,Saulius ir t.t
Papildyta:
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 03, 12:01)
Aš savo sūneliui tokio neduočiau, bet jie kitiems gražu-prašom.
Man asmeniškai vardas yra normalus  ax.gif
*

drinks_cheers.gif jei visiem tas pats patiktu,visi butumem vienu vardu vadinami smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dorblue @ 2010 02 05, 10:45)
nera is paciu ilguju, pats tas, skambus melodingas ir nera daznas, per visa gyvenima tik viena Vainiu teko sutikti, sakyciau retas, man jis melodingai skamba bigsmile.gif
*

Va butent del to jis mums ir patiko ir tiko,na ir pritiko ax.gif Mano ir retas vardas-nei mokykloje,nei darzelyje nesutikau nei vienos bendravardes.
Papildyta:
QUOTE(Genute5 @ 2010 02 15, 14:29)
lotuliukas.gif Mūsų kieme buvo mažiukas vardu Vainius, tai jis taip įkyriai ir labai dažnai šaukdavo: Mama, saldainiuukoooooo lotuliukas.gif
Vainius - saldainis biggrin.gif
Bet ne TRRRRRRR, sakyčiau pats vardas toks gražus visai ax.gif
*

Na mes daznai taip pavadinam savo maziuka- Vainiukas saldainiukas ax.gif
Pekutis*
Vainius - labai gražus vardas. smile.gif
Skaidri Upe
Man irgi visai grazus vardas Vainius, netradicinis, bet lietuviskas smile.gif
Donyy
man kazkaip nelimpa tas Vainius smile.gif
Pusele
QUOTE(Donyy @ 2010 03 09, 19:22)
man kazkaip nelimpa tas Vainius  smile.gif
*

smile.gif tai visai normalu. Kazkam limpa vienas vardukas,kitam kitas. Todel ir turim daug graziu lietuvisku(ir ne tik,yra ir tarptautiniu graziu)vardu.
Na bet siandien kokiu vardu kalendoriuje perskaiciau doh.gif tai ziauru. Idomu kuris gimdytojas duotu savo vaikuciui pvz. kad ir tokius vardus-Batilda,Darkintas?
gosas
QUOTE(Pusele @ 2010 03 14, 17:19)
smile.gif tai visai normalu. Kazkam limpa vienas vardukas,kitam kitas. Todel ir turim daug graziu lietuvisku(ir ne tik,yra ir tarptautiniu graziu)vardu.
Na bet siandien kokiu vardu kalendoriuje perskaiciau  doh.gif  tai ziauru. Idomu kuris gimdytojas duotu savo vaikuciui pvz. kad ir tokius vardus-Batilda,Darkintas?
*

Negirdetas neteko niekur tokio girdeti g.gif O kalendoriui tai pagerinti vardai lotuliukas.gif Nesuprasi ar zmogaus ar.......
Daivama
Mano sūniukas vardu Vainoras, nes labai didelis ir stiprus gimė, tai ir vardas rimtas turi būti rolleyes.gif man tai labai gražus vardas. Vainius taip pat labai fainas, mes pasirinkom "ilgesnį" variantą, nes pavardė trumpa. Nei kiek nesigailim, o kaip sako, kad vardas "normalus" tik dažnas, tai sakyčiau ne, sesei pavydėjau vardo, kuris labai retas, o mano bendravardžių vos ne kas penkta
supa
na dar padiskutuokim 4u.gif
Sarmite
Man taip pat labai gražus vardas, jei antras bus sūnus aš taip pat į sąrašą šį vardą įtrauksiu. Vainius Vainoras man labai gražu. Mano prosenėlio pavardė buvo Vainoras, tas taip pat turi įtakos dėl ko man šis vardas patinka smile.gif
supa
4u.gif
*badabum*
Man sis vardas skamba "minkstai" ir "nevyriskai" ax.gif kazkodel asocijuojasi aimanom...
Chanelle
Pazistu viena Vainiu, labai jau prie meno zmogus, karingumo - ne laso biggrin.gif
warnalesa
QUOTE(KLEVELIS @ 2009 08 14, 23:00)
Mano sūnus Vainius  thumbup.gif , bet jau populiarėja ...
*

o manoji Vaineta smile.gif tikrai nesigailiu davus si varda,labai mieli trumpiniai,tokie kaip Neta ir Nete,taip pat Vainuška, dukra jau paaugle,varduku patenkinta, Vainius labai grazus vardas smile.gif
miselegancija
QUOTE(Pekutis* @ 2010 03 09, 11:11)
Vainius - labai gražus vardas. smile.gif
*

thumbup.gif Ir aš auginu sūnų vardu Vainius cool.gif Nei jis pats, nei aš nesigailiu dėl duoto vardo.
Šiek tiek pradžioje abejojau dėl vardo galimos reikšmės - "Vaina-karas", bet mano sūnaus charakteris tame varde neatsispindi. Ir tuo džiaugiuosi.
Ir netgi vardadienis yra, atrodo balandžio 30 d., tik ne visuose kalendoriuose skelbiamas.
Dinulia
Pirma karta isgirdau toki varda biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.