VALIOOO! PIEŠINIŲ KONKURSAS VISAI ŠEIMAI! "NUPIEŠK STÈRIMAR DELFINĄ!"
[attachmentid=31724]
Ar kada matei delfiną guvų, žaidžiantį, bendraujantį? Ar kada matei delfiną, skrodžiantį bangas? Ar įsivaizduoji, kaip galėtų atrodyti STERIMAR DELFINAS?
Fantazuokite, kurkite ir pieškite koks turėtų būti STERIMAR DELFINAS.
Bijote, kad Jūsų delfinas kitiems atrodys ne visai realus? Gal Jūsų delfinas tai debesėliai, plaukiantys dangumi? Būkite drąsūs naudokite visas įmanomas ir neįmanomas priemones pieštukus, kreidutes, flomasterius, akvarelę, guašą, anglį ir t.t. Leiskite savo fantazijai žydėti. Mes tikimės, kad Jūsų sukurtas delfinukas, kartu su Sterimar, neleis Jums sirgti ir padės įveikti slogą.
Fotografuokite ar skanuokite savo darbus ir siųskite į piešinių galeriją, esančią www.supermama.lt/foto Ten rasite paraišką, kurią užpildysite prikabindami piešinio nuotrauką, įrašydami piešinio pavadinimą bei "dailininko" amžių. Išsiųskite savo paraišką ir netrukus jūsų delfinukas puikuosis galerijoje!
Visą mėnesį (iki spalio 19 d.) mes lauksime Jūsų šeimos piešinių, o vėliau Jūs laukite dovanų!
Pirmų keturių vietų laimėtojus apdovanosime nepakartojama pele kompiuteriui, kurios viduje linksmai per bangas šokinėja Sterimar delfinukas! Taip taip, Jūs gerai supratote šokinėjantis Sterimar delfinukas kompiuteriui skirtoje pelėje! Paguodos prizai lauks ir 5 vietos laimėtojo.
Jei nori žvilgterėti, kaip Sterimar delfinuką įsivaizduojame mes apsilankyk svetainėje www.sloga.lt , pamatysi ir delfinuką, ir jo globojamą Sterimar buteliuką.
Piešti gali ir mažyliai, ir jų tėveliai, broliai - seserys, ir močiutės seneliai!
Konkursą remia STERIMAR jūros vandens aerozolis nosiai su šūkiu SLOGAI-NE! www.sloga.lt
[attachmentid=31725]
SuperBaba
2005 09 19, 07:45
Duosiu vaikui lapa ir piestuka, tegu pats fantazuoja
oi, kaip smagu,,,tokiame konkurse gales sudalyvauti ir neigalus vaikuciai, su kuriais as dirbu
Jurgytė
2005 09 19, 19:45
Niu, mes jau šiandien paišėm delfinuką. Belieka įdėti
QUOTE(ursule @ 2005 09 19, 15:18) oi, kaip smagu,,,tokiame konkurse gales sudalyvauti ir neigalus vaikuciai, su kuriais as dirbu  Sveika, gal truputi nuvilsiu nes dalyvaus kaip visada tik nariu vaikai ir tik po viena piesini, bet.... parasyk man i AZ kur dirbi ir t.t. pasistegsiu pasikalbeti su Sterimaro atstovais, kad jie jums ka nors grazaus sugalvotu ir galetute sudalyvauti
Zvaigzdziuke
2005 09 20, 13:28
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 20, 11:54) Ačiū  Dukružė kokį 10 delfinų vakar nupiešė...tiek stengėsi vaikas
SuperMama
2005 09 20, 18:10
Ir man labai patiko  , tik būtų dar geriau, kad prie pavadinimo jus rašytumėte ir vaiko amžių, nes pažintine prasme labai įdomu stebėti delfino piešimo "vystymosi" etapus.  Nes aš dabar ir įsivaizduoti negaliu kelerių metų vaikas gali taip gražiai delfiną nupiešti, tik žinau, kad tokia kaip mano (2.10 mėn) tikrai dar negalės.
| i |
| tai sutariam taip: prie pavadinimo visi prirašom dar ir "dailininko" amžių. |
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 21, 10:04) tai sutariam taip: prie pavadinimo visi prirašom dar ir "dailininko" amžių.  O jei piešinį piešia mamytė, o jai padeda 2 metų dukrytė? Tai rašyti mamytės amžių? Ar dukrytės?  Juk taisyklėse galima parašyta, kad gali dalyvauti visi šeimos nariai, o manoji tikrai per maža kad pati nupieštų delfiną.
QUOTE(Vilika @ 2005 09 21, 11:36) O jei piešinį piešia mamytė, o jai padeda 2 metų dukrytė? Tai rašyti mamytės amžių? Ar dukrytės?  Juk taisyklėse galima parašyta, kad gali dalyvauti visi šeimos nariai, o manoji tikrai per maža kad pati nupieštų delfiną. Galima parašyt vaiko amžių ir pridėti kažką apie mamos pagalbą  Nors gali juk būti ir be pagalbos, nesvarbu, kad kai kam tai labiau panėšės į debesėlį ar balioną Jei piešė mamytė/tėtė/seneliai ir pan. - tuomet kaip kam norisi: galima nurodyt savo amžių, galima tik pasirašyt, "mama" ir t.t.
Cikadelė
2005 09 21, 15:14
o galima tik piešti? aš norėčiau derinti kelias priemones delfinukui pavaizduoti..... ar galima tik piešimo technika?
Jurgytė
2005 09 22, 09:17
Nesuprantu, kaip įkelti delfinuką į galeriją  ?
O aš nesuprantu, kur pasižiūrėti įkeltus piešinukus  Oi, radau jau, taigi ne galerijoje, o fotokonkursuose
Jurgytė
2005 09 22, 09:42
QUOTE(Cikadelė @ 2005 09 21, 16:14) o galima tik piešti? aš norėčiau derinti kelias priemones delfinukui pavaizduoti..... ar galima tik piešimo technika?  Žinoma galima QUOTE(Jurgyte @ 2005 09 22, 10:17) Nesuprantu, kaip įkelti delfinuką į galeriją  ? Lygiai taip pat, kaip ir nuotrauką į fotokonkursą - lygiai tas pats principas: nueinate į www.supermama.lt/foto ten atsidaro konkursai. Paspaudžiate pavadinimą "Nupiešk Streimar delfiną" ir atsidaro piešinių galerija. Tuomet kairėje pusėje spaudžiate nuorodą užpildyti paraišką. Paraiškoje įrašote piešinio pavadinimą, dailininko amžių. Tada per mygtuką "Browse" prikabinate savo piešinio nuotraukėlę. Tada spauskite "Išsiųsti administratorių patvirtinimui". Ir po kurio laiko piešinys atsidurs galerijoje prie kitų piešinukų. sėkmės! QUOTE(Savūnė @ 2005 09 22, 10:35) O aš nesuprantu, kur pasižiūrėti įkeltus piešinukus  Lygiai ten pat, kur ir visi foto konkursai va čia
MamiČiukas
2005 09 22, 10:46
kiek laiko užtrunka kol patvirtinamas peišinys?
QUOTE(MamiČiukas @ 2005 09 22, 11:46) kiek laiko užtrunka kol patvirtinamas peišinys? jau patvirtintas
MamiČiukas
2005 09 22, 13:32
ačiu  lauksim kitų
Man graziausia kol kas - pats pirmas kur buvo idetas, o kiti be fantazijos - kopijuoti ir viskas
nu šakės, kiek piešiu ne delfinas, o pingvinas gaunasi
QUOTE(Elina @ 2005 09 22, 15:08) nu šakės, kiek piešiu ne delfinas, o pingvinas gaunasi  Paprasyk vaiku pades
Zvaigzdziuke
2005 09 22, 16:15
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 22, 14:53) Man graziausia kol kas - pats pirmas kur buvo idetas, o kiti be fantazijos - kopijuoti ir viskas  Ačiū...malonu tai girdėti.  ...kad tai dukružę paguostų būtų labai gerai....Nes dabar vaikas prikaišo man... - mama - kodėl tu man nepadėjai nupiešti...kitiems vaikams tai padėjo, ir jie labai gražiai nupiešė...Beje, dukružei 9 metai...tik negaliu jau prie piešinuko prirašyti....
tokie gražūs, profesionalūs tie jūsų delfinai. Slėptis man su savo
Mano ne  , taip kad savo dėt tikrai nebijok
Man, irgi, pats graziausias piesinys, tas pirmasis konkurse atsirades delfiniukas  Kiti kopijuoti...  kaip jau kazkas pastebejo
griegzde
2005 09 23, 08:22
Man ir labiausei patiko pats pirmas ir pats drasiausias paveiksliukas. Jau vien už tai reiks balsa atiduot kad pati pirma idejo ir kad tai piešta vaiko. Kiti irgi labai gražus bet čia jau piešta suaugusiu. Arba reikejo padaryti grinai vaikam arba tevam, tada visu jegos butu ligios.
QUOTE(zvaigzdziukai @ 2005 09 22, 17:15) Beje, dukružei 9 metai...tik negaliu jau prie piešinuko prirašyti....  aš pridėsiu QUOTE(Elina @ 2005 09 22, 20:57) tokie gražūs, profesionalūs tie jūsų delfinai. Slėptis man su savo  visokių reikia - gi neįdomu būtų, jei visų tik dailūs ir tobuli būtų  maniškė kai nupieš, tai nieks neatspės, koks gyvis tai  Aš kažkaip pasigendu "kūdikiškų" šedevrų  Juk piešia visi - ir leliai, ir paaugę, ir suaugę - konkursas paskelbtas visai šeimai!
Fen-berry
2005 09 23, 10:45
Mes irgi jau laukiam patvirtinimo  . Na gal ir nelabai teisinga, kad piešia tiek suaugę, tiek vaikai, nes jėgos tikrai nėra lygios  . Bet svarbu dalyvauti. O prie kūdikiškų piešinukų galima paaiškinimą parašyti, visai įdomu būtų  .
Kutuliukas
2005 09 23, 11:00
QUOTE(Chicco @ 2005 09 23, 11:45) Na gal ir nelabai teisinga, kad piešia tiek suaugę, tiek vaikai, nes jėgos tikrai nėra lygios Na kiek suprantu nugalėtojus rinks ne profesionalų komisija Be to, kiek suprantu užtenka jau pirmo piešinuko (na man jis taip pat patinka  , nes kitiem jau šiaip ar taip paskelbtas nuosprendis - "kopijuota"
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 23, 12:00) Na kiek suprantu nugalėtojus rinks ne profesionalų komisija Taip, rinksim, kaip ir foto konkursuose, patys!
Scarlett_MaMa
2005 09 23, 12:50
visi tik ir kopijuoja vienas kito pasisakymą "kopijuota". nežinojot, kad delfinai visi atrodo taip pat?
Jurgytė
2005 09 23, 19:00
QUOTE(Scarlett_MaMa @ 2005 09 23, 12:50) visi tik ir kopijuoja vienas kito pasisakymą "kopijuota". nežinojot, kad delfinai visi atrodo taip pat?  Ir apskritai, aš tai nesiparinu. Visi piešiniai labai įdomūs pažiūrėti, skirtingi fainas konkursėlis ir viskas. O koks skirtumas, kas piešia: juk vaiko "delfinas-blynas" gali atrodyti daug mielesnis už tikrovišką delfiną arba suaugusiojo piešinys gali sužavėti ir t.t. Jei daug kas mano, kad nelygios jėgos: galima rinkti vaikišką piešinį-laimėtoją ir suaugusiojo atskirai, bet tai truputį apsunkintų, ko gero. Sėkmės dideliems ir mažiems dalyviams!
QUOTE(Scarlett_MaMa @ 2005 09 23, 12:50) visi tik ir kopijuoja vienas kito pasisakymą "kopijuota". nežinojot, kad delfinai visi atrodo taip pat?   tikra tiesa o man po kolkas graziausias piesinys stai siuo pavadinimu : "Nors ateina jau žiema, nebaisi jokia sloga !!! " (Piešė Gustė, 5 m.) ir kazkodel labai visi pavadinimai panasus  nejaugi butinai reikia panaudot ta zodeli "sterimar" ?
QUOTE(Scarlett_MaMa @ 2005 09 23, 13:50) visi tik ir kopijuoja vienas kito pasisakymą "kopijuota". nežinojot, kad delfinai visi atrodo taip pat?  Ne taip pat - vieni mazesni kiti didesni, o ir seip paziurek ar jie vienodai piesiami? juk niekas nesake, kad is skarjutes ta delfina reikia piesti.... Tad mamos duokim vaikams fantazijos ir piestukus i rankas , nesvarbu, kad jusu vaikui 1 metukai ar 10 metu ir tegul piesia  kaip jo fantazija nesa, o ir pacios padekite, bet pieskite taip kaip jus norite, o ne taq ka pries save matote Todel ir sakau, kad man kolkas graziausias - ,,mes linksmi, nes sloga mums nebaisi / 9 metų dailininkė  /,, O dabar atidarius irgi labai graziu radau ,,Nors ateina jau žiema, nebaisi jokia sloga !!! (Piešė Gustė, 5 m.),, ir ,,Ir piešiam, ir su sloga kovojam kartu (mama ir 3 m. dukrytė),, matosi, kad vaikas palvino bendra kuryba
Kutuliukas
2005 09 23, 22:39
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 23, 23:00) matosi, kad vaikas palvino bendra kuryba  tai pala, juk neprivalo būt bendra kūryba ar čia iš principo tie, kurie "nebendra kūryba" jau netinkami?
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 23, 23:39) tai pala, juk neprivalo būt bendra kūryba ar čia iš principo tie, kurie "nebendra kūryba" jau netinkami?  Bet juk taip idomiau
Fen-berry
2005 09 23, 23:26
QUOTE(babuska @ 2005 09 23, 21:35)  tikra tiesa o man po kolkas graziausias piesinys stai siuo pavadinimu : "Nors ateina jau žiema, nebaisi jokia sloga !!! " (Piešė Gustė, 5 m.)  Ačiū už įvertinimą
Kutuliukas
2005 09 24, 08:37
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 24, 00:03) Bet juk taip idomiau  Gal ir įdomiau, bet taisyklės to man rodos nereikalauja, o tai kažkokia ignoruojama galima pradėt jaustis dėl to, kad padaryta ne bendrom pastangom...Tarsi formuojamas įspūdis, kad tai nebevisai ir tinkama ar šiaip kažkas ne taip. Bet tada tokių ir nereikia priimt (o ne patvirtina, o paskui pasirodo, kad "ni to")  O aš gal noriu daryt taip, kad mano vaikui smagu žiūrėt būtų...Vienur piešia vaikai, kitur tėvai su vaikais, o aš gal noriu piešt vaikams. Tai tuo požiūriu dėl to mano piešinys kaip ir nebeįdomus turėtų būt?
"Delfinai tai super, Sterimar irgi pusė bėdos, kad tik rečiau reikėtų purkšti... bet mama su fotiku už nugaros nervina konkrečiai..."- originalu, faina
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 24, 09:37) Tarsi formuojamas įspūdis, kad tai nebevisai ir tinkama ar šiaip kažkas ne taip. Bet tada tokių ir nereikia priimt (o ne patvirtina, o paskui pasirodo, kad "ni to") tai tebuvo keleto dalyvių nuomonė, tačiau šiame konkurse gali dalyvauti absoliučiai visi forumo dalyviai, piešia kas tik nori ir kaip nori  svarbu, kad delfiną  konkurso sumanytojai ir rėmėjai skelbia: "Piešti gali ir mažyliai, ir jų tėveliai, ir broliai - seserys, ir močiutės seneliai!" Tad tvirtinami patys įvairiausi Sterimar delfinai, atmestų piešinių nėra, ir manau nebus  ir dailininkų amžius yra nuo... iki...  O balsavimų įvairiuose foto konkursuose statistika rodo, kad skoniai mūsų dalyvių-vertintojų patys įvairiausi, manau neliks nepastebėti nei vieni, nei kiti darbeliai. O ir apdovanojimų šįkart net 5!
Kutuliukas
2005 09 24, 15:17
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 24, 16:16) dailininkų amžius yra nuo... iki...
Scarlett
2005 09 26, 14:23
nesuprantu kodėl mano nuotrauka vis atsiduria prie "neužpildytų" ?
Papugele
2005 09 26, 16:21
Koks mielas piešinys "Su Gimtadieniu,Sterimariuk"
Manguste
2005 09 26, 19:02
Na va, laukiame ir mes kol patvirtins paraišką.
vajetau, 6-ių metų vaikai kaip piešia  Debesėlis man su savo banginiu  O diedas sako: nu siųsk, gražu, gražu...
as cia labai rimtai  vaikam geriau neduot skaityt  cia dalyvauja vaiku piesinukai ir jiem tikrai bus idomu paziuret ar ju darbeliai patiko kitiem, gal gali adminas ar kazkaip kitaip padaryt, kad visiem dalyviaim duotu po 1 balsa ta prasme pas visus prasidejus balsavimui butu ne po 0 balsu o po 1  ir tada jei nieks nebalsuos uz vaiko kurineli galesi sakyt va vienam zmoguciui labai patiko tavo darbelis
Erszebeth
2005 09 27, 14:41
|
|