Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Konkursas: Nupiešk Sterimar delfiną!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Aurėja
VALIOOO! PIEŠINIŲ KONKURSAS VISAI ŠEIMAI!
"NUPIEŠK STÈRIMAR DELFINĄ!"

[attachmentid=31724]

Ar kada matei delfiną – guvų, žaidžiantį, bendraujantį?
Ar kada matei delfiną, skrodžiantį bangas?
Ar įsivaizduoji, kaip galėtų atrodyti STERIMAR DELFINAS?

Fantazuokite, kurkite ir pieškite koks turėtų būti STERIMAR DELFINAS.

Bijote, kad Jūsų delfinas kitiems atrodys ne visai realus? Gal Jūsų delfinas – tai debesėliai, plaukiantys dangumi? Būkite drąsūs – naudokite visas įmanomas ir neįmanomas priemones – pieštukus, kreidutes, flomasterius, akvarelę, guašą, anglį ir t.t. Leiskite savo fantazijai žydėti. Mes tikimės, kad Jūsų sukurtas delfinukas, kartu su Sterimar, neleis Jums sirgti ir padės įveikti slogą.

Fotografuokite ar skanuokite savo darbus ir siųskite į piešinių galeriją, esančią www.supermama.lt/foto Ten rasite paraišką, kurią užpildysite prikabindami piešinio nuotrauką, įrašydami piešinio pavadinimą bei "dailininko" amžių. Išsiųskite savo paraišką ir netrukus jūsų delfinukas puikuosis galerijoje!

Visą mėnesį (iki spalio 19 d.) mes lauksime Jūsų šeimos piešinių, o vėliau – Jūs laukite dovanų!

Pirmų keturių vietų laimėtojus apdovanosime nepakartojama “pele” kompiuteriui, kurios viduje linksmai per bangas šokinėja Sterimar delfinukas! Taip taip, Jūs gerai supratote – šokinėjantis Sterimar delfinukas kompiuteriui skirtoje “pelėje”! Paguodos prizai lauks ir 5 vietos laimėtojo.

Jei nori žvilgterėti, kaip Sterimar delfinuką įsivaizduojame mes – apsilankyk svetainėje www.sloga.lt , pamatysi ir delfinuką, ir jo globojamą Sterimar buteliuką.

Piešti gali ir mažyliai, ir jų tėveliai, broliai - seserys, ir močiutės – seneliai!

Konkursą remia STERIMAR – jūros vandens aerozolis nosiai su šūkiu “SLOGAI-NE!” www.sloga.lt

[attachmentid=31725]
SuperBaba
Duosiu vaikui lapa ir piestuka, tegu pats fantazuoja smile.gif
ursule
oi, kaip smagu,,,tokiame konkurse gales sudalyvauti ir neigalus vaikuciai, su kuriais as dirbu smile.gif
Jurgytė
Niu, mes jau šiandien paišėm delfinuką. Belieka įdėti thumbup.gif
ENIGMA
QUOTE(ursule @ 2005 09 19, 15:18)
oi, kaip smagu,,,tokiame konkurse gales sudalyvauti ir neigalus vaikuciai, su kuriais as dirbu smile.gif
*

Sveika,

gal truputi nuvilsiu nes dalyvaus kaip visada tik nariu vaikai ir tik po viena piesini, bet.... parasyk man i AZ kur dirbi ir t.t. pasistegsiu pasikalbeti su Sterimaro atstovais, kad jie jums ka nors grazaus sugalvotu ir galetute sudalyvauti smile.gif
ENIGMA
Maciau pirma piesini, koks fainas ir pavadinimas liuksiskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Zvaigzdziuke
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 20, 11:54)
Maciau pirma piesini, koks fainas ir pavadinimas liuksiskas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ačiū biggrin.gif Dukružė kokį 10 delfinų vakar nupiešė...tiek stengėsi vaikas thumbup.gif
SuperMama
Ir man labai patiko thumbup.gif , tik būtų dar geriau, kad prie pavadinimo jus rašytumėte ir vaiko amžių, nes pažintine prasme labai įdomu stebėti delfino piešimo "vystymosi" etapus. smile.gif Nes aš dabar ir įsivaizduoti negaliu kelerių metų vaikas gali taip gražiai delfiną nupiešti, tik žinau, kad tokia kaip mano (2.10 mėn) tikrai dar negalės. biggrin.gif
Aurėja

i 
tai sutariam taip: prie pavadinimo visi prirašom dar ir "dailininko" amžių.
smile.gif
Vilika
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 21, 10:04)
tai sutariam taip: prie pavadinimo visi prirašom dar ir "dailininko" amžių.   smile.gif
*

O jei piešinį piešia mamytė, o jai padeda 2 metų dukrytė? Tai rašyti mamytės amžių? Ar dukrytės? g.gif mirksiukas.gif Juk taisyklėse galima parašyta, kad gali dalyvauti visi šeimos nariai, o manoji tikrai per maža kad pati nupieštų delfiną.
Aurėja
QUOTE(Vilika @ 2005 09 21, 11:36)
O jei piešinį piešia mamytė, o jai padeda 2 metų dukrytė? Tai rašyti mamytės amžių? Ar dukrytės? g.gif  mirksiukas.gif Juk taisyklėse galima parašyta, kad gali dalyvauti visi šeimos nariai, o manoji tikrai per maža kad pati nupieštų delfiną.
*

Galima parašyt vaiko amžių ir pridėti kažką apie mamos pagalbą mirksiukas.gif Nors gali juk būti ir be pagalbos, nesvarbu, kad kai kam tai labiau panėšės į debesėlį ar balioną mirksiukas.gif
Jei piešė mamytė/tėtė/seneliai ir pan. - tuomet kaip kam norisi: galima nurodyt savo amžių, galima tik pasirašyt, "mama" ir t.t.
Cikadelė
o galima tik piešti?

aš norėčiau derinti kelias priemones delfinukui pavaizduoti.....

ar galima tik piešimo technika? mirksiukas.gif
Jurgytė
Nesuprantu, kaip įkelti delfinuką į galeriją doh.gif ?
Savūnė
O aš nesuprantu, kur pasižiūrėti įkeltus piešinukus g.gif

Oi, radau jau, taigi ne galerijoje, o fotokonkursuose biggrin.gif
Jurgytė
Įkėliau piešinuką, bet jis yra prie Neužpildytų paraiškų, ar kažkas tokio g.gif Būčiau dėkinga, jei tvirtindami moderatoriai ištaisytų klaidelę doh.gif : parašiau GELFINAS doh.gif doh.gif blush2.gif
Aurėja
QUOTE(Cikadelė @ 2005 09 21, 16:14)
o galima tik piešti?

aš norėčiau derinti kelias priemones delfinukui pavaizduoti.....

ar galima tik piešimo technika?  mirksiukas.gif

Žinoma galima thumbup.gif

QUOTE(Jurgyte @ 2005 09 22, 10:17)
Nesuprantu, kaip įkelti delfinuką į galeriją doh.gif ?
*

Lygiai taip pat, kaip ir nuotrauką į fotokonkursą - lygiai tas pats principas:

nueinate į www.supermama.lt/foto ten atsidaro konkursai. Paspaudžiate pavadinimą "Nupiešk Streimar delfiną" ir atsidaro piešinių galerija. Tuomet kairėje pusėje spaudžiate nuorodą užpildyti paraišką. Paraiškoje įrašote piešinio pavadinimą, dailininko amžių. Tada per mygtuką "Browse" prikabinate savo piešinio nuotraukėlę. Tada spauskite "Išsiųsti administratorių patvirtinimui". Ir po kurio laiko piešinys atsidurs galerijoje prie kitų piešinukų.

sėkmės!

QUOTE(Savūnė @ 2005 09 22, 10:35)
O aš nesuprantu, kur pasižiūrėti įkeltus piešinukus g.gif
*

Lygiai ten pat, kur ir visi foto konkursai va čia smile.gif
MamiČiukas
kiek laiko užtrunka kol patvirtinamas peišinys?
Aurėja
QUOTE(MamiČiukas @ 2005 09 22, 11:46)
kiek laiko užtrunka kol patvirtinamas peišinys?
*

jau patvirtintas mirksiukas.gif
MamiČiukas
ačiu mirksiukas.gif lauksim kitų 4u.gif
ENIGMA
Man graziausia kol kas - pats pirmas kur buvo idetas, o kiti be fantazijos - kopijuoti ir viskas sad.gif
Elina
nu šakės, kiek piešiu ne delfinas, o pingvinas gaunasi doh.gif verysad.gif
ENIGMA
QUOTE(Elina @ 2005 09 22, 15:08)
nu šakės, kiek piešiu ne delfinas, o pingvinas gaunasi doh.gif  verysad.gif
*

Paprasyk vaiku pades mirksiukas.gif
Zvaigzdziuke
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 22, 14:53)
Man graziausia kol kas - pats pirmas kur buvo idetas, o kiti be fantazijos - kopijuoti ir viskas  sad.gif
*

Ačiū...malonu tai girdėti. smile.gif ...kad tai dukružę paguostų būtų labai gerai....Nes dabar vaikas prikaišo man... - mama - kodėl tu man nepadėjai nupiešti...kitiems vaikams tai padėjo, ir jie labai gražiai nupiešė...Beje, dukružei 9 metai...tik negaliu jau prie piešinuko prirašyti.... verysad.gif
Elina
tokie gražūs, profesionalūs tie jūsų delfinai. Slėptis man su savo blush2.gif doh.gif
Board
Mano ne biggrin.gif , taip kad savo dėt tikrai nebijok thumbup.gif
c-girl
Man, irgi, pats graziausias piesinys, tas pirmasis konkurse atsirades delfiniukas wub.gif Kiti kopijuoti... g.gif kaip jau kazkas pastebejo unsure.gif
griegzde
Man ir labiausei patiko pats pirmas ir pats drasiausias paveiksliukas. Jau vien už tai reiks balsa atiduot kad pati pirma idejo ir kad tai piešta vaiko.
Kiti irgi labai gražus bet čia jau piešta suaugusiu. Arba reikejo padaryti grinai vaikam arba tevam, tada visu jegos butu ligios.
Aurėja
QUOTE(zvaigzdziukai @ 2005 09 22, 17:15)
Beje, dukružei 9 metai...tik negaliu jau prie piešinuko prirašyti.... verysad.gif
*

aš pridėsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2005 09 22, 20:57)
tokie gražūs, profesionalūs tie jūsų delfinai. Slėptis man su savo blush2.gif  doh.gif
*

visokių reikia - gi neįdomu būtų, jei visų tik dailūs ir tobuli būtų mirksiukas.gif maniškė kai nupieš, tai nieks neatspės, koks gyvis tai laugh.gif Aš kažkaip pasigendu "kūdikiškų" šedevrų ax.gif Juk piešia visi - ir leliai, ir paaugę, ir suaugę - konkursas paskelbtas visai šeimai!
Fen-berry

Mes irgi jau laukiam patvirtinimo wub.gif .
Na gal ir nelabai teisinga, kad piešia tiek suaugę, tiek vaikai, nes jėgos tikrai nėra lygios mirksiukas.gif . Bet svarbu dalyvauti.
O prie kūdikiškų piešinukų galima paaiškinimą parašyti, visai įdomu būtų mirksiukas.gif .

Kutuliukas
QUOTE(Chicco @ 2005 09 23, 11:45)
Na gal ir nelabai teisinga, kad piešia tiek suaugę, tiek vaikai, nes jėgos tikrai nėra lygios  mirksiukas.gif
*

Na kiek suprantu nugalėtojus rinks ne profesionalų komisija tongue.gif
Be to, kiek suprantu užtenka jau pirmo piešinuko (na man jis taip pat patinka smile.gif , nes kitiem jau šiaip ar taip paskelbtas nuosprendis - "kopijuota" cool.gif
Aurėja
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 23, 12:00)
Na kiek suprantu nugalėtojus rinks ne profesionalų komisija  tongue.gif

Taip, rinksim, kaip ir foto konkursuose, patys! good.gif
Scarlett_MaMa
visi tik ir kopijuoja vienas kito pasisakymą "kopijuota".
nežinojot, kad delfinai visi atrodo taip pat? laugh.gif
Jurgytė
QUOTE(Scarlett_MaMa @ 2005 09 23, 12:50)
nežinojot, kad delfinai visi atrodo taip pat?  laugh.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
Ir apskritai, aš tai nesiparinu. Visi piešiniai labai įdomūs pažiūrėti, skirtingi fainas konkursėlis ir viskas. O koks skirtumas, kas piešia: juk vaiko "delfinas-blynas" gali atrodyti daug mielesnis už tikrovišką delfiną arba suaugusiojo piešinys gali sužavėti ir t.t. Jei daug kas mano, kad nelygios jėgos: galima rinkti vaikišką piešinį-laimėtoją ir suaugusiojo atskirai, bet tai truputį apsunkintų, ko gero.
Sėkmės dideliems ir mažiems dalyviams! mirksiukas.gif
Medona
QUOTE(Scarlett_MaMa @ 2005 09 23, 12:50)
*

thumbup.gif tikra tiesa biggrin.gif
o man po kolkas graziausias piesinys stai siuo pavadinimu : "Nors ateina jau žiema, nebaisi jokia sloga !!! " wub.gif
(Piešė Gustė, 5 m.)

ir kazkodel labai visi pavadinimai panasus g.gif nejaugi butinai reikia panaudot ta zodeli "sterimar" ?
ENIGMA
QUOTE(Scarlett_MaMa @ 2005 09 23, 13:50)
*

Ne taip pat - vieni mazesni kiti didesni, o ir seip paziurek ar jie vienodai piesiami? juk niekas nesake, kad is skarjutes ta delfina reikia piesti....
Tad mamos duokim vaikams fantazijos ir piestukus i rankas , nesvarbu, kad jusu vaikui 1 metukai ar 10 metu ir tegul piesia smile.gif smile.gif smile.gif kaip jo fantazija nesa, o ir pacios padekite, bet pieskite taip kaip jus norite, o ne taq ka pries save matote mirksiukas.gif

Todel ir sakau, kad man kolkas graziausias - ,,mes linksmi, nes sloga mums nebaisi smile.gif
/ 9 metų dailininkė smile.gif /,,
O dabar atidarius irgi labai graziu radau ,,Nors ateina jau žiema, nebaisi jokia sloga !!! (Piešė Gustė, 5 m.),, ir ,,Ir piešiam, ir su sloga kovojam kartu
(mama ir 3 m. dukrytė),, matosi, kad vaikas palvino bendra kuryba thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 23, 23:00)
matosi, kad vaikas palvino bendra kuryba  thumbup.gif
*

tai pala, juk neprivalo būt bendra kūryba ar čia iš principo tie, kurie "nebendra kūryba" jau netinkami? rolleyes.gif
ENIGMA
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 23, 23:39)
tai pala, juk neprivalo būt bendra kūryba ar čia iš principo tie, kurie "nebendra kūryba" jau netinkami?  rolleyes.gif
*

Bet juk taip idomiau mirksiukas.gif
Fen-berry
QUOTE(babuska @ 2005 09 23, 21:35)
thumbup.gif  tikra tiesa  biggrin.gif
o man po kolkas graziausias piesinys stai siuo pavadinimu : "Nors ateina jau žiema, nebaisi jokia sloga !!! "  wub.gif
(Piešė Gustė, 5 m.)

*

wub.gif Ačiū už įvertinimą wub.gif
Kutuliukas
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 24, 00:03)
Bet juk taip idomiau  mirksiukas.gif
*

Gal ir įdomiau, bet taisyklės to man rodos nereikalauja, o tai kažkokia ignoruojama galima pradėt jaustis dėl to, kad padaryta ne bendrom pastangom...Tarsi formuojamas įspūdis, kad tai nebevisai ir tinkama ar šiaip kažkas ne taip. Bet tada tokių ir nereikia priimt (o ne patvirtina, o paskui pasirodo, kad "ni to") tongue.gif O aš gal noriu daryt taip, kad mano vaikui smagu žiūrėt būtų...Vienur piešia vaikai, kitur tėvai su vaikais, o aš gal noriu piešt vaikams. Tai tuo požiūriu dėl to mano piešinys kaip ir nebeįdomus turėtų būt? rolleyes.gif
Elina
"Delfinai tai super, Sterimar irgi pusė bėdos, kad tik rečiau reikėtų purkšti... bet mama su fotiku už nugaros nervina konkrečiai..."- originalu, faina thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 24, 09:37)
Tarsi formuojamas įspūdis, kad tai nebevisai ir tinkama ar šiaip kažkas ne taip. Bet tada tokių ir nereikia priimt (o ne patvirtina, o paskui pasirodo, kad "ni to") tongue.gif 

tai tebuvo keleto dalyvių nuomonė, tačiau šiame konkurse gali dalyvauti absoliučiai visi forumo dalyviai, piešia kas tik nori ir kaip nori biggrin.gif svarbu, kad delfiną mirksiukas.gif konkurso sumanytojai ir rėmėjai skelbia: "Piešti gali ir mažyliai, ir jų tėveliai, ir broliai - seserys, ir močiutės – seneliai!" Tad tvirtinami patys įvairiausi Sterimar delfinai, atmestų piešinių nėra, ir manau nebus smile.gif ir dailininkų amžius yra nuo... iki... tongue.gif O balsavimų įvairiuose foto konkursuose statistika rodo, kad skoniai mūsų dalyvių-vertintojų patys įvairiausi, manau neliks nepastebėti nei vieni, nei kiti darbeliai. O ir apdovanojimų šįkart net 5! thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 24, 16:16)
dailininkų amžius yra  nuo... iki...  tongue.gif
*

tongue.gif
c-girl
QUOTE(Elina @ 2005 09 24, 13:41)
"Delfinai tai super, Sterimar irgi pusė bėdos, kad tik rečiau reikėtų purkšti... bet mama su fotiku už nugaros nervina konkrečiai..."- originalu, faina thumbup.gif
*

LABAI LABAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Scarlett
nesuprantu kodėl mano nuotrauka vis atsiduria prie "neužpildytų" ? g.gif
Papugele
Koks mielas piešinys "Su Gimtadieniu,Sterimariuk" wub.gif wub.gif
Manguste
Na va, laukiame ir mes kol patvirtins paraišką. rolleyes.gif
Elina
vajetau, 6-ių metų vaikai kaip piešia blink.gif wub.gif Debesėlis man su savo banginiu blush2.gif O diedas sako: nu siųsk, gražu, gražu... beee.gif
Daisy
as cia labai rimtai biggrin.gif
vaikam geriau neduot skaityt nono.gif
cia dalyvauja vaiku piesinukai ir jiem tikrai bus idomu paziuret ar ju darbeliai patiko kitiem, gal gali adminas ar kazkaip kitaip padaryt, kad visiem dalyviaim duotu po 1 balsa
ta prasme pas visus prasidejus balsavimui butu ne po 0 balsu o po 1 biggrin.gif
ir tada jei nieks nebalsuos uz vaiko kurineli galesi sakyt va vienam zmoguciui labai patiko tavo darbelis wink.gif
ENIGMA
o kiek fainu piesiniu atsirade thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sakiau , kad delfinai nebuna vienodi mirksiukas.gif
Erszebeth
"Čia piešiau vandenuką, dampinus ir vieną balioną..." megalol.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.