Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dar viena istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
fotoreno
Sveikos mielosios mamytukes, prisedau ir as prie sektos, suradusi laisva laika kol Tautvydukas miega. Noriu papasakoti savo gimdymo istorija. Viskas prasidejo liepos 2 diena, kai man buvo termino diena, nuejau pas savo ginekologe i poliklinika. Ji isklausiusi vaikiuko tonus pradejo linguoti galva, supratau, kad kazkas jai nepatinka. Tik pasake, kad silpni tonai, ir reikia vaziuoti su siuntimu i patologini. Man nuo sios minties pasisiause plaukai. Gryzusi dar karta perskaiciau ant siuntimo diagnoze, hipoksija. Kaip tik atvaziavo mano tevai, kadangi jie medikai, is karto pakisau siuntimo lapeli su diagnozes pavadinimu, ir isgirdau mamos balse virpesi, kad leliuko smegenims truksta deguonies, jam blogai mamytes pilvelyje. Gerai, kad buvo sudetos tases, nesupratau, kaip greitai persirengau ir jau stovejau prie duru. Kazkas pradejo spazmuoti pilvelyje, kaip per eilines menstruacijas, tik kiek skaudziau, galvojau, kad kazkas netaip ir laukiau to issvajoto kamscio, kada jis iseis, gal tada ledai pajudes. Skausmas kartojasi, kas 7 min. Bet as galvoju, kad cia gal koie paruosiamieji, juk nezinau, nes viskas pirma karta. Galvoju tik, apie mazyli, tada tie saremiai dar stipreja, jau kas 5 min. As pagaliau gimdymo namuose, patologiniam. Mane patikrina ir pasako, kad cia netikri saremiai, kaklelis kietas, visiskai neatsidares, gimdysiu geriausiu atveju po savaites. Vyras isvaziuoja namo. As sedziu palatoje ir man jau darosi jau nebejuokinga. Nuo 2 val dienos iki 22 val. kazkas vyksta, nueinu i dusa, pasirodo kamstis, ir vos gryztu atgal i palata, saremiai, kas 3 min. Nueinu pas seseliu ir liepiu, kad iskviestu dar kita gydytoja, gal pries tai tikrinusi netaip ka nors mate. Visi nepatenkinti, kad as reikalauju demesio, mane patikrina kita gydytoja, ir isgirstu, kad kaklelis 3,5 cm, renkites i gimdykla. Vos speju suskambinti vyrui. Nuo 22.30 as jau gimdykloj, saremiai, kas 2 min., nuo 1 nakties kas minute Labai sunku iskesti, bet visad norejau naturaliai gimdyti. Suleido antibiotiku, nuo streptokoko ir pradejo vaikelio tonai silpneti Tada ir pasake, kad jokio epiduro gerai, kad ir nedarem, nes nezinau, kas butu buve su angeliuku, nesuleido net nospos nuo spazmu, sake, kad blogi tonai. As pradejau jaudintis, kad gali liudnai viskas baigtis. Gaila, buvo ziureti i vyra, kuris buvo issigandes ne del manes, o del musu DIEVAICIO. Prasudejo leliuko stumimas, jegu buvo like nedaug, bet dar ir meslungis sutrauke abi kojas, galejau issizergti vos 10 cm. Gydytoja mane apsauke savanaude ir isejo, liko ti vyras ir akusere. Jie abu padejo mano angeliukui. Vyras vos neilauze mano koju is klubu, bet pamenu griezta tona, kad geriau tegul luzta tavo kojas, o angeliukas gimsta gyvas ir sveikas. Gydytoja berods dar sauke, kad jei as nesizergsiu, tai panaudos vakuma, nes vaikas baigia uzdusti, tada as susiemiau ir viska permasciau blaiviu protu. Labai padejo supermamu sektos, galvojau, kad visos laikot kumstukus ir esat su manim mintyse. Juk negalejau jusu nuvilti. Tada MB dar karta uzgule mane ir sumtelejo musu skruzdeliuka, tada kazkas nutruko, neliko saremiu, pilvas is karto dingo. O ant mano krutines jau gulejo musu kleckis. Idomu tai, kad as jau zinojau, kaip jis atrodo, nes mes buvom susitike sapne, jis toks pat kaip ir tenai. Nemoku apsakyti to dziaugsmo, ji reikia patirti, o skausmas, kuris tikrai pakenciamas uzsimirso is karto. Siuvo vos dvi siules, viska uzmarino, nieko nejauti. Kai plysti taip pat nskauda. taip, kad mielosios visoms lengvai ir greitai. O as jau vaziuodama is gimdyklos sakiau vyrui, kad noresiu gimdyti dukrele jau greitai, kad tik Dievas padetu su darbais ir pinigais . Dabar jau mes namie, mano kraujavimai beveik i pabaiga, pienukas liejasi upeliais, Tautvydukas labai ramus. Ko daugiau bereikia iki pilnos laimes? Dar niekada nejauciau nieko net panasaus.....
Be galo dekinga esu savo vyrui, kuris praktiskai pagimde Tautvyda pats, o as jam tik padejau. Myliu ji dar labiau nei bet kada anksciau.
auksiukas22
sveikinimai didziausi ir aukit sveiki bei laaabai laimingi wub.gif p.s.niekaip nesuprantu sio tipo gydytoju unsure.gif
Li
Sveikinu 4u.gif Dabar, kai visi gimdymo vargai praeityje, aukite sveiki ir laimingi
aukselis14
sveikinimai sulaukus mazojo stebuklelio 4u.gif aukit sveiki ir dideli
rence*
Sveikinu! Shauni istorija su gera pabaiga. Sekmes!
ELWOOD
sveikinam 4u.gif aukit sveikuciai, linksmuciai ir diduciai..
ilona777
QUOTE(fotoreno @ 2009 07 09, 04:25)
Vyras vos neilauze mano koju is klubu, bet pamenu griezta tona, kad geriau tegul luzta tavo kojas, o angeliukas gimsta gyvas ir sveikas.
*

Na nesupykit, bet nuskambėjo žiauriai doh.gif . O šiaip tai sėkmės, aukit sveiki ir gražūs 4u.gif
ausritukas
Sekmes 4u.gif visai seimynelei 4u.gif .
ausritukas
Sekmes 4u.gif visai seimynai 4u.gif .
Emerencija
Didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
vest
wub.gif 4u.gif
vi78
stiprybes mamytei ir suneliui thumbup.gif 4u.gif
jurguta
Aukit didučiai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.