Pradėjome savo mažylę vesti į šį darželį, labai įdomų sulaukti kokių atsiliepimų
O kokia Tavo nuomone? Ir kaip sekasi? As irgi vis pagalvoju, kad sis darzelis - labai jau man pakeliui butu. Bet atsiliepimu neteko girdeti...
Na man pirmas ispudis neblogas, dar mes tik 3 svaites lankom, tai nelabai ka ir zinau.
Direktore matosi griezta ir aukletojos ja gerbia, na o siaip aplinka gana jauki, tikrai tvarkinga.
kaip mamytės sekasi jūsų vaikiukams šiame darželyje?
Aš jau nuo pelėdžiukų grupės atvedžiojau ten savo dukrytę, dabar ji jau mokykloje. Ir pradedu leisti mažylį...į lopšį. Su dukra buvo normaliai, daug mačiau netikslumų, bet kentėti buvo galima, juo labaiu kai po langais darželis, tai nesinorėjo kur toliau laimės ieškoti, bet su sūnum tai buvau pakraupusi. Tiesiog suėmė depresija. Apie vaiko adaptaciją auklėtojos esa tik girdėjusios, bet kažką daryti, kad vaikas geriau pasijaustų nemato reikalo, atseit visi verkia
gal dar kas galit papasakot apie si darzeli. Galvoju saviski, nuo geguzes 1 d. vest i lopselio grupe.
QUOTE(rutak @ 2006 02 15, 00:16) kaip mamytės sekasi jūsų vaikiukams šiame darželyje? Aš jau nuo pelėdžiukų grupės atvedžiojau ten savo dukrytę, dabar ji jau mokykloje. Ir pradedu leisti mažylį...į lopšį. Su dukra buvo normaliai, daug mačiau netikslumų, bet kentėti buvo galima, juo labaiu kai po langais darželis, tai nesinorėjo kur toliau laimės ieškoti, bet su sūnum tai buvau pakraupusi. Tiesiog suėmė depresija. Apie vaiko adaptaciją auklėtojos esa tik girdėjusios, bet kažką daryti, kad vaikas geriau pasijaustų nemato reikalo, atseit visi verkia O tie netikslumai kokie? Kodel su mazuoju buvai pakraupus? Netinkamas elgesys ar kas?
Seniai nieks jau nieko nepasisako apie šį darželį.
Mes dabar renkamės į kokį darželį užsirašyti, gal kas iš lankančių galėtų ką daugiau papasakoti. QUOTE(rimante2 @ 2006 08 08, 09:03) Seniai nieks jau nieko nepasisako apie šį darželį. :ax: Mes dabar renkamės į kokį darželį užsirašyti, gal kas iš lankančių galėtų ką daugiau papasakoti. :) Jei kas pasirodys, tai užduosiu keletą klausimėlių. Sveikutė! Aš gyvenu Rasose.Kiek suprantu,domiesi apie "Vėtrungės" darželį.Mano jau antras vaikas eina.Jam jau greit bus ketveri. Šiaip esu labai patenkinta.Jei turi klausimų,mielai atsakysiu. :) QUOTE(Donatukas @ 2006 08 08, 10:16) Sveikutė! Aš gyvenu Rasose.Kiek suprantu,domiesi apie "Vėtrungės" darželį.Mano jau antras vaikas eina.Jam jau greit bus ketveri. Šiaip esu labai patenkinta.Jei turi klausimų,mielai atsakysiu. Ne ne, čia kalbama apie Markučių darželį, bet "Vėtrungė" mane taip pat domina. Parašysiu tau klausimukus prie "Vėtrungės", būsiu labai dėkinga jei atsakysi.
sveiki,
na, gal atsiras dar kas nors, kas apie si darzeli si bei ta zino? labai reikia info- tiek geros, tiek blogos... aciu.
Ir man labai reikia info. Nuo kokio amziaus i lopseli priima ir ar reikia is anksto uzsirasyti?
Mano vaikas lankė šį darželį nuo 2,5 metų. Kadangi lopšelyje vietos nebebuvo, nuėjom iš karto į darželio grupę.
Ką galėčiau pasakyti apie šį darželį? Darželis, kaip darželis. Kadangi vaikas kito darželio nelankė, negaliu palyginti. Turėjom tokia vieną auklėtoją, vardu Teresė, tai buvo su ja problemų. Visai ji vaikais nesirūpino. Vaikai nenorėjo net į darželį eit (ne tik mano). Prašėm vedėjos, tai po ilgų diskusijų pakeitė. Bet ta Teresė buvo jau nejauna, tai gal jau nebedirba. Turėjom "reikalų" su auklėtoja Aurelija, Jūrate ir dar viena (nepamenu vardo jau) Šiaip, kaip ir kieviename darželyje, rinkliavos buvo, reikėjo ir dažų grindims pirkti, ir žaislų, knygų ir t.t. Bet juk čia turbūt visur taip... Šiaip maniškis jau ketvirtokas, tai senokai tą darželį lankė, gal ir pasikeitė kas nors. Jei dar kas domina, rašykit, bandysiu padėt, apie auklėtojas vaiko paklausinėt
ar cia tas darzelis priesais Saulutes ar kaip ji ten dabar vadinas, parduotuve?
Taip, šitas, prie Maximos.
Mes jau antrus metus lankome šį darželį. Lopšelinukų yra kelios grupės. Pradžioje lankėm nuo 1 m iki 2 m žirniukų grupę, buvo auklėtoja Kristina, man ji visai patiko, tokia paprasta, kita auklėtoja buvo Terėsė, tokia pagyvenus, senų pažiūrų ir iš vis be žodžių, ta pati apie kurią jau minėjo, apie ją nieko gero negaliu pasakyti, tikrai mano mažylė visai nenorėdavo eit kai ji dirbdavo, nes dirba kas antrą dieną. Dabar jau pervedė į kitą grupę Gaideliai nuo 2 m iki 3 m, auklėtoja Aušra, labai rami, šilta ir rūpestinga. Gal ir negerai, kad auklėtojos keičiasi, nes vaikučiai visgi pripranta ir pradžioje buvo sunkoka, bet dabar maniškė labai pripažystą šią auklėtoją ir labai myli ir svarbiausia kad su noru keliauja į darželį.
Gal dar kas kokių įpūdžiū turit apie šį darželį?
Oi, apsaogok, viespatie, nuo sito darzelio ir nuo tokiu aukletoju kaip Terese
Darzeliniu grupiu aukletoja buvau patenkinta, bet neilgai, nes pabegom i kita darzeli Zinau tik viena, kad niekada gyvenime savo vaiko i sita darzeli nebevesciau ir kitam nepatarciau. O Jus, mamytes, spreskit kaip norit...
Tooraa o kas buvo darželio auklėtoja?
Teresė ir man pasirodė baisi,nes teko stebėt kaip ji su vaikais lauke elgiasi
Gyvenau netoli darzelio ( dabar aciu Dievui aplamai issikrausciau is to rajono
QUOTE(menade @ 2007 06 15, 21:20) Tooraa o kas buvo darželio auklėtoja? Teresė ir man pasirodė baisi,nes teko stebėt kaip ji su vaikais lauke elgiasi menade, atsiprašau, kad neparašiau iš karto, nes aš neseku šios temelės O kas liečia tavo klausimą, tai žinok, kad tiksliai tų auklėtojų pavardės nebepamenu
Mano sunus lanke si darzeli. Ka gero apie ji pasakyt galiu? Ogi nieko.
Aukletojos is tikro nieko negirdejusios apie adaptacijos perioda, atvedziau vaika, tai pykdavo, kad noriu nors puse valandos grupeje pasedeti, kad vaikas apsiprastu. Atvadei pirma diena ir palik. Vaikas dabar eina i pirma klase, darzeli prisimena kaip savo kosmara. Isitaise nervini tika. Pastebejau-kai vasara neina i darzeli, tikas dingsta, kai vel pradeda eit, vel atsiranda. Jokie vaistai negelbedavo. Aukletojos rekia ant vaiku. Visos tarybiniu laiku tetules. Nors...pora geru buvo, bet tik pora. Vaika kasmet mete po skirtingas grupes, keitesi aukletojos. Is pradziu paskyre i metais vyresniu grupe, po to perkele i bendraamziu grupe. Kitais metais pakeite aukletojas. Vaikas skundesi, kad jam kartais net suduoda, dar graziu dalyku suzinojau, bet jau po laiko isdriso pasisakyt. Dukros ten nevesiu, ieskosiu kito, kad ir ne taip patogu bus vedziot, bet gaila vaiko. Lauke darzelio kieme renkasi vietinis jaunimelis, geria, ruko, pavesines "pridarytos". Is viso toks rajonas, kazkas panasaus i Uzupi pries 20 metu. Yra normaliu zmoniu, bet yra ir tokio bendrabutinio kontingento...
na ir nugasdinot cia, kaip tik ketinu savo maziuka cia vesti.
o tai terese iki siol dirba, ir kas antra diena buna? as gi buvau zirniuku grupeje, pasikalbejau su kristina, tai ji tikrai tokia visai nebloga pasirode.
Hm...visai nebaisu darzelyje,darzelis kaip darzelis,bet Terese tai nemirtinga
QUOTE(Agniushka @ 2007 10 30, 07:13) Hm...visai nebaisu darzelyje,darzelis kaip darzelis,bet Terese tai nemirtinga o tai kuo ta Terese taip nemirtinga? su Kristina paciai pavyko pabendrauti, tai tikrai maloni pasirode.
Ka girdejot apie aukletoja Zita?
Pasikeitus vedejai rodos tvarka irgi keicias. Girddjas i gera..ar apie pakeitimus, bet klausimas ar daug i gera..
man tai nieko darzelis
Tai wa mes nuo nauju cia vaikstom. Dirba aukletoja ZIta ir puse etato berods Onute, tai jau ta Onute mano maziukas tai labai myli. Pirmas menuo buwo kosmariskas kaip nenorejo eit, dabar nieko, nesiskundzia.
Tai ta ir vertinu palankiai.
Mamyciu svente neseniai buvo. Kaip grazu i vaikucius buvo paziuret
as pati gyvenu prie darzelio, bet savo vaikoten nevesiu kategoriskai, nieko ten gero, aukletojos stovi sau snekasi, vaikai slapi laksto ir dzin,ne ne ne
QUOTE(sauluciukas @ 2008 05 08, 09:33) Mes nelankom šio darželio, bet mane važiuojant pro šalį labai nudžiugino vaikučių daryti žiedai mamytėms, taip gražiai papuoštas kiemelis Papildyta: QUOTE(lialka21 @ 2008 05 09, 11:56) as pati gyvenu prie darzelio, bet savo vaikoten nevesiu kategoriskai, nieko ten gero, aukletojos stovi sau snekasi, vaikai slapi laksto ir dzin,ne ne ne O man tai daug dažniau tenka stebėti besišnekančias mamytes ar aukles, o jų vaikučius darančius ką nori QUOTE(dalialuka @ 2007 06 27, 16:54) Gyvenau netoli darzelio ( dabar aciu Dievui aplamai issikrausciau is to rajono Tiksliai aprašei situaciją. Iš tikrųjų aš sargo ten irgi niekad nemačiau, pro darželio kiemą ištisą dieną gali vaikščioti kas nori, o vyresniųjų grupėje vienas berniukas bežaidžiant smėlyje rado švirkštą ir įsidūrė Nuo rudens bėgam iš čia kuo toliau. QUOTE(Irongė @ 2007 10 23, 14:38) na ir nugasdinot cia, kaip tik ketinu savo maziuka cia vesti. o tai terese iki siol dirba, ir kas antra diena buna? as gi buvau zirniuku grupeje, pasikalbejau su kristina, tai ji tikrai tokia visai nebloga pasirode. Nepatariu iš visos širdies. Viso rajono alkoholikų vaikai ten eina - ar tokjios kompanijos linki savo vaikui?
As savo vyresniji ten vedziau, dukros ne uz ka nevesiu. Gana, atsikandau. Eini koridorium pasiimt vaiko, tai koridorius nuo aukletoju riksmu skamba. Vaiko grupei kas metai keite aukletojas. Buvo pora geru, bet kitos... Buvo kurios vaikus velniais vadindavo, visaip keikdavo. Dabar pasikeite vedeja, bet aukletojos liko tos pacios. Vaikui darzely atrado nervinis tikas. Per vasaros atostogas praeina, rudeni atsinaujina. Sunus negali atsidziaugt, jog eina i mokykla, sako daug geriau nei darzely, nors ir mokykloj buna visko, bet vistiek geriau. Darzelio teritorijoje renkasi visokie valkatos, jaunimas pavesinese alkoholiu gaivinasi. Kai kuriu vaikuciu teveliai vaiku pasiimti ateina girti (toks rajonas, ka padarysi). Vienas prie mano akiu kele aukletojoms skandala, vos smurtu nepakvipo. Deja, sis darzelis man arciausiai namu, butu idealus variantas, bet...
sveikos. as savo suneli vedu i sita darzeli, esu labai patenkinta aukletoja kristina.kai paskaiciau jusu pasisakimus kad vaiksto tik alkoholiku vaikai, tai labai klystate. as pati baigiau sita darzeli,brolis taippat ir neesam valkatos ar kokie alkoholikai, taip pritariu, kad vakarais ten lankosi visokio plauko zmones, bet darzelis ir aukletojos ten super, ypac aukletoja kristina,del tereses nezinau.mano drauge net is karoliniskiu veza vaika i sita darzeli, nes vaikui ten patinka.siais metais susidare net dvi grupes maziuku, labai sunku ten patekti, nes vietu nera
Labas vakarelis,
mes taip pat zadame veti savo dukryte i si darzeli. paskaiciau atsiliepimus, tai buvau sudvejojusi ar verta ten leisti vaika QUOTE(rimante2 @ 2008 05 10, 00:17) O man tai daug dažniau tenka stebėti besišnekančias mamytes ar aukles, o jų vaikučius darančius ką nori va čia tai labai labai jums pritariu! QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2008 07 27, 14:15) o siaube QUOTE(lina26 @ 2008 09 16, 14:51) tikriausiai nenorėta buvo pasakyti, kad visi tame darželyje yra alkoholikai. Tačiau tiesa yra, kad rajonėlis nekoks ir tai, kad darželio vadovybė toleruoja pijokų susirinkimus kieme - tai žiauru. O ir lanko vaikučiai iš aplinkinių bendrabučių. Vėl gi, ne paslaptis kokio plauko ten žmonių pasitaiko. Kita vertus, visur yra visokių, nieko čia nepakeisi. Ir aš to darželio auklėtinė. Tiesa tai buvo jau seniai seniai Sėkmės lankant
Tikrai ne vinu pijoku vaikai ten eina o ir aplink dirbanciu zmoniu.
Mes jau trys metai lankome si darzeli ir nei vieno karto nemaciau nei kieme nei kur aplink jokiu alkocholiku, nei anksti ryte, nei vakare...vartai visada uzdaryti...
Aukletoja musu Ausra ir Onute, tikrai labai geros ir nuosirdzios, esame patenkinti. Yra tik vienas minusas, kad nera siame darzelyje bureliu, todel ko gero bandysime ieskotis kito darzelio, kur yra aktyvesnes veiklos, jauciu is vaiko, kad yra poreikis kazko daugiau ismokti, nei kad su vaikais saleje padukti.
Mano vaikui patiko 0nute. Perejom i kita darza, artimesni namu. Tik vienas dalykas uzkliuvo, kad po paskutines dienos mazius man aiskino, kad "Onute, sake, kad naujam darzelyje aukletojos bus dar blogesnes"
Tai vat tuo pasipiktinau siaip, nes niekada apie istas aukletojas nieko nesakem blogo. QUOTE(VeroniQ @ 2008 10 27, 11:29) Mano vaikui patiko 0nute. Perejom i kita darza, artimesni namu. Tik vienas dalykas uzkliuvo, kad po paskutines dienos mazius man aiskino, kad "Onute, sake, kad naujam darzelyje aukletojos bus dar blogesnes" Tai vat tuo pasipiktinau siaip, nes niekada apie istas aukletojas nieko nesakem blogo. mes nuo vasario menesio planuojam eit i ta darzeli na nezinau kaip mum seksis.seip pirmas ispudis nekoks bet ner kito pasirinkimo QUOTE(JolitaS. @ 2010 01 10, 22:26) mes nuo vasario menesio planuojam eit i ta darzeli na nezinau kaip mum seksis.seip pirmas ispudis nekoks bet ner kito pasirinkimo Mes nuo geguzes men.esam uzrasyti i sita darzeli.Bet perskaicius atsiliepimus,baisu darosi.Eisime i peledziuku grupe,gal kas esa lanke ar lanko?
Mes pradedame lankyti lopšelį šį rudenį, bet komentarai labai seni, gal kas pasikeitė? paskaičiusi išsigandau...
Mano vyresnėlis lankė si darželį, o rudenį keliaus jau ir mažasis. Darželis puikus, auklėtojos geros, labai rūpestinga direktorė. Patys geriausi atsiliepimai.
Gal dar kas kokiu ispudziu turi apie si darziuka? Nes labai jau daug senu piktu atsiliepimu, tai gal per ta laika kas nors pasikeite?
Nuo rugsejo ir mes eisim, kaip issiaiskinau i Zirniuku grupe..
tai gi gal yra busimu bendradarzelinuku
Na naujienu yra kakzokiu? kaip sekasi Jums darzelyje ?
Mes nuo sausio lankysim Zirniuku grupe tai man irgi labai idomu kaip sekasi jau einantiems?
Mes jau nuo rugsejo 1 dienos einame. Pirmomis dienomis labai vaikiukui patiko, o dabar labai verkia, nezinau kas ten vyksta. Aukletojos atrodo geros, seimininkele labai puiki, bet vaikas visai darzelyje nevalgo, taip pat nezinau kodel, pasiimu alkana, kaip vilka namie valgo viska. Vakar jau zirniuku grupeje buvo 8 vaikai, o kita savaite sako bus 12.
O gal žinote kiek bus pilnoje grupėje?
Aš dar noriu paklausti tokio gal ne į temą klausimo: o kokiose lovelėse vaikiukai miega? Nes namie mes miegam dar kūdikių lovelėj su "tvorele", tai man įdomu, kokios bus darželyje, ar neiškris vaikutis? |