Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis gamtoje

Vietoj iprastinio pasisedejimo kavinej ( nesvarbu kad ir lauke) galvojam padaryti gimtadieni (ne asmenini o daugiau firmos) gamtoje.

Ideja butu tokia.

Visi susirenka vienam taske ir vaziuoja i Neries regionini parka, konkreciai i Karmazinu pilkapyna. Ten yra pazintinis pesciuju takas ( ilgis apie 4-5 km), su grazia vaizdinga ir nenuobodzia trasa, puse jos eina palei Neri. tarpinese stotelese yra pavesines ir siaip stebejimo aiksteles.

Apejus didziaja dali galvojam isikurti vienoj aikstelei prie upes, su lauko pavesine, pasidaryti svediska stala su atitinkamais atributais ir pasisedeti,uzkasti, ir gal kokiu keleta zaidimu suzaisti.

Del zmoniu kiekio, neaisku kiek is ju noretu tokio pobudzio sventimo, nes amzius nuo 20 iki 45 metu. Dabar svarbu issiaiskinti ar verta is viso tokio pobudzio sventima organizuoti, kaip zmones reaguotu? Aisku galiu ju paciu paklausti, bet tada nebus staigmenos ir prasides visokie "ai..", "nu..." ir pan.

Ar eitumet i toki gimtadieni? Ir ko jame tiketumetes?

aciu 4u.gif
Atsakyti
o kas čia per klausimas? daug gimtadienių jau taip švenčiama, manau. Neabejoju, kad dalyviams patiks smile.gif
Atsakyti
Aš savo gimtadienį norėjau šitaip daryti, tiktai Dūkštos regioniniame parke. Manau, tikrai bus smagu ir tikrai nereikia iš anksto klausinėti visų nuomonės, nes tada gausis taip, kad niekur neisite...

Norėčiau paklausti, kurioj vietoj prasideda tas Karmazinų pažintinis takas, kaip ten privažiuoti?
Atsakyti
eiciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2009 07 10, 17:00)


Norėčiau paklausti, kurioj vietoj prasideda tas Karmazinų pažintinis takas, kaip ten privažiuoti?



iveskit i google karmazinu pazintinis takas arba neries regionis parkas ir duos su visais zemelapiais
Atsakyti
Turbut busiu nesuprasta, bet tikrai neiciau i tokia "svente". Nepatinka man tokie tasymaisi po gamta, pazintinius takus ir uodu serimai blush2.gif
Manau temos kureja geriausiai pazysta svecius ir daugiau maziau turetu nujausti ar kompanijai patiktu tokia ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 07 10, 17:20)
Turbut busiu nesuprasta, bet tikrai neiciau i tokia "svente". Nepatinka man tokie tasymaisi po gamta, pazintinius takus ir uodu serimai  blush2.gif 
Manau temos kureja geriausiai pazysta svecius ir daugiau maziau turetu nujausti ar kompanijai patiktu tokia ideja smile.gif


na taip,zmones pazistu ir manau is kokiu 40-ies galetu ateiti puse. Nes visada buna kad kazkas negali ar nenori. O daryti kavinej kad visi ateitu pavalgyti nera prasmes.

Bet visada reikia pasitikrinti ideja tad jusu nuomone svarbi!

cia turbut arba patinka tokia ideja ir sventimas arba ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 10 liepos 2009 - 16:25
o man kaip tik faina mintis, vasara sedet kavinese kai gali pabuti gamtoje, tai nezinau...pasipurski purskalu nuo uodu ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
eičiau,eičiau 4u.gif
Atsakyti
Tikrai eičiau 4u.gif . O tokiame vakarojime tai tikečiausi kuo daugiau užimtumo, pasiūlyčiau ieškoti "lobio". Įtariu, kad tame parke negalima kasinėti, bet "lobį" galima paslėpti bet kur, o ieškotojams įteikti tik užuominas, kur ieškoti, manau butu labai smagu drinks_cheers.gif. Šiaip norėčiau įvarių žaidimukų...
Atsakyti
žinoma eičiau bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, idėja gera, vien pats požiūrio platumas ir noras ieškoti netradicinių kelių yra labai sveikintinas ir skatintinas. Šiaip idėja norėčiau palaikyti ir jos negriaunant atkreipti dėmesį į kai kuriuos niuansus, o gal ir siūlyti alternatyvą.
1. kadangi renginys korporatyvinis ir susijęs si įmonės sukaktimis ir veikla, taitikslas - maksimalus dalyvavimas.
2. nemažas dalyvių skaičius ir dalyvių amžiaus intervalas, o tada sunkiau visiems pasiūlyti vienodą aktyvumo, judėjimo ir dalyvavimo intensyvumą, nes visada vieni nori labai aktyviai, o kiti bevelytų dalyvauti pasyviau.
3. ilgoje trasoje valdyti tokią didelę kompaniją pačiam organizatoriui nėra lengva, juo labiau, jei reikės nuolat kurstyti dalyvių aktyvumą.
4. visose tose pastangose gali paskęsti pati švenės idėja, įmonės tradicijos ir pan.
5. viešosiose vietose galite susidurti su kitais lankytojais, vieni kitiems imti trukdyti.
6. ne visada paprasta vie6osiose vietose ekspromtu susikurti pikniko ar juo labiau švediško stalo galimybę.
7. į improvizuotą puotos vietą pėsčiųjų taku teks gabentis nemažą nešulį maisto ir gėrimų, gaišti laiką ir papildomai organizuotis iškylos vietą, o dar susidurti su keliom nuomonėm, kur apsistoti. Nebus lengva šią vietą dar kaip nors apipavidalinti, papuošti ar demonstruoti įmonės simboliką.
8. visi šie dalykai sudaro daug erdvės ekspromtui, atsitiktinumui ir sudarys nemenkas pauzes visoje renginio eigoje.
9. iki užkandžiavimo laiko atsineštas maistas dėl gabenimo, aplinkos temperatūros ir serviravimo galimybių praras dalį savo patrauklumo.
10. gali būti, kad labiau patenkinti bus tie kurie aktyviai norės dalyvauti žaidimuose, o tie kurie norėtų pasyvesnio, bet visdėlto dalyvavimo, liks nuobodžiauti arba neppatirs malonumo, o lietuviams įtraukti į aktyvų dalyvavimą, kartais reikia daugybės pastangų ir faktorių.
11. yra dalyvių kategorija, kuri nenori dalyvauti nei maisto ruošime, nei stalų dengime, bet jaučiasi laimingesni pakviesti prie gatavo stalo.
12. oro sąlygos gali gerokai pakenkti arba net visiškai sugriauti visą renginį

Nors šiaip idėja tikrai sveikintina, o neformalaus bendravimo gamtoje ir netradicinėse erdvėse mintis tikrai plėtotina. Kadangi ir pats šia linkme intensyviai dirbu, tai, negriaudamas generalinės linijos, siūlau tam tikrą alternatyvą. Tikslas - palengvinti organizatoriaus darbą, padidinti dalyvausiančių skaičių ir renginio kokybę.
Šiuo atveju atstovauju savo privatų žigyną ir kalbu ne kaip žirgininkystės specialistas, nors toks ir nesu, bet kaip renginių organizatorius.
Pats žirgynas būtent renginiams ir yra statytas ir sukurtas taip, kad jame ir aplinkui vyktų renginiai. Net patys žirgai šiuo atveju yra, kaip priedas, stilius, aplinkos akcentas, papildomas emocinis krūvis, pramogos dalis renginio dalyviams. Ir net renginio metu pati jojimo pramoga nera privaloma, nors dalis dalyvių kurie norėtų, galėtų joti, bet niekada nesistengiu to daryti centriniu renginio akcentu. Akcentas gali būti netradicinė renginio vieta, netradicinė stilinga aplinka, netgi sąsajos ar kontrastai su švenčiančios įmonės veiklos specifika. Visos renginiui reikalingos galimybės čia yra. Lauke ir pačiose arklidėse tinkamos vietos vaišėms, ant krosnies čia pat gaminamas maistas, baldai, indai, muzika. Aikštė ir pievos žaidimams, pasiūlysiu kaip pasidemonstruoti įmonės simboliką. Žodžiu galėčiau daug, o ir kaina tikrai būtų prieinama. Dažnai kvietimas pramogauti žirgyne gali būti sutinkamas atsargiai, tačiau mes žiūrime į tai rimtai ir profesionaliai ir darome gerus renginius iš pirmo įspūdžio keistoje vietoje.
Atsakyti