Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų pirmasis stebuklas...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Ryški
2004 m. Kovo pabaiga... Stebuklinga naktis. Patirties stoka. Ir mano pilvelyje apsigyvenai tu... Maža maža kruopelytė. Netyčia...
2004 m. pirmasis Gegužės šeštadienis...
Vis dar prisimenu tą dieną kai pajutau,kad kažkas manyje yra ... Jaučiau ir baimę, ir laimę... Nežinojau kas bus, bet buvau laiminga,nes žinojau, kad tą žmogeliuką auginsiu ne viena... Buvau tokia jauna, bet žudikė būti nenorėjau...

Atsimenu tą akimirką, kai Mes vaikščiodami mieste pagalvojome, o kur gi mano dienos doh.gif ? Nutarėme nieko nelaukę nusipirkti nėštumo testą. Reikėjo laukti iki ryto...
2004 m. Pirmasis Gegužės sekmadienis - Motinos diena.
TEIGIAMAS blink.gif !!!
Mintyse prasisuko visas mano gyvenimas... Pagalvojau apie viską - mokyklą, jaunystę, draugus...Tai nei tada, nei dabar buvo ne esmė, nes turiu tokį puikų vyrą, kuris sugebėjo nenužudyti besiskleidžiančių mano jaunystės pumpurų.
Svarbiausia, kad manyje yra kūdikėlis, norintis gyventi, pažinti pasaulį... Jei taip jau atsitiko, reiškia taip turėjo būti - toks mano likimas, būti jauna mamyte... Grįžau pas tuomet dar savo draugą ir pasakiau naujieną... Pravirkau, o kitaip ir būti negalėjo. Vis dar negalėjau tuo patikėti. O jis pasakė - nusiramink ... auginsime!!! Tai buvo nuostabus jausmas, kai iškart pajutau palaikymą. Dabar reikėjo pasakyti tai mamai... Tai buvo baisiausias laikotarpis... Bet ir šitoje vietoje kitaip negalėjo būt. Pati nenorėčiau, kad mano dukra tokio amžiaus pastotų.

Nuėjome pas ginekologę, kad sužinotume kiek laiko aš jau nėščia? 5 savaitės wub.gif
Ėjo laikas... Mano pilvukas vis didėjo ir didėjo, daug naktų praleistų ligoninėje tik dėl to mažo angelėlio kuris manyje spardėsi. Jaudinausi ne tik aš, bet ir būsimasis tėvelis. Buvo baisu kaip viskas klostysis toliau. Ligoninėje žymėdavau kiekvieną spurdėjimą, ne kartą mačiau tą žmogutį ekrane, kartą man pasakė, kad laukiamės mergytės, tai buvo dar viena džiugi staigmena... Kiek kartų namuose prieš miegą įsivaizduodavau save, tapusią mama, o savo mylimąjį tėčiu...Kartais ir ašara skruostu nuriedėdavo... Krauti kraitelį ir vėl nebuvo paprasta. Tačiau viskas susiklostė gerai, viskam visko užteko. Svarbiausia sveikas vaikutis ir laimingi tėveliai.
Artėjo paskutinės dienos, jaučiausi pavargusi, išsekusi - jau taip laukiau gimdymo. Gimdymo terminas gruodžio 28-oji. Kadangi tai pirmas nėštumas nežinojau kaip ištikrųjų skauda, todėl gruodžio 25 rytą pamaniau, kad jau laikas...tuo labiau, kad per paskutinį vizitą gydytoja pasakė, kad iki termino neištempsiu ir pagimdysiu ankščiau...Na ir pavalgę Kalėdinius pusryčius išvažiavome į „linksmybes“. Nuvažiavus tradicinė apklausa na ir dar...kaklelis tik 2 cm... Šiandien dar negimdysiu. O GAILA... Ir taip, kasdien tas pats atsakymas, gruodžio 28-ają išvis nervai suėmė, nieko įpatingo nejaučiu, širdelė plaka normaliai, atsidarymas 3 cm... ir gydytojos nuosprendis, jei šiandien nepagimdau rytoj tikrai pagimdysiu.

2004 Gruodžio 29 d. 10.00 Taip ryte susirinkome daiktus ir iškeliavome gimdyti... Tada jau tikrai nebelinksma buvo... smile.gif Prakirpo vaisiaus vandenmaišį ir prasidėjo tikrieji sąrėmiai... Suleido nošpos kakleliui ruošti ir dar kažkokių raminančių vaistų... Atsimenu tik sąrėmius, o daugiau rodos tik miegojau. Bet koks gi miegas kai sąrėmis kas 2 - 3 minutes. Atsimenu savo vargšelio vyro miną, kaip jis žiūrėjo į mane ir klausinėjo kuo gali padėti... Kadangi aš nieko gero nepasakiau, tai vargšiukas man šaltus kompresus ant galvos dėliojo... Man tai labai padėjo. Na ir maždaug 16.20 gydytoja ateina, patikrina ir sako, kad gimdysim... Gerai nepamenu, bet rodos 3 stūmimai ir 16.45 pagaliau!!! Mažytė mūsų dukrytė. Na, ne tokia jau ir mažytė - svėrė 3910g., o ūgis 54 cm. Bet labai gaila, kad kaip kitoms mamytėms man niekas jos ant krūtinės nepadėjo... Buvo truputėlis plyšimų, kol mane sutvarkė, sutvarkė ir mažylę. Atrodo ČIA, ŠTAI ČIA GULI MANO DALELĖ, netikėtai pasibeldusi į mūsų gyvenimus ir apvertusi juos aukštyn kojom. Buvome tokie laimingi, kartu ir pavargę.
Dabar suprantu, kokiam gyvenimo išbandymui ryžausi...kokią atsakomybę jaučiu. Ir dabar kol dar nepraėjo nei metai, nutariau visa tai aprašyti. Noriu sudėti visus savo jausmus, išgyvenimus tau į skrynią tam, kad užaugusi - Tu brangi dukryte, galėtum visa tai įsivaizduoti... wub.gif 4u.gif

O čia žadėta antroji dalis

Nledi
Kaip gražu wub.gif Manau užaugusi dukrytė su malonumu išklausys kaip buvo laukiama ir kaip gimė 4u.gif
linada
smagu girdėti kaip vaikai mylimi nuo pirmų dienelių - tai juk taip svarbu wub.gif linkėjimai jaunai mamytei mirksiukas.gif
Eimutė
Kaip smagu, kad leliukas jau nuo pat pirmos dienos buvo laukiamas ir mylimas wub.gif . O užaugusi mergaičiukė turės tikrą gimimo istoriją. Šaunuolė mamytė, kad viską taip gražiai aprašė thumbup.gif
Ryški
Zinoma...kuri gi nemyli savo leliuko...tokias Dievo dovaneles gauname... nestuke.gif wub.gif thumbup.gif
LARISA 74
QUOTE(LiniuTe @ 2005 09 22, 00:13)
Zinoma...kuri gi nemyli savo leliuko...tokias Dievo dovaneles gauname... nestuke.gif  wub.gif  thumbup.gif
*

labas Liniute,tau raso jau patirusi mama,Larisa,sveikinu is visos sirdies ,linkiu daug sveikatos ir laimes auginant mazyle.as jau turiu dvi sesutes,vyr.bus 4 metai o mazajai tai toi bus metukai happybday.gif 2.gif soske.gif kai skaitau tavo aprasima tai vis savo gymdimus prisiminu,gal kada irgi aprasisiu ,dabar nera laiko,otaip bendraukim thumbup.gif
Ryški
Labai malonu susipazinti...as taipat kadanors svajoju apie antra leliuka...bet dar labai labai negreit tongue.gif Tikiuosi kadanors perskaityti ir tavo gimdymo istorija nestuke.gif biggrin.gif
Ryški
listen.gif tease.gif
Dyna
Puikiai parašyta, buvo įdomu perskaityti. smile.gif Ir mamytė, tokia jauna... wub.gif
Pingvinukas
Graži istorija. Dukrytė, kai užaugs skaitydama tikrai džiaugsis. Sėkmės 4u.gif
siaulietuke
Labai silta ir miela istorija. 4u.gif
Ryški
Ačiū. 4u.gif
ingere
Labai graži gimdymo istorija...ak, tie maži stebuklai... wub.gif
(Emili)
4u.gif dideliausi sveikinimai jusu seimai,o mazylei linkiu augti sveikai ,graziai ir laimingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Galway_girl
Labai grazi istorija 4u.gif
@mamyčiukas@
Sveikinimai sulaukus stebuklo 4u.gif
vi78
saunuole mamyte,kad neissigando thumbup.gif .stprybes ir toliau mirksiukas.gif
brangenybe
Graži istorija cry.gif smile.gif
zylutes
kaip grazu wub.gif
Rino
Graži istorija 4u.gif
KaleduManiake
Jei ne paslaptis, keleriu metų buvai? 4u.gif
aukselis14
grazu 4u.gif
Ryški
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 07 09, 01:28)
Jei ne paslaptis, keleriu metų buvai?  4u.gif
*

16 pastojau smile.gif Dabar laukiame dar vieno stebuklo, tik skirtumas tas kad šitas buvo planuotas, reikia juk brolio dukrytei. smile.gif
ederi
vaiiiiiiii, kokia jauna mamyte smile.gif

na bet kuo nuosirdziausi sveikinimai, ir saunuole, kad ryzaisi antrajam.

4u.gif
Natalija;D
Už tokią stebuklingą istoriją dukrytė ateityje tikrai bus dėkinga... wub.gif 4u.gif
Mo(ni)ka
Labai graži istorija wub.gif
Lotyna*
Matau, greit sulauksim antros istorijos thumbup.gif
Ligija7
wub.gif
Ryški
Ačiū wub.gif

QUOTE(ederi @ 2009 08 07, 18:26)
vaiiiiiiii, kokia jauna mamyte smile.gif

na bet kuo nuosirdziausi sveikinimai, ir saunuole, kad ryzaisi antrajam.

4u.gif
*

Jauna. Bet ne ką prastesnė mama jaučiuosi už deramu laiku gimdžiusias smile.gif

QUOTE(U.g.n.e @ 2009 08 08, 18:57)
Matau, greit sulauksim antros istorijos  thumbup.gif
*

Reiktų prisiruošti. smile.gif Nes čia viskas vyko dvigubai greičiau.
vi78
labai grazi istorija mirksiukas.gif .sveikinu su dukryte 4u.gif
Streamy
Šaunuolė tu mūsų 4u.gif Labai smagu skaityti tavo istorija, ir labai laukiu antrosios wub.gif
Daisiuke
grazi istorija wub.gif
pandre
wub.gif wub.gif oj,kaip graziai parasyta istorija wub.gif wub.gif
bet.....matau turit jau ir antraji maziuka maziuka dar wub.gif wub.gif wub.gif sveikiu ir laukiu tesinio wub.gif
Ryški
Labai ačiū. Yra ir antroji dalis. 4u.gif
širlė
Kiap graziai ir siltai viskas parasyta wub.gif
Svarune
nu labai grazu..einu ieskot antros dalies..saunuole
Mamyte.Linute
labai grazi istorija. wub.gif
yoyo75
Dar viena puiki istorija 4u.gif
16-os buvai tikrai labiau pasiruošusi,nei aš būdama 21-rių,nevisoms vienodai ateina supratimas apie motinystę.Esi šauni mama!
Dar sykį sėkmęs
DiaSelė
gražus aprašymas,sveikinu wub.gif 4u.gif
Ryški
Ačiū, už gražius ir nuoširdžius žodžius. wub.gif wub.gif wub.gif
Svarune
prasau parasykit kaip dabar laikotes...
Ryški
Laikomės puikiai. Aš labai laiminga mama. wub.gif
tikroji meile
wub.gif wub.gif
irmaba
wub.gif
Rino
graži istorija 4u.gif
Ryški
wub.gif 4u.gif
liolia79
Labai grazu wub.gif Tokia laukiama buvo mazyle wub.gif wub.gif wub.gif Sekmes jums augant 4u.gif mirksiukas.gif
Ryški
Labai ačiū wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.