Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: laša vandenys bet sąrėmių nėra
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
hidargy
Sveikos mamos, turiu skubų klausimėlį.
Vakar (sekmadienį) pradėjo lašėt vaisiaus vandenys. Na, bent jau aš taip suprantu, kad ten vandenys, nes toks skaidrus skystis. Jau apsidžiaugiau, kad gimdysiu, nes terminas jau buvo penktadienį, bet sąrėmiai vis neprasideda. Gal reiktų nuvažiuot į ligoninę pasirodyt gydytojams?
Šiaip jaučiuosi gerai, vaikutis juda kaip ir anksčiau. Labai laukiu patarimų, nes jau pradedu nerimaut.
gintagne
Sveika,
Būtinai važiuok, lai patikrina. Man buvo panašiai, tik kaip veliau supratau tai buvo šlapimas. Matyt pūslė atsipalaidavus man buvo, tai šiek tiek drėgnos kelnaitės buvo stipriai išgąsdinę.
Tikrai siūlau nuvažiuot, nes mano draugei nubėgus vandenims sąrėmiai neprasidėjo. Kiekvienos mūsų fiziologija savita.
Saugok save ir leliuką! Sėkmingo gimdymo
Raganiute
nėra ko bijoti ar gąsdintis, nieko baisaus. Vaisiaus vandenys yra priekiniai ir užpakaliniai. Visi neišlašės. Bet nuvažiuoti ir pasirodyti visada galima, blogiau nuo to nebus mirksiukas.gif Sėkmės tau 4u.gif
agurčikas
Važiuoti būtina
...Dream...
QUOTE(hidargy @ 2009 07 13, 12:20)
Sveikos mamos, turiu skubų klausimėlį.
Vakar (sekmadienį) pradėjo lašėt vaisiaus vandenys. Na, bent jau aš taip suprantu, kad ten vandenys, nes toks skaidrus skystis. Jau apsidžiaugiau, kad gimdysiu, nes terminas jau buvo penktadienį, bet sąrėmiai vis neprasideda.  Gal reiktų nuvažiuot į ligoninę pasirodyt gydytojams?
Šiaip jaučiuosi gerai, vaikutis juda kaip ir anksčiau. Labai laukiu patarimų, nes jau pradedu nerimaut.
*

butinai!!!!!!!!! turi vaziuot i gimdymo namus! greit turesi jau wub.gif
hidargy
Kraunuos daiktus ir važiuoju. smile.gif Bent jau bus ramu.
Ačiū už patarimus visoms. 4u.gif
Indula
QUOTE(hidargy @ 2009 07 13, 13:51)
Kraunuos daiktus ir važiuoju. smile.gif Bent jau bus ramu.
Ačiū už patarimus visoms.  4u.gif
*

Sekmės.Kad būtų lengvai ir greitai 4u.gif
O važiuoti būtina, nes per mažas vandenų kiekis kenkia leliukui unsure.gif
Boruzele***
turiu ir as klausimeli blush2.gif 4u.gif
jei vandenukai lasa, tai istisai turi teketi ar gali su dideleis tarpais? g.gif nes pas mane kartais suslampa truputuka kelnaites, tai vel sausos blush2.gif bet manau cia ne slapimas...ar gali taip buti? g.gif
Natuke
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 13, 15:58)
turiu ir as klausimeli blush2.gif  4u.gif
jei vandenukai lasa, tai istisai turi teketi ar gali su dideleis tarpais? g.gif  nes pas mane kartais suslampa truputuka kelnaites, tai vel sausos blush2.gif  bet manau cia ne slapimas...ar gali taip buti? g.gif
*

gali būti ir gan. skystos gleives
hidargy
Jau buvau nuvažiavus į ligoninę, bet paleido namo. Dabar galiu pasidalint patirtim. smile.gif
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 13, 14:58)
turiu ir as klausimeli blush2.gif  4u.gif
jei vandenukai lasa, tai istisai turi teketi ar gali su dideleis tarpais? g.gif  nes pas mane kartais suslampa truputuka kelnaites, tai vel sausos blush2.gif  bet manau cia ne slapimas...ar gali taip buti? g.gif
*

Man lygiai taip pat buvo. Vis po truputį pravarvėdavo. Daktarė ligoninėj sakė, kad jei jau vandenys bėga, tai mažiausiai kokia stiklinė būna. Ir kad tikrai atskirsi kai nubegs.
O jei po truputėlį varvalioja, tai greičiausiai gleivinės skystis, kurio gali padaugėt prieš gimdymą.
agurčikas
Dabar jau būsi rami, kad viskas gerai smile.gif
papukaite
Paskutini menesi man taip pat daznai sudrekdavo kelnaites, bet taip lyg nuo vandens, be kvapo be spalvos neglitu, i ligonine nevaziuodavau, galvodavau kad jei jau gimdysiu tai tikrai suprasiu. Ir buvau teisi, gimdziau laiku, kaip ir buvo numatyta, ir tik prakirpus vandenis smile.gif
Apskritai man per nestuma uzeidavo visokie skausmai-skausmeliai, neiprasti pojuciai, nors imk ir kasdien i ligonine vazinek doh.gif
kada tikrai reikia vaziuoti, tai kai buna labai astrus skausmas, kai kraujuojama, kai uzeina dazni reguliarus saremiai ar kai nubega vandenys (nesudreksta o nubega)
tss
QUOTE(hidargy @ 2009 07 13, 20:24)
Vis po truputį pravarvėdavo. Daktarė ligoninėj sakė, kad jei jau vandenys bėga, tai mažiausiai kokia stiklinė būna. Ir kad tikrai atskirsi kai nubegs.
O jei po truputėlį varvalioja, tai greičiausiai gleivinės skystis, kurio gali padaugėt prieš gimdymą.
*

na cia manau visaip gali buti, as kai pirma gimdziau,tai vandenys po truputi bego,tikrai ne stiklinem..ir man taip varvejo gera pusdieni, nuvaziavus i ligonine mane ten ir paliko jau, nes patikrinimo metu ten pakrapste matyt isbego ju daugiau, o po poros val jau ir leliukas buvo smile.gif man gydytoja sake,kad priklauso kaip iplysta vandenu maisas,koks tos pleves stiprumas, gali vos vos tik iplyst,uztai ir pradeda begt po truputi..
maliavka
man vandenys irgi po truputi begti pradejo, o saremiu nebuvo. bego toks bespalvis, bekvapis skystis kaip vanduo. zodis 'bego' cia taip per stipriai skamba. nes tas begimas buvo toks: atsistoji nuo kedes - saukstelis skyscio i kelnes. stipriau pasisuki - vel. pirmai maniau slapimo nebenulaikau. puse dienos taip maniau, kelis paketus pasikeiciau. tada vis tik nusprendziau varyti i ligonine del sventos ramybes. ir gerai, kad nuvaziavau. daktaras lengva morala atskaite, kad tokiu atveju delsti negalima. bego is tiesu vandenys, o kadangi pratempiau taip daugiau nei 12 valandu, tai ir antibiotiku teko sulasinti, nes infekcijos rizika buvo labai didele. ir dar. pries vaziuodama as irgi cia forume skaitinejau. nezinojau ar tai vandenys, ar reikia vaziuoti ir tt. dabar galiu tvirtai pasakyti - vaziuoti butina. geriau penkiasdesimt kartu be reikalo medikus krutinti, negu po to tfu tfu tfu kokia nelaime ir siaip blogumas. del vaikucio gi galima pasistengti. Saremius man sukele vaistais ir tos dienos vakare turejau lialiu wub.gif
Laura.V.
Be jokios abejonės būtina pasirodyti daktarei arba važiuoti į ligoninę. Kai gimdžiau pirmąjį, vandenys lašėjo, o sąrėmių nebuvo. Teko skatinti, vaikučiui jau trūko oro. Dėkui Dievui, kad viskas sėkmingai baigėsi.
zzitukass
QUOTE(Laura.V. @ 2009 09 08, 18:19)
Be jokios abejonės būtina pasirodyti daktarei arba važiuoti į ligoninę. Kai gimdžiau pirmąjį, vandenys lašėjo, o sąrėmių nebuvo. Teko skatinti, vaikučiui jau trūko oro. Dėkui Dievui, kad viskas sėkmingai baigėsi.
*

šiandien buvau pas gydytoja, pasakiau savo abejones dėl lašėjimo (nes man ryte pasirodė , lyg kažkas vis kliurksi blush2.gif ) , ji man tipo taip nebūna doh.gif jusi kaip per kojas bėgs doh.gif
Izidora
Na o man va šįryt irgi taip. Lyg nulašėjo koks šaukštelis vandens į kelnaites. Po kurio laiko lyg ir vėl. Bet labai nedaug. Paskambinau gydytojai ir ji pasiklausinėjusi pasake, kad jei tik po šaukštelį, jei B streptokokas neišaugęs (nežinau, kuo tai susiję), jei vaikutis juda gerai, tai greičiausia nieko tokio ir tai ne vandenys. Sako: turėtų išbėgti daugiau, ne po šaukštelį; gali, jei nori nuvažiuot pasitikrint, tačiau taip dažnai būna nėštumo pabaigoje (man 38 sav.). Paprastai, sako, vis tiek laukiam kokias 6 val. Tai galit, namuose laukt. Jei nieko, tai nieko. O jei ką įtarsit, važiuokit pasitikrint. Tai va. Na aš ir pati įtariu, kad tai su tokiom skystom gleivėm išlaša. Bet naujas pojūtis ir jau neramu... verysad.gif
Izidora
Vis delto tai buvo vandenys. Kita diena po to, kai rašiau, gimė dukrytė... blush2.gif biggrin.gif
Margareta
aisku kad gali begti ir po saukteli, vandenmaisis reiskaisi prakiures sone mirksiukas.gif man tas pats buvo. biggrin.gif
Zaveriukste
O gal kuri zinote teoriskai kiek laiko gali daktarai islaikyti nesciaja nuo vandenu nutekejimo????
olga25
QUOTE(Zaveriukste @ 2009 11 03, 21:05)
O gal kuri zinote teoriskai kiek laiko gali daktarai islaikyti nesciaja nuo vandenu nutekejimo????
*

Na mane po vandenu nutekejimo pralaike 10 valandu, o po to pasake, kad vaziuojam daryt cezari verysad.gif
Saremiai atsirado tik kai pradejo skatinti. Daktarai sako kai tik nubega vandenys is karto reikia vaziuoti i ligonine.
Zaveriukste
QUOTE(olga25 @ 2009 11 03, 19:16)
Na mane po vandenu nutekejimo pralaike 10 valandu, o po to pasake, kad vaziuojam daryt cezari verysad.gif
Saremiai atsirado tik kai pradejo skatinti. Daktarai sako kai tik nubega vandenys is karto reikia vaziuoti i ligonine.
*

Mano drauge siuo metu ligonineje ir jai vandenys nubego pries mazdaug 16 valandu o jai pasake kad ji gali pralaukt ir 48 valandas... doh.gif Cia kazkokias nesamones jie skiedzia, as esu labai susirupinusi todel laukiu gal kas zinot apie tokius atvejus verysad.gif
Deganti
QUOTE(Zaveriukste @ 2009 11 03, 20:30)
Mano drauge siuo metu ligonineje ir jai vandenys nubego pries mazdaug 16 valandu o jai pasake kad ji gali pralaukt ir 48 valandas...  doh.gif  Cia kazkokias nesamones jie skiedzia, as esu labai susirupinusi todel laukiu gal kas zinot apie tokius atvejus  verysad.gif
*

siaip nubegus vandenims per para laiko turi pagimdyt, man nubego pries 12 nakti, tada iki 6 ryto laukem, deja saremiai neprasidejo, teko skatinti ir pagimdziau tik 4 dienos, praejo beveik 17 val. kiek atmenu gydytoja kalbejo apie para laiko, nes ir praejus 12 val suleido antibiotiku del visa ko 4u.gif
Zaveriukste
ACIU uz greitus atsakymus, drauge jau gimdykloj thumbup.gif
Izidora
Na man pradejo laseti kokia 10 ryte, o as i klinikas nuvykau tik kitos dienos apie 11.30. Tai leido antibiotikus.
liolia79
QUOTE(Zaveriukste @ 2009 11 03, 19:05)
*

Man Airijoj dave 24 val.... pagimdziau greiciau - po 12 val jau turejom dukryte:)

O del vandenu lasejimo, tai kuo greiciau vaziuokit i ligonine. Man nubego po trupuciuka, pasiskambinau, liepe atvaziuot, apziurejo, pasake, kad dar negimdysiu ir isleido namo. O po pusantros sav kai nakti pradejo begt.... teko skubiai lekt i ligonine thumbup.gif jau nebeisleido biggrin.gif
Geriau pasirodyti ligoninej paranoike, negu nekaltinti paskui saves jei bus bedu del prasidejusios infekcijos
nep
O kai tie vadenys bega po truputi, tai kas kiek laiko tai gali buti ? Ta prasme, ar gali isbegineti kokia savaite? Dar daugelis forume minejo, kad jie turi specifini kvapa, koks jis g.gif
Ir ar gali tarkim tie vandenys karta isbegti nestumo eigoje, o paskui nebebegti g.gif Ar ta vieta, kurioje jie gludi yra visiskai uzdara ? g.gif

Siandien biski buvau issigandus, tai i ligonine pasisvazinejau...Kazkas nubego, taip zymiai daugiau nei kokios gleives, ir skysciau blink.gif nors man tik 33 savaites. Ligonineje apziurejo, pasake, viskas lyg tvarkoj, ju kiekis normalus, niekas nesidaro, vaikelis jauciasi gerai smile.gif Taip dziaugiuosi smile.gif Sake kita karta vaziuoti, jei begs jau DAUG, pilnas paketas ar pan... Tai taip iseina ne vandenys ten buvo... g.gif unsure.gif Tai kas g.gif
mamyte_romantike
Man taip pat buvo su pirmu gimdymu. Kol nueidavau į tuoletą - jau būdavau šlapia. Galvodavau, gal jau šlapimo nebelaikau ar kas čia pasidarė g.gif Na, bet skystis toks balkšvas buvo, galvoju tikrai ne šlapimas biggrin.gif Taip 2 dienas pratempiau ir galvoju dėl viso pikto paskambinsiu gydytojai. Ji liepė pasiimti daiktus ir atlėkti. Ten patikrino, sakė, kad viskas jau ruošiasi, tad guldys į skyrių. Penktadienį paguldė, o sekmadienį jau turėjau savo kleckiuką smile.gif
Beje, vandenys man taip ir nenubėgo natūraliai, teko prakirpti juos.
pukepuke
Man vandenys nubego iskart abeju vaiku. Net nebuciau pagalvojus, kad vendenu tu sitiek daug buna doh.gif Kol davaziavom iki ligonines, buvau kiaurai slapia, pries tai namie ju labai daug isbego, kol rose operacija dar bego doh.gif
hekata
kaip užsidirbti pinigu krizes metu

Tikriausiai jau daugelis panašių skelbimų matėte daugelyje forumu, skelbimo lentose. Dar visai neseniai ir aš žiūrėjau labai neigiamai i tokius pasisakymus. Ir vis dėlto įsiskaičiau, ką gi viena diena tiesiog neturėjau ką veikti ir pagalvojau „JUK VISAI LOGIŠKA SISTEMA, REIKIA PABANDYTI„, juo labiau juk prarandu tik 12 Lt, kuriuos anksčiau ar vėliau išleisiu kokiems nors nereikšmingiems dalykams.
Reikia persiusti po 2 Lt į banko sąskaitą kiekvienam iš sąrašo apačioje, paskui išbraukti pirma sąskaitos numeri ir įrašyti savo sąskaitos numeri i paskutine šešta eilute ir talpinate šita straipsni (jau su savo banko sąskaitos numeriu) kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose. Jokiu apgaulių. Aš pamąsčiau, kad nieko neprarandu išskyrus savo 12 Lt ir nusprendžiau pabandyti.
Po keliu dienu man i sąskaitą pradėjo kauptis pinigėliai aš negalėjau patikėti savo akimis, jog tai veikia! Iš pradžių kaupėsi po kelis litus, bet kuo toliau tuo daugiau susikaupdavo.Per pora savaičių susikaupė apie 1000 Lt, po trijų savaičių prisidėjo dar apie 2000 Lt. Dabar turiu uždirbęs 4000 Lt ir neskaitant smulkiu išlaidų, po pusantro mėnesio turėtų būti apie 7000 Lt. Ir šita suma po truputi toliau dides. O prasidėjo tik nuo 12 Lt.
Noriu su Jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir Jums, ir man!
Aš jums pažadu, jeigu Jus tiksliai seksite instrukcija ir neturėsite vilčių gudrauti, Jus pradėsite gauti daug daugiau pinigu, negu tikitės, per daug nesistengdami. Pasiūlymas: perskaitykite tai pora kartu. Išsaugokite savo kompiuteryje, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jūsų laukti. Sutikite - tai paprasta. Tai absoliučiai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir Jūsų
indelis yra tik 12 Lt ir pora valandų internete. Svarbu: tai ne apgavyste ir visiškai legalu ir Jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate, bet tai tikrai dirba!
Atkreipkit dėmesį: tiksliai sekite instrukcija ir 60000 Lt ir daugiau bus Jūsų nuo 40 iki 80 dienu laikotarpyje. Visa tai sėkmingai veikia dėl dalyviu sąžiningumo.
Yra trys paprasti žingsniai:
1. jei dar neturite, jums reikia atsidaryti sąskaitą bet kuriame Lietuvos banke.
2. pirmiausia į žemiau esančias 6 banko sąskaitas perveskite po 2 Lt. Visa tai įvykdžius, Jus padarėte paslauga, ir svarbiausia - tai visiškai
legalu. Jus taip pat prašote teisėtos paslaugos, už kuria mokate.

1. LT247044 0002 8063 2309

2. LT28 7044 0006 7261 3020

3. LT46 7300 0100 0950 0087

4. LT41 7300 0100 8602 2313

5. LT48 7290 0000 7970 2216

6. LT17 4010 0425 0203 9222

3. Dabar išbraukite iš sąrašo Nr.1 sąskaitos numeri, perneškite visas sąskaitas vienu eiles numeriu i viršų, o į atlaisvinta Nr. 6 eilute įrašykite savo banko sąskaitos numeri. Išplatinkite šitą straipsni (jau su savo banko sąskaitos numeriu Nr. 6 eilutėje) kaip minimum 200 forumuose ir naujienų juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiškais, įsidėmėkite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipsni, tuo didesnes bus Jūsų pajamos ir tos pajamos tiesiogiai priklauso nuo Jūsų.
Šitas biznis sėkmingai gyvuoja ir klesti dėl dalyviu sąžiningumo ir rimtumo. Todėl viska
atlikite kruopščiai ir nepagailėkite 12lt, nes Jums tai atsipirks su kaupu. Sąžiningumas daro pinigus.
Kada Jus pasieksite pirma eilute, Jus turėsite tūkstančius litu tiesiog kaip sąrašo kūrėjas! Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete. Užsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai. Laikas – pinigai!!!
O dabar aš papasakosiu, kodėl Jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai išlošiate. Tiesiog paprasta aritmetika!
Sakysim iš 200 laiškų ar straipsniu, į kuriuos išsiunčiau ši laišką, aš gausiu 5 atsakymus, t.y. 5 žmonės man perves po 2 Lt (menkas rezultatas), tai reiškia aš uždirbsiu 10lt būdamas šeštoje sąrašo pozicijoje.
Dabar šitie 5 žmonės išplatina dar po 200 pranešimų, žinomą, su Jūsų sąskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako! Tik po 5 žmonės – tai jau 500lt į sąskaitą, toliau šitie 25 žmonės daro po 200 patalpinimu su jūsų sąskaitos Nr. 4 pozicijoje ir atsako vėl 5 žmonės – pajamos 2500lt. Toliau šitiems 125 žmonėms patalpinus po 200 pranešimų ir gavus po savo 5 žmonės, Jums duoda 12500 Lt pajamu (jus 3 pozicijoje). Toliau dar įdomiau: šitie 625 žmonės daro 200 patalpinimu su jūsų sąskaitos nr. 2 pozicijoje, atsako vėlgi po 5 žmonės – tai 62500 Lt.
Toliau paskaičiuokite kokie pinigai čia, ir visai nesunkiai uždirbti. Ar ne įspūdingas skaičius ir tai tik už pirmutinius 12 litu. Siame biznyje svarbiausia būti sąžiningam. Kitaip nieko nesigaus.
Ar jus galite įsivaizduoti kiek žmonių kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito šita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote?
Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju.
Ir toliau didėja!!!!! Ir tai tikrai veikia!!!
detyte
man su pirmu leliuku tai buvo..tai lekem ligoninen 4u.gif
Pušūnė
man kaip nubego vandenys tai is kart lekem i ligonine, o saremiai prasidejo tik po 4 valandu. Taciau manes nesiunte atgal namo, nes iki ligonines mums 1,5 val. kelio
goshke
Man kai nubėgo vandenys iškart į ligoninę išvarėm. Ir ne lašiukas, kaip kad daug kam po trupultį, o kaipreikiant pasipylė. Bet absoliučiai jokių sąrėmių nebuvo. Patikrino- kaklelis buvo tik per 1,5cm atsivėręs, pasakė "vandenys nubėgo ant nepasiruošunių gimdymui takų". Tada pradėjo pomtuoti skatinančius, sąrėmiai kas be ko atsirado, ėmė smarkiai stiprėti, bet kaklelis taip ir nesivėrė. Po 7 val iškankinimo nusprendė pjauti...
super_wife
Bego vandenys-jokiu skausmu.Prabudau del to,kad kaz kas tarp koju teketi pradejo,pasokau-ogi vandenys biggrin.gif Tai dar nusiprausiau ir tik po 2-3val. dasigabenom,niekur neskubejau.Skausmu pasikartosiu jokiu,o atvaziavau su 7cm atsidarymu,o paskui kaip susuko taip susuko doh.gif blink.gif Vandenys bego visa laika,ne po lasiuka,normaliai,nelaikantiems paketai buvo kiauri(didziausi) ir visas treningas slapias blush2.gif
zingeidi
sveikos:) kaip gai,ka radau siA TEMA thumbup.gif mane irgi vis ankino klausimas kaip suprast ar nubega vandenys.....paskaicius siek tiek prasvesejo blush2.gif tikiuosi suprasiu, kai tai prasides......
lencia
Hm ,tai tikiuos man ne vandenys lasa..nes tik 33sav. Baisoka..Nors gimdau jau antra karta ir zinau ka reiskia kai vandenys teka, taciau tie keli vis pasirodantys lasiukai vercia mane nerimauti
wytaute69
QUOTE(lencia @ 2011 04 18, 12:56)
Hm ,tai tikiuos man ne vandenys lasa..nes tik 33sav. Baisoka..Nors gimdau jau antra karta ir zinau ka reiskia kai vandenys teka, taciau tie keli vis pasirodantys lasiukai vercia mane nerimauti
*

tai gal tu geirua nuvaziuok pasitikrinti....
man asmeniskai vandenys isbego protrupuciuka. TIkrai nebuvo jokio pukst ir nesupratau kad ten vandenys. TIk jau buvo teriminas, tai ir vaziavau i ligonine, bet vandenys bego kelias dienas. TAip atsistoji ir nubega lasas kitas per kojas. po kiek laiko vel. Nuvaziavus paaiskejo kad nebedaug tu vandenu belike. Prieky neber, o ten toliau dar truputi buvo.
lencia
QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 19, 12:58)
tai gal tu geirua nuvaziuok pasitikrinti....
man asmeniskai vandenys isbego protrupuciuka. TIkrai nebuvo jokio pukst ir nesupratau kad ten vandenys. TIk jau buvo teriminas, tai ir vaziavau i ligonine, bet vandenys bego kelias dienas. TAip atsistoji ir nubega lasas kitas per kojas. po kiek laiko vel. Nuvaziavus paaiskejo kad nebedaug tu vandenu belike. Prieky neber, o ten toliau dar truputi buvo.
*

aciu uz patarima, taip ir padarysiu..
super_wife
Saremiu jokiu nebuvo,prabudau ryte nuo to,kad pradejo begti vandenys smile.gif Nesupratau ispradziu,nes pagalvojau,kad nelaikau slapimo,bet paskui supratau,kad ar laikai ten ka nors ar nelaikai vistiek bega irnesakyk.gif Taigi nuejau i dusa,apsirengiau ir ramiai isvaziavom i ligonine. Saremiu-jokiu!!! 10ryto pagulde i palata gimdymui ir 12.45 jau turejau mazyli. Atsidarymas buvo 8cm,pasikartoju,kad saremiu jokiu nebuvo mirksiukas.gif Aisku tie 2cm ligoninei buvo baisesni uz siaubo filma,bet greit praejo.
egllute
Man irgi panasiai nutiko, tik as kol issiruosiau praejo apie 3 valandos ir tada isvaziavom gimdyti biggrin.gif Man gydytoja pries tai sake, kad jei pradeda teketi vandenys tai reiskia, kad gimdyma reikia pabaigti per 12 val., o man buvo planuotas CP, tai kai atvaziavau ir paruose operacijai
eveeez
Man lasejo po truputi apie para, net i galva neatejo kad tai vandenys doh.gif, kai nuvaziavau pasitikrinti, priekines vandenu pusles jau nebuvo, gavau barti, kad nesirupinu vaiko sveikata unsure.gif , kad jau seniai turejau buti pagimdzius, naturaliai saremiai taip ir neprasidejo, is karto skatino.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.