Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželiai pakeliui į Žaliuosius ežerus
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2
Meka
Po metų ruošiamės persikraustyti į sodus už žaliųjų ežerų Vilniuje. Reikalinga informacija apie darželius, kurie randasi pakeliui į sodus važiuojant iš centro. Gal kas žinote ką nors. Būčiau labai dėkinga
Mumija
Labas, Meka,

as gyvenu Balsiuose. Nors mano maziui tuoj bus 1,6 , jau pradedu dairytis darzelio kitam rudeniui. Beda ta, kad aplink mus yra tik vienas darzelis Naujuosiuose Verkiuose (vaziuojant link Ozkiniu). Bet, kai praeita savaite nuvaziavau ten, tai pagalvojau, kad savo vaiko tokiame rajone tikrai i darzeli neleisiu. Baisu! Tai va, dabar ir galvoju, ar prie darbo arciau, ar prie namu, ar prie seneliu... Ir niekaip negaliu apsispresti doh.gif
Alexarina
Mes irgi gyvenam prie Žaliųjų ežerų. Nors mums dar tik 5 mėn. bet jau pradėjau domėtis šiuo klausimu. Nes kiek girdėjau iš pažystamų, geriau iš anksto užsirašyti į darželį, nes po to gali būti per vėlu, nes didelės eilės ohmy.gif Tiesą pasakius aš irgi nevesčiau savo vaiką į darželį Naujuosiuose verkiuose schmoll.gif . Tikiuosi,kad kol mes užaugsim, Balsiuose jau bus darželis ax.gif Mokyklą tai girdėjau ,kad jau planuoja statyti g.gif
Jurga
tai kad nelabai ir yra pakeliui iš centro į žaliuosius darželių schmoll.gif Aš dirbsiu senamiesty, tai iš žaliųjų vežiosiu į antakalnį, o pas kui - pati į darbą. Antakalnis mums tinka, nes močiutės šalia, jei nespėsim paimti iš darželio ar pan. Kitas varijantas buvo į senamiestį vežiotis, bet ten tik aš pati galėčiau paimti vakare.
Labai tikimės, kad bent mokyklą pastatys iki kol reikės eiti g.gif
zvimbis
Mes irgi gyvename žaliuose ežeruose, bet darželio taip ir nerandau. Klausiau gydytojos, tai sakė, kad yra privatus, paaiškino kaip nuvažiuoti, tai pasirodo, kad jau jo nebėra, nes praeitais metais tik 1 vaikas buvo. Kur visi veda vaikus. Mums jau 7 mėn ir jau laikas pradėti galvoti. Kada ten statys tą darželį, gal kas žinot?
patri
lygtais 2007m rydeni balsiuose turetu jau pastatyt g.gif
RitaRazi
Labuka,
mes irgi pavasariop kelsimes i Balsius, domejausi as to darzelio statyba, tai kol pastatys, tai ir i mokykla eiti prades, labai daug kalbu ir planu, veiksmu kol kas nematyt, deja schmoll.gif
as galvoju leisti vaika i darzeli Zirmunuose arba Snipiskese, manau, mums bus patogu. Kiek girdejau, yra keletas geru ten darzeliu g.gif Rugsejo menesi pradesiu ekskursija po juos ir tada jau apsispresiu ir uzsirasysiu mirksiukas.gif
Jadziūnė
Teko garbe aplankyti ta darzeli Popieriaus gt. doh.gif , na vaizdzialis nekoks, kai uzejome, aukletoju ir kt personalo nebuvo matyti (mat pataikem i grupe), vaikai iki kelnaiciu isrengti vieni davesi,po to tik islindo nelabai laiminga poniute...Isorinis vaizdas ir kiemo zaidimu aikstele skurdi, viduje ne ka geriau verysad.gif Vedeja sake, jog tame darzelyje ir rusai, ir lenkai, ir lietuviai, o aukletojos poliglotes bigsmile.gif Na man tai neeeaa schmoll.gif tas darzelis, tiesa, minejo, jog yra lopselinuku grupe, priimtu nuo 1.5 metu, bet reikia, kad vaikas butu vaiksciojantis, o ant puodo mikliai pasodina, jeigu spyriojasi biggrin.gif Graudu...lauksim mokyklos Balsiuose smile.gif
Pingvinukas
Su darželiais sunkoka 4u.gif

Bet žada ir Balsiuose darželyje pastatyti mirksiukas.gif Va ČIA registracija į naująjį darželį 4u.gif

Mes jau užregistravome abu vaikus mirksiukas.gif

O čia bendrauja BALSIŲ MAMYTĖS mirksiukas.gif
RitaRazi
Mes irgi i darzeli uzsiregistravom bigsmile.gif nr. 62, berods, esam ax.gif

Bet tai ka daryt iki tol, kol ta darza pastatys? g.gif nenori ne viena darzelio vedeja priimt, nes tipo joms is svietimo jau dave nurodyma, kad Balsiuose bus darzelis ir tegu ten ir eina. unsure.gif Kazkokia nesamone gaunasi unsure.gif To Balsiu darzelio pamatu dar ner..
MeLLoMa
Sveikos mergaites... As siek tiek esu susijusi su Balsiu mokyklos ir darzeliu projektais. Patikekite, daroma viskas, kad tik greiciau juos ten pradetu statyti, taciau tai gana sudetinga, kadangi mes Lietuvoje neturime pakankamai koncesiju praktikos, kurios pagrindu bus statoma mokykla... Siuo metu baigiami rengti visi dokumentai, ir bus skelbiamas konkursas koncesininkui. Taciau pagal visas istatymu proceduras konkursas uztruks kelis menesius. Taigi statybos geriausiu atveju prasides tik velyva vasara ar net rudeni. Po pusantru metu planuojama atidaryti korpusa pradinukams, o po dvieju su puse metu - visa mokykla.
Darzelio projektas eis lygiagraciai, su keletos menesiu atsilikimu. Taigi jis Balsiuose stoves irgi tik po kokiu 2 metu geriausiu atveju... smile.gif
irbyte
QUOTE(MeLLoMa @ 2007 12 07, 16:17)
Sveikos mergaites... As siek tiek esu susijusi su Balsiu mokyklos ir darzeliu projektais. Patikekite, daroma viskas, kad tik greiciau juos ten pradetu statyti, taciau tai gana sudetinga, kadangi mes Lietuvoje neturime pakankamai koncesiju praktikos, kurios pagrindu bus statoma mokykla... Siuo metu baigiami rengti visi dokumentai, ir bus skelbiamas konkursas koncesininkui. Taciau pagal visas istatymu proceduras konkursas uztruks kelis menesius. Taigi statybos geriausiu atveju prasides tik velyva vasara ar net rudeni. Po pusantru metu planuojama atidaryti korpusa pradinukams, o po dvieju su puse metu - visa mokykla.
Darzelio projektas eis lygiagraciai, su keletos menesiu atsilikimu. Taigi jis Balsiuose stoves irgi tik po kokiu 2 metu geriausiu atveju...  smile.gif
*

Kazkokia tragedija su tuo darzeliu....kitur vietu nera...nuejai i Zirmunu keleta darzeliu, tai jie teigia...kad mes nepriklausom jiems. tai jei Balsiai neturi darzelio, tai kam mes priklausom? g.gif

Patarkit mergaites, kur uzrasyti savo lelyte unsure.gif
deluxe
QUOTE(MeLLoMa @ 2007 12 07, 15:17)
Darzelio projektas eis lygiagraciai, su keletos menesiu atsilikimu. Taigi jis Balsiuose stoves irgi tik po kokiu 2 metu geriausiu atveju...  smile.gif
*

Dekui nors uz kiek informacijos,o tai maniau,kad vaikas pensijos sulauks kol pastatys. Aisku norisi greiciau,nors mano maziui tik puse metu,bet kol pastatys tai visas vyras bus.
Tiesa,as girdejau,kad darzelio pastatas bus kitoje vietoje,ne ten kur mokykla planuojama statyti.Kazin tiesa? Nu svarbiausia,kad is viso ji pastatytu,nes galvos skausmas kur tuos vaikucius det.
deluxe
Nu va uzrasiau as savo atzalele i ta busima darzeli,el.pastu issiunciau,nes kiek skambinau tai niekada tos darbuotojos,kuri atsakinga,nebuna darbo vietoje. Tik kazin kaip dabar suzinot kelinas mano vaikas eileje ir ar jis pateks i ta issvajotaji darzeli kai ateis laikas. g.gif
deluxe
as cia kaip matau pati su savim bendrauju biggrin.gif
Iveka
na va, pagaliau radau info apie Balsiu vaikiukius biggrin.gif . Ieskojau informacijos apie darzeli Popieriaus gatveje, kaip matau atsiliepimai daugiau nei nekoki, svarsciau ar vaziuoti ten apziureti, ar net neverta biggrin.gif
ir as uzrasiau i busimaji darzeli, nors itariu su tokiais tempais statybos turbut jau busim pradeje lankyti koki kita darzeli ar aukle susirade biggrin.gif
irbyte
Busimas darzelis, kiek pastebejau mamytes apie busima darzeli nuo 2005 m sneka kad uzrase.....bet panasu kad mums neteks i darzeli eiti, mes jau irgi pries metukus uzsirase....beviltiska manau....planuoja planuoja ir nieko nedaro verysad.gif
Giedrai
QUOTE(irbyte @ 2008 04 01, 12:32)
Busimas darzelis, kiek pastebejau mamytes apie busima darzeli nuo 2005 m sneka kad uzrase.....bet panasu kad mums neteks i darzeli eiti, mes jau irgi pries metukus uzsirase....beviltiska manau....planuoja planuoja ir nieko nedaro  verysad.gif
*

Tuo labiau, kad is pradziu planuose yra pastatyti mokykla, o tik po to darzeli. Mano ziniomis, mokyklos statyti nepradejo smile.gif
deluxe
QUOTE(Giedrai @ 2008 04 01, 22:43)
Tuo labiau, kad is pradziu planuose yra pastatyti mokykla, o tik po to darzeli. Mano ziniomis, mokyklos statyti nepradejo smile.gif
*

Jo apie darzeli galima tik svajoti, o mokykla lygtais siemet prades statyti, jeigu vel ne pazadai...
zanna.lt
Dėl mokyklos tai jau buvo paskelbtas konkursas, paraiškas priiminėjo iki kovo 17 d. Jokių žinių nei spaudo, niekur negirdėti, kada gi tą mokykla pagaliau bus. g.gif Dėl darželiotai iš vis neįsivaizduoju, sulauksim po kokių 5 metų, ne anksčiau tikriausiai. Kas gali žinoti, kokie dar darželiai priklauso mums, o gal mes jiems?
Paunksne
QUOTE(zanna.lt @ 2008 04 30, 14:21)
...Kas gali žinoti, kokie dar darželiai priklauso mums, o gal mes jiems?
*

Nagi, reikia skambintis į savivaldybės švietimo skyrių, ten sužinosi, kad žaliesiems ežerams - vos ne visi Vilniaus darželiai po kojų, bet kas iš to. Kai skambinau pirma karta nurode Pirpirą šnipiškėse ir šalia Ramunėlė ar pan. Antrą kartą nurodė Žirmūnuose žirniuką ir dar vieną, kurio pavadinimo jau neprisimenu, tik galiu pasakyti, kad jis yra už žirmūnų žiedo iki (buvusio Minsko pard.) gilyn į kiemus. Perėjusi visus šiuos darželius, o dukra gimimo 2006 m. noriu jau šį rugsėjį leisti į daržą, BET visi darželiai verkia, kad vietų nėra, užrašytą vaikų po penkis į vieną vietą ar pan. Gal rudenį kiek atsisijos. Bet šiaip jau Balsiai ir žalieji ežerai rašosi į tuos išvardintus darželius žirmūnuose: žirniukas ir dar kažkas, šnipiškėse Pipiasa ir ramunėlė. jei vaikai gimę 2005 m. siūlau kuo grečiau užsirašyti, prieš tai pasiskambinus į savivaldybės švietimo skyrių ikimokyklinio ugdymo poskyrį. Apskritai tai su tais darželiais absoliutus pyyp... O žirmūnų Žirniukas - TRAGIŠKAS, tokio baisaus darželio dar nebuvau mačiusi - lauko aikštelių nerasta, žole apžėlė, metalinės karstyklės uspynės išlaužytos ir t.t. pastatas taip pat apverktinos būklės, smarvė viduj kyla iš gilios sovietinės praeities, tik dar blogesnė...
Deimante Mazute
Na, o Balsių sodų 8-oji g. priklauso darželiui minties g. Smlsučiai.
Nors užsirašėme jau šių metų pradžioj, bet patekti be šansų sad.gif
Iš 15 mes 52 vietoj blink.gif
Iš tiesų tai Žaliesiems ežerms priklausantys darželiai yra be galo toli ir vaikučius vežti per visus kamščius beveik į miesto centrą, o po to važiuoti į kitą miesto galą į darbą yra kažkokia beprotybė doh.gif Iš vis linksmiausia, jei darbas kur nors Santariškėse, tai išeitų, kad vaiką veži ryte į daržą toliausiai, gryžti į darbą netoli namų, vakare vėl į centrą į daržą ir su vaiku per kamščius per kokią valandą gal ir gryžtum namo...
O jei vaikas mašinoj nebūna, kaip tada per tuos kamščius suvažinėt doh.gif Kažkokia tai nesąmonė - rajonas be galo sparčiai plečiasi, o darželio nei prošvaičių nėra sad.gif
isdykusi mamyte
sveikos mamos..ir as balsiete 4u.gif na zinot- pakraupau... dar ryt galvojau apsilankyt verkiu darzelyje, bet paskaicius jusu mintis- persigalvojau schmoll.gif nzn nei ka daryt..bandysim registruotis i ta isivaizduojama balsiu darzeli ir dairytis aplinkiniuose rajonuose.. O kaip situacija baltupiu darzeliuose?
ps. o del to namu darzelio jeruzalej...na zinot...ne paprastiems tevams tokias sumas per menesi moket..zinoma, manau uz tokia kaina ir prieziura GAL butu atitinkama, nors kazkaip abejoju... g.gif na cia mano nuomone mirksiukas.gif
Krabytee
Musu situacija tokia pat.... verysad.gif
Arba verkiu darzelis (mums butu patogu.., salia seneliai gyvena).. bet mano sirdis ten neliksta... nors draugu mergicka lanko ji ir tevai yra patenkinti.
Atsiliepimai yra geri tik is mazuju grupes kur auklyte Tania, na o su vyresniu vaiku grupe tai ne kas... vien tik blogi atsiliepimai ir is mamu ir is aplinkiniu gyventoju....
Bandom ieskoti darzelio ieskoti aplink kalvariju g. doh.gif
zhmogeliukas
ouj ne poprieriaus gatvėj esantis darželis nepatinka man
pati ten gyvenu,ir kai maža buvau vaiksčiojau.nekaip,nekaip.

pati dar nelabai ką jau ir prisimenu,bet pamenu kaip kažkad apusseserė vaiksčiojo,kai kol močiutė gyva buvo vedžiodavo ją ten tai pusseserė bijodavo eiti į tą darželį.aukletojos kažkokios.
nežinau gal ji ten jau nebedirba,daug laiko praėjo,bet tas darželis net mane pačią baugina
zmogs
Sveikos, Žalių ežerų mamytės
mes šiuo meu svarstom, ką daryti su mūsų trimečiu. Lankėme privatų darželį Jeruzalėj, bet dėl finansų ir suprastėjusios emocinės atmosferos jame atsiėmėm.
Kur vedat savo mažuosius?
deluxe
QUOTE(zmogs @ 2009 07 29, 12:57)
mes šiuo meu svarstom, ką daryti su mūsų trimečiu. Lankėme privatų darželį Jeruzalėj, bet dėl finansų ir suprastėjusios emocinės atmosferos jame atsiėmėm.
*

Na,pirmiausiai paskambink i savivaldybe ir paklausk koks priklauso, tuomet jau ziurek tinka ar ne. As taip dariau,mums priklauso Ramunele zirmunuose,ten ir uzrasiau. Siais metais jau keliaus.
Zuwytes
QUOTE(zmogs @ 2009 07 29, 12:57)
*

Mes vedam i Zirmunu Vieversi thumbup.gif darzelis tai labai fainas ir direktore tokia rupestinga, bet jau nusigaut iki darzelio rytais tai doh.gif kamsciai baisiausi, 30 minuciu kol nuvaziuoji schmoll.gif
Minila
Sveikos 4u.gif 4u.gif

Galiu rekomenduoti tikrai labai šaunų darželį netoli Žaliųjų ežerų (tai čia tikriausiai Balsiai bus?).
Jis įsikūręs privačiame name, aplinka labai graži, tyras, neužterštas oras, saugus, nes nėra aplink jokių gatvių, transporto ar pan. Vakar buvom su vyru ir mažiuke pasidairyti, tai labai patiko, viduj jauku, gražu, žaisliukai visi l.kokybiški, nauji, yra sporto salė atskirai, kurioje daug kamuoliukų, yra kur vaikiukui bėgioti, laipioti, landžioti. Pasijautėme kaip namie, o ir darželio įkūrėjos buvo toks užmanymas, kad vaikiukai būtų kaip namie. Jis yra naujas, įsikūrė rugsėjo mėn., kol kas ten vienas vaikiukas lankosi, bet manau, kad tuoj susidarys grupelė. Auklėtoja labai šilta, miela.
Mūsų mažiukei taip patiko, kad vos namo ištempėm. Aš likau sužavėta ir tikrai mąstau ten savo mažiukę leisti, nors galvojau iki 3 metukų tikrai į darželį neleisiu.
Kaina - 750Lt. ir manau, tikrai verta tokius pinigėlius mokėti, tuo labiau, kad kai pasižiūrėjau privačių kainas, tai oho
cvinga
rekomenduoju si ir as 4u.gif
Lokiukas
Sveikos mamytes 4u.gif
Gal yra kokiu ziniu apie darzeli Balsiuose, girdejau kalbas, kad zada ji atidaryti naujosios Balsiu mokyklos patalpose? ax.gif g.gif Ar visgi surinko pakankamai mokiniu i mokykla, ir darzelinukams jau neliks vietos? unsure.gif
deluxe
QUOTE(Lokiukas @ 2011 05 04, 17:14)
Sveikos mamytes  4u.gif
Gal yra kokiu ziniu apie darzeli Balsiuose, girdejau kalbas, kad zada ji atidaryti naujosios Balsiu mokyklos patalpose?  ax.gif  g.gif Ar visgi surinko pakankamai mokiniu i mokykla, ir darzelinukams jau neliks vietos?  unsure.gif
*

Bus tik priesmokykline grupe ir ,kaip supratau,mokama.
Deimante Mazute
Balsiuose netoli naujos mokyklos atsidaro privatus Balsių darželis www.balsiudarzelis.lt. Labai patogu, ypač kas turi mokinukų, neilga kelionė nuo namų. Nors, deja, ne visi išgali leisti savo vaikučius į privačius darželius.
Pingvinukas
QUOTE(deluxe @ 2011 05 09, 19:50)
*

Ne, nebus mokama. Tik maitinimas ir pailgintos dienos grupė (jei vaikas ją lankys) bus mokama 4u.gif
Lokiukas
QUOTE(deluxe @ 2011 05 09, 18:50)
*

QUOTE(Pingvinukas @ 2011 05 25, 19:53)
Ne, nebus mokama. Tik maitinimas ir pailgintos dienos grupė (jei vaikas ją lankys) bus mokama  4u.gif
*

Aisku, aciu uz informacija 4u.gif
Pingvinukas
QUOTE(Lokiukas @ 2011 05 30, 08:19)
Aisku, aciu uz informacija  4u.gif
*

Prašom mirksiukas.gif

Bendravau su keliomis mamomis, tai labai gyrė darželį Popieriaus g. 4u.gif Gal dar kas nors parašys atsiliepimų 4u.gif
Nada...
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 05 30, 08:50)
Prašom  mirksiukas.gif

Bendravau su keliomis mamomis, tai labai gyrė darželį Popieriaus g.  4u.gif Gal dar kas nors parašys atsiliepimų  4u.gif
*

jo, neblogas turbut darzelis, as kelis sykius i ta rajoneli duonos buvau nulekus, tai dziaugiaus masina sveika gyva radus- pakampem alchasai, narkomanai slampineja, stebi, cigareciu kliancija. idomu, kokios bukles mano vaikas griztu is tokio darzelio, kur mokosi tokiu atmatu vaikuciai, gave atitinkama " auklejima"??

Wc LAUKE , aukletojos sunkiai lietuviskai kalba, o baisiaisia, kad tas darzas neturi ir ateities jokios, mano pazistama kalbejo su savivaldybes kazkokia moteriske, toji sako, kad popieriuose tas darzas renovuotas pilnai su lietuviskai kalbanciom aukletojom ir kitais gerumais, o naturoje pinigai, skirti atnaujinimui, paprasciausiai nusedo keliu ponu kisenese, kas iprasta pas mus rolleyes.gif
Pingvinukas
Nada, negi tikrai WC lauke???
Nada...
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 05 31, 07:57)
Nada, negi tikrai WC lauke???
*

mano ta pazistama gavo paskyrima i ta darza, pati vaziavo apsiziuret, tai valerijona grizus gere. Sake, ne tik kad lauke, bet ir VIESAS , sake,bet nepasitikslinau, ka ji turi omeny , gal bet kas uzeit is gatves gali schmoll.gif
Pingvinukas
QUOTE(Nada... @ 2011 05 31, 08:22)
mano ta pazistama gavo paskyrima i ta darza, pati vaziavo apsiziuret, tai valerijona grizus gere. Sake, ne tik kad lauke, bet ir VIESAS , sake,bet nepasitikslinau, ka ji turi omeny , gal bet kas uzeit is gatves gali  schmoll.gif
*

blink.gif blink.gif Sunku patikėti, kad taip dar gali būti...

Kad Žaliojoje mokyklėlėje WC lauke žinojau... Bet vis tiek šokiruoja 4u.gif
Nada...
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 05 31, 08:23)
blink.gif  blink.gif Sunku patikėti, kad taip dar gali būti...

Kad Žaliojoje mokyklėlėje WC lauke žinojau... Bet vis tiek šokiruoja  4u.gif
*

na as irgi ne savo ispudzius pasakoju, geriausia but paciai isitikint nuvaziuot, kas ten ir kaip g.gif gal nuo to laiko kazkas i geraja puse pasikeite ( mano pazistamos vizitas buvo pries 1,5 m), nu man irgi neitiketina, kad salygos vaikam prilygtu kalejimo doh.gif
Pingvinukas
QUOTE(Nada... @ 2011 05 31, 08:37)
na as irgi ne savo ispudzius pasakoju, geriausia but paciai isitikint nuvaziuot, kas ten ir kaip  g.gif  gal nuo to laiko kazkas i geraja puse pasikeite ( mano pazistamos vizitas buvo pries 1,5 m), nu man irgi neitiketina, kad salygos vaikam prilygtu kalejimo  doh.gif
*

Na tai laiko jau šiek tiek praėjo. Manau, kad WC jau nebe lauke... Bent jau norisi tuo tikėti 4u.gif

Aš aną vasarą prie ežero susipažinau su moterimi, tai ji sakė, kad jos sūnui labai patinka tame darželyje.
Nada...
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 05 31, 08:41)
Na tai laiko jau šiek tiek praėjo. Manau, kad WC jau nebe lauke... Bent jau norisi tuo tikėti  4u.gif

Aš aną vasarą prie ežero susipažinau su moterimi, tai ji sakė, kad jos sūnui labai patinka tame darželyje.
*

isore darzelio tai ir dabar tragiska, pati neseniai visai maciau, nes tos duonos vaziuojama pro darza, abejoju, kad viduj tvarka, o isore liko baisi, paprastai renovacijos vyksta daugiau maziau kompleksiskai.
O kad kazkam patinka ir tokiam darzely, gal nieko keisto- visi mes turim skirtingus reikalavimus cool.gif kazkam ir cigonu tabore gera gyvent biggrin.gif
laivele47
WC tikrai viduje smile.gif Ir turbut niekada nebuvo lauke. Darzelio langai plastikiniai. Darzelis statytas seniai, bet patenkinamai paremontuotas. Kaip senos statybos darzelis pakankamai normalus.
Vaikus tevai atveza ir paima net ir su prabangiomis masinomis. Tad tikrai nereikia pergyventi del vaiku socialinio statuso.
Darzelyje yra dvi grupes. Vienoje maziai ( berods nuo 1.5 iki 3 ar 4 metu), kitoje vyresni ( nuo 3 ar 4 iki 7 metu).Darzelis daugiakalbis, nes vienoje vietoje auklejami ir lietuviskai kabantys ir rusakalbiai, lenkiskai kalbantys vaikai. Aukletojos su jais bendrauja vaiku gimtosiomis kalbomis.
Darzelio minusai- nera jokiu bureliu, logopedo, spec. pedagogo. Mano nuomone, siek tiek slubuoja vaiku ugdymas vyresniuju grupeje. O siaip, darzelis kaip darzelis.
Nada...
darzelis kaip darzelis.

tada kodel visi, pabuvoje jame apsiziuret, bega kaip nuo velnio? net savivaldybe nedrista jo siulyt, nes is patirties zino, kad teks isklausyt issigandusiu tevu priekaistus . O apie prabangias masinas patyliu,visas " rajonelis" - bomzynas totalus, o aplinkiniai pasiturintys i tokius darzelius, kur ner normalios zaidimu aiksteles, o aukletojos lenkiskai sneka, tikrai neveda cool.gif
Pingvinukas
Bet kitą vertus, jei jis toks blogas būtų, tai jame būtų laisvų vietų. O dabar vietų laisvų nėra. O norinčių yra smile.gif
Kiekvieno teisė rinktis wink.gif
Nada...
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 06 10, 14:04)
Bet kitą vertus, jei jis toks blogas būtų, tai jame būtų laisvų vietų. O dabar vietų laisvų nėra. O norinčių yra smile.gif
Kiekvieno teisė rinktis wink.gif
*

vietu ner, nes darziukas labai mazytis, o salia pilna tam tikros socialines grupes atstovu, kuriem darzelis visai normalus, atitinkantis ju paciu gyvenamaja aplinka.
o del pasirinkimo teises, kas gincijasi, jei kazkam gerai- i sveikata ax.gif
Deimante Mazute
QUOTE(Nada... @ 2011 06 10, 14:20)
vietu ner, nes darziukas labai mazytis, o salia pilna tam tikros socialines grupes atstovu, kuriem darzelis visai normalus, atitinkantis ju paciu gyvenamaja aplinka.
o del pasirinkimo teises, kas gincijasi, jei kazkam gerai- i sveikata  ax.gif
*

Beveik visi valstybiniai darželiai yra ne tokie gražūs, kaip mums, mamytėms ir tėveliams norėtųsi. Mano dukrytė keliavo į valstybinį darželį, tai iš jos grupės vieno berniuko mama pasakojo, kad pradžioj net verkė, pamačiusi, kur tus būti jos sūnus. Prieš tai berniukas buvo lankęs privatų darželį. Bet juk vaikams ne sienos svarbiausia, ne žaislų naujumas, o tai - kad jaustųsi mylimas smile.gif
Dabar mano dukrytė lanko naują privatų Balsių darželį. Džiaugiuosi, kad ir aplinka tik ką naujai įrengta, ir vaikai yra ugdomi ir lavinami, namo iš darželio eiti nenori smile.gif
aš+jis
Sveiki,
Labai ieskau informacijos apie darzeli Popieriaus g. Gal galetu, kas nors parasyti, kokia realiai padetis tame darzelyje? Ar tikrai WC lauke?
Buciau labai dekinga.
Pingvinukas
QUOTE(aš+jis @ 2012 01 16, 17:00)
Sveiki,
Labai ieskau informacijos apie darzeli Popieriaus g. Gal galetu, kas nors parasyti, kokia realiai padetis tame darzelyje? Ar tikrai WC lauke?
Buciau labai dekinga.
*

WC tikrai ne lauke 4u.gif Geriausia būtų patiems nuvažiuoti ir pamatyti. Nes nuomonių daug čia prirašyta 4u.gif

Aš esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.