flooding
2009 07 13, 17:40
Kur mano gyvenime prasideda ir baigiasi romantika? Sunku nubrėžti ribą, nes kitaip žvelgiu į ją, man visai neromantiška minkšti žaislai ir saldainių dėžutės, neromantiška ir nuolatinis kvaksėjimas "aš tave myliu". Kadangi kitokie dalykai yra artimi mano širdžiai, todėl romantika nuolat tvyro ore. Pasidalinsiu su Jumis keliomis romantiškomis akimirkomis iš savo gyvenimo. Mano draugas yra iš kitos šalies, todėl būdamas Lietuvoje stengiasi kuo labiau pažinti mūsų tradicijas, papročius. Paragavęs tradicinį patiekalą (cepelinus) neliko sužavėtas, todėl paprašė manęs pagaminti ką nors tokio, kas man primena mano šeimą. Prisiminus gyvenimą su tėvais, prisiminiau ir kotletus, nes juos dažnai gamindavo mama. Dėl šios priežasties tokį patiekalą su salotomis pagaminau savo draugui. Po keletos dienų jis pasikvietė mane į svečius pranešęs, kad manęs laukia staigmena. Nuėjusi buvau labai maloniai nustebinta: į kambario vidurį atstumtas rašomasis stalas, ant stalo dvi lėkštės ir jo paties gamintas patiekalas, uždegė žvakes, ipylė po taurę vyno. Tai buvo padėka už mano pagamintą patiekalą. Sakė: noriu parodyti, kad ir aš šį bei tą moku. Buvo nuostabu  Tradiciška ir banalu? Ne, nes mes vakarieniavome vidury dienos. Romantiška ir tai, kad dabar vasarai sugrįžęs į savo šalį, jis jau planuoja, kaip kartu švęsime rugsėjo pirmąją. Mes abu studentai, todėl ši diena tarsi nebėra mums šventė, tačiau jis žinodamas kad mokslai man svarbu nusprendė sukurti mažyte šventę, kurią planuoja dar tik esant liepos viduriui. Su nekantrumu jos laukiu. Džiaugiuosi, kad šalia manęs toks žmogus ir nebetenka nesmagiai jaustis gavus pliušinį dulkių surinkėją.
skristyn
2009 07 17, 18:18
Labai grazi istorija, linkiu sekmes  Ne zmogaus kilmeje esme, o paciame zmoguje, bukit laimingi surade vienas kita  Smagu kai salia taves yra sirdziai mielas zmogus
morning dew
2009 07 20, 10:26
nuostabu  visiškai sutinku,kad romantika yra paprastume  sėkmės ir laimės jūm
labai graži istorija
U.g.n.e
2009 08 08, 15:57
Kuo daugiau romantikos jusu bendram kelyje
- AUSRITTA-
2009 08 26, 08:00
QUOTE(flooding @ 2009 07 13, 16:40) Kur mano gyvenime prasideda ir baigiasi romantika? Sunku nubrėžti ribą, nes kitaip žvelgiu į ją, man visai neromantiška minkšti žaislai ir saldainių dėžutės, neromantiška ir nuolatinis kvaksėjimas "aš tave myliu". Kadangi kitokie dalykai yra artimi mano širdžiai, todėl romantika nuolat tvyro ore. Pasidalinsiu su Jumis keliomis romantiškomis akimirkomis iš savo gyvenimo. Mano draugas yra iš kitos šalies, todėl būdamas Lietuvoje stengiasi kuo labiau pažinti mūsų tradicijas, papročius. Paragavęs tradicinį patiekalą (cepelinus) neliko sužavėtas, todėl paprašė manęs pagaminti ką nors tokio, kas man primena mano šeimą. Prisiminus gyvenimą su tėvais, prisiminiau ir kotletus, nes juos dažnai gamindavo mama. Dėl šios priežasties tokį patiekalą su salotomis pagaminau savo draugui. Po keletos dienų jis pasikvietė mane į svečius pranešęs, kad manęs laukia staigmena. Nuėjusi buvau labai maloniai nustebinta: į kambario vidurį atstumtas rašomasis stalas, ant stalo dvi lėkštės ir jo paties gamintas patiekalas, uždegė žvakes, ipylė po taurę vyno. Tai buvo padėka už mano pagamintą patiekalą. Sakė: noriu parodyti, kad ir aš šį bei tą moku. Buvo nuostabu  Tradiciška ir banalu? Ne, nes mes vakarieniavome vidury dienos. Romantiška ir tai, kad dabar vasarai sugrįžęs į savo šalį, jis jau planuoja, kaip kartu švęsime rugsėjo pirmąją. Mes abu studentai, todėl ši diena tarsi nebėra mums šventė, tačiau jis žinodamas kad mokslai man svarbu nusprendė sukurti mažyte šventę, kurią planuoja dar tik esant liepos viduriui. Su nekantrumu jos laukiu. Džiaugiuosi, kad šalia manęs toks žmogus ir nebetenka nesmagiai jaustis gavus pliušinį dulkių surinkėją.  Taip graziai aprasei smulkmenas Ir toliau taip gyvenkit.
manau, butent tokie tampa geriausiais vyrais  Sekmes
tikroji meile
2009 10 15, 18:29
paprasta, bet labai miela ir šilta
Renciukaz
2009 11 26, 11:47
labi  as ir noriu pasigirt  gal banalu,smulkmenu visu nerasysiu,bet papasakosiu trumpai,o jus sakysit as kvaliukas ar ir tai yra zaidimas ,kvailiojimas,romantika ir t.t. salta,sausio vidurys,mes namuose prie teliko ant lovytes..niuriu ir iprasta ane? ir i mano galva sauna mintis,surezgu plana ir issiunciu mergaite savo is namu,isprasau jog nuvaziuotu i parduotuve nusipirktu ka tik tai nori ''ji tai ir padaro'' tu metu as...... isstumdau kambaryje baldus,pastatau palapine ''kmbaryje'' pripilu i bliuda nandens ''tvenkinys'' pritepu sumusteku,prinesu vaisiu,susipjaustau suri,ankemsu vyna ir laukiu jos......vakaras buvo nerealus  na ti trumpai cia,toks buvo musu piknikas ''gamtoje'' Papildyta:ir vel su klaidom  sorry
flooding
2009 12 30, 22:43
QUOTE(Renciukaz @ 2009 11 26, 12:47) labi  as ir noriu pasigirt  gal banalu,smulkmenu visu nerasysiu,bet papasakosiu trumpai,o jus sakysit as kvaliukas ar ir tai yra zaidimas ,kvailiojimas,romantika ir t.t. salta,sausio vidurys,mes namuose prie teliko ant lovytes..niuriu ir iprasta ane? ir i mano galva sauna mintis,surezgu plana ir issiunciu mergaite savo is namu,isprasau jog nuvaziuotu i parduotuve nusipirktu ka tik tai nori ''ji tai ir padaro'' tu metu as...... isstumdau kambaryje baldus,pastatau palapine ''kmbaryje'' pripilu i bliuda nandens ''tvenkinys'' pritepu sumusteku,prinesu vaisiu,susipjaustau suri,ankemsu vyna ir laukiu jos......vakaras buvo nerealus  na ti trumpai cia,toks buvo musu piknikas ''gamtoje'' Papildyta:ir vel su klaidom  sorry  O kaip jūs susijęs su mano mylimu žmogumi? Na bet esat išradingas ir labai gražiai bei originaliai mokat įkvėpti savo meilę naujam alsavimui
Šąńźšóņźą
2010 01 30, 08:51
kokie jausmai
S.A.T.I.N.E
2010 02 28, 13:19
is tiesu,nemazai romantikos slypi smulkmenose
Marina_007
2010 05 12, 10:30
|
|