Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyno dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
maiiia
Nusprendžiau išbandyti 5 dienų vyno dietą. Pradėsiu nuo pirmadienio, šiandien - bandomoji diena.
Kol kas jaučiuosi labai nuostabiai!
Gal kas norėtų kartu bandyti nuo pirmadienio?

Besilaikant šios dietos, būtina penkių dienų eigoje vartoti produktus tokia tvarka: ryte – suvalgyti vieną kietai virtą kiaušinį su pomidoru. Po 2 valandų – pakramtyti obuolio. Dar po 2 valandų užkasti neriebios varškės su agurku. O praėjus dar trims valandoms užgerti savo skausmą raudonu vynu, kad laikas iki kito valgymo praeitų greičiau.

Taigi, 5 dienas kasdien vartokite aukščiau išvardintus produktus tokia tvarka:

Ryte: kiaušinis + pomidoras

Po 2 valandų – obuolys

Po 2 valandų – varškė ir agurkas

Po 3 valandų – bokalas vyno

Ir po 5 dienų Jūs nuostabūs!

(per savaitę numetama 5 kg.)
VirQte
labas, na mane sudomino si dieta. gal reikes pabandyti jos laikytis. labai noriu numaesti svori. bet ar tie nukrite kilogramai nesugrys?
Papildyta:
O kokio dydzio bokalas vyno turetu buti?
maiiia
QUOTE(VirQte @ 2009 07 17, 14:53)
labas, na mane sudomino si dieta. gal reikes pabandyti jos laikytis. labai noriu numaesti svori. bet ar tie nukrite kilogramai nesugrys?
Papildyta:
O kokio dydzio bokalas vyno turetu buti?
*

Standartinis bokalas - 200 gr., bet skaičiau, kad galima ir daugiau.

O dėl kg. sugrįžimo - geras klausimas, ir manau, labai tikėtinas variantas. Ši dieta gera tuom, kad greitai tie kg. nusimeta - prie kokios progos, pvz.

VirQte
na tai nuo rytojaus pradesiu, nes kita savaitgali einu i krikstynas tai norisi atrodyti graziau smile.gif
Tik su pusryciais man bus nekas, kiausiniu negaliu pakesti schmoll.gif , nes kai ju suvalgau bloga pasidaro ir isbere, tai teks apseiti tik su pamidoru verysad.gif
Vėjo Laisvė
o vynas koks turi buti?saldus?Sausas? rolleyes.gif
wajew
vlagote kaip viasada, tik 20 val. taurė raudono vyno nuo 100 iki 200 gr., daugiau negalima. nuo 20 val prasiseda virškinimo procesai, nepadauginkite, mergaitės
Daugiaziede
QUOTE(maiiia @ 2009 07 17, 15:07)
Standartinis bokalas - 200 gr., bet skaičiau, kad galima ir daugiau.

O dėl kg. sugrįžimo - geras klausimas, ir manau, labai tikėtinas variantas. Ši dieta gera tuom, kad greitai tie kg. nusimeta - prie kokios progos, pvz.
*

Tai cia kaip:gerti nuo pietu,kad apsvaigus nesijaustu astriai alkis,apetitas? rolleyes.gif
QUOTE(Vėjo Laisvė @ 2009 07 20, 21:21)
o vynas koks turi buti?saldus?Sausas? rolleyes.gif
*

sausas smile.gif ir iki butelio per diena.
Chiromante
Nu zinokit,as tai vienareiksmiskai - UZ

Mirimanovos sistemoj manes kazkaip keistai nepriima ir nesuprantu kodel? g.gif Per dvi savaites numeciau 6 kg.,laikausi isskirtinai pvyzdingai....bet niekam is sistemos -60 tai neidomu....Negi vel lietuviskas mentalitetas? g.gif

Kadangi turiu desimtmete praktika ir vakarais geriu vyna (paskutinis valgymas 17-18 val.)-svoris krenta puikiai,todel be jokios ironijos-tik uz vyno dieta 4u.gif
Otava
Chiromante, kas taves nepriima mirksiukas.gif Taigi net pagyre uz tokius puikius rezultatus thumbup.gif Dazniau rasyk ax.gif
o-pa-pa
as uzvyna ,bet visumoi dieta tai griuk negyvas doh.gif kazkoks saves ir kitu apgaudinejimas.Tipo svente,reik but graziai,tai uzsiimi kokia savaite mazochizmu su kiausiniais ir varske,pagrazeji.Atbuni sventej,pasirodai visiems kokia grazi,o po sventes vel valgai kaip anksciau ir pasitinki sugryztancius pamestus kg kurie dar ir draugu atsiveda doh.gif
Dinariuke
O be vyno šios dietos laikytis negalima? blush2.gif
Daugiaziede
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 23, 02:08)
Kadangi turiu desimtmete praktika ir vakarais geriu vyna (paskutinis valgymas 17-18 val.)-svoris krenta puikiai,todel be jokios ironijos-tik uz vyno dieta 4u.gif
*

Jei nebevalgau po 17-18val pas mane per para nukrenta 1-1.5kg doh.gif.Todel valgau vakarais,kad svoris nekristu,nes jis pas mane normalus ir net kiek permazas..
Sveikinimai su rezultatais!. smile.gif
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 07 23, 19:02)
as uzvyna ,bet visumoi dieta tai griuk negyvas doh.gif kazkoks saves ir kitu apgaudinejimas.
*

As taip pat UZ VYNA(ir uz alu rolleyes.gif ),taciau sis meniu ir man nepatiko-nekoks,neverta...
Dinariuke
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 23, 22:35)
Jei nebevalgau po 17-18val pas mane per para nukrenta 1-1.5kg doh.gif.Todel valgau vakarais,kad svoris nekristu,nes jis pas mane normalus ir net kiek permazas.. 
Sveikinimai su rezultatais!. smile.gif

*

Per para? blink.gif
Daugiaziede
QUOTE(Dinariuke @ 2009 07 24, 08:47)
Per para?  blink.gif
*

Taip.Bet zinoma tai ne gryna riebalu mase,o labiau skysciai...
Chiromante
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 24, 10:27)
Taip.Bet zinoma tai ne gryna riebalu mase,o labiau skysciai...
*

Tai is mano numestu 6 irgi ne viskas juk riebalai....Duok dieve kokie 4 kg tikrojo svorio...bet kaip per dvi savaites,-vistiek labai gerai. Oda labai pagrazejo (nors,dekui genetikai-ir taip su ja neturiu kazkokiu tai bedu),sonai idubo,pilvas apmazejo,o svarbiausiai nuo subines 5 cm nukrito bigsmile.gif Dvi dienos,kaip nuduso svarstykliu baterijos,tai kolkas nezinau savo reikalu-bet JOKIU NUKRYPIMU...Vakarais tvarkingai vynelis bigsmile.gif
Daugiaziede
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 24, 15:13)
Tai is mano numestu 6 irgi ne viskas juk riebalai....Duok dieve kokie 4 kg tikrojo svorio...bet kaip per dvi savaites,-vistiek labai gerai. Oda labai pagrazejo (nors,dekui genetikai-ir taip su ja neturiu kazkokiu tai bedu),sonai idubo,pilvas apmazejo,o svarbiausiai nuo subines 5 cm nukrito bigsmile.gif  Dvi dienos,kaip nuduso svarstykliu baterijos,tai kolkas nezinau savo reikalu-bet JOKIU NUKRYPIMU...Vakarais tvarkingai vynelis bigsmile.gif
*

Kad man tuos 5cm ant subines,o dar geriau-auksteliau ant kitu dvieju pagalviu.. biggrin.gif
Bet gal dieta,kurios laikaisi,ne kiausinis su varske ir agurku,pomidoru,obuoliu? rolleyes.gif
Vidurzemio juros stiliaus mityba-dieta viena is sveikiausiu,kai kasdien valgoma pilnagrudzio grudo produktai(makaronai,rupi duona,ryziai...),ivairios darzoves-cia pagrinde ir daugiausia;kiek maziau vaisiu,sojos patiekalu(nemodifikuotu,zinoma),neriebus pieno produktai(suris,jogurtas...)zuvis(lasisa,tunas...);maziau graikiski riesutai,alyvuogiu ir rapsu aliejai...Dar maziau,karta ar dukart i savaite,valgoma neriebi mesa ir kiausiniai,ir truputis sokolado,kt saldumynu....Ir zinoma kasdien vynas!. smile.gif
Akmenine_Šeron
Aš irgi laikausi tokios dietos -
pirmą dieną buvo sunku, o jau antrą- visai lengva.
Tiesa, dar valgau 1 jogurto indelį.

Svėriau 64, dabar - 58. Daugiau mest neplanuoju, bet valdymo įpročiai pasikeitė - mėsos visai nesinori, o ir valgyt irgi nelabai norisi - toks jausmas, kad skrandis sudžiuvo ))))))

Labiausiai bijau JO-JO efekto, na, žiūrėsim, kaip bus toliau)
maiiia
Sveikos mielosios, grįžau po atostogų-
ir ką gi - minus 5 kg ))))
leliuses
o per tas 5 dienas alkoholike nepatapsi : thumbup.gif
Visada_laiminga
Ogal to vyno ir nebutina? ax.gif Kazkaip atrodo-kam dar tos papildomos kalorijos(juk alkoholis kaloringas..)? g.gif
Ingakalnis
QUOTE(Visada_laiminga @ 2009 10 04, 22:12)
Ogal to vyno ir nebutina? ax.gif Kazkaip atrodo-kam dar tos papildomos kalorijos(juk alkoholis kaloringas..)? g.gif
*

sausas raudonas skatina medz. apykaita - todel manau jis labai net i nauda( bet kas vakara negaleciau juo megautis ne nemegstu vynu blush-anim-cl.gif )
renoska
QUOTE(Visada_laiminga @ 2009 10 04, 21:12)
*

Šiaip pats alkoholis nėra stipriai kaloringas
pvz.:
sausas vynas 100 g apie 50 kcal
degtinė 100 g apie 200 kcal
alus 100 g apie 41 kcal

kalorijas turi didesnis alkoholio kiekis ir užkandėlės, kurias traukia valgyti jo išgėrus. Nes alkoholis labai sužadina apetitą.

Taigi tiesiog nereikia nepiktnaudžiauti mirksiukas.gif
jurgitux79
Ko gi cia ramuma negi nieks nesilaiko, nieks rezultatais nepasigiria g.gif Va as snd suzinojau apie tokia tai zadu pabandyt.
Inguti
QUOTE(jurgitux79 @ 2010 01 15, 22:59)
Ko gi cia ramuma negi nieks nesilaiko, nieks rezultatais nepasigiria g.gif Va as snd suzinojau apie tokia tai zadu pabandyt.
*

Nepamirsk rezultato pranest ax.gif
pukuotukas
oj kaip idomiai bigsmile.gif o koki vyna visgi geriate? man ne visi skanus istikro .... ax.gif
Inguti
Cia truputi aiskiau, su kiekiai nurodytais...Nes tas,uzkrimst obuolio ar uzkast varskes -nieko nesako... doh.gif biggrin.gif

Dieta labai efektyvi. Galima numesti iki 5 kg.

Šiai dietai Jums reikės: 5 didelių obuolių, pomidorų ir agurkų, 1 kg varškės (pageidautina liesos ar mažo riebumo), 5 kietai virtų kiaušinių, butelio raudono vyno.

Taigi, 5 dienas kasdien vartokite aukščiau išvardintus produktus tokia tvarka:

Ryte: kiaušinis + pomidoras

Po 2 valandų – obuolys

Po 2 valandų – varškė ir agurkas

Po 3 valandų – bokalas vyno

Ir po 5 dienų Jūs nuostabūs!
jurgitux79
QUOTE(Inguti @ 2010 01 16, 16:35)
Nepamirsk rezultato pranest  ax.gif
*

Kogero nuo pirmadieno pradesiu, tai laukit sestadieni rezultatu lotuliukas.gif Kazi kokie jie bus bet butinai pranesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 16, 17:43)
oj kaip idomiai bigsmile.gif  o koki vyna visgi geriate? man ne visi skanus istikro .... ax.gif
*

Tai manau nusipirk mekstamo buteli, bet aisku reiktu sausa raudona. Yra tikrai neblogu pvz Chanetas tikrai neblogas mirksiukas.gif
*j'adore*
Sveikos mergaitės 4u.gif Įdomi ši dieta... Aišku įdomesni žadami rezultatai (minus 5kg), negu pačios dietos meniu.
Tarkim aš keliuosi 7 val ryto, tai mano paskutinis valgymas bus 12h dienos, o po triju valandų (gaunasi taip, kad darbo vietoje) turėsiu gerti vyną ir viskas? g.gif čia dar baisiau atrodo nei nevalgymas po 18val vakaro. Kaip Jūs ištveriate pusbadžiu?
O kaip dėl kavos/arbatos? negalima?
jurgitux79
Pirma diena ipusejo lotuliukas.gif katik sukirtau obuoly ir jau ziuriu kada cia ta varske galesiu valgyt biggrin.gif Tik nelabai man cia dera agurkas su varske lotuliukas.gif Nu gal atlaikys zarnynas blink.gif
Inguti
QUOTE(jurgitux79 @ 2010 01 19, 15:23)
Pirma diena ipusejo lotuliukas.gif  katik sukirtau obuoly ir jau ziuriu kada cia ta varske galesiu valgyt biggrin.gif Tik nelabai man cia dera agurkas su varske lotuliukas.gif Nu gal atlaikys zarnynas blink.gif
*

thumbup.gif ,na ,tikekimes pratempsi ,labai drastiska sita dietule doh.gif 4u.gif
jurgitux79
Antra diena iveikta thumbup.gif Kas bus toliau g.gif lotuliukas.gif
Inguti
QUOTE(jurgitux79 @ 2010 01 20, 20:39)
Antra diena iveikta thumbup.gif Kas bus toliau g.gif  lotuliukas.gif
*

Ga ry pasiswersi ,pziuretume dvieju dienu rezultata bigsmile.gif ?
jurgitux79
QUOTE(Inguti @ 2010 01 20, 23:11)
Ga ry pasiswersi ,pziuretume dvieju dienu rezultata  bigsmile.gif ?
*

-2.800 thumbup.gif po dvieju dienu
Inguti
QUOTE(jurgitux79 @ 2010 01 21, 18:24)
*

Wow bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Sunku ?
ritule1224
Sveikos, man atrodo visai nebloga ta vyno dieta, turbut kita savaite bandysiu pasilaikyt, ziuresiu kas iseis
*j'adore*
QUOTE(jurgitux79 @ 2010 01 21, 17:24)
*

Šaunuolė thumbup.gif kaip savijauta aplamai? Ar labai sunku? Kelintą valandą maždaug geri vyną?
jurgitux79
QUOTE(Inguti @ 2010 01 21, 18:22)
Wow  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif
Sunku ?
*

Nu zinok sunku, bet dabar jau kazkaip apsipratau, tikiuos istempti smile.gif

QUOTE(shatene @ 2010 01 21, 18:26)
Šaunuolė thumbup.gif  kaip savijauta aplamai? Ar labai sunku? Kelintą valandą maždaug geri vyną?
*

Na jaucias kad dietinies, bet kentet galima. 12val pradedu, tai vynas gaunas 19val.Bet as tai kavytes per diena kelis puodus dar isgeriu, nes kitaip neiskesciau smile.gif
*j'adore*
jurgitux79, prasineškite kokie rezultatai? 4u.gif
jurgitux79
QUOTE(shatene @ 2010 01 24, 18:46)
jurgitux79, prasineškite kokie rezultatai? 4u.gif
*

Nu ka, prasilaikiau 4dienas(5diena baliukas buvo blush2.gif ) tai numeciau3.5kg. Nei daug nei mazai, bet esu patenkinta. Dabar ant dienu dar kokia dietule isbandysiu
Aistute
kazi o galima raudona keist i balta blush2.gif raudonas migrena issaukia, o vat baltas thumbup.gif
GUTA
Labukas 4u.gif . Nu, as nuo siandien irgi bandau ta vyno dieta, ziuresiu, kas iseis, nes siaip tai stipria valia nepasizymiu.
acorus
nu idomi dieta ax.gif g.gif 4u.gif
GUTA
Na, ka po vakar pirmos dienos -1.4kg, manau, kad visai neblogai, tikiuos ir siandien istempti
GUTA
QUOTE(jurgitux79 @ 2010 01 25, 18:36)
Nu ka, prasilaikiau 4dienas(5diena baliukas buvo blush2.gif ) tai numeciau3.5kg. Nei daug nei mazai, bet esu patenkinta. Dabar ant dienu dar kokia dietule isbandysiu
*

O kaip jums, neataugo po dietos svoris?
GUTA
As jau po vynelio, smagiausia dietos dalis lotuliukas.gif .Nors, gal as cia viena su savim rasinejuos ax.gif .Diena jau ir siandien istempta
acorus
QUOTE(GUTA @ 2012 02 01, 19:54)
As jau po vynelio, smagiausia dietos dalis lotuliukas.gif .Nors, gal as cia viena su savim rasinejuos ax.gif .Diena jau ir siandien istempta
*

smagumelis tada lotuliukas.gif
o kiek to vyno galima gert? nesinori uzkandeles? bigsmile.gif blush2.gif
GUTA
QUOTE(acorus @ 2012 02 01, 20:56)
smagumelis tada  lotuliukas.gif
o kiek to vyno galima gert? nesinori uzkandeles?  bigsmile.gif  blush2.gif
*

as geriu 200 gramu, neskriaudziu saves, buna atpildas uz istempta diena lotuliukas.gif . Kazinau, nesinori man tos uzkandeles, geriu ne prie stalo, o lovoj, arba maudydamasi vonioj, tai nematau maisto ir nenoriu drinks_cheers.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.