Laba diena, nelabai dar žinau kaip naudotis šia sistema, nes tik šiandien užsiregistravau. Tačiau man reikia jūsų pagalbos - gal kas gali patarti kur rasti Vilniuje gera ir nelabai brangų ortodontą. Iš anksto dėkinga.
Sveikos, as siandien taip pat pirma karta prisijungiau prie jusu ir man kaip ir Gelmei reikia pagalbos, gal kas zinote Kaune gera stomotologijos kabineta, kuri galetumete rekomenduoti man ir mano seimai..
Aciu QUOTE(Gelmė @ 2005 09 21, 06:41) Laba diena, nelabai dar žinau kaip naudotis šia sistema, nes tik šiandien užsiregistravau. Tačiau man reikia jūsų pagalbos - gal kas gali patarti kur rasti Vilniuje gera ir nelabai brangų ortodontą. Iš anksto dėkinga. Na dėl nelabai brangaus tai nežinau, man atrodo kad kainos tai visur panašios, labai brangiai kainuoja visokie ten breketai, plokštelės ir pan. dalykėliai naudojami gydyme, o ne pačio ortodonto konsultacijos ir darbas. O tau vaikui reikia ar suaugusiam? QUOTE(Odre @ 2005 09 21, 16:12) Na dėl nelabai brangaus tai nežinau, man atrodo kad kainos tai visur panašios, labai brangiai kainuoja visokie ten breketai, plokštelės ir pan. dalykėliai naudojami gydyme, o ne pačio ortodonto konsultacijos ir darbas. O tau vaikui reikia ar suaugusiam? Laba diena dar karteli. Man sunui reikia abieju zandikauliu dantukus istiesinti. QUOTE(Gelmė @ 2005 09 21, 15:22) Pats pigiausias variantas tikriausiai būtų Žalgirio g., nors jie ten dabar irgi daug ką mokamai daro. Bendradarbė vedė vaiką prieš metus su siuntimu iš poliklinikos, tai mokėjo tik už plokštelę, konsultacijos buvo nemokamos. O aš savo dukrą vedu į B. Sidaravičiaus stomatologijos kliniką Klaipėdos g.. Ten labai šauni ortodontė Diana QUOTE(Odre @ 2005 09 21, 19:29) Pats pigiausias variantas tikriausiai būtų Žalgirio g., nors jie ten dabar irgi daug ką mokamai daro. Bendradarbė vedė vaiką prieš metus su siuntimu iš poliklinikos, tai mokėjo tik už plokštelę, konsultacijos buvo nemokamos. O aš savo dukrą vedu į B. Sidaravičiaus stomatologijos kliniką Klaipėdos g.. Ten labai šauni ortodontė Diana Labai aciu jums, Odre, uz patarimus. Pabandysime ka nors padaryti. |