Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Daugiau nebegimdysiu!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
vikute9
Sveikos mamos, nestuke.gif ir dar tik beplanuojancios. Noriu papasakot pusantros paros trukusi kosmara. Aisku pasibaigusi angeliuko gimimu.
Tai va viskas prasidejo nakti is pirmadienio i antradieni. Apie 3h pabudau kamuojama vis pasikartojanciu skausmeliu pilvo apacioje. Kadangi pirmadieni ir buvo nustatytas terminas gimdyti tai iskart pagalvojau jog tai saremiai, bet del visko dar ilindau i interneta pasiskaitineti kaip is tiesu ten su tais saremiais buna. Na ir susidariau nuomone jog tai tikrai jie, taciau neskubejau nes jie buvo gal ir nevisai regulirus o be to ir nelabai skausmingi. Nors kartais pastebedavau jog kartojasi kas 7-8min. Gryzau i lova. Vyro nekeliau, nors paciai uzmigti taip ir nesigavo. Apie 6h vyras siek tiek prasibudino ir jam papasakojau apie savo neramumus. Nutarem vaziuoti i ligonine nes ir skausmas pradejo kartotis kas 5min. Na bent jau man rodes... Susiruosem ir 7.30h jau buvome priimamajame. Ten tik pasidziauge prasidejusiu gimdymu ir pagulde i gimdymo palata, kuri buvo gan jauki. Po gydytojo apziuros paaiskejo jog kaklelis teatsidares 1cm ir likusiuju teks laukti gal net 12-18 valandu. Vyra paleidau i darba ir likau viena laukti. Visa diena taip ir pragulinejau. Gan daznai vis prijunkdavo aparata vaisiaus sirdies tonams matuoti, kuris rodydavo ir saremiu reguliaruma bei stipruma. Nors skausmas daresi po truputi didesnis taciau i vakaro puse apziurejes gydytojas terado ta pati 1cm. Na ka nakciai suleido vaistu kad galeciau pamiegoti, pailseti. Taciau tik jiems taip atrode kad tie vaistai stebuklingi. Nesudejau bluosto iki ryto. Jau tik paryciais nuo isvargimo tarp saremiu kokias pora minuciu pavykdavo nusnaust, bet argi tai poilsis?!...
Ryte vel gydytoju apziura ir nieko gudro - gal tik kokie 4cm. Vandenys irgi nebego todel gydytojai nutare juos man "nuleisti". na ka - siltas vandeniukas per kojas ir paguodziantys gydytojo paistalai jog viskas vyks greiciau. Pajudesime is mirties tasko!
Po poros valandu jau ir vyras salia manes lukuriavo baltas it daktariukstis koks. Vandenys po truputi bega (tiesa vandenu pas mane buvo virs normos), pastatyta laseline su skatinamaisiais ir vis stipresnis skausmas pranesinejo apie ateinanti leliuka. Taciau ne viskas taip paprasta!.. Dar pamenu kaip gydytoja prase jog nerekciau kai skaudes. As ir neketinau. Nors per ta laika kol gulejau pagimde gal 5 moterys ir girdejau kaip jos rekia, maniau jog as tikrai stipresne uz jas ir skausma istversiu tyliai. Bet............ Rekiau it skerdziama, nes taip ir buvo!!! Patikekit! Vyro ranka spaudziau kiek galedama. Is jo jegu kiek atemiau. Taciau skausmas buvo begalinis. gydytojai jau pradejo sneket kad be operacijos neapsieisim. Tada sutikau su viskuom kad tik pabaigti tas kancias. Net maldavau pro asaras kad tik guldytu ant operacinio stalo, taciau gydytojai buvo nusiteike palaukti. Buvau dar karta uzkelta ant kedes ir ka gi - 8cm. Dabar jau viskas prades eiti greiciau ir uz kokios 1h gal 2h pabaigs atsidaryti tie 2cm. O as jau net 10min nebegalejau tverti. Praejo ir ta valanda ir dvi, o rezultato nebuvo. Skausmo asaros pas mane ir bejegiskumo ir gailescio asaros vyro akyse. "Veskit mane operuoti", "gelbekit", "padekit" - rekiau nesavu balsu. Gryzo viena gydytoja is operacines ir dar karta uzkele mane ant kedes. Tie patys 8cm ir lyg ir uzversta leliaus galvyte. "Vezam operuoti" - nuskambejo palaimingi zodziai. Vyras liko laukti palatoj o as lydyma dar keliu saremiu sulaukiau spinalinio durio ir mano kancios baigesi. Neilgai trukus isgirdau verksma! 2005.09.14 20.00h mums gime sunelis Gratas!!! Aisku ji greit isnese. Pabaige siuti mane ir parveze i palata kur lauke ir nerimavo vyras. Didysis mano pagalbininkas!!! Sunu jis jau irgi buvo mates, todel dar siek tiek pabuves paliko mane ilsetis.
Ta nakti sunelio man nebeatnese. Savaime suprantama - man reikejo atsigauti. Uztat kita diena jis jau grauze man papus ir manau buvo laimingas kaip ir as!!!
Mano ligos istorijoj buvo irasyta - 36 gimdymo valandos...

P.S. Jau tik vakar suzinojau jog sportininkems taip dazniausiai ir buna. O kad buciau bent zodeliu uzsiminus tiems daktarams ligonineje jog daug metu sportavau... Gal ir nebutu teke tiek kenteti.
edka
Linkiu, kad visi skausmai matant sūnelį užsimirštų.
Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif
Eimutė
Na ir prasikankinai g.gif Stiprybės Tau ir sūneliui. Tegul būna lengvas jo gyvenimas 4u.gif Aukit sveikučiai
ejeva
Aukit sveiki. 4u.gif Kad kitas gimdymas tau būtų lengvas. 4u.gif
Lurdesita
kai prisimenu kūno kultūros mokytijų ir dėstytojų spangimus apie lengvesnį gimdymą, nes sportuojat cry.gif
Laimingai jums aukti sveikiems.
@GITANA
SVEIKINIMAI DIŽIULIAI 4u.gif Patikėk skausmas greit pasimirš ir imsi galvoti kad reikia broliuko ar sesytės mirksiukas.gif tongue.gif
Nledi
Kaip matau, jau čia prirašė, daug raminačių žodelių, tai belieka tik prisidėti prie jų 4u.gif
~unique~
Jetau, ir kur gi tave taip kankino (kur gimdei), man po 10 val. neatsidarinejimo padare cezari, nes jokie skatinamieji neveike, ir kad paziuret gimdos kaklelios atsidaryma, ant jokios kedes nesodindavo blink.gif , viska vietoj apziuredavo..
tikrai apsurdas, kartais tie gydytojai visai nusisvaigsta sitiek zmogu kankint.. aciu Dievui mano gydytojai tik apie protokolus snekejo, po kiek valandu pagal protokola leist skatinamuosius, po kiek operuot, jei neatsidarineja kaklelis, ir kazkaip 10 val. bevandenio periodo ir grieztai nusprestas cezaris..

na bet svarbiausia, kad kancios jau pasibaigusios, aukit sveikuciai, stipruciai, sekmes Jums 4u.gif
Milia
Nu baikit, merginos, negasdinkit busimu mamyciu biggrin.gif . Per antra gimdyma, kai skriste skraidino i operacine ir man prasidejo saremiai (beje, pirmas gimdymas buvo itin trumpas ir lengvas), kentejau dantis sukandus, kad tik nieks neisgirstu manes stenint ir meldziau Dieva, kad tik greiciau anestetikus suleistu, bet nepasiseke - kazkuris gydytojas isgirdo ir ant operacinio stalo teko pagimdyti paciai. Tada galvojau, kad dviem vaikais jau ir apsiribosiu. O praejo menuo, kitas ir vel balto pavydo kupinom akim zvalgausi i visas nestukes - pasimirso visi skausmai, viskas, sutinku dar karta alpt ir skausmo, rekt ir daryt ka tik reikia. Ir dar zinau, kad antro karto tokio paties nebuna, vadinasi taip trecia karta tikrai jau nebeskaudes mirksiukas.gif . Taip, kad gimdykit, brangiosios. Bent jau man nestumas - pats graziausias laikas mano gyvenime wub.gif
Dyna
Šaunuolė mamytė tiek valandų iškentėjusi. O kas dėl nenorėjimo gimdyti dar kartą, tai patirti skausmai užsimirš tikrai už keletos metų. Man irgi taip buvo, sakiau daugiau negimdysiu. Pirmąjį taip pat gimdžiau su skatinamaisiais, be nuskausminimo. Antrąją - su epidūriniu. Šį gimdymą prisimenu kaip šventę, galėčiau gimdyti ir gimdyti smile.gif
linada
vos pagimdžius paskiau,kad greitu laiku NE, po kelių dienų vsiiems skelbiausi, kad esu pasiruošusi.
nėštuma ir gimdymas vienas gražiausių dalykų mano gyvenime.
vikute9 stiprybės jums ir sveikatytės. pasisteng užmiršti tai kas buvo skaudu, kankinančio, o iškelk gražias akimirkas. tegu visos kančios virsta džiaugsmu, šypsenėlėmis, šiluma 4u.gif
Cuca
QUOTE(Jaunystė @ 2005 09 21, 15:00)
Jetau, ir kur gi tave taip kankino (kur gimdei), man po 10 val. neatsidarinejimo padare cezari, nes jokie skatinamieji neveike, ir kad paziuret gimdos kaklelios atsidaryma, ant jokios kedes nesodindavo blink.gif , viska vietoj apziuredavo..
tikrai apsurdas, kartais tie gydytojai visai nusisvaigsta sitiek zmogu kankint.. aciu Dievui mano gydytojai tik apie protokolus snekejo, po kiek valandu pagal protokola leist skatinamuosius, po kiek operuot, jei neatsidarineja kaklelis, ir kazkaip 10 val. bevandenio periodo ir grieztai nusprestas cezaris..

na bet svarbiausia, kad kancios jau pasibaigusios, aukit sveikuciai, stipruciai, sekmes Jums 4u.gif
*

nu man irgi tokios mintys kila,kai paskaitau tooookias gimdymo istorijas blink.gif blink.gif blink.gif juk ne pirmykstej bendruomenej gyvenam,daktarai patys epidiura siulo,ne kiekviena iskenciam ta beprotiska skausma g.gif
Svarbiausia,viskas baigesi......asmeniskai man,tai antras kartas buvo sunkesnis mirksiukas.gif 4u.gif
vikute9
Aciu visoms uz grazius palinkejimus!!! O siaip tai gimdziau Panevezio gimdykloj... cry.gif
evelinakl
QUOTE(vikute9 @ 2005 09 21, 09:50)
Sveikos mamos,  nestuke.gif  ir dar tik beplanuojancios. Noriu papasakot pusantros paros trukusi kosmara. Aisku pasibaigusi angeliuko gimimu.
Tai va viskas prasidejo nakti is pirmadienio i antradieni. Apie 3h pabudau kamuojama vis pasikartojanciu skausmeliu pilvo apacioje. Kadangi pirmadieni ir buvo nustatytas terminas gimdyti tai iskart pagalvojau jog tai saremiai, bet del visko dar ilindau i interneta pasiskaitineti kaip is tiesu ten su tais saremiais buna. Na ir susidariau nuomone jog tai tikrai jie, taciau neskubejau nes jie buvo gal ir nevisai regulirus o be to ir nelabai skausmingi. Nors kartais pastebedavau jog kartojasi kas 7-8min. Gryzau i lova. Vyro nekeliau, nors paciai uzmigti taip ir  nesigavo. Apie 6h vyras siek tiek prasibudino ir jam papasakojau apie savo neramumus. Nutarem vaziuoti i ligonine nes ir skausmas pradejo kartotis kas 5min. Na bent jau man rodes... Susiruosem ir 7.30h jau buvome priimamajame. Ten tik pasidziauge prasidejusiu gimdymu ir pagulde i gimdymo palata, kuri buvo gan jauki. Po gydytojo apziuros paaiskejo jog kaklelis teatsidares 1cm ir likusiuju teks laukti gal net 12-18 valandu. Vyra paleidau i darba ir likau viena laukti. Visa diena taip ir pragulinejau. Gan daznai vis prijunkdavo aparata vaisiaus sirdies tonams matuoti, kuris rodydavo ir saremiu reguliaruma bei stipruma. Nors skausmas daresi po truputi didesnis taciau i vakaro puse apziurejes gydytojas terado ta pati 1cm. Na ka nakciai suleido vaistu kad galeciau pamiegoti, pailseti. Taciau tik jiems taip atrode kad tie vaistai stebuklingi. Nesudejau bluosto iki ryto. Jau tik paryciais nuo isvargimo tarp saremiu kokias pora minuciu pavykdavo nusnaust, bet argi tai poilsis?!...
Ryte vel gydytoju apziura ir nieko gudro - gal tik kokie 4cm. Vandenys irgi nebego todel gydytojai nutare juos man "nuleisti". na ka - siltas vandeniukas per kojas ir paguodziantys gydytojo paistalai jog viskas vyks greiciau. Pajudesime is mirties tasko!
Po poros valandu jau ir vyras salia manes lukuriavo baltas it daktariukstis koks. Vandenys po truputi bega (tiesa vandenu pas mane buvo virs normos), pastatyta laseline su skatinamaisiais ir vis stipresnis skausmas pranesinejo apie ateinanti leliuka. Taciau ne viskas taip paprasta!.. Dar pamenu kaip gydytoja prase jog nerekciau kai skaudes. As ir neketinau. Nors per ta laika kol gulejau pagimde gal 5 moterys ir girdejau kaip jos rekia, maniau jog as tikrai stipresne uz jas ir skausma istversiu tyliai. Bet............ Rekiau it skerdziama, nes taip ir buvo!!! Patikekit! Vyro ranka spaudziau kiek galedama. Is jo jegu kiek atemiau. Taciau skausmas buvo begalinis. gydytojai jau pradejo sneket kad be operacijos neapsieisim. Tada sutikau su viskuom kad tik pabaigti tas kancias. Net maldavau pro asaras kad tik guldytu ant operacinio stalo, taciau gydytojai buvo nusiteike palaukti. Buvau dar karta uzkelta ant kedes ir ka gi - 8cm. Dabar jau viskas prades eiti greiciau ir uz kokios 1h gal 2h pabaigs atsidaryti tie 2cm. O as jau net 10min nebegalejau tverti. Praejo ir ta valanda ir dvi, o rezultato nebuvo. Skausmo asaros pas mane ir bejegiskumo ir gailescio asaros vyro akyse. "Veskit mane operuoti", "gelbekit", "padekit" - rekiau nesavu balsu. Gryzo viena gydytoja is operacines ir dar karta uzkele mane ant kedes. Tie patys 8cm ir lyg ir uzversta leliaus galvyte. "Vezam operuoti" - nuskambejo palaimingi zodziai. Vyras liko laukti palatoj o as lydyma dar keliu saremiu sulaukiau spinalinio durio ir mano kancios baigesi. Neilgai trukus isgirdau verksma! 2005.09.14 20.00h mums gime sunelis Gratas!!! Aisku ji greit isnese. Pabaige siuti mane ir parveze i palata kur lauke ir nerimavo vyras. Didysis mano pagalbininkas!!! Sunu jis jau irgi buvo mates, todel dar siek tiek pabuves paliko mane ilsetis.
Ta nakti sunelio man nebeatnese. Savaime suprantama - man reikejo atsigauti. Uztat kita diena jis jau grauze man papus ir manau buvo laimingas kaip ir as!!!

P.S. Jau tik vakar suzinojau jog sportininkems taip dazniausiai ir buna. O kad buciau bent zodeliu uzsiminus tiems daktarams ligonineje jog daug metu sportavau... Gal ir nebutu teke tiek kenteti.
*

Linnaa
SVEIKINU su mažylio gimimu 4u.gif tai dar nieko tu prasikankinai 1,5 paros ir tau padarė cezario pjūvį ,o mano draugė toj pačioj ligoninėj prasikankino 2,5 paros ir tik tada sugalvojo ,kad reikia daryt cezario pjūvį, o pasekmės tos kad vaikutis per tas dvi paras pasigavo kraujo užkrėtimą , bet ačiū dievui dabar viskas gerai ir jis auga sveikutis.Aišku labai gaila tų moterų kurios taip ilgai kankinosi , deja aš negimdžiau nei vieno ir nežinau kas tai per daigtas tie sarėmiai ar gimdymas man buvo atlikti du planiniai cezariai aš netgi dieną galėjau pasirinkti tai abu mano vaikučiai gimę trečiadienį.Taigi aukit sveikučiai !!! soske.gif
erikutec
o man Kaune panasi istorija buvo su gimdymu po 12.3val. (be vandenu) teko prasikankinti.Kaip pamate kad alpstu nuo issekimo tai padare cezary. smile.gif bet, kad tu sitiek valandu tai stipri buvai thumbup.gif as irgi sakiau kad nereksiu, bet rekiau kaip skerdziama(graziai pasakius) cry.gif Praejo metai ir ka galvoju apie leliu nors dar ankstoka dar reikes palaukti keleta meteliu biggrin.gif
Keiti
Šaunuolė, vargšiukė... 4u.gif
Na ką, kaip matau visko būna... Reikia nusiteikti ir blogiausiam unsure.gif Bet aš vistiek optimistė, man neskaudės... biggrin.gif Turi neskaudėti biggrin.gif
Birbiziukas
NA TU IR STIPRUOLĖ unsure.gif
SVEIKINU user posted image
Karolinos Mama
panašiai ir man buvo tik mane kankino 11 valandų, ir kaip atsidaręs kaklelis per du pirštus ir vistiek per du pirštus. Ir galų gale padarė cezario pjūvį.

sėkmės jums 4u.gif
Lali
na, dabar besilaukiancios mamytes tikrai liks labai isgasdintos...

mano gimdymas bivo daug trumpesnis, bet apie antra gimdyma ne pagalvoti nenoriu... Mano dukra bus vienturte... smile.gif Nors buvau isitikinusi, kad man bus kitaip, kad man neskaudes, kad as viska iskentesiu... ech...
sportininke
uzuojauta tiek prasikankinus, taciau del sporto, tai nemanau, kad tai tiesa, as irgi sportavau daug metu, o pagimdziau pakankamai greitai. manau, kad tai yra individualu
Bonzile
Na, as tai prasikankinau 20 val, o po to vaziavom i operacine, nors su laselinem ir pavyko pasiekt pilna atsidaryma, bet apsukt dukrytes nepasiseke, ji ejo veiduku, o ne pakausiu, ir mano dubuo jai buvo per siauras, todel isoperavo.Bet netgi iskart po operacijos ir skausmu nebuvo minciu kad daugiau niekada, tik klausinejau kada po Cezario vel galima gimdyt, kokia pertrauka butina daryt.Bet taip jau isejo, kad dukrai jau 5m, o antro dar neplanuoju.Nors uz poros metu tai tikrai noreciau.Taip kad negasdinkim busimu mamyciu, musu vaikuciai atperka visus musu skausmus.
giesa
QUOTE(edka @ 2005 09 21, 10:40)
Linkiu, kad visi skausmai matant sūnelį užsimirštų.
Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif
*

uzjauciu tave,kazka patyriau ir panasaus,tik tai truko siek tiek maziau. thumbup.gif
majule
oi oi oi oi ir dar po to jie aiskinakad tik saviitaiga ta skausma sukeli. nebijok mazdaug ir viskas bus gerai... tikiuosi man taip nebus sad.gif ir taip bijau kaip kokio didziausio baubo to gimdymo sad.gif dziaugiuosi kad bent baigesi viskas gerai smile.gif
updown
baikit gasdint cry.gif
*PM*
QUOTE(vikute9 @ 2005 09 21, 00:50)

*

Hmmm idomiai...nuo kur kazin jie ta gimdyma skaiciuoja, as tai skaiciuoju nuo tada kaip pradejau ji stumti, tai truko mazdaug 1.5H, o siaip tai saremiai prasidejo ketvirtadieni nakti o pagimdziau tik sestadieni vakare 9.40H, tada galima sakyti kad ir mano toks gimdymas blink.gif Na bet ne toks baisus kaip tavasis, as iskart paprasiau epidurinio,bet man dave migdomuju doze numigau 6H, ne skitu atveju buciau nepagimdzius ir as, mano atsidarymas buvo puse cm kaip atvaziavau i ligonine....Vaikas gime didelis 4.2kg, niekas negalvojo kad bus toks didelis, bet as kazkaip neprisimenu to viso kaip didziausio kosmaro, pagimdziau ir pagalvojau kad tikrai dar turesiu ir antra, kam taip kankintis jeigu yra nuskausminami vaistai g.gif
Laurite
Aukit stipruciai wub.gif .
miluka
Skausmas tikrai užsimišta žiūrint į nuostabias leliuko akis ir girdint jo nerūpestingą juoką. 2.gif O su gydytojų požiūriu į paciento gerovę ir kančias pas mus tikrai problemėlės... g.gif Manau,kad kol kelių "šundaktarių" nepasodins,niekas ir nepasikeis schmoll.gif Sekmės augant stipriems ir gražiems 4u.gif
zeneta
Aukit sveiki..Nežinau ar tave tai paguos.Su 1 vaikeliu rėkiau kaip skerdžiama gal kokį 8 h(atrodė kaip ištisas gyvenimas),Rėkiau , kad nutrauktų gimdymą, taip skaudu buvo,, o va su antruoju gimdyt vienas malonumas.Gimdymo laikas 20 min.Iki 5 cm net skausmo nejaučiau.Gydytojai sakė, kad tai kad iškart antrasis vaikelis.Gimda dar buvo gerai ištreniruota ir kaklelis dar neatpratęs gimdyti.Čia gal pajuokavo.Dabar laukiuosi trečio.Pati nežinau bijoti gimdyti ar ne..Pagimdžiau pati, be jokių epidūrų..Prisipažinsiu, kad cezario pjūvio bijau dar labiau.Gal todėl, kad nežinau ką reiškia operacija..
fajerė
ŽIMAVIUOSI TAVIM 4u.gif
TIKRA MOTINA DIDVYRĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

MANO PUSKĖ PO 32 VALANDŲ GIMDYMO DAR PATI TURĖJO UŽLIPT Į TREČIAME AUKŠTE ESANČIĄ OPERACINĘ.TURBŪT GYDYTOJAI GALVOJA,JEIGU JAU TIEK IŠTVĖRĖ,TAI IŠTVERS NORS IR TVANĄ g.gif

SĖKMĖS JŪSŲ ŠEIMYNAI 4u.gif
aniaczka
oj perskaicus tawo gimdymo istorija supratau kad turbut niekada nepagymdysiu, o diewe ir dar taip bijau kraujo, nuo jo alpstu.....negu tai taip kauda?
o tau sekmes
Emperatriz
QUOTE(aniaczka @ 2006 01 08, 23:38)
oj perskaicus tawo gimdymo  istorija supratau kad turbut niekada nepagymdysiu, o diewe ir dar taip bijau kraujo, nuo jo alpstu.....negu tai taip kauda?
o tau sekmes
*

matosi kaip tave paveikė ta istorija smile.gif- prisijungei prie mūsų kad pasakytum drinks_cheers.gif ....... . pagimdysi ir džiaugsies paskui lb.lb.
Reinute
paskaicius tokius straipsnelius net praeina noras gmdti...nu bet pazvelgus y kita puse juk svarbiausia kad sveiki dabar smile.gif 4u.gif
loraa
Net šiurpas nukratė nuo tokio sunkaus gimdymo. Bet svarbu, jog baigėsi 4u.gif Ir augini sveiką sūnelį bigsmile.gif
maliutka
kaip sakoma - per kancias i zvaigzdes biggrin.gif svarbiausia rezultatas - nuostabus sunelis 4u.gif
Casual
siaubas... 36 valandos... kaip senoves lietuvos kaime.... kokio galo tiek lauke?
o antrovaiko oi kaip noresis, ir su atmintim tom mamom taip jau buna, kad visi blogumai pasimirsta....
GudriLapė
sekmes jums 4u.gif
Miglee
oho koks sunkus ir ilgas gimdymas blink.gif pabaiga vistiek gera wub.gif suneliui 4u.gif 4u.gif
zuika235
sekmes jums 4u.gif
inga74
As pirmaji gimdziau 42 val., bet viskas su laiku pasimirsta, o siuo metu jau turiu tris. Tad sekmes Jums abiems 4u.gif
jurginux
36val brrrrrrrrrrrrrrrrr.............. blink.gif
juoduke:)
saunuole,kad viska atlaikei mirksiukas.gif
Dagilis
Br... net siurpas perbego per nugara. Kam daktarai leidzia tiek kankintis, jei viskas vis tiek uzbaigiama operacija?
Loretaus
Na ir gimdymas,36val, baisu scare.gif scare.gif
Sekmės jums 4u.gif
Agnusha
labai panašu į mano gimdymą, atrodo , kad pasakotum mano istorija blink.gif tik vis delto pati pagimdžiau, po tokio gimdymo atšoko fantazija tureti antrą leliu, skausmo iki siol nepamiršau doh.gif tikiuosi, kad antrą lelių bus lengviau pagimdyti, to linkiu ir tau biggrin.gif
maliutka
kaip sakoma per kancias i zvaigzdes 4u.gif svarbiausia rezultatas - dziaugsmas visam gyvenimui thumbup.gif
Renata J.G.
Šaunuolė mamytė tiek iškentėjusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vikute9
Netycia uzmaciau savo senaja tema ir vel prisiminiau sunaus atejima smile.gif. O jau 4 metai beveik praejo. Pasimirsta tie blogumai, ir kai tik rasiu nauja gyvenimo drauga su kuriuo susirisiu saitais visokiais tai ir vaikiuko o gal ir dvieju noresiu zinoma.
Aciu visoms kurios pasisake ir uzjaute ir linkejo stiprybes. Berniokas jau mano didelis ir dabar reikia kad kas palinketu stiprybes iskesti visas jo isdaigas biggrin.gif
Bona -pari
QUOTE(vikute9 @ 2009 07 14, 16:22)
Netycia uzmaciau savo senaja tema ir vel prisiminiau sunaus atejima smile.gif. O jau 4 metai beveik praejo. Pasimirsta tie blogumai, ir kai tik rasiu nauja gyvenimo drauga su kuriuo susirisiu saitais visokiais tai ir vaikiuko o gal ir dvieju noresiu zinoma.
Aciu visoms kurios pasisake ir uzjaute ir linkejo stiprybes. Berniokas jau mano didelis ir dabar reikia kad kas palinketu stiprybes iskesti visas jo isdaigas biggrin.gif
*

o tai kur tėtis kad sakai ....jei rasiu draugą ax.gif o išdaigas tai ištversi 4u.gif visos ištveria
vikute9
tetis pabego pas kita... Matyt uzsimane nuo skirtingu moteru vaiku daug susilaukt biggrin.gif. Jau du metus su mazyliu gyvenam ir gerai wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.